×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Вижте резила на строителя на водния цикъл във Ветрен (СНИМКА)


Вижте резила на строителя на водния цикъл във Ветрен (СНИМКА)
Това е дупката, която се е образувала до кметството във Ветрен
18 Май 2016, Сряда, 15:03 ч.

Току-що положена асфалтова настилка във Ветрен се срина и образува огромен трап до кметството, съобщават читатели на Флагман.бг, които ни изпращат и снимка. "Това е строителство "ала Балканстрой" - тяхната работа вече е опасна за нас", пише ни Йордан В.

Припомняме, че водният цикъл в Банево и Ветрен се проточи прекалено дълго. Общината се видя в чудо с изпълнителя на строителните дейности - благоевградската "Балканстрой". Кметът Димитър Николов нееднократно ги глобява, това доведе до известно подобрение на работата им, но очевидно има още какво да се желае.

Общината се закани, че няма да приеме обекта - воден цикъл на Банево и Ветрен, ако всичко не е изправно.



11
Коментара
Флагман.БГ 7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен 18/04/2024, Четвъртък 22:00 0
Това са най-трудолюбивите зодии
Това са най-трудолюбивите зодии 18/04/2024, Четвъртък 21:20 0
11
Коментара по темата
11.
допълнение
19.05.2016 18:42:13
1
4
Как така определихте, че местна фирма нямало да може да направи проекта? Сега кой работи? Нали са само местни фирми?
А колкото до приказките, че българинът разбирал от всичко, оставам с убеждение, че сте чужденец, който разбира само от строителство, за което силно се съмнявам!
10.
отговор
19.05.2016 18:37:34
1
4
Та не виждам нищо от записките ви за отсевките и обратния насип на изкопите, за да не пропада. Иначе другото са бля-бля приказки. Не може да казвате:"Оносно качеството .... навсякъде където ома водни цикли ... има изкопи и след това слягане .... каквото и ще да направите .... нима в рудник не е същото ... в поморие ?"
Чакам отговор на въпроса защо пропадат??? Защо при качествено полагане и уплътняване на обратния насип не пропадат, а???
И пак опираме до цена /най-висока/ и качество /най-ниско/.
Освен това какво ще кажете за сроковете??? И защо отново заблуждавате хората, че фирмата не е фалирала??? Или не сте информиран, или малоумно повтаряте неистини, за да заметете кражбите.
9.
До 7
19.05.2016 10:05:38
4
2
Много добре съм осведомен. Всеки може да види, че проекта е 24 млн. Лв.без ддс. И в проектаа 50 км канализация ... 45 км водопровод и пречистватетелна ... и да тръбите керамични са мн скъпи . Айде вземи ги тия пари и го направи тоя „най—скъп„ воден цикъл. Бъдете благодарни,че тази фирма с мн загуби ви направи водния цикъл ..... защото местна нямаше да се справи и да беше фалирала още в началото. Балканстрой никога нее фалирала и не взела всичките пари. Идете в ощината и вижте. Но така е, когато българина разбира от всичко — коли, жени , строителство ... пише злостни коментари и си стои в черупката.
8.
...
19.05.2016 05:17:51
1
2
Flagman otidete v banevo da vidite kakvo se slychva kak asfaltirat slagat 2sm asfalt
7.
до ИЗветренски
19.05.2016 01:02:15
2
6
Ветренски, няколко факта да коментираш, като си толкова осведомен и като се опитваш да застанеш като Матросов пред амбразурата..............как ще си изкривиш душата да видим:
- това е един от най-скъпите проекти за воден цикъл - с възможно най-скъпите тръби на пазара - керамични, абсолютно незащитимо решение, тъй като диаметрите са много малки /масово е ф300мм - минимален диаметър за уличен канал/, нито пък дълбочините /2,30м/, нито натоварванията. Да, ама нали "Балканстрой" беше ДПСарска фирма и трябваше парите да са много, за да може и много да се открадне.
- въпросната фирма "Балканстрой", която спечели търга, отдавна е фалирала - просто взе парите и избяга.
- после тихомълком, при големи мерки да не изтече информация, тъй като това е проект по европейска програма и такъв фалит е недопустим, кмета прави срещи, удари го на молба и събра 4-5 фирми да довършат проекта. Да, ама парите вече бяха откраднати. И започнаха с глупостите - няма никакво засипване на изкопите с отсевки, както е по проект и както би трябвало да се направи, за да няма пропадания. Засипваха с изкопаната пръст, от дъждовете станала и на кал, без достатъчно уплътняване и т.н. Дори и хората там се бяха надигнали, протестираха и пращаха писма със снимки да видят с какво се засипва.
- за укрепване на изкопите да не говорим.
- повечето домови отклонения и за водопровода и за канала не са изпълнени.
- за една голяма част от по-високите квартали не стига напора на водопровода и карат хората да си правят хидрофори - да се чуди човек как този проект е одобрен от всички инстанции ВиК, общински специалисти, надзори и т.н - как ли?......сещайте се - от ВиК под сурдинка казват, че били принудени /от кой ли/ да съгласуват проекта на коляно.........смях!
- срокът за приключването на обекта отдавна изтече!
И колкото и да се кълне кметът че няма да приемат обекта, докато не се отстранят нередностите, ще видите какво ще стане! Дори общината е заплашена от санкции от ЕС за този обект, че няма да го платят и какво ще стане - ще го платят от бюджета на общината, т.е. от всички нас. И........разбира се ще покрият всичките си глупости!
СЪБУДИ СЕ НАРОДЕ! СТИГА С ТОЯ ДЪЛБОК ЗИМЕН СЪН! КРАДАТ ТЕ ЯКО, АМА ЯКО! ДОКОГА ЩЕ МЪЛЧИШ!
Та Ветренски, поосведоми се малко как се засипват изкопи, за да няма пропадания! Дори за Бургас е прието 100% засипване с отсевки! Не пиши глупости! Да, при нас навсякъде пропадат новите улици, пътища и магистрали, защото се краде яко и не се спазват технологиите!
6.
Ветренски
18.05.2016 21:02:15
6
2
Как не ви е срам да пишете такива глупости ? Там се копае на ръка водопр. Отклонение за кметството. Манипулирате общественото мнение! Оносно качеството .... навсякъде където ома водни цикли ... има изкопи и след това слягане .... каквото и ще да направите .... нима в рудник не е същото ... в поморие ? И относно глобите .... това също е долна лъжа .... цялата статия е измислена и скалъпена ... както и измисления флагман!
5.
Мерак
18.05.2016 17:18:12
0
4
Тъй ще е докато кмета бургаски и финансиста Краси Стойчев вземат по 30% от всяка обществена поръчка ,нека лапането започне сега никой нищо не е взел на оня свят,всичко остава тук на земята !
4.
Стоян
18.05.2016 13:37:19
0
7
Кмета сега да ги накара да преасфалтират цялата отсечка. Сета след като приключат ще има още такива дупки не само във Ветрен а и в Банево.на главният път в Банево има само 3отмъстителни шахти отстрани? Нали при по големи дъждове пак няма да може да поеме водата и улицата ще става река. Както става с улица Одрин в квартала има само една шахта незнаен кои е мислил проекта....
3.
Driver
18.05.2016 13:08:55
0
9
А асфалта от бензиностанцията на OMV до отбивката за магистралата какво чудо е. Шахти, неравности, пропадания. Толкова некачествено изпълнение направо е за затвор, който го е правил.
2.
Toni
18.05.2016 12:32:44
0
8
Dsi gi plashtame na obshtinata a ne na tazi firma.Koi q e izbral i shto ne sa prekratili dogowora im?
1.
eee bravo
18.05.2016 12:21:34
3
8
И З Р О Д И - искат публичен линч...!!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Общината търси наемател за 10 години, ето какви са изискванията  7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен Тези признаци разкриват перфектния партньор Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Не пишете в твърде строга форма и не зачеквайте скучни теми Това са най-трудолюбивите зодии Това са най-трудолюбивите зодии 4 зодии са много упорити, дават всичко от себе си в работата Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Любима пролетна рецепта за цялото семейство - пълнени сладки картофи, една истинска експлозия от вкусове за вашето небце AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня С четирите си просторни зали, високи тавани, артистично осветление, мека мебел в стилни цветове, успешна компилация от индустриални и natural aкценти, AZUR, впечатли всички присъстващи Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Над 12 хил. нови фирми са регистрирани за тримесечие На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона Задавали ли сте си този въпрос Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Управляващите ИЕПС ще бъдат санкционирани по ЗДвП, а заради техните нарушения - по общинска наредба би следвало да глобяват и „оператора” на услугата Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Целите са на мехури и са като памук
Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Партията “Грузинска мечта”, която управлява вече близо 12 години, настоява за необходимостта от балансирани отношения между Изтока и Запада Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Най-малко половината от двойките вече нямат шанс за дете Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Жителите на блока били силно изплашени от неканения гост Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Осакатеният твърди, че е бил нападнат от „въоръжена банда“ от шестима енориаши До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища Собствениците вече трябва да получават разрешения от властите за престои, по-кратки от 100 дни Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Медиите в емирствата нарекоха валежите „историческо климатично явление“, което „надминава всичко записано от началото на събирането на данни през 1949 г.“ Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Двамата бяха двойка още от училищната скамейка и дори се заговори за сватба Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива С Петър се запознахме в Несебър, докато бях в една сладоледаджийница, разказа Полина  Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души От удар предното стъкло се е счупило и шофьорът изхвърчал на пътното платно Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Хороскоп за деня – 18 април 2024, четвъртък
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня Интервю за работа:
- Каква заплата очаквате да получите?
- Ами "Ехаа, тва всичко за мен ли е?"
Виц на деня Виц на деня Мъж на смъртен одър:
- Жено, да ми кажеш преди да умра децата мои ли са?
- Абе да ти кажа, ама ако не умреш?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Една жена винаги знае какво да попита, когато не знае какво да отговори...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори