×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Политически психолог за дебата: Цецка Цачева говореше като експерт, а Румен Радев - популистко и емоционално


Политически психолог за дебата: Цецка Цачева говореше като експерт, а Румен Радев - популистко и емоционално
Най-големият гаф на дебата е, че двамата кандидат-президенти не си подадоха ръка по своя инициатива, което се тълкува като неуважение, смята Антоанета Христова
20 Октомври 2016, Четвъртък, 09:29 ч.
Автор: Флагман.бг

Ген. Румен Радев назова проблемите, но не успя да опише механизмите, тъй като не е толкова навътре в системата, изтъкна Антоанета Христова


Първият дебат между Цецка Цачева и ген. Румен Радев беше сблъсък между двама напълно различни по опит, стил и подкрепа опоненти. Така политическият психолог Антоанета Христова коментира телевизионния дебат между кандидат-президентите на двете най-големи български политически партии, ГЕРБ и БСП, който беше излъчен в ефира на bTV.

„Имаше битка, всеки успя да покаже образа, приоритетите и себе си като възможен български президент”, коментира Христова в студиото на „Тази сутрин”.

При пристигането си в сградата на bTV ген. Румен Радев беше придружен само от двама души, но с походката си е показал увереност, представителност и спокойствие. За разлика от него Цецка Цачева беше придружена от охрана на НСО, а десетки хора се бяха събрали пред входа на сградата, за да изразят подкрепата си.

Начинът, по който пристигна г-жа Цачева, показа организираност на партията и това, че тя иска да се идентифицира със своя кандидат”, разкри Христова.


Политическият психолог подчерта, че и двамата кандидати са използвали жеста на т. нар. „къщичка”, при който палците и на двете ръце са насочени нагоре, разкри политическият психолог и обясни, че той означава „мисля, имам мнение, аз съм прав”


По време на дебата Цецка Цачева и Румен Радев коментираха въпроси, свързани с националната сигурност, вътрешната и външната политика и с правомощията на държавния глава. Според психолога и двамата са давали ясни отговори и са били еднакви при очертаните приоритети в своите кампании. При коментирането на задължителното гласуване, механизмите за управлението на бежанската вълна и охраната на границите обаче са се очертали разликите между тях.

„И двамата са обучавани и са работили върху вербалното и невербалното си поведение”, коментира Антоанета Христова. Според нея по време на дебата не е имало съществени разлики в езика на тялото на опонентите. Те са били много обрани в мимиките и жестовете си и са използвали ръцете си по идентичен начин.

И двамата например са използвали жеста на т. нар. „къщичка”, при който палците и на двете ръце са насочени нагоре, разкри политическият психолог и обясни, че той означава „мисля, имам мнение, аз съм прав”. Това обаче е и жест, който експертите по невербалната комуникация съветват да се използва, когато говорещият не знае какво да прави с ръцете си и чрез него може да насочи вниманието към себе си, а не към действията си, коментира още Христова.

Въпреки сериозността на дебата, не е проличало напрежение при двамата кандидат-президенти. Психоложката твърди, че в началото ген. Румен Радев е бил по-притесненият, но той бързо е преодолял това. Според нея по време на дебата говоренето му е било човешко, популистко, емоционално и насочено към всички хора. Проблемът при него обаче е бил, че не е достатъчно конкретен.

Той назова проблемите, но не успя да опише механизмите, тъй като не е толкова навътре в системата”, заяви Антоанета Христова.

За разлика от него, Цецка Цачева е говорила по-скоро като експерт и човек, който е вътре в политическата система. Нейните думи са били насочени повече към десните избиратели, твърди психологът.

Най-големият гаф според психоложката се е случил в началото на дебата, тъй като двамата кандидати не си подадоха ръка по собствена инициатива. Според нея това е показало неуважение и липса на желание да бъдат там.

Като извод Антоанета Христова твърди, че в първия дебат между двамата кандидат-президенти е имало сериозен сблъсък, но той е бил много обран. Според нея обаче това е нормално, тъй като и в Съединениете щати първият дебат между Хилари Клинтън и Доналд Тръмп е бил сравнително спокоен, за разлика то втория и третия, при които отношенията между тях се изостриха. Именно затова тя смята, че при следващ сблъсък между Цецка Цачева и Румен Радев ще бъдат очертани още по-сериозни различия.



47
Коментара
Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
47
Коментара по темата
47.
*********
21.10.2016 14:56:49
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
46.
Като ще задаваме въпроси- КОЙ бе ГЕРБ
21.10.2016 14:50:07
0
3
Моделът "Кой" е по- актуален днес: Кой плати 6-те апартамента на Цветанов, Кой спря делото срещу него, Кой поръча неморалната кампания срещу на Българската кандидатура - Бокова , Кой спря "Южен поток " , а в същото време успешно ще се реализира "Турски", кой назначава Калинки и проститутки да работят по европроекти и министерства, защо мяха изтеглени милиарди и къде отиват- ... "КОЙ".
45.
Успех на ген . Радев!
21.10.2016 14:42:12
0
4
Повече от сигурен съм вече , че новият президент е ген. Радев. Излагациите на ГЕРБ станаха много. В реална среда си пролича кандидатът Цецка колко струва , разбра се, че визията и е най- малкият и проблем. То елементарна култура няма и отношение към хората. За ум да не говорим- то изцепките и са безброй!
44.
Прочел
21.10.2016 14:38:26
0
4
Не само ,че сте неграмотни , зли и арогантни ми сте и нахални. Сривайте се ГЕРБ от политическата сцена , че и с ДОСТ вече млякото кипна. Никой не ви понася. Това ще се види на изборите. НОВИЯТ ПРЕЗИДЕНТ Е ГЕН. РАДЕВ!
43.
Аристотел
21.10.2016 13:08:27
6
2
Прочетох посланието на Цачева и трябва да ви кажа, че нейното е най правилното за европейското развитие на България, глупостите на БСП, ДСБ и псевдо патриоти лежащи на гребена на популизма не ме интересуват, само ГЕРБ дават ясна насока и линия на развитие в полза на гражданите, тях трябва да подкрепим и ако може още на първи тур всичко да приключи с един звучен шамар срещу некадърността на БСП ще е най-добре, да си знаят мястото. Толкова са неморални в действията си БСП, че ми се повръща от тях, никаква етика,отговорност,визия за развитие, само голо плюене в техен стил, ето и тук има един трол дето е същия като тях- някъв ник дето не спира да хвали издънката Радев. Цачева и Манушев са хора с визия за развитието на България, хора целящи нашия просперитет, работещи в наш интерес, такива хора ни трябват с мисъл ясна логика и достойноство, по този начин да защитават Българските интереси и европейското ни развитие, това което градят не е за нас, то е и за децата ни, нека не спираме развитието на прекрасната ни родина, гласувайте за страната си за Цецка Цачева и Пламен Манушев
42.
коментар
21.10.2016 12:48:48
2
2
Стига с тази селска пропаганда за Радев от БКП, на него още му миришат чорапите за Президент, но да видим малко факти , ФАКТИ , видяхме че НИК е силен в празнословиците и манипулираните статии и хвалби към Радев, затова нека бъде доблестен и отговори.
НИК ЗАЩО РАДЕВ Е ЗАМЕСЕН В СХЕМА ЗА ИЗТОЧВАНЕ НА 40 000 ЛЕВА ОТ ИНИЦИАТИВЕН КОМИТЕТ?
НИК ЗАЩО НА РАДЕВ ЛЮБОВНИЦАТА /СЕГА ВЕЧЕ ЖЕНА ПО ЗАПОВЕД НА БКП/ Е БИЛА НА ДВА ТРУДОВИ ДОГОВОРА ПРИ НЕГО?
НИК, ДОБЛЕСТНИЯ РАДЕВ ЗАЩО НЕ СПАЗВА ЕТИЧНИЯ КОДЕКС НА ВОЕННИТЕ ДА НЕ СПЯТ С ПОДЧИНЕНИТЕ СИ?
НИК ЗАЩО РАДЕВ ОТ БКП ДВЕ ГОДИНИ НЕ СЕ ЖЕНИ ЗА ЛЮБОЖНИЦАТА СИ, А СРЕЩУ ИЗБОРИТЕ ГО ПРАВИ - КОЕ ТОЧНО Е ДОБЛЕСТНОТО ТУК?
ЗАЩО ТОЙ Я ПОВИШАВА В СЛУЖБАТА СЛЕД КАТО ЗАПОЧВА ДА Я КОНСУМИРА СЕКСУАЛНО?
ОТГОВОРИ ЗА СЕГА НА ТЕЗИ, ЗАЩОТО ИМА И ОЩЕ НО ПОСЛЕ ПРИ ПОВОД ЩЕ ТИ ГИ ЗАДАМ.
ПЪК ТИ ПАК СИ ПИШИ И СИ ПЛЮЙ.........НА НИКОГО НЕ ПРЕЧИШ, МАКАР ЧЕ ГЛЕДАМ ЧЕ ТУК ТЕ СМЯТАТ ЗА ....

ХОРАТА СА УМНИ И ЩЕ НАПРАВЯТ ПРАВИЛНИЯ ИЗБОР, ЗА КОЕТО ТИ ПОМАГАШ С ПРАЗНОСЛОВИЦИТЕ СИ И ГЛУПАВИ И ПРАЗНИ ХВАЛБИ КЪМ ЕДИН ДЕЗЕРТЪОР ОТ БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ, КАКЪВТО ВСЪЩНОСТ Е РАДЕВ, ТОЙ НЕ ЗАСЛУЖАВА ПАГОНИТЕ, НЯМА ДОБЛЕСТ И МОРАЛ ЗА ТЯХ, НЯМА.
41.
Успех на ген . Радев!
21.10.2016 12:04:49
4
2
Бум на подкрепата е за него. Нека Цецка повече се явява и говори пред хората. Прави ни голяма услуга. По приказките я теглим. Не става женицата , то това не е за всеки.
40.
Абе Пенчо
21.10.2016 12:00:28
1
1
Абе , Пенчо комунистите на гръб не падали , пък Вие си свалихте гащите пред турците! Това няма да ви се размине . Ще си получите наказателния вот на изборите. Победа на достойния ген .Радев!
39.
Цуни - гуни
21.10.2016 11:57:17
0
1
Подиграваха се на Станишев , пък ГЕРБ как клекнаха на турците . Национални предатели. Вън от политиката!
38.
Ха ха ха
21.10.2016 11:56:03
1
1
Някой им писал на турски на тези гербаджийски тролчета. Нали си дадоха г... на ДОСТ. Чудят се как да останат във властта. Няма да сте още много там. СПОКО!
37.
Анадън му.
21.10.2016 11:53:51
1
1
За да Ви стане ясно защо Ви мразят хората!
„ГЕРБ стана прекалено официозна партия, прекалено вкопана във властта. Постепенно започна да губи човешкото си лице“, каза още Радева.
36.
Резил Цецкин
21.10.2016 11:52:17
1
1
Оценката на Христо Монов е, че ген. Радев е израснал много от началото на кампанията , докато г-жа Цачева седем години е под прожекторите в политиката и дори изостава. А посрещането й от страна на младежи и депутати от ГЕРБ пред страдата на БиТиВи е в стила „Село Цветна светна“, подчерта психологът. Оооооо много сте прости от ГЕРБ. Селски тарикати , но номерът Ви не минава!.
35.
Чичо Печно
20.10.2016 20:59:20
6
1
Антипилот, остави ги, глупави празни кратуни са комунистите, на гръб не падат! Онзи не знае кво говори, защото трябва да излезе извън опорките, после телевизията им виновна.
Цачева е подготвена, Цачева е достойният президент!
34.
антипилотът
20.10.2016 20:55:36
4
0
охххх и тук се усеща много комунистически гняв, сега телевизията им виновна. В преден форум дадох съвет, давам го и тук, помага, да знаете
ДИШАЙ В ГНЕВА
Направи място за гнева, когато дойте при теб.
Омекоти около него.
Позволи му да премине безопасно през тялото.
Не го отхвърляй, приглушавай, не се разсейвай.
Не го наричай "животински" или "негативен".
Няма нужда да го порицаваш или нападаш; просто дишай.
Навътре, навън. навътре, навън.
Вдишвай и издишвай през сърцето на гнева.
Той е само чувство!
Насити корема, сърцето, гърлото и главата с кислород.
Накисни гнева в любящо съзнание.
Нека усещането за гняв нахлуе, гори, тупти, пулсира.
Позволи на гнева да бъде жив, в свещен момент.
И отърви се от думата "гняв" напълно.
Освободи се от концепцията, присъствай в реалността.
Знай, че и това ще отмине. Това е само чувство.
Знай, че това не е грешка. Това е само един миг.
Знай, че това не е знак за твоята слабост или провал.
Позволи и на всички мисли в ума ти да отплуват.
Ти не си гняв.
Ти не си "ядосания/-ата".
Ти си дома на гнева, тази мощна и неразбрана енергия, това древно горене, това призвание да си спомниш стойността си.
Бъди в прегръдката на гнева, неговото светилище, неговото безопасно място.
Той само се опитва да те защити; дай му жизнено дихание,
и се преклони пред неговата праведна власт.
33.
бкл;,;л,
20.10.2016 16:06:58
0
6
И майка и "експерт" но , по "словесен джихад". Такова празноговорене, че от десет изречения няма никакъв смисъл.

-"Националната сигурност е най-важна за нашата сигурност"
-"Решенията които имаме са решения на нашите експерти и са съгласувани с европейската солидарност. Това ги прави едни от нашите най-важни решение за нашата сигурност и регионалната и европейската сигурност, които са приоритет. И много много други, от които имаме тук сега.............
Бива тъпотии, ама........................
Оставаше само да завърши с поздрав по случай денят на будителите (Ай-ЕксАй)
32.
ivko
20.10.2016 16:06:33
1
6
Никой да не гласува за ТРАВЕСТИТА !!!
31.
cecka
20.10.2016 16:05:58
9
1
Каквото и да говорите, Цачева е най-добрия избор за президент! Този генерал е силен само в неговата си област.
30.
Хаха
20.10.2016 15:21:26
1
9
Каквото и да се пише и коментира - ген Радев сравни Цецка със земята. Сега разбирам , не БСП , а ГЕРБ са се крили от д0ебат и има защо. Много ще ми интересен дебата на вицетата Манушев - Йотова . Тогава циркът "ГЕРБ "ще е попълнен.
29.
Браво!
20.10.2016 15:19:02
2
8
Достойно поведение и знания за бъдещ президент ! Успех на ген Радев!
28.
БСПто
20.10.2016 14:19:26
10
4
Този БСП е тотално неподготвен и не знае за какво става въпрос - вижте го само как е като в небрано лозе! Хаха смях!
27.
Хахах
20.10.2016 14:15:35
1
10
Гнусните Гербаджийски тролове се активираха.
26.
НИК
20.10.2016 14:12:59
1
9
КОГАТО РЕАЛНИТЕ ,НЕМАНИПУЛИРАНИ АНКЕТИ НА ХИЛЯДИ БЪЛГАРИТЕ ГОВОРЯТ!!!..........НА МАНИПУЛАТОРИТЕ ОТ ГЕРБ ИМ ПОКАФЕНЯВАТ ГАЩИТЕ !!!
http://smart.dir.bg/dnes/ereferendum/anketar.php?id=963

http://www.dnes.bg/polls.php?id=600&page=1
25.
do 22.23,24
20.10.2016 13:59:14
0
8
Ти ,Боко и Травестита сте Психично болни ,а не Генерала- Герпаджииски шизофреник !!!!!!!!!!!!!!!!
24.
Aristotel
20.10.2016 13:52:55
9
3
Прочетох коментарите и чакам да видя, кога ще пейстне тук хвалби за Радев от БСП един психо болен човек. Той си знае, този с поставянето на хвалебствията към Радев с големи букви задължително, че иначе му е малко ..... ха ха ха. БСП тролче какво да го правиш, толкова може толкова прави - също като БСП. Има една поговорка видяла жабата, че на коня слагат подкова и тя.....оххх ще се пукна от смях с тези некадърните от БСП. Как не разбират че са пълен провал.
23.
Ico Icov
20.10.2016 13:46:57
11
5
Поредната комунистическа партенка Радев от БСП, генерала на двата самолета, нареден на държавната хранилка..Никакви качества няма, нито като военен - бутан цял живот от БКП, нито като родител - разведен с нова и млада любовница, нито като човек - защото ако имаш морал, като виждаш че си издънка, ще си стойш тихо и мирно, а не да се натрапваш на цяла България, че и президент да искаш да ставаш, дето цял живот само команди си изпълнявал, понеже за друго не ставаш ...... жалка картина жалка, но достойна според БСП. Най - уродливата партия с най-големите национални катастрофи след тяхно управление. Покрай парламента преди две години ни искаха личните карти, защото го бяха превърнали в затвор другарите и така управляваха, много сте късопаметни от БСП, премиера влизаше и излизаше от тоалетните за официални срещи, същия ваш премиер,който сега и президент иска да става от патерицата ви ДПС, уточнете се ваш кадър ли е или на ДПС - откъдето всичко смърди на подкупи,рекет, неразкрити убийства в сарайте на един...... и т.н. Не благодаря. Не и БСП ако ще генералчето ви стихове да рецитира в ефир, каквото и правеше горкия, съжалявам го - много е жалък и неподготвен.
22.
нали?
20.10.2016 13:40:32
2
9
Нали видяхме какво направи Плевналиев! Зад него стои ГЕРБ, при тях има пълно покритие на политически амбиции и възможности.Жалка и гнусна картинка! С много тежки последствия за страната, пълно заробване и тотална зависимост във всички сфери-икономика, национална сигурност, медии... НИСЪК ЖИЗНЕН СТАНДАРТ!
21.
do 18
20.10.2016 13:36:27
2
9
Тва да не твоя Пишман пожарникар дето неможе да кара и пожарната команда- ЕДно е да караш МИГ 29 друго е да си смешен пожарникар и набеден "генерал" Боко
20.
Иво
20.10.2016 13:34:27
2
5
до 19- Що бе всички да гласуват за Травестита - след педераси и курви нека и един травестит да ни управлява
19.
дсд
20.10.2016 13:32:30
1
8
Всеки друг само не ТРАВЕСТИТА на Боко
18.
Ей хора..
20.10.2016 13:18:35
10
2
Този пишман-генерал копира едно към едно Първанката - и в безмислиците и в жестовете и в благото гласче, сякакш кой знае какво казва.Тук въпроса е друг не е в личноста, а в това кой стои зад нея.Зад Радев стои най-отвравтителната, най-лицемерната, най-античовешката,най-мракобесната и уродлива партия, управлявала България в новата ни история.Не се заблуждавайте, че вече не са комунисти, а са станали социалисти, няма такова нещо.Приятен ден на всички!!!
17.
бургазлия
20.10.2016 13:15:20
8
3
Не е важно, нито кой как си е държал ръцете, нито кой по какъв начин е влязъл в студиото. Това е шоу-програма на телевизията, която цели рейтинг...забележете, че имаше сума ти време реклами...БТВ пръсна парата...
Идеята на дебатите е да се чуят тезите на кандидатите. Реалните тези - подкрепени с институционални механизми. Не да ми обяснява Радев, какъв "социален филтър" щял да бъде...празни приказки от неподготвен човек!
16.
s
20.10.2016 13:11:02
0
8
Изкушавам се да кажа, че приписваният на Мусолини, а от днес и на Бърнард Шоу цитат, че който на младини не е бил социалист няма сърце, а който на старини е останал социалист-няма ум, всъщност е изопачен цитат на мисълта на доктора по медицина и виден френски политик Жорж Клемансо-Тигърът, и в оригинал той звучи така - „Който на младини не е бил социалист, на старини ще бъде мерзавец”!
15.
вратовръзкатаааааааааа
20.10.2016 13:06:31
9
2
Господинът с кривата вратовръзка да вземе малко да се ошлайфа, че хич го няма милият. Пълен ръб хахаха
14.
Повече
20.10.2016 12:58:30
1
11
Повече от видно е и "организацията" и платените изказвания на психоложката! Това е силата на ГЕРБ... А btv е спонсорирана от фондация "Америка за България" отдавна, по-наблюдателните са забелязали слугинското поведение на "журналистите" им!
13.
Kuncho
20.10.2016 12:34:39
3
17
Браво на Радев! Тая Цецка изрече толкова лъжи за мигрантите в страната!Намалял бил процента им...те хората нали виждат...Личеше си как на повече от въпросите не знаеше как да отговори компетентно,а общи глупости...заучени от Бай Х..
12.
с
20.10.2016 12:30:21
2
10
И психоложката е на хранилка при ГЕРБ и БТВ е /не/ЗАВИСИМА телевизия и винаги е било така, просто сега много ясно проличава.
Манипулациите изборни започнаха - почакайте да видите какво са подготвили с бюлетините!
11.
*********
20.10.2016 12:29:46
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
10.
*********
20.10.2016 12:16:00
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
9.
Реалист
20.10.2016 12:08:29
1
11
ВИДЯХ ТЕ ПЛЕВНЕЛИЕВ, ЦАЧЕВА ЩЕ Е СЪЩАТА(опитна е нали е Кадър на БКП)
8.
НИК
20.10.2016 12:05:04
1
9
ПОМИЯ*СКИЯТ ОПИТ ЗА МАНИПУЛАЦИЯ НА БЪЛГАРИТЕ В ДЕБАТА (ГЕН.РАДЕВ/ леля цецка) Е КАЧЕН ВЪВ ВИДЕО, В САЙТА НА БТВ, В ПРЕДАВАНЕТО "ТАЗИ СУТРИН".
ВСЕКИ МОЖЕ ДА ГО ВИДИ И ДА РАЗБЕРЕ ЗА КВО ИДЕ РЕЧ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ВРЕМЕ Е И "ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА", АКО СЕ СЧИТАТ ЗА ДОСОЙНИ ЖУРНАЛИСТИ ДА ГИ РАЗКАТАЯТ БТВ ЗА ТАЗИ МАНИПУЛАЦИЯ НА БЪЛГАРИТЕ В ТОЗИ ДЕБАТ????????!!!!!!!!!!!!
7.
дядо
20.10.2016 12:04:24
3
14
Започнаха гейберастите с платени клакьори.Тази пача,ако и плати Местан и за него ще каже,че е българин!!
6.
НИК
20.10.2016 12:04:16
1
9
БЕСЕН СЪМ НА ПОМИЯ*СКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ БТВ, И НА ПОМИЯ*СКИТЕ ИМ РЕЖИСЬОРИ ,КОИТО ОТРАЗИХА ПО НАЙ-ПОМИЯ*СКИЯ НАЧИН ДОСТОЙНОТО ПРЕДСТАВЯНЕ НА ГЕН.РАДЕВ!!!!!!!!!
ПОМИЯ*ЧЕТАТА ОТ БТВ, ПРИ ВСЯКО ИЗКАЗВАНЕ , КОЕТО БЕШЕ ДАВАНО ОТ ГЕН.РАДЕВ ГО МАНИПУЛИРАХА, КАТО ВИНАГИ КОГАТО ГЕН.РАДЕВ ОТГОВАРЯШЕ ДОСТОЙНО НА СМЕХОТВОРНИТЕ И ЗАУЧЕНИ РЕПЛИКИ И ВЪПРОСЧЕТА НА ЛЕЛКАТА-ЦЕЦКА, ......ТО "РЕЖИСЬОРА" НА ДЕБАТА ВИНАГИ ПОКАЗВАШЕ ГЪРБА НА ГЕНЕРАЛА И ЗАМАЗВАШЕ НЕГОВИЯ ОБРАЗ ДОКАТО ТОЙ ОТГОВАРЯ АРГУМЕНТИРАНО И ТОЧНО!!!!!!!!!???????!!!!!!!!!!!!!!
В СЪЩОТО ВРЕМЕ ,ДОКАТО ТОЙ ОТГОВАРЯ, МИЖАВОТО "РЕЖИСЬОРЧЕ" ПОКАЗВА ГЪРБА МУ СЪС СЪЩЕСТВЕНО ЗАМАЗВАНЕ, ЗАМЪГЛЯВАНЕ ОБРАЗА НА ГЕН.РАДЕВ ,А НА ДЕСЕН ПЛАН НА ЕКРАНА Е ПОКАЗАН СЪВЪРШЕНО КРИСТАЛНО ОБРАЗА НА ЛЕЛКАТА- ЦЕЦКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????!!!!!
ИЗРОДИ ДОЛНИ И МАНИПУЛАТИВНИ ОТ БТВ!!!!!!!!!!!
ПОЗДРАВЯВАМ МАЙКИТЕ НА ВСИЧКИ ОРГАНИЗАТОРИ НА ТАЗИ МИЖИТУРСКА МАНИПУЛАЦИЯ НА БТВ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
СЕГА СТАНА ЛИ ВИ ЯСНО НА ВСИЧКИ ГЕРБАДЖИЙСКИ ПРОМИТИ МОЗЪЧЕТА, ЗАЩО ГЕНЕРАЛА ОТ НАЧАЛОТО ИСКАШЕ ДЕБАТА ДА Е НА НЕУТРАЛНО МЯСТО???????????
5.
НИК
20.10.2016 12:02:33
1
16
ТАЗИ ПОЛИТИЧЕСКА .....ПАРДОН ГЕРБАДЖИЙСКА "ПСИХОЛОЖКА", МОЖЕ ЕДИНСТВЕНО ЕДНА СВИ*КА ДА МИ ИЗВЪРТИ ,ТА ДА И СЕ ЗАПУШИ МАНИПУЛАТИВНАТА УСТИ*КА.........
4.
До Гошо
20.10.2016 12:00:15
0
9
Какво се видя? Цачева си говореше 3-4 опортни точки, интеграция, ЕС ориентине и защита на гражданите. Тя друго не каза. Че Радев и той говореше такива неща, говореше, но не на всяко второ изречение.
3.
психолог-дилетант
20.10.2016 11:56:49
13
2
Не ти трябва да си психолог да видиш за какво иде реч. Само думата "военен" на какво е синоним и той го доказа на цяла България!!!
2.
Гошо
20.10.2016 11:53:08
23
2
Колко разбира психоложката не знам, но на всички им стана ясно , че Цачева е по-компетентната, по-можещата , по-знаещата.Генралът беше репетирал пред огледалото и рецитираше като на комсомолско събрание!
1.
Селянина
20.10.2016 11:45:56
1
14
Пълни глупости! Платен коментар от КОЙ!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори