×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бъчварова: Заловени са около 30 нелегални имигранти край Приморско


Бъчварова: Заловени са около 30 нелегални имигранти край Приморско
Натискът по границата ни се увеличава, заяви вътрешният министър
27 Май 2016, Петък, 08:57 ч.
Автор: Лъчезар Лисицов

Наплив по море не се наблюдава, защото там е сложно, каза министърката


Около 30 нелегални имигранти са заловени вероятно в района на Приморско. Това съобщи вътрешният министър Румяна Бъчварова пред журналисти в Народното събрание.

Мисля, че вчерашния ден има задържана група. Мисля, че са около 30 човека, които са задържани малко по-навътре на територията на нашата страна, към Приморско, доколкото си спомням”, обясни леко неуверено министърката след въпрос дали са хванати нови имигранти.

Тя добави: „Това е част от процеса, в който ние охраняваме нашата граница. Няколко пъти обръщам внимание – не е просто на самата линия на границата, и навътре в територията на страната извършваме тези действия и залавяме незаконните имигранти. Това означава, че те преминават по същите процедури на регистрация, на проверка, на установяване на самоличност, както тези, които преминават непосредствено линията на границата. Затова не трябва да го приемаме като нещо изключително. Това е част от общата ни работа.”

Румяна Бъчварова заяви, че през последните няколко дни има леко увеличение на имигрантския натиск. Затова тя съдела не само от броя на заловените, но и от броя на подадените сигнали към турската страна с цел те да предотвратят навлизане на имигранти на наша територия.

Вътрешната министърка обясни: „На месец около 1200 души се опитват да преминат границата, но според нашата договореност с турската страна те не биват допуснати. И всъщност това е показателят за успех на нашата дейност, предотвратяване на влизането. Това е реално партньорството ни с турските служби.”

Румяна Бъчварова каза още, че имигрантски натиск по море няма. „Там е по-сложно. В момента няма такива случаи по нашата черноморска линия”, заяви още тя.





Автор
9
Коментара
9
Коментара по темата
9.
Г-н Германов, чакаме вашия отговор!
30.05.2016 20:43:01
0
13
ДО
МЕГЛЕНА КУНЕВА
- МИНИСТЪР НА ОБРАЗОВАНИЕТО
ВИОЛЕТА ИЛИЕВА
- НАЧАЛНИК РИО – БУРГАС
ДИМИТЪР ГЕРМАНОВ
- КМЕТ НА ОБЩИНА ПРИМОРСКО
ОБЩИНСКИ СЪВЕТ - ПРИМОРСКО
Копие:
МЕДИИТЕ

УВАЖАЕМИ Г-ЖИ И Г-ДА,

Обърнете най-после внимание на училището в Приморско и неговия директор Стоян Налбантов! Престанете да се правите, че там проблеми няма!

Не знам вече с какви думи да ви говоря за това училище и този директор, за да се стреснете. Затова поставете се на моето място. Отидох в това училище с най-чисти намерения – да работя честно и почтено и да предам знанията си на учениците. А какво се получи? Попаднах на един директор, който ежедневни ми говореше глупости и ми се хвалеше какъв секс бил правел с учителките в директорския кабинет. И това беше всеки ден, ВСЕКИ ДЕН! Наслушах се на едно и също. Примерно, как учителката по изобразително изкуство му правела свирки и как той накрая се изпразнил върху дрехите й. Дори ме караше да отида и да я разгледам, за да се уверя, че на дрехите й имало влажни петна. Как бил използвал учителката по английски, за да му правела свирки, а друга една – по български – за традиционен секс… Еди-си коя му била лижела задника… Извинявайте, че ви казвам тези гадости, но тогава такива неща чувах с ушите си и нямам намерение да ги премълчавам, докато не се стреснете и не предприемете някакви мерки! Лично аз смятам, че за тези неща трябва да се крещи и да се вика, докато целият български народ научи какво се случва в училищата на България, а не както вие правите – да си заравяте главите в пясъка и да отричате очевидни истини!

Събудете се! Моля ви! Отидете на място в Приморско и разпитайте обикновените хора на улицата (не служители на заплата в общината или подчинени на Налбантов учителки, а хора непредубедени) и те ще ви кажат самата истина!

Грешите, ако мислите, че някога ще спра да говоря за всичко това! Твърдо съм решен да изпълня гражданския си дълг и този човек да бъде поставен на мястото му! Ако смятате, че имате нещо общо с българското образование и в частност с училището в Приморско, във ваш интерес е, вземете съответните мерки!

Атанас Атанасов
гр. Ямбол
8.
СОУ "Н. Й. Вапцаров" - Приморско
28.05.2016 14:57:22
1
7
Налбантов не е читател на разказите, които се пишат тук, а техен автор. Друг е въпросът дали всичко това, което се пише тук е истина или плод на фантазиите му. При всички положения не е нормално да ги говори, с това съм съгласен.
7.
mir
28.05.2016 09:51:25
0
0
ЗГУРОВ ДИРЕКТОР
6.
вътрешен
28.05.2016 07:50:42
0
2
Абе хора, в Приморско полиция не остана, какви имигранти, какви 5 лева. Да му мислят гражданите как ще карат летния сезон.
5.
бьчва
27.05.2016 19:03:24
0
2
ти мислиш че са 30. а пък аз работещият , ще трябва да ги ,обличам,да ги храня и да им осигуря легло. както на теб и твоите служители.
4.
sonq
27.05.2016 15:25:20
0
7
trqbwa da se izbarza s taq ograda po granicata
3.
бургазлия
27.05.2016 15:23:20
1
11
аз така и не разбрах, защо се махнаха кльновете и граничарите. границата трябва да се пази както пазят турците, с въоръжени граничари. дали ще се водят военни или полицаи няма значение. който се опита да пресече незаконно и да се стреля на месо.
2.
Ямбол
27.05.2016 13:12:13
2
13
Нали сложихте ограда ве мамицата ви продажна. Колко милиончета гушнахте???
1.
вили
27.05.2016 12:45:26
0
12
Госпожата сама е информационна агенция!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Якова е правила възлагания по договори без финансово обезпечение, извършвала е неправомерни плащания, като е изхарчила тригодишен бюджет само за година и половина Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Аутопсията на жената установила съчетана комбинирана травма, включително множество счупени ребра Защо се гаврят с тази тв легенда Защо се гаврят с тази тв легенда Мария Янакиева се ожали, че е станала жертва на арогантно поведение, подигравки и обиди от шеф на софийска ТЕЛК комисия
Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него  Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години  Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори