×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Минималната работна заплата в Гърция ще бъде над 800 евро
  • Днес ни очаква дъжд и по-ниски температури
  • Израел удари покрайнините на Дамаск
  • Куба обвини САЩ, че подклаждат протести в страната
  • На следващи избори ПП-ДБ няма да съществува, убедна е Мая Манолова
  • Разпитват свидетели по делото за побой срещу прокурорския син
  • Червения пират се изправя пред съда, гледат мярката му за неотклонение
  • Кирил Десподов стана футболист на годината
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Лекарска немарливост или злощастно развитие? Бургаско семейство изгуби най-добрия си приятел


Лекарска немарливост или злощастно развитие? Бургаско семейство изгуби най-добрия си приятел
Това е последната снимка на Чарли - домашният любимец на Людмила и Атанас
09 Януари 2017, Понеделник, 09:59 ч.
Автор: Георги РУСЧЕВ

Кученцето е било лекувано от бронхит, но са му били над 8 инжекции, на които организмът не е издържал

Известна бургаска ветеринарна клиника, намираща се в краен жилищен комплекс, прави куп излишни процедури само и само да вземе парите на стопаните. Това твърди нашата читателка Людмила Недялкова, която е загубила кученцето си. Смята, че това е станало заради лекарска немарливост.

Вчера тя е установила, че 3-месечното й кученце Чарли изглежда болно. Потърсила е помощ във въпросната клиника. Посрещана ги млада лекарка, която прави преглед на мини йоркширския териер и установила след рентгенова снимка, че има бронхит.

20 минути по-късно кученцето издъхва на масата в ръцете на лекарката и пред очите на стопаните му.

„Лекарката започна да му поставя инжекции. По някое време им загубих бройката – толкова много бяха, но съм убеден, че само спринцовките с лекарството бяха над 5. Отделно му би и две с глюкоза. След всяка следваща инжекция се виждаше как кученцето става все по-зле. Първоначално започна да трепери, после се отпусна, накрая започна и да похърква. Пред очите ми си отиваше!”, проплаква съпругът на Людмила - Атанас Недялков.

Ветеринарната лекарка забелязва, че нещо не е наред и започва да прави масаж на сърцето на умиращия Чарли. Но е твърде късно. Той вече е починал.

„Първоначално не реагирах. Всичко се случва – може да е било усложнение от болестта, може да е било лекарска грешка. Жена ми чакаше отвън и когато и казах лошата новина се разплака. Не търся възмездие нито към лекарката нито към собственика на клиниката лично. Платихме си процедурата – 40 лева, затова, че убиха кученцето ни, което се беше превърнало в част от семейството. Просто искам хората да знаят, че това не е място, където могат да очакват адекватна лекарска помощ за домашните си любимци”, допълва Недялков.

Собствениците са готови да извършат аутопсия на починалия си любимец, за да докажат окончателно причините за смъртта.



Вижте кой има имен ден
Вижте кой има имен ден 19/03/2024, Вторник 12:33 0
Фънки, иди на лекар
Фънки, иди на лекар 19/03/2024, Вторник 12:31 1
34
Коментара по темата
34.
Infinity
15.01.2017 01:58:43
0
0
I usually only play limit and no limit holdem or omaha. Play a buy albuterol nebules online live game at least every month with coro-rkews and online quite a buy albuterol nebules online bit.
33.
голям праз
09.01.2017 20:34:00
6
4
Кученцето на някаква рускиня, от ония новите, дето се пренесоха да живеят тук и си мислят, че всички българи са им длъжни, умряло. Каква новина.

А журналистите и те като лекарите. Пише се "немЪрливост".
32.
Той
09.01.2017 19:02:23
2
5
Хуманността или я имаш и ли трябва да я придобиеш първите 7 г. Тя те отличава от останалата фауна. , Започва от отношението ти към всяко живо същество минава през кучета котки коне...... И завършва с човека. Каквото ти е отношението към кучето, такова е към човека няма двоен аршин.
31.
Пострадала
09.01.2017 17:34:22
1
6
Др Митев е със сигурност аз също пострадах преди година със същата порода куче подобен случай при него .пак инжекци пак нещо страшно на 7 месеца куче и умря за 1 седмица
30.
ДОБАВЕТЕ КОМЕНТАР
09.01.2017 17:15:54
10
7
Абе Българи я се вземете в ръце,това да превръщате новината,че някакво куче е умряло си е живо коштунство,куче се копува а човешки живот копува ли се?В България има хиляди хора страдащи и недомогващи не казвам че не трябва да сме хуманни към животните,но помислете първо за хората държавата не ние чак толкова богата и безпроблеммна да издигаме здравето на кучетата пред това на човека.А човек като няма здравни осигувки и не си плати за операцията оставят го да умре,а тук се жалвате за куче? Моля съвземете се нищо човешко вече не е останало в Българина,или не ние сме едно подобие на Българи истинския Българин съвсем не е това което семе сега.И неска какво е това Свтевен ден на бежанеца,абе те дигнаха цял свят на крак с атентатите си и зулумите си,а вие и световен ден ще им правите,просто не са решили да тръгнат да колят и безчинстват.СЪВЗЕМЕТЕ СЕ
29.
Читател
09.01.2017 17:13:26
4
7
Според мен това е клиниката до немската гимназия,в Зорница, (не съм сигурен, ама ,мисля че Митев се казваше шефа). Там лекуват само с инжекции. На мен ми взе 600лв. Да ми лекува кучето, впоследствие се установи,че това заболяване се лекува за 50лв с хапчета, а той ми надупчи животинката с 60 инжекции.
28.
Препатил Кучкар
09.01.2017 16:58:36
0
7
Вижте в Бургас НЯМА- Хуманна и Ветеринарна Помощ - Всичко е МАФИЯ и НЕКАДЪРНОСТ. ТоЗ Митев в Зорница една кожна трихофития неможе да излекува на кучето ми- а четох в Интернет и сам с варова сяра сиго излекувах с две купания-иначе сумати "ваксини "и лекарства ми набута. Аааа Другия Митев дето сега се прави на Директор в Агенцията по Манджата-Кучето ми го ухапа Кърлеж-а той незанае какъв антибиотик се дава и ми вика " На ти тва шишенце аугментин остана от детето ми дай го на кучето си срещу 50 лева !!!А се лекува със Доксициклин и в резултат на грешно лечение с грешен антибиотик-кучето хронифицири с ерлихиоза и почина в страшни мъки с спонтанни кръвотечения! Дори в Стара Загора Началник на Вътрешни болести му водих друго куче и го умори като му предписа свръх доза сироп за кашлица вместо 0.5мл той написа в рецептата си 5 мл и го умори с анафилактичен шок- Мога да ви опиша "ПОДВИЗИТЕ"-Некадърност на почти всички" Ветеринари" в Бургас- Пазете си животинките и не им се доверявайте А ЧЕТЕТе в Интернет !
27.
До 24
09.01.2017 16:53:30
2
3
Няма как един народ да е варварски мизерен крадлив и да се отнася добре с животните. Кой се отнася добре с животните крадливия мангал дето после си бие коня ли? Или комплексираните стопани на кучета дето ги малтеретират понеже неможе да си го изкарат на шефа или някой друг? И т.н. А пък колко прецакан трябва да си в главата че да ти прави наслада да си ловец и да ходиш да стреляш по безашитни животни и после да се снимаш гордо с окървавените им трупове...Ама кво да ви обяснявам..
26.
До 26
09.01.2017 16:45:30
3
2
Да наливат се щото нищо не правят само пари перат.На приютите вобще не им дреме за животните. А ветеринарните лекари са същите като и нормалните лекари гледат само парите. Аиде занесете някое бездомно коте или куче което има нужда от помощ да видим как ще почнат да ви обясняват глупости как те нямат право да се занимават с улични животни и ала бала. А другите лекари сигурно нямат право да се занимават с бездомници...дали някой лекар дето се връща от смяна и мине покрай някой клошар или бездомник ще му помогне? И да хората се познават по отношението си към животните - ако се държат зле с живоните се дтржат зле и с хората - доказано е!
25.
до 22
09.01.2017 16:05:47
2
12
Да, но преди да оправяме животните хайде хората да оправим. Не мога да приема старци да умират от глад, при условие, че цял живот са работили като волове. Деца болни от лечими болести да си отиват защото родителите им нямат пари а държавата им казва да го духат...и после се наливат средства за приюти за котки и кучета и уличните помияри да имат повече права от пенсионерите.
24.
ОЛИВЪР
09.01.2017 15:57:02
3
3
Mайчицеее... и вие хора ще ставате. Да съм ходел в гората?? !! Какво да диря там бе , уродняк? Виж за какво е спора. Онзи иска да каже ,че един народ може да е варварски , мизерен ,крадлив и.т.н но отнася ли се добре с животните - ВСИЧКО Е ОК !!!
23.
До 22
09.01.2017 15:47:43
2
2
А теб кат се мислиш че си най-отгоре на хранителната верига и интелект трябва да те пуснат в гората с 1 ножче срещу вълците и мечките да видим колко бързо ще напълниш гащите. Ако ти изкочат 2 серизони кучета в града пак ще напълниш гащите. Май Оливър ще се уазплаче май ще трябва да викаме уинейка:):)
22.
ОЛИВЪР
09.01.2017 15:34:34
12
3
До 19..... Един народ се познавал по начина по който се грижел за животните.... ??!! Мама ти и неграмотен карабатак ..Не знам да съм чувал по-некадърно и изродско изказване и мисъл от тази.. ТИ СИ ЕДИН ТЪП УРОД КОЙТО ТРЯБВА ДА ГО ЗАКАРАТ ДА РИНЕ ЛАЙНАТА НА КРАВИТЕ ЗА 1 ГОДИНА, И ДА ЯДЕ И СПИ С ТЯХ В ОБОРА.... И ТОГАВА МАМА ТИ ДА ЕБА ЩЕ ВИДИМ ДАЛИ ТОЛКОВА ЩЕ ЗАОБИЧАШ ЖИВОТНИТЕ И ТАКА ЩЕ ПРЕНЕБРЕГВАШ ХОРАТА...!!!
21.
аз
09.01.2017 15:02:20
1
4
аз си карах котката на 15 години във вет лайф зорница.даже на мен ми бе ясно че не е това,което ми казаха ама айде взех им хаповете.полза нямаше котето умря от старост явно вече.гадна картинка беше
20.
ВС
09.01.2017 14:46:31
2
9
В ПОВЕЧЕТО СЛУЧАЙ НЕНУЖНИ МАНИПОЛАЦИЙ С ЦЕЛ ОБИР
19.
до 12
09.01.2017 14:16:33
2
18
Уважаемо безгръбначно говедо, има една приказка - един народ се познава по начина по който се грижи за ЖИВОТНИТЕ. Сещаш ли се ? Не, не се сещаш, защото си шибана медуза !!! Потресен съм от глупаци като тебе, искат МНОГО, а не се вглеждат в дребните неща, които са МНОГОТО което искат !!! Ей такива като тебе, биват вкарвани в затвора. Щатите може да са една от най-гнусните държави, НО СИ ЗАЩИТАВАТ ВСИЧКО ТЯХНО !!!!! ВСИЧКОООООООО !!!!!! ПРОУМЕЙ ГО АМЕБО ГНУСНА !!!
18.
:(
09.01.2017 14:14:19
4
20
Хора, не купувайте кучета !!!! Кучетата, отгледани с цел продажба идват от така наречените КУЧЕШКИ ФЕРМИ ! Може да потърсите в интернет какво представляват PUPPY MILLS. Сестра ми си купи кученце от МОЛА във ВАРНА. Кученцето беше на около 3-4 месеца. Гледано изцяло в клетка 1метър на метър. Всичките му предшественици са гледани по този начин, та даже и по-нагъсто. Когато едно същество не живее в естествената си среда, ТО НЕ СЕ РАЗВИВА ПЪЛНОЦЕННО. А кучетата искат ДВИЖЕНИЕ. И когато станат няколко котила, отгледани в ЗАТВОР, необгрижвани, НЕОБИЧАНИ и всяко следващо котило е с така наречени ВРОДЕНИ ДЕФЕКТИ. Нашето кученце умря на 3тия ден, без болес без нищо. Не ми се продължава да ви разяснявам....


НО АКО ОБИЧАТЕ ЖИВОТИНКИТЕ - ПРОУЧЕТЕ ВЪПРОСА САМИ. Животните не са създадени да стоят в клетки с дни, месеци, години...целия им живот минава така. Майката не вижда слънце, не вижда трева, незнае какво е пръст, изхождат се в шибаната клетка, тя не се почиства, кученцата заболяват .... просто.... проучвайте преди да се сдобиете с куче, котка или каквато и да е животинка. Ако искате животинка, намерете човек, който има такава и я е оплодил ЗАРАДИ ЖИВОТИНКАТА, а не с цел пари !!!!!!
17.
12
09.01.2017 14:09:29
1
12
Като чета коментара ти, тебе и за човек няма да ти е жал!
16.
Съд
09.01.2017 14:07:47
5
10
Съдете ги инъче няма оправия
15.
toi
09.01.2017 14:05:12
1
14
te povecheto kucheta sa po umni i dobri ot povecheto taka narecheni " choveci " koito s delata si sa sram za homo sapiens.
14.
Опо
09.01.2017 14:04:49
6
4
Що си давате парите на неграмотници.Измамници. Лекувай го сам или Стара Загора. Ама и вий го чакате да сгъне и тогава тръгвате по доктори.
13.
недялкова
09.01.2017 14:00:12
6
14
аз ще кажа клиниката вет лайф бургас собственост на др Митев а младата докторка е др Лешева кучето е собственост на свекър ми и наистина в недяля 08.01 го убиха 8 инжекчии с препарат 2 глукоза през абокад за 10 мин кучето тежи 600гр как сърцето му да издържи
12.
*********
09.01.2017 13:52:28
29
8
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
11.
Vesi
09.01.2017 13:43:32
3
10
Клиниката е на Николай Митев
10.
ФЛАГАМАН кажете името на клиниката
09.01.2017 13:40:29
1
14
Искаме да знаем името на клиниката и къде се намира за да не уморят и нашите домашни любимци!!! Защо ги криете? Липсва ви свободата на словото, а човека ви е дал информация с цел хората да знаят коя е клиниката, а не да ви се оплачи че кученцето му е умряло!!!!!
9.
toi
09.01.2017 13:38:08
1
8
do 5- i ti si za taia klinika, chovek koito nisto ne e sazdal prez jivota si moje da razsajdava taka . Gorkoto jivotinche i saboleznovania . kajete imeto na klinikata ....da ne postradat i drugi lubimci
8.
Рос
09.01.2017 13:35:51
4
11
Клиниката е вивавет в Зорница на Митев
7.
Бургазлия
09.01.2017 13:16:42
2
6
Да не е Коала? В Меден рудник са меко казано, доста некомпетентни лекарите и само те гледат в ръцете от към парите.
6.
Или или
09.01.2017 13:02:51
0
1
На тея цигани заплатите им са по $20 на месец.
5.
Гошо жабата
09.01.2017 12:56:46
22
12
Мойта жаба бе мощна и хищна, ама се разболя от жабешки грип като изяде няколко мухи кацнали върху акито на този декоративен помияр без имунитет.Сега ще съдя лигавите собственици на помияра щото брах вълна и мляко доих от жабата, не е кат прегазената котка скатала се под гумата на джипа на лигавите "собственици". Ще ги съдя и за неимуществени вреди, накърниха ми чувствата щот преди ги нямах, ама сега се оказа че е нещо повече от парче месо и декорация щот има келепир
4.
Х
09.01.2017 12:48:25
3
19
Може ли името?
3.
Стопанин
09.01.2017 12:46:09
1
57
Кажете е тая клиника какво е криете
2.
Някой
09.01.2017 12:39:35
1
69
Коя е клиниката
1.
Канчето
09.01.2017 12:17:35
43
18
Абе ко на занимавате с глупости.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Преговорите между ГЕРБ и ПП-ДБ продължават с блъфове, чака се решението на Борисов Преговорите между ГЕРБ и ПП-ДБ продължават с блъфове, чака се решението на Борисов Извънредно! Приемат ни в сухопътен Шенген до месеци Извънредно! Приемат ни в сухопътен Шенген до месеци В Брюксел днес бе одобрено предложение за резолюция, в която се призовава до средата на годината да бъде прието решение за цялостното присъединяване към Шенген на България и Румъния Неочаквана промяна в живота на изгонения майстор от "Бригада Нов дом" Неочаквана промяна в живота на изгонения майстор от "Бригада Нов дом" Влади Караджов обикаля Латинска Америка  Родолюбци издигнаха паметник на д-р Петър Берон в Тополовград Родолюбци издигнаха паметник на д-р Петър Берон в Тополовград С благотворителен на бивши и настоящи възпитаници на училището приключи последният етап за събиране на средствата В "Тоника" ще се избият за пари, Тео Шишманов си тръгна В "Тоника" ще се избият за пари, Тео Шишманов си тръгна Само четирима успяват да се спогаждат и изнасят концерти из страната Фънки, иди на лекар Фънки, иди на лекар Юлиан Константинов изригна заради ниската оценка, която Фънки даде на Зомбори  И новият ултимативен срок на ГЕРБ за преговори изтече – изходът е неясен И новият ултимативен срок на ГЕРБ за преговори изтече – изходът е неясен От партията на Борисов дават сигнали, че по-скоро ще се ходи на поредни предсрочни избори Защо този журналист от бТВ се скара с колежка, за да защити Гонзо Защо този журналист от бТВ се скара с колежка, за да защити Гонзо Според Златимир Йочев Гонзо си станал честно шеф на БФС НАП Бургас възстанови над 3 млн. лв. надвнесен данък на близо 5 000 бургазлии, ползвали данъчни облекчения НАП Бургас възстанови над 3 млн. лв. надвнесен данък на близо 5 000 бургазлии, ползвали данъчни облекчения От приходната агенция напомнят: ползваме данъчно облекчение за деца с подаване на годишна данъчна декларация до 30 април Геро от Капките много се е разхубавил, смята Гала Геро от Капките много се е разхубавил, смята Гала “Много сладък Геро, много го обичам. Геро, целувки!”, поздрави го тя от екрана
Тази майка наказа непослушната си щерка тийнейджърка с... „chanklazo“, хората са потресени (СНИМКИ) Тази майка наказа непослушната си щерка тийнейджърка с... „chanklazo“, хората са потресени (СНИМКИ) Вижте какво означава и как се прилага Едва на 42 години почина спортна звезда Едва на 42 години почина спортна звезда Новината за смъртта на Константин Колцов беше съобщена първо от руския хокеен клуб Салават Юлаев Овенът може да си увеличи доходите, а Лъвът да внимава с авантюрите! Овенът може да си увеличи доходите, а Лъвът да внимава с авантюрите! Хороскоп за деня – 19 март 2024, вторник Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Скокът в насилието върви ръка за ръка с имиграцията  На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа 10 000 бойци ще са дислоцирани в Констанца Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Рекламната кампания беше свалена заради липсата на съобразителност и вълна от недоволство Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Барикадирал се мъж е ранил и други двама души Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Той е млад човек, така че статистически погледнато трябваше да е жив още дълго време, каза Тръмп Мъж загина след падане от балон в Австралия Мъж загина след падане от балон в Австралия Тялото е намерено в жилищен район Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Компанията поискала от тях да си резервират по две места заради теглото
Ути БЪЧВАРОВ Ути БЪЧВАРОВ Опелото на патриарх Неофит бе всичко, което той не беше - лицемерие, ужас и грехопадение Виц на деня Виц на деня - Как се казват кучетата ти?
- Калвин и Клайн.
- Ама това са имена на гащи.
- Да, де - кучетата са боксери...
Виц на деня Виц на деня Мъж към жена си:
- Ти мислиш повече за своите рокли, отколкото за мен!
- Разбира се. Без теб мога да се покажа навсякъде, но без рокля...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук „Днес — това е утрешният ден, за който така сме се вълнували вчера.“
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори