×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • След 15 май в Царево и Ахтопол няма да се строи
  • Жълт код за значителни снеговалежи е в сила за 14 окръга на Румъния
  • 64-годишна жена загина при пожар в Сливен
  • Дългът на България за 2023 г. е 23.1% от БВП
  • Започва консервация на постамента на Паметника на съветската армия в София
  • Двама души са ранени при нападение с автомобил в Йерусалим
  • Отбелязваме Международния ден на Земята
  • Разследват смъртта на сърна в Старозагорско
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кошмарът на Бургас Горан: Чувствам се добре в затвора, давайте да сключваме споразумение и да влизам (ВИДЕО)


Кошмарът на Бургас Горан: Чувствам се добре в затвора, давайте да сключваме споразумение и да влизам (ВИДЕО)
Ексгардът се размина с 18 месеца за нападението на надзирател, връщат го в лудницата
Тема в развитие
Ужасяващо! 53 % изгаряния пратили в гроба страшилището на Бургас Горан Горанов Искат 1,3 млн.лева кръвнина за смъртта на Горан Само във Флагман.бг: Вижте кой ще бъде обвинен за мъчителната смърт на затворника Горан Далакманов-баща ще свидетелства по делото „Кирките”, съдийката търси и загиналия Горан Горанов Кошмарът на Бургас Горан: Чувствам се добре в затвора, давайте да сключваме споразумение и да влизам (ВИДЕО) Дежа вю: Прокуратуратa пак се зае с Горан, след като ошамари надзирател Майката на Горан: Не сатанизирайте сина ми, има право на човешко отношение Горан пак наби надзирател - този път заради майка си След вчерашния екшън: Страх в бургаския затвор заради Горан, местят го в лудницата в Ловеч Адвокатката на Горан поиска да го види в затвора, спряха я Свидетел на екшъна с Горан в Бургаския затвор получи инфаркт, почина в болницата Първо във Флагман! Безпрецедентно меле в Бургаския затвор заради Горан, главният надзирател е ударен Шефът на затвора в Бургас Бранимир Мангъров: Знам, че има инцидент с Горан, но нямам подробности Ексклузивно! Свидетел пред Флагман: Убиха Горан? Извънредно! Горан освирепя зад решетките, преби надзирател от Бургаския затвор
виж още
скрий
30 Ноември 2016, Сряда, 04:10 ч.
Автор: Флагман.бг, снимки и видео: Георги РУСЧЕВ

В залата бившият шампион по борба отрече да е подписвал декларация, че психичното му здраве не е добро и поиска да лежи в Бургаския затвор




Горан Горанов, който стана печално известен през изминалата година, след като подлуди бургазлии с бруталните си изстъпления, сключи споразумение с прокуратура и се размина с минимална присъда за нападение над надзирател в затвора. Случаят е от 13 март т. г., когато ексгардът най-после бе арестуван след побой над католически свещеници. (ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

В хода на делото подсъдимият многократно отбеляза, че иска да влезе в затвора и се признава за виновен.

„Там се чувствам добре, давайте да сключваме споразумението и да влизам”, обърна се Горан към съда.

Неговият адвокат Веселина Василева обаче не беше съгласна с желанието на клиента си. В крайна сметка, тя прие решението на кошмара на бургазлии.

По време на заседанието Горан разбра от съда, че е подписал декларация за лечение в психиатрията в Ловеч. Де факто,  с подписването на споразумението той директно отива в лудницата, вместо в бургаския затвор.

„Това са глупости, такова нещо не съм подписвал! Никакъв лекар не е идвал да ме преглежда, няма да подпиша споразумението! Искам в бургаския затвор, там се чувствам психически добре!”, заяви категорично ексгардът.

След кратка пауза адвокат Василева провери декларацията и заяви, че определено това не е подписът на подсъдимия. Тя допълни, че може само да се спекулира какво е било отношението на служителите на психиатрията в Ловеч към Горан, но определено то е основната причина опасният престъпник да иска да сключи споразумение и да остане в затвора в Бургас.

Съдебният състав  разясни, че това не може да се случи и трябва прокуратурата да бъде сезирана, за да се разгледа делото му отново, след като се направи нова медицинска експертиза. Чувайки това и след кратък размисъл Горан заяви, че в крайна сметка ще сключи споразумението.

Съдът му определи година и половина при първоначален строг режим за нападението над надзирателят Стоян С. от началото на тази година, както и заплащането на разноските по делото на стойност 700.56 лв към ОД на МВР – Бургас.

Вижте видеото с позицията на адвокат Василева само във Флагман.бг!


В категории: Темида , Бургас


9
Коментара
9
Коментара по темата
9.
Ot korpusa
30.11.2016 19:55:47
1
2
Ела си Горанке миличка, гледай да вкараш един вазелин, че като се притесниш и много се стягаш, като ще те клатим на гръцка количка пак.
8.
Koga
30.11.2016 16:41:55
0
3
Shte hvanete Stefan roden v ruse jivee v Slanchev Brqg ima apartament rakovodi OPG za reket poboi pleji narkotici prostitutki karashe siv Cayene pere parite prez stroitelnata si firma i prez zalojnata kashta na Kapsata ot Pomorie koito sluchaino pak sus Shirokata vadiha Mitko Pampersa ot 4YOU vsichko e sluchaino tam samo Policiata nevijda zashto li???¿????¿????¿???
7.
ха
30.11.2016 12:32:19
1
11
Горанката и рижия педал на границата.Там да се правят на бабаити.Да видим ще им отърва ли?
6.
doktor Pera
30.11.2016 12:24:01
1
11
Iskam i az pri Goran.
5.
hah
30.11.2016 12:18:49
2
9
a dilara bedrosqn kogaaaa pitam kogaaaaaa
4.
оф
30.11.2016 11:40:54
14
17
Кошмара на Бургас се казва Димитър Николов.И той при горанката.
3.
Данчо Ларша
30.11.2016 11:25:34
0
10
Горанката идвай си че няма кой да върши черната работа Костов вече го няма трябваше ни
2.
той
30.11.2016 11:24:50
0
16
не колега прокуратурата го е питала :
-нали повече няма да правиш така.
- да,да, обещавам ще съм добро момченце
-добре споразумяхме се .
1.
BG
30.11.2016 11:20:47
0
11
и какво е споразумението , кон за кокошка ли ?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Доц. Мирчева оглави Отделението по Кардиология на МБАЛ „Бургасмед“ Доц. Мирчева оглави Отделението по Кардиология на МБАЛ „Бургасмед“ Доц. Мирчева ще осъществява платени консултации към ДКЦ „ Бургасмед ”, а от началото на май ще предоставя и консултации с направление от личен лекар Официално! Зелената зона в Бургас ще работи целогодишно Официално! Зелената зона в Бургас ще работи целогодишно Има и корекции в Синята зона, вижте какви Светият синод извадил епископ Йеротей от листата за сливенски митрополит заради протестите Светият синод извадил епископ Йеротей от листата за сливенски митрополит заради протестите Те заглушиха Божия глас в душите на тези хора, а той не се разграничи от тях, коментира митрополит Антоний Малко дете с разбита уста в образователен център в Пловдив Малко дете с разбита уста в образователен център в Пловдив  Според персонала то е паднало на двора, но по тялото му няма следи от охлузвания Симеон Дянков очаква победа на ГЕРБ на изборите със значителна преднина Симеон Дянков очаква победа на ГЕРБ на изборите със значителна преднина Бившият финансов министър се похвали, че е преподавал на Кирил Петков в Харвард Пепи Еврото искал да залее прокурор с киселина Пепи Еврото искал да залее прокурор с киселина Илиана Кирилова обаче отказа да коментира скандалните снимки с пудела и пачките с пари, имало за това забрана Бензодиазепин, амфети, пико, канабис и какво още употребяват шофьорите в Бургаско Бензодиазепин, амфети, пико, канабис и какво още употребяват шофьорите в Бургаско За пореден ден полицейската сводка е пълна със случаи за водачи, хванати да шофират след употреба на наркотични вещества 5 причини да няма романтика във връзката 5 причини да няма романтика във връзката Ако интимността във връзката ви е предимно физическа, имаща за цел да задоволи сексуалното ви желание, но само толкова, имате проблем с романтиката Знаците, че една жена излиза с изневеряващ тип мъж Знаците, че една жена излиза с изневеряващ тип мъж Ето кои са те  Това са най-съвместимите зодиакални съвпадения за Стрелец Това са най-съвместимите зодиакални съвпадения за Стрелец Ако сте Стрелец, който търси любов, помислете за съвместимостта на зодиакалния знак на вашия потенциален партньор
Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки Осъдиха българин за изнасилване в Лондон Осъдиха българин за изнасилване в Лондон Престъплението било разкрито благодарение на добрата система за видеонаблюдение в британската столица Желанието на Иран да се сдобие с ядрено оръжие било най-голямата заплаха за света Желанието на Иран да се сдобие с ядрено оръжие било най-голямата заплаха за света Израелският президент Ицхак Херцог призова "свободния свят" за общи действия дори и да се бие, ако е нужно
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори