×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • След 15 май в Царево и Ахтопол няма да се строи
  • Жълт код за значителни снеговалежи е в сила за 14 окръга на Румъния
  • 64-годишна жена загина при пожар в Сливен
  • Дългът на България за 2023 г. е 23.1% от БВП
  • Започва консервация на постамента на Паметника на съветската армия в София
  • Двама души са ранени при нападение с автомобил в Йерусалим
  • Отбелязваме Международния ден на Земята
  • Разследват смъртта на сърна в Старозагорско
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Той спи с мен, а няма никакви чувства, писна ми да съм сексуална играчка!


Той спи с мен, а няма никакви чувства, писна ми да съм сексуална играчка!
А накрая винаги заспивам сама, често и незадоволена
24 Май 2016, Вторник, 22:00 ч.
Източник: розали.ком

Искам да чуя - обичам те, но той мълчи, какво да направя?

Здравейте,
Бих искала да споделя чувствата си тук, пред непознати. Трудно ми е да ги изговоря, затова мисля, че е най-добре да ги напиша.

Преди 2 години се разведох, оттогава възгледите ми за живота се промениха много. През това време не съм имала връзки тъй като не искам/не мога да се обвързвам. Не че не съм се срещала с мъже, но всичко приключва до 2 среща.

Сексуалният ми живот също не се получаваше доста дълго време, само да ме докосне някой и изпадах в ужас. Но... преди една година срещнах мъж. Познавахме се от преди това, но само на здравей.
Случи се така, че за известно време имахме много на брой случайни срещи през които се сближихме. Тук е момента да вмъкна, че той е обвързан. След една от поредните ни срещи, усетих че имам сексуални желания към него.

Отначало ми беше гузно, но пък беше единствения от много години насам с който да имам желание да спя.. а и беше идеален - обвързан, със сигурност нямаше да иска нищо повече от мен и щеше да е дискретен.

Заблуждавах гузната си съвест, че дали аз или с някоя друга той пак ще изневерява, че всичко е само секс и няма да му отнемам вниманието от жена му.... Не ми трябваха повече доводи. Направихме го, то пък се оказа много хубаво (за мен), той беше на моята сексуална вълна.

Супер, всичко хубаво ама айде - кой от къде е след това. На следващия ден още ме държеше доброто настроение от еднократния ми секс (както си мислех тогава) докато вечерта не се видяхме отново случайно в едно заведение и той предложи да продължим някъде само двамата.... съгласих се. Беше още по-хубаво. Така започнахме да се виждаме по веднъж или два пъти в месеца.

През останалото време не се чуваме, не си пишем, не се виждаме.... нямахме нужда един от друг в личния си живот. Постепенно обаче аз (съм много моногамна) доста свикнах с него. Може би заради това че имах с кого да правя секс дори не поглеждах други мъже. Това ми беше достатъчно.

Мислех, че с него имаме най-чистите взаимоотношения на света - без да се лъжем, всеки знае както иска другия от него. И както всичко простичко в един момент и това стана сложно.

При една случайна среща в заведение усетих от него ревност, която за моя изненада ми хареса.

КАК ТАКА ЩЕ МИ ХАРЕСВА, ЧЕ ТОЙ МЕ РЕВНУВА. ТА НИЕ ПРАВИМ САМО СЕКС. БЕЗ ЧУВСТВА?!?!?! Моментално се отдръпнах от него. Реших да сложа край. При срещите ни той никога не си е позволявал да покаже каквато и да е емоции, винаги е бил дистанциран и много сдържан.

Бях убедена, че след 3 поредни отказа за секс от мен повече няма да ме потърси. НО НЕ!Той започна да ме търси още по настоятелно, стана мил, започна да ме търси,да ме пита как съм, започна да излиза с мен ( уж случайно, знаеше къде излизам) . Напълно неочаквана от него реакция и напълно неочаквано много ми харесваше това.

В един момент се предадох, поддадох и продължихме постарому . Почти веднага той стана груб, ужасно груб, като ме видеше някъде случайно не ми се обажда, започна да сваля приятелките ми за да ме дразни,дразнеше ме и по други начини в ежедневието ми, разиграваше ме и това му харесваше (признавал си го е при разговор между нас) спря да ми пише да ме пита как съм, но си искаше секса.
Искаше си близостта с мен.

Аз демонстрирах хладнокръвие и си казвах : Какво ми пука как се държи, нали се виждаме само за секс, не ми е толкова важно да ми казва Здравей като ме види...така няколко пъти докато ми писна от отношението му и го отрязах нацяло.

Господи, как ми липсваше, ужасно много... неусетно бях вложила чувства в чисто сексуалните ни отношения. Това трябваше наистина да е края, няма развитие на нашата история, той си е обвързан, с мен прави само секс. Казах му "КРАЙ" . Не можех да му кажа, че слагам край защото съм увлечена по него.

Казах му че слагам край, защото се държи лошо. И той пак започна, да ме търси, да се интересува, да е мил и нежен към мен.... Аз продължавах да казвам не, на единствения с който исках да съм. Той обаче се усети, че не ми е безразличен, усети че като ме погледне и света около мен изчезва и е само той, усети че с две думи и пак ще съм негова. И го направи, пак се поддадох....

Знам, че е наивно, да искам и при него да не е вече само секс, че е глупава надежда да вярвам че има някакви чувства... упорито отхвърлям тези мисли, за да не се самонавивам и да очаквам нещо от него което знам, че няма да получа. Но толкова много въпроси ми се въртят в главата...

Знам, че мъжете могат да правят секс без чувства, но могат ли да правят секс повече от година с една и съща жена без чувства? Защо не прекрати взаимоотношенията ни когато аз исках?

Защо не се стресна като разбра, че имам чувства към него. Защо проявява ревност когато ме види с някой друг?

Сексът ни е много хубав, но не е най-добрият секс който и двамата сме правили. Защо иска да прави секс с мен, като може да прави, с която си пожелае.

Вярно е, че аз не го ангажирам със себе си по никакъв начин, не го търся и не искам нищо от него. Но все пак всяко нещо без развитие трябва да има край, а той няма никакво намерение да го сложи.

Извинявам се за дългия пост, но за пръв път признавам най-вече пред себе си, че имам чувства към човек в който не трябваше да се влюбвам..

В категории: Животът


1
Коментара
Флагман.БГ Почина много известна режисьорка Почина много известна режисьорка 23/04/2024, Вторник 12:08 0
1
Коментара по темата
1.
???????
25.05.2016 09:36:14
0
9
"Знам, че мъжете могат да правят секс без чувства, но могат ли да правят секс повече от година с една и съща жена без чувства?" - това е големият въпрос: в какво се превърнаха мъжете? Същество, което прави секс без чувства, си е просто животно. На тази планета единствено и само човекът има съзнателно управляеми емоции. И когато прави секс без чувства, се гаври със собствения си произход(защото всеки човек е плод на секс по любов в класическия случай). Така че не момичето е виновно за изповедта си, а животното, изживяващо се като мъж. Хора много, човеци малко, мъже още по-малко, за съжаление!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Бургас посреща Лазаровден и Цветница с грандиозна програма Бургас посреща Лазаровден и Цветница с грандиозна програма Над 650 изпълнители ще пеят и танцуват по улиците на морския град, за да го превърнат в истинска цветна столица през уикенда Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ През годините Средна Европейска Класа винаги се е противопоставяла на порочните практики в модела на управление на ГЕРБ и ДПС, се казва в прессъобщение до медиите  Елена Йончева с номинация за евродепутат от ДПС-Благоевград, тя я прие като признание Елена Йончева с номинация за евродепутат от ДПС-Благоевград, тя я прие като признание Благодари на партийната структура Арестуваха журналиста на BIRD Димитър Стоянов за опит за убийство. Насочил пистолет срещу служител на НАП Арестуваха журналиста на BIRD Димитър Стоянов за опит за убийство. Насочил пистолет срещу служител на НАП МВР публикува видеото, в което Стоянов посяга на живота на държавния чиновник Кв. Крайморие ще има свое училище, ще се намира на метри от морето Кв. Крайморие ще има свое училище, ще се намира на метри от морето Днес Общински съвет-Бургас одобри проекта, школото ще е филиал на ОУ „Александър Георгиев – Коджакафалията“   Този певец включи и дъщеря си в майтапчийските си клипове Този певец включи и дъщеря си в майтапчийските си клипове Марияна израсна копие на майка си Щерката на президента показа перфектно тяло в оскъдно облекло Щерката на президента показа перфектно тяло в оскъдно облекло Това е дебютът на Дарина Радева Почина много известна режисьорка Почина много известна режисьорка Опелото ще се състои в събота в храма "Св.Седмочисленици" от 13.30 ч. Левите сили ще се явят раздробени на изборите 2 в 1 Левите сили ще се явят раздробени на изборите 2 в 1 Хитът на последния кметски вот в София Ваня Григорова оглави нова коалиция под името "Солидарна България" Доц. Мирчева оглави Отделението по Кардиология на МБАЛ „Бургасмед“ Доц. Мирчева оглави Отделението по Кардиология на МБАЛ „Бургасмед“ Доц. Мирчева ще осъществява платени консултации към ДКЦ „ Бургасмед ”, а от началото на май ще предоставя и консултации с направление от личен лекар
Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки Осъдиха българин за изнасилване в Лондон Осъдиха българин за изнасилване в Лондон Престъплението било разкрито благодарение на добрата система за видеонаблюдение в британската столица Желанието на Иран да се сдобие с ядрено оръжие било най-голямата заплаха за света Желанието на Иран да се сдобие с ядрено оръжие било най-голямата заплаха за света Израелският президент Ицхак Херцог призова "свободния свят" за общи действия дори и да се бие, ако е нужно
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори