×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • След 15 май в Царево и Ахтопол няма да се строи
  • Жълт код за значителни снеговалежи е в сила за 14 окръга на Румъния
  • 64-годишна жена загина при пожар в Сливен
  • Дългът на България за 2023 г. е 23.1% от БВП
  • Започва консервация на постамента на Паметника на съветската армия в София
  • Двама души са ранени при нападение с автомобил в Йерусалим
  • Отбелязваме Международния ден на Земята
  • Разследват смъртта на сърна в Старозагорско
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Валентин Радев: Балансът с Русия е крехък, могат да насочат радарите към Бургас (ВИДЕО)


Валентин Радев: Балансът с Русия е крехък, могат да насочат радарите към Бургас (ВИДЕО)
Дразни ме лицемерието на хората от БСП, каза бившият депутат от ГЕРБ Валентин Радев
20 Февруари 2017, Понеделник, 04:05 ч.

Сигурността на държавата е по-важна от изборите, но от БСП лъжат всеки ден, каза бившият депутат от ГЕРБ

Балансът с Русия е крехък, а е много важен и затова ни притеснява неяснотата около присъствието на НАТО в Черно море. Има опасност, защото Крим е само на 400 километра и руснаците могат да насочат радарите към Бургас и Варна. Това каза в „Денят започва“ по БНТ бившият депутат от ГЕРБ Валентин Радев. Кой даде мандат на военния ни мистър на срещата на Алианса, попита той.
„България в момента е остров на стабилността в региона. Вижте какво се случва в съседните страни! В Турция положението е несигурно. В Румъния дойдоха бившите комунисти на власт и започнаха протести. Същото може да стане и у нас“, предупреди военният експерт.
„Нинова сега говори за СЕТА, занимават ни с неща, свързани с изборите, а никой не казва какво се случва със сигурността в държавата. Отклоняваме ли се от северноатлантическия път“, пита Радев. Ние сме за повече НАТО, но при определени условия, подчерта той.
„Ако бежанците бъдат спрени в Средиземно море, те ще тръгнат по черноморския път. Ако това се случи, сме съгласни НАТО да дойде с кораби тук. Според споразумението до 21 дни може да има военни плавателни съдове в наши води. Това договорено ли е от новия военен министър? Дебатирал ли е това? Засиленото присъствие на кораби в морето може да предизвика по-тежка реакция на Русия. Това е едната посока, а другата е лицемерието“, заяви Радев.
„Кога от БСП бяха прави? Когато искаха по-малко военно присъствие ли? Те обратното говореха и сега продължават нашата политика. Това лицемерие ни дразни. Не може Нинова да лъже всеки ден. Първо говореше, че 160-те млн. евро за бежанците нямало да ги получи България, но парите дойдоха. Да сте чули извинение? Съгласни ли са сега хората от БСП натовски самолети да ни помагат за отбраната или не? Кога бяха честни тези хора – тогава или сега? Възмутени сме. Не може да се води такава политика. Когато става въпрос за сигурността на държавата, не може да се лъже“, заяви експертът. „Ние успяхме да запазим стабилността. Тя е най-важното нещо, а от БСП ни занимават със странични неща“, добавя той.
„Ние сме в ЕС. Не може Европейският съюз да направи споразумение с една държава като Канада и то да е в полза на страната от Северна Америка. А синът на Нинова с какво се храни – с компоти от България ли? Нормално е големия пазар да отиде при малкия. Къде е опасността? Такава няма“, коментира бившият депутат.


В категории: Политика


Флагман.БГ Почина много известна режисьорка Почина много известна режисьорка 23/04/2024, Вторник 12:08 0
11
Коментара по темата
11.
ЪРП
20.02.2017 16:24:15
0
2
ПРОЧЕТЕТЕ СТАТИЯТА ОТ ЛИНКА!!!

ЕТО ТАКИВА ПОЛИТИЦИ Е МЕЧТАЕЛ ЛЕВСКИ ДА ПОВЕДЪТ БЪЛГАРИЯ:

БРАВО ,БРАВО, БРАВОООО НА КОРНЕЛИЯ НИНОВА!!!

http://epicenter.bg/article/Korneliya-Ninova-kam-Antonio-Lopes--Ne-mozhete-da-me-sprete-da-kazha-istinata--/120802/2/48

НЯКОЙ ДА Е ЧУЛ ОТ ДОСЕГАШНИТЕ ШУШУМИГИ..., БОЙЧОВЦИ, МОЙЧОВЦИ И ОТБОР КРЕТЕНЯСАЛИ ПЕДЕРУГИ ДА ИЗРЪМЖИ ТАКА НА ОНЕЗИ ,КОИТО СИ ВЪОБРАЗЯВАТ ,ЧЕ СМЕ ИМ РОБИ????????????
10.
do 5
20.02.2017 13:31:54
0
0
Питай СТАНИШЕВ КОЙ гласува за СЕТА
9.
film news maitap
20.02.2017 12:40:10
0
0
Sega snimat " Vrag zad portata"
8.
ееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее
20.02.2017 12:21:04
1
1
По време на война руснаците не гледат кой свой,кой чужд.Не си ли гледал Ами"Враг пред портата"?
7.
az
20.02.2017 11:18:41
1
1
Rusiq sa ni priqteli vsi4ki go znaem , turcite sa problema . Samo na bsp I dps ne sa im udobni.
A I ES trqbva da napusnem 4e babati Merkel pokani bejancite nanovo 4e ne I stigat.
6.
az
20.02.2017 11:15:40
1
4
NATO e bezmislen saiuz trqbva da go napusnem
5.
Vine Tu tu tu
20.02.2017 11:01:02
1
6
Ей тая герб калинка е ГЛАСУВАЛА за СЕТА и за вноса на ГМО от сащ и канада
4.
предател
20.02.2017 10:41:00
5
1
Президента Радев да отиде в Москва и да балансира положението, а не да приказва какво е и как е.
3.
Как
20.02.2017 10:15:49
3
10
Как може да залагаш на бити карти. ЕС пред неизбежен разпад. НАТО който могат да нападат само по слаби държави, но пред огромната и реална военна сила на Русия и Китай треперят. Където влязат натовски войски, сеят война и кръв, а не мир. И накрая да заявиш с треперлив глас "Има опасност". Е как да не наречеш такива хора идиоти
2.
НАТО
20.02.2017 10:11:40
0
9
Крадливите политици трябва да се насочат към панделата
1.
Ами
20.02.2017 09:59:31
2
9
Бургас е пълен с руски семейства, които живеят постоянно тук. Сигурно и във Варна е така. Радарите едва ли ще се насочат насам.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Бургас посреща Лазаровден и Цветница с грандиозна програма Бургас посреща Лазаровден и Цветница с грандиозна програма Над 650 изпълнители ще пеят и танцуват по улиците на морския град, за да го превърнат в истинска цветна столица през уикенда Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ През годините Средна Европейска Класа винаги се е противопоставяла на порочните практики в модела на управление на ГЕРБ и ДПС, се казва в прессъобщение до медиите  Елена Йончева с номинация за евродепутат от ДПС-Благоевград, тя я прие като признание Елена Йончева с номинация за евродепутат от ДПС-Благоевград, тя я прие като признание Благодари на партийната структура Арестуваха журналиста на BIRD Димитър Стоянов за опит за убийство. Насочил пистолет срещу служител на НАП Арестуваха журналиста на BIRD Димитър Стоянов за опит за убийство. Насочил пистолет срещу служител на НАП МВР публикува видеото, в което Стоянов посяга на живота на държавния чиновник Кв. Крайморие ще има свое училище, ще се намира на метри от морето Кв. Крайморие ще има свое училище, ще се намира на метри от морето Днес Общински съвет-Бургас одобри проекта, школото ще е филиал на ОУ „Александър Георгиев – Коджакафалията“   Този певец включи и дъщеря си в майтапчийските си клипове Този певец включи и дъщеря си в майтапчийските си клипове Марияна израсна копие на майка си Щерката на президента показа перфектно тяло в оскъдно облекло Щерката на президента показа перфектно тяло в оскъдно облекло Това е дебютът на Дарина Радева Почина много известна режисьорка Почина много известна режисьорка Опелото ще се състои в събота в храма "Св.Седмочисленици" от 13.30 ч. Левите сили ще се явят раздробени на изборите 2 в 1 Левите сили ще се явят раздробени на изборите 2 в 1 Хитът на последния кметски вот в София Ваня Григорова оглави нова коалиция под името "Солидарна България" Доц. Мирчева оглави Отделението по Кардиология на МБАЛ „Бургасмед“ Доц. Мирчева оглави Отделението по Кардиология на МБАЛ „Бургасмед“ Доц. Мирчева ще осъществява платени консултации към ДКЦ „ Бургасмед ”, а от началото на май ще предоставя и консултации с направление от личен лекар
Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки Осъдиха българин за изнасилване в Лондон Осъдиха българин за изнасилване в Лондон Престъплението било разкрито благодарение на добрата система за видеонаблюдение в британската столица Желанието на Иран да се сдобие с ядрено оръжие било най-голямата заплаха за света Желанието на Иран да се сдобие с ядрено оръжие било най-голямата заплаха за света Израелският президент Ицхак Херцог призова "свободния свят" за общи действия дори и да се бие, ако е нужно
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори