×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Стоичков пропусна сватбената церемония на дъщеря си, докато дава обяснения в полицията


Стоичков пропусна сватбената церемония на дъщеря си, докато дава обяснения в полицията
Камата е горд, че е размахвал юмруци на сватбата, част от гостите малко са притестнени
27 Август 2016, Събота, 23:48 ч.

Кубрат Пулев пусна снимка от купона в хотела в Правец, където Камата стигна със закъснение

Христо Стоичков разлюля България с поредния скандал, в който се забърка. Камата скочи и наби шофьор на журналистически екип, който се промъкна да снима сватбата на дъщеря му Христина. Инцидентът се разрази в Етрополския балкан, където бе църковния брак между Христина Стоичкова и младоженеца - хърватина Лука Белич. Представителите на медията не бяха желани на мястото и Стоичков реагира, скачайки на бой на шофьора на екипа. След това стана и лек инцидент между автомобила на журналистите и друг на някой от гостите.

Минути след инцидента Кубрат Пулев публикува снимка с Христо Стоичков от хотела в Правец, където бе церемонията по гражданския брак. Камата обаче го пропусна, тъй като вероятно все още е имал разговори с полицията, която работеше по инцидента. Тържеството също ще бъде в хотела в Правец.

Под публикуваната снимка от Кубрат Пулев отново следват десетки коментари относно постъпката на Стоичков. Някои от феновете го критикуват за действията му, а други го защитават. "Кобра, много го надъхваш това момче да се бие с журналистите", пише един от приятелите на боксьора във "Фейсбук".

В категории: Лайфстайл


13
Коментара
Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
13
Коментара по темата
13.
София Обич Моя
28.08.2016 16:11:37
0
1
От така бие ората он нали е милионер оти има нерви, язе мислим че му е скучно на нашио убавец он се излага еее не му оди ич "па снимал снимал нее ебал па да ебал лошо нема, око не извадил он треба а им се извини а ги покани е требало ората а си апнат пинат а ги нагости свадба е а той нашио ке ги бие не прав ич.
12.
az
28.08.2016 14:11:50
2
2
kur za jurnaliata bravo ice golem si 6ibai mrasnite paparaci
11.
тъпи журналисти
28.08.2016 13:30:52
2
9
само търсите cензации.. Човек не може да ожени децата си заради болните мозъци на тези "папараци" ! Камата не е искал журналисти на сватбата,но все пак те са отишли? Толкова ли нагли сте????
10.
tupan
28.08.2016 11:04:10
2
6
golqm selqndyr trqbva da si na mnogo nisko nivo za da pravish takiva kompleksarski postapki
9.
каката на Мара
28.08.2016 11:00:07
2
5
Трябва да си ГОЛЯМ ИДИОТ за да направиш ТАКОВА НЕЩО !!!!

Горките младоженци - чакаха 2 години, за да ВИДЯТ ПТРОСТОТИИТЕ

на СТОИЧКОВ !!!!

Заслужава си "МАМАТА" от всякъде !!!!!
8.
Играч
28.08.2016 10:09:15
1
4
На терена за нас беше голяма работа,извън него...и той ще си намери "камата".
7.
объркай се
28.08.2016 08:59:43
0
2
обурках се и непознах журналята като си мислех че са прости тарикати с телефон а аз съм Пазарджишки тарикат ходил в Америка и има хора около мен като съм сам не съм такъв мъркам като коте
6.
top
28.08.2016 06:35:59
5
14
за него е валидно --тъп съм мамо ТЪП , ама ужасно тъп
5.
кюрд
28.08.2016 00:01:06
4
16
СЕЛЯНДУР...
4.
Боса на мафията
27.08.2016 23:45:17
1
6
...на боса на мафията всичко му е позволено,и каквото каже той това е.Може ли някой да го опровергае?Може,ама друг път,сега всички около него му се мазнят и не смеят да му кажат в какво се е превърнал
3.
Flagman sa golemi jurnalsti
27.08.2016 23:17:08
1
4
Със сигурност си готова да поспориш? Много мъже вече са готови да излязат на улицата с плакати „Скъпа, прекалено си притеснителна! Престани да страдаш заради дреболии!” В крайна сметка, един от Cosmo сътрудниците ни седна и без заобиколки описа колко много женски комплекси се появяват напразно и колко по-добре и леко ще живееш, ако спреш да се терзаеш за тези неща:

Колко си шумна или тиха в леглото.

Е, разбира се, ако го сграбчиш за косата и така му извикаш в ухото, че му се спука тъпанчето, няма да ти е много благодарен. Със сигурност не си струва и да отмъщаваш на съседите за бормашината сутринта. И обратно, ако искаш да се ощипеш, за да си сигурна, че още си жива – пак е малко излишно. Не бива да се обвиняваш за нормалните прояви на страстта.


Дали интимният ти аромат напомня на лилии.

По-скоро това би привлекло пчели, а не мъже. Вагината трябва да мирише на вагина, а не на цветя. Ако спазваш хигиена, на повечето от мъжете ще им хареса как миришеш „там”, или ще се отнесат спокойно към това.


Как изглеждат гърдите ти, докато правите секс.

По дяволите, удоволствие ли получаваш, или позираш? Тъпо е да се отказваш от удобни и приятни пози заради това, че в тях те притеснява неприятният ракурс за бюста ти. В крайна сметка, ако е толкова важно за теб, то можеш да ги придържаш с ръце, създавайки си нещо като „сутиен от пръсти”. Всичко ще изглежда така, сякаш искаш да си поиграеш с момичетата. А това е доста съблазнителна гледка.



Гладко, но не съвсем.

Бъди сигурна, че не всички мъже са толкова претенциозни, че ще започнат с линийка и шублер да измерват колко е пораснало окосмението ти след последната депилация. Повечето мъже просто не са във възторг от идеята да се наядат с интимни косми, така че нека всичко да е в рамките на допустимото.



Какви звуци издават съкровените ти места при проникване.

Да, всички тези мляскания, пръцкания и подобни звуци се случват често. И те не са повод да спреш, да изпълзиш от леглото, да започнеш да кършиш ръце и да възкликнеш: „О, не, беше ужасно!” Не, било е напълно естествено: просто въздухът при определени пози се нагнетява във влагалището и след това рязко излиза при определени движения. Просто физика, миличка.



Всички имат анално отверстие. Дори и морската звезда има анално отверстие, нищо, че тя няма абсолютно нищо. Така че престани да се притесняваш за това.

„Оу, май ми е паднала фиба от прическата”. Ей, красавице, ние с теб сме заети със секс. Сериозно ли смяташ, че в момента съм в състояние да оценя прическата ти?




За ваше добро – не се притеснявай да му кажеш какво искаш. Никой няма да е против това да чуе: „Мили, малко по-бавно” или „По-бързо, да – точно тук”. Е, разбира се, не трябва да приема формата: „Ти какво – тъп ли си? Казах наляво”.

Колко странни гримаси правиш по време на секс

Възможно е на партньора ти да му се сторят суперсекси, а не странни. Във всеки случай едва ли ще забележи: прекално е зает да прави своите собствени секс гримаси.
2.
FREE BULGARIA
27.08.2016 23:15:56
1
14
Vreme e da go proverim za danuci dali e plashtal.
1.
ги жу
27.08.2016 23:04:52
6
36
Някога беше добър футболист, но си остава просто харманлийско говедо. Жалко, че медиите му обръщат толкова внимание!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Протест пред Съдебната палата в София, близките на загиналия Филип настояват за справедливост Протест пред Съдебната палата в София, близките на загиналия Филип настояват за справедливост Организирано е и шествие до пешеходната пътека, където беше прегазено момчето Народното събрание остава без председател? Бият дузпата на Росен Желязков в последния работен ден Народното събрание остава без председател? Бият дузпата на Росен Желязков в последния работен ден ПП-ДБ и БСП му показаха "червен картон" Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Това лекарство премахва петна по дрехите, избелва спалното бельо и ефективно премахва мръсотията от прозорците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Депутатите с амбиции да ги гласуват на две четения на ръба на правилата
Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Москва наложи вето в Съвета за сигурност срещу резолюция на САЩ и Япония срещу надпреварата във въоръжаването в Космоса Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори