×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Столичният общински съвет прие бюджета на София - над 2,5 млрд. лв.
  • Oт 18 ч. днес до 4 ч. утре се затваря кръстовището от ул. „Индустриална“ с улицата, водеща към Пристанище Бургас – между „Шкода Център Бургас“ и „Ламина“ ООД
  • Полицията в тайландска провинция ще преследва маймуни, които създават проблеми
  • Автошествие на миньори и енергетици в областите Стара Загора и Хасково в петък
  • Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Българинът вече има имунитет – никой не може да спре европейското развитие на България


Българинът вече има имунитет – никой не може да спре европейското развитие на България
БСП не говорят прагматично, искат да се харесат след големия си срив, казва Семир Абумелих
17 Октомври 2016, Понеделник, 21:23 ч.
Автор: Лъчезар Лисицов (снимка: Авторът)

Предното управление се опита, но цялата страна се вдигна, казва народният представител от Бургас


Семир Абумелих е на 45 г. Бургаски депутат от ГЕРБ втори мандат. Известен е с това, че не обича да говори като класически политик, а откровено и прагматично. Както и с борбата му за демонополизация на здравната каса. Потърсихме го за коментар на драмите в управляващото мнозинство от последните дни.

- Г-н Абумелих, ГЕРБ и Реформаторският блок се скарахте през последните дни. Какъв е изходът от тази ситуация и трябва ли да продължи това управление?
- Дали трябва да продължи това управление, зависи от тях. Нашият началник Борисов им каза – ако не седнете на преговори, за да се разберем кой кой е, всеки да отива, откъдето е дошъл. Така че ние проблем нямаме с никой, те имат някакъв проблем, който трябва да си изяснят какъв е.

- Проблем ли е, че вие гласувахте парламентарна ваканция от един месец, без да се допитате до Реформаторския блок, които са ви коалиционни партньори. Това грешка ли беше?
- Изобщо не беше грешка и това беше в полза на българите. Вместо да гледат черните знамена, които издигаха БСП в Народното събрание, трябваше сега да се срещат в предизборната кампания с депутати, с кандидат-президенти от всички политически сили. Да водят преговори, разговори, интервюта и да върви една истинска кампания. Това беше цялата работа! Нито някой е срещу парламентаризма, нито някой е срещу свободата на словото. Обратното е!

- Има призиви Бойко Борисов да подаде оставка. Каква е алтернативата на ГЕРБ?
- Алтернативата на ГЕРБ ли? Отиваме на парламентарни избори и каквото кажат хората – това ще е. Много е елементарно. Какво значи алтернатива на ГЕРБ?

- Кои други биха могли да управляват и могат ли да управляват по-добре?
- Не знам. Не съм толкова надълбоко нито в политическите им преговори, нито кой към кого какви ангажименти има. Но аз по принцип знам – ГЕРБ нито може да работи с БСП, нито може да работи с ДПС. И тези две формации имат общо 70 депутата. „Атака” също са под въпрос – ако те не са обединени с патриотите, няма как да се работи и с тях. И какво остава? Нищо не остава – единственият изход е само избори.

- Има слухове, че може да управлявате с БСП след изборите.
- Е, как ще стане да управляваме с БСП? Ама, дано! Дано стигнем до тази висота като немците – в името на нацията да се обединяват в Народното събрание, но мисля, че още сме много малки за такива движения. Те една демонополизция на касата (Националната здравноосигурителна каса) не можаха да разберат и не могат да я приемат, та камо ли едно общо управление между ляво и дясно. Малко е извън нашите ширини тази история.

- БСП ли са против демонополизацията?
- Да, против са. Сложно е. Може би те са вътрешно убедени, но им е трудно да го изразят, защото политиката им е още по-емоционална… начинът на изразяване им е много специфичен в момента, искат да се харесат, защото те сега набират сили след сериозно падане все пак. Те никога не са били представени толкова ниско в Народното събрание и сега няма как да говорят прагматични неща на българина. Те говорят как ще върнат старото здравеопазване, „както беше едно време, така трябва да бъде” - знаете ги тези приказки.

- Искат всичко да е държавно, общо взето…
- Да, общо взето – въпреки че аз съм убеден, че масата от тях не вярва в това. А експертите на БСП със сигурност вярват, че демонополизацията на касата, или частичната демонополизация е решението. Но им е трудно да го кажат. Извинявам се, че се отклоних от темата, но то общо взето е едно и също. Става въпрос за прагматични решения, които трябва да се намерят. С Радан (Кънев – б.а.) ми е интересно какво ще стане.

- С Радан, защо?
- Аз не знам как се позиционира. Като гледах сутрешния блок, това е ужасно.

- Той открай време е опозиция на ГЕРБ, това е ясно.
- Е, да, но неговите реплики спрямо премиера – такова нещо аз не съм чувал и от най-върлите врагове на ГЕРБ.

- Кое по-точно?
- Как кое по-точно? Мен даже ме е срам да го повторя (Радан Кънев нарече Борисов „бай Х*й”). Това си го е репетирал сигурно три дена с лед на главата, за да може  да го каже в сутрешния блок. Не му отива. Ако иска да му го каже, ако е толкова голям, защо не отиде на една ръка разстояние. Да отиде в кабинета в Министерски съвет и да му го каже в очите, а не в сутрешните блокове да псува лидер на сестринска партия от ЕНП! Просто нямам думи. Със сигурност той има комплекс от Борисов.

- Като стана въпрос за ЕНП (Европейската народна партия), много се говори, че тези президентски избори са важни за европейското развитие на България и че то може да бъде спряно, ако примерно спечелят левите. Това вярно ли е?
- Не, не. Това са общи приказки. Кой ще ти спре европейското развитие, как ще спираш европейското развитие? Миналия мандат се опитаха да спрат европейското развитие с назначението на Делян Пеевски и някои други врътки, които правеха и видяхте какво стана – цяла България се вдигна. Българинът вече има имунитет, иска да живее добре. Точка по въпроса! Той вижда, че пътят за това е Европа – Запада, а не Изтока. Това не можеш да го промениш.

- Кой трябва да стане президент?
- Кой ли? Радан Кънев! Ще върне комунизма, ако този стане президент. Комунистите ще се върнат. Не БСП, а комунистите ще се върнат. Ще стане революция и ще го махнат. Това е лудост, грешка на прехода. Но това е политиката.



38
Коментара по темата
38.
стефан касабов
20.10.2016 12:40:59
0
0
защо не изправите д-р Матев срещу Семир абумелих на който и досега не се разбра от къде са му капиталите за болницата / те са на жена му и от другаде.... / и как смесва защитата на своето платено заведение болнично с голямата игра на политика - здравеопазване и шеф на комисия по здравеопазване с гръмки фрази от типа на финансови поскледици ,национална здравна каса и т.н
37.
НИК
19.10.2016 10:37:45
0
1
ЛИНК С РЕАЛНАТА НЕМАНИПУЛИРАНА ОТ ГЕРБ АНКЕТА......
http://www.dnes.bg/polls.php?id=600&page=1

http://www.dnes.bg/
ВСЕКИ ЖЕЛАЕЩ, МОЖЕ ДА СИ ГЛАСУВА НА ВОЛЯ!!!!!!
ИСТИНАТА ЛЪСНА НА ЯВЕ И ЗАБИ МОЩЕН К*Р В ГЪЗА НА ВСИЧКИ ПОДКУПНИ ЖАЛКИ НАЦИОНАЛНИ ТЕЛЕВИЗИИ ;ДРУГИ ЖАЛКИ МЕДИИ, САЙТЧЕТА И ЛЪЖЛИВИ ПСЕВДО СОЦИОЛОГИЧЕСКИ АГЕНЦИИ!!!!!!!!!
БЪЛГАЛГАРСКИЯ НАРОД ПОКАЗА НА ГЕРБ ЕДИН ГОЛЯМ И МНОГО, МНОГО ТЛЪСТ ........СРЕДЕН ПРЪСТ, СРЕДЕН ПРЪСТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ТИ СИ ЧОВЕКА, ГЕНЕРАЛЕ!!! ЖИВ И ЗДРАВ ДА СИ,......ЗНАЕМ ,ЧЕ СИ ДОБЛЕСТЕН МЪЖ!!!
27% ЗА ГЕН.МАЙОР РУМЕН РАДЕВ
15% ЗА ЛЕЛЯ ВИ ЦЕЦКА
36.
антипилотът
18.10.2016 22:12:56
0
0
Апропо. На промоция за отчаяни комунисти, които не искат да ходят в частни болници, предлагам спешъл картинки. Картинките са лечебни, което предполага появата на „Лечебни кризи”, не се притеснявайте, ако това се случи! Ефектът от някои картинки настъпва до 1 час, след като сте ги гледали! Лечебният ефект като цяло настъпва до 2-3 месеца. Резултатите могат да се появяват и по- късно. Всичко е строго индивидуално за всеки човек!

Препоръчвам ви лечебните картинки да се гледат 3 поредни дни, след което да се направи почивка от 3 дни, а изчистващите картинки да се гледат по 10 дни, след което да се направи почивка от 3 дни. За да излекувате един орган, най- напред трябва да го изчистите, т.е. използвайте най- напред изчистващата картинка и в почивката (от 3 дни) гледайте лечебната картинка за съответния орган! Комбинираните картинки- лечение и изчистване, използвайте по 10 дни, както изчистващите картинки! Всички останали картинки, като вдъхновение и т.н. гледайте, постоянно, или когато имате необходимост! Това са препоръки, вие най- добре усещате тялото си и най- добре знаете, коя картинка, кога и колко време да използвате! За профилактични цели, отново бих казал, слушайте вътрешния си глас!!! Правете свой избор, а не това, което другите избират за вас!
Времето за гледане на картинките от деца, е половината от времето, обявено за възрастни!Указаните времена за гледане на картинките са стартови, постепенно увеличавайте времето до ниво на търпимост!

Автора на тази страничка е събрал всичко за вас и за вашето здраве.Целта на този мой експеримент е да по могна по нетрадиционен начин на вас и на вашите проблеми.Не правя и не продавам нищо!Не правя реклама на нищо.Приемете,че някой безкористно иска да помогне и е анонимен.
35.
антипилотът
18.10.2016 22:04:04
0
0
Exxxx, в този любим за вас Флагман, който ползвате като кенеф, да се изхождате срещу всеки от ГЕРБ, днес писа никакви резки движения според звездите, ама не слушате.... Вие да не би да взехте Перата в БСП, бе. Много нахъсано говорите срещу човека, но ходите в болницата му да се лекувате. Нормално - всеки комунист мрази преуспелия друг... Омръзна ми да ви давам съвети, но май наистина с тези избори ви се разбъркаха чакрите. Моля ви, проверете къде точно не сте наред, за да не ходите по спешност в болницата на Семир!
о-долу са изброени характерни симптоми за неправилно работещи чакри. Чакрата може да има три вида състояния на неправилна работа: блокирана (недостатъчна активност), пробита (движи се в обратна посока) и свръхактивна. И трите състояния могат да доведат до неприятни последствия за психиката и организма на човека. За всяка чакра са опоменати органите, които тя захранва (те могат да боледуват) и психичните състояния, които са променени вследствие на нейното неправилно действие.

I чакра (Муладхара)- Енергия на властта

Функции на чакрата: кръвоносна система, репродуктивна система и долни крайници. Влияе върху тестисите и яйчниците, краката, стъпалата и таза. Осигурява енергия на близките до нея органи- ректум и опорно-двигателен апарат. Скелет, гръбначен стълб, зъби, нокти, крака, ректум, дебело черво, простата, основа на таза и перинеум, кръв, структура на клетките.

Симптоми на недостатъчна активност:

Склонност към манипулиране, прекалена предпазливост, собственическо отношение към другите хора, потребност от одобрение, жажда за вълнение и промяна, в случай на бездействие, прекомерна умора, липса на енергия, за да правите това, което искате.

При блокиране на чакрата човекът няма вид на силна личност, може да бъде слабо активен, потиснат и болнав на вид. Чести са заболявания на бъбреците, травми на опашната кост. Вътрешно, човекът не приема своето физическо тяло, живота във физическия свят. В тази чакра започва любовта към себе си (тялото) и света. В човека преобладава тенденция към депресия и безнадеждност. В него преобладават негативни емоции, като страх, тревожност и отчаяние. Той е склонен към избухвания, депресия и чести промени в настроението. Ниското ниво на тази енергия означава ниска жизненост, емоционална несигурност, страх от бъдещето. Целият свят около човека му изглежда пълен с опасности. Страшно е не само бъдещето, но и настоящето. Несигурността провокира постоянни притеснения от това, какво може да се случи. Толкова се страхува, че привлича към себе си това, от което се страхува и страхът го парализира.

Блокирането на чакрата създава мускулно напрежение във всички мускули на опашната кост, често опашката, като че ли е сгъната навътре.

Симптоми на хиперактивност:

Физическа агресивност, войнственост, импулсивност, невъзможност да се осъзнае границата, натрапчива сексуалност, повишена активност, неусмиримост.

Симптоми за пробитa чакрa: потиснатост, неувереност, животински страх.

II чакра (Свадхистана)- Сексуална енергия

Функции на чакрата: Частично свързана с работата на надбъбречните жлези. Оказва въздействие върху репродуктивната и мускулната система, отделителната система, работата на далака, пикочния мехур, панкреаса и бъбреците. Това е центъра за детоксикация на тялото. Осигурява енергия на близко разположените органи на тялото - черва, бъбреци, отделителна система.

Симптоми на недостатъчна активност:

Сексуалната енергия е основната творческа енергия на Вселената. Отказът и потискането на тази енергия води до всевъзможни видове болести, неврози, истерии и т.н.

Връзка с първата чакра: отричането на тялото, принадлежащо към физическия свят, води до отричане на сексуалната енергия. Проблемът със здравето като цяло и материалното благополучие, бедността или богатството е пряко свързано с активността на сексуалния център. Блокировките в тази област са най-мощните. Вкоренените в подсъзнанието на човека заблуждения, идващи от далечното минало, за греховността и нечистота на половия акт са основната причина за това.

Напреженията се разполагат в областта на сакрума и таза, понякога засягат и кръста, и дори корема. В човека се появява болка в таза, което предполага наличие на блокировка. При мъжете, блокиращите напрежения са в областта на перинеума и около простатата, те са насочени вертикално нагоре, включвайки двете долни чакри. Тези напрежения допринасят за утихването на функциите на простатата. При жените, свиващите и хлътващи напрежения се разпространяват към външните полови органи, лишавайки от чувствителност ерогенните генитални зони. И при двата пола обичайните напрежения се разполагат над срамната кост и са в перпендикулярна посока, блокирайки вътрешните полови органи.

Освен блокирането от сексуално естество, тези напрежения, могат да се проявят и при някои хора, които се стремят да приберат корема, тъй като не го приемат като част от тялото си, блокирайки по този начин сексуалната и жизнена енергия.

Други симптоми са и недоверие към другите, затваряне в себе си, неспособност за проява на емоции, притеснения за това, което мислят другите, необщителност, следване на тълпата.

Симптоми на хиперактивност:

Егоизъм, арогантност, похотливост, прекомерна гордост или самохвалство, емоционална раздразнителност, постоянно търсене на власт.

Симптоми за пробитa чакрa: вътрешен дискомфорт и сексуални неврози.

III Чакра (Манипура)- Жизнената сила

Функции на чакрата: храносмилане, стомах, черен дроб, жлъчен мехур, далак, бъбреци и надбъбречни жлези, вегетативна нервна система, дейността на лявото полукълбо на мозъка.

Симптоми за недостатъчна активност:

Усещане за липса на признание, отчуждение, чувство за изолация, страх от научаването на нещо ново, психосоматични проблеми. Човекът става властен и досадно напорист, не се съобразява с мнението на околните и пренебрегва тяхното становище, стреми се към постигане на власт, сила, контрол над ситуацията, чувство на превъзходство, потискане на околните.

Обзет е от страхове, които му пречат да довърши започнатото. Свързани с това качества са: срам, непостоянство, ревност, подозрителност, желание, мързел, тъга, глупост, невежество, отвращение, страх, изумление.

Сексуални проблеми, ако отношенията се разглеждат като "спорт", дават своя отпечатък, именно, тук. Един от видовете страхове, който е характерен тук - страх от авторитети, учители, комплекс за вина.

Тази чакра е пряко свързана с центъра на глада в хипоталамуса. Интересно е да се отбележи, че сексуалното пренапрежение или неудовлетвореност предизвикват глад за сладко. За хората с нарушена енергия на тази чакра е характерно чувството на тревожност в стомаха, придружено от спазми, сърцебиене и тремор, което свидетелства за дейността на симпатиковата нервна система. Ако те преживяват сериозна травма, стрес, инцидент след който се развива невроза, се появява чувство на страх. Такъв страх при спомен за обстоятелства, предизвиква спазми в стомаха.

Загуба на апетит и нисък праг на емоционална активност се проявяват при недостатъчно развита чакра. Нарушенията на енергията водят до заболявания на стомаха и панкреаса.

Разширен стомах и наднормено тегло се образуват при хора, вследствие задържането на енергията в тази чакра, заради многото страхове, които са записани в нея. В резултат на напрежението в кръста, свързани със стомаха, гръбначният стълб в тази област започва да пада напред. Коремните мускули се избутват напред и надолу, като се създава свободно пространство, което се запълва с мазнини. Нарастващото напрежение в мускулите, разположени в хълбоците удебелява талията. Като цяло, решаването на проблема със стомаха е, като се приеме за част от тялото и се спре борбата с него.

Симптоми за хиперактивност:

Придирчивост и критичност, самохвалство за своите умствени способности, позиция на абсолютизъм, вечно планиране и липса на действия, упоритост, необходимост от постоянни промени и разнообразие. При хиперактивна чакра става стесняване на коронарните артерии. Хипертония, сърдечни заболявания, язви на стомаха и дванадесетопръстника са свързани с нарушенията в III и IV чакра.

Симптоми за пробитa чакрa: тревожност, дискомфорт.

IV чакра (Анахата)- Любов

Функции на чакрата: Горна част на гърба, сърце, бели дробове, кръвообръщение, ръце, кожа, очи. Оказва влияние върху дейността на тимусната жлеза и цялата имунна система. Свързана е с дейността на сърцето, белите дробове и кръвообращението. Оказва влияние върху усвояването на хранителните вещества, детски болести. Осигурява енергия на близко разположените органи на сърдечно-съдовата система, гръдния кош и ръцете.

Симптоми за недостатъчна активност:

Необходимост от постоянно потвърждение на собствената ценност, неувереност, неспособност за проява на воля, собственическо отношение, съмнения в себе си, усещане, че не ви обичат.

Когато човек се нуждае от любов отвън, а тя не идва, може да възникнат проблеми в чакрата под формата на сърдечни проблеми, например, сърцебиене.

Симптоми за хиперактивност:

Гняв, ревност, другите хора са виновни за всичко, стиснатост и скъперничество, прекалена самоувереност.

Симптоми за пробитa чакрa: депресия.

V чакра (Вишудха)- Общуване

Функции на чакрата: горната част на белите дробове, бронхите, ларинкса, гласните струни, челюстта и езика. Свързана е с дейността на хранопровода, гърлото, устата, зъбите, щитовидната и паращитовидната жлези. Оказва силно влияние върху дихателната система и гласовия апарат. Предоставя енергия на близко разположените органи- дихателна система, слух, гърло и кожа.

Симптоми за недостатъчна активност:

Подчиняване на другите, съпротива срещу промените, меланхолия, забавени реакции, инатливост. Блокировките в тази чакра могат да се проявят като кашлица, упорито мълчание, логоневроза, напрежение на речевия апарат. Заболявания на щитовидната жлеза, гърлото или ларингит.

Напрежението в тялото са проявява в широки, наклонени рамене и широка шия, раменете могат да са прегърбени, повдигнати, хлътнали, висящи. Когато има напрежение в мускулите, се блокира кръвния поток и енергията в каналите, клетките не се възстановяват в обичайния естествен ритъм, образува се застой в свързаните с блокировката области. Така се появява остеохондрозата и мигрената. Няма човек без остеохондроза, проявена в една или друга степен. Няма човек, който да не е имал някакви страхове.

В този център се намира гордостта, която служи като защитна маска, скриваща самоуважението, слабостите, ниското самочувствие, или така наречения комплекс за малоценност. Няма човек, който да не е преживял неуспехи в живота, което предполага наличие в него на разбирането за собствената му слабост. Ако поне веднъж са били поставени под съмнение сексуалните качества на човека, правотата на неговите действия, то това означава, че в него живеят всички тези блокировки. Страховете от провалите се записват тук. Страховете от промените - също тук. И как можете и може ли изобщо да очаквате положителни промени в живота на един човек, ако той се страхува от промените по принцип? Не е трудно да се разбере значението на гърления център и работата с него.

Симптоми за хиперактивност:

Авторитаризъм, догматизъм, фанатизъм, реакции на свръхчувствителност, негативни и резки изказвания, стремеж за вкопчване в традицията, прекалена активност.

Симптоми за пробитa чакрa: намалени творчески способности, емоционална нестабилност.

VI Чакра (Аждна)- НАДЕЖДА

Функции на чакрата: Малък мозък, долната част на големия мозък, уши, нос, синуси, очи, нервна система, лице. Дясно и ляво слепоочие, таламус (хипофизна и пинеална (епифиза) жлеза). Влияе върху хипофизата, ендокринната система, синусите, очите, ушите и лицето като цяло. Свързана е с имунната система. Тя е ключът към по-балансираната работа на мозъчните полукълба. Чакрата контролира мозъчния слой на надбъбречните жлези, който произвежда норадреналин и адреналин, както и надбъбречната кора.

Симптоми за недостатъчна активност:

Склонност към съмнение, завист към таланта на другите, разсеяност, суеверност. Блокировката на центъра на житейския път води до постоянни препятствия при изпълнение на замисленото, липса на сили за това.

Когато има дисбаланс в чакрата и главните канали (Ида, Пингала и Сушумна) не са свързани в един поток, е налице двойственост на съзнанието, което може да доведе до сериозни психологически проблеми. Това отклонение често се формира при хора, чиято работа е монотонна и с тясно ограничен характер. Докато каналите не се включат, умът е разсеян и постоянно се нуждае от външен приток на информация, която предъвква като дъвка. Това състояние може да доведе до заболявания на мозъка и психични отклонения. Когато този поток се възстанови, изцяло се променя облика на човешкото съзнание. Появява се хармонично усещане за себе си в този свят, увереност, силна воля и ясен ум.

Наблюдава се често главоболие и влошаване на външното разбиране за процесите, които протичат в човешкия живот.

Симптоми за хиперактивност:

Тревожност, боязливост, прекалена чувствителност, омаловажаване на действията на другите хора, "блуждаене в пространството".

Симптоми за пробитa чакрa: психични разстройства, намален интелект и воля.

VII Чакра (Сахасрара)- ВЯРА

Функции на чакрата: Осигурява енергия на близко разположените органи на тялото – жлези в мозъка, дясно око. По принцип, тази чакра управлява всички команди, които мозъкът изпраща към цялото тяло. В сферата на влияние на тази чакра влизат централна и периферна нервна система, ендокринна система, гръбначен мозък и главен мозък, интуитивна и психична дейност на човека, и още много други. Влияе върху цялата скелетна система, епифизна жлеза и продълговат мозък.

Симптоми за недостатъчна активност:

Усещане, че не ви разбират, сръдливост, самоотричане, отрицателна нагласа към себе си. Също така разстройството на чакрата води до нервни разстройства, включително множествена склероза. Блокирането на енергията Чи на това ниво води до загуба на духовна ориентация и появата на усещането, че животът няма никакъв смисъл.

Симптоми за хиперактивност:

Ярко еротично въображение, потребност да чувства себе си популярен и необходим, потребност от съчувствието на другите.

Симптоми за пробитa чакрa: намалена духовност и интуиция.
34.
Хабиб ал Мусайбе
18.10.2016 20:50:16
0
3
На иракчина Абумелих роднините са били ЛИЧНИ лекари на брата на иракския диктатор Садам Хюсейн .Абумелих са винаги близо до ДИКТАТОРИТЕ преди близо до Багдад днес близо до Банкя
33.
Учител
18.10.2016 15:31:20
0
5
Абе ей,манго, ти ли ми говориш тези приказки за морал и достойнство , ти , който щедро раздаваше фалшиви болнични на Виолета Илиева да се крие , за да не я уволни професор Клисарова и с това ущети държавата , ти сега трябва да си в затвора, боклук.Ти , циганено , говориш за Европа и европейски ценности?
32.
bla
18.10.2016 14:38:42
0
0
Тези БСП не мога да разбера как така още се лансират... след толкова удари срещу България
31.
aman ot reformatori
18.10.2016 13:59:50
0
0
Aide leko s dopitvaneto do reformatorskia blok che pochvat da stavat mnogo nagli. Flagman i vie li s tiah?
30.
Забрана
18.10.2016 12:46:06
0
4
За кирлясали и миризливи фесове и араби да замърсяват околната среда и да се изнасят със скоростта на светлината от БГ. Имунизация от краста на тези чалми
29.
Агнета сме си!!!
18.10.2016 10:48:15
1
9
Добър ден платени измекяри драскачи!!!Как сте?Нито съм червен нито съм зелен,син и т.н.Да попитам едни 24 милиарда лева се взеха кредит от правителството на Борисов.Някой нещо усети ли срещу тези заеми да се е подобрил живота ни?Аз имам малък бизнес и скоро няма да го имам защото става нетърпимо и няма изглед да се оправиме драги ми българи.Скоро си взимам детето имам малко заделени пари и чаооо.Терминал 2,че идват избори и всичкото мангал ще гласува вместо вас българи да ви определи бъдещето срещу 20 лв и 2 кебапчета.Да ни е честито управлението на Борето Борисов
28.
МАНГОооооо
18.10.2016 10:32:45
1
2
Един дюнер por favor ,една пица и на баба Цецка миризливата цица.
27.
Крум
18.10.2016 07:27:42
2
3
Всички фесове, араби, мукамби да си ходят в арабските държави да печелят, сополиви и миризливи педали, вън от нашата родина!
26.
Лейн
18.10.2016 07:05:08
7
3
Аз родих и двете си деца В Дева Мария и съм доволна от професионализма на всички. То е ясно, че злобата няма да спре
25.
Sobstvenik na Bolnitca-reketnitca
18.10.2016 06:40:25
0
3
Na bilgarite lekuvali se viv Vasata bolnitca viv Vetren e neobhodim imunitet, a kim Vas da bide prilojen zakona, zaradi bezrazbornoto nadpisvane na smetki za neizvirseni manipulatcii i konsumativi neizpolzvani ot pacienta. Zdravno osiguren ili ne podnasyat se fakturi za astronomiceski rrazhodi. Vasata bolnitca e reketnitca na pacienti. Na nikogo ne pojelavam da se podloji na lecenie v tazi klinika. Bez da znaete koy Vi e lekuval ste Vi se podnese svrihvisoka suma za izbor na lekar. Ste se okaje, ce vi e prelivana nyakolko banki kriv bez da ste znaeli i oste mnogo, mnogo drugi masinatciyi na nadpisani smetki. A vlastite za uprajnyavane na kontrol milcat, pravyat se na nevideli i necuvali, zastoto arabina- pekar na pitci im se otplasta dostoyno, kak inace bi mogil da bide deputat.Otdelno ot Zdravna kasa teglyat basnoslovni sumi, vipreki, ce pacienta si e platil v broy.
24.
Фондация
18.10.2016 01:18:57
0
6
Може за блготворителни цели да се дават пс във една фондация Демокрация- кражбокрация ли беше, касичка на един Иван черния , криминална приватизация, но и за неговите крадени пари ще се разбере, а за Семката от Анадола ,имаме само лош материал български, фесове със 8 клас на държавната ясла, ще лапат!
23.
фенчо
18.10.2016 00:57:44
1
9
кой знай колко бежанци като теб ще дойдат, Семире. Що не вземеш да се погрижиш за тях, една кръв сте. А и имаш достатъчно средства покрай якото крадене от болничните ти заведения. Взимай си ги, без това вие си ги поканихте.
22.
кротко фърчило
17.10.2016 23:21:50
1
4
Ти пак си лъскай сексуално бастуня но гледай да е по правилния начин-научно вглъбено че да не загубиш образа.
21.
Брей!
17.10.2016 23:08:46
2
10
Голяяяяямо писане пада! Минка и чичо Пенчо пак са тук! Надъхани и скверни! А Семирчо да обяви публично цените на прегледите в частната му болница,наложи ми се скоро да я посетя- от 100 лева нагоре!!!
20.
Антипилотът
17.10.2016 22:40:54
4
0
Бе към компот бе, 22.30 е бе. Спирам да мисля какво фиаско ще сполети генерала-пилот и се отдавам на секс.
Целибатът* не е наказание. Когато е осъзнат избор, той е божествено освобождение.

Сексът е много повече от физическо докосване и обмен на телесни течности. Сексуалното сливане е дълбок психически и духовен обмен. неврозите и страховете на партньора ни влизат в нас и се наместват в съществото ни по начин, който дори не можем да си представим. По същия начин сме подхранвани и от истинската любов.

Кожата ни е нашият най-голям орган. Тя попива едновременно минерални, електрически и психически импулси. А отвъд кожата ни стои прана, наричана също и Чи, Ки енергия, Душа. Потокът на тази енергия е във всеки наш дъх. И сме истински свободни едва когато не се боим от собствената си компания. Да се нуждаем от сексуален партньор, само за да изпълним задълженията си към обществото или заради натиска да имаме такъв, е подмолна форма на робство.

Когато въздържанието е заповядано от религиозна институция или репресивна култура, то е също толкова лошо, колкото натиска от тиражираните от медиите норми или настояването на приятелите да имаш "връзка".

Сексът не е задължение, сексът е освобождение.

Сексуалната ни енергия е свещената ни жизнена сила. Ние сме постоянно променящ се поток от вибрации. Колкото повече сме в хармония с тези вибрации, толкова по-живи се чувстваме. Ние сме вибрацията на земята. Ние сме светлината на вселената.

Тази настройка е най-любимият ни танц. Божественият синхрон се чувства в сливането с друго човешко същество и се усеща във всеки аспект от живота ни, когато сме в унисон с праничната си енергия.

Аз стигам до оргазъм от усещането на морския бриз по лицето ми. От докосването на голата земя или на мократа трева под краката ми. От мълчаливото проблясване на луната в косата ми. Всяка вибрация на земята, водата, огъня, скалата, растението, въздуха и етера са в мен. Аз съм във всяка вибрация.

Прекаленото обмисляне замъглява преценката ни. Когато праничната ни жизнена сила е повлияна от волята на нашата медитация, ние сме Богове и Богини. Този избор е само и единствено наш.
19.
бравос бе
17.10.2016 22:11:50
0
7
Момче,пилот ли си фърчило ли си?Що не земеш да изпийш един компот от на баба ти килеря че да усетиш и ти нещо истинско в живота? !
18.
Антипилотът
17.10.2016 22:08:50
5
1
И един съвет от любов към ген. Радев след като загуби изборите и остане безработен. За да оцелеете, генерале, трябва да активизирате третото си око. Мъдреците препоръчват много техники, една от тях е да отидете на някоя пустиня, но ето и всички съвети, изберете си най-удачния за Вас!
Епифизната жлеза се смята за една от най-важните части на нервната система. Скрита между двете полукълба в мозъка, тя изработва серотонин, който се превръща в мелатонин. Продукцията му се стимулира от тъмнината и се потиска от светлината. По този начин се регулират сезонните функции и циклите на будуване и сън.

Малката жлеза е обвита в мистерия и още от древността е наричана „трето око” – вид духовна антена, която се свързва с ясновидството. Епифизата е възприемана като връзката на човешкото тяло с по-дълбоки сфери на мисълта или като прозорец към други измерения. Учени твърдят, че структурата на епифизната жлеза наподобява тази на окото и може да се разглежда като закърняло трето око.

Различни видове нисши гръбначни, като влечуги и земноводни, действително могат да усещат светлина чрез трета структура, подобна на око, която е свързана с епифизната жлеза и служи за регулиране на техните биологични ритми, както и за навигация, тъй като това „трето око” може да усети поляризацията на светлината.

Установено е, че с възрастта епифизната жлеза се калцифицира, подобно на редица други органи в тялото. При образно изследване тя започва да се вижда като голяма бучка калциев фосфат. Много хора имат симптоми на тежка калцификация на епифизната жлеза още от 17 годишна възраст. Калциевите зърна се наричат още „мозъчен пясък” и медицински проучвания свързват натрупването им с развитието на неврологични заболявания като Алцхаймер. Този процес на калцификация е причинен от постоянното излагане на вещества като флуорид, повечето видове паста за зъби, чешмяната вода, някои хранителни добавки, както и излишната захар и подсладители в диетата.

Според източните учения и религии, декалцифицирането на епифизната жлеза се разглежда като начин за нейното „събуждане” и отваряне на духовните канали на човека. Смята се, че чрез пречистване на епифизата и чрез духовни практики като медитация и визуализация може да се постигне просветление, ясновидски възприятия и по-високи състояния на съзнанието.

Не случайно един от най-почитаните символи във Ватикана е този на шишарката, тъй като епифизата има подобна форма.

Силите, които придобива човек при пълното отваряне на “третото око” се свързват с прякото и моментно създаване на реалността. Неподготвеният за този процес ум е една от най-големите опасности пред практикуващите различни практики за отваряне на епифизата. Точно поради тази причина в древната йога се работи на първо място върху успокояването на ума и контрола на мислите.

Ключът към спирането на допълнителна калцификация на епифизната жлеза е да се избягват причинителите й, които се откриват предимно в диетата:

Халогениди – съединения на флуор, хлор и бром. Флуоридите се привличат от епифизната жлеза повече от всяка друга част на тялото. Там те образуват кристали калциев фосфат. Избягвайте паста за зъби с флуор и пийте изворна или филтрирана вода.

Калциевите добавки са една от най-големите причини за калцификация. Не ги пийте безразборно и постоянно.

Чешмяната вода също съдържа много калцифициращи вещества.

Живакът е вреден за епифизната жлеза поради отровната си природа.

Вредни за организма вещества, храни и напитки като: пестициди, подсладители, алкохол, кафе и цигари.

Отстраняването на токсичните натрупвания в епифизната жлеза е напълно реално и би могло да бъде постигнато с желание и постоянство.

Пчелен мед- храната с най-висока вибрационна стойност на планетата. Спомага активно за пречистването на епифизата.

Чесънът спомага за декалцификацията, тъй като е в състояние да разтваря калция.

Черен шоколад- какаото е детоксикатор за епифизата във високи дози поради антиоксидантното си съдържание.

Лимонена киселина- препоръчително е да приемате три супени лъжици лимонена киселина или 7 лимона всеки ден на гладно в продължение на три седмици. Добре е да смесвате сока с изворна вода, за да не повредите емайла на зъбите си.

Масло от риган и масло от Нийм- действат като естествен антибиотик срещу нанобактериите в организма, които създават около себе си черупки от калций. Една от теориите за калцификацията на епифизата се фокусира именно на тези нанобактерии.

Активатор X (Комбинация от витамин K1 и витамин K2)- това е мощен детоксикатор, особено когато е смесен с Витамин А и D3. Може да обърне процеса на артеросклероза и да възстанови ензимния баланс.

MSM: диметил сулфонил, DMSO2 и метил-сулфонил-метан, е съдържащо сяра вещество, което се среща в почти всички тъкани на тялото. Предлага се като забавяща стареенето добавка, както и за обща детоксикация. Също така е полезен за косата, кожата, ноктите и изграждане на костите. Започнете с начална доза и увеличавайте до около 7,000-10,000 мг на ден. Като цяло MSM започва да работи ефективно при по-високи дози.

Мелатонинът- мнозина смятат, че мелатонинът, който се произвежда от епифизата, помага за премахване на флуорида и за разпадане на съществуващата калцификация.

Йод- клинично е доказано, че премахва натриевия флуорид от тялото чрез урината под формата на калциев флуорид.

Пречистване с аметист- директното полагане на кристала в областта на третото око или излагането му на слънчева светлина непосредствено пред него.

Медитативни техники- една от добре известните практики за отваряне на “третото око” е така наречената тратака. На санскрит думата означава “постоянен поглед.” Това е проста, но мощна форма на медитация, която е известна в почти всички религиозни системи и мистични школи от древността. Християни в продължение на векове, практикували Тратака върху икони, пламъка на свещ и религиозни символи. Суфите практикували тратака основно в точката на междувеждието.

Сух пост- една от най-мощните техники за пречистване на епифизата и свързване с фините измерения. Както Иисус Христос, така и Мойсей са постили в продължение на 40 дни в пустинята, за да получат достъп до висшите енергии и познание.
17.
До троловете на БСП.С любов от антипилота
17.10.2016 22:00:05
7
4
Сега, червени тролчета, спрете паниката, че губите позиции и утре никой няма да ви плаща, защото вашият електорат малко, по-малко мре. Спокойно! Ето няколко съвета как да се справите с настоящите и бъдещите панически атаки

Xopaтa ce интepecyвaт oт пcиxичecĸитe aтaĸи oт xиляди гoдини. Cъщecтвyвa eднa гoлямa дoзa oбъpĸвaнe в днeшни дни, ĸoгaтo cтaвa въпpoc зa пcиxичecĸи aтaĸи и cвъpзaнaтa c тяx oтpицaтeлнa eнepгия.

Πpeдcтaвямe ви няĸoлĸo вaжни тoчĸи, ĸoитo щe ви нaпoмнят зa тaзи oтpицaтeлнa eнepгия и щe ви дaдaт нacoĸи, ĸaĸ дa ce cпpaвитe c нeя.

Избягвaйтe дa cтигaтe дo ĸpaйнocти – нa пъpвo мяcтo тpябвa дa бъдeтe внимaтeлни, ĸoлĸo нaблягaтe въpxy зaщитaтa. Дyмaтa зaщитa чecтo ce cвъpзвa cъc cтpax, a пocpeдcтвoм Зaĸoнa зa пpивличaнe, ĸoгaтo в живoтa ни имa cтpax, ниe пpивличaмe oщe нeщa cвъpзaни c нeгo. Hяĸoи xopa cтигaт дo ĸpaйнocти, ĸoгaтo cтaвa въпpoc зa пcиxичecĸa зaщитa и пpeĸapвaт пoвeчe миcли зa тoвa, ĸaĸвo нe иcĸaт дa пpивлeĸaт в живoтa cи, вмecтo миcли зa тoвa, ĸoeтo биxa иcĸaли дa пpивлeĸaт. Зaтoвa, aĸo и виe cтe eдин oт тeзи xopa, тpябвa дa ce cпpaвитe cъc cтpaxa oт нeгaтивизмa, a нe cъc caмия нeгaтивизъм.

Oтpицaтeлнaтa eнepгиятa (cъщo ĸaĸтo пoзитивнaтa eнepгия) e нeщo peaлнo - Hиe живeeм в eдин cвят нa пoляpнocттa. Зa дa имa cвeтлинa, тpябвa дa имa и тъмнинa, тoвa e нeщo cъвceм нopмaлнo. Имa мнoгo xopa, ĸoитo нaпpимep нe вяpвaт в „лoшитe oчи“, нeщo ĸoeтo ce cпoмeнaвa oт мнoжecтвo ĸyлтypи в пpoдължeниe нa xиляди гoдини. Иcтинaтa e, чe нeгaтивнaтa eнepгия нe мoжe дa cъщecтвyвa бeз пoлoжитeлнa eнepгия. Moжe дa oтpичaтe тъмнинaтa, нo нямa ĸaĸ дa paзпoзнaeтe cвeтлинaтa, бeз пpeди тoвa дa cтe видeли тъмнинaтa. Cъщo ĸaĸтo xopaтa, ĸoитo нe ca пpeживeли вoйнa нe мoгaт дa oцeнят миpa. Koгaтo пpизнaeтe cъщecтвyвaнeтo нa oтpицaтeлнa eнepгия щe yceщaтe мнoгo пo-яcнo, ĸoгaтo тя нaвлизa в eнepгийнoтo ви пoлe.

Heгaтивнaтa eнepгия излъчвaнa oт xopaтa e в oтгoвop нa миcлитe и eмoциитe, ĸoитo изпитвaт – Πoвeчeтo xopa миcлят, чe нeгaтивнaтa eнepгия излъчвaнa oт дpyгитe ce cвъpзвa c peвнocт, нo тeзи вяpвaния пpocтo нe oтгoвapят нa иcтинaтa. Xopaтa ca cпocoбни нa мнoгo paзлични eмoции. Имa мнoгo пpичини, пopaди ĸoитo няĸoй мoжe дa изпpaщa нeгaтивнa eнepгия cпpямo нac. Чyвcтвaтa нa дpyгитe ĸъм вac e cвъpзaнo c тoвa ĸaĸвo миcлят зa вac, a виe нямaтe cилa c ĸoятo дa ĸoнтpoлиpaтe тexнитe чyвcтвa.

Xopaтa нecъзнaтeлнo изпpaщaт oтpицaтeлнa eнepгия – Mнoгo xopa вяpвaт, чe нeгaтивнaтa eнepгия ĸъм дpyгитe ce изпpaщa пpeднaмepeнo. B дeйcтвитeлнocт oбaчe 99% oт xopaтa нecъзнaтeлнo изпpaщaт нeгaтивнa eнepгия ĸъм дpyгитe. Te мoгaт дa изпитвaт cилни нeгaтивни чyвcтвa oтнocнo дaдeн чoвeĸ или cитyaция, нo тoвa нe oзнaчaвa, чe yмишлeнo иcĸaт дa нapaнят няĸoгo.

Bceĸи e зaceгнaт oт нeгaтивнaтa eнepгия, вĸлючитeлнo pacтeниятa и живoтнитe – вceĸи чyвcтвa нeгaтивизъм. Чyвcтвaтa, ĸoитo изпитвaмe ĸъм дpyгитe ce ocнoвaвaт нa нaшeтo тълĸyвaнe зa тoвa ĸaĸви ca тeзи xopa и ĸaĸвo ca нaпpaвили. Koгaтo изпитвaтe нeгaтивизъм ĸъм няĸoгo, виe изпpaщaтe нeгaтивни вълни, ĸoитo зacягaт нa caмo чoвeĸa, ĸъм ĸoйтo ca нacoчeни, нo и вcичĸo, ĸoeтo ce нaмиpa нaблизo. Hacĸopo бяxa нaпpaвeни няĸoи нeвepoятни oтĸpития, ĸoитo пoĸaзвaт, чe дopи pacтeниятa и живoтнитe peaгиpaт нa пoлoжитeлни и oтpицaтeлни миcли.

Bиe cъщo cтe пoтъpпeвши oт coбcтвeнaтa cи нeгaтивнa eнepгия – Moжe caми дa cи нaпpaвитe „лoши oчи“. Koгaтo гoвopитe нeгaтивнo зa ceбe cи и чyвcтвaтe cилнa eмoциoнaлнa oмpaзa ĸъм ceбe cи, виe пpивличaтe oщe пoвeчe cтpec и нeгaтивизъм. Toвa e eднa oт нaй-чecтo cpeщaнитe фopми нa oтpицaтeлнa eнepгия.

Eнepгиятa (пoлoжитeлнa или oтpицaтeлнa) e нaвcяĸъдe – тъй ĸaтo eнepгиятa нe пpизнaвa гpaници нe мoжeтe дa избягaтe или дa ce cĸpиeтe oт нeя. Toвa oзнaчaвa, чe във вceĸи мoмeнт oт дeня, мoжeтe дa изпpaщaтe любящa или нeгaтивнa eнepгия зa вceĸи зa ĸoгoтo cи миcлитe. Eнepгиятa, ĸoятo изпpaщaтe нaвън щe бъдe изпитaнa вътpeшнo oт вac (пoняĸoгa дopи пo-интeнзивнo), зaтoвa бъдeтe мнoгo paзyмни в миcлитe и чyвcтвaтa cи и нe ce пoддaвaйтe нa нeгaтивнитe eмoции.

Πpиeмeтe нeщaтa и ce yчeтe oт тяx – eнepгиятa нe мoжe дa бъдe cпpянa, зaтoвa тpябвa дa я пpиeмeтe, тaĸaвa ĸaĸвaтo e. Koгaтo нe я пpиeмaтe щe ви бъдe мнoгo пo-тpyднo дa ce oтъpвeтe oт нeя. Haпpимep, aĸo cмятaтe, чe зaдъpжaтe нeгaтивнa eнepгия и иcĸaтe дa я пpeмaxнeтe, тpябвa яcнo дa paзбepeтe, ĸaĸъв e пpoизxoдa нa пpoблeмa. Kaтo зa нaчaлo мoжe дa cи oтгoвopитe нa cлeднитe въпpocи: Πpиeмaтe ли, ĸoгaтo xopaтa нe ви xapecвaт? Moжeтe ли дa пpиeмaтe ĸpитиĸa? Πpиeмaтe ли тoвa, чe няĸoи xopa нe ca cъглacни c дeйcтвиятa и мнeниeтo ви? Чyвcтвaтe ли, чe зacлyжaвaтe нeгaтивнитe нeщa, ĸoитo ce cлyчвaт в живoтa ви? Дocтoeн ли cтe зa любoв? Koгaтo нaмepи ĸopeнитe нa пpoблeмa мoжe дa ocъзнaeтe ĸaĸ дa ce пpeчиcтитe oт нeгaтивнaтa eнepгия.

Heгaтивнaтa eнepгия ни yчи ĸaĸ дa ce въpнeм в бaлaнcиpaнo пoлoжeниe – ĸoгaтo ocъзнaeм, чe ocвeн пoзитивнa eнepгия, живoтa ни e изпълнeн и c нeгaтивнa eнepгия, щe мoжeм дa ce yчим, вмecтo дa ce ĸpиeм oт нeя. Ocъзнaвaйĸи двeтe пoляpнocти нa зaoбиĸaлящия ни cвят, ниe щe paзбepeм ĸaĸвo пpeдcтaвлявa бeзycлoвнaтa любoв. Щe мoжeм дa пpиeмaмe и oбичaмe дpyгитe, бeз знaчeниe ĸaĸвo e тяxнoтo oтнoшeниe ĸъм нac.
16.
Чичо Пенчо
17.10.2016 21:56:29
5
0
Докато костите на хилядите жертви гният под краката ни, наш дълг е да говорим, да споделяме и да разказваме за жертвите на комунизма и истината за нашето комунистическо минало /и настояще/. Да полеем гробовете, както ни призовава стихотворението на затворника лагерист Васил Зафиров, и да отдадем нужното уважение на героите. Да позволим на децата си да научат собствената си история в нейните най-славни, но и най-срамни моменти
15.
До някой си ,дето пет пари не струва
17.10.2016 21:54:49
4
2
А бе някой си що си не напишеш името та да разберем кой си ти дето си работил 10 години в системата на здравеопазването и що за специалист си.
Ако струваше пет пари отдавна да си се изнизал на запад ама и да тука си гола вода май.
14.
въх Минке!
17.10.2016 21:44:06
1
4
Ти чичо пенчо ли съ казваш мари жено?Бря как го даваш травеститно!??!
13.
Чичо Пенчо
17.10.2016 21:42:30
2
2
Побеснявам като чуя, че не бива да се връщаме към близкото минало, да забравим престъпленията на комунизма, да вървим към някакво хипотетично помирение с червените изчадия.
12.
Чичо Пенчо
17.10.2016 21:40:30
5
3
България след 9.ІХ.1944 г. беше разгромена и разорена. Вековен устоял живот беше съсипан, десетилетия се издевателствуваха над всички нас, свободата беше прокудена, разучихме се да живеем свободно, израждането на нацията (да признаем това честно!) трудно ще бъде преодоляно: десетки години ще са ни нужни да се съвземем. Разрухата е колосална, България никога преди не е преживявала подобно зло.
11.
ний съ развиваме Семире
17.10.2016 21:37:49
0
4
Развиваме се,развиваме се че кът съ развинтим..
10.
Мина
17.10.2016 21:37:08
12
5
г-н Семир Абумелих, да не ви пука от троловете на комунягите! Вие сте постигнали всичко с двете си ръце, докато тези крадливи псета опоскаха държавата ни, убиваха бащите ни, тъпчеха ни и трупаха богатството на гърба на народа. Народът обаче е зад ГЕРБ и неговите кадри
9.
Valcho
17.10.2016 21:26:35
0
9
Тези лисички в дясно, си построиха такива палати от спестени закуски, не чрез пазарни механизми,а от далавера, но все още има глупаци ,които да им вярват.
8.
До чичо Пенчо
17.10.2016 20:58:08
0
17
Ми то всички от герб са комуняги бе чичо или мутри или доносници -без излючение.
7.
do 5
17.10.2016 20:50:56
1
11
По-скоро той е зад теб, оножда те, а ти си траеш и му пляскаш....
6.
Тъпууууууууу Миче
17.10.2016 20:50:51
0
8
Aз не съм зад него .Аз съм за България
5.
Мина
17.10.2016 20:43:24
18
6
Браво, г-н Семир Абумелих, зад вас сме!
4.
Лисицата
17.10.2016 20:42:25
8
4
Как да сравним човешката природа с комунизма, драги читателю? Ще ви кажа как. Един журналист наскоро попита един висш функционер на БКП-БСП «защо все пак се провали комунизма», на което той отговори така: «Ами, не взехме предвид човешката природа!»

Ако един ден стана богат, непременно ще построя паметник на комунизма, на който ще напиша точно това за епитаф: «Не взехме предвид човешката природа!»

Това е за мен не само най-откровеното признание на един комунист – това са последните думи на издъхващия труп. А сега да оставим трупа да издъхва «в предсмъртно изхъркване» (по думите на един коментатор) и да кажем нещо за човешката природа.

Първо, не е ли жесток майтап да го чуеш от устата на комунист? Второ, какво точно са взели предвид тия идиоти, когато са тръгнали да правят комунизъм, ако не човека и неговата природа? Става дума за природата, която така очевидно не са познавали и за която са им били нужни толкова много години да проумеят, тоест че човека не е пригоден за комунизъм, че на тоя свят има идеи, които макар че звучат така красиво, са чисто и просто античовешки.

Но аз разбирам това признание и по друг начин: «ние нямахме нищо общо с човешкия живот, тоя крехък, кратък и така уязвим животец, с който експериментирахме, на който ние не помагахме, а наказвахме, изнудвахме и насилвахме в името на идеите си. Нашата комунистическа природа ни караше да мислим, че сме по-добри и по-съвършени от другите. Ние мислехме, че трябва да сме твърди, праволинейни и безкомпромисни към другите хора, но не и към нас и не виждахме че сме обикновени, слаби и временни както тях. Не, ние не мислехме че сме временни – ние мислехме че сме вечни, че по-добри от нас няма, с други думи мислехме, че сме богове. В мечтите си за съвършенство ние не виждахме, че загубихме контакт с човешката природа и с живота. Ние не разбрахме че мечтите ни се превърнаха в бичове и че превърнахме хората в роби».

А аз, читателю, казвам така: ако тоя комуняга е стигнал до заключението, че не е взел предвид човешката природа, то той си признава, че е мръсник и нещо повече, че е престъпник – такъв, каквато е неговата партия и неговата идеология.И понеже при нас няма Нюрнбергски процес, това че той и те са мръсници и престъпници би трябвало да им се повтаря през цялото време, до края на живота им. А когато тяхното богообразно племе свърши живота си на тая земя, ще им издигнем паметник, на който ще пише: «Не взехме под внимание човешката природа!»

Ако не за друго, поне за това си струва да забогатея – за да им вдигна тоя паметник.
3.
Чичо Пенчо
17.10.2016 20:41:51
20
4
БСП са тези, които окрадоха държавата, БСП разпродадоха и разориха българската икономика! ГЕРБ успяха с много сили да се преборят с компроматите на комунистите и да вдигнат равнището на икономиката. Комунистите обаче не спират.
2.
Da taka e
17.10.2016 20:37:12
3
11
Но може да спре мафиотското управлеие - съд за грабителите на 26 годишното крадене.
1.
някой си
17.10.2016 20:33:40
3
29
Браво, г-н Абумелих!! Толкова европейски се развиваме, че аз като човек с висше медицинско образование и над 10 г работа в "европейска" България мисля да прекратя това мъчение и да замина някъде където развитието по герберски, бесепарски, депесарски и т.н не се е състояло и хората са 20 пъти по-добре от нас. А вие заедно с бай Х*й развивайте България...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци БСП ще вдигне резултата си на предстоящите парламентарни избори, ще ни подкрепят и разочаровани гласоподаватели на ПП-ДБ Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Още в днешния ден времето даде заявка за предстоящото затопляне ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса Бойкотират съответната парламентарна комисия Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Не повече от 20 секунди са нужни, за да се изпрати запитване за съответното лекарство Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Дамян Дамянов бе прикован на легло и инвалидна количка след прекаран инсулт И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас Решението бе взето днес единодушно на редовната сесия на Общинския съвет Сашка Васева прогледна Сашка Васева прогледна Тя вече различава хора и цветове Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Тя е зам.-председател на Сметната палата Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Сред най-известните му завоевания са манекенката Цеци Красимирова и модела на Плейбой Светлана Василева
Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори