×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Павел Глоба: НАТО ще се разпадне през 2017-та, нова криза ще връхлети САЩ и Западна Европа


Павел Глоба: НАТО ще се разпадне през 2017-та, нова криза ще връхлети САЩ и Западна Европа
Известният руски астролог Павел Глоба твърди, че западният свят ще бъде връхлетян от нова криза, но бързо щял да се съвземе. Ще бъде сменен обаче политическият елит.
27 Юли 2016, Сряда, 08:44 ч.

Известният астролог, който още преди 20 години предсказа събитията в Украйна, прогнозира създаването на нов съюз, в който ще участва и Русия

НАТО ще се разпадне през 2017-та, а нова криза ще срути финансовите пазари в САЩ и Западна Европа. Това прогнозира известният руски астролог Павел Глоба. Още преди 20 години той предсказал, че Украйна ще се разцепи. Сега пък той твърди, че заради кризата в ЕС и САЩ, ще бъде сменен политическият елит и след това ще станем свидетели на икономически и политически подем в света, съобщава esoreiter.ru.
Глоба твърди, че през следващата година ще бъде създаден нов политически съюз, в който ще участва и Русия. Страната му щяла да стане духовен и политически лидер в света.

В категории: Хороскоп


14
Коментара по темата
14.
prorokut Oleg
27.07.2016 16:41:56
1
1
Do umnika 8:
Ti maloumniko koga posledno beshe v Rusia. Niamlo knigi.Tova e durjavata c koiato nai mnogo se 4ete be kreten. Kolko puti si 4el Komersant. Da ne bi da e zavisim ot Putin vestnik. Vsi4ki 4ukunduri deto pluete po Rusia ne ste stupvali tam.
Tapanari
13.
Дернев
27.07.2016 10:03:10
3
3
Прав е. НАТО ще се разпадне в този си вид, който не върши работа на никого освен на тези САЩ, челящи да запазят господстващата си роля в света. Но проблемите в Далечния изток, ще ги накара да преразгледат приоритетите си, което се кани и ще направи Тръмп. Така ще дойде времето на НАТО 2, но със СЕЩ, Русия-ОНД /желателно не само за Русия/ и САЩ. Тогава вече може да се мисли за поемане ролята, която САЩ иска да наложи на НАТО, но вече като гарант за мира в света, а не това което е сега.
12.
български астролог
27.07.2016 08:21:21
1
8
На мен пък звездите ми казват друго. Б.Б. ще стане президент, Волен ще е премиер. Македония ще се присъедини към България. Северна Добруджа и Тракия ще си откупим. Русия и САЩ ще ни платят за да им дадем циганите, че им свършил сапуна. Българския език ще стане официален за цяла Европа. И т.н. и т.н.
11.
How
27.07.2016 08:08:30
5
5
Аз имам докторска степен и знам че астролоЗите се занимават със звездите и вселената а не със политика. Този е ясен. Руски офицер. Руски астролог.
Това е като Африкански доктор.
10.
Царство България
27.07.2016 08:03:46
2
6
Трудно ли се става астролог?
Не, просто казваш на Кремъл и те те правят такъв. Щото няма друг начин да говориш глупости, хората ще те хванат в крачка. Ако беше завършил Харвард надали щеше да ни губи времето като астролог.
Извинете, ама работата на астрофизите не е политиката!!!!!!
9.
Мда
27.07.2016 08:01:43
2
4
Ако не беше сложил глобуса отзад щях да си помисля че е собственик на руски ресторант.
Хахахахахахаха
8.
Л
27.07.2016 08:00:17
2
5
Интересно как в Русия която до скоро нямаше книги нито западни нито свобода на пресата изведнъж се появиха измисляри да лъжат хората. Аз си го обсмявам със това че тр са платени писатели на Кремъл, те са на хонорар да се правят на експерти и да водят хибридна война срещу по развитите цивилизации. Само ми губите времето със тея вместо да СВ фокусираме на работа във Европейския Съюз и НАТО.
Време е да правите разлика между сериозните цивилизации (Eввропа и Америка) и военните диктаторски империи (като Русия)
7.
Важно!!!
27.07.2016 07:34:37
3
5
Да добавя че Левски бе убит от Град Игнатиев, които мразеше България и след това Русия пречеше на Съвдинението ни.
6.
Тракиец анти-Руснак
27.07.2016 07:33:43
6
5
Никога няма да забравя руската телевизия със каква злоба коментираше кризата в Турция --- смееха се --- "сега е момента за ислямска република, златната възможност да удари Европа"
Злобните руснаци нищо не могат да сътворят освен омраза към трудолюбивите Европеици и към България. Тях ги радва само когато България е на колене и им прави кавали.
Ама този пър Путин ще прави кавали на Цар Борисов!!!
5.
Дааа
27.07.2016 06:27:13
7
4
Глоба скрий си мюсюлманския фес, ясен си.
4.
Явор
27.07.2016 06:24:59
10
6
А заплати ела да получавате от Москва, от завода за еленени кожи, празни колбаси и пластмасови домати! След като се разпадне елате при нас в Москва дето караме коли със бейзболни пръчки щото сме без възпитание дето има 25% мюсюлмани и всичко славяни избягаха във България и на запад, хахахаха смешници!!!!!!! Духайте снега!!!
3.
Нонка
27.07.2016 06:21:59
12
6
България има голяма полза от НАТО най вероятно е НАТО да изпращи Путин ако продължи със глупавите си действия.
Един ден прави секс със Ердоган на другия се псуват --- ето това са прости северни бляди араби!!!!!
2.
Юрий
27.07.2016 06:20:30
5
4
Явно много водка са изпили във Новгород. Щом пак почнаха да се опитват да развалят Европа със думи.
1.
FREE BULGARIA
27.07.2016 06:19:31
14
6
Явно е как работят тея боклуци от Флагман. ровят се при МВР за български новини, а след това те са Кремълска медия, пускат глупавите пропаганди на Кремъл като тоя боклук горе.
И как ще се разпадне НАТО?
Хахаха, как ще се разпадне интернета, Боинг, Мерцедес, Кока Кола и така нататък --- и вместо тях ще дойде пияното ренде Путин със неговата Лада и 2 хартиени кораба дето не могат дори да минат Босфора.
Смешни сте Флагман.
Сега виждаме кой стои зад вас.
Вие сте предатели мръсни!!!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ще хвърлим държавата в още по-голям хаос, ако гласуваме вот на недоверие срещу кабинета "Главчев", смята Никола Минчев Ще хвърлим държавата в още по-голям хаос, ако гласуваме вот на недоверие срещу кабинета "Главчев", смята Никола Минчев Проблемът с Даниел Митов е, че той е зам.-председател на ГЕРБ, а едно служебно правителство трябва да бъде равно отдалечно от политическите сили, подчерта депутатът от ПП-ДБ Депутат от ПП се изложи, смята, че Ирландия не е част от ЕС Депутат от ПП се изложи, смята, че Ирландия не е част от ЕС Бившият пиар на Промяната Диана Дамянова явно е била права за него Обединителна фигура застана начело на БСП в Бургас Обединителна фигура застана начело на БСП в Бургас Паруш Парушев получи подкрепата на днешната общинска конференция  Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачите им в Бургас Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачите им в Бургас „Левицата“ и „Център“ на Васил Божков са с най-големи шансове да преминат 4-процентовата бариера, убеден е проф. Александър Маринов Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" От Агенция „Пътна инфраструктура” преди дни представиха проект за евентуално изграждане на кръгово движение в участъка Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Целим чрез спорт да удължим сезона в крилата му – април-май и септември-октомври, каза кметът Тихомир Янакиев Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Поведението на Чоткин е абсурдно - не е подходящо за възрастен човек Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Предложението е шофьорите да плащат за обезщетенията за увредено имущество и пострадали хора, ако катастрофата е станали след превишаване на разрешената скорост в населено място с повече от 50 км/ч Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Нашите политики бяха изключени напълно, подчерта той Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Според непотвърдени данни проверката е за алкохол и наркотици
Бойко Борисов: Никой не е помогнал на Путин повече от ПП-ДБ Бойко Борисов: Никой не е помогнал на Путин повече от ПП-ДБ 10 месеца нищо не направиха, за да се прекрати доставянето на руски газ. Кръвопролитната война в Украйна ще продължи дълго, допълни той Социолог: ПП-ДБ могат да загубят дори втората позиция на предстоящите избори Социолог: ПП-ДБ могат да загубят дори втората позиция на предстоящите избори По негови думи обаче правителство без ПП-ДБ не би било легитимно Динко щял да се сдобие с обвинение до часове, ОПГ-то му рекетирало шофьори на тирове Динко щял да се сдобие с обвинение до часове, ОПГ-то му рекетирало шофьори на тирове Все още няма официална информация от МВР Мъж откри 200 хил. долара на плажа, но... Мъж откри 200 хил. долара на плажа, но... Окааза се, че са фалшиви Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Генералният консул допълни, че причините все още се разследват Той още не може да повярва, че е министър Той още не може да повярва, че е министър Не мога да свикна с обръщението "господин министър", призна Евтим Милошев Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Оказа се, че Киара е тренирала художествена гимнастика в националния отбор на България Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Обвинението срещу Начо е преквалифицирано  Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Според него прокуратурата трябва да си върши работата професионална по случая с Живко Коцев, а не да се окаже, че сега трябва да плащаме на НЕКСО 4 млрд. лв Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Обещанията за увеличение на заплатите в градския транспорт и персонала в детските градини и ясли ще остане само на хартия, убеден е общинският съветник от ГЕРБ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори