×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бургаски маниаци завладяха и Ню Йорк (СНИМКИ)


Бургаски маниаци завладяха и Ню Йорк (СНИМКИ)
Регистрационни номера, на които с големи букви е изписано „Бургас”, могат да се видят дори в Бронкс
30 Август 2016, Вторник, 19:21 ч.
Автор: Георги ДИМИТРОВ, снимки: Веселин Т.

Вероятно оранжевият джип е собственост на емигрант, който  тъгува по родния Бургас



Бургаските маниаци завладяха дори Ню Йорк. Това пише наш читател, който ни изпрати снимки за доказателство в рубриката „Ващият сигнал до ФЛАГМАН”.

Фотосите показват номера на автомобил, на който с големи букви е изписано името на града ни. Надписът засенчва дори Ню Йорк. Според нашия читател снимките са направени в един от най-големите административни райони на мегаполиса – Бронкс.


Надписът върху табелата засенчва дори Ню Йорк

Вероятно оранжевият джип е собственост на гастарбайтер, който се е установил в САЩ, но продължава да тъгува по родния Бургас.

Очакваме нашите сигнали на [email protected] или чрез платформата "Вашият сигнал до Флагман.бг"

В категории: Бургас


17
Коментара
Идва времето за отпуски
Идва времето за отпуски 19/04/2024, Петък 10:00 0
17
Коментара по темата
17.
hohohoho
31.08.2016 16:12:00
0
0
ne znaex ce america e planeta hahahahaaha
16.
123
31.08.2016 12:20:48
2
1
Пич България и Америка са не различни държави а различни планети не се излагай!
15.
Янка Янкито
31.08.2016 11:47:57
1
1
Не съм сигурен като гледам президента коя е бананова република и като стане ясно че не можеш да пиеш ни бирички навън по улицата нито ти е платена детската градина и университета явно е че банановата ЮАР е Америка.
14.
До 6
31.08.2016 09:57:42
1
10
Една бира била 9$ ми ти колко искаш да е ма жена? Що не каза нищо за заплатитие им, ако една бира е 9$ заплатитие им не са 500 лв като в мизерната циганизирана държава България. Къде сте тръгнали да съпоставяте Америка с България бе малоумници. България е достигнала нивото на бананова република в която половината население вече е съставено от ЦИГАНИ !
13.
ГЛУХОНЕМИЯ
31.08.2016 09:54:09
0
4
В БРОНКС ЖИВЕЯТ САМО ПЕЧКИ НАРКОМАНИ КОИТО СА ТОЛКОВА ГЛУПАВИ ЧЕ НЕ ЗНАЯТ В КОЙ ГРАД СА НАМИРАТ.......АПРОПО ТАМ ЕВРЕИ НЕ ЖИВЕЯТ ...ТАКА ЧЕ РЕКЛАМАТА Е ИЗЛИШНА ....
12.
...
31.08.2016 09:15:38
0
4
rusnacite da go duhat
11.
az
31.08.2016 07:40:49
0
8
дива селяния
10.
Тони
31.08.2016 04:11:26
0
11
Абе аз във Виржиния съм виждал оригинале регистрационен номер "СТОХУЕВ"
и се питам по какво или кой тъгува собственикът...
Не мога да намеря снимките, щях да ги пусна тук...
9.
До 7...къде си живял бе гнидо бедна
31.08.2016 01:59:45
25
17
Какъв живот има Бургас некс то Ню Юрк бе льольо! Сигурно си некъв безпаричен и нямаш кинти да празнуваш, където има само "бяли"..а именно Манхатън! Бахти малоумника...да сравнява това малко село Бургас с монополитен метрополис като Манхатън,камо ши Ню Ьорк!! Само Манхатън е по голям от това вмерисано село Бургас
8.
Tsar Boris govori
31.08.2016 00:37:33
6
1
Triabva sega da nakarame tezi vuv Moskva da slojat tabeli, oops, Putin mai niama da im razreshi, diktatora ne iska Bulgaria da stane nomer edno, ama e kusno chedo, Bulgaria ste stane nomer edno, a Putin ste bude ubit.
7.
Praktichen
31.08.2016 00:34:17
9
24
Givial sum 20 godini vuv USA, i moga da garantiram che niama takuv lifestyle kato Burgas, sus more za pluvane sus morska gradina i sus tolkova beli hora -- vuv sravnenie sus New York i celia iztochen briag.

Burgas e istinata. Koito ne go viarva, prav mu put na vun, obrazovaite se navun i elate dokaraite si obratno profesiite i parite.

Niama takuv gotin grad kato Burgas, no se iska lokalnite tupniaci da proumeiat na kakva zlatna mina stoiat.
6.
Anna
31.08.2016 00:30:04
9
6
Edna bira vuv New York e $9 -- nazdrave da vi prisedne. Elate tuk da podkrepiate ikonomikata, ama elate sus fabriki, idei i pravene na businness.
5.
FREE BULGARIA
31.08.2016 00:28:38
13
4
Bih kazul che Burgas e dosta poveche bial grad otkolkoto New York kudeto oste ostaviat bokluka po trotoarite.
New York za nishto ne stava osven za banki i marketing, dokato Burgas ima lifestyle na mnogo po visoko ravnishte.
Zatova veche mnogo ot tez migranti veche se vrushtat vuv Burgas.
Burgas e novata stolica na Evropa, i grada tepurva pochva da se razviva.
Neka tam da plashtat po $3 na domat, i da si plashtat gradniti i universitetite, pri nas tova e veche resheno vuv polza na horata, ne na bankite.
4.
ViP
30.08.2016 23:55:30
0
17
Селяци,за 75 $ може да напишеш всичко в щатите на номера на колата си....провери,и после пиши !
3.
ЗДРАВЕЙТЕ СЕЛЯНИ ОТ ФЛАГМАН
30.08.2016 23:36:38
1
25
"Надписът върху табелата засенчва дори Ню Йорк."

Разбира се, че ще "засенчва" Ню Йорк.Вие сигурно очаквахте да пище бургас с малки букви и НЮ ЙОРК с големи след като е от там.Цифри и букви съставляват номерата на превозните средства в САЩ, а името на щата и slogana-а отдолу показват от къде е.

"Според нашия читател снимките са направени в един от най-големите административни райони на мегаполиса – Бронкс."

Това е все едно да кажеш,че Меден Рудник е финансовият център на София.

Ю БРЕ ГУВЕДЪ "ЖУРНАЛИСТИ"!!!
2.
Бай Димо
30.08.2016 23:31:50
8
17
Дали в БГ ще си снобар или в Америка снобар - няма разлика. Простотията ходи навсякъде. Тая кухавелка от снимката и тя явно статистически се води "изтекъл на запад мозък". :))
1.
онзи
30.08.2016 23:03:53
5
48
Да-а-а-а, сигурно "тъгува" по родния Бургас. Станало му е мъчно за келешите с 20 годишни баварци, с лош поглед и 1.40 в джоба, за дилърите на наркотици, за татуираните анаболни говеда, които ще те пребият ако не им харесва как шофираш, за "бизнесмените" вечно мрънкащи че няма качествен персонал, а дават минимална заплата и то с 1000 молби......как поне един мой приятел заминал в чужбина не ми е споделил че всички изброени "черти" на Бургас му липсва?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Борисов не разбира защо служебният кабинет не сменя областните управители на ПП-ДБ Борисов не разбира защо служебният кабинет не сменя областните управители на ПП-ДБ Нямам новина, обяви Главчев след среща с президента Нямам новина, обяви Главчев след среща с президента Диалогът продължава, лаконичен бе служебният премиер С Алек го направихме в морето, твърди тази участничка от Ергенът С Алек го направихме в морето, твърди тази участничка от Ергенът Още когато се усамотили да вечерят на плажа Валерия не издържала и споделила на Алек, че го желае страстно Акция "скорост" започна във Варненско, 96 глобени Акция "скорост" започна във Варненско, 96 глобени Камери са поставени в целия град Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Общината търси наемател за 10 години, ето какви са изискванията  7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен Тези признаци разкриват перфектния партньор Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Не пишете в твърде строга форма и не зачеквайте скучни теми Това са най-трудолюбивите зодии Това са най-трудолюбивите зодии 4 зодии са много упорити, дават всичко от себе си в работата Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Любима пролетна рецепта за цялото семейство - пълнени сладки картофи, една истинска експлозия от вкусове за вашето небце AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня С четирите си просторни зали, високи тавани, артистично осветление, мека мебел в стилни цветове, успешна компилация от индустриални и natural aкценти, AZUR, впечатли всички присъстващи
Идва времето за отпуски Идва времето за отпуски Тази година празниците са подредени така, че ако вземете 3 дни отпуска, може да се насладите на 10 почивни дни Тя се възмути, че момичетата от Ергенът били меркантилни, но имала 60-годишен любовник Тя се възмути, че момичетата от Ергенът били меркантилни, но имала 60-годишен любовник Възрастният приятел на Маги и подсигурявал луксозен живот, докато не си намерил по-млада от нея  Нападението над Иран не застрашавало България, военният ни министър напира да помагаме  на Украйна Нападението над Иран не застрашавало България, военният ни министър напира да помагаме на Украйна Тя е приоритет за служебното правителство, подчерта Атанас Запрянов Ще има и втори удар по Иран? САЩ са били информирани 48 часа преди атаката Ще има и втори удар по Иран? САЩ са били информирани 48 часа преди атаката  Проиранските милиции в Ирак са започнали да преместват въоръженията си в Сирия, заедно с бойци САЩ блокира с вето в ООН пълноправно членство на Палестина САЩ блокира с вето в ООН пълноправно членство на Палестина Вашингтон аргументира ветото си като заяви, че независима палестинска държава трябва да бъде създадена чрез директни преговори Атаката по Исфахан поздрав от МОСАД за юбилея на Али Хаменей? Как ще им отговори Техеран? Атаката по Исфахан поздрав от МОСАД за юбилея на Али Хаменей? Как ще им отговори Техеран? Имало е предложение за незабавен отговор срещу Израел, което е било отхвърлено, коментира арабистът проф. Владимир Чуков Австралия зове гражданите си да напуснат Израел Австралия зове гражданите си да напуснат Израел Има висока заплаха от военни репресии, казват от местното външно министерство Нанесоха удари по Иран, но обявиха тревога в Израел Нанесоха удари по Иран, но обявиха тревога в Израел Нападението по военна база в ислямската република съвпада с рождения ден на Аятолах Али Хаменей Късмет за Рака, а Девата има повод да празнува, но преди да вдигне тост, да визуализира! Късмет за Рака, а Девата има повод да празнува, но преди да вдигне тост, да визуализира! Хороскоп за деня – 19 април 2024, петък Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Партията “Грузинска мечта”, която управлява вече близо 12 години, настоява за необходимостта от балансирани отношения между Изтока и Запада
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори