×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

БСП даде силна заявка за президентството от Бургас: Не сме послушковци, Бойко Борисов го е страх от нас! (ВИДЕО)


БСП даде силна заявка за президентството от Бургас: Не сме послушковци, Бойко Борисов го е страх от нас! (ВИДЕО)
Развети трикольори, червени знамена и мощни викове „Победа!“ посрещнаха кандидатa за президент ген. Румен Радев
15 Октомври 2016, Събота, 20:11 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА, снимки и видео: Давид СУКНАРОВ

Да кажем край на манипулациите и купуването на гласове, призоваха червените кандидати

От Бургас БСП даде внушителна заявка за победа в президентската надпревара. Препълнен със симпатизанти площад, развети трикольори, червени знамена и мощни викове „Победа!“ посрещнаха кандидатите за „Дондуков 2“ ген. Румен Радев и Илияна Йотова, придружавани от председателя на БСП Корнелия Нинова. /ОЩЕ ПО ТЕМАТА ВИЖ ТУК/

Най-горещо бе посрещането за кандидат-президента, защото тук с нетърпение го очакваха стари приятели и бивши колеги от авиобазата в Равнец, които емоционално го прегръщаха и му пожелаваха успех в битката, защото няма по-достоен от него за държавен глава. Най-малкият привърженик бе 4-годишният Живко, който бе дошъл с баща си, за да поздрави кандидата на БСП.

„Най-хубавите 13 години от живота ми преминаха в Бургас, затова и бюлетината ни е 13“, започна разчувстван речта си ген. Радев.

Най-малкият привърженик бе 4-годишният Живко, който бе дошъл с баща си, за да
поздрави кандидата на БСП


„С Илияна Йотова ще бъдем президентска институция с ясни приоритети и ще работим за укрепване на националната сигурност във всички измерения. Сигурност за всеки български гражданин – това е нашата цел.

Сигурност на границата, на улицата, в училище, на достъпното образование и здравеопазване, сигурност на доходите. Ще работим за модерна и боеспособна българска армия, ефективна полиция, независима съдебна система“, каза Румен Радев.

Кандидатите за „Дондуков 2“ ген. Румен Радев и Илияна Йотова получиха мощно рамо 
от председателя на БСП Корнелия Нинова


„Ще стоя отпред и няма да ви предам, един от вас съм. Ще дам всичко, за да обединим институциите. Ще се изправя срещу всяко решение, което не е в интерес на българските граждани“, отсече кандидатът на червените.

Той изтъкна, че с Илияна Йотова не са популисти, а честни и откровени хора, затова не обещават невъзможни неща като двойни пенсии.

„Ще се боря нашите млади отново да припознаят България за свой дом. Нямам амбицията да съм бащата на нацията, ще бъда гласът на всички вас, българите“, каза още Румен Радев.

„Рухна и последният мит за стабилност на държавата. Една партия се срастна с властта, една личност решава съдбата ни. Ще допуснем ли пак да има президент, назначен и зависим от тях“, попита риторично Радев.



„От тези избори ще тръгне промяната. Президентът може и трябва да задава верните приоритети за държавата, да противостои на решенията, които не са в наш интерес. Нужен е президент, който да върне достойнството ни“, обяви кандидатът за президент на БСП.

Неговото вице Илияна Йотова добави, че президентът няма правомощия, ако се казва Росен Плевнелиев. „В кой свят живеем, след като един човек отменя Народното събрание, мъмри министри и се държи с тях като марионетки. Те преклониха глава, защото кокалът е по-сладък от морала и честта“, бе категорична Йотова.

Ние с ген. Радев не сме послушковци, отсече тя.

Да кажем край на манипулациите и купуването на гласове, призова Йотова.

„Ще променим отношението към Русия. Днешните управляващи ме карат да се срамувам в Европа. България губи от тези санкции“, каза Илияна Йотова.

Председателят на БСП Корнелия Нинова даде мощно рамо на кандидатите.  „Бойко Борисов закри парламентарна република за първи път в нейната история. Опозицията отворихме парламента и той ще работи от следващата седмица, защото чувстваме вашата сила.

Няма да позволим Борисов да се отнася така и към президентската институция, да сложи послушен президент, както досега, който да изпълнява неговата воля, а не тази на народа.
Направете смел свободен избор в името на България“,
призова Корнелия Нинова.





Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
39
Коментара по темата
39.
НИК
17.10.2016 11:43:20
0
2
ГЕН. РУМЕН РАДЕВ Е ТОЧНИЯТ МЪЖКАР ЗА ГЛАВНОКОМАНДВАЩ НА БА И ПРЕЗИДЕНТ!!!
ПОВТАРЯМ ГО ВСЕКИ ДЕН!!!
БОЙЧО ВИЖДА ЧЕ НЯМА НИКАКВИ ШАНСОВЕ "КАЛИНКАТА" МУ ЛЕЛЯ ВИ ЦЕЦКА И ДОРИ ПРЕБЕГНА КЪМ НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО ,КАТО ИСКАТ В ПОСЛЕДНИЯ МОМЕНТ ДА РАЗВЪРЖАТ РЪЦЕТЕ НА ТУРЦИЯ И ТЯ ДА Е ТАЗИ С ТЕХНИТЕ МАНИПУЛАЦИИ , КОЯТО ДА РЕШАВА БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА!!!!!!!!!!!!!
ГЕНЕРАЛЕ, ТИ СИ ЧОВЕКА!!!
САМО ДА УТОЧНЯ ,ЧЕ АЗ НЕ СЪМ ОТ БСП И НИКОГА НЕ СЪМ БИЛ.....НО В СЛУЧАЯ ГЛАСУВАМ ЗА НАЙ-ДОБЛЕСТНИЯ И ДОСТОЕН КАНДИДАТ!!! ПОЗДРАВЛЕНИЯ В СЛУЧАЯ НА КОРНЕЛИЯ НИНОВА ЗА ТОЗИ ДОСТОЕН ИЗБОР!!!
38.
Ивайло
17.10.2016 10:33:33
3
1
никога повече бсп!
37.
До мислещите , другите да не четат!
16.10.2016 16:28:33
0
7
Изборът е за президент не трябва да се създава политически комфорт на Боко и ГЕРБ , защото с подмолно приемани закони написани в Германия от Меркел унищожава България и бъдещето на децата ни. Трябва му коректив и някой да осъществява контрол по тайничките антинационални закони, с които унищожават България. Ген. Радев е този човек!
36.
До 34
16.10.2016 16:08:15
1
4
Аве,смешко,ами като тропнат от щатите или така наречен "съюз" европейски,какво става...мишок....
Тиквата ги гледа в очите и не мига,шушляк герберски вмирисан...чети малко...не пиши клиширано...
35.
ViP
16.10.2016 16:06:12
0
5
ГЕрБеРаСтИтЕ колко ще съберат,колко..оня ден ги събираха колела да карат,около 30 човека бяха-половината от младежкия герП,стига глупости..най неуспешното правителство в историята на България с паляк-премиер,това е !!!
Ако ще кумчо вълчо да идва от гората,само да не е тоя файрмен,че лошо..,лошо...
34.
Архимед
16.10.2016 15:28:27
8
1
Не били послушковци. Не само сте послушковци, ами и като тропнат от Русия по масата и пълните памперса.
Каква заявка давате от Бургас. Кой ви познава тук. НИКОЙ.
От тях щяла да започне промяната. Да- никога повече БСП. И той Радев няма какво да каже и само мазна Гана Йотова са дре от трибуната и пак по опорните точки. Никой не ви вярва
33.
Гражданин
16.10.2016 15:13:21
7
3
И хора не събрахте- едни и същи лица.Пак един куп глупости наговорихте.Радев кой те познава в Бургас? Бил работил в Равнец,само колегите ти от онова време те знаят, ама и те не хранят много топли чувства - не те описват като човек на честта.Защо се натискаш за президент..? И тебе ще те употребят...Сега ще ти видим кирливите ризи, а после къде ще се криеш.? За Илияна и Корнелия няма да говоря по-нагли не съм виждал..Мазни,мазни....
32.
Помияра
16.10.2016 15:01:48
8
1
То един генерал вполичката Курнелия.
31.
A?
16.10.2016 13:08:14
6
6
НЕ Е ЛИ МАЛКО СТРАННО КАНДИДАТ-ВИЦЕТО ДА ГОВОРИ 3 ПЪТИ ПОВЕЧЕ ОТ КАНДИДАТ ПРЕЗИДЕНТА?? :DDDDD
30.
Ох Илианче, кат тъ видях...
16.10.2016 12:21:34
7
4
И ми стана уютно сантиментално(особенно ментално)благоразположено и лимонадено
И ся шъ ни упрайш ли с Корнелийка?Ам как са дицата в чужбина?Учат ли съ дубра? Ам някоя парица закътвате ли у банката? (у Швийцарската)Ний ентуасирано шъ тъ избирем кат балъци ши плеснем с ръце па се прегърнем и с песни литнем във небесата....ох шъ съ изпразня..
29.
за Илияна
16.10.2016 10:57:59
8
5
"Ще ли да променят отношението ни към Русия", ама лельо я си ходи в Брюксел обратно. Що не отиде в Москва ми цоцаш европейските пари.
28.
До 26
16.10.2016 10:27:21
4
14
Е, и аз в това се съмнявах. Минал и преброил , ами кой е виновен , че Вие от ГЕРБ сте неграмотни. В твоя случай си се научил да броиш само до 70. Образовайте се . Кой Вие виновен!?
27.
Мдаааааааа
16.10.2016 10:24:48
2
14
За съжалени хората мразят еднакво всички партии. Въртят се около ГЕРБ защото са на власт и могат да се уредят с нещичко. От малък град съм и назначенията които се извършват са само след членство и заявена подкрепа към ГЕРБ- за съжаление. Така с некадърници и калинки докъде ще я докараме? Хората трябва да разберат , че е важно президента да е различен от ГЕРБ. Защо? Защото ще представлява България , защото ще е коректив на приетите закони и може да им налага вето,, защото няма да може вече да се прокарват удобни лобистки закони приети с мнозинство в НС и одобрени с мълчаливото съгласие на президента. Хора гласувайте и мислете за България.
26.
DOBRI
16.10.2016 10:22:11
16
4
Минах през площада нямаше и 70 човека.За каква подкрепа говорим,смеешници
25.
Така е
16.10.2016 10:18:35
1
12
Така е нещо разумно най- после. Не гласуваме за кмет или парламент. ГЕРБ обезличиха президентската институция както никой не го е правил. С Цецка Боко пак си назначава президент. Ген . Радев ще е президент- разумният избор.
24.
Xingyi
16.10.2016 10:17:03
2
2
Pobeda.bg бисквити и фафли
23.
Marinero
16.10.2016 09:53:58
3
5
ГЕРБ или БСП това все си е БКП. Всички са от едно котило от ДКМС и с партийни книжки в БКП. Гласувайте за ЛИЧНОСТИ не за БКП.
22.
Хора събудете се!
16.10.2016 09:23:10
3
18
Изборът е за президент не трябва да се създава политически комфорт на Боко и ГЕРБ , защото с подмолно приемани закони написани в Германия от Меркел унищожава България и бъдещето на децата ни. Трябва му коректив и някой да осъществява контрол по тайничките антинационални закони, с които унищожават България. Ген. Радев е този човек!
21.
Изнервени
16.10.2016 09:18:56
6
14
Бе много изнервени тролчетата на ГЕРБ. То съскането и по неграмотното писане на глупости си личи немощта им. Успех на генерала!
20.
Ха ха
16.10.2016 09:16:34
4
14
Хилядите хора в Бургас в подкрепа на ген. Радев показаха , че дават червен картон в управлението на ГЕРБ в страната.
19.
Да
16.10.2016 09:14:35
4
14
Крадците , итригантите и поддръжниците на бай Тошо са в ГЕРБ. Бургас най - накрая се събуди и разбра у, че изборите са президентски и става въпрос за бъдещето на България . Успех генерале. Бургас е зад Вас!
18.
фенчо
16.10.2016 08:50:30
5
13
Най-добрият изказване беше, че няма да обещае двойни пенсии и заплати от раз, защото не е популист. А всички знаем кои са популистите. Затова на 06.11 и на 13.11 за доброто на България да гласуваме с бюлетина номер 13. Успех, генерале. Дано да си заслужава всичко.
17.
хигиенистката -кашалот марка
16.10.2016 08:47:41
6
8
Новата презоденткя Илианка -тя е дет ша нъ упрай!И каква симпатия каква мощност(кът съветския съюз)-поезия! Две хубави очи музика,лъчи.. Две хубави очи особенно едното.Вий ша ми кажити чи ний от бисипето сме били прости.Калпазани и мискини.
16.
къде-на маймундере
16.10.2016 08:34:17
5
5
Ей дан пишити многу минуси щот ша ви обадя на партията!
15.
ГНУСОТИЯ
16.10.2016 08:28:01
8
7
ВСИЧКИ КАНДИДАТИ И МИТИНГИТЕ ИМ СА ЖАЛКА КАРТИНКА ! ВСИЧКИ ДО ЕДИН ИЗЛИЗАТ И НАЙ НАГЛО ЛЪЖАТ И ОБЕЩАВАТ И НАЙ ЛОШОТО Е ЧЕ ТЕЗИ ДЕТО ИМ СЕ РАДВАТ УЖ, ТЕ ПЛАЩАТ СМЕТКАТА !
14.
Георги
16.10.2016 07:36:36
25
11
Всичко свързано с комунисти и бесепари е гнусно.
13.
АЗ
16.10.2016 07:08:51
30
9
Долни арогантни копелета.Няма вече за крадене.Закакво ви е пак власта
12.
...
16.10.2016 03:01:33
19
29
ЧЕСТИТО ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ,УСПЕШЕН МАНДАТ !!!
11.
Чочо
16.10.2016 01:59:29
22
19
БСП-мафитотска структура и измама неземна.Бай Тошо се обръща непрестанно в гроба!Всъщност той се отрече от тях преживе.
10.
Славчо Жеков Ярето
16.10.2016 01:20:06
9
4
makawi daiba kurvi shiva chukam kat diqn tonchev kambanata toz meden kurveshki spermoqd det lapa na pensionerite deto lovqt riba na blatoto
9.
селкор(селски кореспондент)
16.10.2016 00:26:24
17
7
Ние колектива от нящо селу с трепет и вълнение и даже с въодушавление се информирахме за наштье с червените гащи.Умствения сиромашлък не ни пречи много.Тъз недостатъчнос я компенсирваме с уникална тъпотия.Може скъдоумни но за сметка на това сме олигофрени.Ама ха! Ся разбрахте ли ва маскари?
8.
Успех!
16.10.2016 00:21:16
8
35
Успех на ген. Радев!
7.
Браво на Бургас
16.10.2016 00:19:39
12
32
Бургазлии най - накрая осъзнаха , че градът им не е извън България и националното предателство на ГЕРБ е непростимо. Хилядите хора които заявиха подкрепата си го показаха ясно.
6.
Да ама не
16.10.2016 00:16:49
9
31
Тъкмо защото не можете да промиете мозъците на по- възрастното поколение и то много добре знае кога е живяло зле и кога не ще победи ген Радев.Защото е доблестен ,не си служи с клевети и измами.
5.
Напускам
15.10.2016 23:56:24
28
25
Немога да повярвам, че хората който най-много са страдали от тези червени продажни боклуци пенсионерите и бедните хора ги подкрепят, наистина немога да разбера този народ какво трябва да му се случи ,че да ги обесят тези измикяри на площада как нея
исрам тази долна лъжкиня Нинова тя ли ми говори да спасим България ? Ако искаш да я спасим напусни я мръсно куче.
4.
Цун по ху
15.10.2016 23:51:15
24
18
Много лъжат тези червени боклуци!
3.
Служил в Равнец
15.10.2016 23:46:01
32
9
Тоя в Равнец хошеше само да му правят свирки в канциларията на колегата му Минков ,жена му Петя го празнеше всеки ден ,ама съм чувал че самолета неможеш да вдига .
2.
ПЕДАЛИ
15.10.2016 23:44:08
26
16
Пенсионерите са повече от младите, а всички знаем че пенсионерите си гласуват. Лесни за манипулация, ето каква е причината те да са тяхната цел.
1.
Ко не
15.10.2016 23:41:26
28
12
Само дърти педали .
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Това лекарство премахва петна по дрехите, избелва спалното бельо и ефективно премахва мръсотията от прозорците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Депутатите с амбиции да ги гласуват на две четения на ръба на правилата ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията Остават четири партии, не са включени нови субекти след отцепването на "Зелено движение" и СЕК Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Малцина помнят участието й в риалити формат преди 15 години
Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори