×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тестват сирените в София на 1 април
  • Откриха труп до детска ясла в Русе
  • Енергийната система на Украйна е разрушена на 50%, според източник от Киев
  • Експлозия в най-голямата румънска рафинерия Петромидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Не питайте баба си получавала ли е оргазъм, вижте новите секс-правила


Не питайте баба си получавала ли е оргазъм, вижте новите секс-правила
Защо да чакате той да започне пръв? Изненадайте го, ще му е приятно
26 Юни 2016, Неделя, 22:19 ч.
Източник: Космо

Учете се от грешките и опита, правете това, което ви е забавно и ви доставя удоволствие

Страстното възпитание, което си получила в наследство от родителите си, нещо не ти се връзва с действителността и практиката? Абсолютно нормално, всяко поколение си върви със своя секс кодекс. Ето защо ние формулирахме специално за теб текущите закони в областта на похотта! Така няма да се чудиш доколко е ОК да правиш в леглото всичко онова... ами, онова, за което, ако разберат отнякъде вашите, ще се откажат от теб чрез Държавен вестник.

Сладки сънища
Установено е, че двата пола сме еднакво похотливи - осем процента от сънищата ни са еротични, като половината от тях завършват с оргазъм.


Ако питаш баба си колко често я е навестявал оргазмът, ще получиш отговор като в един виц: "Ми, знам ли, баби, може и да е идвал, ама аз тогава сигурно съм била в градината". Други времена, други нрави. Вярваш или не, даже от поколението на нашите майки има жени, които чистосърдечно си признават, че са стигали връхната точка на удоволствието веднъж-два пъти и за тях сексът не е супер важно нещо. Това естествено предизвиква у теб, детето на G-точката, искрено недоумение. Ние обаче ти казваме: напълно нормално е да си искаш своята голяма плътска порция удоволствие! Защото според категоричните данни на последни проучвания нашият пол притежава точно толкова голям еротичен потенциал, колкото и мъжете. За разлика от тях обаче ние несъзнателно си поставяме някакви граници, в които голям пръст имат възпитанието и т. нар. обществено мнение. Както можеш да се досетиш, наша милост от Cosmo сме последните, които ще те насърчат да правиш подобно нещо. Все пак ти си млада, модерна жена, която се стреми да вземе максимума от тоя живот - и в кариерата, в и личните си отношения. Така че защо тази стратегия да не важи и за спалнята ти? Тъкмо затова се разровихме насам-натам из интернет, както и в богатата база данни на колегите ни зад граница и формулирахме новите закони на женската страст, които заместват остарелите еротични мъдрости. И си позволихме да направим още една крачка в еротично отношение - измислихме практически начини за приложението им, които ще ти позволят да се гмурнеш в нови измерения на насладата. Смело напред!

Стара мъдрост
Ако грам не си в настроение, няма да ти се получи като хората. 

Нов еротичен закон
Не е необходимо да си на вълна секс, за да "стъкнеш атмосферата".

Твоят човек  ти се умилква, с надеждата да получи нещичко, обаче либидото ти си е пипнало шапката и най-вероятно е отпрашило на шопинг? Естествено, че се случва. Преди да повишиш тон и да го отрежеш, виж това: данните от неотдавнашни проучвания сочат категорично, че тялото ти може да премине в режим на възбуда даже в моментите, когато мозъкът ти е 100% на антиеротична вълна.
И това е така, понеже желанието и възбудата са две различни неща. Желанието се ражда в мозъка под формата на еротични мисли, докато възбудата се появява в тялото под формата на учестен пулс, овлажняване и т. н. Разбира се, желанието води до възбуда, но е установено, че можем да достигнем възбуда и без наличието на желание. Учени от Амстердам стигат до извода, че при физическа стимулация централната нервна система на нашия пол реагира мълниеносно. Преди мозъкът ни да започне да обработва информацията (и в много случаи да ни развали веселбата).
Защо е добре да не се доверим на рационалната си мисъл в такъв момент обаче? Според учените сексът е невероятно средство за борба със стреса и за поддържане на имунната система в добро състояние. Така че от чисто научна гледна точка е далеч по-добре да оставиш любимия да натисне телесните ти горещи копчета и да се потопиш в усещането за парещите следи, които оставя допирът на устните и ръцете му.
Също така отдели специално внимание върху изострянето на сексуалната си антена - тоест търси еротичен подтекст и стимули на най-невинни места. Усети как съблазнително се разтапя кубчето лед в устата ти или затвори очи и вдъхни остатъците от парфюма на твоя човек по чаршафите, след като той се е облякъл и е тръгнал за работа сутринта. Колкото повече съзнателно тренираш сетивата си да не пропускат и най-слабите положителни усещания, толкова по-лесно ще успяваш да се настроиш на телесна похотлива вълна независимо от душевната ти кондиция. Защото дори когато мозъкът ти си мели на някакви свои честоти, тялото пази спомена за наслада и му се иска да го повтори. Ето ти и още едно желязно доказателство, че не е задължително да изпитваш желание, за да правиш секс: според неотдавнашно проучване много жени достигат значително по-силно ниво възбуда, точно когато са под силен стрес и въобще не им е до „това”.

Стара мъдрост
На жените ни трябва цяла вечност, за да се възбудим.

Нов еротичен закон
Всъщност можем спокойно да минем и без дългия увод, при това със същия краен успех.

Някъде по пътя на еротичната еволюция се е утвърдило мнението, че на нашия пол му трябва доста време, за да се настрои на горещите вълни на възбудата. Няма да си кривим душата - и ние сме „за” многото дълги целувки и „за” оралните сладости. Но – изненада! - това не значи, че изобщо не може да се мине и без тях! Ето я и голата фактология: според проучване, публикувано в западно списание за медицина, и мъжете, и жените проявяват първите признаци на възбуда в разстояние на 30 секунди. Истина, която се потвърждава и от експеримента на канадски учени, поставили си за цел да изследват времето, за което двата пола достигат фазата на възбудата (гениталиите им регистрират максимални температурни стойности). Докато група мъже и жени гледат порно, те с топлинни сензори измерват температурните промени, които настъпват в най-горещата им зона. И се оказва, че мъжете средно достигат пика на възбуда за 11 минути, а жените - за 12! Естествено, това се бие категорично със старата истина, че нашият пол се нуждае от 20 минути любовна увертюра, за да се възкачи успешно на трона на удоволствието. И това не е единственият генерален извод, който трябва да запомним! Проучването достига до още една много важна истина: участниците са показали тези резултати, когато са гледали горещите кадри през специални очила, ограничаващи страничното им зрително поле и максимално съсредоточаващи ги в ставащото на екрана. Тоест, ако искаш да постигнеш високи еротични нива в кратки срокове, трябва да елиминираш всички разсейващи фактори. Както знаеш прекрасно, ние, жените, сме в състояние да вършим няколко неща едновременно без проблем, така че често съвместяваме секса с мисълта какво трябва да се свърши утре, или пък кой ли ни звъни точно сега по телефона и за какво ли може да е, какво ще се вечеря... И така не се отдаваме докрай на момента, защото мислено тъчем на няколко стана. Следователно когато дойде време за секс, остави телевизора, мобилния, радиото, работата и още 1001-то нещица, които ти се въртят из главата, на мира.

Стара мъдрост
Няма влага? Лошо, лошо!

Нов еротичен закон
Овлажняването не е единственият индикатор за страст.

Хайде да направим мини игра на словесни асоциации: ние казваме "доказателство за мъжка възбуда" и ти казваш "ерекция". А какъв еквивалент би дала за женската възбуда? "Мокрота", нали? Да, доскоро всички смятахме така. Забележи обаче: доскоро. Днес имаме една новина за теб. Последните данни сочат, че невинаги има директен паралел между степента ти на възбуда и количеството отделен от тялото ти палав секрет. Тоест, може да си на вълните на страстта, без да се овлажниш почти или изобщо никак. Според учените често това се получава по чисто хормонални причини: природата ни е заложила да сме по-влажни в периода около овулацията и по-сухи точно преди менструацията. Освен това съществуват допълнителни странични фактори като съдържащите се в някои лекарства антихистамини например, които може да "пресушат" временно лигавицата на носа и на вагината.
Добре де, в такъв случай кои са признаците, които сигурно ни ориентират в еротичната обстановка при нашия пол? Група учени от университет в Индиана провеждат мащабна анкета сред жени, по какво точно съдят, че са възбудени. Макар че голяма част цитират овлажняването, много от участничките посочват топлина и подуване в областта на гениталиите, както и втвърдяване на зърната на гърдите плюс леко присвиване в стомаха, сърцебиене и напрягане на мускулите на краката.

Така че изводът на проучването гласи: след като изброените признаци са налице, шансът за достигане на оргазъм е напълно реален, дори когато овлажняването го няма. Естествено, отделеният вагинален секрет улеснява проникването - никой от учените не спори по това. Но всички са категорични, че той може много лесно да бъде постигнат с помощта на лубрикант. Да живее науката!

Стара мъдрост
Либидото на мъжете е по-активно от това на жените.

Нов еротичен закон
Либидото на мъжете е по-активно от това на жените? Дрън-дрън!

Що е то мъж? Ами, похотливо творение, способно да направи какво ли не, само и само да си изпроси малко секс, в състояние на еротично "винаги готов", нали? Всъщност не е точно така, както става ясно от самопризнанията на силния пол в "Самолетни" катастрофи в леглото. Както не е и напълно вярно, че жените генерално изоставаме от мъжете, когато става дума за похотлив капацитет. Точно както някои жени са с по-висок ръст от някои мъже, така има и много жени с по-активно либидо от това на много мъже. Последното твърдят учени, събрали подробни данни за сексуалния живот на над 25 000 души от двата пола.

Какво следва от това? Че не бива автоматично да приемаш, че при всички положения имаш по-малък сексуален апетит от този на любимото ти същество. Със сигурност либидото на един от двамата ще е по-"ненаситно", но това не означава, че той ще е „отгоре” в 100% от случаите. Минисъветче: в случаите, когато ти си „отдолу”, най-простото решение е да презаредиш батериите на либидото си с еротични фантазии от всякакъв вид: за горещи (не)познати, страстни сеанси на обществени места, екзотични епизоди на съблазън и т. н. Колкото по-дръзка си се представяш, толкова по-гореща ще се чувстваш. И когато набереш достатъчно парещи обороти, ще влезеш в онези 20% жени, които според изследване на Калифорнийския университет имат трайно и ярко по-активно либидо от това на средностатистическия мъж... и също така нерядко извличат наслада от наблюдението на собствения си пол в софт варианти на порното. Преди да си отворила ей такава голяма уста, бързаме да ти кажем, че не става дума за лесбийски наклонности! Според учените колкото по-сексуално активна е една жена, толкова по-силно реагира на еротични стимули от всякакъв род, включително този, като това няма нищо общо със сексуалната й ориентация.

Вече разпозна себе си в определението? Честито! Ако притежаваш този вид обострена чувственост, безспорно ще удариш чувствения джакпот, като заложиш на повече... ръчен труд и творчество, тъй да се каже. Ето това е един от малкото аспекти в секса, в който определено отстъпваме палмата на първенството на мъжете. А не би трябвало да е така! Защото колкото по-добре познаваш тялото и сетивата си, което се постига по пътя на самостимулацията, толкова повече ще се влюбваш в секса. И съответно ще покачваш либидото си.

Стара мъдрост
Жените не са супер визуално ориентирани създания.


Нов еротичен закон
Нашият пол реагира на всякакви видове еротични картинки.

Мъжете са визуални създания, тоест кривят си вратовете по късите поли на улицата, сигурни са в размера на гръдната обиколка още на първата секунда поглед и обожават да правят секс на светнати лампи. Ние жените уж... не сме. А де факто също се заглеждаме по сладките обекти, които попадат в полезрението ни, само дето го правим далеч по-дискретно. Случва ни се да плъзнем взор по определени мъжки анатомични територии от кръста надолу и да се опитаме бегло да преценим... разни неща. И ако успеем да преодолеем чувството на свян, с което са ни отгледали най-грижливо, обичаме да правим секс на светло заради тръпката дързост и заради чувствения изглед. Признаваш си, нали? Е, сега вече имаш доказателство черно на бяло, че е нормално и полезно да проявяваш трайни предпочитания към еротичните гледки. Нещо повече - добре е да не потискаш този импулс за свое собствено чувствено добро. Защото учени от университета Емъри проследили в детайли реакциите на мъже и жени, разглеждащи снимки на двойки, правещи секс и установили, че жените отделят същото време за преглед на позите като мъжете. С тази разлика, че се съсредоточават по-продължително върху гениталиите. Тоест за нашия пол горещите гледки са не по-малко възбуждащи. Знаеш кой е най-лесният начин да приложиш това похотливо откритие в спалнята си, нали? 1. Светнатите лампи; 2. Огледало, разположено стратегически, осигуряващо първокласна гледка към случващото се; 3. Специална вечер за кинопрожекция на розови ленти; 4... Естествено, че можеш да продължиш списъка с визуални горещи идейки и сама.

Най-важното е да не забравяш следното: най-изненадващото в резултатите от проучването на Емъри е, че мъжете прекарват повече време в проучване на лицата на жените, отколкото на телата им. Откъдето изводът на учените гласи, че когато дойде моментът с голата истина, другарчето ти по страст не те оглежда за недостатъци, а следи какво ниво на чувствена нирвана изобразява лицето ти. Нямаме ли една прекрасна еротична новина, а?

В категории: Животът


1
Коментара
Флагман.БГ Откриха труп до детска ясла Откриха труп до детска ясла 29/03/2024, Петък 09:57 0
1
Коментара по темата
1.
112
27.06.2016 02:00:44
1
2
Maksimata mi ste propusnali............... Proizvodno e na zakona na neznam si koy si.... "Navireh kur nasran guz ne gleda""
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Не съм подписвала пътна карта за „Турски поток“, а паметна бележка за „Балкански поток“ Не съм подписвала пътна карта за „Турски поток“, а паметна бележка за „Балкански поток“ Ако я поискате, може би ще ви бъде предоставена, заяви бившата енергийна министърка Започна трети етап от обновяването на пътя от Българово към АМ "Тракия" Започна трети етап от обновяването на пътя от Българово към АМ "Тракия" По-голямата част от трасето вече е обновено Кметът на Айтос Васил Едрев подписа договорите за 4 ключови проекта за 15 млн.лева Кметът на Айтос Васил Едрев подписа договорите за 4 ключови проекта за 15 млн.лева Наред с това е спечелен и още един проект – за 1,6 млн.лева, с които ще се подмени уличното осветление в 17 населени места Наистина ли е на 60 години, а изглежда толкова секси в "Денсинг старс" Наистина ли е на 60 години, а изглежда толкова секси в "Денсинг старс" Илияна Раева показа страхотната си фигура Ученици от бургаското СУ „Петко Росен“ намериха чанта с пари и я върнаха, комисар Емил Павлов ги награждава Ученици от бургаското СУ „Петко Росен“ намериха чанта с пари и я върнаха, комисар Емил Павлов ги награждава Инспектор Никола Тодоров от Второ РУ-Бургас пък призова човекът, който е загубил пари край НУМСИ „Панчо Владигеров“, да се обади в полицията Депутати от „Възраждане“ в нов сблъсък с Манол Пейков, този път и в кулоарите на парламента Депутати от „Възраждане“ в нов сблъсък с Манол Пейков, този път и в кулоарите на парламента На Цончо Ганев му изпращат от Русия специален крем от тестис на усурийски тигър, отвърна народният представител от ПП-ДБ Слави Трифонов пребори жестоката болест Слави Трифонов пребори жестоката болест Трифонов се подложил на експериментална модерна терапия, която дала много добри резултати Шеф Ангелов направи немислимото за тази участничка Шеф Ангелов направи немислимото за тази участничка За пръв път даде втори шанс "Приказен театър" представя "Домът на Бернарда Алба" в Бургас на 2 април "Приказен театър" представя "Домът на Бернарда Алба" в Бургас на 2 април Премиерният спектакъл е с два начални часа – 18.00 и 20.00 в зала „Тончо Русев“ на Дом на културата на НХК Мистериозна смърт на велосипедист, намериха тялото му на пътя Българово-Айтос Мистериозна смърт на велосипедист, намериха тялото му на пътя Българово-Айтос Тялото е откарано за аутопсия в отделение „Съдебна медицина“ при УМБАЛ-Бургас
Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори