×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Общинският съветник Веселин Пренеров: Общината да спре да дава пари за „Нефтохимик“, ако слабото представяне на отбора продължи


Общинският съветник Веселин Пренеров: Общината да спре да дава пари за „Нефтохимик“, ако слабото представяне на отбора продължи
Веселин Пренеров(вдясно) предложи още зимата, ако Нефтохимик не се стабилизира да излезе от групата
Тема в развитие
виж още
скрий
30 Август 2016, Вторник, 11:01 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимка: Иван КОЛЕВ

Парите да отидат за култура и подпомагане на талантливи деца, настоя парламентаристът


Общината да спре да дава пари за „Нефтохимик“, ако отборът продължава със слабото си представянето и след Нова година да напусне Първа лига. Това призова общинският съветник Веселин Пренеров на днешната сесия на местния парламент.

Близо час продължи дебатът за бъдещето на футболния клуб, а формалният повод стана отчет на представителя на ОбС Бургас Евгений Мосинов за общото събрание на елитния тим. Без значение от политическата си представителство, съветниците се разделиха на две групи – едната твърдо против общинското участие в „Нефтохимик“, другата „за“. Емоцията бе гарнирана с бурни ръкопляскания и повече заприлича на спортно зрелище, отколкото на сесия на местния паралмент.

Стигна се до абсурдната ситуация Евгений Мосинов от БСП и съветници от НФСБ да защитават политиката на кмета Димитър Николов по отношение на „Нефтохимик“, а хората от собствената му партия – да го критикуват, макар и не пряко.

В момента в „Нефтохимик“ над 90 % от момчетата са външни за Бургас, отборът се намира в долната половина на таблицата, борим се със зъби и нокти с Горна Оряховица и Монтана, което за мен не подхожда на Бургас. Аз съм футболен запалянко, но ако нещата вървят зле, след Нова година може елегантно да излезем и да напуснем тази лига. Никой няма да ни прости, ако продължаваме да харчим общински пари. За два мача на стадиона имаше 1500 души, а в същото време залите за културни мероприятия това лято са претъпкани. Бургас стана културната столица на България“, каза Веселин Пренеров и буквално взриви крехкото и без това спокойствие в залата на Общинския съвет на Бургас.

Той предложи да се спре подпомагането на футбола и средствата да отиват за култура и за талантливите деца на Бургас. Общинският съветник от ГЕРБ изтъкна и успехите на децата, прославили името на града това лято - математици, биолози.

Съгласен съм с г-н Пренеров, че за всички таланти трябва да се полагат грижи. Не съм съгласен, че обаче, че „Нефтохимик“ е авантюра. Бургас имаше невероятния шанс да вкара отбор в Първа лига. Това се случи след бързата реакция на кмета и на всеки един общински съветник. На г-н Пренеров, искам да му кажа, че това е най-контролираното дружество, в което общината участва. На общо събрание ходим трима общински съветници. Следим внимателно ситуацията. Паднахме от ЦСКА, но победихме „Берое“. Така е във футбола. Понякога печелиш, но другаде губиш“, изтъкна Евгений Мосинов от БСП.

Общинският съветник подчерта, че разходите за клуба са минимизирани, а заплатите на футболистите са най-ниските в елита.

„Футболът е социална инвестиция! На първия мач, на който вие бяхте г-н Пренеров, имаше продадени 3 хил.билета, а не 1500, както твърдите. Проверете, ако не вярвате!“, допълни още общинският съветник от БСП.

„Много е рано да се правят прибързани констатации и да се вдига бялото знаме преди да е стартирало футболното първенство. В "Нефтохимик" има хора, които полагат много голям труд. Нека да им дадем време и шанс да се подготвят и съм сигурен, че ще се гордеем с тях“, каза  олимпийският шампион по вдигане на тежести Антон Коджабашев от АБВ.

Мненията на колегите му обаче не промениха становището на Веселин Пренеров. „Хубаво е, че имате загрижено отношение към отбора, но хората все пак гледат класирането. Моля Ви публично да кажете колко от футболистите в разширения състав на „Нефтохимик“ са представители на бургаската футболна школа. По моя информация са 10%. Всички други са външни и са дошли тук да им плащаме заплатите!“, мотивира се Пренеров.

Клубът е над чертата на изпадане. Загубихме от „Дунав“ и ЦСКА, но това са нормални неща. Все пак направихме отбор за 45 дни, това че сме загубили няколко мача нищо не значи“, каза от своя страна Ангел Божидаров.

В крайна сметка дебатът бе прекратен, но разнопосочните становища на общинските съветници показаха, че темата тепърва ще влиза в дневния ред на местния парламент.



44
Коментара
Флагман.БГ 2 май ще е неучебен в цялата страна 2 май ще е неучебен в цялата страна 20/04/2024, Събота 09:00 0
Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 2
44
Коментара по темата
44.
Закривайййййййййййййййййййй
03.09.2016 01:23:38
0
7
Закривай розовите. Само Черноморец-отбора на Бургас
43.
Петър
02.09.2016 07:55:07
0
3
Ами това е последствието от съставянето на отбор за 45 дена! Само малоумен идиот може да очаква нещо по-различно от реалността. Това показва, колко крадливи души има на гърба на данъкоплатеца. Дори не можем да говорим и за някакъв план дори, който да е гласуван от ръководния орган и който да прилага впоследствие. Мафията, краде Държавата, а Народа спи вечен сън! После друг му виновен, ама уви ...
42.
???
01.09.2016 01:13:04
2
0
За качествен отбор какъвто е бил и всички искаме да бъде и Бургас , като град който се развива с висок темп и има претенции няма как да няма и здрав футболен отбор „ Нафтата ” , ноза това са необходими , на първо място сериозни пари , а после и сериозен екип който да иска отбора да вървии да прави всичко възможно да се случи това. А най лесното е един отбор който със сетни сили сезавръща от отвъдното даму ебеш майката....
41.
Кой ще плаща?
31.08.2016 10:18:13
0
2
Солена глоба за шейховете след мача с "Берое"

Снимка:
hooligans.bg
"Нефтохимик" ще плати 19 хил. лева за издигането на крайно десни символи
Дисциплинарната комисия към БФС наказа изключително тежко завърналия се в елита „Нефтохимик”. Шейховете ще трябва да платят глоба в размер на 19 хил. лева за издигането на крайно десни символи по време на мача срещу „Берое” /Стара Загора/, които делегатът на мача не е успял да свали. Подобни постъпки се наказват много сурово от УЕФА. Именно това е причината за размера на санкцията.
По доклад в решението се казва: „За издигане на крайно десни символи, подлежащи на санкциониране съобразно правилата на УЕФА от публиката на ПФК „Нефтохимик” Бургас, на основание чл.37, ал.4 и във връзка с чл. 16, ал.4, т.1 от ДП на БФС 2016/2017 и обстоятелството, че делегатът на срещата не е изпълнил процедурата от Наредбата на БФС, ДК наказва ПФК „Нефтохимик” Бургас с имуществена санкция в размер на 19 000 лв.”
40.
Юлий Цезар
31.08.2016 09:41:30
0
9
Нефтохимик се превърна в едно посмешище през последните години и с гумичка затри добрите си години от времето на НХК и Порточанов. Впрочем гробокопачите са тези, които създадоха този отбор.Сега нефтохимик е поддържан от 15 назобени и без мозък фена, 10 други фена,които искат да са управленци в клуба и няколко бивши футболисти без слава,които се мислят за добри треньори.Нищо,едно голямо нищо. Прав е пренеров,като иска пари за култура и талантливи деца,които печелят медали и слава ( математически състезания).За какво ни е поддръжка на изкуствен отбор,носещ абстрактно име и стапящ се откъм публика от мач на мач.Пишат за 3000 човека на мачовете им. Мосинов ги пише тези думи, но сигурно визира и живеещите в блоковете си по това време.Кой заблуждавате с публика и интерес ?
39.
MАЗУТ
30.08.2016 19:13:53
1
4
НЕФТОХИМИК не е от Бургас, но и той е велик
38.
ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА
30.08.2016 18:36:06
3
16
В БУРГАС ИМА САМО ЕДИН ВЕЛИК ОТБОР И ТОЙ СЕ КАЗВА ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС
37.
ИСТИНАТА Д0 30
30.08.2016 18:04:46
5
5
Скъпи ми приятелю какво лошо има да гледам мача при феновете на Ботев ако незнаеш да ти кажа че ние с тях сме в добри и приятелски отношения . По твоята логика са ми приятели и Васев и Вили Вуцов , и Гочето Василев но него го взеха Етър . А относно това АЗ какъв фен съм за разлика от тебе аз ходя на мачове на отбора от тогава когато ти си бил още в Памперс . Не ни трябват и такива като теб които само викат и пляскат а са като коне с капаци . Отваряй си очите братле всички искаме най доброто за Нефтохимик . САМО НЕФТОХИМИК
36.
пиргос
30.08.2016 17:24:00
4
11
Черноморец е стогодишна история на Бургас!Нефтохимик-игра 5 години на ниво А група с окрадени комсомолски пари!Всичко ще си дойде на мястото-но сега за сега-ще чакаме!!!
35.
ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС
30.08.2016 16:36:01
8
18
ОТБОРЪТ НА ГРАД БУРГАС Е ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС ВСИЧКО ДРУГО Е БЕЗМИСЛЕННО ХАРЧЕНЕ НА ОБЩИНСКИ ПАРИ НА ВЯТЪРА
34.
PRAGUE
30.08.2016 16:29:52
3
12
Боже, боже – смехорани! Победата над Берое ви е уреди кмета, всеки го знае това. Да не мислите, че тая победа ви е истинска? Сега ви чакам да вземете точки от гостуванията на Черно море и Лудоголец, като сте големия отбор. А джуджето Божидаров и тоя мосинов, просто ме усмъртиха от смях – недейте бе хора, стига майтапи за сметка на Бургас
33.
До 28
30.08.2016 15:22:46
8
2
Ти луд ли си ве? Шаран ... Двете купи за ПФЛ са равносилни на коледния турнир на малки вратички на зала Младост. Бил съм на всички мачове на отбора откакто влезнаха в Б група. Боя с Розова Долина ми е любим момент.... Влезнахме в А. 8-ми, следващата година 4-ти, следващата 2-ри и това е .
32.
До 16
30.08.2016 15:22:05
2
12
Пъпчив пубер, фен на ГМО Железария+СНЦ Нефтохимик 2015
Общината не е дала една стотинка на Черноморец, така че не е на никаква загуба,фиктивните загуби си ги е писал Митко ти Събев на който лапате кОра да му играете на стадиона.Ама кво ти обяснявам той "Винстрола" ти е изпил и малкото мозък в пробитата кратуна.
31.
ДО ПРЕНАРОВ
30.08.2016 14:38:04
3
4
КОЙ ТИ ФИНАНСИРА ПРЕДАВАНЕТО Г-Н ЖУРНАЛИСТ? ИЗЛЕЗ И ГО КАЖИ! ОТКЪДЕ И С ЧИИ ПАРИ КАРАТЕ АВТОМОБИЛ ЗА 70 000 ЛВ? КЪДЕ Е РЕЙТИНГА НА ВАШЕТО СУПЕР, МЕГА , ГИГА ПОПУЛЯРНО ПРЕДАВАНЕ?
30.
До Истината
30.08.2016 14:35:20
2
3
Ти като си от наще кво правиш при феновете на Ботев бе? Омъръзна ми от такива фенове като теб. Михов и Димчо може да не стават ама 90% от поста ти е в позла на Митко Трендафилов който сигурно ти е приятел ама нищо друго.
29.
ИСТИНАТА
30.08.2016 14:26:26
7
7
Ей Пренеров ти се обърка нещо . Отваряй си устата само при зъболекар . Относно срама от резултатите го има . Ще ви разкажа защо - бях на мача в Коматево и седях при нормалните и големи фенове на Ботев не до крайните . Нормално си говорехме и коментирахме и наистина ние сме най - слабия и смешен отбор в новата лига . Хора от Пловдив виждат и знаят как да излезем от кризата а тук нашите Дебили невиждат. 1. Незабавно освобождаване на Пламен Михов - НЕЗАБАВНО . Назначаване на неговото място Митко Трендафилов - обединител и можещ човек . 2. Незабавно освобождаване на Димчо Ненов - как не те е срам излизах и говориш глупости . Кой да ги научи а - елементарно топката отзадни позиции се изритва напред и каквото стане ( ужас Ненов - така неиграят вече и Математическата гимназия . Срам и позор ти практикуваш Грозен футбол . Неможеш да ги научиш на нищо какво чакаш защо не се махаш , защото си беден и нямаш пари . то е ЯСНО . Вземи с теб и Тошето Киселичков че той вече се търкаля на тренировките неможе да ходи от пълнота . Да не забравиш и хикса да вземеш той много добре работи за Черноморец . Ненов неставаш за такова предизвикателство Приятелю . Веднага да се назначи ТРЕНЬОР с авторитет с познания , можещ за да нааучи играчите на нещо . Имаме футболисти но нямаме треньори Разберете го . Играем ГРОЗЕН ФУТБОЛ ОТБЛЪСКВАЩ . Ако това не се направи веднага атаките от общинските съветници ще се увеличат . Да се търси МОЖЕЩ истински треньор . Васев , Вили Вауцов да не ми вземете онщ олигофрен А. Велков той е бита карта. Хайде събирайте се и вземайте решенията които съм ви написал има време да излезнем от това Грозно положение . Трябват спешни мерки а те започват с чистенето . САМО НЕХТОФИМИК
28.
до 27
30.08.2016 14:19:31
7
4
Прозрачен шаран си ти , нищо друго.
Нефтохимик има сребърни медали от първенството , 2 купи на ПФЛ, 2 финала за купата на България , и още една дузина 3- и 4 места , 2 участия за УЕФА. Това е златната история на бургаския клубен футбол. От другата страбна съперника от черноморец чиито фен си ти има едно 5-о място като най-голям успех. ;)
27.
В
30.08.2016 14:17:10
5
15
Фен съм на Нафтата, но за съжаление отбора умря, когато ни боядисаха розови и ни прекръстиха на Нафекс. Както и да се е казвал отбора, той никога не е постигал каквито и да е било успехи. Един финал за купата, загубен от Левски и за малко да отстраним Бран ама тъпия Шулев усра работата. Днес Нефтохимик няма. Няма смисъл да даваме луди пари, за шепа надрусани малоумника, които трупат само глоби за отбора с тъпите си пиро простотии. Вместо да пълним джоба на перуката, по-добре да си стегнем залите, театърче, концертче а у.
26.
Gogi
30.08.2016 14:16:12
2
3
Dа спрем заплатите на общинските съветници!!!
25.
ТЪП
30.08.2016 14:00:23
4
11
Такааа в Нефтохимик от 22 футболиста от школата на Нефтохимик са : Любо Божинов , Янко Георгиев , Яни Пехливанов , Михаел Орачев , Живко Петков , Даниел Андреев , Емануил Манев , Нещо като 30% ми се виждат. Аз държа да кажа че няма отбор в А група с толкова много местни играчи залагам заплатата на Пренаров.
24.
СИНЯ ХАЛКА
30.08.2016 13:42:44
11
12
А между другото с името черноморец в момента са известни само село до Бургас и бонбони произведени от Победа АД. Приятен ден
23.
Ддо
30.08.2016 13:40:53
4
5
Да вземем да ти спрем заплатата предлагам аз.
22.
Поръчков
30.08.2016 13:37:26
0
6
Ами забравихте ме бе!
Аз къде съм????
21.
Само Нафта
30.08.2016 13:32:49
11
5
Ти ПА кой си бе смешник? Я бегай у канал 0 да водиш новините шматка КАЗАХ!
20.
do 18
30.08.2016 13:29:04
4
4
А твоята приятелю поднесена така изобщо не е точна.
Това са първите и единствени 100 000 лв които са гласувани от Об за Нефтохимик откакто тя му е собственик. Само да кажа това са заплатите за 2 месеца на клуба. Чудесно се справя с издръжката
19.
До 16
30.08.2016 13:26:11
14
8
Ей смешка -Миньор”, „Червено знаме”, „Спартак”, ”, „Динамо”, „Ударник, Ботев Бургас , Урожай , Стрела , Нова стрела - Черноморец УМРЯ ПРЕЗ 2005 г. ЗАКРИТ И ПРИКЛЮЧЕН.
Онзи черноморец на който се кипреха всички и изхарчи 70 млн от общината .
А този НЕфтохимик когато и да е създаден е лицето на Бургас
Най много успехи
Най много слава
Съжалавам ви мишки но това е истината.
18.
до 15
30.08.2016 13:25:41
1
15
Г-н <N>, информацията ви е доста остаряла. Ако не греша само преди съдмица Общинския съвет ООД, гласува поредните 100 000 лева от общинския бюджет за отбора, защото т. нар. спонсори явно са си били камшика като са разбрали истината за популярността на отбора
17.
НЕФТОХИМИК
30.08.2016 13:17:57
14
6
Ей телевизионерчеее ей сладурко ще изгориш да знаеш ;)
16.
Бургас
30.08.2016 13:17:53
7
15
Черноморец, създаден през 1905 година. От 1907 е с това име. През 1919 е приет устава на дружеството, като всички тогавашни квартални клубове се обединяват под това име и признават общоградския характер на отбора.
И насреща Нефтохимик, създанен през 1962 като Строител (Камено).
No comment, както се казва, г-да съветници.
15.
<N>
30.08.2016 13:11:31
5
6
Коментар казан наизуст бе да се запознае Пренеров реално какво е дала до момента общината........ явно си личи, че човека просто търси евтин PR в това изказване. Нали толкова много се уточняваше, че общината е само гарант за евентуалните нови спонсори на отбора? Г-Н Пренеров как така като е само гарант общината клуба в МОМЕНТА(пиша го нарочно с главни букви) харчи общински пари Нефтохимик?
14.
До Пренеров
30.08.2016 13:00:07
8
7
Г-н Пренеров, я пояснете колко пари е изхарчила ОБ за футболния клуб? Г-н Пренеров ОБ не е гласувала нито един лев месечна издръжка на клуба! Не сме чули поне! Парите Г-н Пренеров излизат от джоба на Г-н Бошнаков! Ако сте толкова притеснен Нефтохимик и искате Нефтохимик да се развива трябва първи да вдигнете ръка и да кажете БАСТА - осигуряваме месечен бюджет, който прибавен към средствата на Г-Бошнаков да гарантира развитието на клуба , и да е в крак с развитието на град Бургас. Не да е отрочето, което всеки иска да има ама никой не иска да го признае за свое!
13.
иван
30.08.2016 12:58:48
1
9
Градът има най-хубавия стадион в България, а и сравнително добра база. Глупаво е да се хвърля всечко на вятъра, защото рано или късно ще започне да пустее. За справка погледнете стадион Черноморец.
12.
Az
30.08.2016 12:58:12
0
12
Проблема на отбора е, че Общината назначи за ръководители хора, които нямат нито капацитет, нито авторитет. Футбола е сериозно начинание, не всеки който е гледал мач по телевизията може да управлява един клуб. А когато е и компрометирана фигура - съвсем. Само с бургаски футболисти нищо няма да стане, защото нямат качества. Това не е приют за местни кадри. Който е с повече качества нека той да получава доверие. Най-големия проблем в един общински клуб е, че всеки лаик може да ръси мозък, а така управлението винаги е на аматьорско ниво и резултата винаги е лош.
11.
NAFTA
30.08.2016 12:58:04
2
13
Разкарайте МИХОВ и всичко ще се оправи......
10.
иван
30.08.2016 12:56:28
6
10
Абе за какви данъци говорите бе??? Половината от тези мърши, които пишат тук са безработни иили деца. От данъците им били плащали ...
Разбира се, че Бургас има нужда от отбор в А-Група. Просто кмета трябва да понатисне малко фирмичките, които и без това печелят здраво на гърба на града, а имено Лукойл и Кроношпан. Може и други да се намерят.
За какво Щрабаг например дават по 1 милион евро на сезон за Левски, а нищо за Бургас ...
9.
ss
30.08.2016 12:49:31
16
21
Отборът на Бургас ( с над 30 сезона в А група) се казва ''Черноморец'' и това го знаят и дядовците във Видин, дори....
8.
Бургазлия
30.08.2016 12:42:27
9
22
Закривайте това недоразумение "Мастер". Бошнаков хитро го бутна на общината. Аз обаче съм против от данъците ми да се плаща на тези некадърници. Това е пародия. Дано кмета се усети.
7.
твърд бицепс, мека чурка
30.08.2016 12:38:25
2
16
Извод от коментарите: който не ходи на фитнес е нежен гей - булгаристанска сентенция.
6.
Мафия
30.08.2016 12:35:47
11
15
Спрете тази мафия от първа лига.не може общината да издържа изкуствено създаден отбор,нямащ нищо общо с бургас.
5.
Hahah
30.08.2016 12:23:40
6
9
Кога се пръкна ти пък да казваш кво да става измислен герой от бургаската телевизия даже май е закрихте,ей нехранимайко заврисе в собствения си гъз да не те заврем ние GF96
4.
Do prenerov
30.08.2016 12:21:55
7
9
Podloga
3.
Nikolaj
30.08.2016 12:17:45
8
8
Kvo si dal ti be plahok dal bil ,tova sa nashite pari ot danuci ,iskame futbol,ti edna stotinka ne si dal za sport,az shte te opravq
2.
Ei gei
30.08.2016 12:16:19
7
7
Purva kipra beshe na stadiona,mi hodi si na teatur mishko
1.
До пренеров
30.08.2016 12:15:31
10
10
Ей мишка такава да не изгориш май скачаш на кмета юда продажник,и да ходиш на фитнесче нежен гей такъв ,ще те барна
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори