×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Предрусали дилъри буйстват на Слънчака, арестуваха ги


Предрусали дилъри буйстват на Слънчака, арестуваха ги
Младежите носели в себе си няколко дози амфети
23 Юни 2016, Четвъртък, 21:07 ч.
Автор: Флагман.бг, снимката е илюстративна

Повдигнати са им обвинения за притежание и разпространение на наркотици


Двама младежи бяха задържани с наркотици в Слънчев бряг снощи, около 30 минути след полунощ. Те направили впечатление на патрулиращите полицаи с неадекватното си поведение. Двамата буйствали и говорели на висок тон, явно под въздействието на наркотици.

При проверка на 22-годишен мъж от сливенското с. Кермен ченгетата открили пакет с амфетамин. Вторият – на 18 години от пловдивското с. Малък чардак пък имал в себе си 4 пакета от същата синтетична дрога. От полицията не разкриват повече подробности за задържаните нито дори техните инициали и дали са криминално проявени.

Двамата са арестувани за 24 часа. Повдигнати са им обвинения за притежание и разпространение на наркотици. Материалите по досъдебното производство са докладвани в прокуратурата.

В категории: Крими


14
Коментара
Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 2
14
Коментара по темата
14.
Слънчев сплит
24.06.2016 16:18:07
0
2
Ако Слънчев бряг е слънчака, вие не сте журналисти, а журналя
13.
Flagman na piko
24.06.2016 11:42:29
0
1
Tiq ot flagman tapite im prosti jurnalq napravo iskam da gi strelqm edin po edin shmatki prosti s konkyrs za nai-prosti jurnalisti li ste izbrani ve, a kasabova sabirai si partakeshite zatwarqi si ofisa i otiwaite da se chykate w nqkoq gora s kolegite ti
12.
въх въх
24.06.2016 01:11:29
0
2
Тук се е разразила истинска буря. Драги флагманци, който желае да осъзнае и вникне в положението на България и Русия му препоръчвам следните четива. "Profit over people: Neoliberalism & Global Order", "Manufacturing consent", "Understanding Power", "Clash of Civilization and the Remaking of World Order", "Capital in the 21st century". Поздрави.
11.
смешника, който се мисли за фактор
24.06.2016 00:19:48
2
2
Кой ти дава безплатно образование бе некадърник? Ако си като мен го получаваш, но ако си обикновен плащаш десетки хиляди на година. Шматкааа не можеш да ми стъпиш на кутрето.
10.
4 и 6 е едно също педалче
24.06.2016 00:10:35
1
4
америка няма .измислена е от руснаците за да се отърват от утайката на територията на русия както и да си правят опити там.руснаците са доста по свободен народ от амрикхансите.има ги по цял свят.амриханци уж свободни хора пък само в америка си стоят.защо така?немогат да си го позволят ли?тъп народ са измислен след 100 и спомен няма да остане от тях
9.
123
24.06.2016 00:06:52
1
9
Какъв е тоя махленски неграмотен сайт бе, срам и позор "слънчака". Как може да влизате и да трупате кликове на това жалко подобие на сайт тип махленски раздувки с неграмотни подобия на журналисти. Хора събудете се тези хора печелят пари от вашето посещение тук а немогат да напишат една статия грамотно!!!!
8.
До 6
23.06.2016 23:55:47
14
5
Русия не може да обяснява на Европа нищо!!!!! Русия не може НИЩО да обясни на Европа освен комунизъм и хулигани и простотия! Русия няма цивилизация!!!!!
7.
До 4
23.06.2016 23:54:22
11
4
Аве какъв роб си ти на Американската империя хахаха ти би искал да си но няма да те вземат. Глупак! Какъв роб си хората те освободиха от комунисти и от "партизани" хората ти дават безплатно образование във НАЙ най хубавите училища в Европа и Америка! Заминавай да целуваш дупето на Путин и Северна Корея. Единствения противовес който Путин прави е срещу собствените си хора и малките народи. Във Мослва още няма демокрация и свободна преса --- за каква Москва ми говориш ти? Няма такава разумна Москва има само кучета и монголци!!!!!!
6.
до свободния олигофрен
23.06.2016 23:38:44
3
20
Понеже Русия обяснява на Европа как не можем да се управляваме сами затова ли ни сложиха немски безумец на престола вместо руснак? Ти си толкова заблуден, даже не знам от къде да започна. 200 000 руски войници са "няколко пехотинци". "Финанси от Европа" абсурд просто, ако Европа беше инвестирала в нашата свобода нямаше да разпарчатоса Санстефанска България за която Русия се бори и на военната и на дипломатическата сцена. Великобритания продължава да снабдява Османската империя с продоволствия по време на войната, Френски и Английски банки са основни кредитори на султана, немски фирми държат строителни договори и договори за въорежние в империята, Европейския елит е против отслабването на империята и освобождаване на България. Днес тази линия на политика продължава, всичко в което превърнаха България след 90та до днес е цел подкопаване на Русия като единствен противовес на запада, ти си толкова бездарен и малоумен, че не виждаш по далеч от собствената си злоба. Да не би някой руснак да е шибал жена ти, че си толкова озлобен?
5.
MPV
23.06.2016 23:26:17
0
7
Слънчака е на Керанка Касабова навеса в родния й Тополовград. Селянката си остава селянка, затуй все използва Слънчака, та Слънчака. Селска пръчка.
4.
тъпак
23.06.2016 23:18:43
6
15
Добре глупако само че става въпрос за 19 век, Русия е тоталитарна империя, управлявана от немска фамилия кръвосмешители. Ами за сегашното положение какво ти е обяснението? Пак сме роби само че на американската империя, 45 години тоталитарен социализъм с Русия и населението нарасна с 2 милиона и половина, 0% безработица сега за 25 години тоталитарен капитализъм с Америка и населението намаля с 2 милиона и половина, 20% безработица. Бръщолевиш невежи глупости и не виждаш колко си обзет от омраза към грешния враг.
3.
FREE BULGARIA
23.06.2016 23:09:27
14
10
Във началото на 19 век отоманската империя се разпада и става ясно че не може да държи толкова народи. Целия Видин е освободен от един войвода който турците не може да победят каквото и са правят. След Априлското въстание със помощта и финанси от Европа и няколко пехотинци от Русия, Царство България се освобождава но веднага е атакувано от Русия която държи да ни наложи ярем и да ни третира като на колония. Русия почва да обяснява на западните народи че ние не можем сами да се управляваме и се противопоставя на обединението ни!!!!! И ни налага нечовешко репарации докато Европа е заета със сума ти войни. И така се ражда мита и лъжата че Русия ни била освободила хахахаха. Никога!!!! Напротов ние помогнахме на Русия да победи партньорс си Турция с който те имаха сума мирни договори за потъпкване на малките народи.
Както и да е. Едно благодаря не са казали. Напротив! Крадоха ни, мачкаха ни!! Ние които сме люлката на Германия и славяните и всичките говорят Български (няма такъв език славянски) .
2.
Az
23.06.2016 23:00:40
1
21
Какво е това Слънчака?ФЛагман вие почнахте да пишете на махленски жаргон.Как искате хората да ви приемат новините насериозно ?
1.
пфууу
23.06.2016 22:28:38
2
14
Селяните както винаги нямат търпение да си покажат селянията.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори