×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Светът празнува 135 години от рождението на Чарли Чаплин
  • Петър Стойчев преплува Гибралтарския пролив
  • Политически игри във Вашингтон - Камарата на представителите ще гласува отделни проектозакони за подкрепа за Украйна и Израел
  • Ценова секира за българите заради Шенген, над 1 милиард лева е загубата за страната ни
  • Времето се променя, вижте какво ни очаква днес
  • Военно летище за F-16 в Хмелницка област е било атакувано от руснаци
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Чудо! Снимка на Аурата показва признаците на зараждаща се болест преди да ни е поразила


Чудо! Снимка на Аурата показва признаците на зараждаща се болест преди да ни е поразила
Направете първата крачка към напълно нов живот
28 Октомври 2016, Петък, 13:48 ч.
Автор: Флагман.бг

Откриите най-разпространените източни практики за лечение на артрит, високо кръвно, безсъние, гръбначни изкривявания, шипове и дори генетични проблеми


Уникалният уред – Аура камера, се намира  в Amrita Center на ул. „Гладстон”, бл. 145. С негова помощ бургазлии ще могат да преоткрият енергииното си тяло и огромното значение, което то оказва за правилното функциониране на всички процеси в организма на човек. Уредът показва какави са здравословните ви проблеми и какво се случва с душата ви.



Само в Amrita Center можете да видите всички цветове на вашата аура, да разберете какво означават те и да получите пълна диагностика на сегашното й състояние, както и пълна картина на нивата на чакрите и подробно текстово обяснение в електронен вариант.

Аура камерата представя пълна картина на енергийното ви тяло, а не на физическото както е при скенера.  Уредът е със система, която изчислява данните благодарение на биосензори, улавяйки температурата на лявата ръка на човека. Тези данни са взаимно свързани и се обработват от компютърна програма, която визуализира емоционално-енергийното ни състояние.

Диагностиката на Аурата Ви може да е първата крачка към напълно нов живот.



В Amrita Center  можете да откриете едни от най-разпространените източни практики за лечение възникнали преди 5 000 години и изцерили мнозина oще преди развитието на съвременната медицина. Йога, Тай Чи, Чи Гун са помогнали на много хора да се освободят от страдания причинени от болести като артрит, високо кръвно, безсъние, гръбначни изкривявания, шипове и дори генетични проблеми могат да бъдат преодолени с редовни упражненния.

В Amrita Center ще се запознете с живото доказателство за лечебната сила на Йога и Аюрведа практиките – Лилия Ресел.



Бях в ранна младежка възраст, в първите години на следването ми по право в Софийския университет, когато започнах да имам болки в раменете, след няколко години процесът се задълбочи, докато стигна дотам, че след раждането на дъщеря ми на 25-годишна възраст имах такива силни болки, че не можех да изтупам одеяло.Отдавах го на генетична обремененост,тъй като родителите ми имат подобни проблеми. Чувах как при движение ставите ми пукат. Впоследствие на китките и глезените от горната страна се образуваха удебеления, подобни на топчета”, споделя Лилия, чиято лична битка с физическата болка и отчаянието от фаталистични медицински прогнози  я изгражда като съвсем нова личност, когато открива Йога.

„Бавно и постепенно изчистих грозните отлагания по ставите, а болките изчезнаха завинаги. Но друг, още по-ужасяващ  и паралелно развиващ се случай бе, че след претърпяна катастрофа и камшичен удар в областта на врата, при мен започна процес на силно ошипяване. Това доведе до непоносимо силни болки в областта на слепоочието и по целия ми гръб. Не бях в състояние да се наведа, за да измета двора. Имах силна и постоянна болка в левия палец на крака, а пръстите на ръцете ми посиняваха.”

Най-тежкият момент за Лилия настъпил, когато я диагностицирали с болест на Рейно, последиците от която са изсъхване на крайниците и ампутация.
„С много вяра, постоянство и дисциплина аз започнах да се раздвижвам и да следвам начина на живот, характерен за йога. От дете не обичах месо,така че това не бе никакъв проблем да го спра, но много по-важно бе да опозная цялата философия на древното учение за йога. Тогава разбрах, че асаните са само външния аспект, който може да помогне, но за да се излекува човек изцяло, нужно е да промени мисленето си. Да смени разрушителните модели със съзидателни. Да прости на всички други и на себе си, за да не страда от чувство за вина. Да стане сътворец не само на собствения си живот, но на цялото човечество, отказвайки се от егоизма и вкоренените му пагубни навици.”

Днес на петдесет години Лилия Ресел се чувства по-здрава, жизнена и щастлива, отколкото на двайсет и пет. Загърбила е адвокатската си кариера, за да показва пътя за изцеление на всички, които са готови да променят живота си, като облекчат болката на тялото и духа с лечебните практики на Йога и Аюрведа.

По време на Аюрведа консултациите си лечителката обръща персонално внимание на пациента си, запознава се със здравословното състояние и историята на болестта – кога се е отключила, каква е причнината, какъв стадии на заболяването е достигнат. Диагностицирайки всички фактори и особености в състоянието на пациента Лилия изготвя индивидуалната му оздравителна програма.

Часовете си Лилия Ресел провежда в Amrita Center. Пълната й програма, както и информация за всички останали области на експертност като Сакрална архитектура на тялото, Фитбол /FITBALL/,Тай Чи, Чу Гун и още услуги, предлагани в центъра за духовно здраве и развитие, можете да откриете на страницата ни http://www.amritacenter.com и на телефон  +359 (8)78 28 28 98.

В категории: Здраве


България Всички новини
Пепи Еврото навремето бил шеф на Гешев – наказал го с командировка в Перник Пепи Еврото навремето бил шеф на Гешев – наказал го с командировка в Перник Причината за санкцията - "не подписах едно обвинение" Какво се случва с карнобатския земеделец, опитал да продаде дрога за 1 млн.лева на ченгета под прикритие Какво се случва с карнобатския земеделец, опитал да продаде дрога за 1 млн.лева на ченгета под прикритие Кирчо Делев остава в ареста  Войната в сянка между Израел и Иран излезе на показ. Какво следва? Войната в сянка между Израел и Иран излезе на показ. Какво следва? Атаката на Иран разпали страхове, че войната в Газа ще причини регионален хаос Иван от Камено се покая за тази катастрофа, отнела човешки живот в Айтос, получи 6 години затвор Иван от Камено се покая за тази катастрофа, отнела човешки живот в Айтос, получи 6 години затвор Присъдата му ще бъде намалена с 1/3 заради реда на протичане на съдебното производство  Бургазлия с екзотично предложение за Синята зона, старите собственици да паркират с приоритет Бургазлия с екзотично предложение за Синята зона, старите собственици да паркират с приоритет Не може новодомците да са по-привилегировани от нас, живущите в домовете си от 25 и повече години, казва гражданин с инициали Г.А. Мастит бизнесмен започва да строи град у нас - на около 3 км от пътя Бургас – Варна Мастит бизнесмен започва да строи град у нас - на около 3 км от пътя Бургас – Варна Комплекс от десетки еднофамилни жилищни сгради ще се появи съвсем скоро на това място  Ергенката Виктория със солидни връзки в БФС, организирала „Футболист на годината“ Ергенката Виктория със солидни връзки в БФС, организирала „Футболист на годината“ Чернокосата участничка в любовното шоу имала корави връзки в БФС, родителите й били сред най-уважаваните в спортните среди Летният сезон е пред провал заради недостиг на кадри Летният сезон е пред провал заради недостиг на кадри Работодателите чакат над 5-6 хиляди души от Узбекистан, но обработката на документите се бави Внимание: Хвърчат пачки по стотачки, ама фалшиви Внимание: Хвърчат пачки по стотачки, ама фалшиви Броят на спипаните ментета удари 17-годишен рекорд Под паркинга на ул."Ген. Гурко" има бомбоубежища, преработваме проекта за етажно съоръжение Под паркинга на ул."Ген. Гурко" има бомбоубежища, преработваме проекта за етажно съоръжение Приоритет в следващите месеци ще е строителство на такива съоръжения и в жк „Възраждане”, предстоят обществени обсъждания за предвидените терени, каза арх. Тихомир Райчев
Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Става въпрос за забавените ремонти в района на блоковете 15-16 и 25-28 Над 200 животни загинаха в пожар в зоопарк на полуостров Крим Над 200 животни загинаха в пожар в зоопарк на полуостров Крим Спасени от огнената стихия са само две мечки Краят на една ера дойде: Надал се сбогува с тениса Краят на една ера дойде: Надал се сбогува с тениса Някои неща се случват в тялото ми и не успях да следвам графика, който исках, като не можеш - не можеш, споделя испанецът Почина тик ток сензация Почина тик ток сензация Тя докосна част от живота ви лично и част от живота ви чрез нейния огромен живот на друга платформа, каза майката на влиятелната знаменитост Джаки Коен Рот Съдбата на тази участничка от "Ергенът" развълнува зрителите Съдбата на тази участничка от "Ергенът" развълнува зрителите Ти си необикновена жена, каза й Алекс на сбогуване Той е причината Мара Отварачката да стане певица Той е причината Мара Отварачката да стане певица Признанието е от самата Мария  Журито го спъна за рекордна победа Журито го спъна за рекордна победа Зомбори пък отново направи страхотно изпълнение, като поп фурия DARA Арестуваха тези българи в Гърция за големи измами Арестуваха тези българи в Гърция за големи измами Според първоначалната информация от полицията общо 42 случая са регистрирани в Патра, Илия, Закинтос, Солун, Халкидики, Янина, Кардица, Лариса, островите Корфу, Родос и Крит Над 2 евро удари цената на бензина в Гърция, масови проверки по бензиностанциите Над 2 евро удари цената на бензина в Гърция, масови проверки по бензиностанциите Геополитическото обостряне допринася за тревожността на пазара, тъй като суровият петрол Brent регистрира най-голямото си покачване от месеци, надхвърляйки от 90 долара за барел Заради няколко чалгаджийки всички ни питат как може да сме толкова прости, избухна тази изпълнителка Заради няколко чалгаджийки всички ни питат как може да сме толкова прости, избухна тази изпълнителка Екстра Нина гневна на фолк елементи като Дебора 
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня - Гинке, мъжът ми отиде за риба и вече втори ден го няма... Сигурно ми изневерява с някоя.
- Ееее, Данче, защо все най-лошото си мислиш? Може да се е удавил.
Виц на деня Виц на деня - Бабо, много ли обичаш цветята?
- Да, мила, защо?
- Тате каза, че скоро ще гушнеш букета.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Купих си къща с технология "умен дом"! Докато бях на работа, къщата напуснала страната!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори