×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Столичният общински съвет прие бюджета на София - над 2,5 млрд. лв.
  • Oт 18 ч. днес до 4 ч. утре се затваря кръстовището от ул. „Индустриална“ с улицата, водеща към Пристанище Бургас – между „Шкода Център Бургас“ и „Ламина“ ООД
  • Полицията в тайландска провинция ще преследва маймуни, които създават проблеми
  • Автошествие на миньори и енергетици в областите Стара Загора и Хасково в петък
  • Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Търсят смел прокурор в Карнобат, за да се захване с обвинението срещу Ангел Радичев, грозят го до две години затвор


Търсят смел прокурор в Карнобат, за да се захване с обвинението срещу Ангел Радичев, грозят го до две години затвор
Случаят ще е тест за прокуратурата в града
Тема в развитие
Карнобатман се размина с две години пробация и поправителен труд във фирмата на баща си Батката Ангел Радичев и нападнатият автобусен шофьор си стиснаха ръцете в съдебна зала Първо във Флагман.бг! Пуснаха на свобода хулигана от АМ „Тракия”, изчезнаха свидетелите на екшъна Обрат! Шофьорът на автобуса провокирал хулигана на АМ „Тракия” Карнобатският съд пусна под домашен арест батката Ангел Радичев Ангел Радичев финтира журналистите, съдия Захарин Захариев ще гледа мярката му за неотклонение Само във Флагман.БГ! Карнобатман - геройски паднал Ангел (УНИКАЛНО ВИДЕО) Бургаският съд закопа хулигана Ангел Радичев Екшън в съда! Ангел Радичев скъса синджира, обвини журналистите, прибират го с белезници Хулиганът от АМ „Тракия”: Съжалявам за супер селяндурската постъпка „Героят“ от АМ „Тракия“ Ангел Радичев се оказа бизнесмен, а не „момчето на татко“ Само във Флагман! Вижте прокурор Щиляна Петкова и мислете за човека, който снима хулигана Радичев (ВИДЕО) Районният съд и прокуратурата в Карнобат скриха от медиите арестувания Ангел Радичев, за да го пуснат под домашен арест Карнобатската прокуратура се засрами след гафа! Обвини Ангел Радичев за екшъна на АМ "Тракия", грозят го до 5 години затвор Първо във Флагман.БГ! Прокуратурата и МВР сътвориха среднощен екшън с хулигана, заплашил шофьор на автобус Освободиха Ангел от ареста, прокуратурата няма да повдига обвинение Бащата на хулигана от АМ „Тракия“ - акционер в голяма транспортна фирма Търсят смел прокурор в Карнобат, за да се захване с обвинението срещу Ангел Радичев, грозят го до две години затвор Заплашеният с убийство шофьор: Момчетата с мощните коли смятат лентата за изпреварване за бащиния Арестуваха 31-годишния бургазлия Ангел, заплашвал шофьор на автобус край Бургас(ОБНОВЕНА) Шофьорът от клипа на АМ „Тракия“ пред Флагман.бг: Автобусът ми пресече пътя, щях да се убия, заради това си изпуснах нервите Мъж заплашва шофьор на автобус: Ще те изчакам в Бургас и ще те убия от бой (ВИДЕО)
виж още
скрий
03 Август 2016, Сряда, 13:51 ч.
Автор: Георги ДИМИТРОВ

Може да се размине и само с пробация


Районна прокуратура в Карнобат поема случая с 31-годишния Ангел Радичев, който заплаши шофьор на автобус, заради това, че му сякъл пътя(ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ).

Инцидентът е регистриран в района на Община Карнобат – на АМ „Тракия“ и е от компетенциите на районна прокуратура, заради което цялата преписка е прехвърлена на държавното обвинение в Карнобат, съобщават от апелативна прокуратура Бургас.

В Карнобат трябва да се намери смел прокурор, който да проведе цялото досъдебно производство. Родителите на Ангел са от този град и според информация на Флагман.бг са доста влиятелни, заради което работата на прокурора няма да бъде никак лека.

Работното обвинение срещу Ангел Радичев е по чл.325, ал.1 от НК – грозят от 2 години затвор до пробация.

Пред Флагман.бг Ангел твърдеше, че е действал в състояние на афект и се разкайваше за случилото се. Според шофьора на автобуса обаче той е бил изключително агресивен и всички пътници се изплашили от поведението му.



В категории: Карнобат


33
Коментара
33
Коментара по темата
33.
Alabala
05.08.2016 01:05:10
4
1
Направо пълен смях са половината коментари според мен си ги пускат от флагман просто да се мъчат да правят интрига от цялата работа все пак са една отиваща си медия вече никой неще да дава пари за платени и нагласени репортажи. Могат още много неща да се кажат но има ли смисъл в една продажна медия въобще да се пишят коментари и да им се четът тъпите и измислени статии където има едва 5 % истина и 105 % пълни идиотии чак като вицове взеха да стават. Но това е положението за президентските избори никой неще да им дава да плюят
32.
az
05.08.2016 00:01:15
1
5
Пак ще се отърве миндила,но дано следващия път срещне зил и тогава баща му да му пали свещи вече!
31.
До 25
03.08.2016 19:30:16
7
2
Няма доказателства,къде е камерата дето го заснела с превишена скорост?Кой е този закон че извършвам престъпление,че ходя гол до кръста по магистралата или по улицата?По нашето законодателство за привишена скорост има глоба и лишаване да управлява МПС за определен срок,а няма затвор.В Америка могат да те вкарат в затвора затова че си пръднал на обществено място.Въобще Америка не е за пример дето там от 136 души осъдени на смърт Годишно половината от тях се оказват в по късен етап невинни.В Америка все още гонят вещици и ги изгарят на клада от преди 16 век.Само трябва да намериш трима свидетели и да кажат ти си вещица и хайде гориш нацяло.
30.
изгревска батка
03.08.2016 18:20:51
0
3
В меден рудник живеят само педали.
29.
mastera
03.08.2016 17:54:40
2
2
ciganite ot flagman poznavate li gi? kasabova kurvo mn si dolna ma parcal
28.
Смел но алчен прокурор
03.08.2016 17:21:09
0
8
Няма какво да ме търсите - аз съм насреща.
Поемам го палячето. Никъв проблем. Шъ го превъзпитам, а тати ще се прости с част от "скромните" си спестявания.
27.
От 25 до 26
03.08.2016 16:48:42
1
4
На това мнение са всички, които считат спазването на законите за репресия
26.
Ali Bumaye
03.08.2016 16:44:50
6
3
Я ходи в великата ви Америка да видиш малко пътища и магистрали , спрете да сравнявате другата част от света с нас темериту .Последните 25-30 години се работи СРЕЩУ БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ , а вие тъпаци ми хвалите американците дето направиха мазния панаир в цял свят .
25.
До съдията
03.08.2016 16:41:36
0
15
Към хулиганството прибавяме: шофиране с 250 км./ч.- лично признание на шофьора, със 110 км над ограничението. Принудително спиране на 14 тонен автобус със серия от маневри, застрашаващи живота на пътниците. Движение гол до кръста по средата на на магистралата - застрашаващ живота (неговия го изключваме) на останалите участници в движението. Пробвай да караш с 250 в Америка и да спреш с автомобила си пълен с пътници автобус на магистралата и да ходиш да заплашваш шофьора. МИ ЩЕ ИЗЛЕЗЕШ ОТ ЗАТВОРА С БЯЛА БРАДА НАЙ-МАЛКО
24.
За Пример
03.08.2016 16:28:02
2
1
Малко обърках словореда в последното изречение , но и на Флагман морала им е нисък и не са си направили "форума" като хората да може човек като обърка да си поправи грешката .
23.
За Пример
03.08.2016 16:25:12
2
4
Преди месец на изхода на бул. Тракия до Технополис излизаме с един познат при зелен сигнал на светофара посока център от квартала , ни изсече автобус 12 а , съответно на автобуса му беше червен светофара , но тъпия дапажия говореше по телефона (изглежда няма проблем да караш автобус с ХОРА и да говориш по телефона) , че се питаше в задачата ако ни беше ударил този автобус дори и с ниска скорост ,дали нямаше да ни пръсне панаира ? Съответно спряхме на спирката до Спортна зала Младост да питаме шофьора на автобуса как може такова безобразие , той човечеца си помисли , че ще го бием и взе да показва камерите в автобуса и на спирката и отказа да ни отговори на въпроса . С авера си заминахме , не ни уплашиха камерите на автобуса и на спирката , но въпроса изглежда е на морал , и на това , че в тази Думата МОРАЛ в тази разбита държавица наречена България все повече и повече си губи значението .
22.
just
03.08.2016 16:17:06
0
20
Щом за този елементарен примат се търси прокурор си направете изводите за крадците политици и мафията дали има подходящи държавни обвинители.....! Най-лесно е прехвърлят случая на прокурор в друг град !
21.
Бургазлия
03.08.2016 16:16:17
0
13
Търси се смела бургаска, по възможност меден руднишка, батка, която да наебе и забремени тази батка от клипа!
20.
топ
03.08.2016 16:14:06
0
12
прави сте само дето тате ще олекне с някой лев , е може и евро. Колкото повече шум толкова повече ЕВРА
19.
дежавю
03.08.2016 16:07:30
0
3
пробит смел няма
18.
Съдия Петков
03.08.2016 16:07:10
3
11
Ако този глупак е с чисто досие и няма никакви регистрирани криминални прояви, до три години се дават винаги условно с пробация до една или две години.Няма такава практика да се дадат веднага 1 или 2 години ефективна при условия,че е с чисто съдебно минало.Дават се само при опасен и повторен рецидив.От това което видях от краткия клип най вероятно адвоката на глупака ще поиска промяна на обвинението към леко хулиганство и съда е длъжен да го одобри Защото нямат абсолютно никакви доказателства за тежко хулиганство.Ще се размине с административна глоба до 300 лева.Админстративните наказания за дребни хулиганства не се вписват като осъждан.Това че ритнал един или два пати автобуса е дребно хулиганство всичко друго е вербална саморазправа.На сръбските ултраси дето вилняха и Сл. Бряг биха се като магарета и чупеха им дадоха глоби до 300 лева административно наказание.Затова че не тръгвайте пак на лов за вещици по спокойно загасете за сега факлите и се успокойте.
17.
bulgar baby
03.08.2016 15:48:55
1
18
Що сте толкова наивни? Наистина ли мислите, че на тати момчето ще влезе в затвора? Това там е доказано корумпирана територия, където съдилищата са на заплата при бащите на такива като тоя дебил. За това олигофрена си позволява такива нещата. Знае, че тати ще оправи нещата. Що в Германия не опита такова изпълнение, що там е по-нисък от тревата, путьо
Абе, пълна пародия е тая държавичка.
16.
Видял и препатил
03.08.2016 15:48:01
1
18
Бащата държи маршрутките по линията Карнобат - Бургас, има кинти, има връзки - ще го уреди. Айде на бас до месец-два Ангелчо пак ще кара в лявата лента с 200!
15.
Driver
03.08.2016 15:45:45
27
4
Какво пък всички са се заяли с това момче? Като, че ли всички останали шофьори, било то на скъпи возила, или на таратайки са абсолютно изрядни на пътя, не псуват, не се заканват и не правят никакви нарушения. Тия на пътя без гражданска и преглед са също толкова опасни, колкото и този.
14.
ss
03.08.2016 15:44:08
0
17
И защо прокурора трябва да е смел,не разбрах?
13.
ss
03.08.2016 15:43:18
0
17
Щял да изчака чичката в Бургас!Божеееееее,тоя ква голяма мутра е !И кво вика щял да го чака в Бургас с 10 човека,тва ли ми чуват ушите?Хахахах!Божеееееееее,смешник!
12.
mastera
03.08.2016 15:42:46
0
5
toq ako ne si promeni povedenieto go grozi kurshum v tikva neznam za kvi 2 godini govorite ama ... ima dosta izpushili hora po ulicite s seriozni problemi
11.
До 10
03.08.2016 15:41:41
0
17
Неподкупен, неподкупен....колко да е неподкупен тоя прокурор. Той от Карнобат, бащата на диването и той от Карнобат, ще извади мангизите на масата, "неподкупния" ако ги откаже има си връзки и начини да се уреди случая. Това е България бе, хора. Няма наказание и справедливост.
10.
top
03.08.2016 15:38:20
0
17
толкова страшен ли е този помияр та чак се търси СМЕЛ ПРОКУРОР, според мен е достатъчно и един НЕПОДКУПЕН ПРОКУРОР
9.
.........
03.08.2016 15:33:38
0
28
От сърце му желая да отиде в затвора! Голяма ми мечта е да не виждам в града ни подобни примати,никога повече!!!

Успех на прокуратурата!!! Ще стискам палци!!!
8.
Три пъти взимали книжката на агресивния мъж от &qu
03.08.2016 15:31:11
0
9
Oбвинение за едро хулиганство е повдигнато срещу 31-годишния Ангел Радичев, който вчера заплаши със саморазправа водач на автобус.

Повод за нападението станало изпреварване от страна на автобуса, който препречил пътя на луксозната кола, шофирана от Ангел с висока скорост.

Досъдебното производство е предадено на Районната прокуратура в Карнобат, на чиято територия е извършено престъплението.

Пред разследващите полицаи мъжът, ритал автобуса, обяснил, че изпаднал в състояние на афект, съжалявал за действията си.

Мъжът е с над 50 нарушения на пътя, десет от които са за превишена скорост. Три пъти му е отнемана книжката. Повечето нарушения агресивният шофьор е направил като водач на мотор. Нарушенията му са основно за превишена с 30-40 км/ч скорост в градски условия. Има и едно нарушение за превишена скорст на магистралата – шофирал е със 152 км/ч, при ограничение от 140 км/ч., съобщи Нова тв.

Всички издадени актове са платени.
7.
Дора
03.08.2016 15:20:26
2
22
За затворааа! Мръсна мазна мутраа, трябва да ги убиват със закон,както и този тук!
6.
КРС
03.08.2016 15:16:35
0
18
И тук сме корумпирани ще мине между капките Ачо татко му ще ни напълни гушките
5.
Пълни глупости
03.08.2016 15:14:30
4
14
Голямо чудо ще е ако получи административно наказание с глоба тако му ще налее някой лев и като звънне някой "чичко" от София на който татко му се "отчит" всичко ще приключи до тук
4.
Бичето
03.08.2016 15:11:53
1
27
Обявявам кастин за предаването "Смели прокурори".
Ще се излъчва по Карнобашката телевизия и по Кра Кра
3.
Пешо Рибаря
03.08.2016 15:11:44
0
31
Сега татенцето ще даде парички на "смелия" прокурор, ще потулят случая, диването с татуировките пак ще беснее по пътищата.
Няма оправия в Булгаристан!
2.
Ква е тая гега
03.08.2016 15:09:28
0
26
Син на татко ли работи? Я някой от Карнобат да каже.
1.
Афект????
03.08.2016 15:07:53
3
21
Жалко, че не е добавена простотията като признак за състояние на афект.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци БСП ще вдигне резултата си на предстоящите парламентарни избори, ще ни подкрепят и разочаровани гласоподаватели на ПП-ДБ Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Още в днешния ден времето даде заявка за предстоящото затопляне ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса Бойкотират съответната парламентарна комисия Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Не повече от 20 секунди са нужни, за да се изпрати запитване за съответното лекарство Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Дамян Дамянов бе прикован на легло и инвалидна количка след прекаран инсулт И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас Решението бе взето днес единодушно на редовната сесия на Общинския съвет Сашка Васева прогледна Сашка Васева прогледна Тя вече различава хора и цветове Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Тя е зам.-председател на Сметната палата Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Сред най-известните му завоевания са манекенката Цеци Красимирова и модела на Плейбой Светлана Василева
Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори