×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Пътната агенция дава 26 млн. лв. за обхода на Ахелой


Пътната агенция дава 26 млн. лв. за обхода на Ахелой
Пътната агенция търси фирма, която да изгради дългоочаквания път
25 Юли 2016, Понеделник, 07:54 ч.

Той ще сложи край на тапите през летния сезон и ежедневните катастрофи

С 26 млн. лв. Агенция „Пътна инфраструктура” ще сложи край на тапите в Ахелой през лятото. Тя е стартирала обществената поръчка за строителството на обхода на Ахелой, който ще бъде с дължина 4,5 км. Прогнозната стойност е без ДДС, а срокът за подаване на офертите е до 19 септември т.г.

Трасето на обхода ще преминава по нов терен, като ще се отделя от съществуващото трасе на път I-9 Слънчев бряг – Бургас след настоящото кръгово кръстовище при км 207+500, обхожда гр. Ахелой от север и се включва отново в път I-9 при км 212+233.06. Ще бъдат изградени две самостоятелни платна, с по две ленти за движение във всяка посока. С новото трасе ще се повиши безопасността, тъй като транзитният трафик да бъде изведен извън град Ахелой, скоростта на движение и удобството при пътуване. Изнасянето на трафика извън населеното място ще намали ежедневните иницденти, както и замърсяването на въздуха в града.

Първокласният път I-9 е от изключително значение за Бургаския регион. Съществуващият участък, който преминава през града, е с интензивно движение и разрастването на туристическите комплекси допълнително натоварват пътуването. Действителната скорост на движение през летните месеци е около 30 км/ч., образуват се километрични задръствания, които са истинско изпитание за нервите на шофьорите.

В категории: Поморие


9
Коментара
9
Коментара по темата
9.
IMATE RAZMINAVANE V TRASETATA I GRADA !
25.07.2016 23:07:23
0
1
Neshto ste obyrkali grad Pomorie s Aheloy !!!
Ot km.207,500 e krygovoto do benz,"Jezal" (predi k-g"Evropa") a 212 km. e do bivshata benzinostanciq "Cimos" !!! Za tam be izvyrsheno predvaritelno trasirane i zamervaniq ot firma "Treis", tyi kato ne se nalaga otcujdavane na zemi.
A za obhoda na Aheloy, traseto vyrvi zad "Cimos", pokrai "Rompetropl", zaobikalq s most Aheloi, preminava zad grobishtata na Aheloi i izliza do Avtoserviza predi krygovoto na Ravda. No skoro nqma da trygne , zashtoto mnogo ot castnite sobstvenici zemite, ne sa syglasni s cena ot 200 leva na dekar, predlagani im ot MRRB. Otidete v Oblastno pytno-Burgas i si zasnemete trasetata na dvete obhodni otsecki.
8.
Запознат
25.07.2016 20:51:44
0
5
Този път няма как да стане поне до края на 2018г. Два пъти им връщат ПУП-а щото е некадърно направен. Само прах в очите на хората хвърлят. Да не говорим за комуникациите които трябва да местят.
7.
bb
25.07.2016 18:13:38
0
11
Най добре една стена да се направи и да се махне светофара. Който живее отдясно , да си ходи на плаж на реката. Свинефермата няма ли кой да я глоби( всеки ден се изливат лайната в полето ) , смърди чак до Несебър!
6.
така така
25.07.2016 16:54:56
5
9
защо не направите надлез ... няма ли да е по ефтино вместо да давате пари за земи ? зад Ахелой са само ниви.. зеленчуци с нафта ли ще гледат хората
5.
йстория
25.07.2016 16:45:15
4
12
Смешно е че към най големия курорт в Европа водят някакви малки пътчета. Трябва да мислите като най великата могъща Българска империя!!!!!
4.
Пишлйо
25.07.2016 16:44:25
6
16
Нещо смислено ще вземат да направят най-накрая. Дано само да не нацвъкат още кръгови,че селяните от Айтос,Сливен и Ямбол ще се въртят като пумпали.
3.
Моля, въведете Вашето име
25.07.2016 16:14:33
4
16
Много обикаляне тоя обход от северната страна. По-добре един нов мост над реката и обхода да е от юг.
2.
e
25.07.2016 16:13:41
4
12
Все като дойде лятото и се засили трафика,тогава се пускат подобни теми и посоел пак по старому
1.
saso
25.07.2016 16:09:14
6
17
30 Мил за отчуждаване на айтоски селяни....я по-добре през морето
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
С Фонда за развитие на летището днес Поморие постигна целта „Зимна дестинация Южно Черноморие" С Фонда за развитие на летището днес Поморие постигна целта „Зимна дестинация Южно Черноморие" Благодаря на колегите кметове по общини и на Общинсктие съвети, че подкрепят тази идея и са единни, защото това вече има ефект, каза кметът на Поморие Иван Алексиев Похвално! Ученичка от музикалното училище в Бургас намери и предаде на полицията голяма сума пари Похвално! Ученичка от музикалното училище в Бургас намери и предаде на полицията голяма сума пари За да получи изгубените средства, собственикът трябва да назове стойността и да каже в какво са носени банкнотите ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против Кирил Петков настоя президентът да побърза с консултациите за служебното правителство, за да може изборите да са "2 в 1" Борисов не дава Желязков и Главчев за служебни премиери, не държи на избори "2 в 1" Борисов не дава Желязков и Главчев за служебни премиери, не държи на избори "2 в 1" В ГЕРБ се страхували МВР да не бъде овладяно от ПП-ДБ, защото те правели незаконни арести Неврохирург едва спасил живота на ветерана на бТВ Неврохирург едва спасил живота на ветерана на бТВ Юксел Кадриев разкри интересни подробности от личния си живот Приеха в болницата жената-шофьор, предизвикала вчерашната катастрофа край Морската градина на Бургас Приеха в болницата жената-шофьор, предизвикала вчерашната катастрофа край Морската градина на Бургас Дамата по чудо се размина без сериозни травми, след като обърна Хондата си на шосето Той нарече "кретени" всички, които го критикуват за пожизнената държавна пенсия Той нарече "кретени" всички, които го критикуват за пожизнената държавна пенсия Не трябва да се слушат такива кретени. Глупаците хич не ме интересуват и не им обръщам внимание, категоричен е Фънки Бургаски депутат от ИТН взе и върна неизпълнен третия мандат за правителство Бургаски депутат от ИТН взе и върна неизпълнен третия мандат за правителство Нещо лошо се случи с този известен българин Нещо лошо се случи с този известен българин Човекът глас стана жертва на хакери Кичка Бодурова пак се заяде с примата Лили Иванова Кичка Бодурова пак се заяде с примата Лили Иванова Повод за хапливия й коментар стана решението н Митко Щерев да разреши на Лили да пее песните му
Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала Това е новият биткойн Това е новият биткойн Kaĸaoтo зa пъpви път в иcтopиятa нaдxвъpли 10 000 дoлapa зa тoн Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Известна още като Ден на Тракия, тази дата не е само част от българския културно-исторически календар, но е и ден за преклонение, почит и памет
Бойко Борисов Бойко Борисов Не искам лидерска среща, те се държат невъзпитано Виц на деня Виц на деня - Какво си мисли истинският мъж, когато види хубава жена?
- Моята е по-хубава!
Виц на деня Виц на деня Из женски форум:
- Защо когато го Искаш той не те иска, а Когато те иска ти не го Искаш...?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато една жена иска да знае мнението на мъжа, тя всъщност иска да чуе собственото си мнение, само че с бас.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори