×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Георги - техник денем, жиголо нощем: Поръчват ме и пенсионирани учителки


Георги - техник денем, жиголо нощем: Поръчват ме и пенсионирани учителки
Това е Георги, който държи да остане анонимен и крие лицето си
11 Февруари 2017, Събота, 15:14 ч.

30-годишният Георги, който по професия е техник-поддръжка в голяма фирма в България, в момента е топжиголо в страната. Младежът заработва минимум по 2000 лева на месец от сексласки с жени и мъже на

30-годишният Георги, който по професия е техник-поддръжка в голяма фирма в България, в момента е топжиголо в страната. Младежът заработва минимум по 2000 лева на месец от сексласки с жени и мъже на различна възраст.

Пред "168 часа" той разказа, че това му било хоби, с което се разтоварвал в свободното си време, но парите, които изкарвал, били предостатъчни. Въпреки това не се отказва от професията, която е специализирал - "Компютърни системи и технологии" в Техническия университет в София.

"Всичко започна на шега. Приятели на майтап ми казаха, че точната професия за мен е жиголо. Те знаеха, че обичам да опитвам нови и луди неща и съм достатъчно разкрепостен за това", разказа младежът.

Така той решава да си пусне обява в сайт за такива услуги, като качва кратко описание и свои предизвикателни снимки, поставяйки цена от 100 лева.

"Мъжът ви ви е изневерил, не Ви напуска досадният спомен? Върнете му го и се позабавлявайте."

Остава обаче изненадан от факта, че го търсят повече мъже, въпреки че изрично е написал, че предлага ласки само за жени.

"Бях споделил, че мога само и единствено да бъда с дами. 2 часа по-късно получих обаждане от мъж. Оказа се, че в следващите месеци десет пъти повече представители на силния пол ме търсеха, но аз им отказвах. В един момент си казах колко ли пари губя по този начин и реших да опитам, но само и единствено като активен партньор", разказа още Георги.

Той променя старата обява, като условието е цената за мъже да е двойно по-висока - 200 лева. Оттогава 30-годишният мъж работи около 15 дни в месеца и се среща с различни типажи. Така например първата му среща с мъж била с 35-годишен столичен бизнесмен, който крие от своята приятелка породилото се у него желание за интимни ласки и от силния пол.

"Той ме посрещна и вървяхме около 15 минути до дома му, тъй като клиентите винаги ме посрещат и ме водят до адреса си - казва жиголото. - По пътя ми разказваше за своята успешна кариера и сподели, че крие тези свои пориви към неговия пол от приятелката си. Минахме през магазин и той напазарува алкохол, ядки и всичко необходимо за една вечер в приятна обстановка. Не можете да си представите в каква кооперация живее. Апартаментът беше огромен, а таванът светеше в различни цветове. Камината беше дигитална, включваше се с едно копче на дистанционното."

По думите му той не е чувствал притеснение, докато клиентът не му споделил, че има желание да е активен. Тогава Георги категорично отказал и решил да си тръгне, но бизнесменът го спрял. Казал му, че няма проблем и да е пасивен, стига да запази дискретност.

"Тук е интересната част. Повечето мъже, с които съм бил, да не кажа почти всички, си имат сериозна връзка с жена. Половинките им дори и не подозират, че се разнообразяват по този начин и че имат такива желания", обясни Георги.
Дамите също не оставали по-назад и редовно изумявали жиголото със своите странни фетиши. Така например с него се свързва 40-годишна софиянка, която си пада по BDSM, т.е. доминантството, задушавания и агресия в секса.

"Когато отидох на адреса, тя ми каза, че не иска никакъв секс, а само да бъда неин роб. Просто не го очаквах. Всичко започна стандартно, само със събличане. След което дамата извади намордник и го постави на врата ми. Бях втрещен от това.

Интересното е, че визитките на Георги са на три езика - български, немски и чешки, тъй като имал и опит с чужденци. Това станало по време на командировката му в Германия. Преди две години той бил изпратен за 10 месеца в Лудвигсбург, където също решил да пробва своя късмет във втората професия.

"Масово германци на всякаква възраст търсят момчета за секс без значение от националността - казва Георги. - Интересното е, че такъв германец можеш да намериш и в т.нар. еротични кина. В България няма такива и почти никой, с когото съм говорил, не е чувал за тях.

В Германия те са страшен хит, много са актуални там и се посещават и от двата пола. Еротичното кино, намиращо се в град Лудвигсбург, се състои от пет зали с различна големина - най-голямата е залата с по 100 места и 4 малки стаи - кабинки, в които можеш да се усамотиш с някого. В това кино няма холивудски филми, а само стандартно порно между мъж и жена. Помислено е и за хомосексуалните, в определени дни залите работят само за тях. Този вид кино съществува в Германия от 2004 година насам.

В категории: Животът


7
Коментара
7
Коментара по темата
7.
СТРАНДЖАНСКИ КОСМАТ СЕЛЯНИН
11.02.2017 18:00:53
1
4
ЕЙ, РЕЗБАР ОТИДИ ДА ЗАРАБОТВАШ В СЪВЕТСКИЯ СЪЮЗ, ПУТИН ЩЕ ТИ ПОКАЖЕ КЪДЕ Е СИБИР, ДА ЧУКАШ КАМЪНИ ДОКАТО СИ ЖИВ
6.
Ся
11.02.2017 17:14:35
0
4
Ся в българско секса е забранен за разлика от Гърция Германия Франция и почти навсякъде но пък тука се побийват по дискотеките
5.
до МДААА
11.02.2017 14:54:15
2
2
И аз ги подозирах...хахаха
4.
Анал из
11.02.2017 14:52:31
0
7
От цялатата работа разбрах че е страшна далавера да работиш като проститутка и едвали не нещо супер нормално т.е. нещо като журналист ама много по платено
3.
МДААА
11.02.2017 13:52:39
2
11
Е сега вече се разконспирирахте флегми.
Отдавна ви подозирамоля, че сте порно сайт хахахахаха
2.
???!!!??!!
11.02.2017 13:35:44
1
10
Все по натрапчиво се поднасят гнусотии...съвкуповлението с жена е да се родят деца....всичко останало е холивудска первезнос и отклонение...
1.
Желязко
11.02.2017 12:49:47
2
25
Абе Георги ,това,че си само активната страна ги говори на майка ти.....халка.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Сексът в „Ергенът“ вече не е мираж. Валерия и Алек го направиха в морето Сексът в „Ергенът“ вече не е мираж. Валерия и Алек го направиха в морето Красавицата споделила, че е било много страстно, но и доста неудобно Украинка се изгаври с ченгета от РУ-Несебър, ето какво се случи Украинка се изгаври с ченгета от РУ-Несебър, ето какво се случи 60-годишната чуждестранна гражданка, но временно пребиваваща в Слънчев бряг, опитала да ги подкупи с 20 лв., но се озовала в ареста Община Царево с мащабни инфраструктурни проекти Община Царево с мащабни инфраструктурни проекти За реализацията им администрацията ще си партнира с различни институции НСИ: Българите удвоиха своите доходи през последните 10 години НСИ: Българите удвоиха своите доходи през последните 10 години Реалните доходи1 на домакинствата нарастват с 10.0% през 2023 г. в сравнение с 2022 г. Този терен край ж.к.“Меден рудник“ не е златна мина, а бомба със закъснител Този терен край ж.к.“Меден рудник“ не е златна мина, а бомба със закъснител Собственикът „Бермар инженеринг“ дава втори частен съдебен изпълнител на прокурор заради опита за неправомерна продажба Откриха издирвано 13-годишно момче Откриха издирвано 13-годишно момче Предадено е на родителите в добро здравословно състояние Петя Банкова и Стефан Димитров остават в ареста, реши окончателно съдът Петя Банкова и Стефан Димитров остават в ареста, реши окончателно съдът Налично е обосновано предположение, че двамата са извършили престъпленията, в които са обвинени, смята тричленен състав на САС Проучване: 10 основни риска пред България в следващите 10 години Проучване: 10 основни риска пред България в следващите 10 години Интересно е да се отбележи, че в Топ 10 е попаднал само един от смятаните за базови рискове, свързани със социално-икономическото развитие на България Участъкът в Камено отново е Районно управление, началник е главен инспектор Михаил Георгиев Участъкът в Камено отново е Районно управление, началник е главен инспектор Михаил Георгиев Състав от общо 36 полицаи ще се грижат за спокойствието и сигурността в общината Петя Банкова вече е обвиняема и за принуда Петя Банкова вече е обвиняема и за принуда Днес Софийският апелативен съд трябва да реши дали да остави Банкова в ареста окончателно
Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Осакатеният твърди, че е бил нападнат от „въоръжена банда“ от шестима енориаши До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища Собствениците вече трябва да получават разрешения от властите за престои, по-кратки от 100 дни Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Медиите в емирствата нарекоха валежите „историческо климатично явление“, което „надминава всичко записано от началото на събирането на данни през 1949 г.“ Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Двамата бяха двойка още от училищната скамейка и дори се заговори за сватба Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива С Петър се запознахме в Несебър, докато бях в една сладоледаджийница, разказа Полина  Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души От удар предното стъкло се е счупило и шофьорът изхвърчал на пътното платно Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Хороскоп за деня – 18 април 2024, четвъртък Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ "Селестиал Джърни" има 630 каюти, 7 ресторанта и 8 бара Български доктор на науките е кандидат за президент на Мавритания Български доктор на науките е кандидат за президент на Мавритания Хамидин Моктар Кан завършва висше икономическо образование у нас - в УНСС Гърция въвежда 6-дневна работна седмица Гърция въвежда 6-дневна работна седмица В същото време на служителите ще се изплащат допълнително 40% от дневното им възнаграждение за шестия ден, а ако е празник – 115%
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня Интервю за работа:
- Каква заплата очаквате да получите?
- Ами "Ехаа, тва всичко за мен ли е?"
Виц на деня Виц на деня Мъж на смъртен одър:
- Жено, да ми кажеш преди да умра децата мои ли са?
- Абе да ти кажа, ама ако не умреш?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Една жена винаги знае какво да попита, когато не знае какво да отговори...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори