×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Заплахи срещу собственик на „Оксижен” в Слънчев бряг, разпитват заподозрян


Заплахи срещу собственик на „Оксижен” в Слънчев бряг, разпитват заподозрян
Заведението, където стана стрелбата на 8 юни
27 Август 2016, Събота, 19:41 ч.

Собствениците на клуб „Оксижен” Николай Иванов и Данаил Петков са сред обвинените като членове на организирана престъпна група с лидер Божидар Кузманов – Божо Кравата


Сигнал за отправени заплахи срещу Николай Иванов, един от собствениците на клуб „Оксижен” в центъра на Слънчев бряг е подаден в несебърската полиция, научи „24 часа”. В момента в районното управление разпитват заподозрян.

Атаката е била през съпругата на Иванов, която преди няколко дни е била застигната по време на сутрешния си крос от непознат. Той я хванал здраво през раменете, привел й рязко надолу и изсъскал: „Не си мислете, че ще се измъкнете. Много поздрави от Димитър”. Жената на Николай няколко пъти забелязвала преследвача след себе си, затова той я подсигурил с охрана. Тази вечер гардовете й успели да го заловят, обадили се на 112 и извикали полиция. Иванов, съпругата ми и авторът на заплахите давали обяснения в полицията.

Собствениците на клуб „Оксижен” Николай Иванов и Данаил Петков са сред обвинените като членове на организирана престъпна група с лидер Божидар Кузманов – Божо Кравата. Делото бе поето от спецпрокуратурата, като към него бяха присъединени и престъпленията, извършени на 8 юни с ресторант 4 YOU – убийството на гарда Александър Алексиев и опита за убийство на Димитър Желязков – Очите. Иванов бе освободен още на първото заседание за определяне на мерките. Наложена му бе парична гаранция от 10 хил. лв. Съдружникът му напусна страната и бе задържан в Испания с европейска заповед за арест. Съдът трябва да реши дали да го върне в България през септември.


В категории: Несебър


14
Коментара
Флагман.БГ 7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен 18/04/2024, Четвъртък 22:00 0
Това са най-трудолюбивите зодии
Това са най-трудолюбивите зодии 18/04/2024, Четвъртък 21:20 0
14
Коментара по темата
14.
antimafia
28.08.2016 10:57:19
1
1
toq she go presledvat senki , mitio tolkova hora e zatril eitaka bez nishto a na toq predstavqm si kvo mu gotvi
13.
хахахаха
28.08.2016 09:58:20
0
3
ПЪРВО В 24 часа и после във флагман! !!
12.
Грую
28.08.2016 02:40:28
0
7
Продавам бахур изгодно!
11.
teneva
28.08.2016 02:26:58
0
0
Kut ni6ty ........ !???
10.
поТ
28.08.2016 02:24:46
0
1
Да няма още едно наакване ааа малко по голямо
9.
Tova
28.08.2016 01:48:17
0
3
E stefan rakovodi opg v slanchev brqg za reket prostitutki lihvi prez na kapsata ot pomorie zalojnata kashta karashe siv kaien ima apartament v slanchev brqg roden v ruse lejal v zatvora i.psiho pere pari i prez stroitelna firma
8.
Така е...
28.08.2016 01:44:41
4
11
Като няма държава мутрите ще се разпореждат. Кой поставено лице кой не... само те си знаят.
Полицията е толкова купена там, че няма да се очудя ако още една наказантелна акция мине без последствия за Бай ти Митьо!
7.
Ко.не.
28.08.2016 01:04:21
0
2
Много поздрави, на всички..
6.
Топ
28.08.2016 00:03:08
4
9
Митьо,не заплашва.Той действа,кравата скоро ще го издуят!!!
5.
siska teneva
27.08.2016 23:52:39
1
11
nai golqmata putka v burgaski region stanislav tenev ot bratqta mercedes 9363 donosnik i jena pazete se!!!!!!!!!
4.
съм
27.08.2016 23:31:32
4
7
Копиране - поставяне, това ли е вашия журналистически нюх ....
3.
Dani
27.08.2016 23:22:41
8
4
Това е инсценировка от тяхна страна, няма защо Димитър да ги заплашва тя държавата ще ги накаже много солено !
2.
Lili
27.08.2016 23:20:30
4
6
Да той Димитър е толкова прост че да изпрати някой да заплашва жената на някакво си поставено лице на Божо! Божо им е шефа и тва най- много да е инсценировка!
1.
Flagman sa golemi jurnalsti
27.08.2016 23:18:52
6
1
Колко си шумна или тиха в леглото.

Е, разбира се, ако го сграбчиш за косата и така му извикаш в ухото, че му се спука тъпанчето, няма да ти е много благодарен.


Дали интимният ти аромат напомня на лилии.

По-скоро това би привлекло пчели, а не мъже. Вагината трябва да мирише на вагина, а не на цветя. Ако спазваш хигиена, на повечето от мъжете ще им хареса как миришеш „там”, или ще се отнесат спокойно към това.


Как изглеждат гърдите ти, докато правите секс.

По дяволите, удоволствие ли получаваш, или позираш? Тъпо е да се отказваш от удобни и приятни пози заради това, че в тях те притеснява неприятният ракурс за бюста ти. В крайна сметка, ако е толкова важно за теб, то можеш да ги придържаш с ръце, създавайки си нещо като „сутиен от пръсти”. Всичко ще изглежда така, сякаш искаш да си поиграеш с момичетата. А това е доста съблазнителна гледка.



Гладко, но не съвсем.

Бъди сигурна, че не всички мъже са толкова претенциозни, че ще започнат с линийка и шублер да измерват колко е пораснало окосмението ти след последната депилация. Повечето мъже просто не са във възторг от идеята да се наядат с интимни косми, така че нека всичко да е в рамките на допустимото.



Какви звуци издават съкровените ти места при проникване.

Да, всички тези мляскания, пръцкания и подобни звуци се случват често. И те не са повод да спреш, да изпълзиш от леглото, да започнеш да кършиш ръце и да възкликнеш: „О, не, беше ужасно!” Не, било е напълно естествено: просто въздухът при определени пози се нагнетява във влагалището и след това рязко излиза при определени движения. Просто физика, миличка.



Всички имат анално отверстие. Дори и морската звезда има анално отверстие, нищо, че тя няма абсолютно нищо. Така че престани да се притесняваш за това.

„Оу, май ми е паднала фиба от прическата”. Ей, красавице, ние с теб сме заети със секс. Сериозно ли смяташ, че в момента съм в състояние да оценя прическата ти?




За ваше добро – не се притеснявай да му кажеш какво искаш. Никой няма да е против това да чуе: „Мили, малко по-бавно” или „По-бързо, да – точно тук”. Е, разбира се, не трябва да приема формата: „Ти какво – тъп ли си? Казах наляво”.

Колко странни гримаси правиш по време на секс

Възможно е на партньора ти да му се сторят суперсекси, а не странни. Във всеки случай едва ли ще забележи: прекално е зает да прави своите собствени секс гримаси.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Общината търси наемател за 10 години, ето какви са изискванията  7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен Тези признаци разкриват перфектния партньор Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Не пишете в твърде строга форма и не зачеквайте скучни теми Това са най-трудолюбивите зодии Това са най-трудолюбивите зодии 4 зодии са много упорити, дават всичко от себе си в работата Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Любима пролетна рецепта за цялото семейство - пълнени сладки картофи, една истинска експлозия от вкусове за вашето небце AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня С четирите си просторни зали, високи тавани, артистично осветление, мека мебел в стилни цветове, успешна компилация от индустриални и natural aкценти, AZUR, впечатли всички присъстващи Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Над 12 хил. нови фирми са регистрирани за тримесечие На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона Задавали ли сте си този въпрос Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Управляващите ИЕПС ще бъдат санкционирани по ЗДвП, а заради техните нарушения - по общинска наредба би следвало да глобяват и „оператора” на услугата Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Целите са на мехури и са като памук
Австралия зове гражданите си да напуснат Израел Австралия зове гражданите си да напуснат Израел Има висока заплаха от военни репресии, казват от местното външно министерство Нанесоха удари по Иран, но обявиха тревога в Израел Нанесоха удари по Иран, но обявиха тревога в Израел Нападението по военна база в ислямската република съвпада с рождения ден на Аятолах Али Хаменей Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Партията “Грузинска мечта”, която управлява вече близо 12 години, настоява за необходимостта от балансирани отношения между Изтока и Запада Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Най-малко половината от двойките вече нямат шанс за дете Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Жителите на блока били силно изплашени от неканения гост Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Осакатеният твърди, че е бил нападнат от „въоръжена банда“ от шестима енориаши До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища Собствениците вече трябва да получават разрешения от властите за престои, по-кратки от 100 дни Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Медиите в емирствата нарекоха валежите „историческо климатично явление“, което „надминава всичко записано от началото на събирането на данни през 1949 г.“ Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Двамата бяха двойка още от училищната скамейка и дори се заговори за сватба Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива С Петър се запознахме в Несебър, докато бях в една сладоледаджийница, разказа Полина 
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня Интервю за работа:
- Каква заплата очаквате да получите?
- Ами "Ехаа, тва всичко за мен ли е?"
Виц на деня Виц на деня Мъж на смъртен одър:
- Жено, да ми кажеш преди да умра децата мои ли са?
- Абе да ти кажа, ама ако не умреш?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Една жена винаги знае какво да попита, когато не знае какво да отговори...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори