×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бойко Борисов: По-добре да загубя изборите и да изляза в опозиция, отколкото да управлявам с ДПС


Бойко Борисов: По-добре да загубя изборите и да изляза в опозиция, отколкото да управлявам с ДПС
ГЕРБ е единствената партия, която не е влязла в играта на Доган, каза Бойко Борисов
24 Октомври 2016, Понеделник, 05:44 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

Румен Радев ще е Орешарски №2, категоричен е премиерът


Няма да подам оставката, защото Цецка Цачева е класа над опонентите си и ще спечели изборите. Това каза в „Здравей, България“ по Нова телевизия премиерът Бойко Борисов.

Той потвърди, че ако Цецка Цачева не спечели на балотаж, ще има предсрочни парламентарни избори. Не смятам обаче, че това ще се случи, защото съм убеден, че тя ще постигне добри резултати, заяви лидерът на ГЕРБ.

Той обясни, че е почтено, ако не си първа политическа сила, да си подадеш оставката и да нямаш претенции да управляваш.

„Ако за българският народ има нещо, което е противно, това е моделът „Орешарски”. Втората политическа сила се съюзи с трета и с четвърта. Видяхте до къде стигнаха. Основните опоненти на Цачева ги познават добре, защото съм работил с тях. Затова мога да ви кажа, че тя е класи над тях”, добавя Борисов.

Той сподели, че не обръща внимание на прогнозите на социологическите агенции.

„Не ги гледайте изследванията им, защото и те работят за пари! Който им поръчва определени резултати, ги дават. Аз вярвам само на една агенция, според която се очаква добра избирателна активност и българите ще изберат добър президент”, заяви министър-председателят.

Относно подкрепата на ДОСТ за кандидатурата на Цецка Цачева, Борисов коментира, че няма по-лошо от непоискано добро.

„ГЕРБ е единствената партия, която досега не е управлявала с ДПС. За мен е по-добре да загубя изборите, но да остана с вдигната глава, отколкото да влизам в договорки“, заяви премиерът.

"Ахмед Доган прави с българските политици това, което прави Меси в Барселона, финтира ги непрекъснато и ги остава в положение да не знаят какво да правят. ГЕРБ е единствената партия, която не е влязла в тази игра. Ние сме непорочни. Не сме управлявали заедно. Какво направи Доган - изкара го за кандидат-президент, ще преброи колко гласа има. Той познава прекрасно народопсихологията на българина. ГЕРБ няма да приеме тези гласове, сега топката е при БСП“, коментира Борисов.
Според него, Румен Радев ще е новият Орешарски и ще е също толкова зависим, колкото е бил експремиерът.

„На първия тур БСП ще видят, че не могат да бият сами ГЕРБ и ще отидат да поискат гласове от ДПС. Ще им бъде отговорено, че както ще правят заедно вот на недоверие, след като падне правителството, ще направят мнозинство... И Радев става новият Орешарски. Това е подготвено отдавна. Първо в БСП никой не познава генерала. Не са ходили по летищата, за да го опознаят. В ДПС пък го познават тези, от които зависи той да стане Орешарски номер 2. Това, което говореха за бившия премиер, че бил безпартиен и експерт, сега се повтаря за Радев. Ако той стане президент с гласовете на ДПС, ще е също толкова зависим, колкото Орешарски“, обяснява Борисов.

Той сподели, че е направил всичко възможно да има един кандидат за президент в дясно, но  ген. Атанасов и Радан Кънев са казали, че по-лошо от ГЕРБ няма.

”Министър Ненчев ми е свидетел - направих всичко възможно. Щяхме да победим по-лесно. Той каза, че всички са съгласни, но понеже Радан и Атанасов искат да им се обадиш лично и да им го предложиш и тогава да се съгласят, говорих с генерала. Той каза, че „има хляб” в това. Радан беше в Австрия на екскурзия. Каза, че бил зает, но като се върне в България, ще се обади да се видим. Гледам ги обаче на пресконференция Атанасов и Кънев да обясняват как по-лошо от ГЕРБ няма и приключих с идеята за обща кандидатура”, разказва премиерът.

На въпроса на водещата Ани Цолова дали се е обидил на Кънев за „Байх.й“, той отговори с шега. След като я провокира да я повтори, тя сподели, че не може да я възпроизведе и накрая каза „БайКой“, а той сподели, че не вижда нищо лошо в това.
„Шегувам се, защото с такъв човек може само да се шегуваш и да го убиваш с мълчание. Какво да му кажа“, попита лидерът на ГЕРБ.

„Как ще ме критикуват от БСП, като заварихме държава с разбита банкова система? Сега минаха всички стрес тестове на банките и е ясно, че те функционират перфектно. Заварихме безработица, а сега е под 7%, а брутният вътрешен продукт е над 3%. Фискалният резерв е над 17 млрд. евро. Държавата е стабилна и това го казват всички международни експерти. Строим като луди“, похвали се Бойко Борисов.
„Опонентите ни казват, че сме лоши, но без нас ще има катастрофа. Затова съветвам и ДПС, и БСП да не разклатят държавата догодина, защото ще изпаднем в тежка ситуация. Те нямат кадри. Предстои председателство от 1 януари 2018 г.“, предупреждава премиерът.

След като водещата спомена за „Яневагейт“ и името на Пеевски, премиерът на шега каза, че това било сериал. Каките се събирали в едно студио.
„Вие сте свързани и по отношение на изпълнителната и на съдебната власт“, заяви Цолова. Това го е казала една врачка, добавя Борисов. Водещата обаче уточни, че „врачката“ била шеф на Софийския градски съд. Това са махленски клюки, подчерта той.
„Нямам нищо общо нито с Ченалова, нито с Янева. Не съм говорил за тях с главния прокурор по каквато и да било тема. За мен важното е, че те не са в съдебната система вече, защото това, което чувам е, че те не са били за там“, добавя министър-председателят.
След като водещият Виктор Николаев му каза да се успокои, Борисов сподели, че е спокоен, но се пита защо не го питат за санирането и за хубавите неща, които са направени. Не се меся по никакъв начин в делата на независимата съдебна система, подчерта той.

„Разликата между Цецка Цачева и останалите е, че тя е перфектен юрист, познава законите. Тя си води сама предизборната кампания. Аз никъде не участвам. Бях само на откриването и ще отида на закриването. Отговарям за ГЕРБ и знам, че мога и да загубя избори, но ще си остана прав, а не наведен. Целият проблем на прехода е, че се явихме ние и не можаха да ни опитомят. Затова сега се въртят около нас в кръг, но ние си имаме принципи“, каза още Бойко Борисов.
Той призна, че кръгът „Капитал“ му е предлагал министри и спомена като пример Дянков, Трайков, Караджова и Плевнелиев.



38
Коментара
Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
38
Коментара по темата
38.
Чичо Пенчо
26.10.2016 20:29:42
1
1
Гласуваш за Румен Радев, избираш Слави Трифонов!

Така описват политическата реалност известни шоумени от Би Ти Ви, колеги на учиндолския тв водещ.
По техни данни кандидатът на БСП за президент е марионетка в ръцете на Трифонов и още от самото начало на кампанията си координира всяко свое действие, изказване или публична проява с него.
„Корнелия заложи на генерала, след като Слави пое ангажимент да помага. Ако някой зададе въпроса КОЙ всъщност предложи Румен Радев, отговорът няма да е Георги Първанов, Михо Михов или Корнелия Нинова, а Слави Трифонов“, поясняват от Би Ти Ви.
По техни данни на предстоящия си безплатен концерт на Орлов мост Дългия щял да призове феновете си да гласуват за левия кандидат. Това ще се случи няколко дни преди изборния ден на 6 ноември.
„Слави и Радев се срещат дискретно и обсъждат актуалните теми и общата си стратегия. Срещите се провеждат в закътани вили в покрайнините на София. Слави пристига дегизиран, без кортеж и охрана. Съзнава, че ако бъде разпознат, публичният скандал ще е страховит“, разкриват детайли служители на електронната медия.
Според тях Трифонов и Радев имат обща цел – свалянето на кабинета, дискредитирането на Бойко Борисов и изхвърлянето му от властта. Схемата предвижда през пролетта на 2017 г. да се проведат извънредни парламентарни избори, вече под контрола на новоизбрания президент и със служебно правителство, съставено от него. През този период Трифонов възнамерявал да основе дългоочакваната си партия, зад която прозират финансови инжекции на банкера Цветан Василев, и с въпросната партия да участва на изборите.
„Ще има реваншизъм, Слави е безкрайно отмъстителен. А когато Слави основе партията си, Румен Радев набързо ще предаде подкрепилата го БСП и ще започне да обслужва новия си приятел“, допускат посветени в чалга-заверата.
Както е известно, шоуменът и бившият генерал са близки още от 2008 г., когато Радев гостува в „Шоуто на Слави“ и проля горчиви сълзи за състоянието на родната армия. Преди това военният уреди Трифонов да пилотира изтребител F-16.




НАЙ-ГОЛЯМАТА ОПАСНОСТ ЗА БЪЛГАРИЯ Е АКО ОГЛАДНЯЛАТА ВЪРХУШКА НА БСП ДОЙДЕ НА ВЛАСТ.
ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВАЖНО Е ДА СЕ ОБЕДИНИМ И НЕ ГО ДОПУСНЕМ!
Магдалена Ташева с още разкрития за скандала с пенсионирането на ген. Радев. Генерал Румен Радев не е подал оставка, а се е пенсионирал и е лапнал към 200 бона, разкри депутатката от „Атака“ Магдалена Ташева.
Тъй като на лъжата краката са къси веднага става ясно, че генерал Румен Радев не е подал оставка, а се е пенсионирал и е лапнал към 200000 лв. Заплатата му до този момент е била около 10 хил. лв., като понякога е надхвърляла и 30 хил. лв.
НЕКА СИ ПРЕДСТАВИМ КАК ЧОВЕК С ТАКИВА ДОХОДИ МОЖЕ ДА СТАНЕ „СОЦИАЛЕН ПРЕЗИДЕНТ“.
ИЗОБЩО КАКВО ОЗНАЧАВА „СОЦИАЛЕН ПРЕЗИДЕНТ“, МОЖЕ ЛИ НЯКОЙ ОТ БСП ДА ГО РАЗЯСНИ, ЗАЩОТО НЕ СТАВА ЯСНО?
АКО ИМАТ ПРЕДВИД АГЕНТА НА „ДС И ВИДЕН ЛОВЕЦ – ГОЦЕ ПЪРВАНОВ“, КОЙТО ЗАБЪРКА АФЕРАТА „БЕЛЕНЕ“, НЕКА ЯСНО ГО КАЖАТ НА ИЗБИРАТЕЛИТЕ?
„Не разбирам маймунджилъците, които върти БСП. Бяха формирани от Драгомир Стойнев инициативни комитети в страната, които издигнаха ген. Румен Радев за президент. Защо им беше това?“, каза още Ташева по повод издигането на бившия командир на ВВС за „Дондуков 2“.
Припомняме, че Ташева направи скандални разкрития за пенсионирането на Радев от ВВС.
„Лъжа е, че Радев е подал оставка в знак на протест срещу далаверите във ВВС и охраната на българското небе от чужди армии. Нищо такова няма, пенсионирал се е. Тази лъжа срива цялата му пиар стратегия, която трябваше да му изгради фалшивия образ на патриот.
Защо излъга ген. Радев? Вие как мислите? И защо изместихме темата към 200-те хиляди?“, написа в профила си депутатката.
Министерството на отбраната в свое официално съобщение потвърждава, че Радев не е подал молба за напускане, както той твърди, а че иска да се пенсионира.

Ето и какво казват от министерството:
„Днес, 1 август 2016 г., в Министерство на отбраната постъпи рапорт от командира на Военновъздушните сили генерал-майор Румен Радев за освобождаване от военна служба на основание чл. 169 от Закона за отбраната и Въоръжените сили на Република България поради придобито право на пенсия при условията на чл. 69, ал. 4 от Кодекса за социално осигуряване. Рапортът ще бъде разгледан съгласно законно установените процедури“
Ако желаете, може да прегледате форума на ИИКО, където ще се радваме да споделите мнение относно всички теми, които ви вълнуват.
37.
13
24.10.2016 20:42:32
1
3
Успех на ген. Радев да премахнем престъпното правителство на ГЕРБ с бюлетина №13
36.
димо иванов
24.10.2016 16:48:16
5
0
ДА ГЛАСУВАМЕ С ЕДИНСТВЕНАТА ПРАВИЛНА БЮЛЕТИНА НОМЕР 17 - ГЕРБ с кандидати Цецка Цачева и Пламен Манушев. УСПЕХА ЩЕ Е ЗА ВСИЧКИ НАС
35.
ДОЛУ БСП
24.10.2016 16:42:19
4
0
Малко хора обичат да се връщат към това време, но преди около 20 години .. България премина през така наречената Виденова зима, която остави страната напълно опустошена. Кризата, в която ни вкара тогава управлението на БСП, доведе до близо 50-процентен спад на реалните заплати и близо 60-процентен спад на реалните пенсии спрямо годината преди Жан Виденов да дойде на власт.
Такава е равносметката от на практика четвъртия фалит, до който докарва България БКП/БСП от 1960 г. насам, и не е никак учудващо, че левите „журналисти“ никак не обичат да си спомнят за нея.
Не трябва да се забравя и приноса на Сергей Станишев към подобряване финансовото състояние на роднините му. Бившият премиер не веднъж е помагал на брат си Георгий, който е архитект, в развиване на бизнес начинания. Братът на Станишев успя да се сдобие с разрешително за изграждане на курортно селище в Кара дере, защитена територия включена в Натура
Рудниците продадени за 1 лев от БСП и препродадени за 35 млн. евро!
Мини Бобов дол са били продадени за 1 лев през 2007-ма, когато министър на икономиката в кабинета на Станишев е Румен Овчаров, а заместник му е сегашната червена водачка Корнелия Нинова.
Бенефициентът е партийният другар на Нинова, Овчаров и Станишев - Красимир Паргов.
В последствие, след като доста от активите изчезват от мината, тя е прехвърлена срещу няколко милиона лева на новия собственик - Христо Ковачки.
34.
Георги Георгиев
24.10.2016 16:32:34
4
2
Напред ГЕРБ!
Победа!
33.
ИТСТИНАТА
24.10.2016 14:18:13
0
2
Ко ляво ко дясно.Омешани като черва и гледат само кокала,а оня от горе ги дебне и а са го пропуснали а са яли хурката . А за нас остават, евродирективи ,ценности ,братство, ЕДИНСТВО и красота.Иху...й в гъсъ.
32.
Стоян Петков
24.10.2016 13:46:08
9
1
Евала, Бойко! Затова винаги гласувам за теб!
31.
bai hui
24.10.2016 13:38:03
0
6
Boiko e predatel na bulgarskiq narod kakto i vsichli politici stiga samo mu pravete reklama
30.
Прокопиев пиявицата
24.10.2016 13:04:16
0
1
Борисов поиска сам да отговори на интервюто на Цветан Василев в Капитал, защото то беше ясен опит на групата на Прокопиев да дискредитира ГЕРБ. Пиявиците от ДСБ смучат както могат и нямат свян дори да се покажат с най-големите мошеници като Цветан Василев.
29.
*********
24.10.2016 13:03:03
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
28.
ДОЛУ БСП
24.10.2016 12:58:19
3
1
Спомняте ли си, плиткоумни комунисти? Защото хората още помнят….......
Малко хора обичат да се връщат към това време, но преди около 20 години .. България премина през така наречената Виденова зима, която остави страната напълно опустошена. Кризата, в която ни вкара тогава управлението на БСП, доведе до близо 50-процентен спад на реалните заплати и близо 60-процентен спад на реалните пенсии спрямо годината преди Жан Виденов да дойде на власт.
Такава е равносметката от на практика четвъртия фалит, до който докарва България БКП/БСП от 1960 г. насам, и не е никак учудващо, че левите „журналисти“ никак не обичат да си спомнят за нея.
Не трябва да се забравя и приноса на Сергей Станишев към подобряване финансовото състояние на роднините му. Бившият премиер не веднъж е помагал на брат си Георгий, който е архитект, в развиване на бизнес начинания. Братът на Станишев успя да се сдобие с разрешително за изграждане на курортно селище в Кара дере, защитена територия включена в Натура
Рудниците продадени за 1 лев от БСП и препродадени за 35 млн. евро!
Мини Бобов дол са били продадени за 1 лев през 2007-ма, когато министър на икономиката в кабинета на Станишев е Румен Овчаров, а заместник му е сегашната червена водачка Корнелия Нинова.
Бенефициентът е партийният другар на Нинова, Овчаров и Станишев - Красимир Паргов.
В последствие, след като доста от активите изчезват от мината, тя е прехвърлена срещу няколко милиона лева на новия собственик - Христо Ковачки.
27.
Sa
24.10.2016 12:32:35
0
3
Ко стана с мишо бирата и жена му
26.
Бойко Борисов
24.10.2016 12:24:19
6
0
Това е стабилен човек. Виждам, че ръководи партията и подчиненитне си правилно - то се вижда. Отново ще подкрепя ГЕРБ, този път с номер 17.
25.
и пак той
24.10.2016 12:18:40
6
0
Бойко Борисов - високо вдигната глава, теежи си на мястото, стабилен. (който е чел статията и интервюто). Говори с факти, които факти са благоприятни събития за България.
24.
избори
24.10.2016 12:03:38
7
1
Той Бойко Борисов си каза истината - Цецка Цачева е класа над опонентите си и ще спечели изборите. Няма какво повече да говорим.
23.
стефчооу
24.10.2016 11:56:41
8
1
Само Бойко може да ни оправи. Бавно заради голямата заварена каш от комунистите, но ще ми оправи. Да го подкрепим отново!
22.
Ето още едно доказателство , че ГЕРБ са вредни
24.10.2016 11:45:33
1
6
Главният прокурор Сотир Цацаров днес е внесъл в Народното събрание искане за снемане имунитета на народния представител от ПП ГЕРБ Делян Добрев.
Искането се основава на доказателства, събрани от Софийска градска прокуратура за извършено от Делян Добрев в качеството му на министър на икономиката, енергетиката и туризма престъпление умишлена безстопанственост, от което е настъпила щета за НЕК ЕАД в размер на 4 561 697, 27 евро. Деянието е извършено умишлено, последвали са значителни щети и случаят е особено тежък - престъпление по чл. 219, ал.4, вр.ал.3, вр.ал.2 от НК, съобщават от държавното обвинение.
21.
ViP
24.10.2016 11:19:42
0
5
ЧЕСТИТО ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ !!!!!
20.
Бойкооо
24.10.2016 11:18:44
1
8
Бойкооооооо,герберите цъфтят на пролет,на есен гаснат......да знаеш...мензухар такъв,нагъл !!!!!
19.
ViP
24.10.2016 11:17:23
1
8
Няма такова нагло и мутренско държание,много се е изнервил файрмена нещо,защо ли ?!?:)
И сега истината:



Най слабото правителство в историята ни,крепящо се само и единствено на "харизмата" на бойко..това е ...пълен аматьорски състав от министри,коалиция и кабинет..България много ще тегли след гербаджийското и циркаджийско управление..много..
Не съм привърженик на нито една схемаджийска партия,но това което "твори" правителството е меко казано нагло..не само като държание...
18.
Успех!
24.10.2016 11:12:55
2
8
Успех на ген Радев! Достоен мъж!
17.
гербер
24.10.2016 11:12:09
0
4
мното важно като си отидеш хората не те искат да му мислят другарката пръмова гоце реформаторският блок валери симеонов каракачанов и сидеров защото тримата лъже и псевдопатриоти излъгаха избирателите си и при нови предсрочни избори повече няма да влязат в парламента това важи за абв и реформаторският блок аз ще гласувам за велизар енчев при предсрочни парламентарни избори
16.
Смехурко
24.10.2016 10:54:40
0
12
Сладур! Някой го гъбарка, и той нали си е по рождение беден на сиво веществоq им се вързва. Цецка президент? Радев такъв шут ще им набие от зад, че една година ще си вадят гащите от задниците!
15.
Архимед
24.10.2016 10:48:39
13
1
Браво на генерала. За пореден път доказа че тежи на мястото си и не може да го разиграват. Цачева и Манчев най-достойните кандидати
14.
А ти да видиш
24.10.2016 10:48:26
1
8
Че Боко ти от години управляваш с ДПС и сега с ДОСТ. Пътник си значи . Като си толкова морален кво прайш що не си сдадеш оставката. Отвратихте всички от себе си . Има няколко заблудени душици ,които са с вас защото сте ги уредили с постове и власт , ама и на тях ще им светне.Бай , бай Х.
13.
Boiko fan
24.10.2016 10:43:36
12
3
Boiko pak shte vi bie! Samo GERB
12.
Ха ха
24.10.2016 10:42:25
2
9
Развратените са тези , които в името на това да са на власт и в политиката , без морал и съвест си сменят партийната принадлежност и легнаха на турците. Цеца с нищо не е показала че е израснала след като е с ГЕРБ във властта години . Време и е да ходи в село Драгана да гледа прасенца , да има мас за филийката на Боко.За голяма наша радост - на българския народ ген. Раден е Необременен и неопетнен с политически пристрастия независимо , че е кандидатура на БСП. Това не могат да преглътнат от ГЕРБ, че Радев в срещите си печели все повече и повече сърцата на българите. А Цецка като си отвори устата затваря врати след себе си. СБОГОМ ГЕРБ!
11.
Ирина
24.10.2016 10:18:20
12
3
Стоян Михайлвски в произведението си "Книга за българския народ " е казал:„За да господаруваш – развращавай!“.Това важи с пълна сила за генерал Радев.Но за съжаление са и онези хора, които ще гласуват за него и БСП,защто пак Михайловски го е казал..."онези безброй хора, които искрено вярват, че нямат нищо общо с това, което става, и които още по-искрено биха се възмутили, ако се намери някой наивник да им каже, че и те в някаква степен съдействат и съучастничат и че са не само жертва на деспота, но и негови създатели."Морал в БСП няма , нито пък при Генерал!Направте си сами изводите и подкрепете най-достойните кандидати Цачева и Манушев!
10.
у бря курорте
24.10.2016 10:12:09
2
5
А пък аз шъ гласувам за как Цецкья щот прай кекс ,чурбъ и имамбаялдъ и няа да ми трият коментара.хиихоххохо
9.
Ицо
24.10.2016 10:02:48
11
3
Както винаги Бойко Борисов с открoвена позиция за ситуацията.Много хора са на това мнение, че Радев ще е употребен, но явно и той е готов на всичко и на всяка цена!!
8.
В този смисъл
24.10.2016 10:00:05
4
15
Успех на ген. Радев - президентът на България!
7.
ДО ГЕРБ
24.10.2016 09:58:54
4
13
Плевненлиев издигнат от ГЕРБ доказа , че тази партия повече няма право на президентския стол. Цачева със злобното си поведение доказа , че ще е поредният послушник и не може да е обединител на нацията. Президентът трябва да е задължително различен от ГЕРБ. Не може и не трябва да има еднопартииство -председател на НС на ГЕРБ. , Правителство на ГЕРБ и президент на ГЕРБ . Очевидно че му трябва коректив на това управление - не се справя!
6.
Смешник
24.10.2016 09:52:25
3
12
Че ДОСТ , които ще те подкрепят , кои са бре? Що си мислиш , че манипулацията ще ти мине и хората пасат трева. Турците когото са целунали , винаги е загубил. ЧАО ГЕРБ!
5.
ФОРБС
24.10.2016 09:50:24
3
13
Че сега с КОЙ управляваш Бай...й????
4.
гражданин
24.10.2016 09:48:46
18
2
Истинската, честна позиция. Хората ще я оценят, те не са забравили Орешака. Победа за Цачева!
3.
!
24.10.2016 09:35:21
13
3
Цецка Цачева ще спечели изборите, защото е класи над другите кандидати. Това заяви Бойко Борисов пред Нова тв. Ивайло Калфин ми е бил вицепремиер, Трайчо Трайков - министър, Радев - главнокомандващ на военно-въздушните сили, познавам ги много добре, Цецка Цачева е класи над тях, каза Борисов. С този аргумент той поясни защо няма да му се наложи да подава оставка след изборите, както обеща да направи ако Цачева загуби. Той обясни, че не дава прогнози, а е убеден в това заради опита си, а не защото има социологическа агенция, която работи само за него в един екземпляр. И отново подчерта да не се вярва на социологическите агенции. „Не ги гледайте изследванията, защото и социологическите агенции работят за пари, така че който им поръчва такива резултати, ги дават. Аз вярвам само на една, според която се очаква добра избирателна активност и българите ще изберат добър президент”, коментира премиерът. Той заяви, че ни най-малко не съжалява за думите си, че правителството ще подаде оставка, ако Цецка Цачева не е първа на първи тур. „Това е почтена позиция - ако не си първа политическа сила, нямаш претенции да управляваш. Експериментът „Орешарски” - втора политическа сила с трета и с четвърта видяхте до къде доведе”, отбеляза още Борисов. Той оцени високо Росен Плевнелиев и пак обясни, че имали разговор, в който Плевнелиев му казал, че не иска да се кандидатира заради личните си драми.
2.
Евала
24.10.2016 09:34:41
21
4
Моят премиер!
1.
Мен
24.10.2016 09:24:13
3
20
А по добре ли е да управляваш с Местан!!!! Гнус ме е от теб!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Това лекарство премахва петна по дрехите, избелва спалното бельо и ефективно премахва мръсотията от прозорците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Депутатите с амбиции да ги гласуват на две четения на ръба на правилата ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията Остават четири партии, не са включени нови субекти след отцепването на "Зелено движение" и СЕК Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Малцина помнят участието й в риалити формат преди 15 години
Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори