×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Лидерът в радиоефира Power FM отбеляза 5-ия си рожден ден с музикален маратон на звездите


Лидерът в радиоефира Power FM отбеляза 5-ия си рожден ден с музикален маратон на звездите
Това е екипът на Power FM, който за пет години утвърди радиото като безспорен лидер в Югоизточна България
30 Май 2016, Понеделник, 13:28 ч.

Зведите C-BLOCK и DOWN LOW събраха хиляди на площад "Тройката" снощи

Страхотно забавление заформи лиредът в радиоефира на Бургас Power FM за петия си рожден ден. Тридневен маратон от концерти подари радиостанцията на Южното Черноморие за всички свои слушатели. C-BLOCK, DOWN LOW, МИРО И DEEP ZONE PROJECT разтърсиха  центъра на Бургас в три поредни нощи – 27, 28 и 29 май.

Снощи бе кулминацията на празника.  Екипът на радиото събра в едно слушатели и почитатели със специалните гости - звездите на 90-те C-BLOCK и DOWN LOW на площад  „Тройката” в Бургас.

Концертът забавлява хиляди, дошли за да празнуват и да чуят любимите си изпълнители.
Първи на сцената се качи DJ FED, който подгря доброто настроение на всички.

Веднга след него след  него излязоха РАП НАЦИЯ, които доказаха че старата школа, всъщност, не остарява.

Миро бе една от големите звезди, гости на Power FM


Истински фурор предизвикаха танцьорите от спортен клуб БЛЯК СТАЙЛ ДЮН - БЛЯК СТАЙЛ КРЮ, ФОРСАЙТ КРЮ и ДЪ НЕКСТ КРЮ, които удивиха и бяха аплодиранни дори от самите C-BLOCK и DOWN LOW.



Черешката на тортата организторите оставиха за края на вечерта.  Последни сцената превзеха неостаряващите C-BLOCK и DOWN LOW. Down Low излязоха първи и вдигнаха високо горе ръцете на всичките си фенове на площада с емблематичното си парче “Johnnie B”.



Страхотно видео съпътстваше участието им, за радост на всички зрители. След тях, култовите C-BLOCK накараха публиката да пее, без да спира, 40 минути хитовете им от близкото минало - Summertime, Keep Movin, We Believe, Time Is Tickin' Away, The Future Is So Bright и много други.

На финала гостите от чужбина изненадаха рожденика, като излязоха заедно на сцената, за да изпеят заедно с многохилядната публика HAPPY BIRTHDAY. В този момент небето бе озарено от страхотна заря.

След това екипът на POWER FM и гостите от C-BLOCK и DOWN LOW раздаваха дълго автографи, а около тях щракаха фотоапарати.

Нощта продължи с афтърпарти до сутринта в местния бар Кашмир, където специални гости бяха водещите на Power FM – Деси, Силви, Милен, Иво, Манол и Петър Генчев. Там,  от станцията събраха най-верните си фенове, техни партньори и приятели.

Изненадите и доброто настроение от  Power FM не спират до тук, те продължават напред с пауър и темпо, с което вече 5 години зареждат всички свои слушатели!















В категории: Лайфстайл


14
Коментара
Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
14
Коментара по темата
14.
‎Tania Uzunova
02.06.2016 09:37:34
1
0
Беше уникален концерт с Миро! Просто жестоко беше.
13.
Димитър Тодоров
01.06.2016 14:48:07
1
1
ЧРД радио POWER FM! Преди всичко искам да поздравя всички служители на радиото и техните слушатели,не на последно място и шефа на това прекрасно радио по случай 5-годишния юбилей. За една петилетка радиото постигна и доказа качества, които гарантират успех. Вие съумяхте да задържите интереса на аудиторията, като не престанахте да провокирате и изненадвате вашите слушатели. За мен, преди всичко като чуя Радио POWER FM, това значи модерна музика, актуалност, навременна информация, забавление. Всичко това ви държи високо на върха, откъдето гласът ви се чува най-добре. За празника ви желая ентусиазъм, вяра, сили, всеотдайност и упоритост, за да продължите напред. Честит юбилей!
12.
Гергана Апостолова
31.05.2016 16:33:29
0
3
Аз пък съм в Царево и искам да ви кажа, че тук и по южното Черноморие си слушаме само Power FM.
Вие наред ли сте? Водещите на Мая са супер заспали и с говорни дефекти. Сега има някакво предаване за поздрави, на което ми иде да си прережа вените.
Имам чувството, че от Мая сами си пишат коментарите тук, хейтвайки другите. Какво означава "ретранс" изобщо, хаха? Жалките сте!
А аз много се изкефих на C block и Down low, направиха невероятно шоу и Тройката беше фул от хора. Така се прави шоу!
11.
класация
31.05.2016 14:39:52
3
2
1. Мая
Водещите там са най-добри, музиката също е хубава. Очакваме и по цялото Черноморие да се слуша.
2. БНР Бургас
Добър звук. При ретранса на Хоризонт малко е лош звука.
10.
Вики
31.05.2016 10:17:49
1
2
Супер бяхте, много ви благодаря за страхотното изживяване! Слушам ви всеки ден и се радвам, че бях част от празника ви:)
9.
Галина
31.05.2016 10:03:08
2
2
Чета статията, чета коментарите и се чудя кога ще доживеем да се зарадваме на добре организираните мероприятия и инициативи, които само допринасят за добрия имидж на града.
Когато Мая, Power FM или друго радио са организирали нещо като хората мисля, че е нормално да им се признае.
Аз като не харесвам дадена станция просто не я слушам.
От кога стана престижно да изливаш кофи с л...а по адрес на всичко и всички? Не разбирам?! - това от злоба ли е или от завист?
8.
Пепа
31.05.2016 05:25:14
2
8
Тея са по зле и от Хоризонт.
А тоя дебелак Петър Генчев е направо смрад.За нищо не става.Добре, че микрофоните не пренасяна и миризми.
7.
GOLEM TASHAK
31.05.2016 05:00:21
2
10
SA TVA RADIO.
DOKATO NE IZGONIAT PETAR GENCHEV, NEMA SA OPRAIAT.
I MI E CHUDNO KOI NALIVA PARI TAM.
6.
Виктор
30.05.2016 22:03:58
8
1
В Приморско са номер 1 и в Царево
5.
Георги
30.05.2016 21:22:56
1
9
Най ме радва радио Енерджи. Много свежо и динамично. Power fm е мога дразнещо. Водещите са много зле. Тая с новините не се научи да чете. Все пелтечи и греши. Досадна е. Музиката не е нищо особено.
4.
Kiro
30.05.2016 19:40:16
0
11
Да ве, и мен не ме кефи Повер ФМ. През много време от денонощието повтарят некви тъпи ретро песни, водещите им са дразнещи, само дето не си говорят на "чуек" в ефир. А тоя Петър Генчев дето се мисли за голяма работа е черешката на тортата - само самочувствие и тва е. За мен радио микс е най-доброто бъргаско радио с най-свежата програма. Едно време се кафих на радио Фреш ама сега е станало еваси бозата и то
3.
Слушател
30.05.2016 18:19:41
2
6
"Сила" ефем сами си удрят контра на и без това колебливата програма с песни тип 13-тата от препоследния албум на Адел и най-вече фалшивите и супер досадни водещи. Радио МАЯ се е доказало и преди като истинското бургаско радио, и сега със стабилна слушаемост във Варна и номер 1 в Шумен. Честит празник! :)
2.
Ivan
30.05.2016 17:52:18
0
6
Te pewera se opitaha da kopirat maq no ne im se poluchi.
Да вземат концерти да правят май по добре
1.
Потребител
30.05.2016 17:40:52
2
16
Лидер в Бургас е радио Мая , защо пишете глупости. Където и да влезеш звучи мая
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори