×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Живко Табаков след инспекцията в Черноморец: При такива конфликти пак ще се намесваме! (снимки)


Живко Табаков след инспекцията в Черноморец: При такива конфликти пак ще се намесваме! (снимки)
От правна гледна точка проблем няма, заяви съветникът на министъра на туризма
Тема в развитие
Екшън на къмпинг „Черноморец”: Заградиха паркинга и подстъпите към плажа Смачкаха протеста на къмпинг „Черноморец”! Багерите захапаха буните На къмпинг "Черноморец" става страшно! Жандармерия пристигна, за да гони протестиращите Извънредно! Спряха багерите на РДНСК в Черноморец с жива верига След алармата на Флагман.бг! Министърът на туризма Стела Балтова разпореди незабавна проверка на къмпинг "Черноморец” Скандалът се разраства! РДНСК опитвали да премахнат буните на къмпинг Черноморец със заповед от 2012 година РДНСК прати багер да маха буните на най-скъпия плаж в България - къмпинг “Черноморец”, сезонът пред провал Вълчо Чолаков: Утре продължаваме проверката в Черноморец - случаят много прилича на казуса „Силистар“ Живко Табаков след инспекцията в Черноморец: При такива конфликти пак ще се намесваме! (снимки) Живко Табаков и представители на областната управа са изпратени на извънредна проверка в Черноморец (обновена) Екшън на къмпинг Черноморец: Камион и частни гардове спряха достъпа до плажа Какво ще излива в морето укрита тръба от този ресторант на к-г "Черноморец"?
виж още
скрий
09 Юли 2016, Неделя, 02:26 ч.
Автор: Петър Петров, снимки: Авторът

Проблемът между двете страни засега е изчистен


„От правна гледна точка няма проблем, но при подобни конфликти ще се намесваме.“ Това каза Живко Табаков – съветник на министъра на туризма, след извънредната проверка на плажа в Черноморец днес на обяд, предаде репортер на „Флагман“ от мястото на събитието.

Припомняме, че вчера в района имаше сериозен скандал, който продължава да отеква. Туристи и днес се оплакаха от ситуацията, като я описаха като мутренска, тъй като здрави момчета заградили достъпа до плажа с камион.

Тази сутрин министърът на туризма Николина Ангелкова заяви, че по Конституция достъпът не трябва да се ограничава по отношение на пешеходците. Такова задължение обаче не важи за автомобилите.

От правна гледна точка проблеми няма. Вчера са подписани констативни протоколи и споразумения между двете страни (наемателите на плажа и на паркинга – б.а.)“, заяви Живко Табаков, който извърши извънредна проверка на място заедно с двама представители на областната администрация в Бургас.

В момента всичко е наред и конфликт няма, но ако се стигне до подобни ситуации като вчерашната, държавата пак ще се намеси, стана ясно след инспекцията днес.









В категории: Созопол , Политика


Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 3
12
Коментара по темата
12.
МУТРАТА ОТ ПЛАЖА НА ЯНКОВ
11.07.2016 21:53:55
0
0
АВЕ,ТЕ ТОЯ Е ПСИХЯСЪЛ И КАТО ВИДИ СОБСТВЕНИТЕ СИ ОХРАНИТЕЛИ ПОЧВА ДА ТРЕПЕРИ,АМА И ВИЙ ДА ДАДЕТЕ ДЕСЕТ МИЛИОНА ВЗЕТИ ОТ БАКА И ВИЕ ЩЕ ПСИХАСАТЕ,А ОНЯ БОБИ ТУРБОТО ДЕТО ХОДИ С ЕДНО МОТОРЧЕ Е ОЩЕ ПО ЗЛЕ.
11.
sali
11.07.2016 13:26:23
0
0
Велможите от свети влас дават гас на шофьорчето Табакеров. Всички в комплекса знаят как са нещата. Ко го хвалите не мога да разбера.
10.
D
11.07.2016 11:23:59
0
1
Живко е точен пич, за разлика от плюещите го!
9.
istinsko ime
11.07.2016 09:58:10
0
0
jivko utrepkov nazlandiskov neadekvatov.
8.
до 7
10.07.2016 15:24:04
1
11
Живко е лимонка, бръмчи на всякакви оферти само пари да има!!!! Няма интерес да направи нищо за Нас гражданите, а защитава интереси разни..... на Диневи и който му плаща за това!!!
7.
До 6
10.07.2016 15:20:10
5
2
Хахаха ей много плоска интрига бе малумник! На Табаков може само да се възхищаваме. Ние живеем също в този град и познаваме достойните хора.., не на нас за Митьо очите ;)
6.
lol
10.07.2016 14:51:50
2
3
Tабаков или по точно Тъпаков е човек на Митьо Очите!!! Партньор му е Вальо тъпото .... един от лимонките на Кольо Магарето и Дженков ! Десните ръце на Митьо!
5.
...
10.07.2016 13:56:36
0
2
Фунията й дава фън момчета
4.
Испаница
10.07.2016 13:53:50
0
0
Не бе това е Елена, пиарката на Чолаков.
3.
MDAAA
10.07.2016 13:52:48
0
2
I AZ ISKAM
2.
Germaneca
10.07.2016 13:51:40
0
2
Tia e piarkata na tabakov
1.
Бургазлия
10.07.2016 13:42:10
0
6
Коя е мацката с фотоапарат на горната снимка?
Искам да я любя!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение
Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори