×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Родители от СУ „Йордан Йовков” бесни след шока с местенето на Английската: Не наказвайте децата ни!


Родители от СУ „Йордан Йовков” бесни след шока с местенето на Английската: Не наказвайте децата ни!
Плъзнаха слухове, че училището ще бъде окончателно закрито от следващата учебна година
Тема в развитие
виж още
скрий
21 Октомври 2016, Петък, 12:12 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА снимка: СУ "Йордан Йовков"

Мълвата пуснала директорката на ГПАЕ „Гео Милев”, която твърдяла, че кметът Николов и е обещал сградата

Притеснени родители, учители и синдикалисти от СУ „Йордан Йовков” се вдигнаха на бунт срещу идеята за преместването на учениците в СУ „Добри Чинтулов”, за да се освободи сградата за възпитаниците на  ГПАЕ „Гео Милев”. Тази новина плъзна миналата седмица и шокира всички засегнати страни. Не след дълго се появиха и слуховете, че СУ „Йордан Йовков” ще бъде окончателно закрито от следващата учебна година.

В писмо до всички отговорни институции, публикувано в сайта на Общинския съвет в Бургас, родителското настоятелство на училището твърди, че мълвата тръгнала от директора на Английската гимназия Милена Андонова. Тя си позволила да обяви на учителите, а те – на родителите на възпитаници на гимназията, че от следващата учебна година ще се помещават в сградата на СУ „Йордан Йовков"”. Директорката твърдяла, че преместването й е обещано лично от кмета на Бургас – Димитър Николов. Тази информация за въпросното преместване, се потвърди и от местните синдикални лидери на КТ "Подкрепа" и КНСБ, твърдят от родителското настоятелство в писмото си.

Градоначалникът обаче обясни пред медиите, че все още не са влезли в сила новите стандарти в образованието. Димитър Николов подчерта, че предстои зам.-кметът Йорданка Ананиева и РУО на МОН да решат кои училища отговарят на стандартите и кои не.

"Компетентност на Общинския съвет е да реши да развива материалната база и как ще се подходи. В момента единственото актуално предложение, за което мога да кажа, е това, че сме отправили запитване към министъра на спорта и ръководството на спортното ни училище да се премести в гимназията по корабостроене в ж. к. "Меден рудник", защото там има много голяма материална база и голямо общежитие, за да се разшири спортното училище. Готови сме да модернизираме сградата, която е санирана. Те все още умуват дали това ще се случи”, обясни кметът на Бургас.

ЕТО КАК КОМЕНТИРА ТЕМАТА И ЗАМ.-КМЕТЪТ ЙОРДАНКА АНАНИЕВА ПРЕД ФЛАГМАН.БГ /ВИЖ ТУК И ТУК/.

Въпреки това обаче родителите от СУ „Йордан Йовков” са притеснени и затова са решили да потърсят официалното становище на институциите. Те поставят своите въпроси в дългата депеша, с която припомнят, че интересите към сградата на школото на децата им не са от днес.

"Апетитите към сградата на нашето училище датират от 2007 година, когато тук "настаняваха" Спортното училище. Колко излишна енергия се изхаби от родители, учители и кварталната общественост, за да защитят своето училище. Мине, не мине време и някой отново повдига тази болезнена тема. Защо?

През далечната 2008 година господин Николов ни успокои, че след като се справяме с бюджета и увеличаваме бройката ученици, не трябва да се притесняваме от нищо. Ние успяваме, въпреки всичко. Тази учебна година броят на учениците се увеличи с 63.

Ученици, родители и учители работим усилено и неуморно през годините като сплотен екип. За да подобрим условията за учене на нашите ученици и да направим училището си привлекателно, закупихме мултимедия за всяка стая, подобрихме вътрешния интериор, сменихме дограмите на учебните стаи. Обзаведохме игротеки за малките ученици, за да имат място за отдих.

Всичко, което сме направили, е със средства от бюджета на училището, личен принос – с труд и средства на целия колектив и благодарение на труда и помощта на родителите, които винаги са се включвали с желание във всички инициативи на училището”,
пишат от Настоятелството на СУ "Йордан Йовков".

За да подплатят написаното с аргументи, те припомнят, че от 2008 година, след въвеждане на делегирания бюджет, училището не е дотирано с нито един лев от Общината. Вложени са и немалко средства от училищния бюджет за поддържане и обогатяване на материалната база, и подготовка за саниране – 139 794 лв.

"Училището ни бе поставено в условията на нелоялна конкуренция, като остана последното несанирано училище. Тази година бяхме много щастливи когато най-после решиха да ни наредят до другите училища. Въпреки неудобството – санирането продължава и след началото на учебната година, въпреки труса и усилията на учители и помощен персонал да се справят с неудобствата, които съпътстват ремонта, за 1 септември. да посрещнем децата в нормална учебна среда, бяхме щастливи, защото: Вече имаме училище, което е конкурентоспособно. Но радостта бе за кратко... Отново ни връщат девет години назад!

Питаме кой си позволява това?! Как изобщо си мисли, че може ей така, механично да премести децата ни в друга сграда, която е много далеч от домовете им. А децата са малки/локацията на училището ни е най-добрата за децата на "Изгрев" – центъра на комплекса, не се налага да пресичат опасни и оживени улици/. В СУ "Йордан Йовков" се обучават 19 ученици със специални образователни потребности. Те се обучават от учителите на училището, но с тях работят и психолози, логопеди, ресурсни учители от Ресурсен център, който също се помещава в сградата. Те къде ще бъдат преместени?!”,
питат гневните родители.

„Изглежда някой съвсем съзнателно цели да закрие училището ни. Ето, сега учителите започват кампания за набиране на деца от детските градини за бъдещи първокласници. За коя сграда ще лобират и за кое училище, дами и господа”, продължават с въпросите разтревожените родители.

Те са категорични, че учениците, учителите и родителите на СУ "Йордан Йовков" не бива да бъдат така незаслужено "наказани" - с преместване и закриване. "Имаме сили, имаме кураж, не ни липсва упоритост и ще отстояваме правото на съществуване на едно училище с 38-годишна история. Разчитаме на разума, справедливостта и подкрепата Ви!",
завършва писмото им.

Питане по темата с рокадата на двете училища е внесено и от съветника от ГЕРБ Георги Дракалиев. Учители, ученици и родители на децата от школото в „Изгрев” са в шок. Според тях това напрежение пречи на нормалното протичане на учебния процес, пише Дракалиев.

В категории: Просвета


Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 3
29
Коментара по темата
29.
чайка
22.10.2016 18:19:52
4
5
Родителите са тъпи което може да се очаква от краен квартал като Изгрев. Не мислят в перспектива ,че техните деца един ден могат да постъпят в Английскита гимназия.В случай, че са по умни от родителите си децата би следвало, сами да искат преместване за да могат след години да учат в същия район!Прави са коментиращите от номер 22 и 23 училищата Чинтулов и Йовков са едно до друго. Стоят полу-празни с по 200-300 деца. След години когато една част от тях се преместят в Английската гимназия ще са като у дома си в района и най-важното в прилична сграда.Тъпите изгревчани не виждат по далече от носът си!
28.
Много сте тъпи всичките тука!
22.10.2016 17:52:27
3
5
Правите от мишката слон.Какво значение има, къде ще учат децата ви,след като ще им е удобно на всички. Другото е егоизъм и местен национализъм. Не може едни 200-300 човека да се ширят в едно училище,а други 1200 да се гъчкат в другото такова.Егоисти сте вие от Йордан Йовков. И сте като турците-интереса клати феса!В случая на вашата директорка!А да не би тя да е строила тези училища? Общината ги е строила. С парите и на родителите на тези деца,които нямат свястно училище.
27.
Димитър Николов продажник
22.10.2016 03:21:43
0
2
Димитър Николов иска терена на Английската за да строи баровски сгради. Лека по лека ги местят децата за да си реализират проектите за милиони.
26.
истината
21.10.2016 20:37:04
5
4
До 24:Много добре знам как се влиза в Немската.Дори и без бал да приемат там,няма да позволя на детето ми да влезе в тази гимназия.Изобщо не ми говорете за учителите в това училище.Има и свестни хора между тях, но има и такива ,които са направо за освидетелстване .Като почнем от Вичева по немски,минем през учителя по география,..да не забравим и другата учителка по химия/която пише ниски оценки по предмета си и така принуждава собствените си ученици да ходят при нея на частни уроци/!Или изобщо не знаете за това ,което е публична тайна и цялото училище го знае!Диресторката нея вече я споменах преди -не може да се появиш на събитие с родители и деца и да грейнеш с лекетата по дрехите!За човек на такъв пост -това е недупостимо!Така ,че не ми я хвалете Немската!Ако има наистина елитни СУ в Бургас -то това са Математическа гимназия и Търговската гимназия!
25.
До 3
21.10.2016 19:26:58
1
6
Йовков с 292 ученика Чинтулов с 380 и после не си записвали децата в центъра
24.
Гимназист
21.10.2016 19:21:04
1
5
Гимназиите на бунт ,не става вече , не се търпи стига отиват парите в посредствените у/ща
До 17 знаеш ли как се влиза в немска???
НЕГ АЕГ ГРЕ ПМГ да вдигнем стачка
23.
До 6
21.10.2016 19:04:04
1
6
Каква локация бе?
Те Йовков и Чинтолов са почти едно до друго
22.
????
21.10.2016 19:01:00
1
6
Да попитам само родителите от Йовков,
Като ви пораснат децата дали ще ви е приятно да учат в мизерия?
Моето дете е в Английската и най искрено ви казвам,че условията са ужасни за гимназия с репутация на "елитна"
21.
!
21.10.2016 18:50:37
1
12
Директорката на Йовков много загрижена стана за даскалото.....
20.
даскал
21.10.2016 16:53:46
3
9
Таваните падат и ще продължат да падат,защото в двора на АЕГ и НЕГ се е извисило едно сградостроително чудовище на повече от 20 етажа! Районът е свлачище и по сградата на двете гимназии има огромни цепнатини,които застрашават живота на децата и от двете училища.Въпросът е кой разреши там да се строи тази сграда,отхапала от двора половината !
19.
даскал
21.10.2016 16:48:07
4
11
В Йовков има 200 деца,а базата стои празна".Всезнаещата" директорка прогони всички специалисти и не може да направи прием на ученици!Тя е виновна за училището!!!
18.
До умнител
21.10.2016 16:15:37
1
2
Защо тогава не преместят английската и немската в сградата в изгрев а йовков да отиде в зорница? идеята е съвсем друга и бай колю много добре го е казал. има нещо много не логично в цялата работа- защо се мести английската а не немската, нима в английската има повече ученици отколкото в немската и ако както твърди ананиева самата сграда не отговаря на стандартите не трябва ли и двете гимназии да се преместят. някой си стопля място ми се струва на мен на гърба на учениците и от трите училища
17.
истината
21.10.2016 16:10:35
4
3
До 11:Немската и Английската могат само да мечтаят за материалната база и учителите на "Славейков"-ските училища.Като почнем от хитлеристките методи на някои учители на Немската,лекьосаните дрехи на дирескорката от същото училище.После минем и през вашите "прехвалени"учители и ученици.Нека отговорите тогава вие,защо върху децата от Немската по време на часове/при това няколко пъти/падна мазилката от тавана.Като се има в предвид,че беше направена точно преди началото на учебната година?!Точите си ноктите за голямата сграда на "Йордан Йовков"във "Изгрев" ,но ми се струва ,че няма да ви огрее!Спортното така и така ще освободят сградата /пък и ви е в района/отивайте там!Да сте си близо до Немската -така и двете ръководства пак ще са си дружки наблизо и пак ще ви правят некачествени ремонти /прибирайки разликата, те си знаят къде/ само ,че вие имайте смелостта тоя път да ги попитате защо само във вашите "прехвалени" училища се получават такива издънки!!!
16.
Дияна
21.10.2016 15:24:02
1
3
Аз учих в английската преди 6 години, когато пак ни преместиха, но бяхме в "Добри Чинтулов". Мисля, че нямахме никакви проблеми. Беше за един месец обаче!
15.
НИК
21.10.2016 15:21:24
5
2
СЪОТВЕНТО, ВСЯКО ЖИЛИЩЕ В КОЕТО Е ИМАЛО ОБИР ИЛИ ГРАБЕЖ НА ЛИЦЕ, КОЕТО ИЗПОЛЗВА СЕГАШНАТА ЕЛЕКТРОННА КАРТА НА "БУРГАС БУС" МОЖЕ ДА СЪДИ ДО ДУПКА ЗА МНОООГО ПАРИ "БУРГАС БУС", ЗАЩОТО ТЕ ИМАТ ПОТЕНЦИАЛА ДА РАЗПОЛАГАТ С ИНФОРМАЦИЯ, КОГА НАПУСКАТЕ ЖИЛИЩЕТО СИ И В КОЙ АВТОБУС СЕ НАМИРАТЕ........А,ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ МОЖЕ ДА Е ДАДЕНА НА ПРЕСТЪПНИЦИ ОТ ТЕХНИ КОРУМПИРАНИ СЛУЖИТЕЛИ!!!!.......ТОЕСТ "БУРГАС БУС" СА ОСНОВНИТЕ ЗАПОДОЗРЕНИ СЪУЧАСТНИЦИ В ГРАБЕЖА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
14.
НИК- МНОГО ВАЖНО!!!
21.10.2016 15:20:29
4
4
БУРГАСЛИИ !!!...НЕДЕЙТЕ ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ЕЛЕКТРОННИТЕ КАРТИ ,КОИТО СА ВИ ИЗДАДЕНИ СРЕЩУ ЛИЧНА КАРТА ЗАЩОТО РАЗПОЛАГАТ С ВСИЧКИТЕ ВИ ЛИЧНИ ДАННИ ЗА ДА МОЖЕТЕ ДА БЪДЕТЕ ПРОСЛЕДЯВАНИ ПО ВСЯКО ЕДНО ВРЕМЕ!
ДЕЙСТВИЯТА НА "БУРГАС БУС" СА АБСОЛЮТНО ПРОТИВОЗАКОННИ И НАРУШАВАТ ПРАВАТА ВИ!!!!!!!!!!!!
"БУРГАС БУС" НЯМАТ НИКАКВО ЗАКОНОВО ПРАВО ДА ВИ ИСКАТ ЛИЧНИТЕ КАРТИ!!!!!!!!!!
АКО ОРГАНИЗИРАНАТ ПРЕСТЪПНОСТ ,ПОДКУПИ ХОРАТА ,КОИТО РАБОТЯТ В ЦЕНТРОВЕТЕ, КОИТО ОПЕРИРАТ С ТАЗИ ЕЛЕКТРОННА ИНФОРМАЦИЯ, ТЕЗИ ХОРА МОГАТ ДА ИМ ДАВАТ СВЕДЕНИЯ ЗА ВСЕКИ ГРАЖДАНИН,ПО КОЕ ВРЕМЕ Е НАПУСНАЛ ДОМА СИ; КОЙ АВТОБУС Е "ХВАНАЛ" И ПО КОЕ ВРЕМЕ!!!!!!!!!!!
НЕ СИ ДАВАЙТЕ ЛИЧНИТЕ КАРТИ НА ТЪПАЦ*ТЕ ОТ "БУРГАС БУС" ЗА ДА НЕ БЪДЕТЕ ГЛОБАЛНО СЛЕДЕНИ БУРГАСЛИИ!!!!!!!!!!!!!!!!!
А, ТЕЗИ КОИТО ВЕЧЕ СА СИ ИЗКАРАЛИ ТАКИВА ЕЛ.КАРТИ СРЕЩУ ДАДЕНА ЛИЧНА КАРТА ДА НЕ ГИ ИЗПОЛЗВАТ ,ЗАЩОТО ВСИЧКИТЕ ВИ ДАННИ ПО ЛИЧНА КАРТА СА ВКАРАНИ В ЕЛЕКТРОННАТА ИМ СИСТЕМА И ВИ СЛЕДЯТ ПРИ ВСЯКО ЧЕКИРАНЕ!!!!!!!
ШИБАНЯЦ*ТЕ ОТ БУРГАС "БУС "НАРУШАВАТ ЧОВЕШКИТЕ ВИ И ГРАЖДАНСКИ ПРАВА!!!!!!!!!!!!!!!!!
"БУРГАС БУС" ТРЯБВА ДА ГИ ВЪЛНУВА ЕДИНСТВЕНО ДАЛИ ВИЕ ЩЕ ВКАРАТЕ НЯКАКВИ ПАРИ В ТАЗИ КАРТА И КОГАТО СЕ ЧЕКИРАТЕ ДА ВИ ВЗЕМАТ ЛЕВЧЕТО!!!!!!!!!!!!!
КАРТИТЕ ТРЯБВА ДА СА АБСОЛЮТНО БЕЗ ЛИЧНИТЕ ВИ ДАННИ (АНОНИМНИ)!!!!!!!!!!!!
ТОВА Е ВСЕ ЕДНО ВСЯКА КОНТРОЛЬОРКА ДА ВИ ИСКА ЛИЧНА КАРТА ЗА ДА ВИ ИЗДАДЕ БИЛЕТЧЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
БУРГАСЛИИ, НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ ДА БЪДЕТЕ СЛЕДЕНИ ВСЕКИ ДЕН ,ЗАЩОТО С ЛИЧНИТЕ ВИ ДАННИ И ИНФОРМАЦИЯТА КЪДЕ СЕ НАМИРАТЕ МОЖЕ КОРУМПИРАНИ СЛУЖИТЕЛИ НА БУРГАС БУС ДА Я ДАВАТ НА ПРЕСТЪПНИЦИ И ОБИРДЖИИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
13.
умител
21.10.2016 15:16:26
2
14
И Вдвете училища йовков и чинтулов я има я няма 500-600 деца базите са огромни и защо да стоят празни а гимназиите да се тъпчат и нямат стаи обединяват ги и не нарушават правата на никого те са близо ще имат един директор и учителите в пенсния ще си я получат по- малко разходи повече пари за издръжка
12.
Ispanka
21.10.2016 14:58:16
0
13
НИЕ пък от ГРЕ искаме сградата на интерната да не става основно училище ЗА КАКВО !!!!Нямаме стаи ,едвам се събираме с ПМГ
11.
До 3
21.10.2016 14:37:20
2
8
Абе какъв Славейков бе 3 ,говорим за Изгрев .Много обичате да роптаете а предложения никакви , а колкото до АЕГ дали е в топ 4 със сигурност е по -добре от Славейковските и Изгревските СОУ -та ,стойте си там до 12 клас какво се натискате за др гимназии
10.
яко крадене
21.10.2016 14:35:05
7
6
Защо отази дропла Йорданка Ананиева и всемогъщия Митко Сухото мляко, или по- добре Митко Пасарелката не намерят пари да ремонтират Английската. Защото не може да се открадне толкова колкото от спирки и безумни кръгови кръстовища. Защото е по-лесно да се изгони едно училище и да му натресат учениците от Английската. чичо Кмет ,затова е кмет- да намери пари и да оправи училището. Стига само са се надържали на комисионни.Да направят нещ добро за Бургас. Защото видяхме какво стана с Тройката и Трапезица ... Където пипне ГЕРБ- всичко е оле-мале...Първо да оправи улиците,че не остана нито една ремонтирана улица ,която след 6 месеца е вече за ремонт. Този кмет и местен парлемент яко краде ,наредеееееее
9.
Xxx
21.10.2016 14:32:38
5
8
Abe kakvo sa vinovni dezata i roditeli ot angliiska , kakvo she im stane na yovkov s 300 uchenika kato se premestiat v druga sgrada .Dezata ot aeg sa 800 kakvo predlagate kade da otidat ,kade da uchat 1600 deza v edna sgrada Masovo deza ot kompleksite sa po uchilishata v zentura
8.
Ananieva zad iordanka
21.10.2016 14:10:47
3
2
Пак циганий
7.
I vse pak
21.10.2016 13:49:21
7
2
Kogato ste kandidastvali v Angliiskata ne vidqhte li kakva e bazata che sega da pitate kade da uchat sega
6.
Az
21.10.2016 13:43:01
7
6
Също така когато сме кандидатствали за училище сме избрали Йовков не само заради добрите педагози но и заради локацията на сградата.Ако принудително бъдем изместени то по този начин се нарушават правата ни а именно правото като родители да изберем къде да учат децата ни.
5.
Аз
21.10.2016 13:36:51
5
9
Абе вие май не четете училището е влагало средства в поддръжка и ремонт на сградата си а от уж елитната гимназия толкова ли не могат да си поддържат материалната база
4.
Бай Кольо
21.10.2016 13:35:09
3
12
Тук работата много почна да намирисва и намирисва, че директорката на английската ще изгърми като бушон, а въпроса е на нея кой и е казал за да може тя така категорично да го заяви пред всички, може би този който ще я пожертва за да спаси собствената кожа... и друго, защо трябва да местят Йовков, няма ли как двете училища да ползват една сграда?
Дргото куцо в цялата работа е че уж сградата на англиската не отговаря на стандарти, ама какво става с немската? тя по други стандарти ли е?
3.
истината
21.10.2016 13:30:04
7
8
Какви са тия глупости ,които пишете?!В "Славейков"има 4 училища и всичките си имат достатъчно ученици с много добри преподаватели,изобщо не сме хукнали да ходим в центъра/пък и за какво ли/!Така ,че не вземайте думата ,без изобщо някой да ви я е дал и не говорете свободни съчинения!Всички знаят за апетитите към това училище,които не са от вчера!И кой ви каза ,че Английската е в топ 4 на Средните Училища в Бургас?!Вие си отговорете на въпроса -защо вашите деца и тия от Немската учат в най-зле поддържаната училищна сграда дори и след "пресен "ремонт в Бургас?!Жокерче-търсете ги по върховете на ръководствата в двете училища!!!
2.
Roditel
21.10.2016 13:02:58
8
22
А къде да учат децата от АЕГ по комплексите училищата празни всики си записват децата в центъра.Освен това никой не говори за закриване на Йовков а просто за преместването в другс сграда.Не може децата от 4 най-добри гимназии да учат в най-лошо поддържани сгради /ГРЕ ПМГ АЕГ НЕГ/и интернта кому е нужно да става основно училище ,да преместят някоя гимназия там
1.
Стефка
21.10.2016 13:00:08
17
12
Aнглийската е бита карта. Отдавна е загубила престижа си. ПМГ, Немската и Търговската отдавна я задминаха по бал и успехи. Резултатите от олимпиади и състезания доказват думите ми.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение
Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори