×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Жесток скандал! Сестра към дете в градина: Лайнарка мръсна! Говедо, ще ти оскубя косата, свинчуга мръсна!


30 Ноември 2016, Сряда, 23:13 ч.

Кремена Гинкова се усъмнила в грубо отношение към децата, изпратила дъщеря си със записващо устройство в играчката

Варненката Кремена Гинкова е майка на дете, посещаващо яслена група в ДГ "Морска звездица" в квартал "Младост". Тя се е усъмнила в грубо и неприемливо отношение към децата и на 25-ти октомври изпраща дъщеря си със записващо устройство в играчката, за да разбере какво се случва в градината, пише "Петел". Записът потресе всички. Ето какво разказа тя самата:
"Ще Ви споделя нещо, което се случи последните два дни, защото мисля, че всички родители трябва да знаят…

Дъщеря ми посещава яслена група при ДГ”Морска звездица” във Варна, от 04.10.2016г. започна да се буди нощем и плаче часове наред, да не описвам ходенето до самата яслата. Първоначално го отдадох на периода на адаптация, но състоянието и се влоши.

Всеки ден питах сестрите от яслата как е, какво става, споделих им проблема. Казаха ми че там е спокойна, че всичко е наред и сигурно това и поведение не е заради яслата. Бях чувала оплаквания от други родители, че децата са системно наказвани и „пошляпвани”.  Затова реших, че трябва да разбера какво се случва в яслената група.

ПОТРЕСЕНА СЪМ!
Цитирам едната сестра:
"Млъквай, зимане такова! Затваряй устата!"
"Тихо, не ме карай да те пердаша!"
"Докато не млъкнеш няма да спра да те тупам по устата!"
"Да не съм чула приказка да казваш, лайнарка мръсна!"
"Ще ти оскубя косата да знаеш"
"Говедо мръсно с говедо"
"Свинчуга мръсна"

Това е извадка от приспиването на едно от децата, което плаче и я изнервя, след което се чува как го бие... Такава е обстановката по време на обедния сън на децата.

Смятам, че всички имаме право да знаем, какво се случва с децата ни! Не мисля, че нещата трябва да останат така и тези изроди да продължават да разбиват психиката на децата ни! В конкретния ден, тази агресия е насочена към дете от групата на дъщеря ми, и не моето дете е битото, но какво ли се е случвало предните дни и с чие дете?! 

Още вчера 28.11.2016г. уведомихме Директорката на детската градина, която веднага се свърза с Община Варна и от днес въпросната сестра не е на работа. Изключително бърза реакция, за което благодаря от сърце! Но според мен проблема е на цялото общество.

Обществена тайна е лошото отношението на голяма част от персонала на детските градини и ясли, но до кога ?! Не може да продължава така, та нали именно нашите  децата са бъдещето на България!", коментира Кремена Гинкова.

Директорката на детска градина "Морска звездица" Драгомира Македонска, обясни, че в яслените групи работят медицински сестри, които не градината, а Общината назначава.

"Пряк работодател им е дирекция "Здравеопазване", тъй като децата са мънички и законът предвижда те се гледат от медицински сестри, заедно с помощник-възпитатели. На мен ми беше предоставен записът, и реагирахме възможно най-бързо като подадохме веднага сигнал към Общината", заяви Македонска.

Оказва се, че преди две седмици е имало писмена жалба до Общината срещу въпросната медицинска сестра и тя е била дисциплинарно наказана. Именно това е предизвикало съмнения у родителите.

"Тогава случаят не беше свързан с агресия, ставаше въпрос за оплакване от родители, че детето им се връща неколкократно от детската ясла, защото било болно. Детенцето е било с астма, а не с вирусна инфекция и не трябва да бъде дискриминирано. След като ми предоставиха 20-минутния запис веднага се свързах с Общината.

На сестрата й беше наложено дисциплинарно уволнение и от вторник тя не е на работа. Записът беше с лошо качество, но се чуват думите, бой обаче е нямало. Другата медицинска сестра е била в стаята и също твърди, че деца не са били бити", разясни още Драгомира Македонска.

Тя обясни, че по принцип в група има по две медицински сестри и двама помощник-възпитатели. В този момент, обаче помощник-възпитателите са излезли в обедна почивка и сестрите са останали сами с децата.

"Аз самата също ходя по цял ден на обиколки по групите, но ви е ясно, че в мое присъствие те няма да направят това", допълни още Македонска.

Едва ли уволнението на въпросната сестра ще направи родителите по-спокойни. Това, което могат да направят в случая е да наблюдават добре децата си, като при най-малкото съмнение да сигнализират директора на учебното заведение или Общината.



9
Коментара
9
Коментара по темата
9.
до 7
01.12.2016 11:38:00
1
1
Апък ти си от Дебелт, там циганите ебяха децата ти в училищните тоалетни.
8.
Потресен
01.12.2016 08:50:01
1
5
Покажете я тази пача да и видим тъпата физиономия и напишете името и защо я крият уродка мръсна!Ако съм на бащата ще и пръсна черепа на това чудовище!!!!
Гнида Долна!!!!Кой знае колко е тормозила децата,идва ми да и избода очите без да ми мигне окото!!!!Да бъде сигурна,че щом е такъв изрод и не обича децата ще си намери майстора един ден!!!!!!!!!
7.
до 3
01.12.2016 07:57:42
0
4
а ти като си в Атина си много велик ли ???...хайде кажи сега от кое Ямболско село си
6.
Iliqn
01.12.2016 01:37:42
1
5
Tova dete bashta nqma li...
5.
30.11.2016 23:04:17
3
23
Решението е камери във всички детски заведения.Родителите да могат онлайн да гледат по всяко време.Да видим тогава коя злобарка ще рискува да се държи като цербер.
4.
do 3
30.11.2016 22:12:59
2
5
hodi sa plqskai s grackite geiove !!!
ak oe tvoeto dete taka li shte napishesh ili kajesh
3.
Грък
30.11.2016 21:28:55
14
3
И като ви казвам, че бургазлии сте тъпо племе се сърдите! Трайте си в панелките от Тошово време и гласувайте за поредния цървул!
Поздрави от нощна Атина!
2.
лили
30.11.2016 21:16:06
5
15
Идея си нямате една такава малоумница какви поражения може да нанесе на психиката на едно дете!А още по-страшно става ,когато децата видят отношението на такива авторитети като нея към клетото дете-те също започват да й подражават и кошмара за това дете по време на престоя му в градината става тотален!Това е години наред тотален тормоз и сриване на детската психика!Такива сестри и учителки в детската градина са за съд и присъда ,защото щетите ,които нанасят на детската психика в повечето случаи са НЕПОПРАВИМИ!
1.
Джордж Клинтън
30.11.2016 20:43:07
4
21
А полицията къде е питам аз?!Директорката уведомила Общината и тая парясница нямало да бачка,че и от вторник...а отговорност за тормоза над това крехко същество кой и кога ще и търси???Децата в тази наша държава това ли трябва да понасят - ако акушерката при раждането им не ги убие от бой,то в детската градина вече ще им вземат здравето - и физическото,и психическото.Безсрамници!!!Не за затвор - за линч са подобни боклуци като тази "възпитателка" и всички други заспали тъпунгерки,които се пробват да и прикрият деянието!Скоро ще дойде реда на уличното правосъдие,след като отговорните институции проспиват или неглижират подобни случаи...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Якова е правила възлагания по договори без финансово обезпечение, извършвала е неправомерни плащания, като е изхарчила тригодишен бюджет само за година и половина Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Аутопсията на жената установила съчетана комбинирана травма, включително множество счупени ребра Защо се гаврят с тази тв легенда Защо се гаврят с тази тв легенда Мария Янакиева се ожали, че е станала жертва на арогантно поведение, подигравки и обиди от шеф на софийска ТЕЛК комисия
Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него  Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години  Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори