×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • След 15 май в Царево и Ахтопол няма да се строи
  • Жълт код за значителни снеговалежи е в сила за 14 окръга на Румъния
  • 64-годишна жена загина при пожар в Сливен
  • Дългът на България за 2023 г. е 23.1% от БВП
  • Започва консервация на постамента на Паметника на съветската армия в София
  • Двама души са ранени при нападение с автомобил в Йерусалим
  • Отбелязваме Международния ден на Земята
  • Разследват смъртта на сърна в Старозагорско
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бургазлията Кирил Танев подготвя 4-ма бодибилдъри в „Супер промяна” - първото фитнес риалити у нас


Бургазлията Кирил Танев подготвя 4-ма бодибилдъри в  „Супер промяна” - първото фитнес риалити у нас
Трима треньори, сред които е бургазлията (в средата), ще се изправят пред 16-седмично предизвикателство
24 Август 2016, Сряда, 16:39 ч.

Победителят ще участва в националния шампионат по културизъм и фитнес редом с професионалистите

Топ инструкторът от Бургас Кирил Танев става ментор на четирима участници в първото фитнес риалити в България. „Супер промяна” започва по БНТ HD тази вечер в 22 часа, а форматът му е по-различен от всичко, показвано до момента.

Трима треньори, сред които е бургазлията, ще се изправят пред 16-седмично предизвикателство – да помогнат на 12 участници да променят живота си и да участват в Държавното първенство по културизъм. Всеки от участниците ще извърви трудния път към физическата трансформация като спазва определен хранителен режим и тренира усилено под контрола на своя инструктор.

Фитнес инструкторите Марина Декова, Кирил Танев и Румен Спецов ще подготвят по 4-ма души, които тренират и са стигнали стабилно ниво, но техните знания и възможности не им позволяват повече.

Ще разкажем интересни човешки истории. Тези хора ще станат пример за това през какво трябва да минеш, за да успееш. Ще покажем на хората, че трябва да работят с квалифицирани инструктори, да имат зададен план и цел. Не четете в интернет и не се лутайте по залите”, съветват от кухнята на предаването.

Всеки от епизодите ще поставя пред  фитнес любителите определени цели, които трябва да бъдат постигнати. През седмица екип от независими съдии ще оценяват постиженията на участниците и ще определят онзи от тях, който трябва да отпадне. Съставът на телевизионното жури включва инструктора по културизъм и шампион в категория над 100 кг Любомир Христов, един от доайените на културизма в България Тони Шивачев и неколкократния републикански шампион по класически културизъм Пламен Христов.

До финала на риалити формата ще достигнат само трима състезатели, които ще се борят за наградата – участие в тазгодишния национален шампионат по културизъм и фитнес редом с професионалистите.

Екип от специалисти ще следи за правилното хранене на участниците, ще контролира приеманите от тях хранителни добавки, ще се грижи за техния тонус и самочувствие по време на проекта и ще наблюдава физическия им прогрес. Самите участници в рамките на проекта ще се изправят не само срещу своите противници, но и срещу самите себе си.

В категории: Бургас


5
Коментара
Флагман.БГ Почина много известна режисьорка Почина много известна режисьорка 23/04/2024, Вторник 12:08 0
5
Коментара по темата
5.
FREE BULGARIA
24.08.2016 23:52:39
4
6
Ей тъпаци града има учители пенсионери със пенсии по 200 лева на месец а вие ми губите времето със глупости!!!!!

Трябва икономика и биснес. Не ми трябва Генерал Радев Тъпак насран не сме Либия и Сирия.

Пишете повече за бизнес и за търговия и за предприемачи.
На града му трябва производство не реалити шоу, иначе беден ще стои всеки!

Стига сте ни разсейвали!!!!!!
4.
Maliiiiiiiii
24.08.2016 22:54:48
0
2
разсмя ме с глас;))))
3.
смях в залата
24.08.2016 21:27:32
7
9
Много сте прости, тез сигурно ще ги пусна на някакво псевдо първенство за натурален културизъм.
Като го гледам и тоя пръдлио инструктора, Карамишев например ще ги изяде за закуска него и всичките му "подготвящи" се марсоли.
2.
Гайда
24.08.2016 21:27:03
2
22
Евала държава, фолка на почит, анаболни маняци и татуирани шматки и батки на пиедестал, турците хвърлят гюбеци, цигани те яко кючеци, а българите блеят баирите и мълчат, евала.
1.
Samo gi meshim
24.08.2016 20:41:24
3
5
Kak parvoto ve liubo lejankata kiro skalata mitio krika chuva li li ste gi a flegmani
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Елена Йончева с номинация за евродепутат от ДПС-Благоевград, тя е прие като признание Елена Йончева с номинация за евродепутат от ДПС-Благоевград, тя е прие като признание Арестуваха журналиста на BIRD Димитър Стоянов за опит за убийство. Насочил пистолет срещу служител на НАП Арестуваха журналиста на BIRD Димитър Стоянов за опит за убийство. Насочил пистолет срещу служител на НАП МВР публикува видеото, в което Стоянов посяга на живота на държавния чиновник Кв. Крайморие ще има свое училище, ще се намира на метри от морето Кв. Крайморие ще има свое училище, ще се намира на метри от морето Днес Общински съвет-Бургас одобри проекта, школото ще е филиал на ОУ „Александър Георгиев – Коджакафалията“   Този певец включи и дъщеря си в майтапчийските си клипове Този певец включи и дъщеря си в майтапчийските си клипове Марияна израсна копие на майка си Щерката на президента показа перфектно тяло в оскъдно облекло Щерката на президента показа перфектно тяло в оскъдно облекло Това е дебютът на Дарина Радева Почина много известна режисьорка Почина много известна режисьорка Опелото ще се състои в събота в храма "Св.Седмочисленици" от 13.30 ч. Левите сили ще се явят раздробени на изборите 2 в 1 Левите сили ще се явят раздробени на изборите 2 в 1 Хитът на последния кметски вот в София Ваня Григорова оглави нова коалиция под името "Солидарна България" Доц. Мирчева оглави Отделението по Кардиология на МБАЛ „Бургасмед“ Доц. Мирчева оглави Отделението по Кардиология на МБАЛ „Бургасмед“ Доц. Мирчева ще осъществява платени консултации към ДКЦ „ Бургасмед ”, а от началото на май ще предоставя и консултации с направление от личен лекар Официално! Зелената зона в Бургас ще работи целогодишно Официално! Зелената зона в Бургас ще работи целогодишно Има и корекции в Синята зона, вижте какви Светият синод извадил епископ Йеротей от листата за сливенски митрополит заради протестите Светият синод извадил епископ Йеротей от листата за сливенски митрополит заради протестите Те заглушиха Божия глас в душите на тези хора, а той не се разграничи от тях, коментира митрополит Антоний
Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки Осъдиха българин за изнасилване в Лондон Осъдиха българин за изнасилване в Лондон Престъплението било разкрито благодарение на добрата система за видеонаблюдение в британската столица Желанието на Иран да се сдобие с ядрено оръжие било най-голямата заплаха за света Желанието на Иран да се сдобие с ядрено оръжие било най-голямата заплаха за света Израелският президент Ицхак Херцог призова "свободния свят" за общи действия дори и да се бие, ако е нужно
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори