×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Светът празнува 135 години от рождението на Чарли Чаплин
  • Петър Стойчев преплува Гибралтарския пролив
  • Политически игри във Вашингтон - Камарата на представителите ще гласува отделни проектозакони за подкрепа за Украйна и Израел
  • Ценова секира за българите заради Шенген, над 1 милиард лева е загубата за страната ни
  • Времето се променя, вижте какво ни очаква днес
  • Военно летище за F-16 в Хмелницка област е било атакувано от руснаци
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Вижте емоцията от втората вечер на баловете в Бургас(ВИДЕО)


Вижте емоцията от втората вечер на баловете в Бургас(ВИДЕО)
Това не са професионални модели, а красавиците от СОУ "Иван Вазов" в Бургас
Тема в развитие
виж още
скрий
25 Май 2016, Сряда, 18:54 ч.
Автор: Флагман.бг, видео: Иван КОЛЕВ

Момчетата от Автото заложиха на тежкарски костюми, красавиците от СОУ „Иван Вазов“ накараха ценителите на женската красота да онемеят

По-скромна откъм численост, но не и откъм емоции бе втората вечер на баловете в Бургас. Завинаги с училище тази вечер се сбогуваха абитуриентите от четири школа – Професионалната гимназия по автотранспорт, СОУ „Иван Вазов“, СОУ „Добри Чинтулов” и СОУ „Константин Петканов”.

По-голяма част от момчетата от Автото бяха заложили на стилни черни костюми. Показност при тях липсваше. Напротив – караха я скромно, сякаш не са Bad Boys на Бургас, а отбор-зубъри тръгващи за олимпиадата по физика. Довечера обаче те ще напомнят за себе си – в култова чалготека в Слънчев бряг.

Атрактивно бе и изпращането на СОУ „Иван Вазов“. Макар и тази година училището да имаше само един клас, момичетата определено бяха като от конкурс за красота и накараха мъжката половина да онемее.

Повечете за емоцията на втората вечер вижте в нашето видео:


В категории: Лайфстайл


5
Коментара
5
Коментара по темата
5.
в
26.05.2016 09:07:19
0
1
Мацките стават. Момченцата са абсолютни педалчета и псевдомутрички. Получило се е този випуск. Отгледали сме си малоумни дебилчета, с мечта за BMW и оригинален анцуг Адидас. Докато не се върне казармата, след 12-ти клас ще излизат само жени.
4.
druga tema
25.05.2016 20:39:50
5
1
Русия съзнава, че не може да ни предложи конкурентна оферта на тази, която предлагат НАТО и ЕС. Нещо повече, кремълските стратези изобщо не мислят, че трябва да се конкурират за България със Запада. Според тях, ние им принадлежим по дефолт, по история, по наследство, по обвързаност. Ние сме "изконна" сфера на руското влияние.

Ако за Кремъл е допустимо западните политици да бъдат обгрижвани, ухажвани и буквално купени с щедри подаръци, България трябва да бъде купена със собствените и ресурси и да бъде заставена, ако трябва зорлем да заобича Кремъл. Брат, но по-малък, близък, но неравноправен.

От тук и препоръката на Баранов, която се изпълнява в момента като цел на руската външна политика - страната ни да се дестабилизира отвътре, за

да се превърнем във "фалирала държава",

в несъстоял се член на ЕС и НАТО и от там веднъж дестабилизирани и разединени, да ни завладеят "евтино".

Технологията е проста - нагнетяване на националистическата истерия и ескалация на неудовлетворението на българските граждани във всяка посока - вътрешна и външна, манипулация с умората и разочарованията на прехода - от вечно отлаганите и неслучващите се реформи и благоденствие, изобщо от всичко, което може да се интерпретира и използва като управленски провал или зона на уязвимост или чувствителност.

Посланието на Баранов е към управляващия елит у нас, в това число и към симпатизантите на Русия - Вие сте компрадорци, които са не само антируски настроени, но и русофоби!?

Забележете в тази група на "русофоби" не са толкова и само политици от десницата, а всички - и Станишев, и Борисов, и Доган. Плевнелиев, Митов, Ненчев - са просто врагове. Идеята на подобна психологическа атака е чрез "страхуване" да ни направят податливи на външни въздействия, да ни разединят и в крайна сметка да ни контролират.

Заедно със съседите ни в Югоизточна Европа сме определени като "слаби звена във веригата на западния империализъм".

Нищо повече, нищо по-малко - лагер на империалистите - точно както във времената на Съветския съюз.

Трябва да бъдем изключително признателни на Баранов за неговата откровеност: "в случаите, в които русификацията на държавата е невъзможна, поради отдалечеността и от руския свят е необходима коренна промяна на политическата и икономическа система и мястото и в международните съюзи". Звучи като директива на Коминтерна към партизани.

Руският политолог посочва, че за Русия няма никакъв смисъл да съхранява стабилността на днешна България - страна, която авторът определя еднозначно като "враг" и "хроничен предател". Според него, тъй като да се разруши страната е невъзможно, тя трябва да бъде

изтръгната от ръцете на Запада

като бъде "лишена от самостоятелност", защото иначе пак щяла "да предаде Русия". Това е буквален цитат, без никаква намеса.

Две са основните пропагандни опорни точки на кремълските политтехнолози спрямо България. Първата е, че българските граждани са социална жертва на Евросъюза, а страната е негова вътрешна колония. Внушението, че ние никога не сме правили избор към ЕС и НАТО, а сме били завладени от нечистите сили. Теза, с която се заиграва върху националната гордост и върху традиционно силното неудовлетворение у българина, че рогът на изобилието ни подминава. Към зоните за натиск спада и недоверието към възможностите на ЕС да се справи с бежанците и Ердогановата ислямизация на Турция като върховна заплаха за националната ни сигурност.

Да Ви звучи познато от устата на местни политици?

Втората опорна точка на руската външна политика е разширяващата русифицирана диаспора на Балканите и в частност в България и Молдова, както и "плътно интегрираните в руската нация" българи, молдовани и гърци.

Няма съмнение, че макар и малка, но има част от обществото, за които

гравитацията на Кремъл

е по-силна от гравитацията на националната им идентичност.

Тъй като откровеността на този руски политолог е много над обичайната за руските медии, очаквам след тази статия да се наложат неутрализиращи операции, включително дежурното : "той не представлява официалната гледна точка на Кремъл" или "думите и анализите му са извадени от контекст".

Дори и да имате достъп до оригиналните документи и разработки на теоретиците на съвременната руска външна политика - това винаги е дежурния отговор.

Правя този дълъг цитат от разработката на Баранов за да посоча необходимостта от трезва и реална преценка дори у кръговете, които симпатизират на Путин и на неговата политика. След Южен поток разочарованието в Москва е толкова дълбоко, че връщането към привилегировани отношения е на практика невъзможно. Дори за тях.

Русия се промени. Към лошо.

Пазете България.
3.
George Washington
25.05.2016 20:34:49
3
4
Ne se snimaite pred pametnika na OKUPATORITE!!!!!!!
2.
А до FREE BULGARIA
25.05.2016 20:22:59
4
7
А бе глупак,защо не спреш да ги пишеш тея простотии бе!?Тошкова ли нямаш работа?Навремето тва,навремето онова ,кво ма ебе е лек ,върни са назад във времето и живей !бБал съм ти майката пенсионерска ,чифут!
1.
FREE BULGARIA
25.05.2016 20:03:36
7
8
Доста дебели има!
Навремето бяха във спортна форма сега са слонове и дишат отровите на Лукойл.
Защо ни губите времето!
Живеят във комунистически гета нямат самочувствие нямат предприемачески качества.
Момчетата облечени във тъмно като турци, вижте какви хубави народни цветове сме имали а сега слагат якетата направени в Турция. Момичетата стават мъжете са много зле.
Откакто комунизма уби мъжете на България, всичко са като бледи турски имитации.
По времето на Царство България бяхме по освободени.
Дръжте се младите със Англия, САЩ и НАТО не се оставяйте да ви краде Русия, както ни открадна Беломорието и Македония през 1944! Пазете се от Русия, тя все гледа да ни трие!
Възродете Царство България!!!!!!
Навремето имаше само 3 писмености във Европа: латинска, гръцка и българска.
Учете за предпреимачи и технология!!!! Не се лъжете по глупави професии. Учете финанси, програмиране и английски още от детската градина. Пазете частната собственост и закона!
Борете се против социализма и попушизма, разчитайте на себе си, градете партньорства и търговия със целия свят.
Царство България е номер едно!!!!
Царство България ще надживее всички! Царство България ще води народите към търговия и просперитет!!!!
Царство България е сърцето и двигателя на Европа!!!!!
Царство България чете и работи по 7 дена, по 24 часа.
Царство България е най чисто и не търпи никой да хвърли мръсна хартия на улицата!!!!!!
Бъдете Царство България!!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Пепи Еврото навремето бил шеф на Гешев – наказал го с командировка в Перник Пепи Еврото навремето бил шеф на Гешев – наказал го с командировка в Перник Причината за санкцията - "не подписах едно обвинение" Какво се случва с карнобатския земеделец, опитал да продаде дрога за 1 млн.лева на ченгета под прикритие Какво се случва с карнобатския земеделец, опитал да продаде дрога за 1 млн.лева на ченгета под прикритие Кирчо Делев остава в ареста  Войната в сянка между Израел и Иран излезе на показ. Какво следва? Войната в сянка между Израел и Иран излезе на показ. Какво следва? Атаката на Иран разпали страхове, че войната в Газа ще причини регионален хаос Иван от Камено се покая за тази катастрофа, отнела човешки живот в Айтос, получи 6 години затвор Иван от Камено се покая за тази катастрофа, отнела човешки живот в Айтос, получи 6 години затвор Присъдата му ще бъде намалена с 1/3 заради реда на протичане на съдебното производство  Бургазлия с екзотично предложение за Синята зона, старите собственици да паркират с приоритет Бургазлия с екзотично предложение за Синята зона, старите собственици да паркират с приоритет Не може новодомците да са по-привилегировани от нас, живущите в домовете си от 25 и повече години, казва гражданин с инициали Г.А. Мастит бизнесмен започва да строи град у нас - на около 3 км от пътя Бургас – Варна Мастит бизнесмен започва да строи град у нас - на около 3 км от пътя Бургас – Варна Комплекс от десетки еднофамилни жилищни сгради ще се появи съвсем скоро на това място  Ергенката Виктория със солидни връзки в БФС, организирала „Футболист на годината“ Ергенката Виктория със солидни връзки в БФС, организирала „Футболист на годината“ Чернокосата участничка в любовното шоу имала корави връзки в БФС, родителите й били сред най-уважаваните в спортните среди Летният сезон е пред провал заради недостиг на кадри Летният сезон е пред провал заради недостиг на кадри Работодателите чакат над 5-6 хиляди души от Узбекистан, но обработката на документите се бави Внимание: Хвърчат пачки по стотачки, ама фалшиви Внимание: Хвърчат пачки по стотачки, ама фалшиви Броят на спипаните ментета удари 17-годишен рекорд Под паркинга на ул."Ген. Гурко" има бомбоубежища, преработваме проекта за етажно съоръжение Под паркинга на ул."Ген. Гурко" има бомбоубежища, преработваме проекта за етажно съоръжение Приоритет в следващите месеци ще е строителство на такива съоръжения и в жк „Възраждане”, предстоят обществени обсъждания за предвидените терени, каза арх. Тихомир Райчев
Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Става въпрос за забавените ремонти в района на блоковете 15-16 и 25-28 Над 200 животни загинаха в пожар в зоопарк на полуостров Крим Над 200 животни загинаха в пожар в зоопарк на полуостров Крим Спасени от огнената стихия са само две мечки Краят на една ера дойде: Надал се сбогува с тениса Краят на една ера дойде: Надал се сбогува с тениса Някои неща се случват в тялото ми и не успях да следвам графика, който исках, като не можеш - не можеш, споделя испанецът Почина тик ток сензация Почина тик ток сензация Тя докосна част от живота ви лично и част от живота ви чрез нейния огромен живот на друга платформа, каза майката на влиятелната знаменитост Джаки Коен Рот Съдбата на тази участничка от "Ергенът" развълнува зрителите Съдбата на тази участничка от "Ергенът" развълнува зрителите Ти си необикновена жена, каза й Алекс на сбогуване Той е причината Мара Отварачката да стане певица Той е причината Мара Отварачката да стане певица Признанието е от самата Мария  Журито го спъна за рекордна победа Журито го спъна за рекордна победа Зомбори пък отново направи страхотно изпълнение, като поп фурия DARA Арестуваха тези българи в Гърция за големи измами Арестуваха тези българи в Гърция за големи измами Според първоначалната информация от полицията общо 42 случая са регистрирани в Патра, Илия, Закинтос, Солун, Халкидики, Янина, Кардица, Лариса, островите Корфу, Родос и Крит Над 2 евро удари цената на бензина в Гърция, масови проверки по бензиностанциите Над 2 евро удари цената на бензина в Гърция, масови проверки по бензиностанциите Геополитическото обостряне допринася за тревожността на пазара, тъй като суровият петрол Brent регистрира най-голямото си покачване от месеци, надхвърляйки от 90 долара за барел Заради няколко чалгаджийки всички ни питат как може да сме толкова прости, избухна тази изпълнителка Заради няколко чалгаджийки всички ни питат как може да сме толкова прости, избухна тази изпълнителка Екстра Нина гневна на фолк елементи като Дебора 
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня - Гинке, мъжът ми отиде за риба и вече втори ден го няма... Сигурно ми изневерява с някоя.
- Ееее, Данче, защо все най-лошото си мислиш? Може да се е удавил.
Виц на деня Виц на деня - Бабо, много ли обичаш цветята?
- Да, мила, защо?
- Тате каза, че скоро ще гушнеш букета.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Купих си къща с технология "умен дом"! Докато бях на работа, къщата напуснала страната!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори