×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Само във Флагман! Вижте как е докаран трупът на убития съпруг от дома му до Колежа по туризъм (ОБНОВЕНА)


Само във Флагман! Вижте как е докаран трупът на убития съпруг от дома му до Колежа по туризъм (ОБНОВЕНА)
Познавате ли Веселина Гинева, тя е възпитавала деца ви
Тема в развитие
Адвокати пишат до Борисов за Горанов: Живее в чуждо жилище, без да плаща наем, недопустимо е да ни нарича маргинали Медици сравниха последните дни на инж. Димитър Миразчиев с ужаса в концентрационните лагери Ще се измъкне ли Черната вдовица за садистичното убийство на инж. Миразчиев? Развръзката е близо Жената, която разплете убийството на Димитър Миразчиев: Ако не беше дъщеря му, щеше да е още жив! Полицай закопа Черната вдовица: Димитър Миразчиев беше умишлено съсипан, а тази безчовечна жена ни разиграваше Ваня Миразчиева брани със зъби и нокти в съда Черната вдовица, изкара баща си дърт пияндурник с деменция Само във Флагман.бг: Ще опита ли Черната вдовица да опише съпруга си брутален алкохолик, за да отърве затвора? Колеги на умъртвения инж. Димитър Миразчиев свидетелстват с покъртителен разказ пред съда (ОБНОВЕНА) Само във Флагман.бг! Вижте Черната вдовица, мълчи как пренесе в кош за боклук мъртвия си мъж от жк "Лазур" до Морската градина Бомба във Флагман! Свирепата мъчителка Веселина Гинева се разхожда на свобода в жк „Лазур“ Кой написа писмото, разплело убийството на инж. Миразчиев? Издирват го за решаващата фаза от делото срещу черната вдовица Ужасяваща находка на Флагман.бг! Анонимното писмо, което разплете смъртта на инж.Димитър Миразчиев (ОБНОВЕНА) Обрат! Съдът върна делото срещу черната вдовица заради нарушения на прокуратурата Кап. Патранесков за черната вдовица: За подобно зверство би трябвало да се измъчва, да има съвест! Процесът на учителката-мъчителка Веселина тръгва при нов докладчик, съдия Захарин Захариев в дълъг болничен Помните ли страховитата вдовица от жк „Лазур“ Веселина Гинева? Може да гние до края на дните си в затвора (ВИДЕО) Шокиращо! Черната вдовица Веселина държала съпруга си в стая-затвор със заковани прозорци (ОБНОВЕНА) Пълен шаш! Учителката Веселина Гинева, затрила мъжа си, подлуди съда! Нова бомба! Учителката-мъчителка от бургаския ж.к.“Лазур“ имала и пистолет Само във Флагман.бг! Всичко от апартамента на ужасите в блок 2 на бургаския ж.к.“Лазур“ Убитият от съпругата си Димитър пращал бележки на съседите: Спасете ме! Умирам!(ВИДЕО) Само във Флагман! Вижте как е докаран трупът на убития съпруг от дома му до Колежа по туризъм (ОБНОВЕНА) Първо във Флагман! Ужасяващо! Съпругата-убийца е детска учителка в Бургас. Вижте я Първо във Флагман: Полицаи разплетоха жестока трагедия! Бургазлийка убила мъжа си, захвърлила трупа му край Колежа по туризъм Трупът в Морската градина силно разложен, една от версиите - заличаване на следи от убийство Откриха труп до Колежа по туризъм в Бургас
виж още
скрий
25 Август 2016, Четвъртък, 14:03 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимка: Иван КОЛЕВ

Пластмасова количка била последния транспорт на нещастника, осигурен от съпругата му

Флагман.бг разполага с част от самопризнанията на 60-годишната детска учителка Веселина Гинева от Бургас, която преди година и половина е умъртвила съпруга си, след което до ден-днешен продължавала да получава пенсията му. Както вече съобщихме - тя е детска учителка по професия. Година и половина се жалвала на съседи и приятели, че съпругът й я изоставил и изчезнал някъде безследно.

Човекът бил тежко болен и безпомощен, нуждаел се от грижите й, но се оказало, че тя системно не му давала храна, дори вода. След като починал в адска агония, тя го натоварила в пластмасов контейнер за боклук с колелца. Такива контейнери Община Бургас постави в някои жилищни комплекси експериментално с екологична цел. Така убийцата пренесла тялото от дома си в ж. к. "Лазур" до входа на Морската градина, близо до Колежа по туризъм. Мястото е оживено поради непрекъснатото преминаване на студентите от Колежа. Така на 26 февруари 2015 г. преди обед група студенти се натъкнаха на разложения труп. 

След като починал в адска агония, тя го натоварила в пластмасов контейнер
за боклук с колелца


В хода на разследването се оказало, че жената на няколко пъти, след като извършила пъкленото си дело, докарвайки и оставяйки количката на това място, идвала, за да провери дали всичко е наред. Един ден тя видяла, че клошар отваря контейнера, вижда находката, но очевидно му допада количката и решава да я вземе за собствени цели. Той я обръща и изхвърля тленните останки, след което си тръгва с нея, за да я ползва при събирането на отпадъци.

Флагман.бг узна, че семейството има голяма дъщеря, но нямаме данни дали тя през това време се е интересувала от съдбата на баща си.

През 2011 г. Веселина Гинева е кандидатствала за педагог в няколко от защитените жилища в Бургас, но членовете на комисията по поведението й веднага разбрали, че тази жена не става за работа с деца. Така Гинева не получила общинската длъжност. 

В категории: Бургас


13
Коментара
Защо се гаврят с тази тв легенда
Защо се гаврят с тази тв легенда 25/04/2024, Четвъртък 12:39 1
13
Коментара по темата
13.
Възмутена
25.08.2016 19:55:53
0
4
Боже мой
12.
Бай Митака
25.08.2016 17:40:45
2
10
Запазенка е булята, ще има яко джасънье!
11.
Anna
25.08.2016 17:20:56
2
8
Мила, чакаме те в Сливенския затвор, с нетърпение! Ако може си вземи вазелини много, ако не става пак ще те обичаме! Бръсната небръсната ще те награбим от входа още!
10.
Даката
25.08.2016 17:18:18
3
7
Сега жената хубаво дупе е отпрала голям тезгях за голям майстор ще я поря докато цъфне отзад и после ще й свърша в косата.
9.
Полина
25.08.2016 17:15:36
2
8
Към "друг аз": Не съм претенциозна, а грамотна. Има разлика!
8.
Полина
25.08.2016 17:13:06
1
5
Бяха написали "той Е обръща". Виждам, че са си оправили грешката, за което ги поздравявам!
7.
друг аз
25.08.2016 17:07:18
4
5
Важното е, че тази е учителка, не толкова стилистичните или граматически грешки. Аман от претенциозни ....
6.
Az
25.08.2016 16:59:04
1
4
Полина пише той я обръща а не той е обръща :D
5.
Касабова
25.08.2016 16:56:26
6
6
Master, ами ебана путка съм си по природа, тъй ще бъде и занапред!
От първи септември пак пускам промоцията! За успешното закриване на сезона, безплатна свирка, гълтане и анален до 30 септември!
4.
Бургазлия
25.08.2016 16:53:43
4
7
Така е, Поли!
А ти си някаква секси мацка, че и умна! Усещам те аз!
3.
mastera
25.08.2016 16:53:10
5
14
Вижте как е докаран трупът на убития съпруг от дома му до Колежа по туризъм - video li imate ili kak da vidim ? maloumni cigani ot sem trqbva da vi zatvorqt izdanieto , kasabova kurvo negramotna kak moje da si tolkova prosta ma pacha razprana
2.
слаб следовател
25.08.2016 16:38:34
2
17
Ами то фактите говорят. Толкова са ни слаби ченгетата. Няма как един добър следовател да направи качествен разпит на тая кукумявка и да не се усъмни в думите и. Хората ще намират кокали по паркове и тогава ще се светкаме какво и кога е станало.
1.
Полина
25.08.2016 16:34:08
5
15
"Той е обръща и изхвърля тленните останки, след което си тръгва с нея, за да я ползва при събирането на отпадъци."
Флагман, защо сте толкова неграмотни? Поне малко български език не знаете ли? За правопис чували ли сте? Няма да казвам къде ви е грешката, за да се помъчите малко.Едва ли ще има файда, но все пак..
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Якова е правила възлагания по договори без финансово обезпечение, извършвала е неправомерни плащания, като е изхарчила тригодишен бюджет само за година и половина Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Аутопсията на жената установила съчетана комбинирана травма, включително множество счупени ребра Защо се гаврят с тази тв легенда Защо се гаврят с тази тв легенда Мария Янакиева се ожали, че е станала жертва на арогантно поведение, подигравки и обиди от шеф на софийска ТЕЛК комисия Евтим Милошев тръгна на 4-дневна разходка до морето и планината, обичал да си почива в България Евтим Милошев тръгна на 4-дневна разходка до морето и планината, обичал да си почива в България Очаква се НС да гласува изменение на Закона за чужденците, за да има работна ръка за туристическия бранш ГДБОП арестува мъж, продавал оръжия по куриер ГДБОП арестува мъж, продавал оръжия по куриер В работилницата на задържания са намерени общо девет въздушни пушки, три мобилни телефона, документи - фактури, сертификати и други Как да разпознаем прясното агнешко за Великден Как да разпознаем прясното агнешко за Великден Цветът на печатите показва дали месото е българско, или вносно Община Бургас ще продължи да павира улиците в историческия център на града Община Бургас ще продължи да павира улиците в историческия център на града „Вярвам, че с изпълнението на ремонтите ще направим тази част на града още по-интересна, посещавана и благоприятна за развитие на бизнес“, каза кметът Димитър Николов Топ мениджъри от аутсорсинга представиха възможностите за развитие на сектора в Бургас Топ мениджъри от аутсорсинга представиха възможностите за развитие на сектора в Бургас „Бургас е традиционна спирка от националното ни Роудшоу, защото се радваме на голяма подкрепа от местната власт и образователните институции", заяви Наталия Георгиева – изпълнителен директор на АИБЕСТ Свалиха Росен Желязков, изпратиха го с бурни овации Свалиха Росен Желязков, изпратиха го с бурни овации 129 депутати подкрепиха предложението за махането му като председател на парламента
Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него  Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години  Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Москва наложи вето в Съвета за сигурност срещу резолюция на САЩ и Япония срещу надпреварата във въоръжаването в Космоса Козирогът и Телецът да си пазят парите, а Стрелецът да внимава с храната! Козирогът и Телецът да си пазят парите, а Стрелецът да внимава с храната! Хороскоп за деня – 25 април 2024, четвъртък Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори