×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Прокуратурата гали рецидивиста Попчето: Уби човек с ритници, ще се окаже – по непредпазливост


Прокуратурата гали рецидивиста Попчето: Уби човек с ритници, ще се окаже – по непредпазливост
Попчев налагал многократно по главата жертвата си, но според държавното обвинение не искал да го убие
Тема в развитие
Попчето топи авера си Тихомир за убийството до жп гарата, иска детектор на лъжата Извънредно! Арестуваха издирвания за жестоко убийство Петър Попчето Половин година няма следа от рецидивиста Попчето, обвиняват го за средна телесна повреда след побоя пред „Мокай“ Ексклузивно! Издирваният за убийство Попчето: Ще се предам, когато престъпниците, които ме натопиха, влязат в затвора Издирваният под дърво и камък Петър Попчев ексклузивно проговори пред Флагман.бг Издирват Попчето като опасен престъпник, ще го съдят задочно за жестоко убийство Издирват под дърво и камък рецидивиста Попчето, ще отърве ли затвора за жестоко убийство и мелетата в „Сакса“ и „Мокай“ Само във Флагман.бг: Обявиха Попчето за национално издирване, покри се по дело за убийство Ще лежи ли до живот Попчето за жестоко убийство, приятелката му твърди, че е невинен за побоя в „Мокай“ Бургазлии в шок! Обвиненият в убийство Попчето се разхожда на свобода Неритмично разследване на полицията е причина рецидивистът Попчето да бъде пуснат под домашен арест Обрат! Прокуратурата си изми ръцете с полицията за убийството до Старата поща, пускат Попчето на свобода Прокуратурата гали рецидивиста Попчето: Уби човек с ритници, ще се окаже – по непредпазливост Извънредно! Зверски пребитият от Попчето и аверите му почина след 2 седмици в кома Пребитият от Попчето и аверите му е с размазана глава от тежките удари, шансът да оцелее е минимален Рецидивистът Петър Попчето се прави на жертва, опитва се да натопи приятел за зверския побой, пратил мъж в кома (ОБНОВЕНА) Първо във Флагман.Бг: Рецидивистът Петър Попчето е арестуван след екшъна до Старата поща Кърваво меле: Банда прати в кома мъж след жесток побой в центъра на Бургас
виж още
скрий
31 Август 2016, Сряда, 15:45 ч.
Автор: Петър ПЕТРОВ, снимка: авторът

Новото обвинение не се различава от първоначалното, като вместо 13 години затвор максималната присъда може да достигне 15


Бургаската окръжна прокуратура повдигна ново обвинение на Петър Попчев, по прякор Попчето, който уби след жесток побой в центъра на Бургас 36-годишния Николай Георгиев. Мъжът издъхна в началото на юли след 2 седмици в кома вследствие на тежките удари от страна на бургаския рецидивист, който вече има една присъда за опит за убийство.

Изненадващо прокуратурата промени обвинението от средна телесна повреда в умишлена тежка телесна повреда и убийство по непредпазливост в условията на опасен рецидив, въпреки че Попчето многократно е ритал в главата вече изпадналия в безпомощно състояние човек. Това стана ясно по време на първата мярка за неотклонение в Бургаския районен съд. Тогава Попчето опита да прехвърли вината на свой авер, който е бил с него по време на престъплението, извършено рано сутринта на 19-ти юни в района на „Старата поща”. (ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

Така разликата между двете обвинения е единствено в горната граница. В първия случай Попчев можеше да отнесе от 5 до 12 години затвор, а след промяната - от 5 до 15. Ако пък се признае за виновен, присъдата му ще се редуцира с 1/3 и при получен минимум, той ще е на свобода след около 3 години зад решетките, въпреки че е убил човек.

Повдигнатото обвинение изцяло кореспондира с прогнозата на мастития адвокат на Попчев и бъдещ апелативен съдия – Благой Потеров. Още преди два месеца Потеров обяви в залата на Районния съд, че дори Николай да издъхне, това няма да се отрази сериозно върху евентуалната присъда на неговия клиент.

Флагман.БГ научи още, че според направената експертиза Николай е починал от тежък мозъчен оток, кръвонасядания и контузия в черепа. Според съдебните медици обаче самият череп не бил счупен. Главата на жертвата буквално е била размазана от тежките удари, съобщиха за Флагман.БГ отлично информирани източници.

В момента Попчев се намира в ареста. Неговите авери – бургазлията Георги Димитров и Тихомир Димитров, които според полицията също са участвали в побоя, обаче са на свобода. Те са разпитани единствено в качеството им на свидетели.

В категории: Крими , Темида


Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
18
Коментара по темата
18.
Запозната
01.09.2016 22:48:26
4
5
Не познавам добре Петър, но познавам приятелката му Теодора. От нея знам, а и често съм била свидетел на това как се държи човешки и добронамерено с хората, около себе си. Трудно ми е да свържа него с човека, който описвате тук. Знаете малко явно, а съдите много.
17.
Arieca
01.09.2016 19:34:03
2
3
Kasabova znam, 4e si ricar mason koito obi4a da gali me4a s ezik. Ama ima svidetel koito znae, 4e Petar e nevinen i ne go e udrql taka kakto govorqt tvoite podlogi. Taka 4e se zavri v nqkoq dupka gaden travestit.
16.
Aaa
01.09.2016 19:06:33
1
4
A che Petar e ne e natopil nikoi. A e kazal che e bil sam nikoi ne kazva nali? Posle onq drugiq deto e prebil choveka kazva negovoto ime. Mn razbirachi pak tuka.
15.
Влакът беглец
01.09.2016 13:29:55
4
5
Петър е бил задържан в спешното отделение, защото преди това приятелката му Теодора е паднала от колело. Счупила си е крака..от лицето й е течало много кръв. Той я е закарал наръце в болницата, където е бил задържан от полицията. Всичката кръв по него е била от теодора но въпреки това от полицията това не е описано..а се казва,че кръвта е само от починалия човек. По другия човек, който е бил с него е намерена кръв от убития както и самопризнания, че го е удрял..и въпреки това е бил пуснат в качеството му на свидетел. Това е дискриминация спрямо Петър.
14.
Д-р Пера
01.09.2016 11:33:52
2
6
С доц. д-р Попчев се познаваме още от студентските години. Бяхме в различни групи в университета в с. Маринка. Засичахме се на упражненията. Попчев имаше афинитет към криминалистиката, аз към наказателното право. След това пътищата ни се разделиха. Аз записах докторантура в унивеситета в Малко търново, Почев - в униветситета в Меден рудник. След това стана и доцент и препорадава известно време в ТСУ (Тутракански свободен университет).
13.
Виктор
01.09.2016 10:47:19
3
9
В Америка дават 40 години от раз за това,че някой си залял гей двойка с вряла вода.Тука те убиват с ритници в главата на центъра и делото се точи 1 година като се разглежда дали да се даде 5 или 15 години.Българските закони в момента са неефективни и трябва да се променят с референдум.Всички наказания за убийци изнасилвачи и корупция минимални и максимални трябва да бъдат вдигнати с 10 години.
12.
левски
01.09.2016 09:28:39
2
10
Върнете смъртната присъда.щом е отнел живот и то с такива удари в главата,отнемете и неговия.И всичко в тази държава да се промени.Тоя ще го защитава после щял да става прокурор.В коя държава ще се случи това? Колко ще търпим? Всякаква измет ни управлява.Мангали в парламента и общински съветници.Кой го допусна това?
11.
Бесен
01.09.2016 06:29:26
1
17
А може ли така по непредпазливост да му набия няколко шута в главата ??? Спънах се и виждаш ли селската му тиква ми била на левачката.
Освен шутове, нищо не може да ги оправи тия. След като излезе от затвора след 3 години, ще се има за още по-недосегаем.
3 години за убийство, това даже и в Индия и Бангладеш го няма....
10.
До 8
01.09.2016 05:31:24
0
9
Джунгла
9.
Попчето е духал
01.09.2016 03:51:34
2
12
Попчето вече е правил свирка в ареста на някакъв Васко Лудия
8.
Grazhdanin
01.09.2016 02:09:17
4
7
Dokato prodalzhavate da gi galite po glavata te shte prodalzhavat da ni YBIVAT nie Evropeiska darzhava li sme ili djungla
7.
aw
31.08.2016 23:44:13
4
3
bash sled 3 godini nqma da izleze
6.
питам
31.08.2016 22:46:14
3
8
Тази статия Потеров ли я поръча. Като стане съдия тогава пишете, а за сега е само адвокат.
5.
ларито
31.08.2016 22:41:12
1
4
И на мен сифтето ми го налага по главата
4.
Бай Иван
31.08.2016 22:40:34
4
28
Бургас е градът с най-висока престъпност
и с най-малко полицаи ....неизвестно защо ....
въпреки това според статистиката
разкриваемостта на престъпленията е много висока...
но тук на сцената се появяват Бургаските
прокуратура и съд. ....най-верните
приятели и покровители на престъпната сган в града....
3.
Г
31.08.2016 22:10:21
2
18
Кво очаквате, вижте кви ни командват и кви ги избирате, живеете в кенеф и не виждате как ви се смеят в очите.
2.
диян тончев камбаната
31.08.2016 21:34:33
7
7
pop4e eban oederaz 4akam ta da ti go dam vav gaza i ostata bokluk goliama mutra stana i tive paliak
1.
Citizen
31.08.2016 21:27:18
7
18
I posle Potera she trqbva da gi sudi tiq otrepki koito e zashtitaval!!!

Durjavata zashtitava samo prestupnicite!!

Sram!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Депутатите с амбиции да ги гласуват на две четения на ръба на правилата ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията Остават четири партии, не са включени нови субекти след отцепването на "Зелено движение" и СЕК Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Малцина помнят участието й в риалити формат преди 15 години Отровна гъсеница вкара в болница бременна жена Отровна гъсеница вкара в болница бременна жена Созопол очаква 15 % ръст на туристите през лятото, много хотели отварят още за Великден Созопол очаква 15 % ръст на туристите през лятото, много хотели отварят още за Великден Към средата на май кметът ще организира среща с бизнеса и всички ангажирани със сезона институции Ето кои държавни шефове вземат по 1400 лева на работен ден Ето кои държавни шефове вземат по 1400 лева на работен ден В много предприятия ограничението от 18 минимални заплати за шефовете отпадна миналата година Затворник осъди държавата за 16 лева Затворник осъди държавата за 16 лева Пандизчията поискал общо 20 бона обезщетение за теснотия и дървеници Преди 5 години те убиха и разфасоваха богато семейство, но още не са осъдени Преди 5 години те убиха и разфасоваха богато семейство, но още не са осъдени Тревожна секс статистика сред мъжете ни: Един от десет не вдига самолета Тревожна секс статистика сред мъжете ни: Един от десет не вдига самолета При младите тя може да е в резултат на психологически проблем Глория катастрофира, автобус се вряза в белия й Мерцедес (СНИМКИ) Глория катастрофира, автобус се вряза в белия й Мерцедес (СНИМКИ) Няма ранени, има само материални щети
Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори