×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Столичният общински съвет прие бюджета на София - над 2,5 млрд. лв.
  • Oт 18 ч. днес до 4 ч. утре се затваря кръстовището от ул. „Индустриална“ с улицата, водеща към Пристанище Бургас – между „Шкода Център Бургас“ и „Ламина“ ООД
  • Полицията в тайландска провинция ще преследва маймуни, които създават проблеми
  • Автошествие на миньори и енергетици в областите Стара Загора и Хасково в петък
  • Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Брутална жестокост в ж.к. „Лазур”! Майка се опита да заколи бебето си


Брутална жестокост в ж.к. „Лазур”! Майка се опита да заколи бебето си
Жената живеела на последния етаж на тази кооперация. Тя искала да се съблече чисто гола и да се хвърли от терасата
12 Юни 2016, Неделя, 20:45 ч.
Автор: Гергана РАДЕВА

Искала да заложи апартамента на баба си, след като тя не се съгласила, младата жена изпаднала в нервна криза

Бургас се размина с огромна трагедия, съобщиха за Флагман.бг очевидци, които са потресени от случилото се. Нервна криза на комарджийка бе на път да завърши с два трупа, едното от които на бебе, защото нямала какво да заложи. Грозната случка се разигра в бургаския ж.к. „Лазур”.

Около 30-годишната жена живеела на семейни начала с бургазлия. Преди няколко месеца им се родило първото бебенце. Той заминал на гурбет в Германия, за да изхранва семейството си. Тя останала тук с пеленачето при родителите на мъжа си. Бургазлията пращал всяка една спечелена стотинка на тях, за да не им липсва нищо и да се чувстват добре. Жена му обаче прахосвала всичко по казина. Всеки ден обикаляла игралните клубове и залагала, каквото има.

След като останала без нито една стотинка, предложила на бабата на мъжа й да заложи апартамента си в ж.к. „Меден рудник”, но с уговорката да не каже на никого за сделката им. Пенсионерката не се съгласила и решила да сподели за намеренията на снаха си на внука си и родителите му. След като разбрали, те й вдигнали скандал, а оттам комарджийката изпаднала в нервна криза. Започнала да чупи всичко наред в апартамента.

Вдигнала огромен скандал, крещяла и никой не можел да я усмири. От писъците й цялата кооперация разбрала, че горе става нещо страшно. Няколко мъже от съседните апартаменти влезли вътре, за да успокоят положението. Тя обаче още повече се ядосала, взела един огромен нож и искала да заколи бебето си. Едвам успели да спасят пеленачето от агресивната му майка. Тогава пък тя започнала да крещи, че ще се съблече чисто гола и ще се хвърли от терасата.

В крайна сметка с помощта на органите на реда те успели да я укротят. За няколко дни са я настанили в Кризисен център, след което нейните родители, които живеят в Смолян, са дошли в Бургас и са я прибрали заедно с бебето в родопския град.

Пред Флагман.Бг съседите й я описват като много кротка и интелигентна жена. Очевидно обаче изпада в кризи, когато няма какво да заложи, коментират те.

„Млада, красива жена, много добре изглеждаща. Винаги е усмихната и учтива. Не мога да повярвам, че е направила нещо такова. Дори не сме чували, че е пристрастена към залаганията. Дано детенцето е добре, каква вина има то?!”, казаха възмутените й комшии.

Мъжът й имал намерение да се върне от Германия, за да прибере детенцето си от Смолян. Той обаче се опасявал, че социалните служби няма да му го дадат, тъй като пред тях жена му щяла да направи номер, че е грижовна майка и по никакъв начин нямала да се издаде, че изпада в кризи.

В категории: Лична драма


15
Коментара
15
Коментара по темата
15.
женя
25.07.2016 13:11:15
0
23
Първо момичето беше в Бургас за месец и нещо, не е раждала там и не и е помагала майката на мъжа, нито мъжа й. Откакто е бременно това момиче майката на момчето всеки ден я биеше и тормозеше. Тя не е била издържана от момчето, нито бебето. Момичето купуваше само неща за детето си и докато беше в Бургас храна за родителите на момчето. Бабата я е помолила да намерят на кой да заложат апартамента, за да си покрие бабата заемите и да плати водата на дъщеря си. Момичето е споделило с майката на момчето какво мисли да прави бабата,но майката на момчето, мъжа й и момчето нападнали момичето като й казали, че тя я е накарала бабата, но в това няма истина. Как може да пищете такива грозни статии, знаете ли как това момиче се грижи за детето си? Момичето е болно от рак, а на детенцето му откриха проблем с крачетата и тази болна жена с много болки, въпреки всичко носи по цял ден детето си на ръце и не го лишава от нищо. Лъжовна и платена история от майката на момчето, момчето и неговите приятели в опит да й отнемат детето.
14.
играчка
13.06.2016 12:27:24
5
2
Нистина ли предната вечер е спечелила 200 лева в казино до х.България?
13.
anonim
13.06.2016 09:36:43
0
7
I shte iska da ubie bebeto si,a sles tova shte i go dadat obratno?Tuk ima neshto drugo!
12.
prisastval
13.06.2016 09:04:33
4
2
Breh mnogo si zapoznat
11.
Prisastval- o4evidec
13.06.2016 09:02:13
2
7
Poznavam momi4eto i mom4eto. Stanal e nqkakav skandal mejdu momi4eto i maikat ana mom4eto. Mom4eto mi s eobadi i me pomoli da otida da vidq kakvo stava. Kogato otidoh momi4eto be6e razstroeno, kaza, 4e sa q napadnali za nqkakav apartament i pozvni na babata pred nas i q popita dali tq q e karala na sila i babata kaza ne ne si me karala, a zte pomolih da namerim nqkoi , na koito da zaloja apartamenta si. Pak kazvam o4evidec sam. Momi4eto nito e iskalo da ska4a, nito da ubiva deteto. Tova go kazvat maikata na mom4eto i priqtelq i, 4e dokato bili trimata tq tragnala da ubiva deteto si. Togava ni e nqmalo nas. Momi4eto ne e iskalo da ska4a. Predi nqkolko dnipak bqh izvikan da vidq kakvo stava, maikata na mom4eto mnogo tormozi momi4eto, postoqnno i iska pari i q bie. Dokato momi4eto be6e bremenno rabote6e i be6e bito i tormozeno ot maikata na mom4eto. I ne mislite li , 4e ako tezi ne6ta bqha taka i ima6e o4evidci, 4e naistina maikata tragva da ubiva deteto si ili da ska4a tq nqma6e d abade zadarjana v policiq ili ludnica?
10.
Съседка
13.06.2016 08:54:49
0
9
Момичето е от2 месеца при свекърва си в Бургас. Виждала съм я доста пъти, сама гледа детето си и то изглежда добре го гледа. Не съм я чувала нито да вика, нито скандали. Сама носи детето си, тежка количка чанти, никои не й помага. Детето й изглежда здраво и щастливо. Свекърва й всички я чуваме как крещи и вика постоянно. Всички сме я чували. От години не си плаща водата и я спряха, след това решиха да крадат от нашата вода и се събрахме на събрание и искаме да съберем подписка срещу свекървата, на която е апартамента и да я изгоним от кооперацията. Не вярвам на написаното.
9.
....
13.06.2016 08:11:12
4
3
Бахти малумните същества
8.
Ujas
12.06.2016 23:41:32
3
4
Sramota tova ne e 4ove6ko
7.
_nib_
12.06.2016 23:06:18
4
9
Да залага г.зЪ си,не апартамента на бабата.
6.
4s
12.06.2016 22:52:19
5
9
Урок за всички глупаци, които се оставят жени да контролират и провалят живота им.
5.
Jipa
12.06.2016 22:32:01
3
4
toz georgi atanasov s golfa 8988 golqm smeshnik e jivei na poslednata spirka na dvesta i osuznaise kato dakel e,golqm gaz kasi kraka malki race i grab,kato feq e hahxa
4.
RADKA A .IVANOVA
12.06.2016 22:18:33
5
5
SKRITA LUDOST ,GORKATA. IZRODENO POKOLENIE,OT INAT.DE PUSTA SOPA,I OT BEZDEISTVIE --RAJDA POROZI.
,
3.
.
12.06.2016 22:14:34
7
21
Поредната селска тъпа пръчка от Смолян,която се примъкнала да живее в големия град и е хванала бургаски шаран за мъж.Марш на село цървул гнусен.
2.
ex
12.06.2016 22:10:25
5
19
Поредната проста селянка,която с мила муцунка и сексуални умения е оваяла балъка! Отишъл да бачка,а тя останала тук да си разиграва коня,че и на свястно семейство попаднала... А свестните момичета попадат на гпозни,тъпи лухльовци,че и правещи се на мъеже! ех, несправедлив живот!
1.
ahahah
12.06.2016 22:08:09
2
16
Пред Флагман.Бг съседите й я описват като много кротка и интелигентна жена. Очевидно обаче изпада в кризи, когато няма какво да заложи, коментират те.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци БСП ще вдигне резултата си на предстоящите парламентарни избори, ще ни подкрепят и разочаровани гласоподаватели на ПП-ДБ Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Още в днешния ден времето даде заявка за предстоящото затопляне ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса Бойкотират съответната парламентарна комисия Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Не повече от 20 секунди са нужни, за да се изпрати запитване за съответното лекарство Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Дамян Дамянов бе прикован на легло и инвалидна количка след прекаран инсулт И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас Решението бе взето днес единодушно на редовната сесия на Общинския съвет Сашка Васева прогледна Сашка Васева прогледна Тя вече различава хора и цветове Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Тя е зам.-председател на Сметната палата Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Сред най-известните му завоевания са манекенката Цеци Красимирова и модела на Плейбой Светлана Василева
Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори