×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ангел Божидаров от НФСБ: Новата транспортна схема в Бургас е обречена на провал


Ангел Божидаров от НФСБ: Новата транспортна схема в Бургас е обречена на провал
В Бургаския общински съвет Божидаров е известен с това, че не задържа критиките си към администрацията
25 Ноември 2016, Събота, 01:04 ч.
Автор: Георги РУСЧЕВ, Снимка: Флагман

В бързата линия няма нищо бързо, а задръстванията ще са неописуеми, подчерта общинския съветник


Новата транспортна схема е най-голямата глупост, която е правена в Бургас през последните 35 години. Tова заяви пред Флагман.бг Ангел Божидаров – Общински съветник от НФСБ.

Според него интегрираният градски транспорт е обречен на провал и няма да свърши работата, за която е предвиден. Напротив – ще бъде пречка за предвижването на хората в града и ще събере всички възможни негативи на обществото.

„В така наречената „бърза линия” няма нищо бързо. Единственото, което тя прави, е да пречи на вече съществуващия трафик. Задръстванията ще са ужасяващи – това мога да го гарантирам. Не само, че на улици, където ограничението е 50 километра в час, ще се налага шофьорите да спират на светофар, за да пропуснат автобуса. Ами и има някои напълно недомислени части от този проект. Една от тях, разбира се, е булевард „Тракия”, където, както стана ясно, шофьорите ще трябва да премахнат возилата си от буслентата”, категоричен е общинският съветник и допълва, че в ж.к. „Славейков” отдавна е трябвало да бъдат изградени паркинги.

В категории: Бургас


Идва времето за отпуски
Идва времето за отпуски 19/04/2024, Петък 10:00 0
35
Коментара по темата
35.
gb
28.11.2016 10:53:43
0
0
На бул. Сан Стефано са направили една страхотна червена вълна от светофари .. евала бе община
34.
Антоанета Велкова
27.11.2016 01:41:07
0
6
И не само не са помислили че като птемахнат спирки и линии затрудняват предвижването на хората до работните им места.Да не изключваме и разписанията в юочивните дни някой от линиите са на 1 час.Абе хора вие нормални ли сте.Осъзнавате ли каква бъркотия създадохте.Най-добре си върнете старите си линии и закритите спирки.
33.
До 25
26.11.2016 17:20:15
0
5
А. Сталийски
32.
iara
26.11.2016 13:49:30
3
4
mahnetr troshkite ot mejdublokovite prostranstva
31.
Hxd
26.11.2016 12:43:32
2
5
Teq cigani dinevi hepten sa izsraha na grada barabar s burgiite
30.
Бай Саври
26.11.2016 12:43:21
2
22
Може би и това е идеята от начало се е знаело че няма да се случи тази схема но трябва да се усвоят (присвоят) едни пари и видиш ли под натиска на общественото мнение тя да отпадне естественно ще изгорят няколко бушона и така и вълка сит и агнето цяло !
29.
Славейков
26.11.2016 12:38:46
1
13
Какъвто и баст*н да е е прав. Махнахте колите от буслентата и сега не може да мине количка с дете от паркирали коли по тротоара. Да бяха направили паркинг преди да разчистят колите от буслентата. Бургас -най задръстеният град от коли по тротоарите.
28.
Авточасти АНДИ
26.11.2016 11:57:03
10
21
Акъл от човек, който търгуваше с турски аточасти менте, съсипал стотици автомобили, не щем. Този е срам за Бургас и бургазлии.
27.
Geto Burgas
26.11.2016 11:48:06
5
9
Dosta e pil.
26.
druga tema
26.11.2016 11:47:17
9
20
Смятам че съветника първо трябва да се преведе във ред визуално да се постриже, да сложи една гладена немачкана риза със вратовръзка, да покаже малко уважение към тези които са му гласували доверие, да даде пример на младите, да не ходи като смачкан хаймана ами да почне да се държи като Европеец.
25.
do GO40
26.11.2016 11:46:01
2
11
Защо Флагман изтриха статията за "открития таен плаж" до Атия, час след като я публикува? http://vchas.net/265190/
Кой е действителния собственик тук?
24.
ZapoznAt
26.11.2016 11:41:00
3
15
Не се обяснявайте олигофрени, гласувахте ли? Млъквайте тогава, хотата усвояват пари, зимат си комсионните, пълнят си джобовете а вие слагайте климатици и монтирайте гуми
П.П. Да не забравите да им пляскате
23.
ффф
26.11.2016 11:37:52
13
8
Аве пияндурник, ти пък къв си че даваш мнения ве? Оставете я да я видим първо в действие тази схема и тогава давайте акъли ко щяло да бъде?Аман вече от разбирачи, акълии и хейтъри. На булевард "Тракия" не трябва да има коли. Ай наздраве дебелак.Глей си там чашката и не ръси глупости.
22.
GO40
26.11.2016 11:28:02
7
18
Това, което се скрива
от гражданите на Бургас във въпросните данни е, че кандидат – кмета притежава доста голям и луксозен хотел по Южното Черноморие. Чрез фирма „Европа 5” ООД Николов е собственик на х-л „Белица” в Приморско. Хотелът е разположен на терен от 13 дка с парк и басейни. Има 168 стаи и 6 луксозни апартамента, което прави 450 легла на разгъната застроена площ от 7000 м2, което си е индустриално количество. Сградата е бившата почивна резиденция на Строително Монтажен Комбинат – Бургас от Татово време – впоследствие приватизирана. Хотелът е обграден с висока бетонна ограда, зад която никой не може да надзърне. По пътя за Приморско обаче са наредени огромни метални билбордове с реклами на един от най-големите и лъскави комплекси по Южното Черноморие. Интересно в случая е, че в посочената имотна декларация случайно, или не се появяват няколко показателни противоречия и факти. Едното от тях е, че в регистъра на бургаските фирми няма фирма с име „КБС ООД”, на която Управител е Димитър Николов. След ровене по регистрите излизат само 2 ООД-та, които съдържат в името си посочените инициали, а именно: „КБС – 2000” ООД, с Управител: НИКОЛАЙ СЛАВОВ СЛАВОВ и „К Б С ИНВЕСТ 1” ООД, с Управител: НЕДКО ДИМОВ УЗУНОВ. И в двата случая името на Димитър Николов липсва. Между другото първото КБС – 2000 е в ликвидация от 2002 г. Разследване на “Уикенд” успя не много лесно да разкрие коя е истинската фирма скрита зад инициалите КБС, посочени в декларацията. Оказва се, че това е фирма „КОМУНАЛНО-БИТОВО СТОПАНСТВО” ЕООД с дейност – Хотели. В актуалните регистри на ДАКСИ управител на въпросната фирма е лицето: СИМЕОН НИКОЛОВ СИМЕОНОВ – съдружник на Димитър Николов още от времето на общата им фирма „БОВЕ – 1” ООД – наследник на контрабандната ЕТ “БОВЕ – 1”. Собственик на въпросното еднолично дружество, а не ООД, както е посочено в декларацията, е фирма „Европа – 5”. Споменатият х-л „Белица” в Приморско всъщност се води собственост в активите именно на „КОМУНАЛНО-БИТОВО СТОПАНСТВО”, но това съзнателно, или не е пропуснато от подателя.. Както е и изманипулирано името и статута на формата, в която той посочва, че работи, но официално липсва в съдебния регистър. Друг е въпросът как точно е придобит и за колко пари х-л ”Белица”, заедно с огромния парцел от 12105 м2 в гр. Приморско и дали някой е правил проверка за произхода на средствата за това. Най-много въпроси предизвиква регистрирания уставен капитал на “Европа 5” ООД – 570 840 лв., което прави 285 235 лв. собствени средства за Николов. Само, че защо именно фирмата която притежава огромния х-л “Белица” – „КОМУНАЛНО-БИТОВО СТОПАНСТВО” ЕООД има регистрирани едва 152 940 лв? Кой се опасява от ревизия от данъните власти и декларациите през годините, доказващи произхода на въпросните средства с официално получаваното трудово възнаграждение?


Далаверата „Корал”
или Как се подарява обществена земя на плажа

Имената на Димитър Николов и стария му съдружник Симеон Симеонов се преплитат и в една от най-големите далавери със земя по Черноморието. Става въпрос за продажбата без търг, конкурс или каквато и да било обществена процедура на близо 130 дка общинска земя в Община Царево на първа линия до морето, т.е. на самия плаж на бившия к-г „Корал”, на север от Царево. Сделката е осъществена между Кмета на Царево – Петко Арнаудов и фирма „ВИТАТУР ИНВЕСТ” АД. Актуалното състояние сочи, че фирмата се управлява от Симеон Симеонов. Което едва ли е случайно, като се види, че един от основните собственици на „ВИТАТУР ИНВЕСТ” АД е общата фирма на Симеонов и Николов – „ЕВРОПА – 5” ООД. Огромният терен на един от най-хубавите плажове по цялото ни крайбрежие е бил продаден от Арнаудов за символичните 7 $/м2 на частната фирма. В момента същата земя е обявена за препродажба от различни брокери, но вече на съвсем друга цена - от 150 Евро/м2, информират местните жители !!

Мръсните пари нямат цвят

Скандалната продажба е предложена от червения Кмет на Царево Петко Арнаудов, който се прочу около Парк Странджа и опитите му да премахне най-голямата защитена територия в България, с решение на ВАС, за да узакони незаконните строежи там, разрешени от него и юриста му Евгени Мосинов. Същия, който е изготвил и защитавал продажбата на 130-те дка общински терени на първа линия на фирмата свързана с Димитър Николов. Връзката между известните играчи в сенчестите афери на държавата по Черноморието е бил именно адвокатът Евгени Мосинов лидер и активист на БСП – Бургас – едновременно юрист на Община Царево и Шоколадовата фабрика „Победа”, където до преди месец Димитър Николов се водеше изпълнителен директор. И откъдето е уволнен с Решение N 2 от 02.08.2007 г. на Бургаския Окръжен съд, заедно със вездесъщия Симеон Симеонов, който пък е бил пак там член на Съвета на директорите.


Обещаният Рай


С Докладна записка на Петко Арнаудов до Общинския съвет в Царево на 16.07.2002 г. се защитава искането на „ВИТАТУР ИНВЕСТ” АД да закупи 8 земеделски парцела частна общинска собственост в землището на с. Лозенец без процедура по ЗОС. Арнаудов почти като адвокат на фирмата мотивира пред съветниците намерението с поетите обещания от фирмата да изгради на придобитите земи на плажа голямо ваканционно селище. Никому неизвестната фирма зарибява чрез Кмета Общинския съвет, че ще завърши строителството на бъдещия ваканционен комплекс до 2 г. от сключването на договора, ще работи по проектирането и строителството съвместно с туроператори като: „Некерман”, „Томас Кук”, „Болкан Холидейс”, „Фритресорс груп” – Швеция, „Болкан турс” – Ирландия и др. Ангажиментът е общата инвестиция да достигне 15 000 000 $, за селище с капацитет от 1200 души. Освен това е поето задължението да се облагороди и подобри инфраструктурата на Лозенец и Царево, да се открият постоянни 350 работни места за местните хора, от които 85 „ще бъдат назначени веднага и изпратени на обучение в Германия и Англия”.. Поне така обещават акушерите на крупната сделка в лицето на Арнаудов и „ВИТАТУР ИНВЕСТ” АД пред Общинския съвет. Силно впечатление прави първоначалното предложение на „ВИТАТУР ИНВЕСТ” да закупи 161 дка земя на просто циничната цена от 3.5 $/м2. Фирмата се аргументира с притежаваните от нея хотелски комплекси в цялата страна – Слънчев бряг, Приморско (х-л „Белица”), Пампорово, Троян, София.. А съдебната регистрация сочи, че тя е била създадена на 25.06.2002 г. – само 1 седмица преди да внесе Предложението си в Общината !!!

Лично Николов е направил пътека до Царево,

за да прокара решението за покупката на земята, спомня си общинския съветник Димо Иванов – Председател на ОС тогава. „Правихме срещи и в кабинета на Николов в „Победа” в Бургас, където той ни уверяваше, че всичко обещано ще бъде изпълнено, признава Председателят пред „Уикенд”. Не липсват и скептични мнения на обсъждането на сесиите, като такива на общинския съветник Евтим Тодоров: „Достатъчно сме слушали подобни обещания. Предлагат се чудесни проекти, които не се реализират, а някой черпи дивиденти, знаете как се източваше държавата. Моите критики са към Кмета, защото това е прекрасна земя и колегите знаят за какво става дума. Много сме лъгани тука и нищо не е свършено. С големи резерви гледам на всеки анонс подаден по подобен начин. Вие купувате земята за 7 $, а после я продавате спокойно за над 100 $..” Изказването на Тодоров днес звучи направо като пророчество, с оглед на реалността 5 г. по късно. Мнението му се подкрепя от още няколко съветника сред които Сашко Тодоров, който добавя: „Нищо не гарантира, че ще се приемат на работа 350 човека, или пък, че няма да се парцелират тези парчета и да се изтъргуват на по-висока цена”. За да не се случи най-лошото и Общината да не бъде пладнешки ограбена бившия Кмет на Царево Даниел Колев предлага в допълнителните условия на договора за Покупко – продажба на терените на 1-ва линия да се заложи клауза, че фирмата няма да право да се разпорежда и да продава тази земя, както и да бъде продавана самата фирма, която притежава земята. Нещо, което в крайна сметка не се включва в Договора, одобрен от Евгени Мосинов – едновременно юрист и на Продавача и на Купувача ! Сделката е извършена и 130 000 м2 на плажа до Лозенец за продадени на „ВИТАТУР ИНВЕСТ” АД, в което участва активно Димитър Николов, като неин „неофициален” представител, тъй като по документи неговото име никъде не фигурира в сделката.

Сделката е незаконна

Малко след гласуването на Решението на Общинския съвет вследствие щедрите обещания на „инвеститорите” Областният Управител на Бургас Иван Витанов обявява сделката за невалидна и незаконна. Основните мотиви са следните: „Община Царево допуска продажба на общинска собственост без ясно регламентирани правила и условия, които следва да бъдат уредени при провеждане на търг или конкурс, както и без мотиви за направения избор на купувач..”, заявява Областният управител в Заповедта си за отмяна на спорното решение. Разбира се Заповедта веднага е атакувана в БОС, а Петко Арнаудов продава 5 % от терените на „ВИТАТУР” и прави фирмата съсобственик в земята. Това означава, че дори и съдът да постанови незаконосъобразност на Решението на ОС, то Общината, ако реши да продава земята, е длъжна да я предложи най-напред не на кого да е, а на фирмата, зад която стои шефът на „Победа”. Бургаският Окръжен Съд потвърждава Заповедта на Иван Витанов и преписката е обжалвана от Евгени Мосинов във ВАС. Там Община Царево обаче изненадващо печели и опитите на Областна Администрация и БОС да ревизират продажбата без търг, само срещу голи обещания са отрязани от върховните магистрати. На 07.07.2003 г. 3-членката на ВАС узаконява решението за продажба, а месец по късно са прехвърлени и останалите 95% от терените на „ВИТАТУР ИНВЕСТ” АД .

Магистрати в басейни край морето

Към момента подобно решение не би могло да бъде коментирано, но имайки предвид, че само година по-късно на 19.11.2004 г. същият Върховен Административен Съд се сдобива по абсолютно аналогичен начин - без търг и конкурс със златен терен на плажа в Лозенец, на метри от терените на „ВИТАТУР”, където за 2250 м2 магистратите плащат на Общината едва 40 000 лв. което прави едва 8.5 Е/м2. За сравнение подобен парцел в регулацията на Лозенец, на метри от морето върви до 200 Е/м2, категорични са брокери. Купувачът в лицето на ВАС се задължава да не прехвърля 3 г. собствеността на придобитата по този начин земя, т.е. срокът изтича непосредствено след местните избори. От Пресцентъра на ВАС не отричат, че върху земята е постоен хотел за 3 166 871 лв., който бе открит в началото на мес. юни тази година. Малко преди същия този ВАС да удовлетвори друга, доста по-скандална и обществено непоносима жалба на Арнаудов и Мосинов и да събори съществуването на Природен Парк Странджа – един от най-уникалните по своята територия и многообразие в света. Срещу сделката на Николов в Царево са били подадени и жалби и сигнали от съветници също в Прокуратурата, за незаконни действия на Кмета Арнаудов и съмнения за облагодетелстване по чл. 282 от НК. Бургаските Прокурори не са образували производства през 2003 г., с мотива, че няма данни Арнаудов да се е облагодетелствал пряко от тази сделка. Сега обаче, когато всички срокове по подписаните Договори са изтекли, няма нито следа от селище, стотици работни места, инвестиции за 15 000 000 $, обучение на кадри в Западна Европа, инвестиции за 500 000$ в инфраструктурата на Община Царево, ситуацията изглежда коренно различна. Най-малкото подозрително е как и защо една от страните по Продажбата – Община Царево не предявява никакви претенции по търсене на неустойките по въпросните Договори. Които специалисти до момента изчисляват на около 2 млн. лв.

Как се осребрява заграбеното - каре

Две от сделките с част от земята дават неопровержими доказателства как се осребрява придобитата на безценица общинска замя на брега на морето. «Витатур инвест» АД е продала на бургаската фирма «Камон турс» ЕООД с нотариален акт от 19.04.2007 г. 34482 кв.м за 725000 лв. или 21 лв/м2 без ДДС и с нотариален акт от 09.05.2007 г. 3154 кв.м за 66000 лв. без ДДС – т.е. на същата цена на квадратен метър. Сделките се извършват много след изтичнето на всякакви срокове по договора с Общината и тоталното му нарушаване и което е още по-интересно – след като Димитър Николов официално е номиниран за Кмет на Бургас лично от Бойко Борисов. Гешефтът със земята върху която трябваше да изникне едно от най-модерните ваканционни селища би изглеждал циничен, ако не съществуваше още по-потресаващия факт, че «Камон Турс» ЕООД е собственост на тъста на Симеон Симеонов – Веселин Димитров Стефанов!! Перфектна сделка. Симеон Симеонов и Димитър Николов продават взетата с Договор за строеж земя в Лозенец на свое подставено лице (бащата на жената на Симеонов), което няма никакви ангажименти към общината и може абсолютно произволно да се разпорежда и да препродаде терените, но вече на реалната пазарна цена от около 300 лв/м2.
21.
GO40
26.11.2016 11:19:10
3
9
Кой е Димитър Николов?


Оказва се, че той е крупен контрабандист от близкото мафиотско минало на България. Кандидатът за Кмет е държал години наред добре разработен канал за нелегален внос у нас на сухо мляко от Молдова и ОНД през Дунав мост. Публикации за това вече се появиха в някои национални медии. Заради тази си престъпна дейност Николов е осъден с присъда на Бургаския районен съд и дори в момента срещу неговата Еднолична фирма “Бове – 1” има действащи следствени дела и прокурорски преписки. Николов е разкрит от Митническите власти да представя подправени фактури и да подменя истинските. Във въпросните фактури има различни доставчици и различни фирмени адреси на “Бове – 1”, нито един от които действителния по съдебно решение. Така той е укривал десетки хиляди килограми сухо мляко, което е вкарвал с ТИР-ове през Дунав мост. Заради престъпленията срещу Николов са съставени Митнически Актове, Наказателни постановления, Съдебни решения и Изпълнителни дела от Агенцията за държавни вземания за принудително събиране на сумите, с които е ощетил държавния бюджет. “Уикенд” разполага с документи, доказващи, че Кандидат – Кметът е измамил държавата с над половин милион лева, което за момента на престъплението са били страшно много пари. Източници от кухнята на подобни далавери са категорични, че никой вносител не би действал в продължителен период толкова смело в престъпна дейност, без да има сигурен гръб и протекции на политическо и държавно равнище. Добре покриван като Областен Председател на СДС, докато бе в управление, и настоящ водач на синята листа в Общинския съвет на Бургас, един изпечен стопански престъпник /признат от съда/ застава зад друг актуален политически чадър, за да се спаси от заслуженото наказание, което трябва да понесе за престъпленията си.. Ако разбира се България беше нормална законова държава по европейски стандарти и корупцията в страната не превръщаше вчерашните престъпници в настоящи управници, с власт да се разпореждат със съдбите на милионите българи.
20.
!?
26.11.2016 11:13:31
2
32
Това е най голямата глупост ,която беше сътворена с тези нови линии днес вече изпитах голямото неудобство
19.
Тракиец анти-Руснак
26.11.2016 11:11:52
14
8
Смачкан гей Ангеле сложи едно сако и вратовръзка --- това не ти е на баба ти рождения ден!!!!
18.
awa
26.11.2016 11:09:02
6
18
Николов, МЕКОТЕЛО долно-разкарай тези пазванти с паяка, защото лично ще те ПОДВЕДА като НЕНЧЕВ
17.
Пробвай
26.11.2016 11:03:26
3
13
Пич, а какво става със частния транспорт. Хораха имат коли и велосипеди, стига социализъм, сиренето е със пари, сигурен съм че най много се краде от публичния транспорт!
16.
123
26.11.2016 11:02:46
6
6
От зелена тиква семе не ни трябва!Смешник!
15.
Кмета
26.11.2016 11:01:54
3
10
Направо един лифт със цигани от Меден Рудник да пуснат да слизат в центъра.....стига със тея публични транспорти, кой ще ги плаща тея комунистически хабения на пари --- я се научете да си карате колите не разчитайте на държавата защото тя ще ги вземе парите от вас!!!!
14.
Kiro
26.11.2016 11:01:16
3
9
Тоя има поглед на набожен бобър
13.
Аугусто Хосе Рамон Пиночет Угарте
26.11.2016 10:59:18
3
14
Бъдете в готовност,часът на истината наближава!
12.
Холандската Преса
26.11.2016 10:58:03
5
11
Пич преди да строиш метро построй производство и летище което наистина да има полето.
Какво метро със 3ма циганина.
Пич дори във Амстердам няма метро само тролеи.
11.
вижте му снимката
26.11.2016 10:57:45
10
13
баси гнусляра долен. Подпухнал от алкохолизъм и преяждане. Все едно гледам деян пеевски
10.
анти-социалист
26.11.2016 10:54:51
6
10
Ангеле чакам с нетърпение следващата генерация от съветници защото вие нямате никакво образование нито идея.
Как ще допринасянете на Бугас като нямате нито технически нито адвокатски нито глобален опит???
Какъв си ти момче? Въздух! Защо ти плащаме да говориш глупости да ни излагаш града!!!!
9.
НЯМА ДА Е ВСЕ ТАКА !!
26.11.2016 10:53:55
5
19
След 5-6 часа като се стъмни,цирка ще е пълен.
8.
Бай Иван шофьора
26.11.2016 10:53:47
8
13
Абе Ангеле помня те какъв калпак беше в училище та кога взе да даваш и съвети на хората,качвай се на коня и бягай ама бягай бастун такъв
7.
FREE BULGARIA
26.11.2016 10:52:06
9
8
Не съм много съгласен защото трябва и бусова схема като тази а и също ще трябва метро. Обаче метрото мои хора няма да е по 1 лев ами ще е е по 3 лева на качване. Познай как се подържат тея метра. Смятам че съветника първо трябва да се преведе във ред визуално да се постриже, да сложи една гладена немачкана риза със вратовръзка, да покаже малко уважение към тези които са му гласували доверие, да даде пример на младите, да не ходи като смачкан хаймана ами да почне да се държи като Европеец.
6.
Roko
26.11.2016 10:47:02
20
8
Mnogo sa si dobre novite linii.A toq smeshnik da se skrie.Tapak
5.
БОЙКО БОРИСОВ
26.11.2016 10:46:13
13
39
ТОВА Е ПЪЛЕН ИДИОТИЗЪМ. ТОВА Е СХЕМА ЗА ИЗТОЧВАНЕ НА ЕВРОФОНДОВЕ,СЪЧИНЕНА ОТ ГЕРБАДЖИЙСКИТЕ ОТРЕПКИ !!!! А МЕЖДУ ДРУГОТО,БУРГАС НИКОГА НЕ Е ИМАЛ ТАКЪВ РАЗБОЙНИК И КРАДЕЦ ЗА КМЕТ В ЦЯЛАТА СИ ИСТОРИЯ !!!!
4.
ГРОБ
26.11.2016 10:32:23
4
32
Абе то сега без тази линия стават Задръствания а сега стойте и гледайте.А на Комсомолците от ГЕРБ ,малко по-полека Не се превъзбуждайте ,че ще вземе да Ви хареса.
3.
Qwentin
26.11.2016 10:30:36
13
12
Абе оправи малко прическата.
2.
Божидаров
26.11.2016 10:23:53
19
17
Ами поразпитай и ще разбереш бе говедо.
1.
Хрантутник
26.11.2016 10:13:39
33
19
Какво си направил ти в живота си,че да плюеш на хората делата ве цървул
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
2-годишно подкара кола, блъсна се в кафене 2-годишно подкара кола, блъсна се в кафене По време на инцидента е имало много хора, седящи на масите Футболист преби мъж с чук и му преряза гърлото Футболист преби мъж с чук и му преряза гърлото Задържаният е Дейлън Амир Остин, състезател по американски футбол на отбора към Университета на Орегон Умуват как да облекчат процедурите за наемане на чужди работници за летния сезон Умуват как да облекчат процедурите за наемане на чужди работници за летния сезон Министърът на туризма Евтим Милошев с важна среща  Готова ли е България за еврозоната? Политиците ни не искат еврото Готова ли е България за еврозоната? Политиците ни не искат еврото Те похарчат това, което предприемчивите хора са направили в хазната и са внесли с данъците си, коментира Левон Хампарцумян  Борисов не разбира защо служебният кабинет не сменя областните управители на ПП-ДБ Борисов не разбира защо служебният кабинет не сменя областните управители на ПП-ДБ Води се спор кой да замени "губернатора" на Бургас Пламен Янев, който е недолюбван от кметовете и бизнеса Нямам новина, обяви Главчев след среща с президента Нямам новина, обяви Главчев след среща с президента Диалогът продължава, лаконичен бе служебният премиер С Алек го направихме в морето, твърди тази участничка от Ергенът С Алек го направихме в морето, твърди тази участничка от Ергенът Още когато се усамотили да вечерят на плажа Валерия не издържала и споделила на Алек, че го желае страстно Акция "скорост" започна във Варненско, 96 глобени Акция "скорост" започна във Варненско, 96 глобени Камери са поставени в целия град Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Общината търси наемател за 10 години, ето какви са изискванията  7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен Тези признаци разкриват перфектния партньор
Наистина ли момите от Ергенът са толкова прости Наистина ли момите от Ергенът са толкова прости Положението е отчайващо  Тя се сдоби с дупе-мечта и почти веднага го загуби Тя се сдоби с дупе-мечта и почти веднага го загуби По време на пътуване до Канада започнали проблеми: задните й части станали болезнени и втвърдени Идва времето за отпуски Идва времето за отпуски Тази година празниците са подредени така, че ако вземете 3 дни отпуска, може да се насладите на 10 почивни дни Тя се възмути, че момичетата от Ергенът били меркантилни, но имала 60-годишен любовник Тя се възмути, че момичетата от Ергенът били меркантилни, но имала 60-годишен любовник Възрастният приятел на Маги и подсигурявал луксозен живот, докато не си намерил по-млада от нея  Нападението над Иран не застрашавало България, военният ни министър напира да помагаме  на Украйна Нападението над Иран не застрашавало България, военният ни министър напира да помагаме на Украйна Тя е приоритет за служебното правителство, подчерта Атанас Запрянов Ще има и втори удар по Иран? САЩ са били информирани 48 часа преди атаката Ще има и втори удар по Иран? САЩ са били информирани 48 часа преди атаката  Проиранските милиции в Ирак са започнали да преместват въоръженията си в Сирия, заедно с бойци САЩ блокира с вето в ООН пълноправно членство на Палестина САЩ блокира с вето в ООН пълноправно членство на Палестина Вашингтон аргументира ветото си като заяви, че независима палестинска държава трябва да бъде създадена чрез директни преговори Атаката по Исфахан поздрав от МОСАД за юбилея на Али Хаменей? Как ще им отговори Техеран? Атаката по Исфахан поздрав от МОСАД за юбилея на Али Хаменей? Как ще им отговори Техеран? Имало е предложение за незабавен отговор срещу Израел, което е било отхвърлено, коментира арабистът проф. Владимир Чуков Австралия зове гражданите си да напуснат Израел Австралия зове гражданите си да напуснат Израел Има висока заплаха от военни репресии, казват от местното външно министерство Нанесоха удари по Иран, но обявиха тревога в Израел Нанесоха удари по Иран, но обявиха тревога в Израел Нападението по военна база в ислямската република съвпада с рождения ден на Аятолах Али Хаменей
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори