×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

До 6 г. затвор за полицая Валентин Петров, разкъсал белия дроб на съсед в извънработно време


До 6 г. затвор за полицая Валентин Петров, разкъсал белия дроб на съсед в извънработно време
Пред тази двуетажна къща блюстителят на реда размаха полицейската си палка и смля в извънработно време болен човек
03 Октомври 2016, Понеделник, 11:00 ч.
Автор: Георги РУСЧЕВ

Биячът е знаел, че жертвата му е претърпяла черепно-мозъчна операция преди това

Заради обикновена забележка за неправилно паркиране (ВИЖ ТУК) озверелият служител на МВР – Валентин Петров, нанесъл жесток побой над съседа си – Николай Христов (Несторов, както е известен в Каблешково по линия на дядо му).

Пострадалият е бил удрян с метална палка и има нанесена средна телесна повреда. След жестоките удари той е бил приет в болница по спешност - с разкъсан бял дроб и множество синини. Това става ясно от прес-съобщение на Районна прокуратура - Поморие.

Флагман.бг единствен съобщи за гаврата с болния човек в Каблешково, който преди да бъде премазан от бой е претърпял черепно-мозъчна операция. Той е бил малтретиран в извънработно време от полицая Валентин Петров.

Досъдебното производство срещу виновния за побоя над Николай Христов полицай се води под ръководството и надзора на Районна прокуратура – Поморие. Побоят е квалифициран като  престъпление по чл. 129, ал. 1 от Наказателния кодекс, за което се предвижда наказание до 6 години лишаване от свобода.

Флагман.бг припомня, че вчера наш екип беше на мястото, където се разиграла грозната свада преди да премине в нанасянето на жестокия побой. Христов вече е в дома си, съседите са шокирани от жестокостта на полицая, който много добре знаел за претърпяната операция и за тежкото му здравословно състояние.

В категории: Крими , Поморие


Автор
14
Коментара
Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 3
14
Коментара по темата
14.
До 7
05.10.2016 02:31:01
0
13
Ей ти гнусно ченге си, щом защитаваш тоя ПРЕСТЪПНИК. Сигурно ти е ортак и бачкате в едно и също районно. Само като видя заглавието как си се писал ЖИВОТНОТО ми става ясно какъв си. Законите важат за всички, не си мислете че като имате униформи и нашивки сте нещо "повече" от нас! Не забравяйте че има Европейски Съюз по правата на гражданите, и ще ви размажат с дела, вече не е както преди. Този комплексар трябва не 6 години, а 10 години да бъде в затвора! Няма такива работи от рода на "ама той бил полицай"..... И какво като е полицай, трябва да пребива всеки който не му е симпатичен ли?! Няма такива работи, веднага в пандиза, такива като вас ченгета ви чакат с отворени обятия, няма да оцелеете вътре и даже и 3 месеца нещастници жалки униформени. Още на първата седмица ще искате да се самоубиете! Като имаш униформа и нашивки не си нещо "повече" от хората! Има едно нещо което се нарича ЗЛОУПОТРЕБА СЪС СЛУЖЕБНО ПОЛОЖЕНИЕ, писано е в закона! Случаят е точно такъв!
13.
Галя до 7
04.10.2016 09:48:30
1
3
Я по-добре направете предложение да наградят полицай Валентин Петров за "героичната" му постъпка извън работно време. Навсякъде се напълнихме с ГМО продукти...
12.
az
04.10.2016 00:49:46
1
15
до 7
Капут смотан, защо тогава, когато някой ви направи кухите кратуни меки вдигате шум до бога и циврите, като ученички? Защо тъпото ченге може да си изтърва нервите, а обикновения гражданин да не може? Затова не ви обича никой, защото нищо не става от вас, не вършите работа за 5 лв, а претенциите ви са огромни.
11.
Калоян
03.10.2016 23:01:30
0
12
Веднага махаите шефа na охранителна полиция в слънчака и всичко ще е ОК зле им влияе жадния за власт.Пращаите го от където си доиде ама дали го искат
10.
Гражданин
03.10.2016 21:56:40
10
9
Флагман с тази провокираща статия наистина настройва хората срещу полицията.Дали е така или не, има кой да каже. Изземва функцийте на съд какъвто не е.По този начин може да бъде очернен всеки един когото Флагман посочи.
9.
до 7
03.10.2016 21:38:41
2
16
Като не ти отърва напускай системата, ама искате 20 заплати. И г-н 7 като си изпускаш нервите ходи да продаваш царевица.
8.
Do 7
03.10.2016 21:04:38
1
8
Mega umnik si. Tva da ne e 15g lape da iztyrva nervi ? q si kaji v koe rpu bachkash ve zabyrzan
7.
Животното
03.10.2016 20:22:50
28
12
Пуснаха поредната привокираща общественото мнение статия срещу полицай и се почнаха глупостите. Кой разбрал, кой не разбрал почват обидите към полицията. Това си е масова практика у нас. Както се казва -прост народ слаба държава!!!
Я си задайте въпроса защо полицай ще пребива с палка съседа си? Дали защото така му скимнало?
На мен работата ми мирише на - Квото търсил, това намерил!!!
Едва ли някой от вас плюещите тук знае при какви условия работят полицаите в Сл бряг.
Многото работа през сезона, гарнирана обилно с незаплатен труд, след работно време (обичайно за това управление),
ръководсто , жадно за резултати , неспирно каращи подчинените си да си ги изсмукват от пръстите....
Ами ето го и резултата:
Уморения от гореизброеното Валентин се прибира от нощна смяна. Цяла нощ някой му е лазил по нервите, като започнете от граждани, та завършите с шефовете му.
Прибира се в къщи и съсед започва да му лази по нервите.. А нервите на Валентин едва ли са железни и явно чашката е преляла.
И ето го резултата......
6.
абе
03.10.2016 18:15:55
5
15
тоя капут май са прай на полоцай само в извън работно време , дее ба бетера миризлив . въшкар
5.
R
03.10.2016 17:57:59
4
28
Много скандали е бургаската полиция. Време е някой да си ходи в заслужен отпуск.
4.
по често
03.10.2016 17:42:52
1
14
На психотестове щот почват да вдигат щанги и да мутреят назобените на тест веднага в рпу Несебър ги има много
3.
Pango Central
03.10.2016 17:25:23
3
23
Hayde bebcho chakame te
2.
1234
03.10.2016 17:16:55
4
26
В затвора с такава палка ще го изнасилват педал с власт
1.
бг
03.10.2016 17:13:47
6
32
веднага в затвора мутрата с полцейски дрехи
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение
Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори