×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Скандал! Депутати от НФСБ влязоха в черен списък на Азербайджан, Симеонов зове за подобаващ отговор


Скандал! Депутати от НФСБ влязоха в черен списък на Азербайджан, Симеонов зове за подобаващ отговор
Байрактаров, Симеонов, Касабов и Христиан Митев (отляво надясно) по време на посещението им в Армения
27 Май 2016, Петък, 11:40 ч.
Автор: Лъчезар Лисицов

Повод за конфликта стана посещение на народните представители в Нагорни Карабах заедно с делегация от Армения



Депутатите от Патриотичния фронт, които посетиха тази седмица Армения, са вкарани в черен списък на Азербайджан. Причината е, че двете държави са вражески, а Валери Симеонов, Валентин Касабов, Христиан Митев и Димитър Байрактаров (от НФСБ) отишли и в Нагорни Карабах. Според властите в Азербайджан тази територия е окупирана от Армения.

Това е опит за насърчаване на незаконния режим в окупираните от Армения територии в резултат на арменската военна агресия, окупация и кърваво етническо прочистване, обяви говорителят на външното министерство на Азербайджан Хикмат Хаджиев, цитиран от информационни агенции.

Според него това посещение показвало, че в България има хора, които са притеснени от стратегическото приятелство и сътрудничество между Азербайджан и България.
„За съжаление, Ереван е зает да прави този тип ненужни действия, вместо да създава основания за всеобхватни и съществени преговори, отбелязани на срещата във Виена”, подчертава Хаджиев.
По отношение на незаконното провокативно посещение Посолството на Азербайджан в България ще изрази загриженост пред Министерство на външните работи и пред българското Народното събрание - законодателния орган на страната, допълни говорителят и заяви, че след необходимите справки и уточнения имената на тези депутати ще бъдат добавени в списъка на нежелани лица от Министерството на външните работи на Азербайджан.

Припомняме, че Валери Симеонов тази седмица бе награден с Медал на честта от арменския парламент.
Пред „Флагман” той коментира възникналата ситуация с Азербайджан така: „Не може някой си да си позволява да казва къде да ходи и къде да не ходи народен представител от една суверенна държава, каквато е България. Това е нагло и безпардонно поведение и заслужава достоен отговор. България трябва да вземе незабавни мерки. Външно министерство, българското правителство, а може би и Народното събрание трябва да отговорят подобаващо.”

По повод посещението си в Нагорни Карабах Симеонов заяви, че не е останал с впечатление това да е размирен район. Той каза, че става въпрос за „изключително демократична държава” и че това е оценено от европейските страни.

Наблюдатели от Европа докладвали, че изборите там се провеждат много по-демократично, отколкото в много европейски държави.

Валери Симеонов се закани да покаже факти как бойци от „Ислямска държава” се сражават за Азербайджан. Освен това азербайджански войници извършвали изключителни зверства над арменци, свързани с избождане на очи, изнасилвания и др. подобни.
„И тези хора се опитват да ни правят квалификации. Това е абсурдно”
, отсече недоволен Симеонов.

В категории: Бургас , Политика


Автор
12
Коментара
Флагман.БГ 7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен 18/04/2024, Четвъртък 22:00 0
Това са най-трудолюбивите зодии
Това са най-трудолюбивите зодии 18/04/2024, Четвъртък 21:20 0
12
Коментара по темата
12.
Атанас Атанасов от гр. Ямбол
26.02.2017 10:22:15
0
0
В НФСБ са абсолютни лъжци, популисти и манипулатори! 15 години водих борба срещу един директор на училище в Приморско - човек със съмнителен морал, който имаше проблеми с алкохола и правеше доста странни изказвания на тема секс и какви сексуални преживявания имал с учителките. Най-накрая през м. юли миналата година след многото изпратени от мен сигнали, този човек беше свален. През това време Валентин Касабов и Катя Касабова го защитаваха в техните медии, а мене ме оплюваха всячески. Бил съм си измислял и фантазирал, а директорът бил много почтен... Накрая видяха, че няма да ме спрат и Валентин Касабов ми измисли едно обвинение как уж съм го заплашвал с убийство. За целта извика 4 души от телевизия СКАТ да лъжесвидетелстват срещу мен. И тези хора се изправиха в съда пред лицето на българския герб и най-нагло лъжеха как щял съм да убивам Валентин Касабов. Т. нар. патриоти лъжеха в български държавен съд и пред лицето на българския държавен герб... Накарах ги да се закълнат в децата си, че говорят истината - отказаха. Вадете си заключение колко им е чувството за чест и достойнство! Тези "патриоти" такива думи не са чували през живота си. И всичко това, цялата тази енергия - с многобройните му телевизионни репортажи и телевизионно време - беше употребена, за да защитят един морално пропаднал директор в Приморско, когото и самите приморци не искат...
В тази връзка имам въпрос към Валери Симеонов: Това ли ви е патриотизма, г-н Симеонов? Това ли ви е великата национална кауза, която проповядвате по телевизия СКАТ? - Лъжи, лъжи и пак лъжи. И разчистване на лични сметки с враговете на семейство Касабови. Когато ви е удобен, вадите "патриотизма" от пазарските си чанти и залъгвате простите и неориентирани хора да гласуват за вас, а иначе най-нагло лъжисвидетелствате пред лицето на българския държавен герб... Наистина, много странен патриотизъм!
11.
дядо
28.05.2016 11:47:54
3
4
До сега,през така наречения "преход" и измислената демокрация,никога не е имало по-големи идиоти от паричния фронт в Парламента.Абсолютни некадърници и фурнаджийски лопати.
10.
ss
28.05.2016 10:38:10
1
7
Ами къде си пъхат гагите тези?За международни политици ли се помислиха, откачалниците?Азерите имат газ, а от Армения сме видели само арменски мутри-бандити, сякаш нашите са ни малко
9.
Typungeri
28.05.2016 07:38:32
1
5
Глупави фъзоблизци тъпи
8.
Sany
28.05.2016 01:21:37
7
2
Ewala pak na SImeonow.Hristiqnite pred reznqcite.To4no taka a teq qzeri sa podlogi na Erdogankata
7.
До FREE BULGARIA и други
28.05.2016 00:21:41
3
2
Хубавецо,вместо да даваш акъл,що не му направеш на Бойко една флигорна,може пък да те направят сервитьор в НАТО.
6.
ултрамегамоШни
27.05.2016 22:48:55
5
2
Тес от Насербайжан са гносни мангали и тъпи торци, ша ги чукам с двометров прът
5.
аман от нпопашати
27.05.2016 19:31:36
7
2
грантоваците от фондацийките покрай плевню пак се разкрякали позорно като за последно в коментарите, няма такъв смях
4.
d
27.05.2016 19:03:48
6
9
Колко са противни тези на снимката?
Отблъскват, та дрънка......
3.
Истината
27.05.2016 18:14:53
5
13
Тоя пишман бизнесмен.
Росен Плевнелиев ходи уговаря газ и хубави отношения, Валери ходи след него и руши репутация и прави лоши новини за България, бута се където не му е работата.
Господ да пази, дръжте се с НАТО иначе сме загубени заради такива как да ги нарича, пирати?
2.
Samuil + Simeon Kings of Bulgaria
27.05.2016 18:11:42
8
13
Валери, разбирам да беше НАТО служител да може да изразиш позицията на НАТО обща позиция а ти си някакъв чепат тъпак, при да правиш тъпотии!
Престани да създаваш проблеми на Бойко и България!!!!!!
Последния път не искаше Бъшгароте зад граница да гласуват, що не слезеш от сцената ---- не разбираш Европа!!!!!!
1.
FREE BULGARIA
27.05.2016 18:08:51
6
13
Хаха, хванаха "патриотите" да играят във чужд мач като мафиоти. Хахахаха!!!! Насраха се!!!! Не си бийте повече авто-голове Бойко няма да може да ви спаси вече.
Защо ядосвате азерите??????
Те са светски мюсюлмани много по готини са от арменците които са се дали на Путин като лихмуси.
Защо ядосвате хората?????
Сега ще духате!!!!!
Заставайте зад Бойко и го слушайте!!!!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Общината търси наемател за 10 години, ето какви са изискванията  7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен Тези признаци разкриват перфектния партньор Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Не пишете в твърде строга форма и не зачеквайте скучни теми Това са най-трудолюбивите зодии Това са най-трудолюбивите зодии 4 зодии са много упорити, дават всичко от себе си в работата Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Любима пролетна рецепта за цялото семейство - пълнени сладки картофи, една истинска експлозия от вкусове за вашето небце AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня С четирите си просторни зали, високи тавани, артистично осветление, мека мебел в стилни цветове, успешна компилация от индустриални и natural aкценти, AZUR, впечатли всички присъстващи Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Над 12 хил. нови фирми са регистрирани за тримесечие На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона Задавали ли сте си този въпрос Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Управляващите ИЕПС ще бъдат санкционирани по ЗДвП, а заради техните нарушения - по общинска наредба би следвало да глобяват и „оператора” на услугата Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Целите са на мехури и са като памук
Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Партията “Грузинска мечта”, която управлява вече близо 12 години, настоява за необходимостта от балансирани отношения между Изтока и Запада Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Най-малко половината от двойките вече нямат шанс за дете Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Жителите на блока били силно изплашени от неканения гост Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Осакатеният твърди, че е бил нападнат от „въоръжена банда“ от шестима енориаши До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища Собствениците вече трябва да получават разрешения от властите за престои, по-кратки от 100 дни Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Медиите в емирствата нарекоха валежите „историческо климатично явление“, което „надминава всичко записано от началото на събирането на данни през 1949 г.“ Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Двамата бяха двойка още от училищната скамейка и дори се заговори за сватба Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива С Петър се запознахме в Несебър, докато бях в една сладоледаджийница, разказа Полина  Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души От удар предното стъкло се е счупило и шофьорът изхвърчал на пътното платно Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Хороскоп за деня – 18 април 2024, четвъртък
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня Интервю за работа:
- Каква заплата очаквате да получите?
- Ами "Ехаа, тва всичко за мен ли е?"
Виц на деня Виц на деня Мъж на смъртен одър:
- Жено, да ми кажеш преди да умра децата мои ли са?
- Абе да ти кажа, ама ако не умреш?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Една жена винаги знае какво да попита, когато не знае какво да отговори...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори