×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ужасяващо! Бургазлия блудства с дъщеричката си, никой не взема мерки


Ужасяващо! Бургазлия блудства с дъщеричката си, никой не взема мерки
Мъжът, който работи в Икономическа полиция, отрече всички обвинения
30 Септември 2016, Петък, 11:19 ч.
Автор: Флагман.бг, кадър: Нова тв
Източник: gospodari.com

С 8-годишното дете са работили множество психолози и заключението е, че категорично бащата е блудствал с него

Фрапиращ случай с блудстване върху малолетно момиченце от Бургас хвърли в шок цяла България. Сексуалното насилие върху нея е упражнено от собствения й баща. Скандалният случай беше разкрит в репортаж на "Господари на ефира".

Малката Ани (името е сменено с цел самоличността й да бъде запазена) е на 8 години. Родителите й се развеждат, като след това попечителство над нея получава майка й. Това решение е обжалвано и Варненският съд решава да отнеме временно детето от майката. Като мотив е описан, „факта”, че „основен причинител за състоянието на детето е майката”.

Това твърдение на Варненския съд е в категоричен разрез с натрупаните по случая доказателства. До ден днешен бащата на детето – Иван (фиктивно име) продължава да посещава 8-годишната си дъщеричка и да извършва грозните деяния върху нея.

С детето са проведени множество интервюта и анализи от психолози. Тяхното заключение е, че „момиченцето демонстрира категорично и нагледно сексуално малтретиране… от страна на бащата”. Момиченцето е преживяло блудствени действия и заключението от същите тези експертизи е, че „не се препоръчват контакти с бащата с цел да няма ново сексуално насилие”.


Кадри, заснети от екип на „Господари на ефира”, показват, че бащата все още има контакт с малката Ани

Той може след работно време да отиде до дома, където е настанено пострадалото дете и дори да прекара нощта там. От Центъра за обществена подкрепа на деца в риск в Бургас заявиха, че не могат да отговарят за действията на родителя след работното си време и не знаят дали двамата имат „контакти”.

Мария Атанасова – управителя на Центъра заяви, че не са извършвани проверки, които да установят дали бащата може да прави такива посещения. „Нашето работно време е от 8:30 до 17:00”, оправда се тя пред камерата на „Господари на ефира”.

По искане на Софийски градски съд 8-годишното дете е разпитано в така наречената „синя стая”, която е оборудвана със затъмнени стъкла за наблюдение. Резултатите от тези разпити са ужасяващи.

Ето част от интервюто, проведено с професионален детски психолог:


Това са само част от докладите по психологичното състояние на детето

След всички тези доказателства следва неочакваното. Прекратяват наказателното дело, заведено срещу бащата, който е служител на Икономическа полиция в Бургас. Той напълно отрече обвиненията към него независимо, че има множество доказателства, че наистина е извършил зверствата със собствената си дъщеря.

Вера Иванова – председателя на Конфедерация за защита на правата на децата, обясни, че подобно нехайство на отговорните отговори не може да се наблюдава в никоя друга европейска страна. „След като има данни за насилие, това дете трябваше отдавна да бъде настанено в кризистен център с другия родител. Трябваше с него моментално да започнат работа психолози”, категорична е тя. Според нея Държавната агенция за закрила на детето (ДАЗД) трябва да поеме отговорност за случая. Към момента, обаче, тя не е направила абсолютно нищо за решаването на казуса.

Заместник- председателят на същата Конфедерация - д-р Ивайло Василев обясни, че ако детето не може да се върне да живее при майката по опредлени причини е по-целесъобразно то да бъде настанено в друга, по-нормална и по-защитена за него среда.

От „Господари на ефира” са изпратили писмо към ДАЗД още на 2-ри юни тази година. До момента няма отговор. Те изпращат и второ писмо, което по подобен начин, остава непрочетено.

Заместник-председателят на Конфедерация д-р Ивайло Василев обясни, че ако детето не може да се върне да живее при майката по опредлени причини, е по-целесъобразно то да бъде настанено в друга, по-нормална и по-защитена среда.

В категории: Бургас


39
Коментара
39
Коментара по темата
39.
Burgas
07.10.2016 23:25:48
0
1
http://www.vrc.bg/upload/2015/postanoveni/july/gr/20150701/02634515_70162615.htm
38.
хх
04.10.2016 19:44:42
0
2
Познавам Силва -заедно учихме и карахме стаж .вВ съда се подмазваше на всички и интимничеше без да се срамува със старите ГБ,ЛП ,ЕХ и ..Сега вече тотално е изперкала от наркотиците и никой не я е.ва. Изкарва си го на бившия ,който е коректен ,сериозен и готин-ще изкара ,че няма пари да излезе с някоя .Тя въобще не осъзнава и не мисли за детето и всички знаем ,че никога не се е грижила за детето . То за това и го взеха макар и късно. явно е откачила .
37.
До възмутената 29
03.10.2016 16:40:12
0
4
В семейството на бащата детето намира обич , разбиране и всичко дават за него - лично ги познавам . Майката е за трепане в случая - само от нея идват тези всички гнусни лъжи . Отговори ЦОНЕВА защо ти отне държавата детето - кажи си до къде го докара след развода , признай си , защото без основателни причини не може да се стигне от нищото до едно такова решение- да ти вземат социалните детето.
36.
справедливост
03.10.2016 15:03:49
0
3
Касабова , не е ли време най- сетне след пет години точно ти да напишеш сега в 2016 година какви са резултатите от всички водени дела и до какъв извод ще се стигне в крайна сметка . Точно ти платена Касабова започна всичко и подкрепи долната лъжа и направи статиите си - сега е момента да осветлиш бургазлии и не само тях , а всичките си читатели и да покажеш на обществото , че и ма честна и справедлива журналистика , а не само скъпо платена и търсеща сенза;ция и рейтинг. А сега да те видим ! Ще чакаме Касабова да знаеш !!!!!!
35.
Хей Флагманци
03.10.2016 14:58:52
0
2
Вие да вземете да приберете по - бързо майката Силва Цонева , че тя е наистина за психиатрията вече от години цял Бургас я знае колко е гнусна и противно същество.Тя не заслужава дори да вижда детето , защото е долна фъшкия и само такива като нея с пари могат да изплуват от помийната яма .Иване дръжте се с майка ти и сестра ти !
34.
софия
03.10.2016 13:32:12
0
2
тези от господарите са най-скъпоплатените педерасти. гонят хиляди хора по улиците и после се гаврят с тях ...въобще не са коректни излъчват само това ,за което им се плаща Клоуни..въобще работят целенасочено..С.Ми то само като ги погледне човек обратен до обратен и к----рви в това предаване ...само измет на обществото .излъскани и скъпоплатени..........лачени скакалци..
33.
Чета и
03.10.2016 13:16:37
0
2
не мога да повярвам в какъв свят живеем . За пари и сензация всеки ще се продаде без да му мигне окото . Всички запознати с този случай знаят какъв боклук е майката . -
32.
бургас -
03.10.2016 13:08:18
0
2
защо не напишете , че това свинята мръсна Силва Цонева го върти вече 5 години и нищо не се доказа още тогава и сега като я осра сама се чуди какви по-долни мръсотии да изплюе от предишните .Жалка твар си Цонева да плюеш така по невинния човек !
31.
БУРГАС
03.10.2016 13:05:13
0
1
Бургас-Защо не напишете като много сте заинтересовани ВИЕ ОТ ФЛАГМАН - ЗАЩО СЕ СТИГНА ВЪОБЩЕ ДА Й ОТНЕМАТ НА СИЛВА ЦОНЕВА ДЕТЕТО И ДА ГО ДАДАТ НА БАБАТА И ДЯДОТО ? А ТАЗИ ВЕРА ИВАНОВА ДА ОТГОВОРИ ЗАЩО НЕЙНИЯ ПРЕДСЕДАТЕЛ ИВАЙЛО ВАСИЛЕВ ИМА И ТОЙ ПОВДИГНАТО СЪЩОТО ОБВИНЕНИЕ ОТ ЛЯТОТО НА 2016 - ЖЕНА МУ ВДИГНА ЦЯЛА ВАРНА НА КРАК ЗА ДА МУ ОТНЕМАТ ДЕТЕТО - СЪЩО НА 4 ГОДИНКИ - ДАЙТЕ ОТГОВОРИ ЦОНЕВА И ВЕРА ИВАНОВА.
30.
см
02.10.2016 09:26:00
0
1
Грозно е да плюеш срещу заплащане, но в крайна сметка парите не миришат! За жалост у нас всеки имащ финансова възможност, може спокойно да си плаща и оклеветява,винаги ще има кой да прибере парите му!
29.
възмутен
01.10.2016 13:50:17
0
1
Защо това невинно дете трябва да страда заради неразбирателството на родителите.Като не се разбират защо са го осиновили.Колко семейства биха му дали повече любов и грижи.Попаднло при неподходящие.Много жалко за това невинно детенце
28.
Веселина
01.10.2016 13:28:05
1
4
Искам да ви обърна внимание на следното. В кадрите се вижда, че детето само отива в прегръдките на бащата "насилник".Нима това би било поведението на жертвата наспрямо престъпника. После, защо след като бащата е лошият детето не е настанено да живее при майката?????
27.
Запознат
01.10.2016 12:46:23
1
6
Не се подвеждайте по платени статии! Истината е, че имаха тежък развод и детето е ябълката на раздора!
26.
До педофила от статията
01.10.2016 09:54:00
3
2
Запомних хубаво физиономията боклук долен дано да четеш това мнение тук.Ще направя всичко възможно да те намеря.След тива ще видиш как ще продължи за тебе.
25.
ким чен николов
01.10.2016 09:45:29
2
2
Уха, като стана Президент-ща всички деца ще ми танцуват на концерти и няма да има такиа рабти.
24.
Психолог
01.10.2016 09:38:33
5
7
Слушах тази служителка- Мария Атанасова. Тази жена е настанена с връзки там и другите са като нея от социалните. Тя работи до 17.00 часа и нямала ангажимент след това, да няма за нея е важно да си вземе държавната заплата от 800-1000 лв. и толкова. Тзи жена и изражението и е такова. Относно Иван, вижда се от визията му, че не е адекватен. Не познавам жена му, но с него съм имала служебна среща в кабинет в Икономическа полиция, където ми напарви впечатление, че имаша календари с разголени жени. Този човечец е наместен и той с връзки там, но определено не му е мястото на този пост. Детенцето им е осиновено, но това не му дава право да се гаври с него и да му съсипва психиката. Дано държавата предприеме необходимите действия!
23.
Що за наглост
01.10.2016 09:16:47
3
15
Вие много добре знаете коя е майката и каква е цялата история. Който и да питате всеки ще ви потвърди че е невменяема.Защо делото е във Варна???? А?? Тъпото е че забъркахте Г.Еф. и педерасчето неинформираното жураналист се нахули без да се е позаинтересувал. Не познавам бащата но ми е достатъчно да познавам свинята М/у другото жената има нужда от психиатър и лечение. СРАМ че сте толкова плитки и вие и Господарите
22.
Ггг
01.10.2016 00:10:22
9
12
Алоооо,слепци,не виждате ли коментарите ????????!!!
1000% негови хора пускат коментари колко е невинен,а майката е едва ли не боклук,стига глупости ве,престанете вече !!!!!!
Аман от схемаджий,кандидат обаче....нали знаете,че точно след седмица никой нищо няма да разбере,камо ли да помни нещо от случая,ама Никой...
Както всичко в прекрасната ни "държава"

Хубава вечер от мен !
21.
Пресоли манджа
30.09.2016 23:49:57
2
11
Дайте дебелата адвокатка дето са слага навсеки да видят хората за какво става въпрос или просто не криите инфото защо детето не може да се върне при нея.Тва че се нароиха маса конфедерации и комитети дето се чудят как да отчетат дейност не означава че полицията и съда не са преценили правилно за какво става въпрос
20.
????????22222
30.09.2016 23:45:50
2
18
Тази сага е от няколко години, явно сега тръгва делото и оная свинка търси медийна подкрепа.Който познава въпросната майка-АДВОКАТ знае за какъв изрод става въпрос, подлуди прокуратура и съд в Бургас и ненапразно делото е във Варна.
19.
до бащата
30.09.2016 23:15:05
7
14
ей скапан педофил ще те нарежа на парчета твойта мама да еба боклук нещастен!Ще те изгоря жив колепе! Ще ме молиш да те убия гадно нещастно шибано педофилче! Нямаш масто на този свят гадна мръсна измет! Веднага си сложи въжето щот ако аз те хвана ще умреш в адски мъки шибан педофил!!!!!
18.
до коня
30.09.2016 22:54:14
1
3
верно си кон ама дръглив
17.
мн
30.09.2016 22:40:06
2
15
Мария Атанасова ако става въпрос за твоето дете какво ще ти е работното време?
16.
осведомен
30.09.2016 22:37:08
4
25
Прави са хората. Човека не е такъв, а майката се е погрижила така да изглежда ситуацията. Само като я видите и ще ви стане ясно.
15.
коня
30.09.2016 22:35:07
6
6
изгонете го тоз педерас.от работа той сигурно зима рушвет в сл бряк от маратонките срещу Кубан

чикижия боклук
14.
мн
30.09.2016 22:29:52
2
13
Като мислите ,че е лъжа как тогава детето разказва подробности пред психолозите???
13.
питане
30.09.2016 22:28:41
2
11
Касабова ако имаше дете щеше ли така с лека ръка да описва такива мръсотии за Касаов
12.
Н
30.09.2016 22:23:30
2
22
Работата не е чиста уш педофил пък полицай, ако беше истина щяха отдавна да го изгонят от МВР 100% .По скоро е сготвен от майката .
11.
наистина сте
30.09.2016 22:21:44
2
19
трудни за класифициране. Трябва да ви затворят. Това са грозни лъжи и целенасочени едностранчиви внушения. Хората които са запознати със случая знаят че това не е истина. ПОКАЖЕТЕ МАЙКАТА И НА ВСИЧКИ ЩЕ СТАНЕ ЯСНО ЗА КАКВО СТАВА ДУМА. Керано Керанке, съвсем я закържши.
10.
????????22222
30.09.2016 22:17:56
4
18
Дебелата мазна свиня как оклепа човека, дайте майката да преценят хората , пишете какво работи, защо делото е във Варна.
9.
хан Крум
30.09.2016 22:17:31
2
15
Не знам дали това е истина или инсинуация. Но думите на Мария Атанасова че грижата за децата е от 8.30 до 17.00 часа, и след това не ги е грижа какво става с тях, е директно подсъдимо.И тая кифла ако има поне малко морал и достойнство, трябва веднага да си подаде молбата за напускане. Това е СРАМ и ПОЗОР за Българските институции за правата на детето.
8.
Черен дебел негър
30.09.2016 22:16:12
2
6
Майката и таткото да вземат да си играят едно садо мазо, луди хора..
7.
Ани
30.09.2016 22:14:33
3
21
Това са лъжи,майката е адвокат и върти цял Бургас,всичко е измислено,детето е осиновено,Иван не е такъв.
6.
служител
30.09.2016 22:10:50
5
7
Що за служител на МВР ще е този а камо ли пък като родител.Как може такива хора да бъдат назначаванив полицията недоумявам и да има обратни.
5.
sorko
30.09.2016 21:59:35
3
18
ДАЙТЕ ИНТЕРВЮ С МАЙКАТА! ВИЕ ТОЗИ ПРОБЛЕМ ГО ВЪРТИТЕ ОТ МНОГО ВРЕМЕ, А В ЖИВО ПРЕДАВАНЕ НЕ ДАВАТЕ ДУМА НА ЗЛОЧЕСТАТА МАЙКА, ЧЕ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ДА Я ПРЕЦЕНИ. ЩО Я КРИЕТЕ ДАЙТЕ Я НА ЗРИТЕЛЯ ПО бнт ХАЙДЕ Г-ЖО Вера Иванова
4.
мм
30.09.2016 21:40:41
8
5
Кажете кой е.Може пък някой САНДО(от кв. Победа) да иска да му говори на ухо от към гърба на тоя боклук.
3.
Мда
30.09.2016 21:20:33
4
9
Пуснете му адреса
2.
М.М
30.09.2016 21:03:40
10
7
Боклук е меко казано!Да жени няма ли за тебе келеш!Дано жив да изгориш.ГОВЕДО!!!
1.
RS
30.09.2016 20:39:17
4
15
Kastraciq..Publichni linchyvane..posle v zandana za 10 dena I tam da go....tam znaqt kak I osobeno takiva kak gi obichat..nakraq go pratete v grad Raqqa(Siriya)tam shte izdurji s glava na ramete maks 5min
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
С Фонда за развитие на летището днес Поморие постигна целта „Зимна дестинация Южно Черноморие" С Фонда за развитие на летището днес Поморие постигна целта „Зимна дестинация Южно Черноморие" Благодаря на колегите кметове по общини и на Общинсктие съвети, че подкрепят тази идея и са единни, защото това вече има ефект, каза кметът на Поморие Иван Алексиев Похвално! Ученичка от музикалното училище в Бургас намери и предаде на полицията голяма сума пари Похвално! Ученичка от музикалното училище в Бургас намери и предаде на полицията голяма сума пари За да получи изгубените средства, собственикът трябва да назове стойността и да каже в какво са носени банкнотите ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против Кирил Петков настоя президентът да побърза с консултациите за служебното правителство, за да може изборите да са "2 в 1" Борисов не дава Желязков и Главчев за служебни премиери, не държи на избори "2 в 1" Борисов не дава Желязков и Главчев за служебни премиери, не държи на избори "2 в 1" В ГЕРБ се страхували МВР да не бъде овладяно от ПП-ДБ, защото те правели незаконни арести Неврохирург едва спасил живота на ветерана на бТВ Неврохирург едва спасил живота на ветерана на бТВ Юксел Кадриев разкри интересни подробности от личния си живот Приеха в болницата жената-шофьор, предизвикала вчерашната катастрофа край Морската градина на Бургас Приеха в болницата жената-шофьор, предизвикала вчерашната катастрофа край Морската градина на Бургас Дамата по чудо се размина без сериозни травми, след като обърна Хондата си на шосето Той нарече "кретени" всички, които го критикуват за пожизнената държавна пенсия Той нарече "кретени" всички, които го критикуват за пожизнената държавна пенсия Не трябва да се слушат такива кретени. Глупаците хич не ме интересуват и не им обръщам внимание, категоричен е Фънки Бургаски депутат от ИТН взе и върна неизпълнен третия мандат за правителство Бургаски депутат от ИТН взе и върна неизпълнен третия мандат за правителство Нещо лошо се случи с този известен българин Нещо лошо се случи с този известен българин Човекът глас стана жертва на хакери Кичка Бодурова пак се заяде с примата Лили Иванова Кичка Бодурова пак се заяде с примата Лили Иванова Повод за хапливия й коментар стана решението н Митко Щерев да разреши на Лили да пее песните му
Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала Това е новият биткойн Това е новият биткойн Kaĸaoтo зa пъpви път в иcтopиятa нaдxвъpли 10 000 дoлapa зa тoн Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Известна още като Ден на Тракия, тази дата не е само част от българския културно-исторически календар, но е и ден за преклонение, почит и памет
Бойко Борисов Бойко Борисов Не искам лидерска среща, те се държат невъзпитано Виц на деня Виц на деня - Какво си мисли истинският мъж, когато види хубава жена?
- Моята е по-хубава!
Виц на деня Виц на деня Из женски форум:
- Защо когато го Искаш той не те иска, а Когато те иска ти не го Искаш...?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато една жена иска да знае мнението на мъжа, тя всъщност иска да чуе собственото си мнение, само че с бас.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори