×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Еротичен педагогичен курс


27 Октомври 2016, Четвъртък, 23:56 ч.
Източник: cosmopolitan.bg

Как да го научиш да ти доставя истинско удоволствие в леглото.
Какво казваш?... Естествено че един мъж подлежи и на сексуално превъзпитание! Просто трябва да знаеш кога да си държиш устата затворена и да му покажеш правилната тактика в хода на самата практика, кога да използваш директна словесна атака и кога да съчетаеш двата подхода. Cosmo ще те ориентира в похотливата картинка и ще те превърне в най-сладката му сбъдната фантазия от прогимназията насам - палавата сексапилна учителка, чиито уроци няма търпение да погълне!
Определено не можеш да му кажеш в прав текст, че фразата "да хвърлиш някого в леглото" всъщност е метафора и не дава зелена светлина за хватките от сумото, с които той нощ след нощ се изживява като Шотландски боец 2. Или че смученето на женските гърди след края на бебешката възраст се изпълнява с цел, различна от изпомпване на мляко, и с техника, коренно противоположна на комбинацията от компресор и прахосмукачка. А какво да кажем за онова, което в неговите представи явно е игра с... ами, външния бутон на удоволствието ти, а в твоите - излишно суетене върху част от сгъвката на бедрото ти и нищо повече. Всъщност можеш да изброиш още такива невероятни негови еротични попадения. Вместо да беснееш и злорадстваш тайно обаче, е много по-удачно да промениш  креватната му техника тактично... без да докосваш хипер докачливото му на тема страстни умения его. Ето как да се справиш елегантно с 5 доста често срещани женски оплаквания в леглото.

1. ТЪРПИШ УЖАСЕН ОРАЛЕН ПОДХОД

Мъжете обикновено не искат нито съвети, нито помощ. Така де, достатъчно са врели и кипели, за да могат да се справят с всичко сами - от гръмналата печка до френската любов. Независимо че не са виждали схема на ел. инсталация и на женски интимни части от времето на учебниците по физика и биология в гимназията. Досадна подробност, нищо повече! Те просто са родени да бъдат ненадминати майстори... в полето на дървената философия. За щастие, се срещат и изключения от общото правило. "Какво си мислиш, че съм се родил научен ли? - се усмихваше в отговор на вдигнатите ми вежди един познат преди време... е, добре де, любовник. - Всичко става с въпроси и опити. Разпитвал съм подробно всичките си приятелки и момичетата, с които съм лягал, и затова знам." Така че ако ти се падне някое такова щастливо изключение, което си позволява да попита какво би ти доставило най-голяма доза наслада, можем само да ти стиснем ръката в знак на безмълвно одобрение. Това очевидно е мъж, който или много си е патил, или просто инстинктивно усеща, че зоната на оралната любов е една доза по-деликатна и капризна от "класическото" еротично изпълнение. И че всяка погрешна стъпка тук би довела до силно неприятни последици в пряк и преносен смисъл.

Метод на превъзпитание: словесен и несловесен
Ако поиска конкретни напътствия, въобще не се притеснявай да подходиш директно. Вземи пример от стила на Катя: "Методът на гаджето ми се състоеше от еднообразни, сковани движения, които ме караха да се чувствам неловко, вместо да ме възбуждат. Явно и той го е усетил, защото една нощ ми каза: "Имам чувството, че не ти харесва особено какво правя." Отговорих му: "Ами, аз си падам ужасно по... и изброих какво точно. Той го изпълни и двамата бяхме супер доволни."
Важно уточнение: назоваването на нещата с истинските им имена определено е прекрасна и скоростно даваща резултати стратегия, обаче само ако той самият изяви желание да го чуе. Ако не го направи, ще ти се наложи... пак да му го обясниш, но с помощта на хитра обходна тактика. Твоят пъклен похотлив сюжет: предложи вечер на оралната любов, която да си правите на смени. Регламент на играта: когато прекалено се разгорещите, обявявате кратка пауза и преди другият да поеме френската щафета, всеки прави кратки еротични самопризнания кое от движенията в този отрязък особено му е харесало и кое бе могло да бъде още една идея по-добро, стига да е по-бързо/бавно, или комбинирано с... и т. н. Помощно възпитателно средство: докато той е на ход, можеш да хванеш ръката му, да я поднесеш към устните си и да му показваш идеалния ритъм с езикови милувки по чувствителната зона на дланта. Или да направиш примерна демонстрация с каква сила би искала да се случват нещата върху пръста му.
П.С. Тоест, при особено тежки случаи: ако другарчето ти изобщо не е уцелило правилното място - конфузни ситуации всякакви, -  вместо да се чудиш как точно да му го обясниш, хвани уж в страстен порив косата му и насочи главата в правилната посока. Ако прибавиш и ма-а-алко стонове от удоволствие, със сигурност няма да го обидиш. Дори напротив, ще го вдъхновиш.

2. ПРЕСТРУВАШ СЕ, ЧЕ КАРУЦАРСКИЯТ МУ РЕЧНИК ТИ ДОПАДА
Дай да се разберем предварително за едно нещо! Дали са те възпитавали, че едно добро момиче и бъдеща дама като теб не може и да си помисли да слуша "подобни вулгаризми", още по-малко да им се наслаждава и съвсем категорично да не прави секс, докато не е сигурна, че това е Правилният мъж (понеже нашето поколение имаше щастието да хване тоталитаризма и тази дълбока сексуална мъдрост)? Ако да, се опитай да изтриеш този епизод от психичната си автобиография си и да прецениш трезво и самостоятелно дали би искала да подправиш страстното си меню с тази пиперлива похотлива подправка. Да? Тогава няма за какво да се притесняваш! Това не е углавно престъпление. Експериментално е доказано, че похотливият неприличен речник по време на секс упражнява възбуждащ ефект не само върху болшинството от мъжете (да не кажем, върху всички), но и върху една сериозна цифра от нас, жените. Ти не влизаш в нея? Пак няма смисъл да се притесняваш! Още по-малко да се насилваш да търпиш нещо, което ти разваля пълното удоволствие! Ето как да го отстраниш елегантно от страстната ви идилия.

Метод на превъзпитание: словесен
Е, да, има голямо значение какви ти ги сервира другарчето ти по легло. Понеже когато един мъж изпъшка театрално: "О, бейби, искам да продължаваш така цяла нощ", или някаква подобна порно фраза, на теб ти идва да се изхилиш с цяло гърло и да го питаш това ли е любимата му реплика от последния филм, който е гледал. Което не влиза в общоприетите реакции при възбуда и нищо чудно да секне по кофти начин еротичното му вдъхновение. За да избегнеш попарването на либидото му, трябва да му отрежеш възможността да ръси подобни нелепости. А това става най-лесно, ако самата ти вземеш думата и дадеш тон за друг тип изказвания или дискурс, както е модерно да се казва. За целта още по време на увертюрата го запознай с предпочитания от теб вид креватен речник. Ето как е протекло това при Биляна: "Между отделните целувки му прошепнах: "Не си падам по най-бруталните думи, обаче ми действа супер готино да ми повтаряш колко обичаш да ми правиш френска любов." Дори не прекъснах екшъна, а той последва желанието ми в движение."


3. СИМУЛИРАШ КРАЙНА ТОЧКА
Разтърсващи като земетресение оргазми ли? Всичко е лъжа, приятели, всичко е лъжа... Какво да ти обясняваме, когато ти е пределно ясно а чьом идьот реч.

Метод на превъзпитание: несловесен
Пак повтаряме, несловесен. Няма абсолютно никакъв смисъл точно в този миг да изпадаш във фаза на откровения. Защото така единствено ще го шашнеш и депресираш, откъдето съответно ще сковеш леда в спалнята ви и ще отдалечиш възможността да достигнеш реален финал следващия път.  Хвани ръцете му и ги насочи към правилните територии, извивай таза си, докато той не попадне в точката, която постепенно да покачи нивата на възбудата ти и да те изстреля в оргазмена орбита, докосвай се сама. И всеки път, когато е уцелена силна ерогенна точка, задължително му показвай по някакъв начин, че се намирате в похотливата 10-ка. Дори това да е чрез най-проста въздишка или стон на наслада. Естествено, винаги можеш да му отправиш  щедра гореща похвала постфактум като Кристина: "С Жоро се преструвах в началото. Обаче една нощ направих така, че да удължим повече от обикновено любовната игра, като нарочно спирах, когато усещах, че той е близо до финала. И тогава кулминирах. После му казах, че това е най-страхотният оргазъм, който съм изпитвала. И оттогава дългата страстна увертюра не се претупва, още по-малко - пропуска."

4. ЯВНО Е РЕШИЛ ДА ПОДОБРЯВА РЕКОРДИТЕ НА ГИНЕС

Той се гордее с издръжливостта си в леглото, която по неведоми пътища господни мъжкото съзнание винаги свързва с понятието "пич". И така, ти разполагаш с невероятен "пич", който не признава секса под три часа за секс. В началото се възхищаваш на желязната му воля. После обаче идват моментите, в които ти идва да го удушиш - точно заради същата издръжливост. Така де, има случаи, в които насладата от един бърз яростен оргазъм не може да се замени с нищо. А този шаман на тантра-мега-костенурко- и т. н. ритуалния секс не иска и да чуе за подобно кощунство. Един ден се събуждаш с усещането, че докато сте в леглото, напук на първични, вторични и прочие полови белези, всъщност ти си мъжът. Лоша работа... И сега какво?

Метод на превъзпитание - словесен
Първо, не го погвай със сопата, понеже нещата не се случват, както на теб ти се иска и както принципно са програмирани от биологията.  Дай си сметка за огромния брой вицове и иронични забележки относно скорострелните креватни изпълнения на мъжете в спалнята: "и аз докато кажа "ах", - цели две букви! - той...". Така че никак не е чудно, че силният пол е израсъл с мисълта, че колкото по-дълго успее да проконтролира страстта и ерекцията си, толкова по-добре ще се представи в твоите очи. Значи гаджето ти просто си е научило урока, че не бива да е егоистичен в леглото и да се съобразява само със своите желания и темпо. Преди да му обясниш, че жените невинаги имат нужда от дълготрайна еротична плоча, а съществуват моменти, в които могат да достигнат пълноценен и разтърсващ финал за броени минути, похвали добросъвестността му. След следващата дъ-ъ-ълга похотлива сесия му дай да разбере колко високо оценяваш щедростта и жертвоготовността му в леглото. После сподели, че издръжливостта всъщност невинаги е ключ към фантастични резултати. "Понякога започва да ме боли и по-трудно свършвам" е супер приемлив и логичен аргумент да пледираш за по-кратки срокове, който по никакъв начин няма да засегне егото му.
Друг супер удачен вариант е във вихъра на еротичния екшън да му прошепнеш, че го искаш сега и че е толкова фантастичен, че искаш да усетиш финалната му точка веднага, да те изпрати на върха без отлагане и т. н. в същия дух. Ако впрегнеш в действие целия си похотлив речник, за него ще е свръхусилие да се удържи да не изпълни молбите ти. Които в крайна сметка съвпадат със собствените му желания. Така че ако избереш да мълчиш като риба точно при този сценарий, можеш да се сърдиш единствено на себе си! Говори и пак говори... прелъстително! След като проумее, че не се бориш за титлата "Мис Най-дълъг секс на планетата", другарчето ти с радост ще съкрати програмата за ваше всеобщо щастие.


5. Той се целува кофти 
Вярно, че не е никак романтично, когато след първата ти целувка с даден мъж, помнеща се навеки, той се отдръпне смутено и коментира станалото с: "Ама съм егати и дъската!" Но пък не е и повод да се замислиш за самоубийство, или за раздяла по бързата процедура. В крайна сметка е възможно въпросното сладурче да е силно притеснено и следващия път да се реваншира щедро. Невероятно, но факт: случва се дори с мъже, отдавна прехвърлили тинейджърските години и натрупали солиден стаж на сексуалния фронт. Настина неприятната част идва, когато той упорито запазва маниера на дървен материал и в един момент ти с ужас установяваш, че човекът, с който си тръгнала да градиш връзка (или още по-зле, си му хвърлила око именно за неангажиращ секс) не владее техниката на еротичното А и Б.
Метод на превъзпитание: несловесен
Едно е сигурно: нещата няма да се подобрят, ако му обясниш, че опитът му да ти извади сливиците по безкръвен път, или уникалната техника, както нарича отчаяно гърчещият се из устната ти кухина език, са в състояние да те навият да вземеш пример от проститутките. Тоест, да спреш изобщо да се целуваш. Всъщност можеш да коригираш устната му техника супер просто, като предложиш една вечер ти да поемеш изцяло еротичните юзди, а той да се подчинява. След което да започнете с нова (да не си посмяла да изтърсиш "по-добра"!) техника на целуване. От него се иска да спазва темпото ти и да те следва бавно, стъпка по стъпка. Така имаш правото да прекъсваш целувката всеки път, когато се развихри и започне да си прави, каквото си знае, и да го връщаш към своята представа как трябва да се случват нещата. Докато лека-полека нагледно не го наведеш на идеята какво значи хубава целувка. Ако на всичкото отгоре през това време издаваш мъркащи звуци и стонове, няма начин той да не си отбележи мислено, че оттук насетне ще трябва да пробва този трик по-често, понеже явно ти харесва ужасно много.



2
Коментара
Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
2
Коментара по темата
2.
Курти Ръсел
28.10.2016 00:30:53
0
0
Касабова,хващай Емелката и направете едно безплатни курсове
1.
Славчо Жеков Ярето
28.10.2016 00:21:05
0
3
mnogo dulgo e az dokat go procheta sa pensioniram
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Това лекарство премахва петна по дрехите, избелва спалното бельо и ефективно премахва мръсотията от прозорците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Депутатите с амбиции да ги гласуват на две четения на ръба на правилата ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията Остават четири партии, не са включени нови субекти след отцепването на "Зелено движение" и СЕК Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Малцина помнят участието й в риалити формат преди 15 години
Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори