×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Столичният общински съвет прие бюджета на София - над 2,5 млрд. лв.
  • Oт 18 ч. днес до 4 ч. утре се затваря кръстовището от ул. „Индустриална“ с улицата, водеща към Пристанище Бургас – между „Шкода Център Бургас“ и „Ламина“ ООД
  • Полицията в тайландска провинция ще преследва маймуни, които създават проблеми
  • Автошествие на миньори и енергетици в областите Стара Загора и Хасково в петък
  • Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Пострадалият при катастрофата на ул."Янко Комитов" е в Шокова зала, борят се за живота му


Пострадалият при катастрофата на ул."Янко Комитов" е в Шокова зала, борят се за живота му
Мъжът е пострадал, след като е ударил главата си в прозореца на минивана
09 Май 2016, Понеделник, 13:34 ч.
Автор: Гергана РАДЕВА, снимки: Гергана РАДЕВА

Мъжът бе пометен на пешеходна пътека
Пострадалият при днешната катастрофа на ул.“Янко Комитов“ в Бургас е в шоковата зала на Спешното отделение в Бургас и следващите няколко часа ще бъдат решаващи за него. В момента лекари се борят за живота му.

Мъжът, който е на видима възраст около 60 години бе пометен  на пешеходна пътека от жена-шофьор около 15:30 часа днес(ВИЖ ПОДРОБНОСТИ).

Бургазлийката твърди, че не го е видяла, изскочил изведнъж на платното и нямала какво да направи. Пробата й за алкохол бе отрицателна, а дамата бе изключително стресирана след инцидента.






В категории: Пътна обстановка


32
Коментара
32
Коментара по темата
32.
фс
10.05.2016 00:01:46
4
8
Пенсионерите винаги са с предимство. Не го научихте това. Майтапът на страна, но това е резултат от новата супер организация на движението точно на това място в Славейков. За да излезеш от комплекса и да обърнеш, трябва да обиколиш Янко Комитов и платната от три изведнъж стават две, а дясното, което в Бус лента е за направо. Пълна илюзия. Но важното е, че чичо Кмет каза, че за там имало направен проект друга организация на движението, която ще се прави скоро. И тук идва въпросът, тогава защо веднъж го ремонтираха и направиха по този начин, а след това ще го разваляме и ще го правим по друг начин? Или има много пари за "усвояване"?
31.
Грубиян
09.05.2016 23:43:36
6
6
Каквото и да се говори факт е, че жените са по-слабо представения пол в шофирането. На доста неадекватни действия и маневри ставам свидетел ежедневно като шофьор и като пешеходец. Виждам как средностатистическата слаба шофьорка преминава през пешеходната пътека. Стиснала здраво волана и погледа вперен напред, търсещ пресечната точка на хоризонта. Сякаш изпитват страх да погледнат встрани. Недай си боже да имаш неблагоразумието да пресичаш с НЕповишено внимание. Вижда те и вече е в "ситуаци. Паниката я натиска, а време за мислене няма. Или ще скочи на спирачката или ще "изнасили" газта. Последния път една изключително нагла госпожа спря ня пътека, отвори прозореца на белия си "Рейндж" и най-безцеремонно изсипа думи достойни за доста "червени" точки на нормално пресичащ ученик. Как й се събраха в устата не знам. Момчето беше шокирано. За паркирането - ужас. Важно е да спреш просто. Мъжете пък -бедкрайно нагли: важно е не просто да спреш, а да спреш "отпред". Все едно идлизаш бос и гол от колата. Жените са си доста слаби в "ситуациите", не карат на полигон все пак. Едва ли и при курсовете са карали. И въпреки това не мога да ги нарека безрасъдни, но мудни, несъобразителни, нетолерантни към останалите шофьори и участници в движението - да. Разбира се НЯМАМ ПРЕДВИД ВСИЧКИ ЖЕНИ, но представителната извадка е внушителна. Мъжете - ние сме по-зле. Не защото повече можем в този аспект, а защото докато едните трудно съчетават мисленето и прилагането на решенията си върху педалите и маневрите на автомобила си, другите - ние, сме "най-добрите", "най-големите", "най-можещите". "Овца, кой ти е дал книжка?!?" Заслепени от надценяването си, жалки и тъжни в преценката си. Сякаш сме господари на пътя.Колко пъти високите мнение и оценка на шофьорските ни способности са ни карали да подценяваме обстоятелствата. И на перфектния шофьор без значение пола може да му трепне окото и да сгреши фатално, да реши да си настрои радиото и да съжалява цял живот. Всички преди да сме шофьори сме хора и не сме главните герои във филма цило то и наш! ПОЛЗВАЙТЕ СИ РЕДОВНО МИГАЧИТЕ, ТЕ ТОК НЕ ХАБЯТ, НЕ СЕ ДВИЖЕТЕ В ЕДНОПОСОЧНИ УЛИЦИ, ЗА ДА СЪКРАТИТЕ ПЪТЯ СИ С 5 СЕКУНДИ, БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ КЪМ ВСИЧКИ УЧАСТИЦИ В ДВИЖЕНИЕТО И НЕ ШАРЕТЕ ИЗ ЛЕНТИТЕ КАТО "ЗМИЯТА" В "3310"!
30.
asen
09.05.2016 23:39:56
2
0
СЕГА ДА СЕ ПАЗИ ОТ ИЗМАМНИЦИТЕ ОТ АСОЦИАЦИЯ ПОМОЩ ЗА ПОСТРАДАЛИТЕ ПРИ ПТП ,КОИТО ВЪРШЕЯТ В БУРГАСКАТА БОЛНИЦА С РАЗРЕШЕНИЕТО НА ЛЕКАРИ И СЕСТРИ СРЕЩУ СЪОТВЕТНОТО ЗАПЛАЩАНЕ-ето го и резултата за адв. Таня Христова Георгиева и адв. Свилен Евгениев и мнимата им Асоциацийка, създадена за подвеждане на пострадалите - Асоциация Помощ за пострадалите при пътни инциденти..
т.1.II. Нарушени закони.
КРБ, ЗА, ЗПРП, ЗЮЛНСЦ.
т.1.III. ПРЕДЛОЖЕНИЕ:
Налице е незаконно извършване на адвокатска дейност от Асоциация Помощ за пострадалите при пътни инциденти. Едновременно с това е налице незаконосъобразно посредничество между асоциацията и адвокати, а работещите за нея и чрез нея адвокати извършват незаконна дейност и нарушават изискванията на ЗА и ЕКА.
Предвид така изложените данни да се сезират: НС, МС, Главен прокурор, ВСС, МП, МЗ, ВАдС с искане за:
- Вземане на ефективни мерки за преустановяване на закононарушенията от тази асоциация;
- Законодателни промени с изменение и допълнение на ЗЮЛНСЦ, ЗА и ТЗ
- Прекратяване на асоциацията от съда по иск на прокурора на основание Чл. 13. (1), т. 3, б. “б”, вр. ал. 2 от ЗЮЛНСЦ.
29.
Megata
09.05.2016 22:55:41
7
3
Sen4eto жена съм, ама на шофиране ще те изям. Не може да слагаш кьораво и сакато под общ знаменател...
28.
Megata
09.05.2016 22:52:21
8
3
Жените...мъжете....слаби шофьори колкото от едните, толкова и от другите...Пешеходците..хвани едния тресни другия. И шофьорите и пешеходците- хвани единия и тресни другия. Не знам само, кога ще приемем китайските закони - когато блъснеш пешеходец да върнеш назад и да го досгазиш - демек да умре, за да не плащаш кръвнина. Колкото и гадно да звучи-натам сме тръгнали
27.
РИКО
09.05.2016 20:47:26
7
1
Шматки слагате ми "-" щот не ви изнася истината
26.
sen4eto
09.05.2016 19:21:44
5
13
Шофьор`лъка е проста работа......ама не е за прости хора......и жена шофьор и негър скиор.......
25.
истината
09.05.2016 19:04:30
2
19
в тоя скапан град цари пълна анархия ! всички карат и паркират кой как му скимне. Половината не спират на пешеходни пътеки и карат в насрещното в уж еднопосочните улици в центъра. Морската бъка от автомобили, а на повечето места дори в синята зона просто няма къде да се спре
24.
ае маняк
09.05.2016 18:58:00
1
21
До номер 20. Естествено че трябва пешеходецът да съобрази, но това не значи че е без предимство!! Цитирали са ти ЗДвП, написали са ти "Чл. 119
(1) При приближаване към пешеходна пътека водачът на нерелсово пътно превозно средство е длъжен да пропусне стъпилите на пешеходната пътека или преминаващите по нея пешеходци, като намали скоростта или спре." Все едно да спориш с телевизора братче.
100% си някой роднина на лелката, за да приказваш такива глупости. Моето мнение за лелката- доживотен затвор!
И освен това- забележете къде е попаднал удара - по средата на стъклото. И колко метра след пешеходната е спряла. Правете си извод каква е била скоростта.
23.
шофер
09.05.2016 18:53:56
1
16
Абе като цяло булгара е слаб шофьор и си кара по свое усмотрение, както се вижда не знае правилника, а този който го знае и спазва е шматка и не може да кара. Тия дето карат стил газ-спирачка са най-добрите шофьори, карат така все едно си мразят колата и искат да й изкарат буталата от единия светофар до другия. Абсолютни анти-шофьори. Нищо де, важното е да си мислите, че сте като Шумахер.
22.
baihui
09.05.2016 18:49:18
10
10
Не трябва да има пешеходна пътека без светофарна уредба !
21.
do 20
09.05.2016 18:46:47
2
9
nikoi ne go usporva tova , no ako e karala s 40 km i ne e blqla nanqkade e mojelo da se izbegne vse pak az go vidqh imashe ogromna rana na glavata kolkoto tenis topka gledkata beshe brutalna dano choveke se opravi , trqbva da se kara razumno tova mojeshe da e nqkoi nash rodnina! Lineikata se baveshe!
20.
до 15
09.05.2016 18:40:06
9
16
Прочети правилника и тогава коментирай. Точно това е записано.№ 13 правилно го е го е цитирал. Според закона:Пешеходеца е длъжен да пресича платното на пешеходна пътека като преди да навлезе в платното трябва съобрази разстоянието до приближаващите се превозни средства и скоростта им на движение.Това гласи закона. Никой не е застрахован на пешеходната пътека.Трябва всеки сам да се грижи за живота и здравето си.
19.
като чета коментарите
09.05.2016 18:34:47
5
21
Като чета коментарите, особено този номер 13, се убеждавам колко прост народ сме!! Малоумщината ни залива отвсякъде. 1во- лелка е фучала и е убила, или се е опитала да убие невинен човек. 2ро- коменар, защитаващ малоумното и нагло поведение на пътя. Аз съм и от двете страни- като шофьор спирам много преди пешеходната пътека, за да не се чудят наплашените хорица дали няма да ги убия. Като пешеходец- или ми спират в краката след спирачки, или изобщо не спират. Един щеше дори да ми скача на бой защото си позволих да му изритам колата след като едва не мина през краката ми, но се отказа след като видя че ще му счупя празната 18-годишна глава
18.
galin meshkov
09.05.2016 18:27:35
4
4
Az 13-ti sym go ebal, zatva govori taka.
17.
123
09.05.2016 18:23:32
1
16
До малоумника 13 годжоман!!!!!

Раздел двадесет и втори
Поведение на водачите към пешеходците.
Чл. 116
Водачът на пътно превозно средство е длъжен да бъде внимателен и предпазлив към пешеходците, особено към децата, към инвалидите, в частност към слепите, които се движат с бял бастун, и към престарелите хора.
Чл. 117
При приближаване към място, където на пътя или в близост до него се намират деца, водачът на пътно превозно и да средство е длъжен да намали скоростта, а при необходимост да спре.
Чл. 118
При подаден от водач на организирана група деца сигнал с палка „Стоп! Деца", с червен флаг или с ръка, водачите на пътни превозни средства са длъжни да спрат и да изчакат преминаването на децата.
Чл. 119
(1) При приближаване към пешеходна пътека водачът на нерелсово пътно превозно средство е длъжен да пропусне стъпилите на пешеходната пътека или преминаващите по нея пешеходци, като намали скоростта или спре.
(2) При заобикаляне на спряло пред пешеходна пътека пътно превозно средство водачът на нерелсовото пътно превозно средство е длъжен да се движи с такава скорост, която да му позволи да спре, за да пропусне преминаващите по пешеходната пътека пешеходци.
(3) Пешеходната пътека е част от платното за движение, очертана или не с пътна маркировка и сигнализирана с пътни знаци, предназначена за преминаване на пешеходци. На кръстовищата пешеходни пътеки са продълженията на тротоарите и банкетите върху платното за движение.
Чл. 120
(1) Когато преминаването на пешеходците през пешеходна пътека се регулира с пътен светофар или от регулировчик, водачът на пътно превозно средство е длъжен:
1. при подаване на сигнал, който забранява преминаването - да спре пред пешеходната пътека;
2. след подаване на сигнал, който му разрешава преминаването - да пропусне пешеходците, които все още се намират на пешеходната пътека;
3. да не навлиза на пешеходна пътека, ако не е убеден, че няма да бъде принуден да спре и да остане на пешеходната пътека, след подазане насигнал, които забранява преминаването.
(2) Когато пешеходец, стоящ на банкета или тротоара, сигнализира с ръка за намерението си да премине по пешеходната пътека, водачът на нерелсово пътно превозно средство едлъжен, без да създава опасност за движението, да спре, за да пропусне пешеходеца.
Чл. 121
Когато на платното за движение има вода, кал или дребни камъни, водачът на пътно превозно средство е длъжен да преминава с такава скорост, че да не причини изцапване или нараняване на пешеходците.
Чл. 122
Водачът на пътно превозно средство при приближаване към спиращ, спрял или потеглящ автобус, обозначен с опознавателен знак, че превозва организирана група деца, е длъжен да спре, за да осигури безопасността на децата.
16.
Крис
09.05.2016 18:19:31
0
11
Годжоман цитира закон, който не е чел. Типична черта на българина във всички сфери. Чл. 119 не е съгласен с неговите разбирания ама няма сега някакъв си закон да ни пречи на убежденията.
15.
хаххахаххахаха
09.05.2016 18:15:39
4
21
Коментатор 13, разсмя ме добре. На решеходна пътека пешеходецът бил без предимство. Ти сериозен ли си бе маняк??? Като видиш пешеходец на решеходната му разбиваш тиквата като в случая ли? Айде пробвай да видим дали е без предимство или със предимство. Заради такива като теб хората измират по пътищатата. Нетолерантни, бързащи, нарочна неспиращи на пешеходни пътеки. Мен 1 мангал нарочно искаше да ме блъсне на пешеходна пътека. Да не си бил ти?
14.
Златан-ПИИЙНЯК
09.05.2016 18:09:57
8
1
ДА БЪДЕ СМЪРТ
13.
Годжоман
09.05.2016 18:04:02
26
26
АБЕ МАЛОУМНИЦИ,В ЗАКОНА ЯСНО ,АМА МНОГО ЯСНО Е НАПИСАНО,ЧЕ НА ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА,ПЕШЕХОДЕЦА Е БЕЗ,АМА БЕЗ ПРЕДИМСТВО. ПЕШЕХОДНАТА ПЪТЕКА Е МЯСТО,КЪДЕТО МОЖЕ ДА СЕ ПРЕСЕЧЕ ПЪТНОТО ПЛАТНО,САМО И ЕДИНСТВЕНО,АКО НЯМА АВТОМОБИЛИ В БЛИЗОСТ ДО ПЪТЕКАТА. А ТОВА,ЧЕ ВСЕКИ ОТ НАС-ТЪП ГАНЬО,ПРЕСИЧА НАРОЧНО ПРЕД КОЛИТЕ,НАРОЧНО ВЪРВИ БАВНО И НАРОЧНО ГОВОРИ ПО ТЕЛЕФОНА И НАГЛО ГЛЕДА ШОФЬОРА СИ Е ЗА НАША СМЕТКА. ЗАТОВА ВСИЧКО ТАЯ ИДИОТСКА,ШИБАНА ДЪРЖАВА Е С КРАКАТА НАГОРЕ. ХАК НИ Е
12.
РИКО
09.05.2016 17:49:41
5
14
Докога такива неграмотници с купени книжки ще тормозят народа като се почне от паркирането с удряне на околните коли и се стигне до тежките птп-а на пътя
11.
фаааффсф
09.05.2016 17:38:17
0
15
Виждал съм редовно такива като госпожата ТАМ . В това забутано кръстовище на Янко Комитов си карат съвсем като на рали "Формула едно".Карат си ,като се спуснат по новото платно от горе от "Струга"и няма кой да ги спре ,платното е само тяхно. Не оправдавам дядодото и ма много нахални старци ,но шофъорите те са най вече за бой ,на такова място ЗАДЪЛЖИТЕЛНО намаляне на скоростта ,заради моловете - майки с деца, деца, възрастни хора всички там са потенциално застрашени.
10.
........
09.05.2016 17:31:12
0
25
Бургас стана с много натварен трафик - много коли , много задръствания . Трябва да се внимава много !
9.
фффдртерр
09.05.2016 17:23:29
3
9
Там преди кауфланд колко умрели има, ама нали има други ЖИВИ с коли да пазарят ,така че няма проблем !
8.
мале мале
09.05.2016 17:22:59
20
13
Жените шофьорки с закон само извън града да карат в града да не се допускат
7.
любител до ЕДИН дето не знае нищо
09.05.2016 17:19:34
5
13
И защо трябва да "се изрязват"? Защо не намалят и изчакат дясно-стоящия да премине и спокойно да се влеят в лентата за движение? Толкова е елементарно и лесно, че за някой е направо "неразбираемо".
6.
до №4
09.05.2016 17:06:44
1
26
Човека е блъснат, докато е пресичал точно на пешеходната.
А лелята, ако беше карала с 50, нямаше да спре 15 метра след пътеката.
5.
един
09.05.2016 17:01:57
1
26
Мястото е ужасно, точно там от 3 платната ставата 2, като дясното е буслента.
И колите в дясно се изрязват за да се пристроят, защото платното им рязко свършва И ТОЧНО ТАМ има ... пешеходна пътека.
Дано човека да се оправи!
4.
Друг въпрос
09.05.2016 16:58:50
20
12
На 5 метра има пешеходна пътека, който го мързи ... така е... Пресичат където си искат , а после шофьорите са виновни ... Ми няма как ...
3.
Въпрос
09.05.2016 16:54:47
2
23
Хайде сега да обясни как така, след като е карала в лява лента, което й позволява да има дори по-голяма видимост и в ляво и в дясно не е видяла човека? Какво е правила докато е карала и с колко е карала?
2.
Фики
09.05.2016 16:48:44
11
35
Нали ги знам дебелите лели какво им е в главата само толумбички и пишки
1.
Аз
09.05.2016 16:46:39
14
23
Ясно е, че жената не е искала, но ако караше като хората щеше да намали пред пешеходната пътека именно, защото някой може внезапно да изскочи. За съжаление у жените шофьори тези инстинкти ги няма.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци БСП ще вдигне резултата си на предстоящите парламентарни избори, ще ни подкрепят и разочаровани гласоподаватели на ПП-ДБ Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Още в днешния ден времето даде заявка за предстоящото затопляне ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса Бойкотират съответната парламентарна комисия Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Не повече от 20 секунди са нужни, за да се изпрати запитване за съответното лекарство Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Дамян Дамянов бе прикован на легло и инвалидна количка след прекаран инсулт И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас Решението бе взето днес единодушно на редовната сесия на Общинския съвет Сашка Васева прогледна Сашка Васева прогледна Тя вече различава хора и цветове Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Тя е зам.-председател на Сметната палата Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Сред най-известните му завоевания са манекенката Цеци Красимирова и модела на Плейбой Светлана Василева
Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори