×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Защо Марешки влиза в политиката


Защо Марешки влиза в политиката
Истинската цел на варненския бизнесмен едва ли е да пребори картелите
05 Февруари 2017, Неделя, 07:28 ч.
Автор: Екип на Флагман.бг

Подобни „феномени” вече е имало в лицето на Цветан Василев и Христо Ковачки

Дългогодишните опити на варненския бизнесмен Веселин Марешки да влезе в голямата политика са на път да се увенчаят с успех. След като собственикът на бензиностанции и аптеки взе 427 000 гласа (11,17%) на президентските избори, апетитът му да влезе в Народното събрание и да стане истински фактор се увеличи.

За целта той започна щурм с ребрандиране на старата му партия „Либерален алианс”, с която Марешки не постигна пробив през годините. Формацията му вече се представя като ВОЛЯ, а внушенията от страна на бизнесмена са, че това е изцяло нов политически субект.

Според социолозите партията е сигурен участник в следващия парламент 

Проучванията дават между 4 и 8% за партията на Марешки. Варненският политик расте и по личен рейтинг.

Проблемът е, че подобен тип политически играчи могат да виреят само в държава като България и целта на тези фигури съвсем не е тази, която пропагандират. Ситуацията напомня на тази с Бареков и неговата „България без цензура” (ББЦ), с която той се добра дори до Европейския парламент.

Бареков и Марешки не са много различни като явления. Първият бе популистки проект на Цветан Василев и се спихна бързо, след като банкерът изпадна в немилост.

Вторият използва подобни тези. И най-вече тази за картелите, срещу които той уж ще се бори, за да спаси изстрадалия български народ.

Разликата е, че Веселин Марешки харчи собствен ресурс.

Варненският бизнесмен обаче е продукт на същите или подобни фактори, които позволиха да се случи грабежът на века с източването на Корпоративна търговска банка на Цветан Василев. А тези фактори се намират в бездействащите държавни институции и са под давлението на управляващите ги политически играчи. И това не е трудно да се установи.

Всеки средно интелигентен човек може да се усъмни в тезите на Марешки веднага след като чуе начина, по който говори варненският политикобизнесмен.

Дори и да не обърнем внимание на първичното излъчване и изразителните средства, идеите, доколкото ги има, звучат доста съмнително. Те обаче лесно хващат дикиш в слаби демокрации.

Политическият успех на Марешки до момента се дължи на десетината бензиностанции, които продават гориво на ниски цени.

Според разследвания той продава под или около себестойност и така подбива конкуренцията, правейки си абсурдна политическа реклама.

Бизнесменът казва, че състоянието му е около стотина милиона лева, което се дължи разбира се не на съмнителните бензиностанции, а на аптеките, които превземат все по-застрашителен дял от търговията с лекарства.

Оплакванията срещу бизнесмена са многобройни през годините и идват най-вече от други собственици на аптеки.

"Пристигат в аптеката ти служители, на чиито визитни картички пише отдел "Експанзия" – "Аптеки Марешки", и ви предлагат да работите с тях или да им продадете аптеката си, тъй като в противен случай ще открият до вас аптека с размазващо ниски цени. На места, на които това се случва, ако някой не се чувства стабилен на пазара, предпочита да продаде бизнеса си. В много случаи тези, които започнат да пазаруват, без да искат, предоставят търговска информация и отново получават бизнес предложение да се продадат или да останат да работят за веригата", разказва Антон Вълев, председател на Националната аптечна камара, цитиран от „Капитал”.

Подобно изявление прави и проф. Илко Гетов, председател на Българския фармацевтичен съюз. Засегнатите фармацевти обаче отказват да говорят, защото се притесняват, че ще имат неприятности.

По всичко личи, че Веселин Марешки засега успява да се измъкне сух именно заради превзетите институции, срещу което той представя, че се бори.

Срещу бизнесмена изпищяха и от горивния сектор, където обаче все още има доста по-големи играчи.

След като дълго мълчаха, накрая от Българската петролна и газова асоциация в лицето на председателя Валентин Златев решиха да си излеят яда. Златев изнесе данни как всъщност варненският бизнесмен не е единственият, който злоупотребява с продажбите на евтини горива на ръба на закона. По думите му Марешки не е никакъв феномен.

„Феноменът в случая е, че тези хора, които правят това нещо и съзнавайки, че са на ръба на закона, са си мълчали. Един човек си позволи да стане и да каже: Аз съм апостолът на свободата и спасявам българската нация, защото продавам на българския народ по-евтини горива”, обясни Златев през декември пред парламентарна комисия, обследваща проблемите с картелите. И направи извода, че очевидно става въпрос за „изключително тежък политически чадър”.

Поведението на Марешки изглежда парадоксално. Нужни са

голямо нахалство и дързост от човек, монополизиращ пазара с лекарства със силови методи, да обяснява как ще бори картелите, след като влезе във властта.


Любопитна е мотивацията на подобно поведение. То може да се дължи на най-елементарна байганьовщина и парвенющина, присъща на неосъзнатия богаташ.

Но може да се обясни и с реакцията на човек, пристъпил правилата, на който му се налага да играе ва банк, за да не пострада от съответна държавна и политическа репресия, която е била отлагана дълго във времето и която може да му се стовари с неприлична сила.

Както се случи вече с гореспоменатия Цветан Василев.


А нищо чудно Марешки да взима пример от друг подобен играч – олигарха Христо Ковачки, който веднъж вече успя да влезе със своя собствена партия в парламента (но не лично), за да се превърне в маша на големите играчи.

И Марешки, и Ковачки са дребни олигарси, дори и за нашите мащаби, и те са достатъчно зависими от властта. Т.е. целта не е те да преборят корупцията в управлението, а обратното – политиката да използва за свои цели корупцията в бизнеса.

Но явно ще трябва да преживеем още един такъв „феномен”. А вероятно и още няколко – докато накрая началниците на феномените в българските бизнес и политика не започнат да влизат там, където им е мястото. В съседна Румъния вече показаха, че може.

В категории: Политика


Флагман.БГ Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън 28/03/2024, Четвъртък 10:26 2
Голям скандал в Денсинг старс
Голям скандал в Денсинг старс 28/03/2024, Четвъртък 10:23 3
44
Коментара по темата
44.
ПЛАТЕНИ И ОЛИГОФРЕНИ
05.02.2017 17:01:09
0
7
ОПРЕДЕЛЕНО СТАТИЯТА ЗАЩО МАРЕШКИ НЕ ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕ ВЪВ ВЛАСТА -ЗАЩОТО ЩЕ ВЗЕМЕ ОТ НАШИЯТ КОКАЛ -ПЛАТЕНИТЕ И ОЛИГОФРЕНИТЕ ДА ПЛЮЯТ СЕГА
43.
FLAGMAN
05.02.2017 16:35:24
2
7
По скоро заглавието трябва да бъде ЗАЩО МАРЕШКИ НЕ ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕ ВЪВ ВЛАСТТА
42.
защо ли
05.02.2017 15:30:47
6
7
Защото е алчен простак без един работен ден, но пък с патологични илюзии за величие. Марешки този поставен "бизнесмен" е една кукла на конци, представително лице на капитал с неясен произход и собственост. Ако трябва да се обзаложа бих се обзаложил, че Марешки е лост на структури обвързани с руската мафия.
41.
Силвия
02.02.2017 13:46:20
2
5
борба с картелите и монополите! Чисти патриоти и родолюбци! НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА КАЖЕ ДРУГИ ДВЕ ПО-ПОПОЛИСТКИ РЕПЛИКИ??? Как не го е срам,да се възползва по толкова долен начин от народа,който тъне в нищета и само чака лъч светлина?!?!
40.
Ал.Христов
02.02.2017 13:43:11
6
9
Най-самовлюбения нарцис! Страшно ограничен и отмъстителен! Отвратителна личност! Освен това е фалирал аптекар,който се опитва да се закрепи в някой друг отрасъл и да точи банките! Той е кредитен милионер,който е на ръба на фалита! Ако влезе в политиката,ще се отърве от фалита,това е и причината да иска да е депутат.същата ситуация се случи и с Красен Кралев,който преди да стане министър,беше напълно фалирал!
39.
СТИГА С Мошенгии !
02.02.2017 09:04:38
3
6
Големи схеми,нищо ново в обзора на Българската политика .Много добър анализ ,моите поздравления за "Флагман" !
38.
СТРАХ ОТ МАГАРЕШКИЯ
01.02.2017 23:43:13
2
9
до 14 -каза им че ги е СТРАХ и шайката около ЗЛАТЕВ ОТ ПЛАТЕНИ И ОЛИГОФРЕНИ ТИ СЛОЖИХА 25 МИНУСА
37.
Не на измамите
01.02.2017 20:55:10
3
8
Днес написах в търсачката "цени на горивата" и с изненада останових, че има и други вериги, които се доближават като цени, с тези на марешки. Честно казано чивам ги за пръв път, защото никой не говори за тях, а ни се натрапва тоя и ни се пррдставя като робин худ. Много лесно се опитват да ни манипулират. А и повечето вериги предлагат карта с отстъпка, която намаля цената, също и точково система, която предлага стоки с различни намаления. Също е и с аптеките. Много аптеки предлагат карти за намаления. Има и други вериги аптеки предлагащи лекарствата на много добри цени. И мога и пример да ви дам, до нас има негова аптека и друга верига, на 5 метра една от друга са. На марешки аптеката залезе.
36.
Вай, ваййй
01.02.2017 20:34:35
3
5
Статията е платена от Маггарешки, но не достатъчно. На добрите платци, след "В категории: Политика" няма възможност за "плюене"/коментари/, или някой е доплатил за да се излее помията.
35.
burgas
01.02.2017 19:51:18
1
11
И как така социолози дават толкова много проценти за патриотите ,та много хора ги намразиха включително и аз защото не може до в вчера да плюеш Волен и днес да се прегърнете.Така е защото отделно няма да влезете в парламента а си мислите че хората са балъци, еееее свърши се тази ,да го духате господа политици измислени,и Волен и Валери и всички там време е да ви направим един показен урок .
34.
Аз
01.02.2017 16:55:42
7
18
Тоя дава мизерни заплати като всички останали,даже служителите му като се разболеят и си вземат болнични,първите 3дни,които работодателя плаща по закон,той въобще не ги плаща.За какъв борец срещу статуквото ми говорине?
33.
Димитър Димитров
01.02.2017 15:07:59
27
17
Каквото и да се опитвате да изфабрикувате за Марешки едно е очевидно - горивата, а и лекарствата, които продава са по-евтини. Следователно само той дефакто прави нещо за бедния български народ... Другите фармацевти не смеели да се обаждат, щото щели да имат неприятности - ГЛУПОСТИ... Защото искат да печелят много, а имат една малка аптечка... За горивата е ясно - както са казали древните: Когато цифрите говорят и боговете мълчат - питайте всички варненци, които карат с най-евтините горива в България... Ясно е защо тази статия излиза в "бастиона" на Герб, а именно излиза в Бургас (където също така е и другия голям монополист - нефтофима)...
32.
Тони найка и Крум лайка
01.02.2017 14:41:30
11
17
Нещо не ми се вярва. Значи тоя Марешки е бизнесмен, отваря бензиностанция, може да продаде литър гориво примерно за 2,10 както върви по другите вериги, но той не щр го даде за 1,90. Защото му пука, как живеят хората? Да плаща заплати на служителите си по 2000 лева, на ли му пукс за хората. Всъщност те му работят, за да става все по - богат и няма да е незаслужено. Почти съм сигурен, че заплатите на неговите служители са, колкото са заплатите в бранша. И няма да е толкова популистко. Като искаш да си от полза на обществото не е нужно да ставаш политик, има и други начини. Така излиза, че всичко това се правли за лична изгода.
31.
Аз
01.02.2017 14:18:16
9
15
Боко държи здраво това плямпало, я е кривнал нанякъде я са му извадили далаверите. Вижте как Боко държа на каиша Болен Сидеров, сега е ред на Магарешки
30.
*********
01.02.2017 14:13:15
3
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
29.
Въпрос !!!
01.02.2017 14:10:48
2
12
Касабова ясно е че сега ти е жътвата преди избори с платени статии ,но кажи какво общо има твоя Валерко с фирмите които изграждат паянтовата но уникално скъпа ограда с Турция ?
28.
До Голям напън
01.02.2017 14:07:00
7
11
Статията е много вярна. Не е въпроса за 15-20 лв. разлика в цената на резервоар гориво, а че със стотинки разлика ще подлъжат маса народ преди изборите, както циганите и бедните с кебапчета и бира. След изборите никой няма да го остави Магарешки да си прави имидж за сметка на големите играчи в бизнеса с горива! Сега го бутат, за да обере негативния вот към големите партии (на-вече ГЕРБ), а след изборите ще бъде патерица на същите, за да си прокарват крадливите "политики", иначе отдавна да са му свили сармите, не е чак такъв самарянин, че да работи без печалба на "полза роду".
27.
От къдя, на къдя?
01.02.2017 13:34:22
5
18
Циганите се продават за 10 20лв. Турците се дават по задължение. Простия българин се продава за стотинки. Лош мат'рял. Доказано.
26.
o==)====>
01.02.2017 13:27:31
5
17
По глупав народ няма от българина!!! Лъган, еван, пак лъган и пак еван. Къса памет, малко гънки, ракийка и сеир. Мажоритарно или партийно пак ще сме еваните ние.Нищо не зависи от нас
25.
!
01.02.2017 12:53:49
8
21
Айде, почнаха предизборно-поръчаните статии!
Нагласени и скалъпени.
24.
Голям напън
01.02.2017 12:48:20
14
20
Невиждан за флегмите.
Дълга статия, целият екип я писал.
Почернени цели пасажи да ни светнат кое е важното.
Искат да ни обяснят, че като плащаш 20 лева по малко на резервоар е лошо нещо.
Ех флегми флегми. ...
23.
Има ли овце
01.02.2017 12:40:56
6
8
Трябват и вълци
22.
e
01.02.2017 12:35:39
1
19
Щото в политиката е най-голямата далавера, а овцете са най-много!!!
21.
Мажоритарен вот за да се спре корупцията !
01.02.2017 12:20:41
12
11
В парламента трябват нови лица , дали ще е Марешки или някой друг няма значение .
Тези старите такива схеми са направили да източват бюджета че свят да ти се завие . Трябва да се въведе мажоритарния вот и да спрем да гледаме едни и същи крадци в парламента .
20.
Лъчо
01.02.2017 12:20:04
16
23
Яко се плашите от Марешки,трепни трепни ха ха ха
19.
Мажоритарен вот за да се спре корупцията !
01.02.2017 12:19:39
14
14
В парламента трябват нови лица , дали ще е Марешки или някой друг няма значение .
Тези старите такива схеми са направили да източват бюджета че свят да ти се завие . Трябва да се въведе мажоритарния вот и да спрем да гледаме едни и същи крадци в парламента .
18.
Kiortabelar
01.02.2017 12:08:36
1
3
Zemi 4-5 hamburgera mcdonalds da hapnem
17.
С.Станишев
01.02.2017 12:07:13
10
13
Всеки може да продава евтино гориво, стига КОЙ да му го уреди от Държавния резерв. Ами когато това свърши, какво ли ще стане? Бензиностанциите ще станат аптеки по същия модел?
16.
Hks
01.02.2017 11:55:46
2
5
Ot vushki ne na e strah ima head n shoulders
15.
демократ
01.02.2017 11:55:36
12
35
Марешки не Влиза а ГО ВКАРВАТ в политиката. Бензина са новите КЕБАПЧЕТА и глупавите избиратели вярват на думите му " че средата била корумпирана" а той в тази среда е успял да направи "бизнеси"за 100млн в). А ГО ВКАРВАТ за да ни ГО ВКАРАТ като бъдещият коалиционен партньор на ГЕРБ. Затова и мозъка на Марешки роди, че корупционната среда при ГЕРБ е изградена от Нинова... Няма смисъл от коментари. ТЪПО НАСЕЛЕНИЕ БЕДНА ДЪРЖАВА !
14.
BMW
01.02.2017 11:50:47
27
20
Мнооого ама много Ви е страх от Марешки......това е цялата работа
13.
Ok
01.02.2017 11:33:22
2
8
Продавам Оксижен!
12.
Стюардесата Радева
01.02.2017 11:28:26
13
26
Магарешки, ГРОБ и патреотите 120 дупедавци в парламента са новото старо управление в Булгаристан
11.
Мдааао
01.02.2017 11:26:21
23
18
Мноооого ви е страх от Марешки много.
А най го е страх Далавери Винкелов .... Най големия патриот...душа дава и дупе ще даде за власт.
Марешки ще ви удари на изборите. А Каракачанов ви е сложил на дуспата. А без воеводите сте до ъгъла, до сфетофара хахаха
10.
Дернев
01.02.2017 11:22:42
1
4
3. до 1

Те са си вече такива.
9.
Касабова
01.02.2017 11:10:21
5
3
До 6: лично мой продукт! Със среден към малък пенис, ама много мирише на сперма и лайна от моето дупе!
8.
ахаха
01.02.2017 11:10:01
4
8
Флагман, влезте във фейсбук групата на бургаските майки да видите как се правят пари без отчетност !!!!!!
7.
a1
01.02.2017 11:09:28
9
30
Опасявам се, че тези които подкрепят варненската мутра и са на път да го вкарат във властта дори не могат да обмислят в написаното в тази статия при това написана на достъпен за тях език.
Продадохте се за туба нафта говеда прости!
Като се замисля, че повечето от тях имат някъде по тялото си татуировки на Левски и Ботев....
6.
А Валерката
01.02.2017 11:07:44
0
28
А Валери Далавери чий продукт е , Флегман
5.
Защо ли>?
01.02.2017 11:03:42
6
25
Защото е алчно прасе и иска да се докопа до държавната баница. От момента в който раздаваше по 50 лв за глас във Варна до сега все едни и същи са били мотивите му...
4.
нормален
01.02.2017 10:51:26
6
22
Този Дърдорко е плод на полицейщината и ДС отгледан от комунистите, като техен "опонент"...такива сме ги гледали до сега - като се започне от СДС, ДПС да се мине през НДСВ и Герб...!!!

Ако не е с голям политически чадър и е пионка на сегашните гербаджии, които си го "отглеждат" уж като опозиция - да бяха го пратили отдавна при Мишо Бирата и Вальо Танов....

Останалото - сами си го обяснете !!!
3.
до 1
01.02.2017 10:50:41
1
21
Странно как досега не си разбрал каква е крайната им цел. Има ли човек в политиката, който да не се е превърнал в милионер на гърба на народа?
2.
Бургазлия
01.02.2017 10:44:13
8
17
Защото има магарешки хуй и иска с него да донаебе България!
1.
Дернев
01.02.2017 10:37:46
1
21
Бс си имат партия, защо и Вн да си нямат. И в двете мирише на море, малко кораби и горива. Макар че може и лекарствата да прибавим. Да видим крайната им цел каква ще се окаже.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ИТН получават третия мандат за правителство от президента (НА ЖИВО) ИТН получават третия мандат за правителство от президента (НА ЖИВО) Той ще води новото шоу на Маги Халваджиян Той ще води новото шоу на Маги Халваджиян Новото шоу е световен формат, който се излъчва в двайсет страни по света, включително САЩ Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън ​​ Ангелов побесня от това, което му предостави Галин и заедно със своите хора започна да го замеря с хляб, но постъпката му срещна бурно неодобрение след зрителите на риалитито за готвене по Нова телевизия Наистина ли се помисли за Кралица Наистина ли се помисли за Кралица Илияна Раева втрещи с външния си вид Уж е врял и кипял в телевизията, но допусна грешка, която му струва скъпо Уж е врял и кипял в телевизията, но допусна грешка, която му струва скъпо Глобиха го 3 хил.лева Цеци Красимирова призна, че се е разделила с богатия американец, но причината е изненадваща Цеци Красимирова призна, че се е разделила с богатия американец, но причината е изненадваща За всеки един е ясно, че един петгодишен брак няма как да оцелее, когато съпрузите живеят на различни континенти Днес тя е със Сотир Цацаров, но зад гърба си има два брака Днес тя е със Сотир Цацаров, но зад гърба си има два брака Тогавашният ѝ мъж не искал толкова амбициозна половинка, а жена, която да бъде всеотдайна домакиня ГЕРБ, ДПС и „Възраждане“ „изгониха“ зам.-министър от заседание на парламента ГЕРБ, ДПС и „Възраждане“ „изгониха“ зам.-министър от заседание на парламента Емил Дечев е представител на реформаторски настроения Съюз на съдиите в България Задава ли се конституционна криза? Кой ще носи отговорност за служебното правителство Задава ли се конституционна криза? Кой ще носи отговорност за служебното правителство Няма правен механизъм, който да задължава да се поеме поста на премиер, обясни бившият министър на правосъдието Пенчо Пенев  50 000 лв. награда за човека, който открие Ивана от Дупница 50 000 лв. награда за човека, който открие Ивана от Дупница Надеждата ни крепи все още, че е жива, каза Мария Георгиева
Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала Това е новият биткойн Това е новият биткойн Kaĸaoтo зa пъpви път в иcтopиятa нaдxвъpли 10 000 дoлapa зa тoн Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Известна още като Ден на Тракия, тази дата не е само част от българския културно-исторически календар, но е и ден за преклонение, почит и памет
Бойко Борисов Бойко Борисов Не искам лидерска среща, те се държат невъзпитано Виц на деня Виц на деня - Какво си мисли истинският мъж, когато види хубава жена?
- Моята е по-хубава!
Виц на деня Виц на деня Из женски форум:
- Защо когато го Искаш той не те иска, а Когато те иска ти не го Искаш...?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато една жена иска да знае мнението на мъжа, тя всъщност иска да чуе собственото си мнение, само че с бас.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори