×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Поморие подари на Пламен Манушев щурвал, за да поддържа успешния курс на България от президентството (ВИДЕО/СНИМКИ)


Поморие подари на Пламен Манушев щурвал, за да поддържа успешния курс на България от президентството (ВИДЕО/СНИМКИ)
Кандидатът за вицепрезидент Пламен Манушев получи рул като символичен подарък, с пожелание да води политиката на страната в правилната посока
Тема в развитие
виж още
скрий
23 Октомври 2016, Неделя, 12:00 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимки и видео: Иван КОЛЕВ

"Няма да се отклоним от европейския път на България", гарантира кандидатът за вицепрезидент на ГЕРБ Пламен Манушев
Вицеадмирал Пламен Манушев получи интересен подарък при визитата си в Поморие. Днес той посети новото рибарско пристанище, където бе посрещнат от кмета Иван Алексиев. От името на жителите на Поморие Алексиев подари на вицеадмирал Пламен Манушев символичен рул - за да поддържа правилния курс във външната политика на България. 

"Няма да се отклоним от този курс на европейското си развитие. Това е стратегически най-вярната посока. Апостола е казал, че иска чиста и свята Република и да се наредим като равни с европейските народи. Сега сме с тях и трябва да продължим и ние ще го направим!", обеща кандидатът за вицепрезидент на ГЕРБ. 

В Поморие днес бе и председателят на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов, който бе придружаван от евродепутата Мария Габриел, депутатите Димитър Бойчев, Семир Абумелих, Диана Йорданова, Иван Вълков, Румен Желев, зам.-министърът на енергетиката Жечо Станков и други.

„Преди една година, когато бяхме тук, все още вървяха строителните дейности, за да се финализира този прекрасен обект за 10 млн. лева. Това са пари, които бяха отделени по ОП „Рибарство от европейските фондове“, каза Цветан Цветанов.


Кметът Иван Алексиев благодари на ГЕРБ и зам.-председателя на партията Цветан Цветанов за дарението, което направиха при изграждането на статуята на Свети Георги Победоносец - покровителят на Поморие

Той изтъкна, че с това още веднъж се е доказал силният глас, който има в Европа сегашното правителство с министър-председател Бойко Борисов. „Завършеният проект е резултат от градено доверие, това е капацитет, който е изграден от местната администрация, кмета и всички институции, които имаха пряко отношение по финализирането му“, отбеляза зам.-председателят на ГЕРБ.


Кандидатът за вицепрезидент Пламен Манушев получи рул като символичен подарък, с пожелание да води политиката на страната в правилната посока. Той благодари на присъстващите и добави, че се радва да види много от хората, с които е служил във флота. Според него  Цецка Цачева е правилният избор за президент на България.

„На тези избори е поставена на карта нашата ориентация. Трябва да държим твърдо този курс на европейско развитие, защото това е вярната посока за България“, заяви вицеадмирал Манушев.

Евродепутатът и зам.-председател на групата на ЕНП в Европейския парламент Мария Габриел призова хората да подходят активно към изборите на 6-ти ноември.

„Важно е да покажем България като стабилна и сигурна страна. Това е моят призив и точно затова трябва да гласуваме за Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев. Дори само с професиите си те въплъщават върховенството на закона и сигурността. Това са нашите европейски и български ценности. Те ще гарантират, че ще продължим да бъдем доверен партньор на Европейския съюз“, обясни Мария Габриел.



Кметът на Община Поморие Иван Алексиев показа на гостите модерното рибарско пристанище на града. Той подчерта, че една от най-съществените дейности при изграждането му беше укрепването на бреговата ивица и строителството на предпазен вълнолом, който служи за защита на подходния канал при входа на акваторията.


Зам.-министърът на енергетиката Жечо Станков бе сред официалните гости. Той остана очарован от рибарското пристанище в Поморие

Рибното пристанище се простира на площ от 41 309 кв. м. и има капацитет от общо 120 стоянки за кораби и лодки, рибна борса, сграда за административно обслужване и ремонтни работилници. В края на юли модерното съоръжение бе прието без забележки от Държавната приемателна комисия и получи удостоверение за годност за 35 години.



Заради непосредствената близост до градския център проектното решение даде възможност за хармонично вписване на пристанищната територия в централната градска част. Районът бе благоустроен и озеленен, което придаде завършен вид на крайбрежната алея „Яворов”. Така през рекордния туристически сезон бе предоставена допълнителна площ за търговски обекти.



Иван Алексиев връчи на Цветан Цветанов свидетелство за дарение с благодарности от името на „Фондация Поморие” заради направеното от ПП ГЕРБ дарение за изграждане на бронзова статуя на патронния светец на града св. Георги Победоносец.





40
Коментара
Флагман.БГ 7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен 18/04/2024, Четвъртък 22:00 0
Това са най-трудолюбивите зодии
Това са най-трудолюбивите зодии 18/04/2024, Четвъртък 21:20 0
40
Коментара по темата
40.
Защо Цачева, а не Радев
25.10.2016 13:32:02
2
0
Радев на „Дондуков“ 2 ще донесе само трусове и антагонизъм, тежък конфликт между президентска и изпълнителна власт, преориентация във външната политика, разклащане на стабилността, непредвидима спирала от нови и нови избори до дупка, замразяване на евросубсидиите, стагнация сред бизнеса… Всичко това в контекста на предстоящото българско председателство в ЕС и на фона на неизвестните покрай битката за Белия дом и войната в Сирия.
39.
Гласуваш за ГЕРБ - получаваш Местан и Ердоган
24.10.2016 16:41:26
0
3
Ако някой се чуди защо му трябваше на Бойко Борисов днес сутринта да се явява по телевизията, да произвежда монолози без информационен повод, то причините са две. Първо, защото е предизборна кампания и така той може извън предизборния регламент да агитира в полза на кандидата си Цецка Цачева (факт, добре известен на телевизионните продуценти). Второ, защото самата Цачева притежава ораторските способности на крайпътно дърво. Кой, ако не Борисов, трябва с типичните си лакърдии да омайва разколебания електорат, да събужда с лафчета дремещите сутрин домакини? „Доган е Меси”, „ГЕРБ сме непорочни”, „Радан иска да му звъня лично”…. – добре познат инструментариум за възбуда на населението, досущ като пощипване на репортерки. Десетилетие вече тези подходи работят (вкл. и пощипването).

Борисов е толкова позната песен, че дори творчеството на Веселин Маринов е по-разнообразно от него. Когато в парламента ДПС гласуват заедно с ГЕРБ, той отвръща, че не ги е търсил за подкрепа, действат на своя глава. Когато на някои местни избори (като в Габрово и Поморие например) Движението застава зад кандидат на ГЕРБ, той казва, че нарочно го правят, за да го дискредитират. Сега, когато второто ДПС – ДОСТ, гръмко подкрепи Цачева, Борисов заяви: „Няма по-лошо от непоисканото добро“. Т.е. пак няма алъш-вериш, някак случайно ставали нещата. Разбира се, наивници може да вярват, че реалните гласове, които ще подари Местан на Цачева от Турция и България, са без договорка и безвъзмездни. Впрочем знае се, че Местан е проекция на режима в Анкара. Няколко пъти българската власт връща на Ердоган хора, които бягат от него. Казва се, че правителството ни прави това поради страх от мигрантска вълна, т.е. за да не пусне Ердоган към нас орди бежанци. А да не би сделката да е друга – ние даваме на Турция издирваните, тя ни помага с контролираните от нея гласове на президентските избори?! Помощта е за ГЕРБ. Версията не е нелогична в контекста на балканските нрави.

Борисов се разходи познато по целия конспект. След като не видя проблем Цецка да вземе гласовете на ДОСТ, изнамери проблем Румен Радев да прибере тия на ДПС, при все че ДПС не е подкрепило генерала от ВВС, а точно обратното – ДОСТ са застанали зад Цецка. После свърна към реформаторите, завоите по тази сага също са изтъркани като плоча на „Бони М”. Обясни се в любов на РБ, след като само преди седмица плашеше да ги изхвърли от правителството… Пак в познатия стил „вчера едно, днес друго” бяха и „откровенията” за Плевнелиев – преди 4 дни Радан Кънев бе провалил новата му кандидатура, днес пък държавният глава сам се отказал… По-интересно е друго – Борисов съобщи, че предлагал на РБ обща президентска двойка… Казал на Ненчев, той предал на Кънев, Атанас Атанасов и т.н… Твърде е вероятно такава покана да е имало, защото Ненчев по едно време наистина се изявяваше като говорител на Борисов… Да помислим обаче! Една такава двойка или трябваше да бъде издигната от коалиция ГЕРБ – РБ, или чрез инициативен комитет, или директно от ГЕРБ (подобно на Цачева сега). През цялото време Борисов и Цветанов се кълняха, че няма друг вариант, освен партията им да има собствен кандидат. Винаги така правеха, познавайки ги, може да заключим, че точно това е бил вариантът. Е, сега е редно дълкокраки водещи до поканят Ненчев и да го попитат как точно си е представял съвместната двойка с ГЕРБ. Като отказ РБ въобще да издигне кандидат? Не го питаха, когато лансираше същата кандидатпрезидентска двойка, добре е да стане сега.

Другото отново е проза. Борисов не познавал Пеевски, двете каки били батковци, 5–6 от министрите в първия му кабинет били предложени Прокопиев… Ние знаехме, че Прокопиев реди част от правителството, чудим се обаче на този гьонсурат, който се е съгласил, а днес, без да му мигне окото, недоволства… Ей с такива простотии 10 години Борисов будалкаше хората. Факт е, вярваха му. Лимонът обаче е пред изстискване, всяка подобна изява вече е излагация според мнозинството българи. Но една част, твърдият електорат на ГЕРБ, се нуждае точно от това, иначе ще бъде изпуснат и той – точно за президентските избори, когато не трябва.

Има обаче и по-голям проблем. Представете си Цецка Цачева – не в диспут, а интервюирана от журналисти, както днес премиерът. А сега си представете Томислав Дончев или дори Йорданка Фандъкова… Борисов няма избор, нали? При всеки друг кандидат предизборният дебат щеше да бъде по-съдържателен, по-забележим. При Цачева – нищо друго освен кухи фрази и комсомолско празнословие. Но… той си я избра!
38.
ицо
24.10.2016 12:48:22
5
1
ХОРАТА СА УМНИ И ЩЕ НАПРАВЯТ ПРАВИЛНИЯ ИЗБОР - ГЕРБ - БЮЛЕТИНА НОМЕР 17
37.
До ПОМАК
24.10.2016 11:56:15
2
0
Как ще ги получим не ми стана нещо много ясно - на тепсия, алангле, лека препечени или резнати, опа това последното вече е направено. ГЕРБ не управлява с ДПС или други тем подобни, пък нека я подкрепят колкото може повече хора, няма да им забраняваме да гласуват.......
36.
гого
24.10.2016 11:50:46
6
0
Харесва ми пяната в устите на червените тролчета, тук празни прикзки, лъжи и плюене на всички посоки без покритие....жалки са нали, и на мен ми харесва, безпомощното им гърчене в стил плюене, лъжене пък някой може да повярва, тяхни стари и селски номера. Харесва ми ужаса в очите им от тяхната предсмъртна агония..........ГОЛИ ДУМИ БЕЗ ФАКТИ И ПЛАТФОРМА ЗА РАЗВИТИЕ......кръгли нули.
35.
Помак
24.10.2016 11:10:51
0
4
Гласуваш за ГЕРБ, получаваш Местан и Ердоган.
34.
гого
24.10.2016 11:04:45
1
0
Прочетох посланието на Цачева и трябва да ви кажа, че нейното е най правилното за европейското развитие на България, глупостите на БСП, ДСБ и псевдо патриоти лежащи на гребена на популизма не ме интересуват, само ГЕРБ дават ясна насока и линия на развитие в полза на гражданите, тях трябва да подкрепим и ако може още на първи тур всичко да приключи с един звучен шамар срещу некадърността на БСП ще е най-добре, да си знаят мястото. Толкова са неморални в действията си БСП, че ми се повръща от тях, никаква етика,отговорност,визия за развитие, само голо плюене в техен стил. Цачева и Манушев са хора с визия за развитието на България, хора целящи нашия просперитет, работещи в наш интерес, такива хора ни трябват с мисъл ясна логика и достойноство, по този начин да защитават Българските интереси и европейското ни развитие, това което градят не е за нас, то е и за децата ни, нека не спираме развитието на прекрасната ни родина, гласувайте за страната си за Цецка Цачева и Пламен Манушев
33.
димо
24.10.2016 11:03:09
3
0
ПОДКРЕПА ЗАСЛУЖАВАТ ИГРАЧИТЕ НА ГЕРБ, КАДЪРНА,ПОДГОТВЕНА, ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПРАГМАТИЧНА ДВОЙКА ЗА КАНДИДАТ ПРЕЗИДЕНТ. ЗАСЛУЖАВАТ НИ ДОВЕРИЕТО И ТРЯБВА ДА ГО ПОЛУЧАТ, ТЕ ЩЕ ЗАЩИТАВАТ НАЙ-ДОБРЕ НАРОДНИТЕ ИНТЕРЕСИ. НЕКА НЕ ПРЕКЪСВАМЕ ОТНОВО ЕВРОПЕЙСКОТО РАЗВИТИЕ НА БЪЛГАРИЯ, НИЕ ГО ЗАСЛУЖАВАМЕ. НЕ МОЖЕ ДА ПОЗВОЛИМ НА ОНИЯ НЕКАДЪРНИТЕ ОТ БСП ПАК ДА НИ ВЪРНАТ В ОНЕЗИ ВРЕМЕНА КОЙТО ЗАГУБИХМЕ, КАТО ПРЕМИЕРА ИМ ТОГАВА ДА ВЛИЗА И ДА ИЗЛИЗА ЗА ОФИЦИАЛНИ СРЕЩИ ПРЕЗ ТОАЛЕТНИТЕ, ДА ОГРАДЯТ ПАРЛАМЕНТА КАТО ЗАТВОР И ОЩЕ КОЛКО СПРЕНИ И БЕЗВЪЗВРАТНО ИЗГУБЕНИ ПРОЕКТИ - НИКОГА ПОВЕЧЕ АНТИБЪЛГАРСКАТА ПАРТИЯ БСП И ПАТЕРИЦИ. САМО ГЕРБ ЗАСТАВАТ С ДОСТОЙНИ И КАЧЕСТВЕНИ ХОРА, НЕКА ГИ ПОДКРЕПИМ, И ИМ ДАДЕМ ШАНС НА ТЯХ И НА НАШИТЕ ДЕЦА ДА ЖИВЕЯТ В СВОБОДНА И РАЗВИВАЩА СЕ СТРАНА. В СТАБИЛНА СРЕДА И РАДВАЩА СЕ НА ЕВРОПЕЙСКА ПОДКРЕПА И УВАЖЕНИЕ. НЕКА ГЛАСУВАМЕ С НОМЕР 17 И ПРИКЛЮЧИМ НА ПЪРВИ ТУР, ЗА ДА СЕ ВИДИ РАЗУМА В ПОСТЪПКИТЕ И ОТГОВОРНОСТТА НИ В ДЕЙСТВИЯТА. ДА ГЛАСУВАМЕ С ЕДИНСТВЕНАТА ПРАВИЛНА БЮЛЕТИНА НОМЕР 17. УСПЕХА ЩЕ Е ЗА ВСИЧКИ НАС
32.
Музика, лъчи, популизъм и лъжи!
24.10.2016 10:05:15
0
4
Освен да крадат и лъжат друго не могат ГЕРБ и да манипулират избори и конкурси ! МУАХАХАХА, Колко работни места са създали ГЕРБ и общинския дълг в какъв размер е? Във фискания резерв има 13 бонбона на печелившите честито! МУАХАХАХА
31.
Петър
24.10.2016 08:02:42
0
1
Мина, фалита на КТБ не е проблем на Народа! България бе във фалит за последно преди 19 години, а ако се продължава по същата линия на управление на герберите, то фалита на Държавата ще е точно през 2021 година!
Колкото до БСП, интересно е сходството на герберите и комунягите за последните 27 години, и как и двете партийки лансират, видиш ли Държавата трябва да се върне в положението от преди това!
30.
Мина
23.10.2016 21:58:49
2
0
Кажете ми кой управлява през 2014 година, кой фалира КТБ, кой допусна огромен дефицит. Орешарски и БСП докара България до фалит
29.
Чичо Пенчо
23.10.2016 21:57:01
0
0
Това е управлението на БСП:
Малкият син на един от най- скандалните министри от тройната коалиция – Асен Гагаузов, се сдоби с втори апартамент в Дубай. Чадото на бившия регионален министър, Павлин, усвоява със замах татковите „спестявания” от времето, когато беше на власт.

Първият апартамент в Дубай бил закупен от бившия министър още през 2006, година след като е седнал вече на държавната софра. По- късно обаче, навярно под страх от съдебно преследване, Гагаузов прехвърля най- скъпият си имот на малкия си син Павлин.

Синковецът, който открито парадира по столични чалготеки с огромното си богатство, осигурено от баща му, успешно защитава семейната чест. По времето, когато баща му е министър, Павлин влиза в бизнеса с инертни материали. За нула време успява да удвои семейните капитали, разбира се, не без контактите на влиятелния си баща.

Съдбата на младия Гагаузов е сходна с тази на децата на голяма част от бившите министри в тройната коалиция. Конкурентката на Асен Гагаузов по връткане на далавери, Емилия Масларова, също подсигурява двамата си сина, че и техните внуци. Иво Масларов и

Константин Радонов през 2007 започват ударно да изкупуват имоти в София . Наследникът на Емел Етем също беше уличен в крупни злоупотреби с източване на ДДС от държавата през частната му фирма.

Не трябва да се забравя и приноса на Сергей Станишев към подобряване финансовото състояние на роднините му. Бившият премиер не веднъж е помагал на брат си Георгий, който е архитект, в развиване на бизнес начинания. Братът на Станишев успя да се сдобие с разрешително за изграждане на курортно селище в Кара дере, защитена територия включена в Натура
28.
кметя
23.10.2016 21:46:01
0
1
Абе Ванко що не им направи по една баничка на хората да хапнат
27.
ds
23.10.2016 21:15:16
0
6
ГЕРБ секта на сектите- дано хаир да не видят тия с киселите си усмивки - никога повече !
26.
Плешив алкохолик
23.10.2016 20:19:37
0
11
Колкото и да трие потния Иван коментарите, Цачева не уважи слугата на Скумата в Поморие. Рибарското пристанище не е завършено и е направено от фирми на ДПС с парите на поморийци.
25.
Антипилотът
23.10.2016 19:40:30
2
0
Маринеро, Моля се за тебе и болното ти съзнание.
За Духовно търсещите е редно да споделим днес в деня на Юпитер нещо важно.
Това е за тези дето търсят Истината , дето търсят Духа Божи , дето следват Бога , дето са тук за и според Господа.
Мили приятели , важно е да разберете , че за вас не е важно какво прави Света или хората , Човека до вас или децата ви дори.
Но как вие проявявате Божия Дух тук на физично ниво и как вие напредвате в Духовните нива тук и сега според промяната във вас и обновлението ви.
А Света няма как да ви пусне , за него всички са важни , но като пленници един вид , оковани вътре в Света.
Жената има една мисия , една задача на тази Планета , мъжа има друга задача.
Може да си помагате , но жената да не притежава мъжа оплетен в нейната чувственост и взискателност.
Тя е жена , но има всички качества на мъжа и може и е нужно да е независима и индивидуална.
Мъжа да не владее жената и да не Господства над нея с Материални Блага или Интелигентността си.
Както мъжа може да готви и чисти, така и жената може да е Президент или Управител , няма делене и всеки е нужно да е индивидуален и подкрепящ другия , но не и да го владее с подписи или чувствеността си , парите си , Властта си , Силата си.
Всеки е нужно да е независим и самостоятелен , тогава и само тогава може да има Обич , но кога ти си зависим от другия , то не е обич , но нужда.
Малцина са на ясно , че Любовта не е наслада , но жертва и саможертва в името на някой.
Децата на всички търсещи Духа са души , свободни и е редно вие да сте толерантни и да не отнемате Свободата им.
За всички Духовно търсещи примера за този живот е Учителя Беинса Дуно за България и тези Земни райони.
Освен него имаме примери като Учителя Иисус , Учителя Ом Раам , Доктор Рудолф Щайнер , Лао Дзъ , Кришнамурти , Буда и много други физични примери.
Всеки сам може да намери Своя идеал и да го следва , да изучи живота му , да разбере навиците му , дори да говори с него.
Понеже тези личности ги няма на физично поле , но това не значи , че не Съществуват извън видимото за нас.
За женските тела , пример и идеал са Майка Тереза , Дева Мария , Луис Хей има и други примери , но всеки е нужно да намери нужното за него и Духа в него , душата в него , сърцето в него.
За материално отдадените идеал ще е Бил Гейтс или Доналд Тръмп , Бойко Борисов с :) .
Да така е , а за жените ще е Мадона или някоя друга известна личност.
Няма лошо , всеки според сърце си.
Идеята ни е да сте на ясно , че без този идеал вие няма да имате успех и сами ще се заровите в един живот отдаден на мъж или жена с идея , че това е смисъла на живота.
Кога това ви радва , то е за вас , но кога във вас има напрежение и търсите нещо повече , то Духа и душата ви търси пролука и вие е редно да сте над тези неща в това време сега.
В Михаиловия период и Христовия импулс.
Да спазвате , да следвате , да тренирате , да сте Волеви и да сте над масовите вълни и изяви как се живее.
Всеки ден има чудеса има Божи прояви на Божия Дух и от нас зависи дали ще видим и чуе , дали ще се променим или не.
Дадени Сили над нас правят всичко за да помагат , но не може само да помагат , нужно и ние да си помогнем и да се пробуди.
Не е важно колко , а да има пробудени.
Няма как всички , такъв е закона.
На всички спокоен Юпитеров ден. :)
24.
Marinero
23.10.2016 19:29:40
0
6
До тук визитката на ГЕРБ е следната, колкото заеми изтеглихте за 2 г, толкова пари получихме от EC но за 10 г. Ако южен поток беше построен половината газ за ес щеше да минава от тук, което щеше да е най добрата политика за пазене на границата от турция. За това ердоган си иска земята защото единствените които можеха да парират тези претенции русия, вече имат решение за газта. Бойко борисов ни предаде и продаде, фатална национална грешка която ще струва минимум кърджали! Останалите резултати са 1 млн емигрираха а след канадските визи ще избягат още половин. България е разграден двор благодарение на резултатите. По голяма предателска сган не ни е управлявала
23.
Антипилотът
23.10.2016 18:25:16
3
0
Съвет от мъдър човек за червените хейтъри
Какво блокира огромния ни духовен потенциал

Това което става с първите човешки предци, е че те загубват духовната си сетивност. Тяхното сърце става егоцентрично и концентрирано на матерялното. Това е резултат на разрушената връзка между духа и тялото. Духът ни остава неразвит и доминиран от физическото съзнание с неговите физически нужди и желания. Духовните стремежи и нужди остават подтиснати. Ето защо духът ни остава захлупен и доминиран от физическото – животинското в нас (физическата душа). Когато мозъкът ни е прекалено активен (физическата душа е субект) и поради това огромния духовен потенциал който притежаваме е блокиран.

Духът ни функционира по точно обратния начин. Ако физическата душа се грижи за личните физически нужди за оцеляване, то духовната ни душа е устремена в търсене на щастие чрез живот за другите. Нейните стремежи и желания са; любовта, истината, карсотата и доброто. Духът ни никога не се притеснява, никога не е убъркан, в безверие или в безпътица. Тези чувства идват, когато физическата душа доминира. Духът ни винаги знае отговора; духът ни винаги е във връзка с Бог. Само че, собственото ни физическо съзнание го блокира. Мозъкът (физическата душа) не е създаден да се свързва с Бог и той няма неограничения потенциал, каквъвто притежава духът ни.

Връзката между духа и тялото

Физическото „Аз” се състои от физическа душа и физическо тяло. Физическата душа е субект на физическото „Аз”. Тя контролира физиологичните процеси за съществуване, размножаване и функциониране.

Физическата душа е подобна на животинските инстинксти, концентрирана на задоволяването на личните нужди и желанието за храна, удобство и размножаване.

Физическото тяло се състои от различни органи, мускули и кости. За да може физическото „Аз” на човека да се развива добре и да е здраво, то трябва да получава въздух и слънчева светлина, които са хранителни елементи с положителен (Ян) характер, а също и различни храни и вода, които са елементи с отрицателен (Ин) характер.

Физическото „Аз” на свой ред дава витални елементи на духовното „Аз”. С други думи всяко едно добро действие което извършим подхранва израстването на нашия дух.

Духовното „Аз” е създадено като субект спрямо физическото „Аз”. Чрез духовните сетива можем да възприемаме духовния свят като субстанциален. Но поради грехопадението духовните сетива на грешния човек са много слабо развити и много малко хора ги използват, и то само частично. Поради това има и невежество по въпроса какво става с духовното „Аз” след смъртта. Ние дори не осъзнаваме факта, че когато отидем в духовния свят духът ни има субстанциална форма (в отвъдното ние виждаме, пипаме и усещаме реалността както и тук, че дори и по-силно. Затова той е субстанциален за духовните ни сетива).

Според Принципа, така както всеки човек има свое физическо „Аз”, той също има и своя духовна същност, която се нарича духовно „Аз”. Духовното „Аз” е идентично по вид с физическото „Аз” и то може пряко да общува с Бог, когато достигне съвършенство. Напускайки физическото тяло след смъртта, духовното „Аз”живее вечно в духовния свят. Човек желае да живее вечно, защото той притежава духовно „Аз”, което има вечна природа.

Духовната ни същност

Духовното „Аз” се състои от духовна душа и духовно тяло. Духовната душа е сърцевината на духовното „Аз” и тя направлява вечния живот, любовта и идеалите на човека.

Духовната душа стимулира човека да търси стойността, истината, красотата и любовта в живота. Духовната душа винаги е устремена към целта на цялото; живот за благото на Бог и човечеството

Духовната душа е същността на духовното „Аз”, тя е субект спрямо духовното тяло и е мястото, където Бог може да живее. Центърът на духовната ни душа е сърцето; импулсът да получаваме радост като даваме любов. Духовното тяло е тялото на духовното „Аз”, така като физическото тяло е тялото на физическото „Аз”.

Как израстваме духовно?

Духовното „Аз” се нуждае от хранителните елементи за своето развитие и усъвършенстване. Положителните (Ян) елементи за духовното „Аз” са животворните елементи, идващи от Бог. Животворните елементи от Бог са основните елементи, които развиват сърцето на човека и го водят в неговото изграждане като същество, въплъщаващо истината. От друга страна, отрицателните (Ин) хранителни елементи идват от физическото „Аз” и са необходими за израстването на духовното „Аз”. Те се наричат витални елементи. Когато физическото „Аз” действа в съответстие с Божието Слово, то предава добри витални елементи за развитието на духовното „Аз”. Духовното „Аз” не само получава витални елементи от физическото „Аз”, но в замяна връща определени елементи, наречени духовни елементи.

Духовните елементи носят на физическото „Аз” радост, сила и здраве. Затова всеки път когато искренно и добросърдечно помогнем на някого, например възрастен човек да пресече пътя, изведнъж ние чувстваме невероятна радост и вдъхновение.

Същността на физическия живот на човека определя качеството на виталните елементи, които се предават на духовното „Аз”. Какво развиваме в себе си духовно зависи от естеството на физическия живот. Съответно духовното „Аз”, което получава пълноценни витални елементи от физическото „Аз” става добро, докато духовното „Аз”, което получава лоши витални елементи от физическото „Аз” става зло. За да може лошото духовно „Аз” на един човек да стане добро, той трябва да се промени, докато все още духовното му „Аз” се намира във физическото тяло. След физическата смърт е трудно да променим навиците и същността на духа и сърцето си, поради което е много трудно да израстваме и се променим там, ако сме се развили неправилно тук на земята.

В Небесното царство в духовния свят може да отиде само човек, който по време на своя живот напълно е усъвършенствал способността си да обича като дете, като съпруг и като родител с център Бог. Това е мястото, където Божията любов носи удовлетворение и щастие на всички.

Вързката между физическото „Аз” и духовното „Аз” е като връзката между едно дърво и неговия плод. Зрелият плод се откъсна, а дървото се връща в земята. По същия начин, тъй като духовното „Аз” е създадено да живее вечно, след отделянето му от физическото „Аз” то остава да живее вечно в духовния свят, докатао тялото се връща в земята. Много хора вярват, че смъртта на физическото тяло е следствие от грехопадението, но това не е вярно. След като първите предци извършват грехопадение, техният вечен дух „умра” – т.е. тяхното духовно „Аз”, което може да общува с Бог, престава да функционира правилно.

Когато духовната душа, която е субект и физическата душа, станат едно цяло чрез процес на даване и приемане, се формира човешката душа. При съвършения човек духовната душа и физическата душа осъществяват съвършена връзка на даване и приемане с център Бог, обединяват се и формират т.нар. първоначална душа.

Първоначална душа на човека винаги го насочва към изпълнение на Божията Воля и Замисъл. Тя същесвува във всеки човек, дори и най-големия престъпни. Затова има шанс за възстановяването на всеки.

Когато физическото тяло се върне в земята, физическата душа престава да съществува, но първоначалната душа, формирана благодарение на взаимодействието между духовната душа и физическа душа, остава в духовното „Аз”

Съвестта

Духовната душа и физическа душа влизат във връзка на даване и приемане и се обединяват с център индивидуалното разбиране на човека за Истината. Това единство наричаме човешка съвест. Съвършеният човек винаги стои на страната на съвършената истина. Следователно първоначалната душа и съвестта не би трябвало да вървят в две различни посоки, а трябва да бъдат обединени в едно цяло. Т.е. първоначалната душа и съвъстта трябва да се отнасят една към друга както вътрешният и външният аспект на едно цяло и винаги да насочват човека към Божия Замисъл и Неговата добра Воля.

Грешният човек все още носи в себе си първоначалната душа, която го насочва към доброто. Но грешните хора са загубили абсолютния стандарт за добро и затова стандарта на тяхната съвест е различен и се определя от разбирането им за истината. Там, където има различно виждане или теология, съществува и различна посока на съвестта, както и неизбежни конфликти и разногласия.

Поради това, че човекът е попаднал под влиянието на сатана в разултат на грехопадението, неговата душа не може напълно да получи животворните елементи от Бог и остава незряла. Такава духовна душа и вместо това се намира под нейно господство. Когато тази незряла духовна душа извършва действие на даване и приемане с физическата душа, намираща се под господството на сатана, се създава друга душа, насочена към злото. Тази душа наричаме зла душа. Първоначалната душа и съвестта на човека се борят срещу злата душа, която е срещу Божията Воля. Именно първоначалната душа и съвестта насочват човека към доброто.

Заключение

Който разбере същността на Принципа ще осъзнае какво блокира духовното ни израстване и какво означава духовното развитие. Но не трябва да забравяме, че центъра на всичко трябва да е сърцето. Сърцето е най-централния аспект на нашия дух. Каквито и способности да развием, без да развием способността да даваме любовл
22.
do 19
23.10.2016 18:24:22
3
0
Стояне, преглътни го! Пак! И се гръмни преди да пукнеш от злоба.
21.
някой друг
23.10.2016 18:07:34
4
1
хаха - мъртвешка конвулсия - това ми хареса, много точно описва жалките опити на БСП и ко да подбият рейтинга на другите кандидати
20.
Позор за Флагман
23.10.2016 17:58:20
0
12
Дали по заповед на кмета или по собствено желание да угоди на властимеюкщите редакторът на Флагман си позволи нечуван антидемоклатизъм като изтри коментари в които няма нито обиди нито лъжи. Нима не е по темата да кажеш истината че болшинството от хората ненавиждат Гербаджиите,че хората искат промяна но такава няма да донесе Цецка!?
19.
браео..!
23.10.2016 17:40:48
0
1
Много аку бре.Сега сигурно и Питагор шъ съ изака.
18.
Архимед до 20
23.10.2016 17:39:05
1
2
Колега, не ти се отдава мисленето, остави хората сами да решат кой престъпник да подкрепят.
17.
Aristotel
23.10.2016 17:22:27
9
0
Когато гледам паническия вой на БСП - в начини за плюене и омаскаряване, толкова повече ми харесва мъртвешката им конвусия, нека да им помогнем и отървем от мъките като им забием един хубав жлъчен шамар и решим изборите в първи тур с победители най-стойностната и морална двойка в политиката Цецка Цачева и Пламен Манушев. Доказани специалисти, умни, работещи в интерес на гражданите и европейското развитие на България. Нека не се подаваме на евтино заяждане и падане на нива БКП и патерици, нека не спираме нашето развитие, защото каквото се изгради и построи, това ще ползваме ние и нашите деца. А знаем коя партия гради нова България ГЕРБ, нека и помогнем и ние с каквото можем и защитим нашите интереси, интересите на нашите деца. Да гласуваме с номер 17 за просперитета на България. Успех
16.
Антикомунистът
23.10.2016 17:10:24
5
0
Очевидно БСП ще играят с няколко кандидати на тези избори. Това написа зам.-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов, в профила си в социалната мрежа „Фейсбук”. „Явно са достатъчно объркани и сериозно притеснени от поредната загуба, която ще претърпят, след като стигнаха до там да пуснат втори дубъл на „Експеримента Орешарски“.

Но това е нормално за БСП – те винаги са си правили тънки сметки и са се надявали на къса памет на българските избиратели. Уверен съм обаче, че хората не са забравили какви огромни щети във всички сфери на обществения живот бяха нанесени на страната ни за година и половина от „Експеримента Орешарски“, посочен лично от Сергей Станишев.

Интересно би било и дали предизборната обиколка на Орешарски, заедно с вицепрезидента Папазов, няма да започне с „белия автобус“, пише още Цветанов.
15.
до гого
23.10.2016 17:07:49
5
0
Гого, и аз мисля така - явно това е мнението на нас, нормалните хора. Но опонентите не спират да плюят, сякаш ще променят нещо... Няма смисъл, само си губите времето.
14.
ДСБ
23.10.2016 17:07:01
1
3
ГЕРБа на РОСТОВ на ДОН да подарят на Цецка Цачева да и напомня за едни ВИСОЧАЙШИ другари от ЦК на КПСС има твърде близка асоциация с израза на Радан към премиера а също с Куроедов - фамилията на виден рески генерал
13.
гого
23.10.2016 17:05:10
5
1
Отново най смислените и със съдържание отговори се изказват от кандидат двойката на ГЕРБ, има в думите им прагматизъм и увереност в това което говорят. Няма евтин популизъм и яхване на гребена на вълната. Това е класа и професионализъм. Цецка Цачева и Пламен Манушев са достойни кандидати, слушам че много млади хора ще ги подкрепят.
12.
да ви отворя очите
23.10.2016 17:03:10
0
7
Дори Борисов ще е учуден че триете безобидни и безцинични коментари макар и срещу неговите кандидти.А ние си направихме извода.
11.
Лисицата
23.10.2016 16:58:11
6
0
С внушенията и манипулациите си политическите опоненти на ГЕРБ обиждат демокрацията в България. Всички помним какво направиха БСП – те извършиха аферата „Костинброд“ в деня на размисъл, за да манипулират изборния процес. В периода на управление на БСП и ДПС станахме свидетели на тежка конфронтация и отдалечаване на страната ни от европейския път на развитие.
10.
антипилотът
23.10.2016 16:53:33
1
1
Случаят с намерените в Костинброд 350 хиляди надпечатани „фалшиви” бюлетини, които прокуратурата, послушните медии и заинтересованите партии обявиха за едва ли не държавен преврат и фалшификация на изборите от страна на управляващата партия много напомня на българската поговорка „Крадецът вика: Дръжте крадеца!”


С повече от три месеца закъснение прокуратурата най-сетне посочи виновен за т.нар. "костинбродска афера", гръмнала точно в деня за размисъл пред парламентарния вот.
Но кой е посочен за обвиняем? Нали на 11.05.2013 г. бе обявено от прокуратурата, че е „пресечен опит за гигантска фалшификация на изборните резултати”? Нали това беше „опит за „държавен преврат от управляващата партия?”, както твърдяха от левите до десните и от социалистическите до националсоциалистическите медии? (Сещам се, че за същото бе обвинявано и правителството на Филип Димитров от новите, уж „независими” и „свободни” медии през далечната 1992 г.! Представяте ли си – правителство да направи държавен преврат срещу … себе си!)

И така обвиняем се оказа бившият главен секретар на Министерския съвет Росен Желязков, който по закон е отговорен за процеса по отпечатването на бюлетини. Той ще бъде съден за неизпълнение на служебните си задължения.

Така завърши успешно политическата поръчка, изпълнена блестящо от „независимата” прокуратура. Тя обаче доведе не до "чудовищен преврат на престъпниците от ГЕРБ" чрез "нечувана и огромна фалшификация на изборните резултати", както твърдяха БСП, ДПС и финансираните от олигархията медии, а до точно обратното!
До парламентарно мнозинство и правителство на „загубилите” изборите партии - БСП и ДПС със „златния глас на уж „антикомунистическата” , „антитурска” и „крайнодясна” партия „Атака”.
Още когато гръмна Костинбродската афера, от нея вонеше ужасно. Но вонята усетихме изглежда само малцина социолози и политолози. Тогава ни обвиниха, че сме станали от независими изследователи – „гербери” и „тиквеници”. И най-жалкото е, че това твърдяха нашите уж „демократични” приятели – и „отляво”, и „отдясно”.
И вместо тогава прокуратурата „да си свърши работата” без да предизвиква медийна сензация и в нечий партиен интерес, сега се оказа, че всички т.нар. „доказателства” за преврат и фалшификации са „кьорфишек” и обвиняем се оказа не набедената бивша управлявала партия, а някакъв немарлив чиновник, който не наблюдавал процеса! (Ами как да го наблюдава, нали опитът за фалшификация е бил „пресечен навреме” ? Защо ДАНС не изчака да проследи къде (изчезнали яко дим впоследствие!) „камиони с двойни дъна” ще отнесат „фалшивите бюлетини”? Може би в секциите в Занзибар и Папуа-Нова Гвинея?

Технология на манипулацията за промяна на изборните резултати
За да манипулираш успешно изборните резултати са ти необходими три неща:
Организиране на мръсна предизборна кампания в стил „Всички срещу управляващата партия” с удари под кръста, набеждаване на политическия противник, нагнетяване на политическо напрежение и медийна истерия.
Контрол над най-важните в случая държавни институции – за България това са прокуратурата и ДАНС.
Контрол над повечето „независими медии” . Но за „по-автентично” нагнетяване на медийна истерия използване на избрана електронна медия, за която се знае, че уж служи на политическия ти противник. И съответно повратлива журналистическа „звезда”, която начаса сменя „резбата”.
Така успехът на манипулацията е гарантиран. Някои анализатори твърдят, че това бил само медиен, но не и изборен преврат. Напротив! Това бе преди всичко изборен преврат, който доведе до драматично съотношение на силите в Народното събрание! Защото в резултат на Костинбродската манипулация бяха решително изкривени изборните резултати!
Според данни на Алфа Рисърч 11% от избирателите са променили нагласите си как да гласуват в резултат на Костинбродската афера. Някои от тях са гласували за друга, от предварително набелязаната партия, а повечето изобщо не са отишли да гласуват. Според Цветозар Томов (по данни от неговия екзит пол) промяна в нагласите е имало на между 3 и 3.5% от гласувалите. Но Костинбродската афера имаше за цел не толкова да принуди избирателите да гласуват за БСП, вместо за ГЕРБ, колкото да отврати колкото се може повече гласоподаватели от дясноцентристкия спектър да не отидат да гласуват за ГЕРБ! Предизборната агитация против ГЕРБ в деня за размисъл е нарушение на закона, просто защото не само агитацията за някоя партия, а агитацията по принцип е забранена в деня за размисъл! Защото агитацията против е не по-малко агитация, отколкото агитацията за! Но това нашият Конституционен съд няма как да го разбере...
И ако „само” 3- 3.5% от гласувалите са променили своя вот, това е незначителна част от онези, които са били отвратени от ставащото и изобщо не са отишли до избирателните урни. Каквато бе и целта на операцията. А това са най-вероятно между 6% и 8% от всички избиратели. С други думи става дума за не по-малко от 200-250 000 избиратели!
И това не са предимно избиратели на БСП и ДПС, които гласуват като войници, а избиратели от „меката периферия” на ГЕРБ и дясноцентристките партии. Така в резултат на манипулацията чрез Костинбордската афера, както и на цялостната мръсна предизборна кампания по мои изчисления ГЕРБ загубиха най-малко 60-80 000 гласа и поне 5-6 мандата. БСП получи „бонус” от най-малко 50-60 000 гласа и поне 4-5 допълнителни мандата. Но най-печеливши се оказаха националистическите партии, които в резултат на мръсната предизборна кампания удвоиха и дори утроиха очакваните за тях гласове.
Обвиненията с днешна дата на прокуратурата само потвърждава подозренията, че цялата афера е съшита с бели конци от заинтересованите партии БСП, ДПС и „Атака”.
Още повече, че Прокуратурата и ДАНС все още не са дали отговор на въпросите:
Откъде Мая Манолова е получила информация за печатницата?
- Кой е съобщил за нередности в печатницата Мултипринт?
- След колко време Манолова е подала сигнала?
- Кой е отговорен за изтичане на информация от прокуратурата?
- Кой е отговорен за разсекретяването на акцията и за появяването й в точно определена медия?
- Разпитан ли е журналистът раздул „новината”?
- Кои аргументи накараха председателите на трите управляващи партии – БСП, ДПС и „Атака”, да предприемат недопустимото нарушаване на закона в деня на размисъл?
-Разпитана ли е Мая Манолова?
- Разпитан ли е Лютви Местан, който твърдеше че се извършва държавен преврат?
- Най-накрая разпитан ли е Сергей Станишев, който на среднощен пленум на партията си призна, че ако не е била Костинбродската афера, БСП е нямало да може да състави правителство?!
БСП, ДПС и „Атака” след тези благоприятни за тях изборни резултати пак щяха да имат повече гласове от ГЕРБ. Защото ГЕРБ бе попаднал в (само)изолация и нямаше как да състави ново правителство на малцинството. ГЕРБ щеше да е в опозиция, дори да не бе Костинбродската манипулация. Но тогава БСП и ДПС със сигурност щяха да имат по-малко гласове от ГЕРБ и Атака. Те пак щяха да се съюзят с националистите, защото както информираната прекалено много добре за България руска преса писа още преди да са ясни резултатите от вота „това са три русофилски партии и те ще съставят следващото правителство”. Просто защото „..за Русия е много важен проектът „Белене”...
Но тогава тази „необичайна и неочаквана” червено-кафява коалиция трябваше да се оформи официално, а не зад кулисите, а това за проруската олигархия никак, ама никак нямаше да е изгодно. А и от ПЕС щяха да реагират много неприятно към злополучния си председател...

Така или иначе манипулацията сполучи и не дава никакъв повод за оптимизъм - защото власт, дошла с измама, може да си отиде само с кръв.
9.
Мина - Цицат на Цачева
23.10.2016 16:50:45
1
0
През последните дни сме свидетели на манипулации, които добиват уродливи форми. Хора с претенции за демократи се опитват да компенсират липсата си на идеи и визия за политики, като подменят смисъла на тезите на опонентите си в предизборната кампания. Няма да позволя да ми се приписват лъжи и да ми се слагат думи в устата, които не съм изричала!
В състоял се вчера публичен дебат заявих, че върховенството на закона не позволява да има противопоставяне между спазването на основните права на човека и защитата на националния интерес, именно защото законът е гаранция за това.
Ето и точните цитати:
„- Защо България „тихомълком” върна седем души на Турция?
- Тогава, когато не са спазени условията, критериите, не е спазен законът, това трябва да се случва и аз подкрепям такава позиция на българските власти.
- Да, но и националният омбудсман каза, че правата им не са спазени. Човешките права на тези хора спазени ли са, според Вас?
- Преди всичко е националният интерес на държавата пред защитата на отделни права.
- Преди всичко е националният интерес или правата на човека?
- Върховенството на закона не позволява да има противопоставяне между двете понятия, защото винаги законът гарантира и онова, което е справедливо и важно за отстояване правата на отделния човек”.
Многократно сме били свидетели на подобни „добри” практики в манипулацията, при които думите се вадят от контекста, преувеличават се до абсурдни твърдения и се доукрасяват с ужасяващи образи. Крайно недопустимото в случая е, че това се извършва от моите опоненти - тези, които трябва да бъдат обединители, стожери на законността, толерантността и опазването на демокрацията.
Тези практики за съжаление ни връщат към едни мракобесни времена, когато репресивният апарат манипулираше истината по жесток начин. Категорично заявявам, че няма да го позволя и ще отстоявам демократичния и политически коректен тон в предизборната кампания, както и досега съм го правила.
8.
*********
23.10.2016 16:50:31
0
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
7.
стефан от поморие
23.10.2016 16:48:57
8
2
Браво на кмета! Преобрази града ни!
6.
Мина
23.10.2016 16:45:22
2
1
И още неща от които на всички ни се повръща:
Субсидията за НДСО

Партията на Илия Киров Национално движение за спасение на отечеството (НДСО) е получила държавната субсидия като мандатоносител в предишното 40-то Народно събрание в коалиция "Национално обединение Атака". Коалицията е регистрирана в ЦИК за парламентарни избори през 2005 г. Другият мандатоносител е партията "БНПП". Предишен одит на Сметната палата установи, че
председателят на НДСО Илия Киров е наел с парите от държавната субсидия апартамент за офис от жена си. Освен това Киров е купил бойлер, телевизор и офис техника с държавни пари, като освен това е давал заплата на себе си за дежурство в "партийния офис".

Скандалните телевизионни клипове "Гласуваш за Бойко, получаваш Костов", които агитираха да не се гласува за ГЕРБ преди изборите за европейски и национален парламент, са били платени с пари на българския данъкоплатец. Това стана ясно от доклад на Сметната палата, която по закон има задължението да проверява отчетите на партиите.

Автор на скандалните клипове беше партия "Нова зора" с лидер Минчо Минчев, която беше един от сателитите на БСП и участник в "Коалиция за България". Тогава Минчев твърдеше пред медиите, че рекламните клипове са изготвени безвъзмездно от симпатизанти на партията.
Реклама

Проверката на Сметната палата е показала, че за изработването на клиповете в периода 8-16 май 2009 г. са били похарчени 221 627 лева, които не са включени в отчета на "Коалиция за България". Рекламната кампания е била финансирана със средства на друга малко известна партия - ПП "НДСО" (Национално движение за спасение на отечеството), които тя е получила от държавата като субсидия. Това е едно от многото "ментета" на НДСВ, които се пръкнаха след завръщането на Симеон Сакскобургготски в политиката. Партията е регистрирана през 2003 г. с лидер Илия Киров.

Цялата рекламна кампания в полза на "Нова зора" е струвала 463 863 лева. По този начин предизборната кампания на "Коалиция за България" е била подпомогната с почти половин милион лева, които не са включени в отчета на коалицията. Пред Сметната палата лидерът на "Нова зора" Минчо Минчев обяснил, че изразходваните средства не са включени в отчета на коалиция, защото са за реклама "за излизане на партията от състояние на анонимност и нейното популяризиране в страната".

Сметната палата обаче смята, че приемането на дарение от юридическо лице е нарушение на закона за политическите партии. "Проведената рекламна кампания от ПП "НДСО" е извършена в полза на ПП "Нова зора", участник в "Коалиция за България", което е скрита форма на финансиране на предизборната кампания на коалицията", пише в доклада на Сметната палата.
5.
Желязко
23.10.2016 16:45:09
5
1
Да го духате хейтъри шлякани...Кмета е пич!
4.
Чичо Пенчо
23.10.2016 16:40:35
2
1
Мръсни комунисти, искате да повторите аферата Костинбод, нали?! Измислихте и си съчинихте казиното, изпратихте медии - номерата ви вече не минават. Черният пиар вече омръзна на населението. Старите хора ви вярваха, повечето обаче вече не са сред живите, сега няма как с партенките си да убедите младите, че подобни съчинения са верни
3.
ehooo
23.10.2016 16:16:01
1
10
A v roql palms koga?!? cecka I plamencho shte zavartqt mashinkata ama tiq izbori shte ima shut v guza
2.
*********
23.10.2016 16:01:28
0
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
1.
Учуден
23.10.2016 15:51:20
3
19
Какви са тия свидетелства за дарение, какво е това чудо?!? Да не би от джоба си да са извадили тези пари? Тези пари са удържани от всички българи плащащи данъци, те трябва да бъдат наградени!! Ма*ка ви подмазваческа, алексиев, що не подариш още един апартамент на цецо в знак на признателност към Партията?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Акция "скорост" започна във Варненско, 96 глобени Акция "скорост" започна във Варненско, 96 глобени Камери са поставени в целия град Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Общината търси наемател за 10 години, ето какви са изискванията  7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен Тези признаци разкриват перфектния партньор Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Не пишете в твърде строга форма и не зачеквайте скучни теми Това са най-трудолюбивите зодии Това са най-трудолюбивите зодии 4 зодии са много упорити, дават всичко от себе си в работата Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Любима пролетна рецепта за цялото семейство - пълнени сладки картофи, една истинска експлозия от вкусове за вашето небце AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня С четирите си просторни зали, високи тавани, артистично осветление, мека мебел в стилни цветове, успешна компилация от индустриални и natural aкценти, AZUR, впечатли всички присъстващи Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Над 12 хил. нови фирми са регистрирани за тримесечие На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона Задавали ли сте си този въпрос Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Управляващите ИЕПС ще бъдат санкционирани по ЗДвП, а заради техните нарушения - по общинска наредба би следвало да глобяват и „оператора” на услугата
САЩ блокира с вето в ООН пълноправно членство на Палестина САЩ блокира с вето в ООН пълноправно членство на Палестина Вашингтон аргументира ветото си като заяви, че независима палестинска държава трябва да бъде създадена чрез директни преговори Атаката по Исфахан поздрав от МОСАД за юбилея на Али Хаменей? Как ще им отговори Техеран? Атаката по Исфахан поздрав от МОСАД за юбилея на Али Хаменей? Как ще им отговори Техеран? Имало е предложение за незабавен отговор срещу Израел, което е било отхвърлено, коментира арабистът проф. Владимир Чуков Австралия зове гражданите си да напуснат Израел Австралия зове гражданите си да напуснат Израел Има висока заплаха от военни репресии, казват от местното външно министерство Нанесоха удари по Иран, но обявиха тревога в Израел Нанесоха удари по Иран, но обявиха тревога в Израел Нападението по военна база в ислямската република съвпада с рождения ден на Аятолах Али Хаменей Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Партията “Грузинска мечта”, която управлява вече близо 12 години, настоява за необходимостта от балансирани отношения между Изтока и Запада Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Най-малко половината от двойките вече нямат шанс за дете Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Жителите на блока били силно изплашени от неканения гост Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Осакатеният твърди, че е бил нападнат от „въоръжена банда“ от шестима енориаши До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища Собствениците вече трябва да получават разрешения от властите за престои, по-кратки от 100 дни Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Медиите в емирствата нарекоха валежите „историческо климатично явление“, което „надминава всичко записано от началото на събирането на данни през 1949 г.“
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня Интервю за работа:
- Каква заплата очаквате да получите?
- Ами "Ехаа, тва всичко за мен ли е?"
Виц на деня Виц на деня Мъж на смъртен одър:
- Жено, да ми кажеш преди да умра децата мои ли са?
- Абе да ти кажа, ама ако не умреш?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Една жена винаги знае какво да попита, когато не знае какво да отговори...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори