×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Стана ясно кога Цачева и Манушев ще агитират в Бургаско и какви ще са акцентите в кампанията им (допълнена)


Стана ясно кога Цачева и Манушев ще агитират в Бургаско и какви ще са акцентите в кампанията им (допълнена)
Съвсем логично е да се падне на ГЕРБ номер 17 в бюлетината - следващият мандат на президента започва през 2017 г., обясни Цветанов
05 Октомври 2016, Сряда, 14:04 ч.
Автор: Лъчезар Лисицов

Откриването ще е на 9 октомври в "Арена Армеец"


Предизборната двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев ще бъде в Бургаска област на 23 октомври. Това стана ясно днес по време на представяне на готовността на партията за кампанията. Председателят на предизборния щаб Цветан Цветанов показа част от екипа си в централата на ГЕРБ в София. 

Цачева и Манушев ще посетят 200 населени места, като ще бъдат във всички 28 области в страната. Беше представен графикът на предизборната обиколка, като двойката ще тръгне от Северозападна България, ще премине на изток, ще е във Варненско на 22 октомври, а в Бургаска област ще е на следващия ден.

Засега не е ясно в кои по-малки населени места в областта ще бъдат проведени предизборни срещи.
Кампанията на ГЕРБ по традиция ще бъде закрита в Пловдив. Това ще се случи на 4 ноември.


Слоганът, както бе обявено още през август, ще е „Работим в интерес на гражданите”.

Днес бе показан и предизборният плакат, който е с отбелязан номер 17 в бюлетината, изтеглен по-рано през деня в ЦИК.
През 2017 г. започва мандатът на следващия президент. Така че е съвсем логично номер 17 да се падне на ГЕРБ, обясни Цветан Цветанов.

Акцентите в кампанията ще бъдат: България – фактор на стабилност; активна външна политика; безалтернативна и категорична евроатлантическа ориентация; сигурна европейска граница; гарантиране на справедливост; национално единство.

Елен Герджиков от предизборния щаб изрази разочарованието си, че след обявяването на кандидатите им за президент и вицепрезидент, срещу тях започнала вълна от негативни коментари и квалификации.

От ГЕРБ се ангажираха да водят позитивна кампания. Откриването й ще бъде на 9 октомври в зала „Арена Армеец” от 13 ч. Цветан  Цветанов обеща то да е изключително вълнуващо за симпатизантите на ГЕРБ.




Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
31
Коментара по темата
31.
Загоряла
21.10.2016 13:43:37
0
1
Няма ли кой да ми обърне внимание ,работя в кметството ,на годинки съм но съм трепетна.
30.
anti daskala
16.10.2016 11:02:28
4
1
Ехооо,Най-много изневеряват хубавите жени. Логично е. Те са обект на повече ухажвания и повече предизвикателства. А сега какво стана ? Разграден двор!
29.
гражданин
12.10.2016 22:14:04
0
7
ДАААААА! НАИСТИНА КАК ЛИ СЕ ОКАЗА ДЪЩЕРЯТА НА ГЕРБАДЖИЯТА ДИМО АНГЕЛОВ НА РАБОТА В ПОЛИЦИЯТА-БУРГАС. ДАЛИ ЗАРАДИ ТОВА ,ЧЕ Е ГЕРБАДЖИЯ, КАК СЕРВИЗА МУ ПРАВИ ФИКТИВНИ ПРОВЕРКИ, ИЗКУПУВА КРАДЕНО ЖЕЛЯЗО И МН.ДР.ПОДОБНИ
28.
да
11.10.2016 18:24:02
0
7
плащат по 100 лева на глас -вземайте парите и гласувайте но не за тях
27.
НИК
11.10.2016 14:53:11
1
10
А, УМНИТЕ ХОРА ЗАБЕЛЯЗАХА ЛИ ДО КАКВИ ВИСИНИ СЕ ИЗДИГНА ГЕРБАДЖИЙСКОТО НАГЛЯРСТВО ???
КАК ГЕРБАДЖИЙЧЕТАТА СЕ ПОДИГРАВАТ С ДЪРЖАВНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ.......
ЦЯЛА ГОДИНА СЕ ГАВРЕХА СЪС СЛУЖИТЕЛИТЕ НА МВР ,А СЕГА СЪВСЕМ СЛУЧАЙНО ПРЕДИЗБОРНО ИМ ЗАЯВАВАТ ,ЧЕ ЩЕ ОТМЕНЯТ ПРОМЕНИТЕ В ЗАКОНА НА МВР И ТЕ НЯМАЛИ ДА БЪДАТ ОЩЕТЕНИ??!!!!
СЪВСЕМ СЛУЧАЙНО ПРЕДИ ЗИБОРИТЕ ЗАПОЧНАХА ДА СЕ ГАВРЯТ И СЪС ЛЕКАРИТЕ И МЕДИЦИНСКИЯ ПЕРСОНАЛ, КАТО СНОЩИ ТРИУМФАЛНО ПО ЦЕНТРАЛНИТЕ ЕМИСИИ "НОВИНИ", СЕ ТРЪБИ ,ЧЕ ЩЯЛО ДА ИМА УВЕЛИЧЕНИЕ НА ЗАПЛАТИТЕ ИМ!??!!
СЪВСЕМ СЛУЧАЙНО ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ ,ЗАПОЧНАХА ДА СЕ ГАВРЯТ И С НАДЕЖДИТЕ НА УЧИТЕЛИТЕ ,КАТО И ЗА ТЯХ ИЗВЕДНЪЖ СЕ НАМЕРИХА МИЛИАРДИ ЛВ. ЗА УВЕЛИЧЕНИЕ ??!!!
ОТ КЪДЕ ЛИ ГИ ИЗРОВИ БОЙЧО ТЕЗИ МИЛИАРДИ, ЗА УВЕЛИЧЕНИЕ НА ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ??????????МНОГО ИНТЕРЕСНО!!!!........ДО ВЧЕРА НЯМАШЕ ГРАМ ЛЕВ ЗА ТЯХ ????????
И АКО ТОВА НЕ Е ГЕРБАДЖИЙСКО ПОДКУПНИЧЕСТВО.........ЗДРАВЕ МУ КАЖИ??????????????????????????
САМО ,ЧЕ НА ИЗБОРИТЕ ЩЕ СЕ ВИДИ ДАЛИ ПОЛИЦАИ, ВОЕННИ, УЧИТЕЛИ И ЛЕКАРИ СА ПО-ТЪПИ ОТ БОЙЧО ХИТРЕЦА???????????????????
ВСЕ ПАК БЪЛГАРИТЕ СА ПРОСТИ И ТОЙ Е ПРОСТ И ЗА ТОВА СЕ РАЗБИРА ЛИ!!!!!!
26.
е!баш маистора с номер 22
11.10.2016 09:34:50
4
4
11 причини да гласуватe за Митьо Пищова. Тъй като цялата ни работа в държавата е „На гол тумбак, чифте пищови“, реших напълно безплатно да подкрепя кампанията за президент на Митьо Пищова и да гласувам за него. Ето единадесет причини и вие да направите същото:

1. Ще гласувам за Митьо Пищова, за да не станат старите крадци, разбоиници и верните им роби и другите тумбаци президенти.

2. Защото Митьо Пищова, за разлика от своите опоненти, е напълно последователен във своите публични изяви, той не мени своето мнение относно важните и ценни според него неща в живота и никога не е правил компромиси с тях.

3. Защото ако изберем Митьо Пищова за президент, ние ще се забавляваме, а унижението ще е за всички префърцунени лицемери и бюрократи, наши и чуждестранни, които ще се срещат с него, а ако изберем другите говеда унижението ще е за нас, а забавлението за тях.

4. Защото е крайно време освен при дупетатите,мутрите,измислените началници и местни лапачи, джакузи да има и в Президентството.

5. Защото съм сигурен, че Митьо Пищова до последна капка кръв ще брани традиционната българска кухня от поплъзновенията както на разните му там ислямски фундаменталисти, така и от сбърканите европейските бюрократи.

6. Защото знам, че Митьо Пищова ще изпълни своите предизборни обещания за кибапчета, кифтета и топли питки за бабичките и старците по селата, и защото купуването и продаването на кифтета и кибапчета все още не е престъпление.

7. Защото, ако Митьо Пищова стане президент, това ще бъде такова неописуемо чисто българско реалити, че ще убие на мига всички други пошли и нагласени реалити формати с които ни заливат „обществените“ медии.

8. Защото вицепрезидент му е Радо Шишарката и се надявам да спретнат някой див фолк-купон в Президентството при отворени врати.

9. Защото цени женската красота и защото, представете си само физиономията на Цецка и поддръжниците и другите лапачи, ако загуби от Митьо Пищова.

10. Защото ми писна от скучни поздравления на Нова година.

11. Защото винаги когато нещата станат прекалено сериозни е точното време, за една хубава шега, особено в политиката, а нашите политици не понасят шегите.

Аз по принцип не гласувам, но щом ще ме задължават, то ще гласувам за най-веселият кандидат, защото той-наистина не е по-лош от другите. Да живее България, гласувайте за Митьо Пищова с номер 22 в интегралната бюлетина. Аз ще го направя.
25.
*********
10.10.2016 14:20:19
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
24.
НИК
10.10.2016 14:19:26
13
10
АЗ, НИКОГА НЕ СЪМ БИЛ ОТ "БСП", НО СЕГА ЩЕ ГЛАСУВАМ С ДВЕ РЪЦЕ ЗА ГЕН.МАЙОР РУМЕН РАДЕВ!
ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА НЕГО ,ЗАЩОТО СЪМ УБЕДЕН ,ЧЕ Е ДОСТОЕН И ДОБЛЕСТЕН МЪЖ, ЗА ТОЗИ ПОСТ! ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА НЕГО, ЗАЩОТО Е ЛИЧНОСТ ,ЗА РАЗЛИКА, ОТ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ СМЕШНИЦИ ОТ БГ ПАРЛАМЕНТА; ЛИЧНОСТ С МНОГО ВИСОК ИНТЕЛЕКТУАЛЕН И УМСТВЕН КАПАЦИТЕН!!!
ЩЯХ ДА ГЛАСУВАМ ЗА ГЕН.РАДЕВ, ДОРИ И НАЙ-МИЖАВАТА ПАРТИЯ ДА МУ БЕШЕ ИЗДИГНАЛА КАНДИДАТУРАТА!!!
НЕ ГЛАСУВАМ ЗА ПАРТИЯ, А ЗА ЧОВЕКА- ГЕН.РАДЕВ!!!
НАРОДА МАСОВО ЩЕ ГЛАСУВА ЗА ГЕН. РАДЕВ, ЗАЩОТО ВИЖДА , ЗНАЕ И ЧУВА ОТ ХОРА, КОИТО ПЪК ГО ПОЗНАВАТ ЛИЧНО ,ЧЕ Е МНОГО ЧИТАВ ЧОВЕК!!!!
САМО ОТКРОВЕННО ПРОМИТИ МОЗЪЧЕТА С ПОВЕДЕНИЕ НА СЕКТАНТИ, БИХА ГЛАСУВАЛИ ЗА ПОРЕДНАТА ГЕРБАДЖИЙСКА "КАЛИНКА"- ЛЕЛЯ ЦЕЦКА!!! ...(ОСОБЕНО, СЛЕД 4 ГОДИШНИЯ ГЕРБАДЖИЙСКИ ПОЗОР НА ТОЗИ ПОСТ)!!!!!!!!!!!
ЗА ДА БЪДЕШ ПИЛОТ НА ИЗТРЕБИТЕЛ ; ИЗИСКВАНИЯТА СА ТАКИВА, КАКВИТО СА И ЗА КОСМОНАВТИТЕ! ТАМ СЕ ПОДБИРАТ ХОРА ,КОИТО СА СУПЕР ИНТЕЛЕГЕНТНИ, УМНИ; ХОРА СЪС СУПЕР КРЕАТИВНО МИСЛЕНЕ И СПОСОБНИ ЗА ВЗИМАТ ПРАВИЛНИТЕ РЕШЕНИЯ ЗА ЧАСТИ ОТ СЕКУНДАТА!!!!!!!!!!!
АЗ, СЪМ АБСОЛЮТНО УБЕДЕН ,ЧЕ В ТЕЗИ ВРЕМЕНА С БЕЗБРОЙ ВОЕННИ КОНФЛИКТИ В НАШИЯ РЕГИОН И СРИНАТА НА ДЪНОТО НА "МАРИАНСКАТА ПАДИНА" РЕПУТАЦИЯ НА БЪРГАРИЯ ....(С ИЗКЛЮЧИТЕЛНИТЕ ЗАСЛУГИ НА РОСКО И ГЕРБ).... , ТО НЯМА ПО ДОСТОЕН МЪЖ ОТ РУМЕН РЕДЕВ, ДА БЪДЕ ГЛАВНОКОМАНДВАЩ НА БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ И ПРЕДСТАВИТЕЛЕН ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
23.
ааааааааа
09.10.2016 17:19:15
0
0
диксан да се задавиш с лефер
22.
$тоян Горскио
09.10.2016 09:32:00
0
8
Няма я Демокрацията, защото е подменена с обикновена хазартна манипулация.За огради, командировки и хотели за торбите от МВР България вече е охарчила над 1 милиард лева.
-
За 1/4 от тази сума, доброволци или даже частма фирма би направила така, че и един имигрант да не може да мине.
-
работи бомбастика, крънкане за пари, кражбим некомпетентност, корупция.
21.
boko
08.10.2016 08:12:08
5
3
Умен, честен и БИВШ кумунист– няма такова животно.Комунистическата наглост няма край. Какво искат? Да предизвикат безредици и да извикат "братята-освободители"? Винаги са били национални предатели и продажници. Иначе бързо обръщат рублите в долари, че не рублите и те не вярват.
20.
gfh
07.10.2016 11:52:27
0
5
Ало, наивниците!
19.
г-н Александров
07.10.2016 09:00:27
0
8
Бежанците не са стока , циганина не е човек и форда не е кола, поп кмет и бирник свестен нема . Вижте ги какви борци с корупцията, облечени в бяло! Ако нещо не стане, пак те няма да са виновни! Между тях корумпирани няма-по дефиниция!
18.
999
07.10.2016 08:28:31
0
6
Пак съм свирил на чело. Притеснявам дамите, че докато свиря с челото по бюрото, ще изпадна в несвяст и ще им се наложи да ме свестяват с манипулация уста в уста.
Вчера обрах асмите. От късна сутрин до ранно смрачаване. После приготовлявах матряла. Сега лежа, кихам, недоспал, отпаднал. Май вирус А(лко) ма отнесъл. Но поне ше има кво да почерпа. Щото на крепостничеството с роднинския ремонт му се вижда края и е редно ви сложа една трапеза за компенсация за учестяващия виртуален тормоз. То пък после почват други ремонти. Упфффф, наздраве за умерения трудов ентусиазъм. Съвсем умерен.
Пепел ми на клавиатурата /умерен, неумерен ...,все си е трудов Интусиазъм/
Наздраве!
17.
пак наши хора
07.10.2016 08:26:35
4
5
Стана ясно и кой спечели търга за доставка на пелети за училището .Няма лошо но цената бате е двойна и шефа на Топливо наш човек.
16.
Боко
06.10.2016 19:46:47
1
22
Видяхте ли какъв съм хитрец и наглец.Когато Кунева каза давам 10 процента на учителите и казах баста няма пари...но сега е друга бира.Има избори и трябва да се купуват за това дадох 10 процента на даскалите.И за циганите още 10 от бюджета и Цицката Цачева е избрана за майка на лошия матриял.Прост народ лесно се управлява.Залъжи го с малко сладки приказки и глей сеира
15.
марин циганина
06.10.2016 11:37:30
0
6
Май ще напускам тази седянка тук, много скучно и банално взе да става, освен ако Медията не ми предложи да публикува мои статии срещу хонорар разбира се!
14.
cxz cz
06.10.2016 11:22:58
1
4
Ами нали затова трошим пари за "службите". Да си държат очите и ушите отворени на четри и да знаят всичко. Съвсем друг е въпроса как тази информация се използува. Или не се използува! Ориентирайте се кои са тези, които непрекъснато "бръмчат" по този въпрос и за какво се борят. Ако успеете,сигурно ще ви светне червената лампичка. От там нататк - кой колкото си може.
13.
kryshkov
06.10.2016 10:44:39
3
2
Да започвам да пълня суджуци, а ?

Няма бе ! Скоро започва циганското лято да топли форумните лентяи, търтеи, нескопосници, които не могат да намерят реализация.Дрън, дрън.
12.
7
06.10.2016 10:24:28
2
8
Докато има оФце шъ има и касапи
11.
Приморско
06.10.2016 06:45:27
1
0
Извънредно! Жестока трагедия в центъра на Приморско, мъж агонизира в локва кръв

Страшната гледка е пред новостроящ се хотел срещу ресторант Чайка
05 Октомври 2016, Сряда
Автор: Емел МАХМУД, снимката е илюстративна
Опитваме да помогнем, но явно работи само сърцето му, черепът е пръснат, разказа очевидец пред Флагман.БГ
На тротоара в центъра на град Приморско - срещу култовия ресторант "Чайка" се разиграла кървава драма. За това съобщи очевидец пред Флагман.БГ. Човекът твърди, че на това място агонизира мъж на средна възраст, чиято глава буквално е размазана, части от мозъка са разпръснати в диаметър 10-15 метра.
"Виждаме, че движи пръсти на ръцете, а тялото му потрепва, приближихме го, но виждаме, че всъщност по-голямата част от черепа му липсва, вероятно все още работи само сърцето и изпраща последни импулси", каза очевидецът пред Флагман.БГ.
Дежурни медици потвърдиха, че на място вече е пристигнала линейка на Бърза помощ, но тя само е установила смъртта на 54-годишен мъж. Той бил строител от бригада, приключваща външната замазка на фамилен хотел, намиращ се срещу ресторанта. Строителят е паднал от петия етаж, тъй като не преценил, че излизайки от врата, водеща към балкон, всъщност пада в празно пространство - върху плочките на тротоара.
Очаквайте подробности чий е строежът и чия е вината за нелепата смърт на работника!
10.
До Цвети
05.10.2016 22:34:57
2
21
Каква зала бе миличка,каква????!
Знаеш ли,че после децата ти,ти и може би внуците ти ще я плащат?!
То така всеки може-европа дава,бойко гради с негови фирми и народа казва ВЪЙЙЙ тези ни управиха !!!!!!!!!
Или си малоумна или си гербераст с фалшив ник..
9.
ViP
05.10.2016 22:32:12
2
8
Тези две момчета от плаката...са ми мн познати ?!
8.
;]
05.10.2016 19:29:23
2
20
Прави впечатления че Бойко КОПИРА американския модел гледа от ФАЩ сложили етнически негър нашия да не изостане слага ПОМАК ФАЩ налага Хиилъри мутрата от Банкя копи пейст изрусената мустаката леля Цачева само дето Обама и Хилъри не са били Комсомолски секретари нито от РабФАК
7.
Автогол в последната минута
05.10.2016 19:12:15
3
33
Загубата е гарантирана за ГЕРБ, майката на народа е една селска мома , която мисли само дебелия си задник и обядва за 2000 лв на ден!
6.
фенчо
05.10.2016 18:24:08
4
34
Като чета акцентите в кампанията и ми става ясно, че става дума за нищоправене и за насоки, които идват отвъд океана. Видяхме Гербовете как се спрягат с бежанците-никак. Видяхме Бъчварова като вътрешен министър, нека не виждаме и Цачева като президент.
5.
до 2
05.10.2016 18:08:58
12
10
Баси тъпия, селски хумор. Само много комплексиран мъж с малка пишка може да намери това за забавно
4.
цвети
05.10.2016 18:06:55
45
4
Най подготвените кандидати за тези избори според мен са тези хора - Цецка Цачева и Пламен Манушев. Герб носи политическата отговорност и стой зад тях, мен ме устройва, не се крие зад комитети, структури и др. глупости, Плюс това каква хубава спортна зала направиха в комплекса ни - кукличка. Сега и осветлението - подкрепям ги с две ръце.
3.
Roni
05.10.2016 18:02:25
49
3
Подкрепям Цачева и Манушев, сериозен отбор от сериозна партия, която доказа че може да гради една нова и красива България. Подкрепям кандидатите, както смятам и всички нормални и трезво мислещи хора.
2.
д-р Енчев
05.10.2016 17:38:29
5
30
Завел Бойко Борисов новия кандидат за президент в клиника за естетична хирургия, за да я разкрасят малко.
Започнал да нарежда:
– Искам краката да са като на Бриджит Бардо, талията като на Софи Марсо, шията като на Изабел Аджани….
Докторът се почесал и попитал:
– А лицето като на Жерар Депардийо ли да го оставим?
1.
АНТИ
05.10.2016 16:37:06
7
46
Не слушай Герберски лъжи!
Никак не им вярвай ти!
Гербер знай "кради" "кради",
а за останалите - трохи.

Ясно, идват избори,
след тях високи цени.
В миг Борисов отсвири
за безплатен обяд забрави.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори