×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тестват сирените в София на 1 април
  • Откриха труп до детска ясла в Русе
  • Енергийната система на Украйна е разрушена на 50%, според източник от Киев
  • Експлозия в най-голямата румънска рафинерия Петромидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Дискотека отвя спокойствието в Приморско, вилиците в съседен хотел подскачали в такт с хаус музиката


Дискотека отвя спокойствието в Приморско, вилиците в съседен хотел подскачали в такт с хаус музиката
Дискотека срещу Общината в центъра на Приморско отново отвори с 8 тонколони с турбо звук.
Ключови думи: дискотека, шум, хаус музика,
24 Май 2016, Вторник, 08:56 ч.

Вчера заведението отвори врати с хаус музика, викове и крясъци до 2 часа, а туристи искат да напускат хотела, който менажирам, заради шума, който се набива в мозъка ни всяка вечер, споделя Галина Тончева

Дискотека срещу Общината в центъра на Приморско отново отвори с 8 тонколони с турбо звук. Години наред писахме жалби и никой не ни обръща внимание, споделя Галина Тончева.
Видеоклипът, който тя е е изпратила за рубриката „Моята новина“ на Нова телевизия, може да гледате оттук: Дискотека в Приморско започна тормоза си.
„Ще ви пратя и клип как ножовете и вилиците ни треперят в такт с хаус музиката, която звучи ежедневно и ежечасно. Имаме писмо от РИОКОЗ за висок звук, писмо от "Строителен контрол", че обектът не функционира по предназначение като коктейл-бар, а като дискотека. Вчера пак заведението отвори с хаус музика, викове и крясъци до 2 часа. Питахме полицията колко позвънявания трябва да има на 112 за един обект на вечер, за да се вземат мерки. Те ни отговориха, че общината решава“, разказва Галина.
„В хотела, който менажирам, снощи пак искаха да напускат стаите заради музиката, която кънти и се набива в мозъка ни всяка вечер“, добавя тя.

В категории: Приморско


15
Коментара по темата
15.
СОУ "Н. Й. Вапцаров" - Приморско
30.05.2016 20:35:55
1
7
ДО
МОН - СОФИЯ
РИО - БУРГАС
ОБЩИНСКИ СЪВЕТ - ПРИМОРСКО
копие:
ДО МЕДИИТЕ

УВАЖАЕМИ Г-ЖИ И Г-ДА,
Изпращам ви приложен файл с едно писмо от учителка в СОУ "Н. Вапцаров" - Приморско писано и разпространявано през 2001 г. Доста обстоятелствено учителката описва от своя гледна точка скандалното поведение на директора Стоян Налбантов, но се страхува да разкрие самоличността си. Ръкописът на писмото ми беше даден през м. януари 2001 г. от един работник в училището - Георги Людиев Георгиев, който тогава отговаряше за поддръжката в училището, продаваше закуски и имаше някакви други домакински задължения. Георги искаше от мен да набера текста на писмото на компютър и да го разпечатам на хартиен носител, за да можели после двамата с учителката да го разпращат до МОН, РИО и други инстанции. За целта ме заведе с колата си в Бургас в един компютърен клуб, където направих това, което той искаше - набрах писмото на хартиен носител и му го дадох. Георги държеше на това, името на учителката да остане в тайна, за да не загубела работата си и поради тази причина аз все още не знам коя е авторката му.
Междувременно, същият ден сутринта, преди да отидем в Бургас, се бяхме срещнали и с един родител, който искрено се възмущаваше от поведението на Налбантов и по-точно от някакъв случай, когато при среща с ученици на улицата Налбантов вместо да ги поздрави им казал: "Курец!" и децата останали много изненадани. А към едни момичета се обърнал с въпроса: "Растат ли ви циците?" Тези случаи се описват в писмото на учителката и затова предполагам, че тя е близка с този родител или най-малкото се познават. Когато набирах писмото Георги ми каза, че мога да го редактирам както аз реша, но аз отказах и оставих текста така както беше написан. Стилът и начинът на изложение на текста ми беше много чужд и много неща в него не одобрявах, затова не промених нищо. Така например, в писмото се описваше някакъв случай на изнасилване, което ми звучеше неправдоподобно. Казах на Георги, че това не може да е вярно. Познавах Налбантов и знаех, че той не действа по този груб начин. Обикновено предварително обработваше учителките като ги подлагаше на психически тормоз и умееше да им въздейства и да ги манипулира докато те постепенно се поддадат и отстъпят на атаките му. Но винаги така се получаваше и той така изкарваше нещата, че уж учителките сами идвали при него за секс.
Впоследствие Георги е разпратил писмото, но не знам дали е имало някакъв ефект - вероятно никакъв, защото беше анонимно. Около една година по-късно се случи така, че и аз започнах да изпращам писма до инспектората и МОН, които носеха мой подпис и за които поемах лична отговорност. Там описвах случки, на които аз съм бил свидетел, по-точно описвах това, което съм чувал лично от Налбантов, когато той се хвалеше пред мен и други колеги. Смятах, че не е нормално един директор на училище да си служи с такъв вулгарен и циничен език и да описва сексуалните си подвизи на всеки срещнат. За мен подобно поведение беше повече от скандално и затова считах, че е нужно институциите да вземат необходимите мерки и да отстранят Налбантов от поста му. На практика проверките не даваха никакъв резултат, защото никоя от учителките не си признаваше, че е правила секс с Налбантов. Повечето заемаха неутрална позиция и от страх да не загубят работата си отказваха да говорят против него.
През м. май 2003 г., във връзка с някакви публикации във вестници, е имало някакво брожение сред съпрузите на учителките и Георги ме предупреди да не се мяркам в Приморско, защото ме търсели и искали да отмъщават. Неговите думи бяха буквално следните: "Много те търсят. Внимавай да не ти направят някой кюляф!" Съветваше ме да спра, докато утихнели нещата.
Нещо подобно ми каза и учителката по химия Диана Янева (м. август 2004 г.). Чудеше се, как се разкарвам свободно по улиците, защото мъжете на учителките ме търсели. Веднага потърсих съдействие от полицията, след което, доколкото ми е известно, Янева е била привиквана в РУП и разпитвана за повече информация за заплахите срещу мен.
Впоследствие Георги напусна училището и вече не разполагах с информация за това, което се случваше там.
Имам основания да предполагам, че учителката, която е писала писмото от м. януари 2001 г. вече е напуснала училището и поради това, че вече не е заплашена от нищо, най-малкото от Налбантов, е възможно да иска да разкрие самоличността си. За целта трябва да се отнесете до Георги Георгиев, който да ви даде повече информация по въпроса и най-вече да каже коя е тя. За повече информация можете да го потърсите на адреса му в гр. Приморско...
Ще очаквам Вашите по-нататъшни действия по разследването на скандалните случаи с директора Стоян Налбантов!
Приемете моите почитания!

Атанас Атанасов
гр. Ямбол
14.
Намалете ги малко тия децибели!
25.05.2016 17:12:58
0
14
Учителите наистина са подложени на голям стрес. Сега само тая дискотека им липсваше - 8 турбоколони... стига ве!
13.
СОУ
25.05.2016 11:41:29
3
7
"...Учители: Работим в ужасна обстановка! Чувстваме се тероризирани, чувстваме се употребени, чувстваме се непрекъснато на показ, като опитни зайчета. Така не може да се работи - заявиха вчера учители от гимназията в Приморско. Работим в изнервяща обстановка и не знаем всеки момент какво да очакваме. Непрекъснато ни пречи и ни притеснява. Чувстваме се сякаш непрекъснато ни наблюдава под лупа и дебне всяко наше действие, за да го разнесе после във вид на "компромат". При такава ситуация не смеем дори една крачка да направим накриво. Не е ясно как ще бъде изтълкувана тя. Не може да се живее и да се работи така. Уведомили сме и полицията, и прокуратурата. Какво още да направим?
Бившият ни колега има контакти с децата, събира се с тях, те му доверяват какво става в училище. Информацията е излязла оттам. И той я използва оново в наш ущърб. Смятаме, че трябва да се намесят вече компетентните органи."
12.
до 11
25.05.2016 01:28:49
7
10
Не е вярно! Всички от Приморско се възмущаваме от коментарите на ямболчанина и му слагаме минуси, а на тези които хвалят Приморско слагаме плюсове. Аз така казвам на хората да правят, само че някои се бъркат и слагат на нашите минуси. Флагман няма нищо общо.
11.
Не ви е лесно
24.05.2016 22:40:24
17
5
Ямболчанския сайт флегман прави антиреклама на Приморско!... И какво от това?..кой ви чете и ви брои за медия вас? Слагайте минуси...да ви имам и работата :) не ви е лесно цял ден да хулите по Приморско и да хакате минуси,а на ямболчанския ви писател плюсове!
10.
тошко илиев
24.05.2016 19:46:46
3
17
Горбачов недей лъга. Това за рускинята го говореше директора на училището. Той само рускини ебеше, а учителките му бяха между другото.
9.
Горбачов от махалата
24.05.2016 19:42:40
2
17
Веднъж ебах една рускиня в гората до летния театър на ММЦ. Бях я притиснал върху едно дърво, тя прегъната на два ката, запретнал й бях роклята нагоре, гъза й оголен целия, а аз я бича на задна прашка и съм се хванал за дървото с две ръце за да съм стабилен и да я притискам по силно като й го вкарвам... А тя крещи от удоволствие и не й пука, че може да я чуят в летния театър. Ей на това му викам путка, с кеф да я ебеш... После май хванах трипер, ама карай, струваше си!
8.
Васко не е никакъв минет!
24.05.2016 18:55:59
0
16
"Васко на Лес" е уважаван бизнесмен и мой приятел!
7.
Milyo Botev
24.05.2016 18:47:24
2
17
цял живот само една жена съм ибал, затуй нямам спин... то от чикии спин не са хваща
6.
апък....
24.05.2016 18:41:42
1
18
колю граматички ми испи ракията заедно с иван синеморски
5.
Васко м.
24.05.2016 18:38:36
2
15
познавам сичките курви на приморско. галя не е такава
4.
Чарка:
24.05.2016 18:34:03
1
14
даааа, така е!
3.
Познат
24.05.2016 13:41:37
2
19
Галя дъртата курва ако не пуска сигнали и не гълта на младоци за къде? Сина и 87', тя духа на 88'... Фризьорка мениджър на хотел?!
2.
Малките азиатски цигани
24.05.2016 10:11:59
1
3
Партизан се за бой стяга. Само да не доведат пак "братята-освободители".Ами така е Медията, онзи ден ви казах, че пишете прибързани глупости.
1.
Галя
24.05.2016 08:39:42
16
17
Поставети си качественна дограма и клиентите ви няма да разберат че в близост има бар.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ангел Стойков удължи договора си с "Черноморец 1919" Ангел Стойков удължи договора си с "Черноморец 1919" Ръководството на клуба иска да изрази своята вяра и подкрепа в младия бургаски треньор и неговия екип Злати влезе кютюк пиян в офис на ул. "Крайезерна", вдигна панаир на служителките, двама работници прати в болница Злати влезе кютюк пиян в офис на ул. "Крайезерна", вдигна панаир на служителките, двама работници прати в болница 23-годишният бургазлия започнал да буйства без причина, ченгета от Второ РУ го озаптили Той ще наследи имотите на патриарх Неофит Той ще наследи имотите на патриарх Неофит Той е един от хористите, които създават неповторимата тържествена атмосфера по време на църковните служби в катедралата „Св. Александър Невски“, която му е като втори дом Карнобат също подкрепи Фонда за стимулиране на полети Карнобат също подкрепи Фонда за стимулиране на полети Вноската за общината ще е около 14 хил.лева годишно, но добавената стойност – много висока Радев за консултациите с възможните кандидати за служебен премиер: Опциите са изключително стеснени Радев за консултациите с възможните кандидати за служебен премиер: Опциите са изключително стеснени Разговорите вървят спокойно и конструктивно, отбеляза държавният глава Тя съкруши мъжа си с думите си тази сутрин Тя съкруши мъжа си с думите си тази сутрин Не е ясно как се е почувствал Стефан и какво ще последва, щом блондинката се прибере у дома след днешния ефир Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Васка влезе супер драматично - маскирана като гримьорка Не съм подписвала пътна карта за „Турски поток“, а паметна бележка за „Балкански поток“ Не съм подписвала пътна карта за „Турски поток“, а паметна бележка за „Балкански поток“ Ако я поискате, може би ще ви бъде предоставена, заяви бившата енергийна министърка Започна трети етап от обновяването на пътя от Българово към АМ "Тракия" Започна трети етап от обновяването на пътя от Българово към АМ "Тракия" По-голямата част от трасето вече е обновено Кметът на Айтос Васил Едрев подписа договорите за 4 ключови проекта за 15 млн.лева Кметът на Айтос Васил Едрев подписа договорите за 4 ключови проекта за 15 млн.лева Наред с това е спечелен и още един проект – за 1,6 млн.лева, с които ще се подмени уличното осветление в 17 населени места
Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Създателят на „Тесла“ обясни, че понякога има лошо настроение и депресивни епизоди, а кетаминът му помага Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Баба Шейде е най-близката й Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Целта е да се реализират възможно най-много стари и необитаеми от дълго време апартаменти Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори