×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Столичният общински съвет прие бюджета на София - над 2,5 млрд. лв.
  • Oт 18 ч. днес до 4 ч. утре се затваря кръстовището от ул. „Индустриална“ с улицата, водеща към Пристанище Бургас – между „Шкода Център Бургас“ и „Ламина“ ООД
  • Полицията в тайландска провинция ще преследва маймуни, които създават проблеми
  • Автошествие на миньори и енергетици в областите Стара Загора и Хасково в петък
  • Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Абсурд: Затвориха пътя между селата Трояново и Равнец без да има една снежинка


Абсурд: Затвориха пътя между селата Трояново и Равнец без да има една снежинка
От АПИ твърдят, че този път не е затворен, а има забрана за движение на тежкотоварни автомобили с тегло над 12 т. Преценете сами дали е така
19 Януари 2017, Четвъртък, 15:27 ч.
Автор: Емел МАХМУД, снимка: Гергана Г.

Хората са блокирани, не могат да се приберат в домовете си


Агенцията за пътна инфраструктура затвори за движение пътя между бургаското с. Равнец и каменското с. Трояново, без да има и една снежинка. В момента там не вали, обстановката е спокойна, но въпраки това от няколко часа движението между двете населени места е блокирано. За абсурдната ситуация алармираха читатели на Флагман.БГ, които не могат да се приберат до домовете си.

На изхода на двете села е поставен пътен знак B2 – „Забранено влизането на пътни превозни средства в двете посоки”. 

„Обстановката е изключително спокойна. Има леки навявания около нивите край пътя, но не е тежко положението. Смятаме, че ако мине снегорин, ще изчисти снега за нула време. Никой не ни е уведомил, че ще затварят пътя. Възмутени сме от безхаберието на Пътното управление”, оплакват се читателите на Флагман.БГ.

От Общинската администрация в Камено също не са уведомени за причината за блокирания път.
Флагман.БГ се свърза с Областно пътно управление-Бургас, откъдето обаче твърдят, че пътят не е затворен, а е забранен за движение за тежкотоварни автомобили над 12 тона. На снимката, която ни изпрати наш читател, ясно се вижда знакът B2 – който не ограничава, а забранява движението за всички МПС-та.

Най-неприятно ще бъде за хората, които тепърва трябва да се връщат от работа. Те ще останат изненадани, че отново не могат да стигнат до населените си места.



19
Коментара по темата
19.
Теньо Ганчев
20.01.2017 14:07:09
7
0
"Същият" pedal napishi si imeto da te vidq smeshnik .klaviatyrna nindja smeshna nasrana jena .
18.
Същият
20.01.2017 13:30:47
1
5
Бреей много лошо малкото улишче(охлюв)За да ви викат охлюви колко ще сте свестни не знам.Какъвто големият охлюв такова и малкото охлювче.Боклуци.
17.
ФЪРФЪР
20.01.2017 10:43:55
0
1
ДА ТИ СЕРА В УСТИЧКАТА ТИ КОЙТО МИ ТРИЕШ НЕУДОБНИТЕ ЗА КАСАБОВ КОМЕНТАРИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ЧУДЕСНО Е, ЧЕ ЖЕНИЧКАТА ТИ ПУСНА СТАТИЯ С ТЪПОУМНИТЕ ТИ ИЗЦЕПКИ ,ТА ДА ЧУЕШ КАКВО МИСЛЯТ ХОРАТА ЗА ТЕБ!!!

КАСАБОВ, ТОЛКОВА МИ ПАДНА И ТИ В ОЧИТЕ ,ЧЕ ВЕЧЕ СЪМ УБЕДЕН ,ЧЕ СИ ИЗВЪНРЕДЕН ШАПШАЛ!!!!!!!!!!!!!!!!!
ПОВТАРЯМ, ......ИЗВЪНРЕДЕН, ОРИГИНАЛЕН ШАПШАЛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
УЖАСНО СЪМ РАЗОЧАРОВАН ОТ ВАС И СЛЕД ТОЛКОВА ИЗЦЕПКИ И ИЗДЪНКИ ОТ "ЧУТОВНАТА ВИ ПОЛИТИЧЕСКА ПРАКТИКА" СЪЖАЛЯВАМ ,ЧЕ ГЛАСУВАХ ЗА ВАС!!!
ЩЕ СЕ ПОСТАРАЯ ,ТОВА ДА НЕ СЕ ПОВТАРЯ!!!
АБЕ, ЕЙ ШАПШАЛ СМОТАН, ГЕН. МАЙОР РУМЕН РАДЕВ, Е ТАКЪВ ПАТРИОТ ,ЧЕ ТИ НЕМОЖЕШ ДА МУ СТЪПИШ НА КУТРЕТО ,БЕ ШАПШАЛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ДА НЕ СПОМЕНАВАМ ЗА ИНТЕЛИГЕНТНОСТТА НА РУМЕН РАДЕВ И ЗА ТОВА ,ЧЕ ГОВОРИ СВОБОДНО 4 ЕЗИКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
С ПРОЯВАТА ВИ НА МАЛОУМНА ЗЛОБАРЩИНА И НЕУВАЖЕНИЕ КЪМ ЦЕРЕМОНИЯТА НА НОВИЯ НИ ДОБЛЕСТЕН ПРЕЗИДЕНТ, ВИЕ СИ НАБИХТЕ ТАКЪВ КОЛ В ГЪЗА , ЧЕ ВИ Е БЕДНА ФАНТАЗИЯТА КАСАБОВ, СИМЕОНОВ, БАЙРАКТАРОВ И ДРУЖИНКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

И ОЩЕ ЕДНО НЕЩО ИСКАМ ДА ТЕ ПИТАМ КАСАБОВ, ШАПШАЛ ГРОЗЕН!!!!!!!!!!!!
Я, ДА НИ ОБЯСНИШ ТИ И ДРУЖИНКАТА ВИ СИМЕОНОВ И БАЙРАКТАРОВ , КАК СТАНА ТАЯ ФАТКА ,ЧЕ СЛЕД КАТО ПЛЮХТЕ ГОДИНИ НАРЕД СРЕЩУ БОЛЕН И КРЕЩЯХТЕ ЕЖЕДНЕВНО ПО СКАТ ,ЧЕ Е ФИНАНСИРАН МОЩНО ОТ РУСИЯ И ЩЕ Е ПРЕДАТЕЛ!!!!!!!!..........ТА, КАК СТАНА ФАТКАТА, КАТО СЕ ВИДЯХТЕ В ПАРЛАМЕНТА С БОЛЕН И НА ВТОРИЯ МЕСЕЦ ВЕЧЕ СЕ ГУШКАХТЕ С НЕГО И СИ ГУКАХТЕ БЕ ШАПШАЛИ???????????????????????????????
ИСКАМ ОТГОВОРИ ШАПШАЛ ГРОЗЕН, ЩОМ СЪМ ЗАГУБИЛ ВРЕМЕТО СИ ДА ХОДЯ ДА ГЛАСУВАМ ЗА НФСБ????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!
16.
Теньо Ганчев
19.01.2017 23:44:15
2
1
"Въйй" pederasche dolno ne mi vikai brat shtoto shti padne glavata ako te vidq shmatka , znaesh li na kolko hora sum pomognal e shibanqk . Ai napishi si imeto e glypak . Klaviatyrna nindja . Ti ako si prav i si tochen si napishesh imeto glypak mishka
15.
Теньо Ганчев
19.01.2017 23:43:42
1
0
"Въйй" pederasche dolno ne mi vikai brat shtoto shti padne glavata ako te vidq shmatka , znaesh li na kolko hora sum pomognal e shibanqk . Ai napishi si imeto e glypak . Klaviatyrna nindja . Ti ako si prav i si tochen si napishesh imeto glypak mishka
14.
Ravnec
19.01.2017 23:15:16
0
0
Pusnete Gosho Prahchev s Casse aaaaa :))))))))
13.
Въйй
19.01.2017 21:32:38
1
7
Тенчо недей са изсира че ще затворят и Трояново - Аспарухово, много са ви дебели лайната брат.
12.
Споко !
19.01.2017 21:27:20
1
6
Пътят е затворен по предложение на кмета на Община Камено, Жельо Картунски. Той е единствения "Спасител" в общината и е свръх натоварен от зимното бедствие наречено ГРОБ и реши като вожда Тиквуний да почине от медийни изяви. Трябва време за физическа и псическа почивка,защото изборите наближават, а не са подготвени новите обещания(лъжи).
11.
Radost
19.01.2017 20:06:09
0
0
Kakvo lowo e napravil Giorgi Gancev. Ce pomaga na horata koito zakasvat v prespite da izliazat. Kak moje taka da se podigravate

















Piwete za tqh.
10.
аз
19.01.2017 19:57:21
2
2
Няма и снежинка в Равнец.А на правата към Трояново на високото що не пробвате да минете.Сигурно ще се насерете да звъните на 112,и тогава ще разберете що е затворен пътя,и ще трябва с хеликоптер да ва вадят.Снежинка няма пред компютъра.Той един тир днеска и той мислеше че ще мине през Кръстина към Винарско,щот няма сняг в Камено,ама са насра тираджията като затъна като,и цял ден не могат да го изкарат от два метра пряспа,и то щот няма сняг.
9.
dui
19.01.2017 19:31:06
0
0
da taka e patjat e zaleden I ima I snjag....dnes dvata snegorina sutrinta sa zakusali I ne moje da se mine ot snega.....to I pat njama.....dokoga zaradi nesvursenata rabota na obstinate I darjavata...nie ne mojem da xodim na rabota dokoga...
8.
Теньо Ганчев
19.01.2017 18:59:34
3
4
"Въй" искаш ли аз да ти се изсера отгоре ? И да се затоплиш ?
7.
От Бургас
19.01.2017 17:09:00
2
0
Флагман, със статията си подвеждате шофьорите да тръгват по път, който е затворен от АПИ.
6.
От село
19.01.2017 16:31:03
2
1
Флагман да изпрати писалия статията да премине по затворения участък и ако до сутринта го направи да потвърди дали това е така. Ако не премине до сутринта, да се свържат с него и да го посъветват да вика на помощ неволята.
5.
Снигоринаджия
19.01.2017 16:26:44
6
3
Тава е поледица. Снегорина не е ледорин. От тъпите коментари на някои коментатори ще се подведат хора за да тръгнат на път и да рискуват своя и на близки хора живота както и на снигоринажии тръгнали да ги спасяват.
4.
Въйй
19.01.2017 15:52:04
5
7
Не бе Георги Ганчев от Трояново се е изсрал на пътя и толкова му е голямо че колите не могат да го заобиколят.
3.
Снегорин
19.01.2017 15:45:40
2
6
Гласувайте за ГЕРБ
2.
vetren
19.01.2017 15:40:46
0
2
ot vetren kum AITOS e zatvoren putq!
1.
Да
19.01.2017 15:36:25
1
18
затвориха пътя бс -айтос.Защо?
Попитах АПИ и спаред тях имало снегонавяване.Аз съм тук и пътя е Ок.
Кой ги взема тезе рушения?
Не превишавали правомощията си .
Флагман проверете.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци БСП ще вдигне резултата си на предстоящите парламентарни избори, ще ни подкрепят и разочаровани гласоподаватели на ПП-ДБ Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Още в днешния ден времето даде заявка за предстоящото затопляне ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса Бойкотират съответната парламентарна комисия Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Не повече от 20 секунди са нужни, за да се изпрати запитване за съответното лекарство Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Дамян Дамянов бе прикован на легло и инвалидна количка след прекаран инсулт И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас Решението бе взето днес единодушно на редовната сесия на Общинския съвет Сашка Васева прогледна Сашка Васева прогледна Тя вече различава хора и цветове Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Тя е зам.-председател на Сметната палата Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Сред най-известните му завоевания са манекенката Цеци Красимирова и модела на Плейбой Светлана Василева
Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори