×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Столичният общински съвет прие бюджета на София - над 2,5 млрд. лв.
  • Oт 18 ч. днес до 4 ч. утре се затваря кръстовището от ул. „Индустриална“ с улицата, водеща към Пристанище Бургас – между „Шкода Център Бургас“ и „Ламина“ ООД
  • Полицията в тайландска провинция ще преследва маймуни, които създават проблеми
  • Автошествие на миньори и енергетици в областите Стара Загора и Хасково в петък
  • Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Приятел закопал Перата за гражданския арест на мигрантите в Странджа


Приятел закопал Перата за гражданския арест на мигрантите в Странджа
Петър Низамов може да излиза от домашния си арест, когато си пожелае, но не може да работи, изтъкна един от адвокатите му
Тема в развитие
Вярвате ли му? Не Перата тръгнал да обира мигрантите, а те него (ВИДЕО) Как стигнахме дотук? Перата на сбирка на патриоти в Дрезден Освободиха Перата, направиха му шпалир пред Съдебната палата в Бургас Приятел закопал Перата за гражданския арест на мигрантите в Странджа Перата се прави на адвокат: Не съм джобил мигранти, патриот съм Перата: Обиждам се на Прокуратурата, че допуска да съм джобил мигранти (ОБНОВЕНА) Различната история на Перата или как той преживя своя катарзис Първо във Флагман! Пуснаха Перата на свобода (ОБНОВЕНА) Ловецът на мигранти Перата с 4 присъди и 15 полицейски регистрации (ОБНОВЕНА) Млади момчета с бръснати глави окупираха съда в Малко Търново заради Перата (СНИМКИ) Перата твърди, че ще става доктор по наказателно право, но все още влачи изпити (ВИДЕО) Валери Симеонов: Глутници от престъпници обикалят границите, за да бият и грабят Прокуратурата: Петър Низамов заплашвал афганистанците с пистолет, искал е да ги ограби /ОБНОВЕНА/ Извънредно! Арестуваха Перата за незаконния лов на мигранти и връзването им със свински опашки (ОБНОВЕНА) Прокуратурата подхвана Перата, грози го до шест години затвор Само във Флагман! Вижте кой е патриот N1 на българската граница, той поиска въже за Бойко Борисов (ВИДЕО)
виж още
скрий
10 Юни 2016, Петък, 10:57 ч.
Автор: Георги ДИМИТРОВ

Един от приближените му първо се съгласил да стане анонимен свидетел на Прокуратурата, а след това се обадил на Низамов да му се извини

Един от най-близките съратници на Петър Низамов – Перата е станал анонимен свидетел на прокуратурата. Той разкрил подробности около гражданския арест на тримата афганистанци, извършен от Перата през април.

Днес от държавното обвинение изтъкнаха, че показанията на т.нар. анонимен свидетел № 1 са изключително ценни, твърдението бе изказано от прокурор Георги Чинев в контекста на отчета за работата, свършена по досъдебното производство до този момент.

Рехава групичка дойде пред Съдебната палата, за да подкрепи Низамов

Бройката на скучаещите полицаи съответстваше на броя на протестиращите

Освен това прокурор Чинев отбеляза, че вече са разпитани тримата афганистански граждани, издадено е искане и за проследяване на трафичните данни на мобилните телефони, използвани от Низамов.

„Събраните доказателства до този момент само затвърждават тезата, че Низамов е извършил престъпление”, пледира прокурор Георги Чинев.

Двамата адвокати на Перата в отегчителните си пледоарии застъпиха друга теза. Доказателствата по делото изобщо не затвърждавали тезата, че Низамов е извършил престъпление, дори напротив – той задържал тримата афганистанци, а след това се обадил на властите. Под властите защитниците на Перата имаха предвид горски служител от Малко Търново, който обаче бил в болнични, но поел ангажимент да уведоми Гранична полиция за засечените от групата на Низамов нелегални мигранти.

Адвокатите на Перата съобщиха, че тримата афганистанци, които са задържани от Низамов, са осъдени на 3 години условно и глоба от по 100 лева. В момента не се знаело къде са те. Най-вероятно са освободени и са напуснали страната, твърдяха защитниците на Перата.

Интересна теза те развиха по отношение на анонимния свидетел. „Знаем кой е той, защото се обадил на господин Низамов и му е признал”, каза един от адвокатите му.

Петър Низамов остана под домашен арест, след като Бургаският окръжен съд отхвърли искането за промяна на мярката му за неотклонение. Низамов е под домашен арест от два месеца. Пределно допустимия срок за налагането на тази мярка, без да има влязла в сила присъда, е 8 месеца.

В категории: Темида


171
Коментара
171
Коментара по темата
171.
Стефан Машината от ОЗБГ е предателя !!!
20.06.2016 23:35:04
0
0
Стефан Машината от ОЗБГ е предателя !!!
По телевизята казаха, че Стефан от Организацията за закрила на българските граждани е защитения свидетел, чиято самоличност станала известна на делото. Прочети в сайтовете го пише. Стефан МАшината е шпионина.
170.
Стефан Машината от ОЗБГ е предателя !!!
20.06.2016 23:35:04
0
0
Стефан Машината от ОЗБГ е предателя !!!
По телевизята казаха, че Стефан от Организацията за закрила на българските граждани е защитения свидетел, чиято самоличност станала известна на делото. Прочети в сайтовете го пише. Стефан МАшината е шпионина.
169.
Петър
14.06.2016 08:05:55
0
0
№ 165 и да продължа, ако твърденията ти са достоверни, но не и за Следствие, Прокуратура и Съд, то още по лошо! Няма как да те радва, и не само теб! Чети внимателно и след това насочвай правилно словосъчетанията си.
168.
Петър
14.06.2016 08:02:48
0
0
№ 165, Не знам да има подобни обвинения към човека!! Има само едно и то няма нищо общо с това, което твърдиш! Ако твърденията ти са верни, то Прокуратурата "спи", а Съда просто разиграва цирк!
167.
иванка Ставриева
14.06.2016 00:17:12
0
0
НЯМА ГРЕШКА !
ОСВЕН С ГЕРОИЗМА НА МНОГО ВЕЛИКИ БЪЛГАРИ, СМЕ СЕ ЗАПИСАЛИ В СВЕТОВНАТА ИСТОРИЯ И КАТО ГОЛЕМИ ПРЕДАТЕЛИ И НЕБЛАГОДАРНИЦИ !
И ДВА ЖИВОТА ДА ИМАМ, НЯМА ДА МОГА ДА ПРОУМЕЯ, КАКВА Е ПРИВИЛЕГИЯТА НА ТЕЗИ ПРЕСТЪПНИ АФГАНИСТАНЦИ, ЗА ДА СЕ ПОЛЗВАТ С ДОВЕРИЕТО НА БЪЛГАРСКИТЕ ПРАВОСЪДНИ ОРГАНИ, КОИТО ПРИЕМАТ ЗА ИСТИНА ТЕХНИТЕ ОБЯСНЕНИЯ ?
166.
kurti bondjev
13.06.2016 10:33:37
0
0
pera zashto kato beshe zadurjan pod tvoite statii nqmashe komentari a sega pak ima ot tezi edni I sushtite?

mai ti si gi pishesh za da napravish novinata nai-komentiranata...
165.
До Петър (Traqn Traqnov)
13.06.2016 08:13:21
0
6
Петър Низамов.....Патриота който изсече горите и ги изнесе за Турция.....Патриота който хвана 3-ма циганина и ревна по всички телевизии че пазел границата......Патриота от групата на Рижите отговорни за над 40 изнасилвания на момичета,38 палежа,побои,рекети,хулиганство......."Юриста" който няма и един верен приятел защото всички му се подмазват :) а той от своя страна ги използва и после ги нарежда и унижава.....Пазел границата ни :) Веднъж седмично с Илко комплексаря,Мъфито пътника и Теодор предателя лимонката на рижите!!!Последния протест в негова защита с 5 човека....От които сестра му и четири лапета.....Сравняващ се с Левски?Правещ си колажи сам и пишейки коментари в стил копи пасте "аз съм тъпак" и кой съм пребил и колко силно удрям ама ако съм ножа в другата ръка.Пера.....излагаш са ле чуек да пишеш от различни профили и да се възхваляваш сам е комплексарско бро а да се правиш на патриот а да сечеш горите и да изнасилваш е гадно......Вярно ли е че като те задържали СОБТ си викал като кучка???И че си наредил Мечков и Кюфтето...Казвай Петре вярно ли е?
164.
Jipa
12.06.2016 22:34:16
0
0
georgi atanasov tratkata izgrev golf 8988 kara s zatumneni predni strani4ni stakla bahti mangala
163.
Петър
12.06.2016 12:42:06
2
2
Докато на снимката овчите полицаи си седят като на дрямка на сянка, границата е коптор през който преминават НЕЗАКОННО имигранти от страни, които са в пъти по-богати от Нас и бежанци, които нямат смелостта да се изправят пред "злото", а ще искат помощ като станат граждани на Европа!!! Та това си е по зловещо и от геноцид бре Съдии и Прокурори и адвокати долни!!
162.
Петър
12.06.2016 12:37:57
0
1
Българския Съд да се замисли Кой и за какво Съди!!! Да си прочете Конституцията, а след това задружно да си изгорят дипломите, защото ще изгорят на кладата те самите от простотии за които си продават душите! Предизвиквате събития, които застрашават Националната сигурност и това не е следствие на действията на Петър!
161.
taka e brat
12.06.2016 11:28:15
0
1
да така е брат..понеже перата е под домашен арест и няма кво да прави освен да пуши тррева по цял ден ...изперква и седи и пише кометари тука

така е брат да
160.
stefan mashinata
12.06.2016 10:57:01
0
1
stefan mashinkata li se okaza shpionkata . tazi jenka oshte navremeto go ebahme v parka na morskata .
Negovoto momche brat raian vchera go zasqkah po televiziqta v bolnicata pri mitio ochite
159.
ОЗБГ заедно с Митьо Очите
12.06.2016 10:55:33
2
1
Това на 23-та секунда от този клип да не е Брат Раян съоснователят на ОЗБГ , заедно с другия - затворник Стефан Машинта .
Какво ли прави Брат Раян патриота заедно със свитата на Митьо Очите в болницата??? Нещо не ми се вързва картинката..
Тези ги наградиха с медал за мигрантите, а са заедно с Мит'о Очите , а Петър Низамов Перата го изкараха човек на Митьо Очите и него го задържаха под домашен арест.
Обаче сега като гледам май ОЗБГ са хора на Очите и правителството , а Перата се бори само за чест и достойнство само и за България . За това го мачката, а другите от ОЗБГ (добрите) си пият кафето с Митьо Очите .Ако бъркам поправете ме.
Изгледйате клипа на 23-та секунда кой се появява.

http://www.skat.bg/news.php?action=7&newsID=35748
158.
ОЗБГ заедно с Митьо Очите
12.06.2016 10:55:33
1
1
Това на 23-та секунда от този клип да не е Брат Раян съоснователят на ОЗБГ , заедно с другия - затворник Стефан Машинта .
Какво ли прави Брат Раян патриота заедно със свитата на Митьо Очите в болницата??? Нещо не ми се вързва картинката..
Тези ги наградиха с медал за мигрантите, а са заедно с Мит'о Очите , а Петър Низамов Перата го изкараха човек на Митьо Очите и него го задържаха под домашен арест.
Обаче сега като гледам май ОЗБГ са хора на Очите и правителството , а Перата се бори само за чест и достойнство само и за България . За това го мачката, а другите от ОЗБГ (добрите) си пият кафето с Митьо Очите .Ако бъркам поправете ме.
Изгледйате клипа на 23-та секунда кой се появява.

http://www.skat.bg/news.php?action=7&newsID=35748
157.
perata
12.06.2016 10:52:20
0
0
ще поставя рекорд на гинес малко ас...по писане на коментари
156.
Запознат до 153
12.06.2016 01:40:14
1
3
ДА Така е . Перата лежи защото имаш единствен да каже в ефир, че Бойко Борисов е предател и Народът трябва да го обеси за лъжите му,...
и Ако е така, защо тогава смешниците му забиха нож в гърба? Насраха ли се или В. Симеонов им каза така защото са част от НФСБ - младежката им организацийка финансирана от порното на СКАТ?
Войнски съюз Васил Левски , Пегида България, България без партии, Онгъл , Хан Крум, БНО Шипка .. всички са плътно зад него. Чак от Чехия му събраха от парламента им подписи на тамошни депутати.
Само ВМРО и ОЗБГ са против него...и против хората, защото хората са с него.
Искаш ли да ти кажа защо?
Защото патриотичния фронт = НФСБ + ВМРО и вървят ръка за ръка
Точно за това всички патриотични непартийни организации са с него, без вас, защото вие сте партийна младежка организация на НФСБ - Валери Симеонов и Валентин Касабов ( мъжа на подлогата , която е собственик на този смешен сайт- флегман)
155.
Истината
12.06.2016 01:30:29
0
0
По телевизята казаха, че Стефан от Организацията за закрила на българските граждани е защитения свидетел, чиято самоличност станала известна на делото. Прочети в сайтовете го пише. Стефан МАшината е шпионина.
154.
ОЗБГ заедно с Митьо Очите
12.06.2016 01:28:16
0
0
Това на 23-та секунда от този клип да не е Брат Раян съоснователят на ОЗБГ , заедно с другия - затворник Стефан Машинта .
Какво ли прави Брат Раян патриота заедно със свитата на Митьо Очите в болницата??? Нещо не ми се вързва картинката..
Тези ги наградиха с медал за мигрантите, а са заедно с Мит'о Очите , а Петър Низамов Перата го изкараха човек на Митьо Очите и него го задържаха под домашен арест.
Обаче сега като гледам май ОЗБГ са хора на Очите и правителството , а Перата се бори само за чест и достойнство само и за България . За това го мачката, а другите от ОЗБГ (добрите) си пият кафето с Митьо Очите .Ако бъркам поправете ме.
Изгледйате клипа на 23-та секунда кой се появява.

http://www.skat.bg/news.php?action=7&newsID=35748
153.
Гари
12.06.2016 01:08:24
1
1
На мен ми е чудно от къде пък журналистите знаят кой е защитения свидетел,той ако е защитен няма ли да го крият.И какво толкова пък е направил Перата,че да има защитени свидетели срещу него.Грешката му беше (според мен),че се изказа доста остро срещу Бойко и оня се е засегнал,че публично го унижават,и виждате сега резултата от това.Момчето не може да излезе от дома си колко месеца стана вече.
152.
Българин
12.06.2016 00:03:42
0
0
p.s. ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!!!
151.
Българин
11.06.2016 23:52:30
0
2
Не искам да взимам страна по оста Перата - Стефан! За мен и двамата са патриоти. Ако имат съперничество от чисто човешка гл.т. не искам да бъда съдия в този спор.
Незная дали Стефан е защитеният свидетел, но самият факт че този човек/защитеният свидетел/ се е обадил на Перата и му е казал в прав текст че е свидетелствал срещу него е всичко друго но не и предателство!
Човек може да бъде притиснат по много линии, въпрос на птречупване е ! Запомнете няма безгрешни, няма светци! Всеки заплаща за греховете си, (независимо дали ще лежиш или съдбата ще го накаже) Но за всеки има втори шанс, затова да не бъдем дребни души и да не слагаме етикети убиец, затворник, изизнасилвач, престъпник! Не и виртуално, не и знаейки че всеки един от нас е длъжен по един или друг начин. Не е момента да се делим, имаме достатъчно много външни врагове!!! Сега е момента да загърбим егото и да бъдем едини!
150.
до 149
11.06.2016 22:03:47
0
0
Защото Перата е патриот , а истинските патриоти винаги са били оплювани от фалшификатите и от властта. A властта винаги си е създавала фалшификати с които да плакне очите на обществото.
149.
ОЗБГ заедно с Митьо Очите
11.06.2016 19:33:24
1
0
Това на 23-та секунда от този клип да не е Брат Раян съоснователят на ОЗБГ , заедно с другия - затворник Стефан Машинта .
Какво ли прави Брат Раян патриота заедно със свитата на Митьо Очите в болницата??? Нещо не ми се вързва картинката..
Тези ги наградиха с медал за мигрантите, а са заедно с Мит'о Очите , а Петър Низамов Перата го изкараха човек на Митьо Очите и него го задържаха под домашен арест.
Обаче сега като гледам май ОЗБГ са хора на Очите и правителството , а Перата се бори само за чест и достойнство само и за България . За това го мачката, а другите от ОЗБГ (добрите) си пият кафето с Митьо Очите .Ако бъркам поправете ме.
Изгледйате клипа на 23-та секунда кой се появява.

http://www.skat.bg/news.php?action=7&newsID=35748
148.
potres ot stefan mashinata
11.06.2016 19:25:15
2
0
Basi tapnqta potresen sam , che stefan mashinata e stanal zashtiten svidetel sreshtu perata. to verno chefo se drusa s nqkvi narkotici i vse e nqkade tam i e leko kato psihichnobolen ama taka da se prodade. majka mu da eba na chefo tazi jenka. sram me e che beshe priqtel na plamen pluveca.
147.
до Гари
11.06.2016 19:22:35
0
0
Какъв коментар във фейсбук кви пет лева бе. хахах. така ли лъжете хората?
Ами дето като го задържаха смешниците от озбг дето ходиха преди това покрай перата да ги взима с тях в гората , че иначе умират от страх, НАПИСАХА 2 ЛИСТА РАЗГРАНИЧЕНИЕТО...
А преди това заедно на протести, заедно в гората, заедно за мигранти, а като го задържаха, ай не го познаваме, той е лош. ами В.Симеонов така им каза, да не забравяме , че ОЗБГ = младежкото НФСБ . И после Стефан Машината - бам заяитен свидетел срещу перата... ами щом Валери така е казал и майка си ще продадат.
146.
новия хит на перата
11.06.2016 19:18:12
0
0
Новия хит на Перата е акции срещу незаконната сеч. Само, че този път не бяха вързали секачите със свински опашки ами извикаха подвижната охрана. Клипа е достъпен във фейсбук .
145.
do 142
11.06.2016 19:15:45
0
0
Ами ти не гледа ли по телвизията го казаха даже, че стефан машината е защитения свидетел срещу перата.
144.
Горски
11.06.2016 19:14:52
0
0
Днеска случайно гледах един клип на акция на Перата срещу незаконната сеч . Бяха хванали някаква фирма от Средец да сече немаркирани дървета.
143.
istinata
11.06.2016 17:54:15
0
0
Predpoitam ochite pred perata, pone ochite gurbi biznesi deto pechelqt ot piqni chujdenci a perata seche i prodava bulgarski gori koito sa na izchezvane.
142.
Гари
11.06.2016 16:11:02
1
4
Тука почти всички сте страшни овце!И как разбрахте,че Чефо е анонимния свидетел.От някой идиот интригант,който го е написал анонимно???И аз ги познавам и двамата още от ученици.И двамата са мъжкари.Стана интрига заради коментар на Чефо във фейсбук за Динко от Ямбол,на който Перата се ядоса и го прие по лично,но няма как Чефо да е свидетел,че и защитен.Аз дори се съмнявам ,че има такъв свидетел.Може да поредната измислица на тоя сайт.Видяхте колко глупости се изписаха за Очите тука.Стига лапешки работи,стягайте се!
141.
uu i think i find myself a cheerleader
11.06.2016 14:27:57
0
0
https://www.youtube.com/watch?v=buU5V-TFl64 COME ON PEPI
140.
Истината
11.06.2016 14:23:36
0
1
Баси тъпаците. Петър Низамов снима и ви показ какви изроди влизат всеки ден в държавата ни и показа на изродите как ще се отнесем ние българите към тях. Сега е политически затворник. Скоро след политически затворник ще стане политически лидер и ще помогне за да си оправим България. Аз лично се надявам това да стане, а предателите като този заяитения свидетел стефко машината- подлогата ще изтекат в канлизацията по каналния ред..
139.
хмм
11.06.2016 14:20:00
0
0
очевидно обществената подкрепа за НИЗАМА расте ахаххах
138.
KALIGA
11.06.2016 14:12:46
0
1
huu e pera praihte si lev i na men da mi padnat i az 6te gi bombq tiq amudji mrasni hilqdarka v mangala 5 mangusti 5000 evro lo6o li e kat znam kvi rauti sme praili za nqma ni6to ama za ko snimash be kratunka
137.
до 134
11.06.2016 14:10:13
0
0
Не е така мойто момче, защото всички сме на работа и далече и за това нямахме възможността да го подкрепим телом , иначе всички сме с него духом и плачем за България макар и в чужбина. Та това за предателите, това е ясно. Само ми е жал за този Стефо Машината, койот е е поддал на службите да го вербуват.
136.
НФСБ
11.06.2016 14:07:13
0
1
Откакто Валери Симеонов застана среяу патриотите на границата от тогава ми стана отвратителен. а този сайт е на касабов на жена м. демек на валери симеонов. ай честито .
135.
Racho
11.06.2016 14:04:57
0
0
stefan mashinkata li se okaza shpionkata . tazi jenka oshte navremeto go ebahme v parka na morskata .
Negovoto momche brat raian vchera go zasqkah po televiziqta v bolnicata pri mitio ochite
134.
бай Вълю
11.06.2016 14:03:41
0
0
ВСЯКО ЧУДО ЗА ТРИ ДНИ НА КОЙ ЩЕ МУ ПУКА ЗА НА ТОВА ПИШЛЕМЕ ГЛУПОСТИТЕ СЛЕД 6 МЕСЕЦА ... ДОРИ ГАВАЗИТЕ МУ ОТ МАХАЛАТА ЩЕ МУ СЕ ПОДИГРАВАТ ТАЙНО
133.
до 132
11.06.2016 14:02:17
0
1
Кой бе човек?
Този коментари го копираш вече 20-ти път , пък не те разбирам за кой иде реч?
132.
sam si pi6e komentari 6izofernika
11.06.2016 13:46:05
1
0
lekuvai se mom4e
131.
Брат
11.06.2016 13:42:49
0
0
така е брат яко се друсаха навремето момчетата на Рижия къде за смелост къде за кеф бяха заприличали на животни
130.
ujas
11.06.2016 13:37:08
0
0
Az nikoga nqma poveche da glasuvam za Valeri Simeonov i Valentin Kasabov
129.
НФСБ
11.06.2016 13:36:10
0
0
Валери Симеонов се доказа като истински предател , когато застана срещу патриотите , които пазят границата.
128.
приятел
11.06.2016 13:29:13
0
0
не е луд перата даже за него може да се каже че е много стабилен психически .. ЗА ПАРАНОЯТА И МАНИЯТА МУ ЗА ВЕЛИЧИЕ СА ВИНОВНИ НАРКОТИЦИТЕ КОИТО ВЗИМАШЕ ДОКАТО БЕШЕ ОТ МОМЧЕТАТА НА РИЖИЯ
127.
до 126
11.06.2016 13:26:56
0
0
Смърт за предателите !
126.
do 122
11.06.2016 13:25:41
0
0
Добре аз това не мога да разбера. Уж и двамата бяха патриоти , уж заедно правеха протести. И какво стана. Задържаха Перата за нещо, което са правили заедно и Чефо Машинката изпява всичко пред полицията, казва сигурно и неща които никога не е правил , правят го защитен свидетел срещу Перата дето говори за Бойко и иска въже за Бойко , а на Чефо машината ми давата бесмъртие и медал ... Евала патриоти. И Перата не ме кефи, щом не си подбира хората с които да работи. Този Стефан машината и цялата им организация за закрила на българските граждани е ясно, че е политически обвързана с партия от Патриотичния фронт, която изненадващо на патриотичното си портфолио застана срещу цивилните отряди на границата.
125.
balgarina
11.06.2016 13:24:41
0
2
Ако всички реагираме на безобразията като единен,сплотен Народ нещата ще са различни !!!
124.
do 121
11.06.2016 13:24:04
0
0
E da poneje e sam kade vsichki balvashti glupavi komentari zashto ne sa tam dago zashtityat
123.
do sam si pi6e komentari 6izofernika
11.06.2016 13:23:10
0
0
opppa maj stefan mashinata se vkluchi vav foruma hhaha.
122.
до 89
11.06.2016 13:21:28
2
0
Стефан Машината не беше ли в затвора за опит за убийство ?
Сега станал защитен свидетел срещу Петър .
То беше ясно , че е подлога още когато
121.
Илиян
11.06.2016 13:19:29
0
0
Такава е участта на българите дръзнали да защитят България. За съжаление!
От тактическа гледна точка е препоръчително занапред да не се дава публичност за работата на отрядите.
И тази подлога Стефан Машината - Затворника станал защитен свидетел и кой знае какво са го накарали този страхливец да напише.
120.
sam si pi6e komentari 6izofernika
11.06.2016 13:18:05
0
0
lekuvai se mom4e
119.
ivanko
11.06.2016 13:16:39
1
1
Ej glupaci , vie ste dosat pod nivoto mu che da govori s vas Petar Nizamov hahaha . mechtaite si da govorite s nego, sigurno v momenta organizir porednata si akciq za neshto dobro .
118.
Ивелина
11.06.2016 13:14:55
1
1
Перата е изключителен джентълмен , за това го подкрепям , защото го познавам лично, а тези които не го познават им пожелавам да имат честта да се запознаят с него.
117.
Petar Petrov
11.06.2016 13:12:05
0
0
Първо с нещастниците от хелзинския комитет трябва да .... се разберем. Полицаите сами ще се присъединят към нас ... разговарящите с БХК.
Ето сега има петиция срещу една партия. Дори няма нужда от оръжие, излизат 100 000 пред съда и въпроса е решен.
116.
do stefko
11.06.2016 13:11:10
0
1
Znachi stefan mashinata e zashtiteniq svidetel shpionina na kukite. nali beshe patriot be stefko. zaslujavash da ti skasame gaza .
115.
sam si pi6e komentari 6izofernika
11.06.2016 13:10:45
1
0
lekuvai se mom4e
114.
istinata
11.06.2016 13:09:33
0
0
Еничари ходят мамо от село на село....
113.
Advokat
11.06.2016 13:08:42
0
0
Знае ли някой ? Има ли читав адвокат момчето ?
112.
Райна Княгиня
11.06.2016 13:07:42
0
1
Ако трябва да съберем пари да помогнем на това момче. Мисля, че всеки българин ще се отзове да помогне. С вас сме. Имаме нужда от вас!!! Пазете се !!!
111.
Boiko Borisov
11.06.2016 13:06:53
0
0
Тиквата си отмъщава то е ясно като бял ден! Пазете се, покривайте лицата си момчета, пълно е предатели ибрикчии!!! Стискам палци!
110.
до 103
11.06.2016 13:05:52
0
0
Напълно си прав!!! Напълно съм съгласен с теб !
109.
sam si pi6e komentari 6izofernika
11.06.2016 13:05:35
0
0
lekuvai se mom4e
108.
Илия Стефанов Иванов
11.06.2016 13:05:00
0
3
Всичко това което е случва е повече от абсурдно! Престъпници има и с костюми и вратовръзки, има и такива които изглеждат като оръфани просяци. Въпросът за сувереноста на една държава, както и опазването на нейната територия не може да подлежи на никакъв коментар и това е ясно и точно записано в основния закон на всяка една държава, в това число и България! Правителството и гражданите имат конституционото задължение да бранят държавната територия във всички случай и ако се наложи дори с оръжие. В случай на нужда всички граждани подлежащи на военна служба могат да бъдат призовани да защитават държавата. От юредическа гледна точка: Правителството е поставено да защитава хората от престъпноста, а Конституцията е написана за да защитава хората от ...Правителството! Повече от очевидно е, че българското правителство не прави нищо за да защити населението и територията на държавата от т.н..."мигранти". Само погледнете снимките и клипчетата които се постват навсякъде. Тези така наричаните "мигранти" са отлично екипирани млади мъже в отлично физическо състояние. Всеки от тях има в джоба си смартфона за по няколко стотин долара и в повечето случай носят по няколко хиляди долара "джобни" пари с които ако си стоят в родната страна биха могли да преживеят повече от година!!! Не носят никакъв излишен багаж или покъщнина / както правят имигрантите, бежанците и истинските мигранти/. Предвижват се на малки групи от 5-6 до 10- 12 човека...перфектната бройка за малка бойна група! Почти никой не ...мигрира през граничните пропусквателни пунктове / както би било за нормалните мигранти с чисти намерения и наистина търсещи убежище и бягащи от нерешимите проблеми в родината им/! Над 90% от тези хора се опитват да минат границата на най-недостъпните места по граничната територия и се старят да не бъдат забелязани търсещи прикритието на тъмнината. Само наивник може да си помисли, че го правят с "най-благородни" и "хуманитарни" цели. Въпреки всичко ...Правителството... не прави почти нищо да спре тази престъпност !!! Обикновените хора, обикновените гранични служители сами поемат отговорността на управляващите и се опитват да задържат и върнат обратно тези наглеци. Такова правителство не трябва да управлява повеч. То трябва да си отиде, а новото такова не само да обещава, но и да поеме задължението си за опазване територията на държавата, както и да защити народа от престъпността! Момчетата които доброволно се опитват да вършат работата на държавата, не само че не трябва да порицават, а напротив...трябва да бъдат подпомагани и да им бъде съдействано по всички възможни начини. Това е така, защото отлично знаем, че финансирането не стига за много дейности, а тези млади хора / независимо че някои са имали проблеми със закона в миналото/ вършат това безплатно с единствената идея, че така защитават родината си!
107.
Стоян Танев
11.06.2016 13:03:16
0
0
И аз заставам зад Петьо! Майната им на ония, които винаги са "невинни"!
106.
до 104
11.06.2016 13:01:28
0
0
Става въпрос за това, че човек какъвто характер си създаде като малък такъв си остава като голям. Ако кто малък си честен и смел и као голям ще си,макар да не е гаранция. В същото време ако си предател, крадец и страхливец като малък таък ще си си винаги.
105.
az sym
11.06.2016 13:00:31
0
0
Perko nikoi ne ti e vinoven ,4e 6te opurdi6 ko4ana
104.
....
11.06.2016 12:52:08
0
5
Това , че някой се е бил като малък и не го е било страх от другите батки го прави някакъв великан ли ? Лайненца малки хващайте се на работа стига сте взимали пари от ваще за зали и хапове , че ще завършите като тези палячовци !
103.
разочарован
11.06.2016 12:22:54
1
0
До колкото разбирам озбг са станали нещо като протестна мрежа соросидни подлоги. сигурно работят съвместно с бхк. а този брат раян и аз го гледах по телевизията в болницата при митьо очите
102.
Истина ли е
11.06.2016 10:07:14
1
1
Направо не мога да повярвам, че Стефан машината от ОЗБГ е защитения свидел срещу Петър Низамов.
Ебаси смешния предател. Чефо затворника станал свидетел и предател аххахаха нормално за такива страхливци. навремето беше най-страхливия от цялата компания., а перата още като лапе не го беше страх от най големите мутри в бургас. просто сравнението е излишно,. все едно кон с кокошка да сравниш
101.
бургазлия
11.06.2016 10:02:48
0
0
Добре аз това не мога да разбера. Уж и двамата бяха патриоти , уж заедно правеха протести. И какво стана. Задържаха Перата за нещо, което са правили заедно и Чефо Машинката изпява всичко пред полицията, казва сигурно и неща които никога не е правил , правят го защитен свидетел срещу Перата дето говори за Бойко и иска въже за Бойко , а на Чефо машината ми давата бесмъртие и медал ... Евала патриоти. И Перата не ме кефи, щом не си подбира хората с които да работи. Този Стефан машината и цялата им организация за закрила на българските граждани е ясно, че е политически обвързана с партия от Патриотичния фронт, която изненадващо на патриотичното си портфолио застана срещу цивилните отряди на границата.
100.
Неделина
11.06.2016 10:01:51
0
3
Престъпниците, носят вратовръзки! Всеки има право да сгреши и да се поправи! В случая престъпление от общ характер е преминаването на държавната граница, а пак по закон всеки е длъжен да я пази!!! Това е юридическа шизофрения! Ако и тука стане като в Кьолн, няма да ни пазят изпедерастените лигльовци по бюрата, а точно такива момчета! Това не са бежанци защото по дефиниция трябва да бягат от война в съседна нам държава, а такава няма!!!
99.
stoian
11.06.2016 09:57:49
0
0
I nia sme zad nego bro vseki ima minalo vajno e sega kakav e chovek i kakvi celi ima bezgreshni hora niama!!!
a za predatelstvoto samo sram i pozor za ozbg i tozi mashinata
98.
ivan stratiev
11.06.2016 09:56:39
0
1
Да Живеят Достойните Български синове !!! Всички Ние трябва да застанем зад тях ! С дела !!!...Държавната граница трябва да се пази ! И Всички ,които са сложени за да я пазят ,а не го правят, трябва да се подгонят за национална измяна !!! В основата са продалите се ,и предаващите всички ни Бг политици !!!
97.
do 86
11.06.2016 09:52:59
0
0
taka e . v bg vseki vtori e redatel. ne se ochudvam che ozbg e okazaha imenno takiva . da jivee perata i chistoto mu delo i sram za mashinata i ozbg
96.
10 000 ПОДПИСА В ЗАЩИТА НА НИЗАМОВ
11.06.2016 09:51:13
0
0
ЧЕШКИЯ ПАРЛАМЕНТ НАПРАВИ ПОДПИСКА И СЕ РАЗПИСАХА НАД 100 ДЕПИТАТИ ОТ ЧЕШКИЯ ПАРЛАМЕНТ, И 10 000 ДРУГИ ГРАЖДАНИ ПОДПИСА .
В БЪЛГАРИЯ ВСИЧКО Е СБЪРКАНО,ТАКА ЧЕ НЕ СЕ УЧУДВАМ,ЧЕ В ЧЕХИЯ СА ЗАЩИТИЛИ НАШ ГЕРОЙ,А ТУК ГО ОПЛЮВАТ И АРЕСТУВАТ.
95.
do balgarina
11.06.2016 09:49:35
0
0
az predi gi uvajavah OZBG i chefo mashinata , ama otkakto stana qsno che stefko mashinata e zashtiteniq svidetel sreshtu perata , i ot kakto vidqh Volf Rian pri mitio ochite v bolnicata moga da ovarna ot tqh.
94.
до 89
11.06.2016 09:46:48
0
1
Перата има нужда от подкрепа , защото е патриот, за Чефо машината или Мишката по-добре да го кръстят за какво има нужда от подкрепа ?
За показанията си ли има нужда от подкрепа. Баси мишока дето е чефо , станал защитен свидетел срещу Перата.
ОЗБГ = НФСБ
93.
do 89 Българина
11.06.2016 09:44:05
0
0
Стефан Машината не беше ли в затвора за опит за убийство ?
Сега станал защитен свидетел срещу Петър .
То беше ясно , че е подлога още когато
92.
йкй
11.06.2016 09:06:56
1
1
Стига сте ни занимавали с батки , които си търсят нов имидж . Знаем ви какви бяхте и честно не вярвам в промяната на такива хора !!!
91.
Петър
11.06.2016 08:15:44
1
1
ДС умело и усърдно работи! Интересно, какво му се е случило и какво ли го очаква за в бъдеще този анонимен свидетел?
90.
Машината до 82
11.06.2016 02:47:38
1
1
Такъв е наистина!
А ти пипере пиши още коментари уж от различни хора и ще видиш сега на делото какво ще стане
89.
Българин
11.06.2016 02:43:15
0
2
"Драги" комплексирани виртуални хейтъри:, Стефан го познавам не дотам толкова добре, познавам го като спортист(от преди години), а от там до някъде и като човек. По всичките му дела и думи, които са на всеобщо всеослушание съм си направил извода, че е всичко друго но не и предател спрямо родолюбци.
Перата не го познавам лично, но по постъпките му в последните месеци не може да се отрече, че милее за родината(не вземам под внимание неговото миналото и не правя аналогия и връзка със сегашните му постъпки, /никой не се е родил светец и всеки има повратни моменти в живота, които го карат да преосмисли нещата и да израстне/)Затова Ви призовавам, всички тези, които сега коментирате пред копютъра, нека следваюият път, когато хора като Стефан и Перата се нуждаят от нашата подкрепа, за да продължат да правят
благо за родината и всички нас- нека ги подкрепим нека сме до тях във, пре съда нека им покажем, че искаме нещата да тръгнат на добре, а не да ги оплюваме удобно от вкъщи зад клавиатурата!Да Живее БЪЛГАРИЯ!!!
88.
Чефо-Машината (защитения свидетел)
11.06.2016 01:43:24
0
1
Мале мале стефан машината бил шпионина . чак защитен свидетел го направили мале мале... ми нормално той перата говори за бойко наляво надясно,,че иска да го обесят и накрая го сготвиха и чак свидетел чефо машината шефа на озбг . ей това ги разби направо.
87.
do 86
11.06.2016 01:38:25
0
0
остави го този чефо ли е къв е тази смешна подлога . ами аз на съда се чудя, как е възможно да пренебрегнат 10000 подписа на граждани на цяла европа и включително на стотина депутати от чешкия парламент. ай кажи му сега това не е ли поръчка от горе?////!!!!!!!!!!!!!!!!!
86.
Потрес
11.06.2016 01:33:08
0
1
Добре аз това не мога да разбера. Уж и двамата бяха патриоти , уж заедно правеха протести. И какво стана. Задържаха Перата за нещо, което са правили заедно и Чефо Машинката изпява всичко пред полицията, казва сигурно и неща които никога не е правил , правят го защитен свидетел срещу Перата дето говори за Бойко и иска въже за Бойко , а на Чефо машината ми давата бесмъртие и медал ... Евала патриоти. И Перата не ме кефи, щом не си подбира хората с които да работи. Този Стефан машината и цялата им организация за закрила на българските граждани е ясно, че е политически обвързана с партия от Патриотичния фронт, която изненадващо на патриотичното си портфолио застана срещу цивилните отряди на границата.
85.
Lolllll
11.06.2016 01:25:59
0
1
Loolllll,
naistina li Stefan Mashinata e zashtiteniq svidetel sreshtu Perata ???
84.
флегман
11.06.2016 01:24:43
0
1
Преди няколко месеца във флагман писаха, че Перата поискал въже за Бойко Борисов и това обяснява всичко.
83.
Цивилни отряди за защита на жените и вярата
11.06.2016 01:18:50
1
0
Така действа Бойко с опозицията си. Перата каза, че Борисов е предател и следва да бъде обесен от народа.
Това е истинската причина на създателя за Цивилните отряди за защита на жените и вярата.
82.
Dai mu
11.06.2016 01:11:46
1
1
Perata e prost narkoman iznaslilwach dilur. golyam bokluk!!!!!!!!!!!!!!!!
81.
ЮДА Искариотски
11.06.2016 00:37:33
2
1
Потресаващо е наистина Стефко убиеца да е защитения свидетел срещу Перата. И какво ще свидетелства, че са ги задържали, защото незаконно са минали границата ли?
Стефко Машината е стар познайник на полицията и е лежал в затвора и се е насрал като женка и е пял под диктовка всичко каквото му кажат. Нищо , че преди това бяха партии в Петър на протестите.
80.
bandit bez rabota
10.06.2016 23:09:18
1
1
Pera ako mi davash i na mene telefoni i pari ot bejancite i az shte se vklucha inache nqa smisal
79.
потресен
10.06.2016 23:07:48
0
1
Чефо Машината е защитения свидетел? Въй , полицаите са го купили. Кой знае какво са му обещали в замяна на показанията му.
78.
Стефан Машината от ОЗБГ е предателя !!!
10.06.2016 22:36:26
0
1
Стефан Машината от ОЗБГ е предателя !!!
77.
Добри Борисов
10.06.2016 22:35:29
0
0
бойка борисова е мръсна долна кучка - много злобна и много отмъстителна.
76.
съдията педерас
10.06.2016 22:31:32
1
1
Флегман , кажете името на съдията, адреса и телефона му...
75.
Бойко Борисов
10.06.2016 22:30:14
1
1
Бойко Борисов много се уплаши от едно момче на 30. Ами то ако хората трябва да избират между двамата, бих избрали с 90/10 Перата да ги управлява.
74.
Иван Стоянов
10.06.2016 22:28:35
0
1
Лудите, Лудите, те да са живи...
73.
X
10.06.2016 22:18:42
1
1
Perko Perko piperko kolko si lud ti ako znae6 ti izcqlo mai prevartq igrata draj zdravo moito mom4e ne si tozi za koito iska6 da te mislqt ot deca se poznavame znaem ti nomerata garba4o na bejanci
72.
Xaxaxaxa
10.06.2016 22:14:45
1
1
Perata prevartq sam da si pi6i komentarite vse edno razli4ni hora gi pi6at v za6tita na petar Perata stiga se izlaga e mom4e znae6 li kak ti sa smeqt xorata petre petre korav i mnogo mnogo glupav si sprisa ve4e apostole.kakav mo6enik si ti kuma luso
71.
ДО 65 Стефан Машината от ОЗБГ е предателя !!!
10.06.2016 21:59:29
0
0
Стефан Машината от ОЗБГ е предателя !!!
70.
Enichari
10.06.2016 21:58:46
0
0
Еничари продажни! " Предателите трябва да се убиват!" ... е казал Апостола на свободата!
69.
10 000 ПОДПИСА В ЗАЩИТА НА НИЗАМОВ
10.06.2016 21:57:57
0
0
ЧЕШКИЯ ПАРЛАМЕНТ НАПРАВИ ПОДПИСКА И СЕ РАЗПИСАХА НАД 100 ДЕПИТАТИ ОТ ЧЕШКИЯ ПАРЛАМЕНТ, И 10 000 ДРУГИ ГРАЖДАНИ ПОДПИСА .
В БЪЛГАРИЯ ВСИЧКО Е СБЪРКАНО,ТАКА ЧЕ НЕ СЕ УЧУДВАМ,ЧЕ В ЧЕХИЯ СА ЗАЩИТИЛИ НАШ ГЕРОЙ,А ТУК ГО ОПЛЮВАТ И АРЕСТУВАТ.
68.
10 000 ПОДПИСА В ЗАЩИТА НА НИЗАМОВ
10.06.2016 21:57:57
0
0
ЧЕШКИЯ ПАРЛАМЕНТ НАПРАВИ ПОДПИСКА И СЕ РАЗПИСАХА НАД 100 ДЕПИТАТИ ОТ ЧЕШКИЯ ПАРЛАМЕНТ, И 10 000 ДРУГИ ГРАЖДАНИ ПОДПИСА .
В БЪЛГАРИЯ ВСИЧКО Е СБЪРКАНО,ТАКА ЧЕ НЕ СЕ УЧУДВАМ,ЧЕ В ЧЕХИЯ СА ЗАЩИТИЛИ НАШ ГЕРОЙ,А ТУК ГО ОПЛЮВАТ И АРЕСТУВАТ.
67.
10 000 ПОДПИСА В ЗАЩИТА НА НИЗАМОВ
10.06.2016 21:57:57
0
1
ЧЕШКИЯ ПАРЛАМЕНТ НАПРАВИ ПОДПИСКА И СЕ РАЗПИСАХА НАД 100 ДЕПИТАТИ ОТ ЧЕШКИЯ ПАРЛАМЕНТ, И 10 000 ДРУГИ ГРАЖДАНИ ПОДПИСА .
В БЪЛГАРИЯ ВСИЧКО Е СБЪРКАНО,ТАКА ЧЕ НЕ СЕ УЧУДВАМ,ЧЕ В ЧЕХИЯ СА ЗАЩИТИЛИ НАШ ГЕРОЙ,А ТУК ГО ОПЛЮВАТ И АРЕСТУВАТ.
66.
10 000 ПОДПИСА В ЗАЩИТА НА НИЗАМОВ
10.06.2016 21:57:57
0
0
ЧЕШКИЯ ПАРЛАМЕНТ НАПРАВИ ПОДПИСКА И СЕ РАЗПИСАХА НАД 100 ДЕПИТАТИ ОТ ЧЕШКИЯ ПАРЛАМЕНТ, И 10 000 ДРУГИ ГРАЖДАНИ ПОДПИСА .
В БЪЛГАРИЯ ВСИЧКО Е СБЪРКАНО,ТАКА ЧЕ НЕ СЕ УЧУДВАМ,ЧЕ В ЧЕХИЯ СА ЗАЩИТИЛИ НАШ ГЕРОЙ,А ТУК ГО ОПЛЮВАТ И АРЕСТУВАТ.
65.
името на предателя, моля?
10.06.2016 21:57:25
0
0
Това е то ! Роди се Нов ЛЕВСКИ и еничарите го затвориха. Прилича ми на историята с Исус Христос и Юда Искариотски.
Кой е Юда ?
Дайте името му
Дайте името на защитения свидетел , който се крие от нас , а не от Петър. Защото го е срам, че мръсен предател.
64.
Иван Тодоров
10.06.2016 21:56:07
0
0
Всички сме зад теб Пера
63.
Ивелина Шавова
10.06.2016 21:55:01
0
0
България е над всичко и над всякъкви битовизми,за това всички подкрепяме Петър макар и да не можем телом да бъдем до него!Ако имаше повече хора като него тая прекрасна страна и скапана държава щеше да е Швейцария на Балканите!
62.
gergana joncheva
10.06.2016 21:53:53
0
0
Един достоен български камък, койти си тежи на мястото, прегръщам те.....Петре
61.
Петър Низамов vs Бойко Борисов
10.06.2016 21:53:08
1
0
дааа, бойко не търпи нито патриоти , нито конкуренция ! тримата афганистанци осъдени на три години лишаване от свобода , обаче изчезнали -тук единствено вярната дума е "афганистанци " ! правителство и медии лъжат , а българина си мисли , че сънува или въобще не мисли , че сме в 14 век ! Странна държава сме ,човек който има качества да бъде вътрешен министър е под домашен арест затова че е свършил работата на вътрешния министър.
60.
г-н Бойко Борисов, защо тормозите патриота?
10.06.2016 21:52:33
0
0
Момчета, нека да подкрепяме Петър, но цивилизовано....без цинизми....Мало и голямо, от градове и села, ХОРА със сърца, това трябва да сме подръжниците на Петър......
59.
Lidia
10.06.2016 21:51:41
0
0
Бръкна им яко в бизнеса.Знаят,че ако е освободен ,пак ще им обърка плановете.Петър е човек на действията и това ги плаши.Той показа на цяла Европа истината за границата ни и какво се случва там.ДЛЪЖНИ СМЕ ДА ГО ПОДКРЕПИМ!!!
58.
Sadiite na vajeto
10.06.2016 21:51:10
0
0
Tezi sadiite jivi trqbva da badat opecheni i jivi trqbva da badat izqdeni tezi hrantutnici
57.
до Флагман
10.06.2016 21:50:29
0
0
Флагман дайте имената на съдиите предатели
56.
до Флагман
10.06.2016 21:50:29
1
0
Флагман дайте имената на съдиите предатели
55.
до Флагман
10.06.2016 21:50:29
0
0
Флагман дайте имената на съдиите предатели
54.
ИВА
10.06.2016 21:46:29
2
2
Жената на скатаджията Касабов излъгала съда в Страсбург
Журналистката Катя Касабова, съпруга на съпредседателя на НФСБ, е излъгала европейския съд в Страсбург. През 2000 година Касабова публикува две статии в бургаския всекидневник „Компас“, с които според нея разкрива потресаващи факти за трайно установена корупционна практика при приема на ученици в елитните гимназии. Оказва се, че т.нар. разкрития на Касабова са абсолютни измислици. По-късно тя е осъдена на общо 7500 лева обезщетение за четиримата експерти, които е оклеветила. Това са Тотка Казакова, Антония Месерджиева, Генчо Далев и Румен Евстатиев, като жената на скатаджията получава и глоба от държавата. Напористата съпруга на Валентин Касабов отива да търси обезщетение в европейския съд за правата на човека. Съдът в Страсбург също потвърждава, че Касабова е трябвало да направи по-сериозна проверка за тежките обвинения за корупция, които отправя, и ЕСПЧ признава, че има клевета. Интересното е, че съдът в Страсбург решава да компенсира журналистката, тъй като смята, че българският съд се е произнесъл твърде строго към нея. Обезщетението от 7500 лева, което трябва да изплати на оклеветените експерти, е твърде високо, защото Касабова получавала само 200 лева заплата от вестника, в който работи. Касабова подвежда съда, че единствените й доходи са заплатите й от вестник „Компас“ . Екип на телевизия АЛФА се срещна с бившият й работодател във в. „Компас“ Красимир Кръстьовски. От него разбираме, че Касабова не е имала договор с него, а е получавала хонорари, и освен това Касабова е работила по същото време във в „Новинар“ .
„Тя е измамила европейския съд. Катя Касабова не е имала трудов договор с в. „Компас“, за да твърди, че е била само на тази заплата. Ако тя е представила в Страсбург като единствен доход само хонорарите в моя вестник, това означава, че тя е укрила доходите си от „Новинар“, заяви Кръстьовски.
Чрез лъжата си Катя Касабова е спечелила 11 800 лева на гърба на българските данъкоплатци, а освен това оклеветява страната ни в Европа. Същата Касабова множество пъти е публикувала в сайта си „Флагман“ лъжи по адрес на много лица.И
53.
ДО 51 Стефан Машината от ОЗБГ е предателя !!!
10.06.2016 21:39:24
0
1
Стефан Машината от ОЗБГ е предателя !!!
52.
10 000 ПОДПИСА В ЗАЩИТА НА НИЗАМОВ
10.06.2016 21:38:39
1
1
ЧЕШКИЯ ПАРЛАМЕНТ НАПРАВИ ПОДПИСКА И СЕ РАЗПИСАХА НАД 100 ДЕПИТАТИ ОТ ЧЕШКИЯ ПАРЛАМЕНТ, И 10 000 ДРУГИ ГРАЖДАНИ ПОДПИСА .
В БЪЛГАРИЯ ВСИЧКО Е СБЪРКАНО,ТАКА ЧЕ НЕ СЕ УЧУДВАМ,ЧЕ В ЧЕХИЯ СА ЗАЩИТИЛИ НАШ ГЕРОЙ,А ТУК ГО ОПЛЮВАТ И АРЕСТУВАТ.
51.
турски подлоги
10.06.2016 21:37:00
1
0
Това е то ! Роди се Нов ЛЕВСКИ и еничарите го затвориха. Прилича ми на историята с Исус Христос и Юда Искариотски.
Кой е Юда ?
Дайте името му
50.
Sadiite na vajeto
10.06.2016 21:35:23
0
1
Tezi sadiite jivi trqbva da badat opecheni i jivi trqbva da badat izqdeni tezi hrantutnici
49.
до Флагман
10.06.2016 21:33:59
0
0
Флагман дайте имената на съдиите предатели
48.
до Флагман
10.06.2016 21:33:59
0
0
Флагман дайте имената на съдиите предатели
47.
до Флагман
10.06.2016 21:33:58
0
0
Флагман дайте имената на съдиите предатели
46.
до Флагман
10.06.2016 21:33:58
0
0
Флагман дайте имената на съдиите предатели
45.
до Флагман
10.06.2016 21:33:58
0
0
Флагман дайте имената на съдиите предатели
44.
до Флагман
10.06.2016 21:33:58
0
0
Флагман дайте имената на съдиите предатели
43.
до Флагман
10.06.2016 21:33:58
0
0
Флагман дайте имената на съдиите предатели
42.
569
10.06.2016 21:33:42
0
0
do 33: da mu skacha na glavata? nali perata e vasil levaski
41.
Българинът
10.06.2016 21:33:00
0
1
Момчета, нека да подкрепяме Петър, но цивилизовано....без цинизми....Мало и голямо, от градове и села, ХОРА със сърца, това трябва да сме подръжниците на Петър......
40.
Advokat
10.06.2016 21:31:45
0
1
Всеки български гражданин може да задържа престъпници и да птедотврати да извършат други престъпления. Незаконно преминалите граница са явяват престъпници и закононарушители.
39.
do Petar
10.06.2016 21:30:53
0
1
Мило момче стискам палци и се моля на съда да им е дошъл акъла в главите и да мислят трезво късмет и успех
38.
Enichari
10.06.2016 21:29:56
0
1
Еничари продажни! " Предателите трябва да се убиват!" ... е казал Апостола на свободата!
37.
mun4o selskiq idiot
10.06.2016 21:29:23
1
1
boiko nqma nikakv 6ans sre6tu toa
36.
Lidia
10.06.2016 21:29:18
0
3
Бръкна им яко в бизнеса.Знаят,че ако е освободен ,пак ще им обърка плановете.Петър е човек на действията и това ги плаши.Той показа на цяла Европа истината за границата ни и какво се случва там.ДЛЪЖНИ СМЕ ДА ГО ПОДКРЕПИМ!!!
35.
Свински опашки и в Англия
10.06.2016 21:28:27
0
2
Граждани в Англия вързват със "свински опашки" мигрант, опитал да обере възрастна жена...
34.
Петър Низамов vs Бойко Борисов
10.06.2016 21:26:21
0
0
дааа, бойко не търпи нито патриоти , нито конкуренция ! тримата афганистанци осъдени на три години лишаване от свобода , обаче изчезнали -тук единствено вярната дума е "афганистанци " ! правителство и медии лъжат , а българина си мисли , че сънува или въобще не мисли , че сме в 14 век ! Странна държава сме ,човек който има качества да бъде вътрешен министър е под домашен арест затова че е свършил работата на вътрешния министър.
33.
Stefane kurvooo
10.06.2016 18:36:13
3
2
Stefane kurvoo nasrana, hvana te strah ot Perata nali e marshooo. Inache sa praish na maj shmatka otrepana. Na edin bich jivot ot perata si kurvo dolna. Iskam Perata nqkoi den da ti go varne ama ne po tvoq na4in a po negoviq, Brutalniq na4in da ti ska4a na glavata i da pravi klip4e. Mnogo shte sa smeqt vsichki.
32.
Cartoon networks
10.06.2016 18:34:48
2
8
това е новия Левски НЕ това е преродения Исус Христос НЕ ТОВА Е ЕДИН ГЛУПАВ НАРКОМАН
31.
007
10.06.2016 18:17:32
3
3
perata e jertva na vlasta=vlastimashtite
30.
Истинската причина за ареста на Петър Низамов
10.06.2016 18:13:05
7
5
наистина това момче Петър Низамов бая ги е уплашил управяващите. Сега аз ако съм на него ще направя партия и ще спечеля изборите в предвид колко много хора го обичат като патриот и единствен каза истината за Бойко Борисов в ефир- ЧЕ Е ПРЕДАТЕЛ И АМРИКАНСКА ПОДЛОГА.
https://www.youtube.com/watch?v=v0vx393JdHs
https://www.youtube.com/watch?v=v0vx393JdHs

https://www.youtube.com/watch?v=v0vx393JdHs

https://www.youtube.com/watch?v=v0vx393JdHs

https://www.youtube.com/watch?v=v0vx393JdHs

https://www.youtube.com/watch?v=v0vx393JdHs
29.
Касабова спри да пишеш...
10.06.2016 18:10:32
2
2
Аз не мога да разбере как във фейсбук всички обичат Перата , а във флагман коментарите само наредби. Да не би Катя Касабова сама да си пише коментарите...
28.
Стефан Машината от ОЗБГ е предателя !!!
10.06.2016 18:10:01
1
1
Стефан Машината от ОЗБГ е предателя !!!
27.
Стефан Машината от ОЗБГ е предателя !!!
10.06.2016 18:10:00
1
1
Стефан Машината от ОЗБГ е предателя !!!
26.
Стефан Машината от ОЗБГ е предателя !!!
10.06.2016 18:10:00
0
2
Стефан Машината от ОЗБГ е предателя !!!
25.
Стефан Машината от ОЗБГ е предателя !!!
10.06.2016 18:10:00
0
1
Стефан Машината от ОЗБГ е предателя !!!
24.
do Katq kasabova (ujas, x i t.n.)
10.06.2016 18:09:22
1
2
Vsichki znaem che sama si pishesh komentarite , kakto izlaga che si vidqla ubitiq ot strelbata v morgata , che bil na 21 godini i si go vidqla. a se okaza, che e na 45 godini. Lyjliva kurva
23.
Истината
10.06.2016 18:07:42
16
3
Аз съм изцяло съгласен с Перата а вроденият му интелект личи от всичките интервюта където доста добре анализира проблемите, които не са изгодни нито на продажните медии , нито на предателската власт. за мен Петър Низамов е еродиран мъж и бих гласувала за него за президент на България
22.
Стефан Машината от ОЗБГ е предателя !!!
10.06.2016 18:06:02
1
1
Стефан Машината от ОЗБГ е предателя !!!
21.
Ujas
10.06.2016 17:50:00
2
6
Просто вижте само как мисли той какви работи пише в групата цивилни отряди защита на децата и вярата един нормален и умен и обикновен човек ще пише ли такива глупости и все нарежда хора който наистина правят за България неговата схема е разбраха и неможе да се премери той за 10 лв е пребивал хора пък хамоли да тръгне за България да дава от джоба си и тази група е направена до като ги обираше за заблуда че е патриот пиперко спри са вече и само се излагаш имаш хиляда профила и пишеш постоянно от тях коментари къде ли не ама ни е знаем че си гледай си семейство то имаш детенце радвай му се и се спри да тормозиш хората защото млад ще си отидеш има хора който няма да им издържат нервите и ще те затрият и после ще ги оправдаят не те нападам просто за хубаво ти казвам да си помислиш 1ac76
20.
X
10.06.2016 17:36:58
2
4
Kakvo stana nqkoi znaeli da li 6te go ostavat ili na probaciq 6te go pusnat dano pod doma6en go ostavqt 4e pak mu e malko za tezi prestapleniq v feesbuk ne go obi4at prosto xorata se pretesnqvat da ni gi prebiqt zapalqt kolata i sqkakvi drygi mizerii tova e istenata perata apsolutno nikoi ne ovajava samo gleda da izpolzva koito ne mu se pod4ini da stava na negovoto ili sa go bili ili zapo4vat mizeriite koeto po lo6o petar za apsolutno nikoi ne go intetesuva ako mu var6i6 rabota licemerno 6te te ovajava spre6 li po4va s mrasotiite znaete li kolko hora ot strax mu sadeistvat tozi tormoz trqbva da se spre za6toto na nqkoi nqma da mu izdarjat nervite i 6tego zatrie
19.
Стефан Машината от ОЗБГ е предателя !!!
10.06.2016 17:22:36
2
3
Стефан Машината от ОЗБГ е предателя !!!
18.
Касабова спри да пишеш...
10.06.2016 17:10:57
3
5
Аз не мога да разбере как във фейсбук всички обичат Перата , а във флагман коментарите само наредби. Да не би Катя Касабова сама да си пише коментарите...
17.
Валентин Касабов
10.06.2016 17:09:46
1
2
Валентин Касабов се е коалирал с ДОСТ
16.
flegman sami si pishete komentarite
10.06.2016 17:08:32
10
4
Perata e geroi , a flagman smeshnici i predateli. Valeri Simeonov e predatel !!!
15.
Илиян Стоянов предателя от Поморие
10.06.2016 17:07:18
0
0
Ето го предателя , но той не е бил никога от близкото обкръжение на Петър https://www.facebook.com/profile.php?id=100002910864776&fref=ts
14.
kuhiq
10.06.2016 17:05:09
0
1
pera nogo se otslabnal ot tos domazen ares
13.
POP KRASTIO
10.06.2016 16:55:32
1
1
TOVA E NOVIQ LEVSKI NQMA SPOR HAHHAHA
12.
Xaxaxaxa
10.06.2016 16:36:34
0
10
Хахахахаха ами това Илко тедри Хаджиев и другите ходят се хвалят че бежанци гърбели с перата туй онуй те цялата му бригада ходят се хвалят и после патриот бил какъв патриот си ти мошенико на кой ги разправяш ти тез да не те познаваме да на излъжеш ама ние до болка ти знаем номерата перко пиперко и продължавай да си вярваш че ние те вярваме ти затова нямаш един истински приятел защото всеки си прекарал и всеки искаш да прекараш затова си на този хал затвор за теб
11.
bh
10.06.2016 16:30:10
0
0
Petko Ivanov go predade.Toi e majka kurva
10.
ко?
10.06.2016 16:28:01
1
1
Наистена ле продади бъ? Игахси!
9.
Истината
10.06.2016 15:50:08
2
14
Под домашен го оставете найстена ги обираше бежанците под пеитекс че за България го прави и от джоба си дава пари.истената е че него прави за България а за пари и сега ако го пуснете ще извърши нови престъпления този човек найстена е много опасен и мръсен в червата не го само куршума го оправя друго не малко му е домашния за това което е направил пък колко престъпления има неразкрити от него извършени хора не го познавате и не му се вързваите на акъла много е нагъл и нахален колко наркотици продади
8.
Perata
10.06.2016 15:30:55
11
14
Аз несъм престъпник аз само ги джобя бежанците и малко шамари им раздаам. добро момиче съм
7.
da
10.06.2016 15:29:00
2
11
Важното е че човека не прикрива престъпници. Никой не иска престъпници за приятели
6.
petros
10.06.2016 15:25:48
3
2
това не е приятел а преател.
5.
гражданин
10.06.2016 15:24:07
2
24
Господин низамов е известен дилар и бургашки боклук
4.
тъй
10.06.2016 15:13:55
1
8
шпиони навсякъде
3.
Миро
10.06.2016 15:13:05
1
9
Ушевите са го купили във замяна спокойствие.
2.
Good Friends
10.06.2016 15:11:52
2
3
Добри приятели има, защото е важно истината да бъде разкрита.
1.
STEFAN MASHINATA
10.06.2016 15:06:35
2
19
STEFAN MASHINATA li e toq predatel e pera?????
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци БСП ще вдигне резултата си на предстоящите парламентарни избори, ще ни подкрепят и разочаровани гласоподаватели на ПП-ДБ Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Още в днешния ден времето даде заявка за предстоящото затопляне ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса Бойкотират съответната парламентарна комисия Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Не повече от 20 секунди са нужни, за да се изпрати запитване за съответното лекарство Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Дамян Дамянов бе прикован на легло и инвалидна количка след прекаран инсулт И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас Решението бе взето днес единодушно на редовната сесия на Общинския съвет Сашка Васева прогледна Сашка Васева прогледна Тя вече различава хора и цветове Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Тя е зам.-председател на Сметната палата Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Сред най-известните му завоевания са манекенката Цеци Красимирова и модела на Плейбой Светлана Василева
Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори