×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Необичайно: Кметът на Несебър Николай Димитров и Костадин Нищелков в лют спор за ВиК мрежата в Слънчев бряг-Запад


Необичайно: Кметът на Несебър Николай Димитров и Костадин Нищелков в лют спор за ВиК мрежата в Слънчев бряг-Запад
Кметът на Несебър Николай Димитров бе категоричен, че не три дни, а три години не стигат, за да се направи подземният кадастър на Слънчев бряг-запад
24 Ноември 2016, Четвъртък, 14:29 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимка: Иван КОЛЕВ

Общоизвестен факт е, че двамата са в прекрасни отношение, но днес се обръщаха един към друг с уважителна форма – "г-н Нищелков" и "г-н Димитров"

Може ли да се узакони подземната инфраструктура в Слънчев бряг-Запад и как общината да помогне на собствениците на жилища да получат АКТ 16.

Тази тема стана причината за лют спор между общинския съветник от „Българските социалдемократи“ Костадин Нищелков и кмета на Несебър Николай Димитров. Двамата влязоха в сериозно противоречие по темата и сблъскаха две концептуално различни тези за разрешаването на спорния казус. Необичаният диалог се разрази в края на днешната сесия на местния парламент.

Общинските съветници по традиция претупаха 70 точки за по-малко от 70 минути, преди да се стигне до предпоследната докладна, която на пръв поглед бе напълно рутинна – определянето на представител на Община Несебър за Общото събрание на ВиК Бургас.

До разглеждането на 71-ата точка от дневния ред липсваше какъвто и да е дебат в зала. Градските старейшини на Несебър очевидно бяха изгладили различията си в постоянните комисии и нямаше какво да дебатират в зала, заради което сесията бе на път да приключи в нормалното й русло.


Костадин Нищелков (вляво) е председател на втората по численост група в ОбС Несебър

Тогава обаче (предпоследна в дневния ред) председателят на втората по численост група в ОбС Несебър – Костадин Нищелков повдигна въпроса за подземната инфраструктура в Слънчев бряг-Запад. Той алармира, че много собственици на жилища в тази част на курорта не могат да получат АКТ 16 за сградите си, тъй като подземната инфраструктура е пракарвана без планове от некоректни строители, които са превърнали собствениците в заложници на некадърността си. Строителите вече са изчезнали и хората няма какво да направят, чакат Общината или ВиК Бургас да им помогне, поясни Нищелков.

Общинският съветник призова кмета да изпрати екип, който да направи подземния кадастър на Слънчев бряг-Запад. По думите му нямало много работа – за 3 дни. Последните думи явно ядосаха кмета Николай Димитров, който бе категоричен, че не три дни, а три години не стигат, за да се направи този подземен кадастър. ВиК Бургас пък не искали да приемат като дарение подземната инфраструктура, защото трябвало да плащат 20 % ДДС, уточни Димитров.

Последва сериозен спор, който вдигна градуса на напрежението в залата. Дебат в зала по тази ос – Николай Димитров-Костадин Нищелков е безкрайно необичайна гледка, даже чудата, коментираха наблюдатели на специфичните политически процеси в Несебър.

Общоизвестен факт е, че двамата са в прекрасни отношение, но днес се обръщаха един към друг с уважителна форма – "г-н Нищелков" и "г-н Димитров". Спорът приключи с настояване от Костадин Нищелков до следващото заседание на ОбС, кметът да изясни този казус с ВиК Бургас и да му отговори в писмена форма.


В категории: Несебър


21
Коментара
Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
21
Коментара по темата
21.
*********
27.11.2016 19:15:06
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
20.
Избирател
25.11.2016 19:00:08
1
3
Поредния цирков номер за пред хората изобщо не са се карали те са заедно във всички обществено поръчки на о. Несебър
19.
До 17 и 18 един и същ
25.11.2016 18:13:24
1
1
Пишем си Ние на правилен български ама Вие сте толкова тъпи,че не разбрахте иронията. 17 Боби ти се научи да пишеш ПОСЛЯ май и ти си от село просток поне не се издавай. Няма завис има ирония бил умен и заслужил с какво е заслужи е шмиргел. Добре че шуробаджанащината в нашата общинЪ с голямо Ъ за Боби върви с пълна сила. Не завиждам на кухите гъдулки които работят в общината ами се радвам, че око я нямаше много гладни щеше да има сега поне се понаядоха. За живей ОбщинЪта та да няма гладни и жадни и граждани и селяни УРА
18.
ха ха
25.11.2016 15:53:04
4
1
№13,14,15,16 Е голяма завист ,сън не спите бе хора !!!Кучетата си лаят кервана си върви!Бил от Оризаре началника ,ами нека щом е заслужил, те половината от общината са от селата.Явно са по грамотни и умни!!!
17.
БОБИ
25.11.2016 12:09:21
1
2
№16 ,15,14 НАУЧЕТЕ СЕ ДА ПИШЕТЕ ПЪРВО НА БЪЛГАРСКИ И ПОСЛЯ КОМЕНТИРАЙТЕ ПРОСТОТИИТЕ СИ .
16.
Карам на първа
24.11.2016 21:47:56
4
6
Ей тоз каптана забрай как пърпори със симсоня и даваше газ със жилото в ръка по главната и разнасяше спарения кукуруз ся много силен стана маха табели и слага сергии айди марш в Оризарией или във Равда избери си къде да ти докарам малко овци ама не ядат царавичак да знаеш ши дава брак.
15.
plashtam si kadeto trqbva
24.11.2016 21:13:37
3
1
plashta si qvno momsheto i ne go ebe,toi ima obshtinski mesta koito razdava bez da se ochita na kasata na obshtinata samo na toq det go sloji LAZAR QPAJIEV
14.
orizarec
24.11.2016 21:07:48
3
1
naistina gi otkradna ama toi gospod shte te nakaje,kradec koi ta sloji na taq slujba ,edno wreme jekata policaq ta goneshe kato imperialis sega ti celuwa gaza
13.
мартин капитана
24.11.2016 21:04:15
2
3
Аз съм номер едно крадя градинките в оризаре и геловци пред моите магазини децата децата да го духат няма зеленина за тях,даржа сички царвици в несебар и сега сам наи големия началник в общината да ми яде хуя кмета,следващия кмет съм аз
12.
Гражданин
24.11.2016 20:04:12
2
8
Могат да се скарат само и единствено за пари. По тази причина и работят заедно.
11.
*********
24.11.2016 19:57:44
0
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
10.
Продавачката на цветя
24.11.2016 19:36:16
0
2
над вас е надвиснал дамоклиев меч, вие сте м...лко и т...пи, на дали ще разберете за какво иде реч,но руснаците населяващи земите от резово до кариакра са бесни и няма да търпят селските ви номера,много скоро времето ще ви го покаже
9.
*********
24.11.2016 19:17:25
14
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
8.
*********
24.11.2016 18:37:32
0
9
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
7.
НТСхема
24.11.2016 18:34:01
2
3
Те са подписани лично от премиера Бойко Борисов.
6.
НТСхема
24.11.2016 18:33:22
1
2
Правителството официално предлага чужди самолети да се включат в охраната на въздушното пространство на България.


Това става ясно от проектозакона за изменение и допълнение на Закона за отбраната и въоръжените сили на Република България, който бе обявен за обществено обсъждане снощи.

Съгласно чл. 130, ал. 1 на Закона за отбраната охраната на въздушното пространство на България се осъществява от Българската армия.

В проекта пък е записано, че в чл. 130 се правят следните изменения и допълнения:

"ал. 1 се изменя така: „(1) Охраната на въздушното пространство на Република България се осъществява от Българската армия самостоятелно или съвместно с въоръжени сили на съюзнически държави.“

"На Срещата на върха в Уелс държавните и правителствени ръководители на страните-членки на Алианса (проведена през септември 2014 г. - бел.ред) отправят препоръка, препотвърдена от министрите на отбраната от срещата им в Брюксел през февруари 2015 г., за необходимостта от провеждане на съвместна мисия за усилване на способностите по охрана на въздушното пространство на страните от източния фланг на НАТО, в това число и на България. С проекта на закон се създава нарочна законова уредба, по силата на която част от дейността на въоръжените сили, по-специално осъществяването на задачи по Air Policing от страна на военновъздушните сили, ще може да се извършва съвместно със сили и средства и на съюзниците от Организацията на Северноатлантическия договор", се казва в мотивите на кабинета за предложените изменения в закона.
Те са подписани лично от премиера Бойко Борисов.

Със законопроекта се предлага и изменение в уредбата, свързана с употребата на оръжие и бойни средства, в случаите когато това се налага при осъществяване на съвместен Air Policing, пише още в документа.

"Промените са продиктувани от необходимостта да се създаде законова рамка, която да даде достатъчни гаранции, че задачите ще бъдат изпълнени в цялост и при отчитане на националните интереси. Това включва и хипотезите, изискващи употреба на оръжие и бойни средства, когато с оглед на конкретната обстановка е невъзможно съответното въздухоплавателно средство да бъде принудено да кацне на определено летище", мотивира се кабинетът./dir.bg
5.
СЪБОДИ СЕ НАРОДЕ ДО КАТО НЕ СА НИ ДОВЪРШИЛИ БОГ ДА
24.11.2016 18:28:58
2
6
Господа управляващи, колкото повече стоите, толкова сте по вредни за България. Не виждате ли, че вие подготвяте почвата България да бъде присъединена към Турция. Как може на такива продаженици като вас да ви гласуват доверие да управлявате България.
На България не ни трябва нито ГЕРБ, БСП, СДС, ДПС и всички останали защото както казва Алеко Константинов - „ всичките са маскари“.
Българи дайте да издигнем млади хора да управляват, необременени с далечното и по-близкото минало, но да са истински патриоти да милеят за България, а Бойко Борисов и компания да отиват да си садят картофите защото сега му е времето.
Бойко Бописов все ни плаши с Гърция.
Г-н Борисов на Гърция дадоха безвъздно стотици милиарди ЕВРО и знаете ли сега за Велиден на всеки безработен дадоха по 300 ЕВРО, на пенсионерите горница по една пенсия и на работници и служители по една заплата допълнително Така ще бъде и за коледа уверен съм в това, а вие , които много ви хвалят, че България е много добре. Да според плана Ран-ЪТ много сме добре защото ни доведохте до ръба на биологичното съществуване.Акцизи цени и други гледате да ги изравните с тези на ЕС, но първо трябва да изравните заплатите с техните и всичко останало ще си дойде на мястото. Вие мислите как вие да се облагодетелствате, а народа да умира.
Май е време „ Арсенал „ Казанлък да започва да раздава автомати „ Калашников“ на народа защото няма кой да ни освободи,ако не се вземем в свои ръце.
4.
НТСхема
24.11.2016 18:26:12
3
2
.........Наглостта на Бойко Борисов спрямо протестиращите граждани срещу шистовия газ в Добрич, като каза : „Продължавайте така и на края мога да подпиша на инат договора“. Абсолютно недопостимо изказване на премиера. Наглостта и лъжите на Трайчо Трайков – бивш министър на енергетиката, също лобист на „Шеврон“ той нагло каза, че би запалил свещ да се намери шистов газ в неговия край. Тази свещ ще я запалят хилядите българи, ако това, което са намислили Бойко Борисов и компания се превърне в реалност. Проучването и добива са опасни, а Вие г-н Трайков лъжете от телевизия БТВ целият български народ и Вие с право си замихте от министерството, но трябва още много да го последват............
3.
Oko nadqsno
24.11.2016 18:17:12
1
1
Виж тоз как та гледа иска ти кай нещо
2.
ъ
24.11.2016 18:11:15
3
3
Към момента руснаци и турци ни убиват.......
1.
НТСхема
24.11.2016 17:43:08
4
6
Как евреите убиват България

Автор: kolevm38


КАК ЕВРЕИТЕ ЗАКОПАВАТ БЪЛГАРИЯ

Като говоря за евреите имам в предвид онази високопоставена, олигархична прослойка от еврейския народ, еврейската мафия, която управлява най-мощните финансови институции по света способни да създават финансови катаклизми, придизвикват финансови кризи в световен мащаб. Дори съм склонен да вярвам, че и настоящата финансова криза е тяхно деяние.
Първо малко факти за този „ праведен „ народ и какво евреите направиха на България ?
„ Талмудът „ учи евреите, че всички останали друговерци и особено християните са „ ГОИ „ т. е. Говеда за клане, а не хора.
С други думи десетте божи заповеди не важат спрямо „ГОИТЕ „ и те могат да бъдат подлагани на всякакви мъчения, робска експлоатация и безмилостно изтребление.
Ето ви някои цитати от „ Талмуд „
Не общувайте с не евреи, те проливат кръв !
Християните са мръстни защото не са от Синайската планина.
Невинен си в убийство ако намерението ти е да убиеш християнин.
Раждаемостта на християните трябва да се намали осезателно.
Позволено е да измамиш християнин.
Да удариш евреин е все едно да удариш шамар на Бога.
Нека видим какво стори на България този „ богоизбран народ „ !
Евреите от фамилия Ашкенази заличиха стара Велика България и подложиха на геноцид останалите там българи в перода 7 – 9 век. Гръцки и френски литературни източници свидетелствуват, че цар Иван Александър е бил женен за еврейката Сара – дъщеря на един венециански банкер – евреин и че този брак е бил устроен от евреите с единствената цел да отслаби християнската вяра в България, населението, на която е било напълно предано.
Сара е била таен агент на СИНЕДРИОНА и постепенно подготвяла България за турското робство.
Цар Иван Александър бил безсилен да предприеме каквото и да било против жена си, понеже зад гърба и стояла злата и могъща сила – Синедриона.
Станало е нужда дори той да се примери с разделянето на държавата си на три области, което безспорно го е унищожавало, но което е било дело на тъмните сили, решили да разложат държавата.
Тогава венецианските банкери – евреи упражнили политически и финансов натиск върху отоманската империя и за да не допуснат България да се развива по-нататък снабдили Турция с материали и средства да води война за да разори православната държава. Османската империя се възползвала и започнала експанзията си срещу България. От 1349 г. Започнали набезите на Турция срещу християнската държава, които продължили десетки години. Дошло ред и на столицата Велико Търново. Защитниците на Търновград се били храбро и турците не можели да го превземат с месеци наред. Това не се харесало на евреите – членове на Синедриона, които по това време били в Бургас. Дали заповед да се организира предателство възможно най-бързо. Намерили един, когото снабдили с всички нужни за тази цел средства, включително и копие от султанска заповед за отстъпление. Това бил евреинът ЛАЗАР КОЕН . Той подлъгал защитниците на Търново, че турската войска е обхваната от епидемия и е в ръцете на настъпващата армия на Ивам Шишман. За доказателство показал копието от заповедта за отстъпление с което го снабдили от синедриона. Лъжливата новина създала в града радостно оживление. Предателя откраднал и ключовете на градската порта, предал ги на помощника си евреин – Хасок, който пък ги предал на турците. Вечерта Коен завел турците до стените на Търновград и те нахлули вътре, като подложили града на грабеж, насилие и го опожарили.
От Венеция бил командирован най-жестокия садист евреина Челеби Нафталион със щаба му състоящ се от трима евреи ; Рахамин Асеов, Хаим Иерохам и Давид Леви. Пристигайки във Велико Търново Нафталион заповядъл незабавно да отведат изтъкнатите търновци, начело с Патриарх Евтимий и да ги заведат в монастира „ Света Троица „. Когато заповедта му била изпълнена евреина Нафталион отива в монастира и лично ръководи избиването им.
Всички българи християни заклани пред иконата на Спасителя. На всеки доведен на ешафоти Нафталион, повтарял подигравателно една и съща фраза ; „ Помоли своя бог , може би той ще те спаси. „ Така България пада под турско робство, бладодарение на еврейското предателство от членове на еврейските фамилии „ Коен „, „ Леви „ и „ Ашкенази „,които и сега имат потомство в България.
Евреите тогава не можели да търпят такава могъща славянска държава граничешта с четири морета и с хитрост, предоставена на турския завоевател я унищожават.
Сюлейман паша, отговорник за старозагорското, баташкото, както и много други кланета той също е ислямизиран евреин. Истинското му име е Соломон Леви Явиш.
Априлското възстание бива жестоко потушено с масови кланета, опожаряване на села и насилие сред млади и стари. Но един човек оправда всички тези зверства и масови убийства извършени от турците.
Евреинът – Бенджамин Дизраели – министър председател на Англия по това време.
В края на освободителната война /1877 – 1878 / г. Българските опълченци и руските богатири настъпваст устремно към Цариград и Турция е пред тотален погром, но Дизраели изпраща английстата военна флота в „Дарданелите „ за да спре настъплението и превзамането на Цариград. По негово искане след освобождението беше свикан Берлинският конгрес, който откъсна от България големи територии и много българи останаха извън пределите на страната ни. Той е главен виновник Санстефанска България да бъде разкъсана и разделена на две.
Известни евреи продължават да съсипват България.
Карл Маркс и Фридрих Енгелс са също евреи. Те създадоха теорията на комунизма, който през 1944/ 1945 г.губи 300000 българи интелектуалци.
Дори след като рухна комунистическия режим, евреи продължиха да съсипват България. Опитаха се да ни разорят и унищожат, като създадоха плана Ран – ЪТ за мирния преход от социализма към капитализъм с пазарна икономика, но се провалиха заради силния български дух. Въпреки това последиците от демокрацията се усещат все повече.
През 1990 г. Българските икономисти в лицето на Андрей Луканов, Иван Костов, Венцеслав Димитров и още 27 икономисти от България предлагат на националната търговска палата на САЩ да изработят този план. В самото начало нашите депутати са знаели всичко, което ще последва от нея.Представители на търговската палата в САЩ са евреите Ричард Ран и Роналд – ЪТ за да разработят проекта за прехода към пазарна икономика и демократичен капитализъм. И до сега всички правителства работят по тази програма. На нея няма да се спирам защото от предходните постинги има специален постинг- „ Как САЩ разруши България ' в който се разглежда този проект. Той е приет от Великото народно събрание с ръкопляскания, но неговата секретна част не е четена пред депутатите, а тя описва каква е цената на този преход.За това в предходния постинг бях предложил комисията по досиетата да разсекрети тази част от програмата, за да разбере целият български народ какво са им приготвили господата евреи в този план. Все още нито едно правителство не е посегнало на тази част от плана да я разсекрети за да видите какви ужасии предвиждат за малка България. През 2000 година Георги Тамбуев-шеф на комисията по досиетата по това време помества малка част от този секретен материал в статия във в. Труд, но мисля, че правителството трябва да разсекрети секретната част на този проект и да я помести в някой ежедневник и интернет. Правителството на Бойко Борисов едва ли ще посегне на това. Та и той работи по този план за ликвидация на българската нация. Това е геноцид срещу собствения си народ упражняван от всички правителства от 1990 г. насам. Народа трябва да знае какво му готвят неговите управляващи. Повече за този план Ран – ЪТ има в един от последните постинги, и който се интерисува може да го прочете.
Господа управляващи спрете този геноцид, погледнете се на кого слугувате, нито вашите господари от САЩ , на които слугувате повече от тези на ЕС, нито Англия, Германия или Франция ще спрат Турция да ни подсигури нови 1000 години турско робство. Но да продължим с евреите. Видяхме каква работа свърши и Соломон Паси. Искам да се спра и на още един евреин смъкнал милиони по целият свят включително и в България. Това е унгарският евреин и американски милиардер Джордж Сорос. Той идва в България веднага след 1989г. И създава фондация“ Отворено общество.“ Такива фондации е създал на всякъде по света. Идвайки в България той предлага на управляващите да открие фондация „Отворено общество“, която да се занимава с разнородна дейност, да не внася данъци и ДДС и издейства от правителството всяка година от бюджета да се привеждат на фондацията по 41 милиона лева на година. При разглеждане на бюджета в Народното събрание някой се изказва, че това не е редно и Жан Виденов отсича „На Джордж Сорос няма да се дават никакви пари от бюджета и фондациите му ще работят съгласно законите на страната. Сорос иска среща с Виденов, но той му отказва. Това е първият човек отказал на Сорос да го приеме, до като на всякъде му постилат червен килим при премите. Сорос решава да му отмъсти като помогне да бъде свален от власт. Той раздава 6-7 милиона лева на футболни агитки, наркомани и др. с помоща на Дарик радио се организира митинга пред народното събрание. Стълкновенията довеждат до падането от власт на правителството на Жан Виденов. Сорос също е проводник на плана Ран-ЪТ
Стигаме до други евреи. Това е фирмата „ Шеврон „, която иска да прави проучване и добив на шистов газ в България.
Българският народ е против проучването и добива на шистов газ в България. Настоящото правителство всячески се стреми да наложи проучването и добива на шистов газ и да не се вслуша в интересите на народа.
Исканията на народа са :
1. Пълен мораториум върху технологията-хидрофраминг.
2. Прекратяване на договорите за проучване и добив с когото и да е .
3. Законова забрана на технологията на територията на България.
Ето тук пак опираме до евреи. Самото име на фирмата „ Шеврон „ е еврейско. Отново евреи мислят да унищожат флората и фауната на България,м да замърсят почвата и подпочвените води на България
На 16 юни 2011 г. Министерският съвет даде разрешение за проучване на добив на нефт и газ в Нови Пазар на американската компания „Шеврон „. В българския закон не фигурира думата „Шистов газ“. Шистовият газ е природен газ, но технологията на неговото добиване „Хидравличен удар“ е пагубна за природата и здравето на хората и при проучването и при добива на шистовия газ трябва да се направи предварителна оценка за въздействието върху околната среда и върху хората. Единствената цел на „Шеврон „ е да замърси безвъзвратно водите и почвите на България. Това е час от плана Ран-ЪТ за унищожението на България.
Реномето на компанията „Шеврон „ е изключително лошо. Те замърсиха безвъзвратно водите и почвите на амазонската част на Еквадор. „Шеврон „ трябва да плаща 8 милиарда долара за нанесени екологични щети на Еквадор. Бразилското правителство глоби 28 милиона долалара „Шеврон“ заради петролен разлив край бреговете на Рио де Жанейро.
Правителството ще подпише договор против интересите на БЪЛГАРИЯ. Използват се над 600 химикала, много от тях са токсични и канцерогенни, за които фирмата не дава конкретна информация за техния състав. В страните ; Франция, Англия, Германия, Швейцария, Канада, ЮАР, Австралия, САЩ и др. добивът на шистов газ е забранен със закон. Нима нашето правителство е по-умно от правителствата на изброените страни,. Хилари Клинтън,.Джеймс Уорлик са лобисти на „Шеврон“ и съучастници в унищожението на България.
Наглостта на Бойко Борисов спрямо протестиращите граждани срещу шистовия газ в Добрич, като каза : „Продължавайте така и на края мога да подпиша на инат договора“. Абсолютно недопостимо изказване на премиера. Наглостта и лъжите на Трайчо Трайков – бивш министър на енергетиката, също лобист на „Шеврон“ той нагло каза, че би запалил свещ да се намери шистов газ в неговия край. Тази свещ ще я запалят хилядите българи, ако това, което са намислили Бойко Борисов и компания се превърне в реалност. Проучването и добива са опасни, а Вие г-н Трайков лъжете от телевизия БТВ целият български народ и Вие с право си замихте от министерството, но трябва още много да го последват.
Екоминистърът Нона Караджова също лъже за шистовия газ. Тя също е лобист на фирмата. Не се знае колко милиона са насипали на Бойко Борисов и осталите за да превърнат Добруджа от житница на България в пустиня. Борисов нарежда миналата година на Трайков и Караджова да изготвят доклад. Къде по света е имало проблеми с проучването и добива на шистов газ. Доклада трябваше да е готов на 28.09.2011 г. но и до сега не е направен, защото вредите са много повече от ползите. Цял институт на БАН по биоразнообразие се обяви против проучването и добива на шистов газ.
Не мога да разбера това правителство и герберите. Много сме щели да спечелим от този газ, но какво много, много повече болни от рак и белодробни заболявания.
Тези евреи се месят на всякъде по света и мисля, че и за тази среща те са виновни и за нея.
Господа управляващи вие да не сте евреи или разчитате на милионите, които ще ви дадат за да заличите от картата на света майка БЪЛГАРИЯ.
Все още не мога да си обясня начина на мислене и действие на евреите. Всички сегашни евреи добре знаят как българските управници от преди 9 септември 1944 г. спасиха българските евреи от газовите камери на смъртта в Освианцим, Дахау и др., а те продължават да закопават България и след 1990 г. Това го няма никъде по света и започнах да си мисля Хитлер дали не е виждал в тях потенциални врагове и хора, които желаят да управляват света. Евреите са тези, които се готвят да разпалят и трета световна война подпомагани от световни еврейски компании. И в САЩ управляват евреи. Династията Рокфелер е еврейска.Не мога да се начудя и на САЩ, които искат война с Иран,за да не и позволи да поизведе атомна бомба, а за един Израел, който е толкова малък, той може да има атомна бомба. Как ги решавате господа тези неща, кой да има и кой да няма атомна бомба. Който е с вас може и трябва да има атомна бомба, който не е с вас на него не се полага. Еврейската мафия е една от богатите.Тя е разпростряла пипалата си в основния сектор на икономиката, финансовия сектор и не само там.
И помнете господа евреи, че вие не сте богопомазани за каквито се мислите, защото не е далеч времето, когато ще се роди някой по зъл и от Хитлер и тогава и на вас няма да има кой да помогне защото Бог забавя но не забравя и тогава и вие да се молите на вашия бог да ви помогне. Едва ли ще успее.
Не предизвиквайте трета световна война, защото сами ще се удавите в собствената си кръв.
Господа управляващи, колкото повече стоите, толкова сте по вредни за България. Не виждате ли, че вие подготвяте почвата България да бъде присъединена към Турция. Как може на такива продаженици като вас да ви гласуват доверие да управлявате България.
На България не ни трябва нито ГЕРБ, БСП, СДС, ДПС и всички останали защото както казва Алеко Константинов - „ всичките са маскари“.
Българи дайте да издигнем млади хора да управляват, необременени с далечното и по-близкото минало, но да са истински патриоти да милеят за България, а Бойко Борисов и компания да отиват да си садят картофите защото сега му е времето.
Бойко Бописов все ни плаши с Гърция.
Г-н Борисов на Гърция дадоха безвъздно стотици милиарди ЕВРО и знаете ли сега за Велиден на всеки безработен дадоха по 300 ЕВРО, на пенсионерите горница по една пенсия и на работници и служители по една заплата допълнително Така ще бъде и за коледа уверен съм в това, а вие , които много ви хвалят, че България е много добре. Да според плана Ран-ЪТ много сме добре защото ни доведохте до ръба на биологичното съществуване.Акцизи цени и други гледате да ги изравните с тези на ЕС, но първо трябва да изравните заплатите с техните и всичко останало ще си дойде на мястото. Вие мислите как вие да се облагодетелствате, а народа да умира.
Май е време „ Арсенал „ Казанлък да започва да раздава автомати „ Калашников“ на народа защото няма кой да ни освободи,ако не се вземем в свои ръце.
СЪБОДИ СЕ НАРОДЕ ДО КАТО НЕ СА НИ ДОВЪРШИЛИ
БОГ ДА ПАЗИ МАЙКА БЪЛГАРИЯ
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори