×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Веселин Марешки се кандидатира за депутат от Бургас?


Веселин Марешки се кандидатира за депутат от Бургас?
Евентуално участие на Веселин Марешки в Бургас ще направи битката във Втори МИР изключително интересена
Тема в развитие
Националният лидер на СЕК Георги Манев ще влиза в парламента от Перник Ексдепутатът Костадин Марков водач на Реформаторския блок в Бургас, изненадата е д-р Васил Костадинов ДОСТ регистрира кандидат-депутатите си в Бургас, Хюсеин Хафъзов – аут Кмет и бивш депутат в челото на листата на „Нова Република“ в Бургас Веселин Марешки с шокираща листа в Бургас, един от Айтос и варненско-шуменски миш-маш Зелена партия също се регистрира за вота, вижте листата им #КОИ изплува в изборите в Бургас Вижте листата на "Обединените патриоти" за Бургас Веселин Марешки пред Флагман.бг: Не аз, а Гергана Стефанова ще води листата ни в Бургас Ромският лидер Илия Илиев цъфна като водач на листа в Бургас ГЕРБ Бургас регистрира листата си, водещ журналист е изненадата (ОБНОВЕНА) Велизар Енчев и Жорж Ганчев поведоха бургаските листи на две маргинални партии Веселин Марешки се кандидатира за депутат от Бургас? Първо във „Флагман”: Цялата листа кандидат-депутати на БСП за Бургаска област Областният лидер на ДПС в Бургас Ахмед Сюлейман потвърди Флагман.бг, близък на Йордан Цонев е водач на листата Красивото лице на АБВ Ваня Проданова неочаквано отпадна от листата. Обидена ли е? Бивш варненски зам.-кмет – водач на листа в Бургас "Мозъчният тръст" на Митьо Пищова първи регистрира листата си в Бургас, водач е преживяла изборния ужас в „Арена Армеец“
виж още
скрий
19 Февруари 2017, Неделя, 16:08 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

Утре се очаква пълната листа да пристигне с куриер в Бургас, след което упълномощено лице ще я впише в Районната избирателна комисия

Аптечният бос е най-вероятният водач на листата на ПП „Воля“ за Втори МИР Бургас, научи Флагман.бг. от източник, добре запознат с процесите в партията му.

Утре се очаква пълната листа да пристигне с куриер в Бургас, след което упълномощено лице ще я впише в Районната избирателна комисия (РИК). Регистрацията ще е „по терлички“, защото тук няма да присъства нито Веселин Марешки, нито някой от висшето ръководството на партията му.

Днес Флагман.бг се опита да разбере кога ще се регистрира листата, но отговор така и не намерихме. От пресцентъра на ПП „Воля“ бяха лаконични, че до вторник има време и ще известят всички медии, след като кандидат-депутатите бъдат вписани в РИК.

При всички положения се очакват сериозни изненади, довериха наши източници, които са запознати с партийното строителство на варненския бизнесмен. Към днешна дата то върви стихийно, стотици мераклии се натискат за листите, но кандидатурите на голяма част от тях елегантно са отклонени. Най-вероятно Веселин Марешки ще заложи на изцяло нови лица за политиката, които работят в свързани с него фирми.

Голямата изненада ще бъде, ако Веселин Марешки се кандидатира за депутат от Бургас. Към този час – 19:30 часа тази възможност изглежда все по-реална.

Във Варна Марешки има добри позиции, той е активен участник в местната власт, има подготвени кадри, които са сравнително разпознаваеми, но Бургас е на другата крайност. Това е един от най-силните му райони, в който записа впечатляващ резултат на президентските избори, но няма нито един подходящ кандидат.

„Марешки е на мнение, че трябва да запазио 30-те хил.гласа, които спечели преди четири месеца в Бургас, но е наясно, че това няма как да се случи с абсолютно неизвестни лица. Заради това от няколко дни обмисля възможността да поведе бургаската листа“, довериха хора от неговото обкръжение. 

Обмисля се възможността водач на ПП „Воля“ тук да е и Гергана Стефанова, която днес бе забелязана от наш репортер в Морската градина в Бургас на официалната церемония за почитане на паметта на Васил Левски. Стефанова е един от най-доверените кадри на Веселин Марешки. Дамата е бивш общински съветник във Варна, държи голяма част от бизнеса му под различни ЕООД, така че да не се свързват с неговата фамилия.  Гергана Стефанова бе водач на листата в Бургас на друга партия на Марешки - „Либерален алианс“, с която той атакува парламента през 2013 година, но се провали. Втора в Бургас тогава бе Марина Тънмазова, а трета Диана Велева.

Евентуално участие на Веселин Марешки ще направи битката във Втори МИР Бургас изключително интересна. Водачи в Бургас са лидерът на НФСБ Валери Симеонов (Обединени патриоти), ексминистърът на околната среда Ивелина Василева (ГЕРБ), бившият вътрешен министър Румен Петков (АБВ), Петър Кънев (БСП), Камен Костадинов (ДПС) и колоритни образи като Жорж Ганчев и Велизар Енчев.

В категории: Политика


32
Коментара
Флагман.БГ Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън 28/03/2024, Четвъртък 10:26 2
Голям скандал в Денсинг старс
Голям скандал в Денсинг старс 28/03/2024, Четвъртък 10:23 3
32
Коментара по темата
32.
Ivanov
21.02.2017 07:59:48
0
1
Вън Магарешки от политиката, колко ви плаща магарето да пишете за него , крадеца на народа от хапчета се издържа , а се прави на социален говняр!
31.
ЪПСУРД
20.02.2017 18:51:45
1
1
Гласуваш за Марешки, получаваш Пеевски, това хапче толкова си е повярвало , че монарх на републиката иска да става
30.
ЪРП
20.02.2017 17:52:31
1
1
ЗАЛИЧАВАТЕ МИ КОМЕНТАРИТЕ???!!!.........ОЩЕ 100 ПЪТИ ЩЕ ВИ ГО НАПИША В 100 ТЕМИ!!!!!!!!!!!!


ПРОЧЕТЕТЕ СТАТИЯТА ОТ ЛИНКА!!!

ЕТО ТАКИВА ПОЛИТИЦИ Е МЕЧТАЕЛ ЛЕВСКИ ДА ПОВЕДЪТ БЪЛГАРИЯ:

БРАВО ,БРАВО, БРАВОООО НА КОРНЕЛИЯ НИНОВА!!!

http://epicenter.bg/article/Korneliya-Ninova-kam-Antonio-Lopes--Ne-mozhete-da-me-sprete-da-kazha-istinata--/120802/2/48

НЯКОЙ ДА Е ЧУЛ ОТ ДОСЕГАШНИТЕ ШУШУМИГИ..., БОЙЧОВЦИ, МОЙЧОВЦИ И ОТБОР КРЕТЕНЯСАЛИ ПЕДЕРУГИ ДА ИЗРЪМЖИ ТАКА НА ОНЕЗИ ,КОИТО СИ ВЪОБРАЗЯВАТ ,ЧЕ СМЕ ИМ РОБИ????????????



ОУИГОФУЕНИТЕ ОТ ФЛАГМАН ,ТАКА И НЕ ПРОУМЯХА , ЧЕ КОЛКОТО И ЦЕНЗУРА ДА НАЛАГАТ НА БЪЛГАРИТЕ, И КОЛКОТО И ДУДУЦИ ДА ИЗВЪРТЯТ НА ГЕРБ, НАРОДА ЩЕ ГЛАСУВА МАСОВО ЗА "БСП", САМО ЗАЩОТО ИМА ДОСТОЕН И ДОБЛЕСТЕН ЛИДЕР- КОРНЕЛИЯ НИНОВА И ВКАРА В ЛИСТИТЕ ДОСТОЙНИ И ДОБЛЕСТНИ БЪЛГАРИ!!!

ОУИГОФУЕНИТЕ ОТ ФЛЕГМАН, ТАКА И НЕ ПРОУМЯХА В ДВЕТЕ СИ ГЪНКИ, ЧЕ С ЦЕНЗУРАТА НАСТЪРВЯВАТ ОЩЕ ПОВЕЧЕ НАРОДА ДА ГЛАСУВА ЗА БСП...........ЗА КОЕТО ИМ БЛАГОДАРЯ!!!
29.
предател
20.02.2017 10:59:14
2
4
Чакаме бензиностанция на Марешки в Бургас, тогава ще гласуваме за същия.
28.
Еее
20.02.2017 10:17:53
7
4
Все пак е на Валентин Златев момче как няма да мине през Бургас този фекален герой
27.
Боско
20.02.2017 10:06:13
1
24
Да прави бензиностанция в Бургас. Не ни е рентабилно да ходим до Айтос.
26.
Любопитен
20.02.2017 09:43:53
25
3
На тоя мошеник къде му е бургаската бензиностанция?
25.
Заповядайдете на мадурите
20.02.2017 09:07:25
2
4
Някой хора лапнаха мадурите в Бургас и започнаха със апели към бургазлии , гласувайте за госпожа ЛЪЖА, Магарешки, риформитата ,фесчовците и чалмите и всички селски пръчки и бекове!
24.
Декларация
20.02.2017 08:02:02
1
46
Валентин Николов Иванов – бивш народен представител в 43 НС от Коалиция „Патриотичен Фронт“ и председател на комисията „Борба с корупцията, конфликт на интереси и парламентарна етика“, Ивелин Пейчев – общински председател на НФСБ гр. Добрич, общински съветник и зам. председател на Общински съвет- гр. Добрич и актива от членове и симпатизанти на Коалиция „Патриотичен Фронт“, обл. Добрич.

Уважаеми медии,

искаме чрез Вас да информираме всички членове и симпатизанти на Коалиция „Патриотичен Фронт“ с нашата позиция, относно предстоящите избори за народни представители в 44 НС на Република България.

Ние категорично се разграничаваме от Коалиция „ Обединени патриоти“, както и от решенията и начина, по който се вземат:
23.
e
20.02.2017 07:16:01
16
35
Не знам,но вчера гледах в Румъния колко министри пак зад решетките,а тук се радваме на мутри!!! Боко,магарешки, цялото ДПС и БСП и кви ли още не.... Тук нищо няма да се промени и стандарта ще си остане вечно мизерен! В Румъния хорта са пожелали промяната,а тук не виждам някой да желае подобно нещо,радваме се на мутрите от партиите.
22.
Емо
19.02.2017 23:41:24
35
8
Герб,марешки, патриоти, дпс,реформатори,това всичкото е едно и също нещо,ОКТОПОД!
21.
Бургаслия
19.02.2017 22:28:59
30
3
Аз съм мутра и няма да гласувам а ви е се чудете още
20.
Лукойл
19.02.2017 22:26:51
55
11
Магарешки питал ли е може ли не може ли?
А на Бургазлия - да ти го набием без аванта, сух, целия завод
19.
до Бургазлията
19.02.2017 21:54:54
7
124
Пич ти си много прост жалко че си бургазлия....нещо не схващам ако два магазина продават един и същи хляб единия магазин за 90ст а другия за 2лв ти хляб за два лева ли си купуваш.И с горивата е така аз поне не познавам човек дето да си купи по скъпо гориво ако има избор да си купи по ефтино и то с по добро качество,защото бензиностанциите на Марешки го спукват от проверки за да го хванат в издънка защо продава толкова ефтино...а не като на лукойла като им кажеш да ти сипят 50л незнаеш дали са ти сипали 50л или 45л и после защо каляската ми горяла много ....
18.
Добрев
19.02.2017 21:44:01
3
79
Защото видяха пиршествата и изобилието, на които се радваха в замъка, който преди малко напуснаха. Е добре, сред онези вкусни ястия и ледени напитки на мене ми се струва, че се измъчват от глад, защото не им се наслаждаваха напълно да се натъпчат свински- БСП крадлива България
17.
Верно
19.02.2017 21:29:39
105
17
Не патерица, а инвалиден стол ще бъде Магарешки на Мутрата Тиквун. Много бързо забравихте коалицията между доскорошния съветник на Дезертьора, Яне Янев и Магарешки наречена "Ярешки" на предишните Парламентарни избори, която се разпадна в последния момент. Нещата са подготвени отдавна но проличха на Президентските избори. Скоро и на тоя под магарешката кожа ще се покаже вълчата.
16.
Тези селяци
19.02.2017 20:39:22
49
4
Лапайте мадури селски бекове и маняци , да го духате под вода не не вдигате много прах
15.
ххх
19.02.2017 20:26:34
51
13
Боли ме хоя коя поредна мутра с обещания за светъл живот ще стане дупетат, аз се изнасям от кочината след няколко месеца. А вие си търкайте билетчета от лафка и хапвайте китайски чесън...
14.
Защо
19.02.2017 20:20:41
3
110
Още няма бензиностанция в Бургас? Защо? Защо трябва да плащам 20 лева повече на резервоар? Докога ще ни крадат?
13.
Опо
19.02.2017 20:18:18
6
116
По добре Марешки от патриотите които обслужвате
12.
Бургаския от исикията
19.02.2017 20:16:49
11
114
Лабаво нема. Марешки ще ги удари от ряз.Стига им толкова лапане. А на човека горивата и лекарствата са най евтини.
Фак, който не е за пренебрегване.
11.
Име
19.02.2017 20:16:12
4
111
Да вземе да направи една бензиностанция в Бургас.
10.
Mare Ski
19.02.2017 20:16:01
112
22
Марешки е шарена примамка за избиратели батки с 500-600 лв заплати и раздрънкани бмв-та които събират кинти да си купят повечко гориво.Евтинто му гориво ИДВА от складове на ДР-Държавния Резерв край Благоевград кой МОЖЕ да бърк в ДР БОЙКО 2му контрабанд.канал е с молдовски горива по Дунава кой владее контрабандата бат БОЙКО 3-я канал е от ТУРСКИ танкери товарят ИДИЛски петрол от Бафра и Самсун и го разтовара след 2дена във ВАРНА петрола на Ердоган авер на бат Бойко и кво излиза МАРЕШКИ крило на ГЕРБ
9.
Бургазлия
19.02.2017 20:06:57
215
13
Ахаха, баси манипулирания вот!
Флегмен, някой жестоко се ебава с вас! Вземете мерки и си защитете сайта! :-D
8.
МДААА
19.02.2017 20:00:08
14
119
Ако се кандидатира в Бургас, ще спечели. Няма как да не спечели срещу Винкелов и Ивелина.
Тежък наказателен вот се очертава срещу всички бивши депутати.
7.
Бургазлия
19.02.2017 19:58:27
215
14
Братчеда, голям си трол, бе, маняк!!
Баси и рейтинга, който си натрупал за гнусното магаре, без да обиждам истинските животни, разбира се!
6.
Тоя мошеник
19.02.2017 19:56:59
117
21
е новата патерица на тиквоча
5.
Бургазлия
19.02.2017 19:55:41
135
26
Не те искаме, магарешки!
Гадна мутра, псевдо патриот!
Пукни!
4.
Да бе..
19.02.2017 19:54:03
117
15
а иде в айтос да се кандидатира, дето му е бензинаджийницата, на обещания повече не вярвам, само на свършена работа
3.
Nqkoi hora iskat da lapat maduri v Burgas
19.02.2017 19:38:25
131
27
Магарешки този път няма да има същия резултат , ще гризне един магарашки и да си ходят по селата селяндурите
2.
Братчеда с ауди Б4
19.02.2017 19:36:33
27
160
Никой и нищо не знае какво се случва в тази държава,но всеки си мисли че разбира от всичко.Дали Марешки се бори с монопола на Лукойл,дали го прави за да може обикновения човек да купува евтини лекарства и горива или го прави за себе си не знам дали е най важно. Предлага качествени горива на най ниски цени и отдавна вече ме е спечелил като клиент и ако продължава в същия дух ще ме спечели и като гласоподавател на изборите.
1.
Nqkoi hora imat samo pari
19.02.2017 19:34:32
102
15
Ne se li naqdi!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ИТН получават третия мандат за правителство от президента (НА ЖИВО) ИТН получават третия мандат за правителство от президента (НА ЖИВО) Той ще води новото шоу на Маги Халваджиян Той ще води новото шоу на Маги Халваджиян Новото шоу е световен формат, който се излъчва в двайсет страни по света, включително САЩ Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън ​​ Ангелов побесня от това, което му предостави Галин и заедно със своите хора започна да го замеря с хляб, но постъпката му срещна бурно неодобрение след зрителите на риалитито за готвене по Нова телевизия Наистина ли се помисли за Кралица Наистина ли се помисли за Кралица Илияна Раева втрещи с външния си вид Уж е врял и кипял в телевизията, но допусна грешка, която му струва скъпо Уж е врял и кипял в телевизията, но допусна грешка, която му струва скъпо Глобиха го 3 хил.лева Цеци Красимирова призна, че се е разделила с богатия американец, но причината е изненадваща Цеци Красимирова призна, че се е разделила с богатия американец, но причината е изненадваща За всеки един е ясно, че един петгодишен брак няма как да оцелее, когато съпрузите живеят на различни континенти Днес тя е със Сотир Цацаров, но зад гърба си има два брака Днес тя е със Сотир Цацаров, но зад гърба си има два брака Тогавашният ѝ мъж не искал толкова амбициозна половинка, а жена, която да бъде всеотдайна домакиня ГЕРБ, ДПС и „Възраждане“ „изгониха“ зам.-министър от заседание на парламента ГЕРБ, ДПС и „Възраждане“ „изгониха“ зам.-министър от заседание на парламента Емил Дечев е представител на реформаторски настроения Съюз на съдиите в България Задава ли се конституционна криза? Кой ще носи отговорност за служебното правителство Задава ли се конституционна криза? Кой ще носи отговорност за служебното правителство Няма правен механизъм, който да задължава да се поеме поста на премиер, обясни бившият министър на правосъдието Пенчо Пенев  50 000 лв. награда за човека, който открие Ивана от Дупница 50 000 лв. награда за човека, който открие Ивана от Дупница Надеждата ни крепи все още, че е жива, каза Мария Георгиева
Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала Това е новият биткойн Това е новият биткойн Kaĸaoтo зa пъpви път в иcтopиятa нaдxвъpли 10 000 дoлapa зa тoн Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Известна още като Ден на Тракия, тази дата не е само част от българския културно-исторически календар, но е и ден за преклонение, почит и памет
Бойко Борисов Бойко Борисов Не искам лидерска среща, те се държат невъзпитано Виц на деня Виц на деня - Какво си мисли истинският мъж, когато види хубава жена?
- Моята е по-хубава!
Виц на деня Виц на деня Из женски форум:
- Защо когато го Искаш той не те иска, а Когато те иска ти не го Искаш...?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато една жена иска да знае мнението на мъжа, тя всъщност иска да чуе собственото си мнение, само че с бас.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори