×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ново шокиращо твърдение: Мъртвият съпруг на Мейзер се възбуждал от свински опашки (ПОДРОБНОСТИ 18+)


31 Август 2016, Сряда, 23:38 ч.

Ники често прибягвал до екстремни преживявания, за да си вдигне адреналина и да се приведе в настроение за любов, разказват разследващи


Съпругът на Анита Мейзер - културистът Николай Димов, се възбуждал от физически експерименти със свински опашки. Той беше от хората, които живееха, за да доказват мъжество, и това повишаваше либидото му, разкриха близки до разследването на фрапантния случай, цитирани от в. България днес.

И в миналото е имало случаи, в които Ники прибягвал до екстремни преживявания, за да си вдигне адреналина и да се приведе в настроение за любов. В конкретния случай, при който загуби живота си, обаче не става и дума за секс, категорични са разследващите.

"Николай Димов е споделил с близките си, че се готви да скъса две свински опашки с врат, за да си направи самореклама пред западна компания за хранителни добавки. Анита е трябвало да го върже и да го снима с телефона си, но се е случило необратимото."

На 15 август Анита Мейзер бе задържана, след като Николай Димов се удушава със свинска опашка, увита около врата му. Срещу силиконката са повдигнати обвинения за непредумишлено убийство вследствие на нанасяне на средна телесна повреда.

Анита е вързала съпруга си и зачакала той да се освободи от примката с телефон в ръка. Николай легнал върху масажната маса с вързани ръце и крака и започнал да помпа вратните си мускули и да хрипти и грухти.

"Поведението му и звуците, които е издавал, на пръв поглед са изглеждали нормални за Анита. Тя и преди е участвала с него в подобни експерименти. Двамата са живеели на ръба и често са си качвали адреналина, за да се доказват като ексцентрични и различни в очите на обществото", разкриват още разследващите.

Анита не одобрявала особено новия мерак на мъжа си, който буквално бил обсебен от целта да разкъса две свински опашки наведнъж с гол врат. "Стига бе, бебе, айде стига вече, че ме побиват тръпки", опитвала се да го разубеди силиконката. В крайна сметка решила да иде до магазина за цигари, докато Николай приключи упражнението. Така е правела и преди - оставяла го да грухти и се връщала след 10 минути, когато опашките били скъсани.

Разследващите са прегледали клиповете на видеокамерите и са установили, че Анита наистина е посетила кварталния магазин. Когато се върнала в дома си, нищо не било наред. Ники лежал свлечен по боксерки до масажната маса в хола в безсъзнание и не дишал. Следва обаждане до полицията и за броени минути пред луксозната сграда близо до резиденция "Евксиноград" пристигат патрулките.

"Няма следи от втори човек, така че е изключено Анита да е имала съучастник", отсякоха ченгетата.

Три експертизи ще докажат от какво точно е издъхнал Николай Димов. Според лекарите, тъй като е нямал мазнини по тялото си, релефът на врата и вените му са му изиграли лоша шега. При помпането и хриптенето в опит да скъса опашката примката е притиснала сънната артерия и се врязала в нея.

"Ако някой го бе нападнал с голи ръце, щеше да му отнеме най-малко 5 минути до фаталния край. Но в случая Николай е издъхнал за около минута именно заради врязването на свинската опашка в кръвоносния съд", смятат патолозите.

Втора химична медицинска експертиза ще установи дали Анита и Ники са приемали наркотици и алкохол във въпросната вечер. Малко преди инцидента влюбената двойка била на вечеря при сестрата на загиналия. От това става ясно, че двамата са били в отлични отношения, а не разделени, както твърдят близките на удушения.

С третата експертиза - съдебнопсихиатричната, която е рутинна, ще се установи и психичното състояние на скандалната миска. Към момента тя не е пожелала да разговаря с психолог, каквото право има в ареста.

Резултатите от трите анализа може да доведат до промяна в обвиненията срещу Мейзер, обясни адвокатът й Олег Атанасов. "Със сигурност ще се борим за по-леко обвинение, тъй като категорично става дума за нелеп инцидент и това се потвърждава от доказателствата и разпитите на свидетелите", казва маститият варненски защитник. Той разкри, че Николай е споделил с приятели малко преди кончината си за рисковата си мечта да къса по две-три свински опашки с врат. Адвокатът е присъствал и на следствения експеримент в дома на Анита Мейзер. Там нямало стаи с клетки и набор с вибратори и сексиграчки, а само широк хол и малка спалня.
След скандалната смърт на Николай Димов дъщерята на Анита Мейзер от първия й брак – Джулия, прекъсна почивката си в Гърция и пристигна у нас миналата седмица. Тя е била отведена за разпит в полицията, но се е възползвала от правото си да не дава обяснения на този етап. Момичето посещава редовно майка си в ареста и засега ще остане в България, за да я снабдява с консумативи зад решетките.

Анита Мейзер е застрашена от 2 до 8 години затвор, ако обвинението й остане за непредумишлено убийство.

Освен за смъртта на Димов Мейзер се сдоби и с второ обвинение - за подкуп на полицай. Униформен от следственото твърди, че силиконката му предложила 30 бона, за да я пусне на свобода.

"Това са голословни твърдения, които не са подкрепени от очевидци или видеозапис. На практика само полицаят е източникът на тази информация, а няма доказателства", категоричен е адвокат Атанасов. Той поясни и че в състояние на афект клиентката му е говорела глупости, като дори е казала, че ще си плати, ако полицията покрие случая от медиите.

"Говорила е каквото й дойде до ума, защото е била в паника. Не може заради празни приказки в състояние на шок да има реални санкции", категоричен е той.

В категории: Крими


6
Коментара
Флагман.БГ Ивайло Мирчев заприлича на бургаска батка Ивайло Мирчев заприлича на бургаска батка 23/04/2024, Вторник 17:20 8
Флагман.БГ Забравете за IQOS в заведенията! Забравете за IQOS в заведенията! 23/04/2024, Вторник 17:00 2
6
Коментара по темата
6.
!!!!!!
01.09.2016 09:19:53
2
6
Еи въртяха сукаха теории и е оправдаха курвата!!!Все пак някои е взел мангизите!!!
5.
Бургазлия
01.09.2016 08:20:13
0
6
Аз пък ги късам по три с пулсиращия си надървен малък кур!
4.
НЕПОЗНАТА
31.08.2016 23:21:56
1
14
ПРЕСТАНЕТЕ ДА ПОВТАРЯТЕ ЕДНО И СЪЩО ЦЯЛА СЕДМИЦА.НЕ НИ ИНТЕРЕСУВА ЖИВОТА НА ЕДНА ЦИГАНКА С УБИТИЯ,СВЪРШИХА ЛИ ЖЕНИТЕ ,ЧЕ СЕ Е ЗАХВАНАЛ С НЕЯ.И ДВАМАТА ИМАТ БОЛНИ МОЗЪЦИ А ВИЕИМ ОТДЕЛЯТЕ ПРЕКАЛЕНО ВНИМАНИЕ
3.
Мечо Кух
31.08.2016 23:21:56
0
7
Ми тъй , тъй , празна кратуна , к'во да го правиш , не е ядрен физик .
2.
mangalkata v zatvora
31.08.2016 22:30:57
2
4
haide stiga s taia gnusna mangalka deto samo ia lansirate.
1.
Бичето
31.08.2016 22:18:00
1
7
Нека доктор Пера да каже диагнозата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София KRONOSPAN DESIGN CENTER SOFIA  обяви Седмица на отворените врати Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Влизали и в сградата на Централното управление на Агенция "Митници" Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Ще продължим да работим конструктивно с всички вас, можете да разчитате на мен, подчерта проф. Мария Нейкова Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Селекцията от продукти в аутлета се различава от останалите обекти, като включва и артикули от предишни колекции Ивайло Мирчев заприлича на бургаска батка Ивайло Мирчев заприлича на бургаска батка Политикът шокира с новия си външен вид, стопил се е наполовина Първо във Флагман.бг: Ясна е листата на ПП-ДБ в Бургас, има две изненади Първо във Флагман.бг: Ясна е листата на ПП-ДБ в Бургас, има две изненади Николай Денков, а не Кирил Петков ще е водач, а третата позиция ще е за Атанас Атанасов Забравете за IQOS в заведенията! Забравете за IQOS в заведенията! Внесени са промени в закона за здравето Провал на първото заседание на парламентарната комисия за „Турски поток“ Провал на първото заседание на парламентарната комисия за „Турски поток“ То протече в процедурни спорове и без никакво действие по същество Ваксина за коклюш да се поставя месец и половина след раждането на бебето, предложиха лекари Ваксина за коклюш да се поставя месец и половина след раждането на бебето, предложиха лекари Към момента най-много са регистрираните случаи на заболели във възраст до 1 година и усложненията при новородените са по-чести Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ През годините Средна Европейска Класа винаги се е противопоставяла на порочните практики в модела на управление на ГЕРБ и ДПС, се казва в прессъобщение до медиите 
Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори