×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

След 5 месеца мълчание бизнесменът Пламен Петков от Поморие проговори пред Флагман, обиден


След 5 месеца мълчание бизнесменът Пламен Петков от Поморие проговори пред Флагман, обиден
Спорът за 10-е дка под тези търговски площи до крайбрежната алея между „Кубан“ и р-т „Фор Ю“ в Сл. бряг наскоро е приключил, поделени са
02 Декември 2016, Петък, 09:00 ч.
Автор: Катя КАСАБОВА, Снимка: Авторът

Аз съм различим със съвършения си естетичен външен вид и запазена марка по благородство, нямам връзка със събитията от 8 юни т.г., казва г-н Петков

Поморийският бизнесмен Пламен Петков изпрати в редакцията на Флагман мейл, в който настоява да получи право на отговор след наша публикация от 24 юни т.г., озаглавена  „Вече всички говорят за Пламен Петков и прокурор Бошнакова".

Статията бе свързана с опит да се анализират събития преди и след 8 юни, когато в сърцето на Слънчев бряг се състоя кървавият сблъсък между групите на Димитър Желязков-Очите и Божидар Георгиев-Козела в р-т „Фор Ю".

Днес г-н Петков смята, че преди пет месеца сме разгласили неверни твърдения, като му „приписваме  ръководство и участие в организирана престъпна група, упражняваща престъпна дейност на територията на област Бургас”.

Публикуваме правото на отговор без редакторска намеса и без съкращения.  (Виж ТУК и ТУК)

Спазвайки нормите на добрата журналистическа практика, през почти цялата втора половина от юни т.г. многократно опитвахме да осъществим  комуникация с г-н Петков, защото имахме въпроси към него по темата, предвид  доброто му познанство с Божидар Георгиев-Козела. За съжаление,  без успех. Най-близките му хора казваха, че е в чужбина.

Извиняваме се, ако се е припознал в обидна за него роля във въпросната публикация, което не е било наша цел.

Г-н Петков обаче няма как да отрече участие в срамните за българския туристически бизнес събития от юли 2013 г. в сърцето на Слънчев бряг – с главен изпълнител Божидар Георгиев-Козела. Освен, ако не са унищожени многобройните преписки в РУП-а и в Районната прокуратура на Несебър, които по това време бяха без движение, с мотив, че били гражданско-правни спорове за имот.  Тогава единствен журналистическият екип на Флагман, по молба на Пламен Петков, и след провеждани срещи с него, отрази репортажно серия от изстъпления в курорта, поставяйки в риск собственото ни физическо оцеляване сред мутри, някои от които дрогирани. Още преди 3 години предупреждавахме МВР докъде може да стигне войната за ония 10 златни декара в непосредствена близост до кървавата баня от юни т.г.

За да не бъдем и с тази дописка упреквани, че създаваме негативен образ на г-н Петков в обществото, сме длъжни да уточним – тогава помориецът бе изчерпал всичката си надежда за справедливост у правоохранителните и правораздавателни органи на тая държава, поради което опитваше да защити законната си недвижима собственост с растящата мощ на Козела. Самият Пламен Петков стоеше в сянката на анонимните ни източници.

В категории: Крими


16
Коментара
16
Коментара по темата
16.
Мичмана
02.12.2016 19:34:33
1
0
Абе чух че Митьо, нещо се раздвижил. И сега Бат Пац ко прайм? При децата в Швейцария ли ? Май много тъпо. Дай да вдигаме шум. Така, така.
15.
Димитър
02.12.2016 19:12:10
0
3
Човека е чист като планински кристал не на нас знаем се какво представляваш с цената на всичко напред може да те стъпче и да продължи. По нагал нахален и мазен човек надали има. Наглец!!!!Поне да мълчи да не се излага повече .
14.
Pomorie
02.12.2016 18:06:31
2
2
Nqmam dumi,shefa na Bojo kravata se obidil xaxaxa Pravo na otgovor polzva.
13.
Мичмана
02.12.2016 17:08:45
1
5
И за преуспели поморийски пръчки да не чувам. Докато Бай Миле бе жив Пацката му бе най удобната куродръжка, подставена партия на жената на Милето във фирмичките. Като го гръмнаха Милето Пацо тигъра се разфуча и чак мускули показа сухата руса пръчка. Ама много е успял де, нищо че вече три години една кръчма 24 строй. Вече се чудя дали ще засипва морето отпред или площадка за хеликоптер на подвижния покрив ще прави. Мистър 0001 , да бе вярно ли Паца?
12.
Мдааа
02.12.2016 17:02:18
0
0
Четах двете скенирани пидиефчета срещу Касабова - някой остро иска да й влезееееее...
11.
Мичмана
02.12.2016 16:54:46
1
6
Боже, колко мъка има по тоя свят боже. Пацо с изящния бизнес, ротативките, магазинчета за хляб и мноооого дрожди. Мисля че една добра детайлна лична данъчна проверка би била лекарството за Пацата.
10.
Иван иванов
02.12.2016 16:17:04
0
3
Чуйте го само ! Нагъл педал ! Ама толкова нагъл,че се опитва да ни прави всички на маймуни !
9.
До благородния с естетичен вид крадец
02.12.2016 15:26:10
0
10
Вълка козинат си мени, но нрава никога
8.
До №7
02.12.2016 14:11:29
3
5
Гледните ни точки са едни и същи, но мненията ни различни.
Ти виждаш хищника във вълка, а аз свободата му.
7.
До Радост с №5
02.12.2016 13:49:24
0
5
Аааааааа да знаеш че има още много за казване, ти на това ако му викаш заключения сбъркала си адреса
6.
Гущера
02.12.2016 13:39:53
2
9
си реже опашката и вече не иска да има нищо общо с онзи борчески - мутренски период от 2013г. когато беше началник на същите мутрагени които стреляха по митю! Наглеца си е наглец !
5.
Вашето име:
02.12.2016 13:35:38
3
7
Да Ви покажа ли каква е разликата между "публикуваме право на отговор: и "публикуваме връзки към право на отговор"

И не е уместно да се правят изводи и заключения в правото на отговор - напишете си нова статия и си упражнявайте умствените способности в нея.
4.
-----------
02.12.2016 13:17:12
4
12
Много интересно как се сдоби с тази недвижима собственост, като е такава запазена марка на благородство, може би с много работа ...?В Поморие го знаем що за стока е!iСеднал сам да се определя!
3.
AZ
02.12.2016 13:13:37
1
5
"Тая" дописка трябва да се редактира с "тази", нека правим разлика между книжовен и разговорен български език.
2.
l
02.12.2016 12:55:47
2
7
velik si !
1.
запознат
02.12.2016 12:55:14
13
15
що го бъркате човека с тая измет маи много са завистниците на преуспелите хора
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Якова е правила възлагания по договори без финансово обезпечение, извършвала е неправомерни плащания, като е изхарчила тригодишен бюджет само за година и половина Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Аутопсията на жената установила съчетана комбинирана травма, включително множество счупени ребра Защо се гаврят с тази тв легенда Защо се гаврят с тази тв легенда Мария Янакиева се ожали, че е станала жертва на арогантно поведение, подигравки и обиди от шеф на софийска ТЕЛК комисия Евтим Милошев тръгна на 4-дневна разходка до морето и планината, обичал да си почива в България Евтим Милошев тръгна на 4-дневна разходка до морето и планината, обичал да си почива в България Очаква се НС да гласува изменение на Закона за чужденците, за да има работна ръка за туристическия бранш ГДБОП арестува мъж, продавал оръжия по куриер ГДБОП арестува мъж, продавал оръжия по куриер В работилницата на задържания са намерени общо девет въздушни пушки, три мобилни телефона, документи - фактури, сертификати и други Как да разпознаем прясното агнешко за Великден Как да разпознаем прясното агнешко за Великден Цветът на печатите показва дали месото е българско, или вносно
Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него  Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години  Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Москва наложи вето в Съвета за сигурност срещу резолюция на САЩ и Япония срещу надпреварата във въоръжаването в Космоса
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори