×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Политологът Татяна Буруджиева: Ген.Румен Радев категорични спечели дебата, Цецка Цачева не си бе научила урока


Политологът Татяна Буруджиева: Ген.Румен Радев категорични спечели дебата, Цецка Цачева не си бе научила урока
Татяна Буруджиева
20 Октомври 2016, Четвъртък, 14:44 ч.
Източник: Епицентър

Кандидатът на ГЕРБ не знаеше за разликата между армия и въоръжени сили, каза политологът

Радев спечели категорично дебата. Цачева не беше научила добре уроците, които са й подготвили от нейния щаб. Такава е оценката на политолога Татяна Буруджиева за дебата между кандидат-президента на ГЕРБ Цецка Цачева и на БСП Румен Радев по БТВ.

И двамата кандидати бяха „форматирани“ от щабовете си, внимаваха как се държат, какви жестове правят, коментира Буруджиева.

„Румен Радев бе по-адекватно подготвен за този дебат, който видяхме. Г-жа Цачева беше готвена за някакъв друг дебат. Тя допусна фактологични грешки, каквито не отиват на председател на Народното събрание. Тя не знаеше, че не е подписано споразумение от страна на Турция (за мигрантите). Цачева не знаеше разликата между армия и въоръжени сили. Заета с това да брани като Раймонда Диен позициите на премиера Бойко Борисов, обърка числата на мигрантите, преминаващи в Гърция от Турция с тези, преминаващи границата на Турция с България. Как ще убеди българите, че разбира за какво става дума? Убеди ги само, че ще каже това, каквото и кажат и че за нея е най-важно да повтаря позициите на г-н Борисов“, посочи Татяна Буруджиева. Според политолога Цачева е сбъркала и определението за статута на Крим, редейки клишета.

Прочитът на политолога е, че или екипът на г-жа Цачева й е подал невярна и неточна информация, или тя просто не е в състояние да обработи такова количество данни и в главата й се образува каша, от която се раждат нелепости.

Не можеш да се шегуваш с вярата, ценностите, това, което е важно за много хора, това е правило в политиката, подчерта Татяна Буруджиева. С опита си да използва популярната фраза, че който на 20 години не е бил социалист няма сърце, а който на 40 години продължава да е такъв, няма ум, Цачева е допуснала тежък гаф. Такъв е и позицията й, че правата на човека са по-маловажни от върховенството на закона.

„Явно, единственото нещо, което част от хората като нея помнят е, че трябва да се дистанцира от миналото си. Но не са в състояние да възприемат ценностите, в които в момента се кълнат, че вярват. Те просто не ги знаят. Това показа г-жа Цачева“, бе категорична Татяна Буруджиева. Според нея, ако президентът е убеден в правата и свободите на всеки гражданин, тогава ще бъде гарант за обединение и за правова държава, защото няма правова държава, без права и свободи на гражданите.

В същото време Румен Радев, кандидатът на БСП, който не е политик, се представи за „отличен“, смята Буруджиева.

На финала ген. Радев направо помлял Цецка Цачева, която обяснявайки защо иска да е президент скорострелно редяла клишета. „Тя дори ускори темпото, за да може да си каже всичко, което са й казали. Със запетайките. За разлика от нея Радев наистина отговори на въпроса защо иска да е държавен глава“, посочи Буруджиева.

Румен Радев нямаше грешки, игра на сигурно в този дебат, е оценката на политолога. Генералът се е представил по-добре по темата национална сигурност и външна политика и не е дал възможност на г-жа Цачева да навлезе в този „негов“ терен.

Дебатът е дал възможност на българските граждани да преценят кой от кандидатите какъв е – от една страна имаме кандидат, който в голяма степен ще бъде аватар на някой друг като Цецка Цачева, а от другата – човек, който е представил себе си, като Румен Радев.

„Къде може да се сбърка в един дебат? Има няколко варианта. Първо, да не умееш да използваш студиото. Присъствието ти да бъде по-незабележимо, да не можеш да вземеш думата, да не можеш да отстояваш позициите си, да се съгласяваш – т.е. да напускаш позициите си. Да не умееш да реагираш, когато опонентът ти прави грешка, т.е. да направиш така, че да я покажеш, без да влизаш в излишни препирни. И най-голямата грешка – да си позволиш да обидиш сериозна част от публиката. Мисля че, като имат предвид тези неща е напълно ясно кой допусна грешките и кой се представи убедително“, анализира Татяна Буруджиева.

Дори фактът, че Радев е дошъл, придружен само с двама сътрудници, според нея е плюс. Той няма нужда от психологическата подкрепа на цяла тълпа, която да му създава усещането, че е обичан и харесван, свикнал е да води битките си сам, подчертава политологът.



22
Коментара
Флагман.БГ Откриха труп до детска ясла Откриха труп до детска ясла 29/03/2024, Петък 09:57 0
22
Коментара по темата
22.
Аристотел
21.10.2016 12:20:38
1
0
Прочетох посланието на Цачева и трябва да ви кажа, че нейното е най правилното за европейското развитие на България, глупостите на БСП, ДСБ и псевдо патриоти лежащи на гребена на популизма не ме интересуват, само ГЕРБ дават ясна насока и линия на развитие в полза на гражданите, тях трябва да подкрепим и ако може още на първи тур всичко да приключи с един звучен шамар срещу некадърността на БСП ще е най-добре, да си знаят мястото. Толкова са неморални в действията си БСП, че ми се повръща от тях, никаква етика,отговорност,визия за развитие, само голо плюене в техен стил, ето и тук има един трол дето е същия като тях- някъв ник дето не спира да хвали издънката Радев. Цачева и Манушев са хора с визия за развитието на България, хора целящи нашия просперитет, работещи в наш интерес, такива хора ни трябват с мисъл ясна логика и достойноство, по този начин да защитават Българските интереси и европейското ни развитие, това което градят не е за нас, то е и за децата ни, нека не спираме развитието на прекрасната ни родина, гласувайте за страната си за Цецка Цачева и Пламен Манушев
21.
ицо
20.10.2016 15:23:35
10
1
НИК много ме разочароваш, пробвай да дадеш от себе си малко повече от два три реда, до там ли са ти силите. И пак старите фрази Радев това, Радев онова, Радев доблестния и с кое точно е доблестен, ДАЙ МАЛКО ФАКТИ, каво е направил, какво е построил, какво е оставил за бъдещите поколения, дай факти. Знам, че ще кажеш, че е оставил семейството си, това цяла България го знае, заради една по млада фуста. Къде му е политическата платформа, къде му е самочувствието на голем политик - видяхме доблестния, голем генерал как сви пера като Йотова му размаха пръст, голем е генерал Радев, ама само за теб. Каква положителна оценка да му дам, ти кажи, та той е неподготвен отвсякъде, даже в подръжанието на държане на БСП не може да се впише, като е много голем генерал и много доблестен, какъвто претендираш че е, защо е замесен в схема за точене на народни пари от иницитивни комитети със сума 40 000 лева, като е доблестен, защо сам не си прави политиката с помоща на другарите от партия БСП, защо. Липсва му много, ама много. А ти пак си го хвали, и по голям размер на буквите сложи, но дай факти, факти, а твойте приказки са едни празни голи без покритие приказки. Едно време за пет лева циганките така хвалеха, ако си на техния акъл, разбирам, ако имаш претенции, че си по умен сам размисли и осъзнай действията си. Празни хвалби за един празен човек, употребен от БКП за популиски цели, визирам ГЕРБ имат генерал и ние ще имаме генерал. Остра форма на шизофрения. Жив и здрав.
20.
ицо
20.10.2016 15:00:19
14
3
Поредната платена комунистическа статийка, за вдигане на нулевия вече рейтинг на Радев от БСП, генерала на двата самолета, нареден на двете хранилки.....Никакви качества няма нито като военен - бутан цял живот от БКП, нито като родител - разведен с нова и млада любовница, нито като човек - защото ако имаш морал като виждаш че си издънка, ще си стойш тихо и мирно, а не да се натрапваш на цяла България че и президент да искаш да ставаш, дето цял живот само команди си изпълнявал, понеже за друго не ставаш ...... жалка картина жалка, но достойна според БСП.
19.
НИК ДО ИЦО-№17
20.10.2016 14:31:59
2
14
ИЦЕ, ОЧЕВАДНО Е ,ЧЕ ТИ СИ ГЕРБАДЖИЙЧЕ С ГЛАААДКО МОЗЪЧЕ...
АЗ НИКОГА НЕ СЪМ БИЛ ОТ "БСП", НО В МОМЕНТА ПОДКРЕПЯМ НАЙ-ДОБЛЕСТНИЯ КАНДИДАТ ЗА ДЛЪЖНОСТТА ГЛАВНОКОМАНДВАЩ НА БА И ПРЕЗИДЕНТ - ГЕН. РУМЕН РАДЕВ!!!......ЩЯХ ДА ГО ПОДКРЕПЯМ И НАЙ-МИЖАВАТА ПАРТИЯ ДА ГО БЕШЕ ПРЕДЛОЖИЛА......,ПРОСТО ЗАЩОТО НЯМА ПО-ДОСТОЙНА КАНДИДАТУРА ОТ НЕГО ЗА ТОЗИ ПОСТ!!!!
А, КОПИРАМ МОИ КОМЕНТАРИ В ДРУГИ ТЕМИ ,ЗА ДА ВИДЯТ ВЪЗМОЖНО НАЙ-МНОГО ХОРА И ДА ОСЪЗНАЯТ ПО КАКЪВ ДОЛЕН, МРЪСЕН,ПОДМОЛЕН И МИЖИТУРСКИ НАЧИН ГЕРБ И БТВ, МАНИПУЛИРАТ СЪЗНАНИЕТО НА БЪЛГАРИТЕ!!!!!!!!
ИМА ХИЛЯДИ ХОРА,КОИТО ПРОСТО НЕ СЕ ОСЕЩАТ КАК ГИ МАНИПУЛИРАТ!!!!!!!
А, ЗА ТЕБЕ НЯМАМ КАКВО ПОВЕЧЕ ДА КАЖА......ТИ ЗА МЕН СИ ПОРЕДНОТО ГЛАДКО МОЗЪЧЕ С ПОВЕДЕНИЕ НА ГЕРБАДЖИЙСКИ СЕКТАНТ.....ЖАЛ МИ Е ЧЕ ИМА ТАКИВА ХОРА КАТО ТЕБ С ТВОЕТО САМОСЪЗНАНИЕ........
КАРАЙ, ...ЖИВ И ЗДРАВ ДА СИ!!!!
18.
гражданин
20.10.2016 14:14:35
8
3
Буруджиева е фурия. Има 15 години по-млад съпруг. Значи има качества.
Ясно е какво ще каже, тя е на хранилка на БСП. Потомствено. Всички го знаят. Беше и депутат от БСП в правителството на Орешарски. Даже беше депутат от МИР Разград, а там не я бяха виждали... Лошото е, че такива "политолози" девалвират науката, отвращават нормалния човек. А истината е проста. Радев се стара, подготвен беше, но за да говори 20 минути, не да бъде президент. И това е нормално. Не трябва да се обижда. Когато кампанията свърши нещата ще се успокоят.
17.
ico
20.10.2016 14:13:46
11
1
НИК, много ме кефиш промит мозък особено с това копиране на едно и също под всички статий, от БСП централата кажи да ти сменят репертоара, че си много жалък и смешен като БСП, или разчиташ една лъжа казана сто пъти да стане истина - че и вие да вземете да повярвате в глупостите дето сте написали му ха хаха ха ха.
16.
НИК
20.10.2016 14:11:47
1
13
КОГАТО РЕАЛНИТЕ ,НЕМАНИПУЛИРАНИ АНКЕТИ НА ХИЛЯДИ БЪЛГАРИТЕ ГОВОРЯТ!!!..........НА МАНИПУЛАТОРИТЕ ОТ ГЕРБ ИМ ПОКАФЕНЯВАТ ГАЩИТЕ !!!
http://smart.dir.bg/dnes/ereferendum/anketar.php?id=963

http://www.dnes.bg/polls.php?id=600&page=1
15.
ицо
20.10.2016 13:39:32
16
4
Поредната платена комунистическа статийка, за вдигане на нулевия вече рейтинг на Радев от БСП, генерала на двата самолета, нареден на двете хранилки.....Никакви качества няма нито като военен - бутан цял живот от БКП, нито като родител - разведен с нова и млада любовница, нито като човек - защото ако имаш морал като виждаш че си издънка, ще си стойш тихо и мирно, а не да се натрапваш на цяла България че и президент да искаш да ставаш, дето цял живот само команди си изпълнявал, понеже за друго не ставаш ...... жалка картина жалка, но достойна според БСП.
14.
гого
20.10.2016 13:33:36
17
3
Аман от платени червени псевдо политолози, каквито са всъщност всички червени кадри - псевдо. Долу БСП и тяхната крадлива пасмина и сега крадат от нас с този инициативен комитет, пак са лапнали или те или генерала на конци едни 40 000 лева от нашите пари, за какво имат партия, като пак точат държавата тези крадци.
13.
S
20.10.2016 13:08:37
1
15
Изкушавам се да кажа, че приписваният на Мусолини, а от днес и на Бърнард Шоу цитат, че който на младини не е бил социалист няма сърце, а който на старини е останал социалист-няма ум, всъщност е изопачен цитат на мисълта на доктора по медицина и виден френски политик Жорж Клемансо-Тигърът, и в оригинал той звучи така - „Който на младини не е бил социалист, на старини ще бъде мерзавец”!
12.
Стоян
20.10.2016 13:06:10
1
6
"Има два ненужни органа: простатата и президентът на Републиката."

Il y a deux organes inutiles: la prostate et le président de la République.
11.
БСП
20.10.2016 13:02:44
11
5
Мадамата е на хранилка в БСП ,АКО И ТОВА НЕ ЗНАЕШ ЗАЩО ИЗОБЩО КОМЕНТИРАШ ТУК ?
10.
с
20.10.2016 12:42:56
1
23
Не знам дали и при кого е на хранилка мадамата, ама коментара и на дебата е доста точен. Кака Цеца беше слабо подготвена, бавномислеща и претупваше заизустените фрази в края, че да не изтърве нещо, което друг генерал е редактирал :) !
9.
НИК ДО №5
20.10.2016 12:18:37
3
12
"МОЙ ЧОВЕК".....В ПЪРВИТЕ ДВА КОМЕНТАРА ПЛЮЯ ПО ОРГАНИЗИРАНАТА ПО НАЙ-ДОЛЕН НАЧИН ТВ. МАНИПУЛАЦИЯ ОТ БТВ И ГЕРБ!!!!!!!.....ЦЕЛЯЩА С МИЖИТУРСКИ ТВ. ПОХВАТИ ДА ОБЕЗЛИЧАТ ДОСТОЙНОТО И ДОБЛЕСТНО ПРЕДСТАВЯНЕ НА ГЕН.МАЙОР РУМЕН РАДЕВ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
НО НА ТЕЗЕ ИЗГЛЕЖДА ТИ Е ДОСТА ТРУДНИЧКО ДА ГО СХВАНЕШ ТОВА........ПРОСТО ТЕ СЪЖАЛЯВАМ!!!
8.
7 e добро число
20.10.2016 12:17:11
4
9
Слаб дебат , между неподготвени кандидати , които не могат да избягат от баналното политическо клише. Много е жалко , че тези двамата ги напъват за балотаж. Дебатът между Трайков и Калфин з беше класи над този. Това са двама достойни кандидати за балотаж , а не генерала и майката.
7.
гражданин
20.10.2016 12:10:25
15
5
Буруджиева е фурия. Има 15 години по-млад съпруг. Значи има качества.
Ясно е какво ще каже, тя е на хранилка на БСП. Потомствено. Всички го знаят. Беше и депутат от БСП в правителството на Орешарски. Даже беше депутат от МИР Разград, а там не я бяха виждали... Лошото е, че такива "политолози" девалвират науката, отвращават нормалния човек. А истината е проста. Радев се стара, подготвен беше, но за да говори 20 минути, не да бъде президент. И това е нормално. Не трябва да се обижда. Когато кампанията свърши нещата ще се успокоят.
6.
BTV радио
20.10.2016 12:00:49
15
5
Другарката имала ли е време да гледа дебата? Чета и цитатите и май не е...пак е била в задръстване, а жестовете е "гледала" бтв-радио.От Позтиано няма ли да и зачислите един шофьор най-накрая, че да не закъснява за интервюта промиващи главите на народа? Прав и изпънат да е шофьора, като генерал Радев. След 5 години може да го издигнат и за президент :)
5.
DO NIK
20.10.2016 12:00:01
11
2
Мой човек , ти наистина ли нищо не четеш?!!Абе в тази статия , за която сте си платили най-вероятно хвалят Генерала, а ти пак плюеш- нещо се обърка.Само товва ли ти дадоха от централата!
4.
23
20.10.2016 11:58:49
14
3
Taq i na 4ernoto bialo 6te kaje bahti izroda
3.
АЗ
20.10.2016 11:56:57
21
5
Браво на Танчето, колко ли са и платили да бръщолеви глупости!?Добре , че всяка година има избори, че такива като нея да опънат по някой лев от платени изказвания!Жалки сте!
2.
НИК
20.10.2016 11:52:11
3
7
ПОМИЯ*СКИЯТ ОПИТ ЗА МАНИПУЛАЦИЯ НА БЪЛГАРИТЕ В ДЕБАТА (ГЕН.РАДЕВ/ леля цецка) Е КАЧЕН ВЪВ ВИДЕО, В САЙТА НА БТВ, В ПРЕДАВАНЕТО "ТАЗИ СУТРИН".
ВСЕКИ МОЖЕ ДА ГО ВИДИ И ДА РАЗБЕРЕ ЗА КВО ИДЕ РЕЧ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ВРЕМЕ Е И "ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА", АКО СЕ СЧИТАТ ЗА ДОСОЙНИ ЖУРНАЛИСТИ ДА ГИ РАЗКАТАЯТ БТВ ЗА ТАЗИ МАНИПУЛАЦИЯ НА БЪЛГАРИТЕ В ТОЗИ ДЕБАТ????????!!!!!!!!!!!!
1.
НИК
20.10.2016 11:51:38
5
13
БЕСЕН СЪМ НА ПОМИЯ*СКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ БТВ, И НА ПОМИЯ*СКИТЕ ИМ РЕЖИСЬОРИ ,КОИТО ОТРАЗИХА ПО НАЙ-ПОМИЯ*СКИЯ НАЧИН ДОСТОЙНОТО ПРЕДСТАВЯНЕ НА ГЕН.РАДЕВ!!!!!!!!!
ПОМИЯ*ЧЕТАТА ОТ БТВ, ПРИ ВСЯКО ИЗКАЗВАНЕ , КОЕТО БЕШЕ ДАВАНО ОТ ГЕН.РАДЕВ ГО МАНИПУЛИРАХА, КАТО ВИНАГИ КОГАТО ГЕН.РАДЕВ ОТГОВАРЯШЕ ДОСТОЙНО НА СМЕХОТВОРНИТЕ И ЗАУЧЕНИ РЕПЛИКИ И ВЪПРОСЧЕТА НА ЛЕЛКАТА-ЦЕЦКА, ......ТО "РЕЖИСЬОРА" НА ДЕБАТА ВИНАГИ ПОКАЗВАШЕ ГЪРБА НА ГЕНЕРАЛА И ЗАМАЗВАШЕ НЕГОВИЯ ОБРАЗ ДОКАТО ТОЙ ОТГОВАРЯ АРГУМЕНТИРАНО И ТОЧНО!!!!!!!!!???????!!!!!!!!!!!!!!
В СЪЩОТО ВРЕМЕ ,ДОКАТО ТОЙ ОТГОВАРЯ, МИЖАВОТО "РЕЖИСЬОРЧЕ" ПОКАЗВА ГЪРБА МУ СЪС СЪЩЕСТВЕНО ЗАМАЗВАНЕ, ЗАМЪГЛЯВАНЕ ОБРАЗА НА ГЕН.РАДЕВ ,А НА ДЕСЕН ПЛАН НА ЕКРАНА Е ПОКАЗАН СЪВЪРШЕНО КРИСТАЛНО ОБРАЗА НА ЛЕЛКАТА- ЦЕЦКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????!!!!!
ИЗРОДИ ДОЛНИ И МАНИПУЛАТИВНИ ОТ БТВ!!!!!!!!!!!
ПОЗДРАВЯВАМ МАЙКИТЕ НА ВСИЧКИ ОРГАНИЗАТОРИ НА ТАЗИ МИЖИТУРСКА МАНИПУЛАЦИЯ НА БТВ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
СЕГА СТАНА ЛИ ВИ ЯСНО НА ВСИЧКИ ГЕРБАДЖИЙСКИ ПРОМИТИ МОЗЪЧЕТА, ЗАЩО ГЕНЕРАЛА ОТ НАЧАЛОТО ИСКАШЕ ДЕБАТА ДА Е НА НЕУТРАЛНО МЯСТО???????????
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
„Денсинг старс“ е най-доброто шоу, писна ни от Рачков „Денсинг старс“ е най-доброто шоу, писна ни от Рачков Такива предавания изграждат модели на поведение за зрителите и особено по-младите се подвеждат и искат да копират въпросните „тв звезди“ Ще приземят ли „Миг“-овете в очакване на F-16? Военният министър с добра новина за самолетите Ще приземят ли „Миг“-овете в очакване на F-16? Военният министър с добра новина за самолетите 300 военни пазят границите ни, каза  Тодор Тагарев Две години след напускането на бТВ тя фалира Две години след напускането на бТВ тя фалира Журналистката, която се втурна да прави частен бизнес и да развива своя фирма за маркетинг и реклама, е приключила дейността си Откриха труп до детска ясла Откриха труп до детска ясла Районът е отцепен, гъмжи от криминалисти Борисов се доверил на ПП-ДБ за промените в Конституцията, те му предлагат комисия за „Турски поток“ Борисов се доверил на ПП-ДБ за промените в Конституцията, те му предлагат комисия за „Турски поток“ Лидерът на ГЕРБ не хареса въпросите на репортерите и обяви, че "меракли за премиери винаги ще се намерят" Тази звезда от Капките бил алкохолик, щял да срине всичко, което е градил, но... Тази звезда от Капките бил алкохолик, щял да срине всичко, което е градил, но... Алкохола го отказах, защото много зле ми влияеше, почнах да ставам сприхав и неадекватен, призна Панайот Панайотов Капан за шефовете на БНБ, на парламента и на Сметната палата, зоват за оставките им Капан за шефовете на БНБ, на парламента и на Сметната палата, зоват за оставките им Като влиза в сила Конституцията, трябва да знаят, че са потенциални министър-председатели, коментира проф. Пламен Киров Побиват ли ви тръпки от тази участничка в "Ергенът"? Учила е окултизъм в Судан Побиват ли ви тръпки от тази участничка в "Ергенът"? Учила е окултизъм в Судан Ангелските й карти имат изключително богата история и са й подарък от висш езотерик и тайновидец, разкрива нейна приятелка Тази е за лудница, категорични са феновете на "Хелс Китчън" Тази е за лудница, категорични са феновете на "Хелс Китчън" Това е любимото ни предаване, но с тия истерички няма да го гледам, обявиха фенове  Тази популярна българка се разведе, но е с милиони в банковата сметка и две имения Тази популярна българка се разведе, но е с милиони в банковата сметка и две имения Биг Майк като истински джентълмен сам предложил да й остави любимата й вила на Карибите, където двамата често се усамотяваха
Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори