×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ген. Радев се закани да бие Бойко Борисов


Ген. Радев се закани да бие Бойко Борисов
Аз съм човек с висока психическа устойчивост и не смятам да реагирам на всички дребни нападки, каза ген. Радев
31 Август 2016, Сряда, 03:01 ч.

Министър Ненчев отдавна трябваше да подаде оставка, защото приземи на два пъти българската авиация, каза кандидатът за президент

Ако Бойко Борисов се кандидатира за президент, ще го победя. Това каза в „Тази сутрин“ по бТВ ген. Румен Радев. Уважавам опонените си и за мен няма никакво значение дали ГЕРБ ще издигнат жена или мъж за президент, увери той.
Според него, военният министър Николай Ненчев отдавна трябвало да си подаде оставката, защото приземил на два пъти българската авиация. „Той ни остави да се оправяме сами, а нито веднъж не благодари на тези инженери и летци, които поеха огромния риск за да имаме авиация. Това няма да му го простя“, заяви Радев.
Аз съм човек с висока психическа устойчивост и не смятам да реагирам на всички дребни нападки, сподели той.
Според него, Татяна Дончева свири на ненастроена цигулка. Такива изказвания ме забавляват – хващат една теза или си я измислят, и я изплющяват, обяснява той.
„България трябва да води диалог с лидерите на другите страни, но не може да бъдем говорители на Турция. Вие знаете ли Бойко Борисов оторизиран ли е да води диалог между Турция и Европейския съюз? Йълдъръм за какъв товар говореше, от който ще ни облекчат“, попита Радев.
„В момента, в който си подадох оставката в знак на несъгласие с политиката на това правителство в областта на отбраната, е съвсем нормално да приема номинацията от опозицията. Малко преди да си пусна официално рапорта за напускане, Корнелия Нинова ме шокира с предложение да бъда кандидат за президент. Решението да приема, го взех ден, след като подадох оставка, защото тогава чух министърът на отбраната и премиерът как тълкуват моето напускане и какво казаха за състоянието на българските ВВС. Точно в този ден Нинова ми се обади и каза, че трябвало окончателно да кажа дали приемам или не. Тогава й отговорих с „да“. Оттогава съм в борбата за промяна“, добавя генералът.
Според него, е абсурдно най-бедната държава в НАТО де плаща на други за защита на небето.
„Ние сме единствената такава страна в Алианса. Проблемът е, че тази концепция е инициирана от български заместник-министър на отбраната, а не е наложена отвън. Ние сами предаваме момчетата, които рискуват живота си и нанасяме удар по тяхната мотивация“, коментира Радев.
„Не е коректно да се говори, че съм бил политическа фигура в армията. Никога не съм се занимавал с политика, а съм се интересувал от интересите на българските Военновъздушни сили“, каза още Румен Радев.

В категории: Политика


Флагман.БГ 2 май ще е неучебен в цялата страна 2 май ще е неучебен в цялата страна 20/04/2024, Събота 09:00 1
12
Коментара по темата
12.
смешен дезертъор
31.08.2016 18:15:10
6
3
хората те видяха колко рубли струваш и колко доблест нямаш
11.
Дъбчо
31.08.2016 17:24:58
1
7
Ген.Майор Р.Радев, Шапка Ви свалям...,Вие сте Голям Мъж, Доблестен Българин.., Мъж на Честта!!!!!
Няма 6,..,5...Вие сте Човека за този Пост!!!.......А, Борисов ,ако иска да запази малко от малко достойнство,то Никога не трябва повече да си помисля да предлага "човек" за Президент...,след ПЛУЖЕКА Опозорил в цял Свят "БЪЛГАРИЯ"!!!
Генере,Ти вече си нашия Президент и главнокоманзващ БА!!!!!!!!!!!!!!!
10.
Новия Волен
31.08.2016 16:48:06
1
0
До 9 ти Димитровград е градът на комунистите шебек.
9.
мизерници
31.08.2016 14:45:07
1
10
"Тази руска подлога",мизерни комплексари е 1000 пъти по-искрен,по-умен и по-достоен от мишката,която ви плаща да плюете по него всеки ден.Инфо: Роден е на 18 юни 1963 г. в Димитровград. През 1982 г. завършва със златен медал математическа гимназия в Хасково. Завършва Висшето народно военновъздушно училище „Георги Бенковски“ – Долна Митрополия през 1987 г., като първенец на випуска. През 1992 г. завършва ескадрилен офицерски курс „Максуел“, САЩ. От 1994 до 1996 г. е слушател в командно-щабен профил във Военна академия – ВА – „Г. С. Раковски“, където завършва като първенец випуска. Доктор на военните науки в областта на усъвършенстването на тактическата подготовка на летателния състав и симулиране на въздушния бой.
През 2003 г. завършва с отличен успех Военновъздушен колеж „Максуел“, САЩ – магистър „Стратегически проучвания“.Къде,да попитам,видяхте връзка с Русия бе,неграмотни копелета?!ГЕРБ въведе модата тъпи,необразовани лаладжии да заемат отговорни позиции в държавата и дори депутати да стават и изведнъж всички некадърници решиха,че стават за нещо.Преди да напишете нещо за някой,помислете!Знам,че ще вие е трудно,защото мисленето е нещо ново и непознато за вас,но е наложително,след като сте решили да давате мнение!
8.
РУСКИ ШПИОНИН
31.08.2016 13:12:30
8
3
ПРОДАЖЕН РУБЛАДЖИЯ КИФЛАДЖИЯ
7.
"Генерале"
31.08.2016 12:59:24
9
3
.. в кавички, защото ти не си никакъв генерал, бива да си мериш малко думите и да не прихващаш толкова от Корнелия, щото тя все пак е жена и по и отива да дърдори глупости.Само след два месеца, след като не те изберат, какво ще измислиш бе, каунь. И как само лъжеш, седмица преди да си подадеш оставката, червените те бяха обявили за кандидат, само не се знаеше от кои комуняги мръсни си точно - от БСП или от Първановите.Пълна отврат си ти!!!
6.
Българин
31.08.2016 11:57:55
2
7
Ако го набие публично ще гласувам за него, също така мисля че много българи ще гласуват за него след надявам се якия бой !
5.
Asian
31.08.2016 11:09:27
2
8
Що не ходите вие четиримата долу,да си ебете майките.Само това можете Нали?
4.
istinata
31.08.2016 10:55:20
4
2
Ste mi bie topkite hahaha, tazi ruska podloga.
3.
r
31.08.2016 10:08:34
6
3
Ne sum chul edna priatna duma ot tova govedo. Vseki da si pravi zakluchenia.
2.
vasil levski govori
31.08.2016 10:07:43
8
3
Ciganin, na Bulgaria ne i triabvat cherni cigani, ami hora koito razbirat ot business, i mogat da prodavat Bulgaria pred sveta, da kaniat investitori i da stroiat ikonomicheski, ne takiva moskovski generalcheta.
1.
FREE BULGARIA
31.08.2016 10:06:08
10
7
Grozno govno komunistichesko, oste ne si e otvoril ustata i veche voni na negativism i kritika. Nishto dobro ne e predlojil a veche trugnal da bie horata.
Laino mrusno!!!! Nikoga!!!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Ямболският бизнесмен е приет по спешност в болница преди няколко дни Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Над 1 милиард лева е загубила българската икономика само за година Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук
Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Обещанията за увеличение на заплатите в градския транспорт и персонала в детските градини и ясли ще остане само на хартия, убеден е общинският съветник от ГЕРБ В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги Стриктното спазване на върховенството на закона от всички не подлежи на обсъждане, заяви министъра на развитието Костас Скрекас Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Хороскоп за деня – 28 февруари 2024, сряда Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори