×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Цецка Цачева в Айтос: Няма да допусна единството на българската нация да бъде застрашено(ВИДЕО/СНИМКИ)


Цецка Цачева в Айтос: Няма да допусна единството на българската нация да бъде застрашено(ВИДЕО/СНИМКИ)
Цецка Цачева бе посрещната в Айтос изключително радушно, а кметът Васил Едрев й благодари, че до този момент е оказвала сериозна подкрепа на общината
Тема в развитие
виж още
скрий
23 Октомври 2016, Неделя, 08:32 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимки и видео: Иван КОЛЕВ

Като президент ще насърчавам диалога между държавните институции и местната власт, обеща кандидатът за президент на ГЕРБ


Над 300 айтозлии посрещнаха кандидата за президент на ГЕРБ Цецка Цачева в етнографския комплекс "Генгер". Цачева стана първият председател на Народното събрание, който посещава града и съм сигурен, че ще бъде първият президент, който обръща внимание на Айтос, отбеляза кметът Васил Едрев. Местните жители пък подариха на кандидата на ГЕРБ подкова - символ за късмет. 



"Важно е да има разбирателство между държавните институции и местните власти, защото само чрез диалог се постигат видимите резултати във всяко населено място в страната. Правителството на Бойко Борисов доказа, че не дели общините на малки и големи. Направеното е за всички български граждани. Като президент аз ще насърчавам сътрудничеството между изпълнителната и местната власт", каза Цачева.

Тя и кандидатът за вицепрезидент Пламен Манушев провеждат изключително активна кампания от типа - лице в лице. До 6 октомври се очаква да обиколят над 200 български общини и да се срещнат с хиляди българи. 



"Изборът за президент, както и този за кмет са мажоритарни избори. Ние тръгваме, получили подкрепата на ГЕРБ – истинската народна партия, която по време на управлението си направи толкова много за България и резултатите са видими за всички", отбеляза Цецка Цачева. 



„Президентът като държавен глава олицетворява единството на нацията. Никога в живота ми – и преди 2009 година, когато станах председател на НС, а и след това не съм делила българските граждани по никакъв критерий. Всеки един от нас е българин и част от единната българска нация. Ако получа вашето доверение гарантирам, че няма да допусна единството на българската нация за бъде застрашено. С вицеадмирал Пламен Манушев ще работим за всички българи“, каза още кандидатът за президент на ГЕРБ.



Тя поздрави кмета Васил Едрев за постигнатото през последните години. Цачева отбеляза, че за подкрепата, която получава Айтос от правителството, свидетелстват отпуснатите от Министерски съвет 1,6 млн. лв. за благоустройството на градския парк „Славеева река”. В него ще бъдат изградени няколко нови зони, кътове за отдих, спортен комплекс, детски площадки и фитнес на открито, крайречна алея, нова лятна естрада, водна площ, зона за пикник и др. Важно част от проекта е обособяването на спортен комплекс с площ от 3696,88 кв. м., за който гражданите настояваха от години.

„Помощта от 1,6 млн. за благоустройството на градския парк в Айтос бе осигурена, благодарение на стабилното правителство на Бойко Борисов. Няма как обещанията да бъдат изпълнявани, ако няма повече приходи в бюджета и отговорни държавни институции“, категоричен бе председателят на Националния предизборен щаб и зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов.



Той обясни, че по време на кампанията за местни избори през 2015 г.  ПП ГЕРБ е поела много ясни ангажименти пред жителите на Айтос. „Васил Едрев, който избрахте за кмет, още на третия месец вече беше в парламента, за да си търси обещаното. Той доказа, че работи в интерес на всички граждани на Айтос”, добави Цветанов.

Зам.-председателят на ГЕРБ бе категоричен, че целта на ГЕРБ на тези избори не е поредната победа. „Нуждаем се от доверието на всички български граждани, за да можем да гарантираме стабилността на държавата и да могат реално да се изпълняват политиките за хората. Когато влиза човек в Айтос, вижда шест многофамилни жилищни сгради да се санират по Програмата за енергийна ефективност. Министър-председателят Бойко Борисов обеща, че догодина правителството ще отпусне 1 млрд. с който да може да продължи Програмата. Това, разбира се, е свързано с общите усилия на всеки един от нас, затова всички ние трябва да дадем гласа си за номер 17 на предстоящите избори за президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев“, каза Цветан Цветанов.

Той представи пред жителите на Айтос евродепутата и зам.-председател на групата ЕНП в Европейския парламент Мария Габриел, която пристигна специално за предизборната обиколка в Бургаско.

Кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев се обърна към жителите на Айтос с думите, че България трябва да остане стабилна, защото трябва да се придържаме към европейското си развитие. „Цецка Цачева ще бъде първата жена президент на България. Ние ще работим за мирна и просперираща България“, заяви вицеадмирал Манушев.

На срещата присъстваха кметът на Бургас и зам.-председател на ГЕРБ Димитър Николов, народни представители и общински съветници от ГЕРБ, членове и симпатизанти.





51
Коментара
51
Коментара по темата
51.
Истински българин
25.10.2016 19:55:25
0
0
Галинке или Галке от ВМРО или интимното Галче, щом повече ти харесва така да се наричаш, може да слагаш по един минус под коментарите, и комунистическите тролчета - и те по един там, където не им харесва, но и двете партии действате по сталинистки образец. Само че комунягите нещо изостават, квазипатриотите ги задминаха по прочистване на коалицията Орел, рак и щука от "чужди и кариеристични елементи" в Айтозлъ. Подкрепям с две ръце и два крака коментар 50 - отивай в Пирне да пасеш патките, най-после да си намериш истинска работа.
50.
До 44 и 45
24.10.2016 22:13:15
1
0
Галинке, стига сама си се хвалила, няма кой да каже добра дума за тебе, а и кой те смята за фактор. Айде отивай на Пирне да пасеш патките ...
49.
Истински българин
24.10.2016 22:01:00
2
0
А аз ще си пия ракията със салатката и ще гледам сеира на комунистите и квазипатриотите.
48.
Истински българин
24.10.2016 21:37:42
1
0
Кукуригувците от БСП и ВМРО Айтос се активизираха. БСП с Куртева-Янева наистина ще стигнете дъното, а квазипатриотите от ВМРО и НФСБ, разбрах, че сте започнали да си гоните собствените хора, включително бившия председател на НФСБ Мариан и бившия кандидат за кмет Диян.С тази чистки нищо хубаво не ви очаква, но пък е добре за другите. Очаквам политическите чистки при квазипатриотите да продължат и да продължите да се движите от един провал към друг.Но най-важното е, че Козата отново ще поведе хорото на предизборната загуба на квазипатриотите и Радко и Горския ще й подгласят. А Куртева-Янева или Янева-Куртева или Куртева и Янева, която най-нагло се намърда в секционна комисия, въпреки, че беше общински съветник тогава, ще забие последния пирон в ковчега на БСП.А аз ще си пия ракията със салатката и ще ви гледам сеира.
47.
13
24.10.2016 20:37:23
1
2
Успех на ген. Радев да премахнем престъпното правителство на ГЕРБ с бюлетина №13
46.
13
24.10.2016 20:37:23
1
2
Успех на ген. Радев да премахнем престъпното правителство на ГЕРБ с бюлетина №13
45.
Айтос
24.10.2016 20:31:51
2
2
Гласувайте с бюлетина номер 19 - за ВМРО и президента Каракачанов.
Да освободим България.
44.
Айтос
24.10.2016 19:54:39
2
2
Галина Димитрова ще поведе патриотите в Айтос към победа. Давай, Галче, покажи им на ГЕРБ как се печелят избори. Айтос е с теб.
43.
П.С
24.10.2016 16:43:24
0
0
Не изразявам пристрастие, а обективност. Не виждам друга предизборна кампания, която да се доближава толкова близко до хората!
42.
фенчо
24.10.2016 15:48:06
0
1
даа, така се прави с НСО и нашите пари. Но Радев ще ви покаже на 13.11 как се става президент. За доброто на България!
41.
Успех на ГЕРБ №17
24.10.2016 12:56:22
1
0
Така се прави кампания- лице в лице, от врата на врата, а не каато смешковците от БСП - хем се крият, хем, ако някъде се покават за малко - дрънкат глупости.Пак я слушха кандидатката за вице от БСП , дето не си намери място, алчна за власт , говореше някакви небивалици и си прави пиар на гърба на народа....Браво ГЕРБ!!!! На 6 Ноември с бюлетина номер 17 - да направим правилния избор!!!!1
40.
ico icov
24.10.2016 12:54:17
2
0
Отново най смислените и със съдържание отговори се изказват от кандидат двойката на ГЕРБ, има в думите им прагматизъм и увереност в това което говорят. Няма евтин популизъм и яхване на гребена на вълната. Това е класа и професионализъм. Цецка Цачева и Пламен Манушев са достойни кандидати, слушам че много млади хора ще ги подкрепят.
39.
Иванов
24.10.2016 12:53:22
2
0
ДА ГЛАСУВАМЕ С ЕДИНСТВЕНАТА ПРАВИЛНА БЮЛЕТИНА НОМЕР 17 - ГЕРБ, с кандидат двойка за президент Цецка Цачева и Пламен Манушев. УСПЕХА ЩЕ Е ЗА ВСИЧКИ НАС.
38.
Стоян Михайловски
24.10.2016 12:51:10
2
0
Стоян Михайлвски в произведението си "Книга за българския народ " е казал:„За да господаруваш – развращавай!“.Това важи с пълна сила за генерал Радев.Но за съжаление са и онези хора, които ще гласуват за него и БСП,защто пак Михайловски го е казал..."онези безброй хора, които искрено вярват, че нямат нищо общо с това, което става, и които още по-искрено биха се възмутили, ако се намери някой наивник да им каже, че и те в някаква степен съдействат и съучастничат и че са не само жертва на деспота, но и негови създатели."Морал в БСП няма , нито пък при Генерал!Направте си сами изводите и подкрепете най-достойните кандидати Цачева и Манушев!
37.
Аристотел
24.10.2016 12:49:46
2
0
Когато гледам паническия вой на БСП - в начини за плюене и омаскаряване, толкова повече ми харесва мъртвешката им конвулсия, нека да им помогнем и отървем от мъките като им забием един хубав жлъчен шамар и решим изборите в първи тур с победители най-стойностната и морална двойка в политиката Цецка Цачева и Пламен Манушев. Доказани специалисти, умни, работещи в интерес на гражданите и европейското развитие на България. Нека не се подаваме на евтино заяждане и падане на нива БКП и патерици, нека не спираме нашето развитие, защото каквото се изгради и построи, това ще ползваме ние и нашите деца. А знаем коя партия гради нова България ГЕРБ, нека и помогнем и ние с каквото можем и защитим нашите интереси, интересите на нашите деца. Да гласуваме с номер 17 за просперитета на България. Успех
36.
ицо
24.10.2016 12:49:11
2
0
ХОРАТА СА УМНИ И ЩЕ НАПРАВЯТ ПРАВИЛНИЯ ИЗБОР - ГЕРБ - БЮЛЕТИНА НОМЕР 17
35.
Аут сте в Айтос
24.10.2016 11:02:03
0
3
Айтос няма да ви прости , че сте клекнали на ДОСТ и ДПС . Не се напрягайте . ДОЛУ НАЦИОСНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ ОТ герб!
34.
Прощално за ГЕРБ!
24.10.2016 11:00:31
0
4
ГЕРБ си стяга куфара от гардероба
Плаче Цецка , вие като вол.
Тя от нищо не разбира , а ще се наложи да работи - не на стол.
ГЕРБ са аут , но с ДОСТ гърбът им е подпрян.
Ще ги гледа цял народ и ще им вика той- аман.
ЧАО ГЕРБ!
33.
Музика, лъчи, манипулации и лъжи!
24.10.2016 10:08:24
0
5
Освен да крадат и лъжат друго не могат ГЕРБ и да манипулират избори и конкурси ! МУАХАХАХА, Колко работни места са създали ГЕРБ и общинския дълг в какъв размер е? Във фискания резерв има 13 бонбона на печелившите честито! МУАХАХАХА
32.
Митко момата
23.10.2016 23:37:26
0
2
???? защо ми е изтрит коментара
31.
*********
23.10.2016 23:14:51
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
30.
*********
23.10.2016 23:11:15
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
29.
*********
23.10.2016 23:07:52
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
28.
Чичо Пенчо
23.10.2016 21:53:37
1
0
Това е управлението на БСП:
Малкият син на един от най- скандалните министри от тройната коалиция – Асен Гагаузов, се сдоби с втори апартамент в Дубай. Чадото на бившия регионален министър, Павлин, усвоява със замах татковите „спестявания” от времето, когато беше на власт.

Първият апартамент в Дубай бил закупен от бившия министър още през 2006, година след като е седнал вече на държавната софра. По- късно обаче, навярно под страх от съдебно преследване, Гагаузов прехвърля най- скъпият си имот на малкия си син Павлин.

Синковецът, който открито парадира по столични чалготеки с огромното си богатство, осигурено от баща му, успешно защитава семейната чест. По времето, когато баща му е министър, Павлин влиза в бизнеса с инертни материали. За нула време успява да удвои семейните капитали, разбира се, не без контактите на влиятелния си баща.

Съдбата на младия Гагаузов е сходна с тази на децата на голяма част от бившите министри в тройната коалиция. Конкурентката на Асен Гагаузов по връткане на далавери, Емилия Масларова, също подсигурява двамата си сина, че и техните внуци. Иво Масларов и

Константин Радонов през 2007 започват ударно да изкупуват имоти в София . Наследникът на Емел Етем също беше уличен в крупни злоупотреби с източване на ДДС от държавата през частната му фирма.

Не трябва да се забравя и приноса на Сергей Станишев към подобряване финансовото състояние на роднините му. Бившият премиер не веднъж е помагал на брат си Георгий, който е архитект, в развиване на бизнес начинания. Братът на Станишев успя да се сдобие с разрешително за изграждане на курортно селище в Кара дере, защитена територия включена в Натура
27.
гого
23.10.2016 20:36:26
2
0
Нека гласуваме със сърцата и разума си, нека подкрепим европейското развитие на България, нека не позволяваме пошлоста и евтиното популиско и повърхностно държание на БСП и патерици ни откланят от правилния път за развитие на България. Страната ни е чудесна, красива и и трябва стабилност и разцвет - това може само ГЕРБ да го осигури и поддържа, нека подкрепим кандидат президенската двойка Цецка Цачева и Пламен Манушев, за успеха на България и на всички нас. Номер 17.
26.
Аристотел
23.10.2016 20:27:02
1
0
Когато гледам паническия вой на БСП - в начини за плюене и омаскаряване, толкова повече ми харесва мъртвешката им конвулсия, нека да им помогнем и отървем от мъките като им забием един хубав жлъчен шамар и решим изборите в първи тур с победители най-стойностната и морална двойка в политиката Цецка Цачева и Пламен Манушев. Доказани специалисти, умни, работещи в интерес на гражданите и европейското развитие на България. Нека не се подаваме на евтино заяждане и падане на нива БКП и патерици, нека не спираме нашето развитие, защото каквото се изгради и построи, това ще ползваме ние и нашите деца. А знаем коя партия гради нова България ГЕРБ, нека и помогнем и ние с каквото можем и защитим нашите интереси, интересите на нашите деца. Да гласуваме с номер 17 за просперитета на България. Успех
25.
Антипилотът
23.10.2016 19:14:02
0
0
Комунисти, има още път за вас... вярвайте в бог, апропо вие сте безделници безверници
За Духовно търсещите е редно да споделим днес в деня на Юпитер нещо важно.
Това е за тези дето търсят Истината , дето търсят Духа Божи , дето следват Бога , дето са тук за и според Господа.
Мили приятели , важно е да разберете , че за вас не е важно какво прави Света или хората , Човека до вас или децата ви дори.
Но как вие проявявате Божия Дух тук на физично ниво и как вие напредвате в Духовните нива тук и сега според промяната във вас и обновлението ви.
А Света няма как да ви пусне , за него всички са важни , но като пленници един вид , оковани вътре в Света.
Жената има една мисия , една задача на тази Планета , мъжа има друга задача.
Може да си помагате , но жената да не притежава мъжа оплетен в нейната чувственост и взискателност.
Тя е жена , но има всички качества на мъжа и може и е нужно да е независима и индивидуална.
Мъжа да не владее жената и да не Господства над нея с Материални Блага или Интелигентността си.
Както мъжа може да готви и чисти, така и жената може да е Президент или Управител , няма делене и всеки е нужно да е индивидуален и подкрепящ другия , но не и да го владее с подписи или чувствеността си , парите си , Властта си , Силата си.
Всеки е нужно да е независим и самостоятелен , тогава и само тогава може да има Обич , но кога ти си зависим от другия , то не е обич , но нужда.
Малцина са на ясно , че Любовта не е наслада , но жертва и саможертва в името на някой.
Децата на всички търсещи Духа са души , свободни и е редно вие да сте толерантни и да не отнемате Свободата им.
За всички Духовно търсещи примера за този живот е Учителя Беинса Дуно за България и тези Земни райони.
Освен него имаме примери като Учителя Иисус , Учителя Ом Раам , Доктор Рудолф Щайнер , Лао Дзъ , Кришнамурти , Буда и много други физични примери.
Всеки сам може да намери Своя идеал и да го следва , да изучи живота му , да разбере навиците му , дори да говори с него.
Понеже тези личности ги няма на физично поле , но това не значи , че не Съществуват извън видимото за нас.
За женските тела , пример и идеал са Майка Тереза , Дева Мария , Луис Хей има и други примери , но всеки е нужно да намери нужното за него и Духа в него , душата в него , сърцето в него.
За материално отдадените идеал ще е Бил Гейтс или Доналд Тръмп , Бойко Борисов с :) .
Да така е , а за жените ще е Мадона или някоя друга известна личност.
Няма лошо , всеки според сърце си.
Идеята ни е да сте на ясно , че без този идеал вие няма да имате успех и сами ще се заровите в един живот отдаден на мъж или жена с идея , че това е смисъла на живота.
Кога това ви радва , то е за вас , но кога във вас има напрежение и търсите нещо повече , то Духа и душата ви търси пролука и вие е редно да сте над тези неща в това време сега.
В Михаиловия период и Христовия импулс.
Да спазвате , да следвате , да тренирате , да сте Волеви и да сте над масовите вълни и изяви как се живее.
Всеки ден има чудеса има Божи прояви на Божия Дух и от нас зависи дали ще видим и чуе , дали ще се променим или не.
Дадени Сили над нас правят всичко за да помагат , но не може само да помагат , нужно и ние да си помогнем и да се пробуди.
Не е важно колко , а да има пробудени.
Няма как всички , такъв е закона.
На всички спокоен Юпитеров ден. :)
24.
Marinero
23.10.2016 19:04:25
0
3
Флагман са ГЕРБерсати
23.
ЕЙ ФЛАГМАН!
23.10.2016 18:26:28
0
5
За колко пари се продадохте и станахте слуги на интересите на ГЕРБ! С какво право триете коментари които са против избора на Цачева за президент? С какво несъгласието с тяхната предизборна пропаганда не е по темата? Това е нечувана и брутална цензура, която красноречиво говори за нивото на вашата почтеност и професионализъм! Не е ли истина,че допускането на над 20 кандидата за президент ще разпилее гласовете на хората и че това е режисирано от ГЕРБ? - Нали правителството /чрез ЦИК/одобри по 40 000 лв за медийно представяне на всеки кандидат посочен от инициативен комитет? Не е ли истина,че ДПС иска да се възползва от ситуацията за да влезе отново във властта като сключи сделка на балотажа? За това хората да гласуват по съвест но и да мислят! Кой лъже народа за мигрантите? Кой изпълнява безропотно и без никакво национално самосъзнание препоръките на тези които причиниха този ужас? Искат ли промяна и може ли кака Цецка да я донесе? За това тя не бива да бъде допускана до балотаж и това най вероятно ще се случи ако няма манипулации по време на изборите. Хайде- трийте и почвайте да пишете глупости срещу опонентите на тези които не искат Цачева за президент!
22.
bukgarin
23.10.2016 18:11:52
7
1
определено от визията и изказванията на Цецка Цачева и Пламен Манушев се вижда тяхната подготвеност като силен екип за президент и вицепрезидент. Поздравления на Бойко Борисов за добрия подбор и добре свършената работ,

УСПЕХ НОМЕР 17
21.
ехеее браво
23.10.2016 17:25:16
0
2
Минкя Чичапенчова и др шматки надминаха даже Майчето Манолова по безсмислени истерични брътвежи.Не ги трийте че да има пълнеж.Скоро ще симулирате живеене.
20.
ДСБар
23.10.2016 17:22:21
0
4
Предлагам журналистката Жени Марчева да покани в студиото на БТВ цЕЦКА цАЧЕВА да ни прочете МАЛКО от Дейли Мироу или от Зю Дойче Цайтунг гооолям шоу ши стане.
19.
Aristotel
23.10.2016 17:18:24
6
0
Когато гледам паническия вой на БСП - в начини за плюене и омаскаряване, толкова повече ми харесва мъртвешката им конвусия, нека да им помогнем и отървем от мъкитер като им забием един хубав жлъчен шамар и решим изборите в първи тур с победителир най-стойностната и морална двойка в политиката Цецка Цачева и Пламен Манушев. Доказани специалисти, умни, работещи в интерес на гражданите и европейското развитие на България. Нека не се подаваме на евтино заяждане и падане на нива БКП и патерици, нека не спираме нашето развитие, защото каквото се изгради и построир това ще ползваме ние и нашите деца. А знаем коя партия гради нова България, нека и помогнем и ние с каквото можем и защитим нашите интереси, интересите на нашите деца. Да гласуваме с номер 17 за просперитета на България. Успех
18.
другари ,осъзнах се!
23.10.2016 17:17:45
1
3
А пък аз шъ гласувам за как Цецкья щот многу я харесвам за призидент.Многу дубра жена и многу интилигентна! И шъ нъ упрай.И няа да ми трият коментара.Да живей кай Цецкьа.
17.
Стефан
23.10.2016 17:10:12
6
0
Няма, я! От ГЕРБ са подготвени във много отношения: политика, изказвания, начин на работа. За момента съм забелязал най-голям професионализъм именно от тях. Подкрепям.
16.
гого
23.10.2016 17:07:52
8
1
Отново най смислените и със съдържание отговори се изказват от кандидат двойката на ГЕРБ, има в думите им прагматизъм и увереност в това което говорят. Няма евтин популизъм и яхване на гребена на вълната. Това е класа и професионализъм. Цецка Цачева и Пламен Манушев са достойни кандидати, слушам че много млади хора ще ги подкрепят.
15.
Чичо Пенчо
23.10.2016 17:07:49
3
1
Очевидно БСП ще играят с няколко кандидати на тези избори. Това написа зам.-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов, в профила си в социалната мрежа „Фейсбук”. „Явно са достатъчно объркани и сериозно притеснени от поредната загуба, която ще претърпят, след като стигнаха до там да пуснат втори дубъл на „Експеримента Орешарски“.

Но това е нормално за БСП – те винаги са си правили тънки сметки и са се надявали на къса памет на българските избиратели. Уверен съм обаче, че хората не са забравили какви огромни щети във всички сфери на обществения живот бяха нанесени на страната ни за година и половина от „Експеримента Орешарски“, посочен лично от Сергей Станишев.

Интересно би било и дали предизборната обиколка на Орешарски, заедно с вицепрезидента Папазов, няма да започне с „белия автобус“, пише още Цветанов.
14.
Лисицата
23.10.2016 17:00:29
6
0
С внушенията и манипулациите си политическите опоненти на ГЕРБ обиждат демокрацията в България. Всички помним какво направиха БСП – те извършиха аферата „Костинброд“ в деня на размисъл, за да манипулират изборния процес. В периода на управление на БСП и ДПС станахме свидетели на тежка конфронтация и отдалечаване на страната ни от европейския път на развитие.
13.
Крачун Ивайлов
23.10.2016 16:57:17
0
5
Триййте а ама цяла България разбра от сайта БЛИЦ и партийния секретар на Плевен за гостите от РОСТОВ на ДОН и коя жена от РАБФАК ги е забавлявала нощем
12.
Мина - Цицат на Цачева
23.10.2016 16:52:01
2
1
През последните дни сме свидетели на манипулации, които добиват уродливи форми. Хора с претенции за демократи се опитват да компенсират липсата си на идеи и визия за политики, като подменят смисъла на тезите на опонентите си в предизборната кампания. Няма да позволя да ми се приписват лъжи и да ми се слагат думи в устата, които не съм изричала!
В състоял се вчера публичен дебат заявих, че върховенството на закона не позволява да има противопоставяне между спазването на основните права на човека и защитата на националния интерес, именно защото законът е гаранция за това.
Ето и точните цитати:
„- Защо България „тихомълком” върна седем души на Турция?
- Тогава, когато не са спазени условията, критериите, не е спазен законът, това трябва да се случва и аз подкрепям такава позиция на българските власти.
- Да, но и националният омбудсман каза, че правата им не са спазени. Човешките права на тези хора спазени ли са, според Вас?
- Преди всичко е националният интерес на държавата пред защитата на отделни права.
- Преди всичко е националният интерес или правата на човека?
- Върховенството на закона не позволява да има противопоставяне между двете понятия, защото винаги законът гарантира и онова, което е справедливо и важно за отстояване правата на отделния човек”.
Многократно сме били свидетели на подобни „добри” практики в манипулацията, при които думите се вадят от контекста, преувеличават се до абсурдни твърдения и се доукрасяват с ужасяващи образи. Крайно недопустимото в случая е, че това се извършва от моите опоненти - тези, които трябва да бъдат обединители, стожери на законността, толерантността и опазването на демокрацията.
Тези практики за съжаление ни връщат към едни мракобесни времена, когато репресивният апарат манипулираше истината по жесток начин. Категорично заявявам, че няма да го позволя и ще отстоявам демократичния и политически коректен тон в предизборната кампания, както и досега съм го правила.
11.
Мина
23.10.2016 16:48:47
4
0
Рудниците продадени за 1 лев от БСП и препродадени за 35 млн. евро!
Мини Бобов дол са били продадени за 1 лев през 2007-ма, когато министър на икономиката в кабинета на Станишев е Румен Овчаров, а заместник му е сегашната червена водачка Корнелия Нинова.
Това обяви в парламента депутатът от ГЕРБ и бивш министър на икономиката и енергетиката в първия кабинет на Бойко Борисов - Делян Добрев.
Бенефициентът е партийният другар на Нинова, Овчаров и Станишев - Красимир Паргов.
В последствие, след като доста от активите изчезват от мината, тя е прехвърлена срещу няколко милиона лева на новия собственик - Христо Ковачки, каза Добрев.
Питаме, когато министърът на енергетиката е бил от БСП, а зам.-министър на енергетиката е бил също от БСП и сегашен председател на партията, как така прехвърлиха акциите за 1 лев, а след това мината се е продала за няколко милиона, допълни той.
С изненада установих, че БСП изличат дивиденти от нещастието на хората и от проблемите, които се създават в една мина, коментира и зам.-председателят на парламентарната комисия по енергетика Красимир Николов.
Установих, че те извличат дивиденти, когато отдават концесията за мината и съответно, когато има проблеми там. Те винаги взимат дивиденти оттам, защото дават една мина срещу 1 лев, която впоследствие е прехвърлена на сегашния собственик срещу милиони. Къде отиват тези пари? - попита Николов.
Отгоре на всичко и бившата им партийна другарка - сега омбудсман Мая Манолова влиза при миньорите и им разправя, че управляващите били виновни за ситуацията във въгледобива, негодуваха от парламентарната група на ГЕРБ.
Изключително съм разочарован от това, което наблюдавам последните дни, коментира в парламента и премиерът Бойко Борисов.
Следобед ще ви изкараме цялата сделка за Мини Бобов дол, как е минала, как е продадена за 1 лв., как е купена за 35 млн. евро, кога, от кои хора и кои депутатите са били там, които сега се опитват да се правят на обществени защитници, каза още премиерът.
10.
*********
23.10.2016 16:46:28
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
9.
Мина
23.10.2016 16:46:21
3
0
И още неща от които на всички ни се повръща:
Субсидията за НДСО

Партията на Илия Киров Национално движение за спасение на отечеството (НДСО) е получила държавната субсидия като мандатоносител в предишното 40-то Народно събрание в коалиция "Национално обединение Атака". Коалицията е регистрирана в ЦИК за парламентарни избори през 2005 г. Другият мандатоносител е партията "БНПП". Предишен одит на Сметната палата установи, че
председателят на НДСО Илия Киров е наел с парите от държавната субсидия апартамент за офис от жена си. Освен това Киров е купил бойлер, телевизор и офис техника с държавни пари, като освен това е давал заплата на себе си за дежурство в "партийния офис".

Скандалните телевизионни клипове "Гласуваш за Бойко, получаваш Костов", които агитираха да не се гласува за ГЕРБ преди изборите за европейски и национален парламент, са били платени с пари на българския данъкоплатец. Това стана ясно от доклад на Сметната палата, която по закон има задължението да проверява отчетите на партиите.

Автор на скандалните клипове беше партия "Нова зора" с лидер Минчо Минчев, която беше един от сателитите на БСП и участник в "Коалиция за България". Тогава Минчев твърдеше пред медиите, че рекламните клипове са изготвени безвъзмездно от симпатизанти на партията.
Реклама

Проверката на Сметната палата е показала, че за изработването на клиповете в периода 8-16 май 2009 г. са били похарчени 221 627 лева, които не са включени в отчета на "Коалиция за България". Рекламната кампания е била финансирана със средства на друга малко известна партия - ПП "НДСО" (Национално движение за спасение на отечеството), които тя е получила от държавата като субсидия. Това е едно от многото "ментета" на НДСВ, които се пръкнаха след завръщането на Симеон Сакскобургготски в политиката. Партията е регистрирана през 2003 г. с лидер Илия Киров.

Цялата рекламна кампания в полза на "Нова зора" е струвала 463 863 лева. По този начин предизборната кампания на "Коалиция за България" е била подпомогната с почти половин милион лева, които не са включени в отчета на коалицията. Пред Сметната палата лидерът на "Нова зора" Минчо Минчев обяснил, че изразходваните средства не са включени в отчета на коалиция, защото са за реклама "за излизане на партията от състояние на анонимност и нейното популяризиране в страната".

Сметната палата обаче смята, че приемането на дарение от юридическо лице е нарушение на закона за политическите партии. "Проведената рекламна кампания от ПП "НДСО" е извършена в полза на ПП "Нова зора", участник в "Коалиция за България", което е скрита форма на финансиране на предизборната кампания на коалицията", пише в доклада на Сметната палата.
8.
Чичо Пенчо
23.10.2016 16:41:36
5
0
Мръсни комунисти, искате да повторите аферата Костинбод, нали?! Измислихте и си съчинихте казиното, изпратихте медии - номерата ви вече не минават. Черният пиар вече омръзна на населението. Старите хора ви вярваха, повечето обаче вече не са сред живите, сега няма как с партенките си да убедите младите, че подобни съчинения са верни
7.
*********
23.10.2016 16:20:07
1
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
6.
осъхзнайте
23.10.2016 15:54:35
13
3
хора, осъзнайте се, без ГЕРБ нямаше да има толкова много европроекти и толкова много усвоени пари!!! ЗА!
5.
*********
23.10.2016 15:50:16
1
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
4.
БКП
23.10.2016 15:15:58
1
9
Моля не ни крадете от тезисите на 12-ия ни конгрес,,, ЕДИНСТВО, братство, равенство свобода.
3.
*********
23.10.2016 15:02:10
1
8
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
2.
някой си
23.10.2016 14:58:20
2
7
Касабова, оправи си бъгавия сайт с този тотално неработещ "зашитен код"!!!
1.
бррр
23.10.2016 14:28:37
1
5
??/?/
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Побиват ли ви тръпки от тази участничка в "Ергенът"? Учила е окултизъм в Судан Побиват ли ви тръпки от тази участничка в "Ергенът"? Учила е окултизъм в Судан Ангелските й карти имат изключително богата история и са й подарък от висш езотерик и тайновидец, разкрива нейна приятелка Тази е за лудница, категорични са феновете на "Хелс Китчън" Тази е за лудница, категорични са феновете на "Хелс Китчън" Това е любимото ни предаване, но с тия истерички няма да го гледам, обявиха фенове  Тази популярна българка се разведе, но е с милиони в банковата сметка и две имения Тази популярна българка се разведе, но е с милиони в банковата сметка и две имения Биг Майк като истински джентълмен сам предложил да й остави любимата й вила на Карибите, където двамата често се усамотяваха Изгониха считана за вещица от Ергенът Изгониха считана за вещица от Ергенът Тя заплаши, че ще разбие главата на друга участничка Тази целувка в "Денсинг старс" не бе по сценарий, ще забие ли фолкпевец най-желаната синоптичка Тази целувка в "Денсинг старс" не бе по сценарий, ще забие ли фолкпевец най-желаната синоптичка Освен отпадането на партньора на Емануела Иван се заформя още един скандал в танцувалното шоу Бомба на автогара "Запад", вдигнаха на крак бургаските полицаи, оказа се... Бомба на автогара "Запад", вдигнаха на крак бургаските полицаи, оказа се... Целта на обучението - повишаване на готовността и времето за реакция на полицейските служители при подобни сигнали бе постигната, каза комисар Емил Павлов Очертава се изненадващ избор за служебен премиер Очертава се изненадващ избор за служебен премиер Шорт листата се скъси до двамата зам.-председатели на Сметната палата, Горица Грънчарова-Козарева – фаворит Тази турбо звезда натири мъжа си, след като разбра, че й изневерява Тази турбо звезда натири мъжа си, след като разбра, че й изневерява Драгана Миркович сложи край на брака си след 24 години Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци БСП ще вдигне резултата си на предстоящите парламентарни избори, ще ни подкрепят и разочаровани гласоподаватели на ПП-ДБ Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Още в днешния ден времето даде заявка за предстоящото затопляне
Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута? Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута? Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори