×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Първо във Флагман! От 13:00 ч. днес Слънчев бряг става зона със специален пропускателен режим


01 Юли 2016, Петък, 04:00 ч.
Автор: Емел МАХМУД, снимка: Петър ПЕТРОВ

180 командировани полицаи ще тарашат луксозни коли на 7 КПП-та


От 13:00 ч. на 1-ви юли на територията на най-големия курортен комплекс Слънчев бряг влиза в сила специален пропускателен режим за луксозни автомобили. Разстановката на патрулите по КПП-та започна днес в 07:30 ч. Планът, по който ще се осъществява контролно-пропускателният режим ще бъде изпълнен на 100%, съгласно предвидените мерки на МВР. Това съобщи за Флагман.БГ източник от ръководството на РУП-Слънчев бряг, ангажиран с формирането на екипите.

За реализация на драконовските мерки срещу наркоразпространението и всички видове противообществени прояви тук вече пристигнаха 180 полицаи, командировани от различни Областни дирекции от вътрешността на страната. Те ще стоят денонощно на новосформираните КПП-та, за да няма съмнения, че са корумпирани. Досега се приемаше, че основните престъпни формирования се бяха срастнали с местните полицаи и това не даваше резултат в противодействието срещу дрогата, кражбите и проституцията. Това съобщи източникът пред Флагман.БГ.

Представители от Съюза на собствениците на хотели и ресторанти днес цяла сутрин наблюдават с тревога раздвижването на полицейските части. „Ефектът от това, което ще свършат, е да прогоним заможните туристи, които няма да дойдат в Слънчев бряг, за да ги унижават с претърсване на лимузините и джиповете им. Вече виждаме, че богати българи с недвижими имоти в района започнаха да зазимяват посред лято къщите си и да се изнасят с яхтите към Гърция”, реагира пред Флагман.БГ един от крупните съдържатели на нощен увеселителен комплекс.

Според бизнеса криминалният контингент бил не повече от 70-80 души – добре познат на местните полицаи и те можели да се справят с него много бързо – без да се създава напрежение сред туристите с хубави автомобили, които харчат и в ресторанти и хотели.

Репортер на Флагман.БГ преброи 7 КПП-та, които трябва да действат респектиращо за всеки, който приближава комплекса и представлява заплаха за спокойствието на туристите. Кадърът ни е направен в 12:30 ч. днес, 30 минути преди патрулът да застъпи на работа.

Репортерският ни екип видя също, че автомобили на СОТ „Аркус Секюрити” се движат безпрепятствено в Слънчев бряг, Несебър и Поморие, развивайки бизнеса на своя главен консултант Димитър Желязков-Очите.

По данни на Флагман.БГ от НАП-Бургас към момента не е засечена нито една действаща фирма със собственик или съдружник Митьо Очите. Всички неофициално свързани с него търговски субекти се водят на различни клошари от варненска област.

„Проверили сме всички фирми, свързани с Димитър Желязков и сме подали собствениците им на РУП-Слънчев бряг, за да бъдат издирени поради невнесен нито един лев данък в държавната хазна. След направените справки по издирване на тези лица – видно от портретите им е, че това са бедняци, всичките от Варненска област, които със сигурност нямат идея с какво се занимават в Бургаско. Безсмислено е да ги издирваме”, каза експерт от НАП-Бургас, на когото е отнело 2 седмици и половина да търси невнесените налози към държавата от Митьо Очите.



Флагман.БГ 2 май ще е неучебен в цялата страна 2 май ще е неучебен в цялата страна 20/04/2024, Събота 09:00 1
11
Коментара по темата
11.
бай киро от 3 вишка
03.07.2016 12:56:37
0
1
ко ривеш ве убитак
10.
RUP NESE EBAR
03.07.2016 12:55:14
1
0
ИДВАТ КОМАНДИРОВАНИ И КАКВО ОТ ТОВА . И ТЕ КАТО МЕСТНИТЕ ПОЧВАТ ДА ЯДАТ ХЛЯБА НА ОХРАНИТЕЛИТЕ . ДА ИДАТ В РЕВОЛЮШЪН ЩЕ ГИ ВИДЯТ С ЧАНТИЧКИТЕ СЕ КИПРЯТ И НА ПЛАЗА СА И НА ВИКИНГ ДАЖЕ НЯКАКЪВ СНАЙПЕРИСТ БИЛ ОТ СПЕЦ ЗВЕНОТО ДЕТО ХВАНА БОЖО КРАВАТА ТАМ СЕ ПРАВИ НА ФЕЙС КОНТРОЛ ДА ЕБА И СЕЛЯКА САМО НИЕ ЛИ ГИ ЗНАЕМ НАЛИ ИМАШЕ ВЪТРЕШНИ ОТ ВЪТРЕШНОСТТА КВО ПРАЙМ ЛИЦЕНЗИ ПРОВЕРКИ ДОКУМЕНТИ ОСИГУРОВКИ А ТЕЗИ ГАВАЗИ ЗА ТЯХ ЗАКОНИ .....
9.
коко
01.07.2016 18:07:29
0
2
Навремето така разпродадоха хотелите един сезон без туристи умишлено и хоп хотелчетата на безценица сега на фокус е Сл.бряг АД-неим трябват туристи на софиянци тук
8.
асен
01.07.2016 16:30:22
0
2
Ами щом фирмите на Митьо Очите не плащат данъци запорирайте ги и разпродайте активите им,а Митьо да се отчете на Комисията Кушлев.
7.
първо във флагман
01.07.2016 14:28:48
0
8
Голяма новина сигурен съм че ще има поразителен ефект
6.
Ц.ц.
01.07.2016 13:36:09
0
24
Слушайте сега малоумници от флегман .Това че ще идват полицаи от другия край на България не значи че нещо ще се промени ще ви кажа защо.
Тия кримита които тровят комплекса къде мислите че са зимата а? Да не мислите че стоят завити в тях и чакат следващия сезон... Точно движат зимат точно в тия райони от които ще пращат полицаи така че пак ще си има наши и ваши ...просто повече шанаджии ще изгърмят и до там само дребните рибки ...което грам неразрешава проблемите на слънчев бряг
5.
Dimo
01.07.2016 13:35:49
1
9
Razkataxte go toq kompleks na ni6to ne prilicha malumnici
4.
Хамалин
01.07.2016 13:26:48
2
6
Дееба тая кочина...
3.
вили
01.07.2016 13:23:01
4
6
Добре, че Слънчев бряг НЕ е в България, защото е контролнопропускателен пункт, като на границата!
2.
Комуниста
01.07.2016 13:20:23
1
15
НАП, добър ден, бе! Как сте?
1.
^
01.07.2016 13:20:08
2
21
Заминали с яхтите си за Гърция ... Милите, живи да ги оплачеш
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Поведението на Чоткин е абсурдно - не е подходящо за възрастен човек Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Предложението е шофьорите да плащат за обезщетенията за увредено имущество и пострадали хора, ако катастрофата е станали след превишаване на разрешената скорост в населено място с повече от 50 км/ч Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Нашите политики бяха изключени напълно, подчерта той Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ Според непотвърдени данни проверката е за алкохол и наркотици Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Ямболският бизнесмен е приет по спешност в болница преди няколко дни Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Над 1 милиард лева е загубила българската икономика само за година Димитър Главчев: Няма да предлагам нов кандидат за външен министър. Това не е кастинг! Димитър Главчев: Няма да предлагам нов кандидат за външен министър. Това не е кастинг! Сега отговорност за българската външна политика носи този, който не подписа указа, каза служебният премиер Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот
Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Обвинението срещу Начо е преквалифицирано  Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Според него прокуратурата трябва да си върши работата професионална по случая с Живко Коцев, а не да се окаже, че сега трябва да плащаме на НЕКСО 4 млрд. лв Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Обещанията за увеличение на заплатите в градския транспорт и персонала в детските градини и ясли ще остане само на хартия, убеден е общинският съветник от ГЕРБ В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги Стриктното спазване на върховенството на закона от всички не подлежи на обсъждане, заяви министъра на развитието Костас Скрекас Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Хороскоп за деня – 28 февруари 2024, сряда Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори